BRÅTTOM

Ikväll ser jag ut såhär! Nu ska jag hem till Viktor och grilla med klassen sen ska vi till tegel! Hoppas ni får en bra kväll! puusssss
Kavaj gina
Leggings gina
Bh hm
Transparent rosa tröja har jag gjort själv! Den passade perfekt ikväll!
Sminkningen
Fläcken tog jag såklart bort! hoho

Valborg

Tack alla fina tjejer i klassen. Det uppskattas verkligen!
Nu är det valborg och vi ska ha kul! Tagga, denna låten kmr jag tagga till iaf. TJOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Mösspåtagning

hahahah fullkomligt äääääääälskar bilden.

Död

Alltså detta var typ ett skämt. När jag åkte till träningen var det lite soligt och fint väder, 19 grader varmt och skönt och sen drar vi 3 varv på den där jävla hinderbanan och sen började det SPÖÖÖÖÖÖÖÖregna så alla blir helt blöta och banan blir helt hal och lerig, ett moment är att man ska gå på alla fyra i sanden men det är en tråd i vägen så man måste nästan springa i plankan och i princip bada i sanden med daggmaskarna som var där, åååh njutning! Jag blev iaf helt dyng sur så jag höll seriöst på att frysa ihjäl på vägen hem så jag bara sprang in i duschen det första jag gjorde. Har precis käkat och nu ska jag fan slagga snart, är lite död faktiskt.
IMORN ÄR DET VALBORG GOTT FOLK, DAGS ATT TAGGA TILL!

Godingar

Gamla sköna godingar!

FULSOMFAN

Provet gick faktiskt rätt bra, vg iaf (?) Vi fick idag våra overaller (i sesta sekunden) och dom var sketa fula. Marcus din idiot!!! han mailade och ändrade färg till orange! Så nu ser vi ut som byggarbetare imorn då, najs. Och ett plus i kanten för min missbildade studentmössa utan tryck. Jag får ha den på mösspåtagningen och sen ska den skickas tillbaka för jag ska få en ny innan studenten som tur är!
Alldeles för stor studentoverall men WHATEVER DEN SKA VARA STOR!

Studentoverall

Jag tog visst fel på tiden så jag hade gott om tid på mig! Börjar 10 över ett:S Men jag tar ett tidigare tåg så att jag hinner hämta min studentoverall! SEEEE YOOUUUUU

MÅSTE DRA NU

...Fast jag ska käka frukost först hoohooh

29 April

Hade så tråkigt så jag gjorde lite fly lockar med min plattång.
Snart ska jag till skolan och skriva prov i socialpsykologi (KOMMER GÅ BRAAAAA)och sen hem dirr.
Har träning idag på militär hinderbanan i Karlberg, DÖDS.

DAGENS

Skjorta: Odd Molly
Jenas: Miss Sixty
Låga Converse

Bloggtorka

Jag har verkligen ingenting att skriva om tyvärr. Blir så ibland. Imorn har jag prov på socialpsykologi! Ja det kommer gå bra....
Tänkte sova rätt tidigt ikväll vilket blir snart för jag är helt slut i kroppen!

HOME

Jag tänkte att jag ska sluta säga att träningen var sjukt jobbig efter varje pass för det är det alltid. Idag började vi med att träna armar och bröst (bänkpress) och handleder och sådär, sen sprang vi intervaller i spåret.
1km x 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skönt somfan nu efter iaf, stendöd.
Och en till grej, mamma räddar min valborg! HON ÄR BÄST!

Träning

NU KÖR VIIII! HARDCORE! TILLBAKA RUNT 9!

Gettin Over You


Lite slagg

Okej jag trodde typ själv att jag va död när jag vaknade. Jag sa ju att jag skulle plugga så jag la mig i sängen och skulle plugga liggandes men det slutade ju som det gjorde. Såklart så somnar jag inom loppet av 5 min så jag fick ingenting gjort. Jag känner mig som en levande död. Jag behövde verkligen den där sömnen för att orka med träningen ikväll kände jag! Nu måste jag verkligen plugga hardcore en stund! peace out
Hittade en tröja utanför mammas garderob som hon tagit fram, den var fett ball faktiskt och hon har gjort den själv. Den är lite grå/grön i färgen.

SEYOULATERALIGATOR

Nu tänkte jag starta mitt pluggade lite smått innan dagen rullar iväg! Psykologiprov tomorrooooow, kuligt!

Affärskvinnan

Jag måste berömma mig själv lite hur fruktansvärt bra affärskvinna jag är. aaarå.
Det var nämligen så att jag hade en skinnjacka och sen köpte jag en ny skinnjacka som var mycket snyggare (den jag har nu) Så jag kände att jag inte behövde min gamla längre. Den gamla köpte jag på Vero Moda och den kostade 800kr egentligen men jag köpte den på rean senare för 500kr ist. Jag la ut en annons på blocket och en tjej hittade den väldigt snabbt och ville köpa den av mig! Hon sa att hon hade en likadan fast en "spyfärgad" skulle jag säga...beige fast typ lite gul (äcklig färg) men iaf...så sa hon att hon älskade den så pass mycket att hon ville ha en svart också. Hon hade köpt sin för normalpriset 800kr så hon tyckte att 500kr var ett riktigt bra pris (sa hon) För jag hade använt den kanske 2 gånger eller nåt sånt. Knappt använd iaf. Hon blev så glad när jag hade skickat jackan så hon även skickade med denna tunika till mig, haha! Jätte gullig tjej verkligen. Jag förlorade iiiiiingenting på detta och dessutom så fick jag en tunika av henne! aawww

28 April

Jacka från Carlings. Märket är typ Saints&Mortals. Ser fan inte vad det står på lappjäveln.
Var för övrigt sjukt snuskig i skolan idag. Första gången sen åk. 6 som jag går HELT utan smink till skolan! Idag måste jag faktiskt hetsa som igår så det blir troligtvis inte så himla bra uppdatering idag heller men jag ber om ursäkt för det!

NATTI

Här sitter jag och solar, höhö
Nej, verkligen inte. Har pluggat hela dagen och sen tränat. Hemma nu. Tokigt jobbig dag men nu är den avklarad. Gäller att orka med morgondagen så det blir att duscha nu och sen sova! Jag kom på att det var godare att blanda mitt proteinpulver med vatten ist för mjölk! Tack för tipset älskling!

27 April

Hemma nu efter en sjukt jobbig dag i skolan. Orkar inte med allt plugg nu helt ärligt, någon måtta får det vara faktiskt! Ska skriva på ett arbete som ska in idag och ett till arbete som ska in idag sen hinna plugga lite psykologi inför provet och sen träna! JAPP!
Såhär känner jag mig nu, BOKSTAVLIGT talat! Stress stress stress. Hörs ikväll! Fred ut! pusspussspusssssssssssssssssss

DAGENS

Kör på fläta och ingen mascara idag!
Leggings: Benetton
Tröja: HM
Klocka: Hollywood

Åhhh så söta

Image and video hosting by TinyPic
Källa

Spinningpasset

(Sofia du är sjukt ful i bakgrunden hahahahha)
OKEJ HEMMA NU. TRÄNINGEN VAR SJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUKT JÅBBIIIII!!!!
JAG ÄR HELT DÖD. SITTER HÄR OCH TRYCKER I MIG PROTEINPULVRET SOM ÄR DÖDS ÄCKLIGT. PAPPA HAR KÖPT 6 KILO SÅ DET ÄR VÄL BARA ATT VÄNJA SIG. SKA LUNKA IN I DUSCHEN NU FÖR HOPPA ORKAR JAG INTE (skratta då) HÖHÖH SKITTRÅKIGT MEN JAG HAR RÄTT ATT VARA TRÖTT....

Slaggg

Fyfan vad trött jag är. Jag pluggade lite till, först ute i solen med hallonsorbet och sen gick jag in för det blev kallt för solen gick i moln så pluggade jag i vardagsrummet och så dog jag bokstavligen i soffan och har slaggat lite där, skönt men jag känner mig alltid som största dregget när jag har sovit på dagen med sovmärken över hela ansiktet och så vidare. Aja träning sen vid 7 sen slagga dirr antagligen!

Spinning

Nu är schemat inlagt för fyssäsongen och det är sjukt skönt! Vi har träning varje dag förutom på fredagar och lördagar för då är vi lediga! JÄTTE NAJS! Det är ju på helgerna man vill vara ledig!
Ikväll är det spinning som gäller! Jag är taggad!
ÄLSKAÄLSKAÄLSKA OUTFITEN! UNDERBAR!

Dagens inspiration


26 April

Jag kom hem ungefär vid tolvtiden och sen dess har jag bara käkat och pluggat i solen!
KÅÅÅLLLLAAA MIN HJÄRTFORMADE FÄSKFILÉ BIT, MOAHHA. Det måste betyda någonting!?!??!?!?!?

LUGN NU, jag åt mer än dubbelt så mycket mer sen!

Jag i mitt vanliga, normala tillstånd. Jag fick allt lite färg med tanke på att jag var såååå vit innan jag började.

DAGENS

Låga converse
Leggings med skinndetaljer ginatricot
Grå kavaj ginatricot
Pälsväst Hollies
Sjal Kina
Väska Marc Jacobs

Arvet

Igår skulle jag och min älskling kolla på wallander, arvet tsm och prata i telefon som vi alltid gjorde innan (eftersom vi bor så långt ifrån varandra för er som inte vet) men hans data fuckade ur totalt så det gick inte att tanka så drf tänkte vi kolla på den nu! (och ja, jag är fullt medveten om att en annan wallander går på tv nu:P)



25 April

Inget plugg denna dagen heller men jag orkade så fan heller plugga så då ska man inte göra det för inget går in ändå (för mig iaf) Men det blev en finfin bh som jag förövrigt fick rabatt på eftersom jag hade "20% på valfria underkläder" i plånkan (höhö) skönt somfan för jag hade planerat att köpa dem! Fick både bhn och stringen för 120 jävla späääännnnn! Har precis käkat världens godaste marinerade fläskfilé med klyftpotatis och jag ska slänga mig i soffan och kolla på parlamentet nu och sen får vi se om en viss person kan hålla sitt löfte, annars blir det väl ännu mer tv och sen sova! Aja peeeeeace! Kanske slänger in nåt inlägg i nån paus! Hörs sen iaf!

Daddy cool


I sommar

I sommar när man är knallbrun (får vi hoppas att jag blir, hehe) Då är den skitsnygg! Färgen är underbar IRL!
Om man tar bort prislappen också...

Im back

Köpte sjukt snygga underkläder! Från HM! Bhn passade perfekt nu och mina bröst har krypt så jag får hoppas att jag även kan ha den sen:O fanns bara a och b kupor tyvärr:/

Det blev inte bara en snabbis till täby centrum utan till hammarby sjöstad och där har vi varit heeeeeela dagen känns det som. Aja nu är jag tillbaka.

Im off

Happ jag var tvungen att byta om för mamma ville ha min jacka vilket ändå är bra för jag kmr aldrig använda den igen:P Vi skulle tydligen käka innan och så men nu drar jaaaag. Ska köpa en sjukt snygg bh om den finns kvar i min storlek! pusss

Hejsvejs!

Ska iväg en snabbis. Drar på mig en gammal ful jacka som jag fyndade på HM för några år sen och jag har aldrig använt den.

Djupvattengympa

Fan asså jag HAAAAAAAAAAAATAR fullmåne för då kan jag inte sova och inatt var det fullmåne...
Kan ni tänka er hur trött jag är nu då...Ska iaf på djupvattengympa med vikter, jaaaaaaaaaa!
hörs seen puuussss

12 Maj

Så ser jag ut den tolfte maj på revbenet.


Ska sova om ungefär en halvtimme så jag sticker ifrån datorn. Ska upp tidigt och ha djupvattengympa med vikter på fysen imorn bitti. Jobbigt SOMFAN men roligt med variation:D Sov gott!

MASKINEN

GRYYYYYYYYYYYYYYMMA LÅTAR
Kan lägga in precis ALLA deras låtar för ALLA är bra men jag orkar inte. Här är 3 st iaf!

Ännu mer inspiration


Solo Dolo


Lite skit

Jag har inte orkat plugga på helgen fast detta skulle varit en "plugghelg". Iof är den inte slut än men ändå. Vi får se om det blir lite imorn, det måste det!!!!
Jag känner skillnad efter dessa två fyser faktiskt. Kände mig mer som en säck potatis innan och jag känner mig fastare men det kanske är ren inbillning? JAG ser till och med skillnad på magen, den ser mer tränad ut, asså muskler...! Går fortfarande som en kärring för jag har riktigt ont i baksida lår också, sen har jag ett köttsår på svanskotan så jag kan inte sitta normalt heller!

Inspiration!


Skorna

Åh vad jag blev glad nu när jag hittade mina gamla skor som jag aaaaaaaaldrig använt, VARFÖÖÖR? Passar ju perfekt till sommarens marina mode, älskar marint!

Somrigt

Jacka Zara
Väska Longshamp
Leggings Benetton

I'M OUT! Kommer snart tillbaka!

En outfit

Jag blev på ett jävla sommarhumör nu. Taggad somfan inför tatueringen och så, sen hittade jag sommar leggingsen och hatten, satte på mig den nya och så kändes det bra. En sommardag kanske det blir lite varmt men en sommarkväll kanske?

Studentklänningen

Famo och fafa var och hälsade på också! Roligt att träffa dom för det gör vi så sällan med tanke på att dom bor 3km ifrån vårt hus. Och jag hittade en studentklänning som jag vill att mamma ska sy åt mig fast i VIT!

Second hand

Hemma från second hand rundan, haha. Vi har precis grillat korv! gottt vare! Hittade iaf en grej. En stickad tröja som är genomskinlig men jag ska ha en bustier under så det blir nog bra! 25kr!
Vi åkte också till Taste Of Ink (ÄNTLIGEN) och bokade tid för att tatuera mig vilket sker snart! Tatueringen skulle tydligen kosta 2000 spänn:S och ta 2 timmar minst att göra, fyfaaaan två timmar av ren smärta!



Den ser inte speciellt genomskinlig ut på bild men det är den.


24 April

Godmorgon gott folk! Idag ska jag och mamma dra en liten runda på second hand så får vi se om jag lyckas fynda lite. Sen får vi se vad som händer!
Jacka: Vero Moda Halsduk: Zara Tröja: HM Leggings: Gina. Tänke ha låga vita converse till detta!
PEACE! haha..

Kvällen

TJEEEEEEEEEEnare mannen! (Ove Sundberg)

Ikväll har jag varit så trött och inte orkat dra ut. Fick en förfrågan vid åtta/nio tiden men jag pallade inte för jag har ont i hela kroppen + att det var lite dålig framförhållning och så. Kände att detta skulle bli en meningslös kväll MEN vem kommer inte och förgyller min fredagskväll om inte Filip? Snackat skit och allt mellan himmel och gjord. Fått kolla videos på Artur Kyshenko bland annat och diggar thai-boxning somfan. Ville börja på det själv innan men fick inte för mamma för att man "tappar så mycket hjärnceller". SUCK. Riktigt dåligt att man bor så långt ifrån varandra och bara kan diskutera vad vi hade gjort tsm om vi hade bott i samma stad. Bor långt ifrån mina närmsta, hatar det. Mina älsklingar vet vilka jag menar:D

Blev också sjukt taggat på att dra och boka tid för lite gaddning!
Nu ska jag dra ner och kolla på film med mami som jag lovat! MYS!

Typsnitt

Jag håller på att leta lite tatueringsstilar och jag tror nästan att old english blir snyggast, men jag ska kolla vidare. Min kommer att innehålla de små bokstäverna isf... sökte på tatueringsstilar så kom jag till ett forum och då var det as många som sa att den va snyggast så jag kollade upp det och typsnittet liknar det megan fox har tyvärr, om det inte är samma!? Så vi får se. Ska ju ha på samma ställe som henne och allt :/ FANDÅ

Gold

Skitsnyggt med guldiga detaljer, speciellt i sommar till en brun hy!

Kroppen

KOLLA CIARA! Jag hade inte bangat på den där kroppen! Så jävla tung brud!

Natalie

Här var en myyyyyyyycket bättre bild! På Natalie!

Turbaner

Hade inga bra bilder och jag orkar inte ta nya nu men jag gör det sen. Iaf så älskar jag turbaner och band som man har runt huvudet, tkr det är skitsnyggt. På denna bilden är jag bara äcklig och ofixad men jag lovar att det kan vara riktigt snyggt! Tänkte köra på det i sommar!

Halsduk

Testade vilken jacka som skulle vara snyggast till min halsduk. Det blev nog min militärgröna faktiskt. Funkar nog till de flesta men ändå. Den är luddig GAAHHHHH SNUUUUSK

Rubrik

Nu har jag slitit lite med mafö. Usch jag spyr lite. Nu tänkte jag ta det lite lugnt och kanske filosofera lite, hehe. Sen måste jag kanske plugga igen.


23 April

Dagen var slapp. Men när vi arbetade med projektet, eller jag med min del, glömde jag spara skiten i "spara som" så allt försvann. Det är bara att börja om. FYFAAAAAAAAN.
Nu har jag pysslat med att ta bort alla fransarna som jag har tröttnat på från min stora halsduk jag köpte på Zara i vintras. Tkr det blev mycket bättre!

Dagens

Baseballjacka: ginatricot Leggings: ginatricot Skor: Converse
Kör på en chill frilla idag
Jacka: Mami har sytt Väska: Marc Jacobs

Shook ones pt. 2

Säg vad ni vill men jag säger: AAAAAAAAAAAAAAAAAWESOOOOOOOOME!

Tattoooo

Random bild.
Imorgon har jag sovmorgon och jag ska till skolan och arbeta med marknadsföringsprojektet tillsammans med gruppen och sen har jag psykologi som förövrigt jag tycker är sjukt intressant. Helt klart det mest intressanta ämnet jag läst. Ska hinna dra till Taste Of Ink också på rasten som jag tjatat om så mycket nu men jag hoppas det blir av iaf. Hon jag skulle tatuera mig har ångrat sig så jag känner mig sjukt omotiverad att tatuera mig på det värsta stället på hela kroppen. Vi skulle nämligen tatuera oss på samma ställe. Jag är så rädd för smärtan. Men en utav mina piercingar förstår jag fortfarande inte hur jag vågade ta den för..nää..fan vad modig jag är haha. Det här ska jag klara men det ända som egentligen är oklart är vad jag ska ha för typsnitt för jag vill inte ha typ 9 rader text på revbenet i SKRIVSTIL..nä tror inte det blir så snyggt. Måste komma något som är enkelt och snyggt. Vart hittar man inspiration?
Största problemet är nog ändå att jag är så rädd för att tatuera mig i överhuvudtaget eftersom det ska sitta på kroppen hela livet och jag vill vara nöjd med det. Ska kolla priser, kolla hur lång tid efter man kan sola och träna osv..!

SLUT

Hemma igen och jag är så jävla nöjd med mig själv! 1,5 timme löpning i backe blev det idag...frågan är hur jag ska kunna gå imorgon i skolan utan att se ut att ha fått nåt i röven:S
Vill också säga att det var jätte bra att ni säger till t. ex att jag inte ska klaga över min kropp för att andra inte ska få dåligt självförtroende osv för det absolut inte meningen. Jag tänker inte på det själv eftersom jag är långt ifrån nöjd med min kropp och jag har inte heller speciellt bra självförtroende men jag ber om ursäkt. Jag jämför mig inte med folk som käkar godis och chips flera ggr i veckan heller utan det har blivit typ idealet jag jämför mig med, modeller. Alla vill ju vara perfekta även om det inte alltid går. Sen att jag inte är nöjd med mig själv är den stora anledningen att jag skriver detta omedvetet, jag skulle inte hålla på och leka för att få komplimanger utan det är just för att jag inte är nöjd och dessutom så känner jag en viss press nu när jag har börjat blogga och det är ändå många fler än jag trodde skulle läsa den...Ska försöka bättra mig! Jag är inte speciellt erfaren när det gäller att blogga!

Jag hade inte så mycket att lägga till ikväll, jag ska duscha nu och sen sova för jag har ingen muskel i hela kroppen som orkar röra sig.

SKÖNA LÅTAR! Blev sjukt reggae sugen nu!

Plugg och träning

Bild från julafton 2008
Nu ska jag plugga lite sen ska jag på träning. Är tillbaka vid åttatiden igen! Pusss sötnosar.

HM

Underbara halsband som kommer in på hm någongång i maj, dödskär. Jag ska ha båda två. Ett MÅSTE.

Slow Jamz


Regnväder

Äckelväder. Det regnar typ lite så mitt fina paul frank paraply får följa med idag:)
Jag har förövrigt sån träningsvärk i bålen så jag kan knappt röra mig i sidleds. Älskar denna känslan av träningsvärk, den är underbar! Kommer ha den konstant i kanske 2 veckor...

Dagens

Idag glider jag runt såhär:
Kan inte använda min mascara bara för att den är sååå sämst. typ 200 spänn åt heeeeeeeelvete eheh..
Detaljer

Fys1


Juste jag glömde berätta om min träning. Vi körde styrketräning med vikter och sen gamla hederliga sit-upsen, men denna gången var det 3 omgångar och man skulle göra så många man kunde, dvs tills det tog stopp i magen och man höll på att dö. Ahh men sen när jag var klar hade jag köttat upp min svanskota ordentligt igen. Kul det känns typ som att jag har en svans eller va? Bara jag som får det typ. Fick iaf köra en specialövning sen istället för fällkniven, nämligen plankan! Åh mycket bättre och jobbigare! Det var bra träning idag och jag kommer ha brutal träningsvärk i mage, rygg och bröst imorn tror/hoppas jag för träningsvärk är det bääääääääästa jag vet.

Sommaroutfit

Fast jag lär ju gå sådär? Kanske...kanske inte. Vi får se om jag vågar. Snart kommer rutorna för sådär tänker jag inte visa mig på stranden. Jag lovar att visa en bild när dom börjar komma! Tanken är att det ska synas utan att jag spänner men vi får väl se.

Rent

Förmodligen sista gången ni ser revbenet helt cleant. Jag hoppas det blir sista gången iaf. Hoppas på att boka tid imorgon så får vi se när det blir av.
Och nej, det är inte mina trosor ni ser som sitter på ryggen typ, haha. Det är mina gula cykelbyxor jag alltid har under mjukisbyxorna när jag har fys.

Klänningen

Jag är seriöst kär. Fyfan vilken jävla snygg klänning Bella hade på sig här. Stackars mamma ska få sy nåt liknande. Underbar! Den finns tydligen att köpa på denna hemsida.

Träning

Nu ska jag förbereda mig inför säsongens första FYSPASS. Ett härligt utomhus-fyspass i snöstormen....åh ja.

YES

Här får ni en bild på mina salad fingers aka korvfingrar! Jag måste bara säga att jag är så glad att mina naglar inte har gått av och att jag kan gå utan nagellack nu! Dock måste dom filas lite jämnare kanske hehe. Mina naglar har alltid varit sjuuukt tjocka så jag fattar inte vrf dom går av:S Det har mest varit under hockeysäsongen och den är ju över nu så jag hoppas detta håller i sig! För de e BRAAAAAAAA grejer!

Jobbig dag

Jävligt jobbig dag. Fick redan på masssvis med plugg jag inte hade en aning om! t.ex prov i inre om 2v. Great! Vi hann inte sticka till Taste of Ink idag så det får väl bli imorn då! Har sjukt mycket att göra + att jag har träning ikväll så speciellt bra uppdatering blir det icke idag. Har precis skrivit klart anteckningarna till religionsprovet iaf! Nu ska jag skriva marknadsföringsprojekt sen träna!

Dagens

Igår slutade min träning sent så jag åkte bara hem, åt och duschade sen var det bara att kasta mig i min underbara säng och prata med den underbaraste.
Idag har jag 2 lektioner. Internationella relationer och Svenska. Triiiissssssst. Jag och michan skulle dra till Taste Of Ink idag också om jag lyckas komma ihåg det för det glömmer jag alltid!
Skjorta: ginatricot Leggings: ginatricot Linne: ginatricot Skor: ginatricot..nä haha converse!

Nothing else matters

Idag har jag känt mig på sånt här humör. Underbar låt. Jag blir så harmonisk när jag lyssnar på den. En klassiker!

DRAR NU. PIZ

Lite CK + Träning

Satt och kollade lite random pics så hittade jag denna som fick mig att komma ihåg att jag har den där parfymen (Calvin Klein IN2U) någonstans i någon låda. Vad bråååå!
Nu ska jag på träning! Säsongens första! Det blir isträning idag faktiskt, en gång i veckan. Undra hur detta ska gå!?:S

Guru död

Alltså va? Hänger inte jag med eller? Såg precis att Guru i Gang Starr är död! Han dog i cancer. Fan nu får man inte höra mer av honom...:(

Mailadress

Observera att mailadressen finns på headern!





Åhhh det här poolpartyt minns jag så väl, micaela!

Städat!

Ohhh shit nu är jag clair! Har möblerat om i mitt rum och städat sen mitt förra inlägg..gosh typ 2,5 timme! Blev inte så bra faktiskt. Sängen vid elementet gillade inte mamma. Äsch va fan jag möblerar om hela tiden så det är skitsamma.
Hahah det ser fan inte ut som att jag har städat ens..tååååårsk

Dagens inspiration

Vad tycker ni om att ha strumpor i klackskor? Snyggt eller fult?

Baseball


Fast jackan känns ändå helt okej i storleken. Den ska ju inte sitta så den bara täcker brösten direkt (HEHE hoppas ni fattar annars var det misslyckat..). Jag hade faktiskt tänkt ha kläder under!

En outfit

Ny tröja med prickar monki
Pälsväst Roco barocco(?) märket är hollies iaf.
Väska Marc Jacobs
Jeansleggings ginatricot

20 April

NU är jag hemma igen. Jag var i varenda ginatricot i stan, typ. Den fanns inte iaf så det var väldigt surt. Men jag har ju redan en bara det att den känns så stor.
Blev lite lessen....
Men jag fick iaf med mig någonting hem. Drog förbi monki för dom har rea nu och jag kunde inte låta bli att köpa denna tröja som det var 50% på. Jag betalade 200kr för den.
Kommer att användas mycket under sköna sommarkvällar!

I Tried

Njut lite sålänge

Dagens

Hoodie: Paul Frank Skor: Kawasaki Solglasögon: Gina Skinnjacka: Vinyl
hehehe huuuuund
Nu är jag busig. Jag ska nämligen till stan idag och fan jag skaaaaaaaaaaaa byta min baseballjacka till en S! Vi får se hur det går. Men vi ses seeeen! PUSSSSS

You say you love me but you're never there for me


Ett av alla onödiga inlägg

Gammal bild från någon skolavslutning. Vi i min familj har alltid haft en tradition att käka mat på kabyssen på skolavslutningarna, det är så otroligt mysigt! I år blir det troligtvis den sista avslutningen på riktigt om det ens blir kabyssen vet jag inte, men det blir flak iaf. Jag vill ha sommar nu men jag vill faktiskt komma tillbaka till alla efter det. Känns, eller det kommer kännas otroligt konstigt att inte göra det. Jag har inga planer alls på vad jag ska hitta på sen heller så det känns ju greatbanana...Inte har man lyckats (heheh har inte försökt) haffa ett sommarjobb. Eller jag har försökt en gång förresten.

Fjortis-Ellen

HAHAHAHHA jag kan inte sluta DÖ av att kolla på alla mina gamla fjortisbilder! Men det får man vara när man var 14 år! haha. MEN VA hade jag sådär kort hår!?

Mötet clair

Mötet slutade lite tidigare än vanligt och det diskuterades mest om antalet fysträningar per vecka som jag tror skulle ligga på 5? Sen att vi ska blanda den vanliga styrke/konditionsträningen med att ha djupvattengympa med vikter och spinning så det kommer bli väldigt kul! Ser fram emot det. Hoppas man kommer att kunna slappna av på stranden i sommar. Jag är helt besatt av det där känner jag så jag tror jag lugnar mig lite nu. Vi skulle tydligen få flera nya spelare också, bland annat en från Växjö, där blev mina ögon 2 bollar. Spännande. Hon heter tydligen Sofia och är 92a!
Jag skulle gärna vilja veta vad ni vill att jag ska ändra på och vad ni vill se mer av för det är lite svårt att veta när ingen säger. Tar emot allas åsikter. Ni kan antingen skriva i kommentarfältet eller så kan ni maila mig till [email protected]. Jag ska lägga upp adressen tydligare sen.

Fråga

Louise om Mötehej, jag har läst din blogg i kanske en månad nu. och jag måste säga jag bara älskar den. dels är du så otroligt vacker. Jag har en lite fråga bara har du någonsin dåligt självförtroende med ditt utseende? och dels älskar jag att du uppdaterar så varje gång man går in står det något nytt! :)


Svar: Men blir jag rörd eller? Tack söta människa! Jag blev så himla glad när jag läste din kommentar! Jaa jag är dåligt självförtroende faktiskt, men jag jobbar på det.  Mina närmsta tycker det är jobbigt eller irriterande har jag märkte på vissa och min pojkvän har börjat tröttna har jag märkt för jag har svårt att ta åt mig av komplimanger, men självklart blir jag glad. Jag vill inte låta skrytsam men jag hör oftast väldigt bra saker om mitt utseende så jag blir väldigt glad men jag tar inte åt mig av killar som säger "du är snygg" eller "jag vill ha dig" när man knappt känner personen för jag hatar fåfänga människor, det är bland det värsta jag vet! Mest tar jag åt mig av tjejer för jag vet att många har svårt att ge andra komplimanger! Får jag fråga hur du lyckades hitta min blogg så tidigt? Du verkar ju inte ha en egen blogg? Min är ju ändå rätt ny. Kram på dig!

Möte

Juste jag blev erbjuden att gå på en skiva i stan ikväll helt gratis men jag var tvungen att tacka nej för vi har ett viktigt möte idag!? palla:P Men jag kände att det skulle bli för stressigt för jag hade fått åka till stan själv och blabla, nää jag känner mig som största bangaren!:( Har bara 100kr kvar denna månaden så jag känner att jag inte har några pengar för andra skivor nu. Vill gå på en skiva några i klassen ska ha på söndag, vi får se men jag HOPPAS!
Nu ska jag iväg på lagmöte. Jag är tillbaka runt halv 10 igen. Hörs då! Puvs!

Klippte lite

Jag klippte nyss av en tisha lite. Den kommer ifrån new yorker och är köpt i köpenhamn.
Jag begick ett misstag som bara jag och daniella och mamma skulle kunnat göra. Jag TRODDE det stod "I<3SWEDEN" på den för jag såg bara "I<3SWE.." så jag köpte den dirr för vi hade så bråttom men så såg jag sen att det stod "I<3SWEETS" ehhehe och det gör jag ju inntääää

Banta?

Okej nu måste jag klargöra en del. Igår vid matbordet blev jag anklagad av min syster och pappa för att banta. Jag skulle aldrig banta kan jag bara säga. Däremot avstår jag gärna från godis, chips och annat onyttigt och bakelser och kakor har jag aldrig tyckt om. Jag har alltid blivit kallad för "matvraket" av de som känner till min aptit. Åt alltid mer än alla andra då jag tränade som mest för jag var alltid hungrig. Tog alltid minst 3 portioner och det är inte små portioner vi pratar om. Så fort jag skulle hämta mer mat på cuper etc så började alla skratta efter 3e gången, haha. Förståeligt! Folk kunde på skämt komma fram till mig och säga "tja matvraket" eller liknande fast jag inte kände dom. Mest föräldrar. Nu har jag inte tränat på en månad minst(?) och min aptit har sjunkit en del och det är väl förståeligt fast jag äter inte ens lite så jag förstår inte vad grejen är. Banta är jag totalt emot! Dessutom så kommer jag få tillbaka aptiten nu när träningarna sätter igång! Bra nu fick jag säga det jag ville!

Nä nu ska jag dra och tugga some foood! Är sjukt hungrig!



19 April

Jag orkar inte ens skriva känner jag. Vet inte heller vad jag ska skriva om för jag är skittrött. Undrar om det är skolan, aah! Idag har jag iaf uppstartsmöte i ishallen och därefter börjar fyssässen! Ska köra hårt och jag är taggad till tusen! Tänker inte känna mig pösfet i sommar på stranden. Förövrigt äckligaste uttrycket, jag vet! Vill fan vara brun innan jag kommer till stranden också? och ha en skön tag på revbenet. Har dock inte helt bestämt mig för vad jag ska ha för jag måste få skiten översatt! Dessutom så är jag så nojjig eftersom den ska sitta på mig hela lovet och då vill jag inte ha något jag tröttnar på direkt. För någon gång kommer jag att tröttna på den. Kommer ju inte som tant vilja ha en skrynklig tatuering på revbenet, njaa. Jag tjatar och tjatar på mig själv men det blir aaaaaldrg av. Denna eller nästa ska jag fan ta tag i detta (FÖRFAAAN ELLEN!!!) Dessutom så måste jag designa min studentklänning eftersom min snälla och bästaste mami ska hjälpa mig att sy eller så ska hon sy den helt, I don't knooow. Vet dock inte alls hur jag vill ha den hellerrrr paniiiiiiiiiiiiiiiiik? ja. Hon har ju annat för sig om man säger så, därför måste vi sätta igång rätt snart. Måste inhämta rätt mycket inspiration nu! Juste jag skulle byta min baseballjacka till en S för M känns så stor men det ska den ju iof vara? Det fanns bara XXL kvar nu. Skönt att jag fick tag i en iaf..fjuuw

Dagens

Hatt: Kina Jacka: Whyred Ringar: Kina Chinos: Gina Skor: Converse Solglasögon: Ray ban Väska: HM

Number one

Nu ska jag kolla det sista av Wallander och sen ska jag schlafa dirrrrr. Godnatt pösssss!

GT

Jag vill bara komma ifrån allt som trycker ner mig och dra en skön kväll på gt banana. Där fanns bara glädje.


Gladiatorskorna

Lyckades inte få en rättvis bild på dom. Men dom är svarta i ormskinnsmönstrat tyg med silverdetaljer. Fan vad glad jag blev när jag hittade dom. Har massa skit som jag totalt har glömt bort!

VA?

Hittade ett gulligt sommar tubtop linne från Vila jag heller aldrig använt:O varfoooor

Join the army

Det är så skönt att hitta gamla grejer och använda dom igen. Detta är en gammal armyliknande vårjacka från Vero Moda för några år sen som jag knappt använde då. Men den kmr att användas flitigt nu.

Döööööskallelelehehehe

Åh jag är så nöjd! Mina älsklingar!

Min nya garderob

Tadaaaa! Nu är den klar och jag är skitnöjd. Tack mamma och pappa som har hjälpt mig med detta! Just nu är mina galjar slut så jag kunde inte häng upp mer. Tyvärr är det mer än dubbelt så mycket kvar så jag vet inte om allt kommer att få plats men isf får jag lägga resten i min gamla garderob. Jag ska byta ut och köpa nya galjar så att alla är likadana också, såklart! Sen fick ju inte speciellt mycket skor plats på hyllan heller...hehe! AJA det är skitbra ändå!

Täby C

Jag och mamma bestämde oss för att cykla ist och nu drar vi! När jag kommer hem så ska ni få se hur min garderob blev! :D Ses sen!

18 April

Godmorgon sötnosar! Vill först och främst säga att jag blir så glad när ni kommenterar för jag får så fina kommentarer och tro inte att jag dissar någon för jag svarar på allt. Antingen på era bloggar, på er mail eller så svarar jag i inlägget ni kommenterade i. Jag gör oftast så faktiskt. Så tro inte att jag dissar någon för jag svarar ALLTID. Nu är det frukost sen ska jag och pappa ta en frisk promenad till Täby centrum i det fina vädret för att hämta ut mina örhängen jag beställde:)

Tjött

Nu hade jag tänkt prata med John Blund, nee Nicki=) Sen ska jag sova! Godnatt alla så hörs vi imorgon! Puth puth<3

Running


NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Jag hatar att solsidan inte går längre. Men det kommer en ny sässe som tur är. Tur somfan. Hur skulle jag klara mig annars? Tror inte jag hade gjort det..Ikväll ska jag ta det så jävla lugnt för jag är dödstrött.
Halsband, Kina 10kr. Helt okej.

Jagorkadeintesminkamig

Just nu: Tisha och ett hårband samt mina underbara paul frank shorts Detta är förmodligen den skönaste "dagens outfit"

Oanvänt

Jag hittade lite gamla kläder i min garderob som jag ALDRIG har använt. Mest linnen och sånt. Orkar inte visa allt men jag kan visa lite!
Jättefint linne från HM trend. Köpt i milano
Tröja från Gant
Strandklänning från Zara
Klänning, ingen aning vart den kmr ifrån. Men från Waxholm iaf
Jättegulligt linne. Var dyrt minns jag men inte vartifrån. Mkt snyggare IRL och när man är brun till det!
Klänning från MQ, Soul.
Strandklänning från Gina för x antal år sedan. Skitsnygg grön färg men det fick jag inte med på bilden.
Sommarkjol mamma har gjort. Det var meningen att ha som utklädningskläder när jag var liten
Linne, milkshake. Fult men man får skitbra klyfta, haha!
Skitmysig tjocktröja jag hade tänkt ha på sommarn men det blev aldrig av. Från BikBok
Transparent bubbla. Vet inte vart ifrån..
Jag har ju massa mer kläder jag aldrig HUNNIT använda men det är en annan sak. Dessa har legat längst in i garderoben och tagit plats men inte används.
Det är vanliga kläder så jag förstår inte varför jag inte har använt det. Vissa grejer är fan snygga.


UPDATE: Glömde bort att jag har en hel byrålåda FULL med oanvända kläder men dom funderar jag på att ge bort till typ vänner! Om någon vill ha haha. Inte världens finaste kanske

Målare-Ellen...

Jag ger fan upp. Det är iaf klart nu. Jag orkade inte fixa till det sista lite fint för jag håll på att få nervsammanbrott. Jag har färg på händer, armar, ben, ansikte och hår. Sen lyckades jag få färg under foten så jag har ju gått omkring i mitt rum och målat med min lilla fot utan att märka det. Ser förjävligt ut. Tänkte ta bort det med lacknafta men jag har suttit med den där jävla flaskan hur länge som helst, den GÅÅÅÅÅÅÅÅR inte att få upp. Barnsäker kork och jag är värdelös på sånt där. Nu ska det iaf bara torka.
Före

Efter
Sådärja. Klart. Ska förklara lite. Stången var så lång (över 2 meter) så hade jag hängt massa kläder hade den sviktat och tillslut gått av så vi var tvungen att sätta någonting i mitten. Över stången är det en hylla som jag hade tänkt ha mina skor på! Detta blir nog grymt tror jag. Inviger den imorgon!

Sommar

Sommaren kan få komma nu. Det är faktiskt okej.

Passion

Mamma var tvungen att spackla lite innan jag kan börja måla så jag får vänta lite nu. Ska strax börja. Jag åt nyss some food och efterrätten lyckades jag motstå! Jag har inte käkat något onyttigt (förutom bearnaisesås) på hela månaden! Stolt? JA!
Själva förpackningen lockade mig något sjukt mkt med alla färger. Så fin. Men jag klarar mig bra utan den...förutom att sofia skriker direkt "ÅÅHHHH VAD GOOOOOD ELLEEEEN" hmmm. Det var bara att springa därifrån, FORT.

Måleri

Nu jävlar! Här ska målas! :D Vi hörs sen!

SNUSK

FÖR DET FÖRSTA. JAG VET USCH JÄTTE ÄCKLIG BILD. Men jag måste visa. Helt sjukt. Helt plötsligt när jag hjälpte pappa att hålla lite när han skulle sätta upp allt så märkte mamma att mina fötter hade blivit helt lila. Dom var äckligt lila från ingenstans men efter ett tag blev jag helt fläckig. As snuskigt. Jag har såklart redigerat bilden, lagt skugga så att man skulle se för det var svårt att ta kort på. Ser ni eller? Vad är jag för meeeenniskaaaaaaaahhh

Daniel Lozakovitj

Dagen har börjat bra. Pappa sätter upp stången men det är mycket mer krångel att vänta. Väggen är för skör så massa skit måste fixas. Sofia hetsar mig att köpa hennes kläder för att hon behöver pengar men inte fan har jag hennes storlek. Plutten. Igår gick jag snabbt in i vardagsrummet och då var det talang 2010 på tv, kom direkt till ett uppträdande med en liten pojke som spelade fiol och har var så jävla söt så jag ville bara käka upp honom. Men iaf så kom jag på att jag faktiskt har spelat piano när jag var liten, i 2 år och jag lärde mig aldrig noter. Så jävla omusikalisk alltså, varför gav jag bara inte upp på en gång...haha suck.
Här är sötnosen.
TAAACKKK SÅÅÅ JÄTTEMYCKKEEEEE. TAACK. TAACKKK!

BLÄ

Kan ni komma tillbaka till mig nu TACK! Jämför med bilden i inlägget "PAIN" om ni inte fattar..

Nejjagvillinte.

Nu blev jag sjuuuuuuukt otaggad på att färga håret ljusare. Nej det vill jag inte. När brännan kommer blir det snyggt. Och på dom skulle jag säga SJUKT SEXIGT.

Bara du

Jag vill att det ska vara du och jag. Som vi sa, föralltid.
1 år 2 månader 15 dagar. Jag älskar dig.

PAIN

Okej! Nu läser vi rumänsk rennäsanspoesi i åtta timmar  och lyssnar på... deppig musik.

Näää kanske inte. Men kvällen eller inte varför hela helgen, ska spenderas i min säng. Jag hoppas ni har det bra iaf!
Jag har ingen lust eller ork att blogga nu tyvärr. Ledsen för det men jag kan inte göra någonting åt det.

Fan jag tappar kilo efter kilo. Jag som inte har slarvat med maten? Mina leggings från Vila i strl S sitter PÖSIGT på mina ben nu. Jag håller på att förlora en viktig del av kroppen också...ni förstår säkert av bilden.
Jag börjar träna nu på tisdag efter mötet har varit och jag ser fram emot det även om det tar i att göra någonting i över huvudtaget just nu. Dessutom så kan jag inte äta.

Jag ber om ursäkt till er som frågat hur jag mår som inte fått ett svar. Jag har inte suttit vid datorn! Jag uppskattar det verkligen och det är precis vad jag behöver. Tack!

BAAAAAAAAAAJS

Jag har ingen lust att skriva en essä om science fiction just nu som ska vara klar imorn. Dessutom så ska jag sova om en halvtimme kanske!? Det blir att skriva i 300km/h! Hejsvejs!
Tummen ner för detta.

Gränsen stoppar mig nu

Det finns gränser vad man får skriva i bloggen därför skriver jag inget just nu!

Man hänger inte ut personer och man snackar inte skit. HATAR SÅNT!


Pumpsen

VARFÖR FÅR JAG INGEN BRA BILD PÅ DOM? DOM ÄR MYCKET SNYGGARE I VERKLIGHETEN! Dessa ska jag ha på mig på min student. Jag gillar inte för hypade skor, gillar när det är enkelt! 12 cm höga och jag är inte direkt en high-heels brud. Jag ska bara lära mig att gå i dom först....ehehe vänta lite....

15 April

Nu måste jag käka lite sen skriva en essä som ska in imorn. Jag orkar inte. Hur det går och om jag skriver den återstår att se! Vill helst inte skjuta upp grejer nu för det kmr vara så sjukt mycket grejer framöver. Förövrigt så var jag och skulle kolla basebolljackorna bara för skojjs skull ifall jag var sugen på att byta till en S ist för en M som jag har nu men alla var slut, redan.
Är det något ni vill att jag ska skriva om/ändra på eller va fan som helst så SKRIV DET FÖRFAN! :D Feedback är bra! Har ni några synpunkter eller frågor? Vad vill ni ändra på eller läsa mer av!?

Dagens

Idag hade jag på mig detta:

Blandat

Eftersom jag inte får lägga ut denna UNDERBARA låt för Fille så talar jag om vart ni finner den. Sök på Capleton och tryck på popularity sen nr 17. Börjar på L! GÖR DET BARA! SSSCCHHHHH säg inte att jag sa.

Förresten så skulle det vara kul att veta vilka ni är, läsare!? Jag vet inte ens 20 av er som läser den dagligen...vilka är ni resten då? Har sett att det är från lite överallt så det är absolut inte bara folk jag känner som jag typ trodde. Imorn ska min blogg fylla 3 månader, det var då jag skapade den men så länge har den inte varit officiell så jag vet inte hur gammal den är egentligen:S
Ska sova nu iaf. Godnatt finingar!

Drop it like it's hoooooooot

Så sköna grabbar.

Örhängena

Glömde visa örhängena jag beställde. HERE THEY ARE! Snyyggaaaa vaaaa

Hej båtkapten

Seriöst såhär kan jag ju inte se ut på studenten..Som en jävla båtkapten. Nää fyfaaaan haha come on! Texten ska såklart på. hahahha! Men skepp och hoj då...

Jackan/Tröjan

Efter en förfrågan av mig själv (haha) att lägga upp en bild på hela jackan så här har ni:
Tog precis en till men jag har mina sovkläder på så ni får leva med det.
Bilden ser fett skum ut men jag orkade inte ta fler. Mina ben är inte sådär smala!! väl? Pallade inte matcha något snyggt heller för man kan ha lite vad som helst till. Kommer använda den lite som en sommarjacka sen!

Rubrik

Hahaha skön grej att kommentera med MITT namn, hahah! Men aa jag kan visa bilder med hela jackan på men inte NU.
Tröja från Twist & Tango

Jag..

Kom precis in igen. Har legat ute och solat lite i det fina vädret! Underbart. Det är nämligen så att jag och Filip har en tävling, vem som blir brunast tills vi ses nästa gång. Spännande! Dock är han så djurisk så han kommer fan bo i solen om jag känner honom rätt..aja.
Nu har jag klickat hem örhängena. Finns bara på internet. ÅÅHHH jag är så kär i dom!
Jag har även mailat om studentmössan!

Baseball jacket

Jag hade verkligen planerat att köpa ett par sjuuukt snygga örhängen idag men dom fanns inte i butik. Säljs tydligen bara på internet. Så jag fick tröstshoppa en basebolljacka. Den röda, som jag skulle köpa egentligen var inte snygg IRL så det fick bli en marinblå, den blir nog snygg när man är brun. Ville ju ha den på bikbok men den tog ju slut direkt typ. Men jag hittade denna! Jag hade ju lovat ig själv att inte shoppa denna månaden och efter att jag köpte denna har jag typ 120kr kvar på kontot, hehe. Men som tur var så sa mamma att jag har fått pengar från aktierna, 1600kr! YES. Tyvärr måste jag skatta så en tredjedel försvinner typ...........suck.
UPD. Såhär ser hela jackan ut.

DAGENS

Leggings svarta random
Tröja HM
Skinnjacka Växjö
Väska Marc Jacobs
Keps NY
Halsduk gjort själv
Glasögon Gina
Skor Converse

14 April

Nu ska jag äta frukost, sminka mig och sen åka BUSS (åker alltid tåg annars..) till skolan, har en lektion sen slutar jag. Skönt. Får se om jag pallar plugga lite grann sen. Fast ne jag tror nog inte det. hej hopp!

Natti

Tack Filip för att du finns. Alla borde ha en sån vän. Han lyckades göra mig på bra humör. Han lyckas alltid det. En riktig hejjare på det! Vi bestämde oss för att sova tidigt ikväll. Vi har pratat gamla minnen. Det behövdes!
Puss på dig och godnatt alla!


Bövajni

Jag började nu att sakna mina sötnosar. Det är marsvin. Döda båda två. Hahah jag vet några som skrattar nu och tycker jag är jätte töntig men det var trots allt mina bövajni! Det var inga djur, det var mina syskon.
Tove!
Saknar att se hennes söta rumpa skaka när jag race:ade med henne på gräsmattan. En gång snubblade hon på sin dubbelhaka, hahahah! Och hon har kissat mig i ansiktet...dumma tjockis. Hon var helt galen. Stegrade på bakfötterna tills hon ramlade baklänges. Nös JÄTTEGULLIGT och pruttade. Haha. Hon åt alltid all mat som las ner i skålen så Clara fick inget, därav dubbelhakan<3 Hon satte sig i skålen och åt så vi fick mata Clara utanför buren. Juste jag glömde det värsta typ. Hon hade hängögon för att hon var så tjock ahhahahha men hon var jättesöt!

Clara!
Min lilla mysclara! Så himla gosig. Så fort man närmade sig buren ville hon upp och kela! Hon var den lugna medans Tove var den helt galna token. Tror hon var äldre. Fick dessa små av en vän nämligen så dom var väl 1 år när vi fick dom. Kanske äldre till och med. Men de levde 6-7år hemma hos oss iaf. Tove blev nog uppäten av en rovfågel när vi var ute och seglade (dom bodde i en jättestor utebur) och Clara blev misshandlad av en grannkatt :(

13 April

Så jävla somrigt och snyggt!
Jävla pissdag. Blir så arg för allting idag, stora som små saker. Eller mest irriterad men så är det ibland. Stundentmössan förstörde denna dagen kan man lugnt säga. Idag var en sån dag som jag verkligen kollade igenom ALLA bloggar jag känner till för jag har såå tråkigt. Jag har arbeten att skriva och en massa plugg men det orkar jag verkligen inte sätta igång med. Jag känner att jag skiter i hur det går på provet på torsdag. Och någon inlämning tills på fredag kommer jag inte göra. Inte heller något matteprov nästa vecka. Nu börjar jag lugna mig lite men det finns kanske bara EN person som skulle kunna göra mig riktigt glad i denna situationen. Hoppas just du tar åt dig.

Bliss Lau


"Frågor och svar"

Ja det är ju roligt att någon hade kul med att ställa frågor iaf. Hahaha ännu roligare att läsa.

1. aldrig mer ha sex eller alltid ha sex med en tjock ölgubbe med finnar ÖVERALLT som varar och kladdar? Aldrig mer ha sex.
2. vara msn gubben "BRB" som ständigt springer satan eller den feta ungen som skakar vettet ur sig? Vara "BRB" gubben.
3. endast kunna morra eller prata som leif GW persson? Prata som Leif GW Persson
4. köpa en 90'' färglös 120P TV eller en 8'' HD TV? Färglös!
5. HAR DU SILIKON? ERKÄN BARA!!!! hahahahahah nej det har jag verkligen inte. Den här frågan har jag fått 3 ggr den senaste tiden. varför?..ahha
6. göra en smoothie av kattöron och var eller av skat-fötter med tjurpiss ? Kattögon och var!
7. vad hade du gjort om det kommer upp en ruta på datorn där det stog "din dator kommer explodera", utan alternativ och det går inte kryssa rutan.
A) tryckt OK.
aa tryckt på ok! ahahah

Studentmössa åh ja va fin ge mig

Ingen jävel jävlas med mig idag, okej!??!? Fan det har varit en förjävlig dag idag. Allt retar mig. Förutom Daniella som får mig på bra humör i telefonen.
Kolla min "fina" studentmössa som jag hämtade ut idag med höga förväntningar....ska den se ut så? Jag är så jävla förbannad. Jag tänker inte ens kommentera detta. 650 spänn och den ser ut såhär....? NOLL BLOGGLUST. Fick reda på att jag har matteprov nästa vecka + en inlämning på fre. + allt annat.
UPDATE och dessutom så skulle jag snabbt springa och köpa ett par speciella strumpbyxor som jag verkligen letat efter men såklart var alla storlekar slut förutom 44. SUCKMYDICK.

Frågestund

Vi kör en frågestund. Jag har inget mer värdelöst att blogga om därför får ni ställa frågor till mig! Fråga vad ni vill!

Tungt


Alive


Tack..

..Ellinor för headern! Synd bara att jag är sämst på html och jag fattar ingenting av det så det blev helt fuckat. Jag har förstört bloggen.

Dagens inspiration

Nu vill jag tatuera mig. Varför blir det aldrig av?
Vi måste boka tid, Michan!!!!!!!

Tråkigt

10 FAVORITER
Färg:
Blå
Mat: Pastarätter thai tacos pizza...
Band: Lyssnar inte på "Band-musik" hehe
Film: The notebook, knowing, step-brothers, (dom kanske inte är favoriter men bra iaf..) SOLSIDAN
Bok: Är dysse, hahah
Sport: Hockey
Årstid: Sommar
Veckodag: Lördag
Glassmak: Hallonsorbet och pecannötcola.
Tid på dygnet: Kvällen

 

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör:
Kär och glad
Smak: ...
Kläder: Adidas tracktop och nickes mjukisbyxor
Bakgrund: musik, Liberation Time-Capleton, Noreaga

Nagellack: Blått

Tid: 16.58
Omgivning: Säng, byråer m.m.
Irritationsobjekt: Spotifyreklamen..


6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina bästa vänner:
Ja
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Ja
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Ja
Kysst någon du inte känner: Ja

 

3 PERSONER
Du kan berätta allt för:
Daniella Nicklas Filip
Du tycker om: Fredrika Micaela Fanny
Du inte gillar: Katarina, haha

 

2 VAL
Kaffe eller te:
Te!
Vår eller höst: Vår

 

1 ÖNSKAN:


Always On My Mind


Nu...

...Är  jag tillbaka efter några timmar i solen. Med uppkavlade ben, uppdragen tröja och hörlurarna så hade jag det rätt gött där i solen och jag kände mig sjukt slackig som ligger och RÅchillar på tomten när alla andra är i skolan. Jag tror jag har bränt mig för jag är helt röd i ansiktet plus att jag har fått mina fräknar som jag alltid får på sommaren. haha BRÅÅÅÅ!
Förresten så har jag kommit på att jag inte skulle klara av att ta ut min lilla vän i munnen. Kom och tänka på det nu när jag kom på att klantiella har lyckats få sin att växa igen. suck;) Jag har blivit så van vid den att jag inte vill vara utan den. Känns så konstigt varje gång man ska ta ut den och sterilisera den. Tomt.

Annons!

TOVE! Vart fan har du tagit vägen! Efterlyses stenhårt! Sätt igång att kommentera. Utan dig är det torka på det! Kommentera snarast! BÄTTRING!

Daniella Isaksson

Underbaraste bästa Daniella.
Hon kommenterade att hon ville att jag skulle berätta om hur jag och Nicke träffades, haha! Ah jo självklart ska jag göra det för jag och Nicke har olika synvinklar och han lär väl knappast berättat för någon? Det får bli senare eller imorn, vi får se. Men du, Daniella är så himla sööt! Jag blev jätteglad av din kommentar så jag bestämde mig för att kolla på alla bilder på oss. Awesome säger jag bara. Saknar ALLT. Fan jag måste fota mkt mer när jag är med dig för annars missar jag att fånga alla ögonblick, alla minnen. Dom finns såklart i huvudet men det är så roligt att kolla på bilderna. Har säkert minst 800 bilder på oss två på datorn! Albumet heter Daniella!. Där finns alla minnen, i bild då. Tänkte bara säga att hon är en person jag vägrar förlora. Finns ungefär 3 såna i mitt liv. Skulle kunna förlora de flesta men bara inte jag förlorar dom. Du är en av dom. Vi har haft så roligt ihop så länge vi har känt varandra. Gjort bort oss, freakat loss och bara spårat. Har aldrig skrattat så mycket med någon som jag har gjort med dig och det är sjukt för så ofta träffas vi inte.
Ellen Westin <3 Daniella Isaksson

12 April

Nu har jag precis vaknat så jag fick luncha dirr. Det blev en rest, oxfilé med bea och hasselbackspotatis. MUMS. Idag ska jag vara hemma. Har bara svenska så jag går inte till skolan för jag måste ändå förbereda lite inför debatten imorn, fan jag vet inte om den är fett seriös eller inte!? aja. Jag tar det nog inte så seriöst iaf, jag pallar inte det. Sen på torsdag har jag prov i marknadsföring på jag vet inte vad!? Det suger att jag ska sitta inne hela dagen för det är så fiiint väder. Tror jag sätter mig därute lite senare, hoho!

Dusch

Nu har jag precis tagit mig en ordentlig dusch med nya peelingen. Skönt. Körde en hårinpackning också. Den kan jag förresten rekommendera. Björn Axén care heter den. Förpackningen är babyblå. Och så har jag målat naglarna blåa. Fan jag har suttit vid datan hela dagen känns det som. Jag körde ett snabbt träningspass också förresten men jag blev avbruten men jag får väl fortsätta nu. Sen blir det parlamentet och Wallander eller Johan Falk. vet inte vilket av de, hehe. Orkar inte vara sjuk längre heller. pok

HAHAHHAH

Hahahaha HÅRD reaktion!

GT Banana

Detta stället är GANSKA saknat. GT Banana! Finner inga ord.

Skolavslutning

Bilden är från skolavslutningen i ettan. Haha klänningen hade jag sytt själv. Fyfan.
Jag  är helt nojig inför studenten. Känns verkligen som något stort men jag kan inte fatta hur nära det är nu. Jag tycker det ska bli jätteskönt att slippa plugga och det där men att inte få träffa alla som vanligt ska inte bli kul, bara tomt. Och vad ska jag göra sen då? ahaja.............

Bulgarien

haha bajsnödig ellen?





Bild från bulgarien, sunny beach i somras. Jag vill åka utomlands nu. Jag kan iof nämna tusen saker jag vill göra just nu men jag vill verkligen bli brun innan studenten. Det behövs. Komma blekfet till studenten är inge kul.

Klassfest

Jag och Marcus
Jag och Julia
Jag Therese Annika Julia
Therese Viktor och jag

Bilderna är från en klassfest hemma hos Marcus. Jag blev jättesugen på klassfest nu. Jag vill ha det. Mer spårade klassfester åt folket. Vi hade en innan Kina men jag missade den, tyvärr.

Fys

Pappa är sjuk men jag och mamma har försökt fixa detta men det går inte så bra för vi hittar inte geringssågen så jag måste vänta antar jag. SUCK. SUCK. SUCK.
Bild från någon fysträning. Jag och Tove, haha!
Fan vad jag längtar tills fysen kör igång. Jag måste vara den enda. Få träna bort så man slutar må dåligt, haha! Tror uppstarten börjar den 19e april. TAGGATAGGATAGGA!

en järnstång senare

Hemma igen! Har varit ute och letat efter stång till min garderob hela dagen känns det som men det vara bara några timmar. Först var vi på K-Rauta, där var stängerna för korta, sen byggmax, där fanns det inga alls, och sen åkte vi till JULA och dom hade exakt det vi behövde. Får se om vi sätter upp den lite senare. Den var ungefär 1cm för kort så vi måste klämma in nån träbit el något mot väggen men det fixar vi lätt.

11 April

Tjoohoooo nu ska jag fixa lite shit. Hörs sen!

Sosso_marsvin

Här är lite gamla bilder på min söta syster Sofia. HEEEEEEEJ SOFIA!

No Escapin This


Gomorron

Har precis vaknat. Ligger i sängen och funderar över hur fan jag fortfarande kan vara sjuk? Jag har varit sjuk ända sen jag kom hem från Kina och det var exakt tre veckor sen. bläää. Ska käka frukost nu och tjata på min sjuka pappa att fixa min garderob idag men det lär han inte göra. Jag måste plugga. Jag har varit för lat detta lovet med tanke på vad jag har att göra.
199kr (?) från Gina.

Westin

Kan inte sluta tänka på Kina. Kina var underbart. Jag kommer inte återvända som turist tror jag. Jag vill tillbaka med klassen. Det kommer jag aldrig att få igen. Det kommer aldrig bli som det var då. Jag kommer alltid sakna det. Jag kommer alltid minnas.

Inspiration!

Älskar deras shorts och strumpor!

Ove Sundberg

Hahahha njut!

Sminkningen



Min sminkning blev grym idag! Synd bara att det inte fastnar på bild.

Sunglases

1. Prestige by barda
2. Gina
3. Ray ban med spegelglas
4. Ray ban svarta med guldiga bågar
5. Topshop
6. Svarta Ray ban
7. Brun flammiga Ray ban
8. HM
9. Gina (förra året)
Solglasögon är bland det bästa jag vet i sommar. En riktigt viktig accessoar. Jag har skitsvårt för solglasögon. Dessa är mina favoriter. Vet inte hur jag ska kunna använda alla i sommar. Vet att ja inte kommer göra det för jag kommer rulla på 4 par typ. Vilka tycker ni är snyggast?

Döskalle

Denna kommer nog att användas flitigt på stranden i sommar. Den är från Kina och jag betalade 45kr för den tror jag.

Rosen

Min blåa ros. Tror det är den finaste klänningen mamma sytt åt mig. Jag älskar den. Synd bara att man inte kan använda den till vardags.

Dagens

Tröja från HM
Leggings från American Appareal.
Nu har våra gäster kommit så jag måste dra ner. Peace!

Rummet

Nästan klar. Har möblerat om lite på rummet innan vi fixar garderoben. Nu såg det jättelitet och trångt ut men skitsamma. Sängen tar sån jävla plats! Skrivbordet med. Byån med. Den andra byrån med....ah.
Lampan ska tas bort ofc. Här ska sättas upp en stång och det ska bli, eller efterlikna kan man säga, detta:
Detta är en liten del av min nuvarande garderob. Ingenting får plats där så jag hade tänkt ha alla mina jackor där! Har minst 30 st allt som allt.

Zebra

Någonting jag verkligen diggar är zebramönstrat! Måste köpa det för jag har inget. Mamma har en zebramönstrad jeansjacka men den är för stor för mig, BUHU! :'( Älskar djurmönstrat i överhuvudtaget men just zebra är min favorit! Någon som vet något snyggt som finns att köpa till ett rimligt pris i zebramönstrat? Har spanat in detta snygga halsband som jag SKA HA när det kommer in på HM!
Zebra OCH min favoritfärg! Helt galet snyggt!

Dagens inspiration

Sååå sommar!

Pälsväst

Juste jag hade nästan glömt att jag har en svart pälsväst! Vad bra, haha! Den var ju jättesnygg att matcha sådär till en tröja! Måste bara be mamma sy in den lite!

Halsduk

Halsduken är klar. Det fick bli en helt vanlig svart för jag har ingen sån. Ska göra en likadan sen som inte har några ändar!

10 April

Kom precis hem från Coop Forum. Vi har handlat lite mat för vi ska tydligen ha gäster ikväll! Inga jag känner men...Undrar lite vad jag ska göra nu..Hjälpa mamma lite kanske för hon får laga allt själv som vanligt, stackarn! Vill sy en ny, lite mindre halsduk! BRA IDÉ ELLEN!
Måste berömma mig själv lite mer för att jag inte har köpt något eller ätit något onyttigt på 10 dagar! :) Ikväll blir det nämligen oxfilé och bearnaisesås (onyttigt...) ajdå. Men bearnaisesåsen blir det ända onyttiga och så farligt är det ju inte, bättre det än chips. Jag tänkte precis på hur bra det är att mamma aldrig köper läsk! Har alltid varit så grinig för det men fy så onyttigt det är. Fett bra att jag slipper det.

Whine



Fråga 2


Anonym om Baby i'm home!:
vart har du köpt dina 2 solbrillor? :)
Svar: Dom ena är från Gina Tricot och kostar 59kr och dom andra är pilot ray bans och dom köpte jag i Grekland:P

Fråga


elisabeth om SOLSIDANvart har du köpt din bustier? :)
Svar: Jag har köpt bustiern på Lindex, den kostade 149kr ;)

Student?


Alltså det är ett jävla snack om studentklänningar hit och dit. De flesta verkar redan ha hittat någon. Jag har ingen?:S Jag tänker inte  lägga ner hur mycket pengar som helst för att köpa en klänning jag ändå bara kommer använda en gång och då lär det bli någon som alla redan har? Tråkigt. Så vill jag inte ha det. Funderar på om man kan använda någon av mina skolavslutningsklänningar?
Här är den ena. Den har mamma sytt. Den är jättefin faktiskt. Ingen kommer ha en likadan men den är ljusblå? Den ska ju vara vit...Den är skitkort också! Dessutom så är den smutisig i linningen, måste tvättas!

Eller så fixar jag denna, igen. Det är också en klänning mamma sytt i grunden men jag har fått fixa skitmycket med den. Den är nästan för liten. När jag andas ut så knäpps dragkedjan upp, typ. Den är dock sjukt utmanande. Den täcker i princip ingenting. Bara nipples typ. Har inte testat den på ett tag så vem vet? Den är kortkort.


Nu fick jag en heeeeeeeelt annan idé. Kanske ska man fixa sin balklänning ist? Eller sy en helt ny? Det sistnämnda låter roligast. Måste bara designa en bra sen får mamma sy upp den, hoho!

Dagens tips


Jag är så arg att jag inte får shoppa denna månaden. Eller jag får men jag har bestämt mig för att skärpa mig precis som med det onyttiga. Det har gått jättebra hittills. Detta är faktiskt en rätt bra månad att testa sitt sug. Påskgodiset fick jag ge upp men det är jag glad över nu! Iaf...Jag ville tipsa om denna snygga topen från Monki för 250kr. Skitsnygg att ha en bustier under. Den ska köpas sen!

Champion



SOLSIDAN


Solsidan 21.30 - KOLLA!

Sommarhår

Jag har funderat lite och jag TROR att jag ska fixa håret ungefär som på bilden till sommaren. Alltså ljusare. Kanske ännu ljusare till och med. Antingen ljusbrunt eller mörkbrunt. Är så skeptisk till förändringar så det blir knappt några sådana känns det som. Blondt blir för jobbigt och det sliter så mycket. Orkar inte färga utväxten för 1000kr varannan vecka.
Vad tycker ni? Mörk eller ljusbrunt?

HATAR


"hey Ellen how are you,Ellen you are so beauty I wana one girl like you,you are so beautyfull.Your body,your face evrything to you is perfect,I wanna to know abot you please can you cantact me with sms please.bye"


Jag brukar inte lägga ut grejer folk skriver och jag gillar inte när folk gör det för det är inte schysst men nu gör jag det ändå bara för att jag inte vet vem det är och att det var så dyssigt. Skulle man limma för detta? hahaha. Jaaa snälla ge mig ditt nummer!!!!!
JAG HATAR FÅFÄNGA MÄNNISKOR SOM BARA BRYR SIG OM UTSEENDET. NU VET NI DET.

Garderob


Mamma är så himla gullig, hon har städat mitt rum och bytt sängkläder. Jag fick dåligt samvete när jag såg det för det såg inte roligt ut när jag lämnade rummet. Vi pratade lite om att göra om min garderob. Jag vill inte ha kläderna i min garderob längre för domfår ändå inte plats. Hälften ligger nere i tvättstugan och det är proppfullt i garderoben så jag vill ha kläderna utanför garderoben, som på bilden. Skitsnyggt. Bilden är tagen från Olivias blogg.

Så jag lever mitt liv



Baby i'm home!


Hemma igen. Känns som vanligt, skönt men "när får man träffa dom igen då?" Tänkte kasta in lite bilder jag tagit.
Påskmiddagen



Outfits bilder







9 April


Nu har jag vaknat och ska gå ner och äta frukost. Har packat mina grejer och så men mina läppar är helt förstörda för jag har typ tappat mitt lypsyl och jag håller på att dö. Är sjukt torr och det gör jätteont så jag får köpa ett nytt när jag kmr till stan. Mat också. Det var allt för mig. Bussen går 12 och jag är framme 18...blir väl uppdatering runt 19, haha! Hejjjjjjjjjjjdooooooooooooooooooooooooohhhhh

Kärlek vid sista ögonkastet



I'm back


Jag är hemma igen, eller jag kom för ett tag sen. Jag höll på att frysa ihjäl därute. Jag och Daniella gick till hennes mamma för att hon skulle äta lite, så säger hennes mamma (Corazon) "Ellen! vad smal du har blivit! Vilka smala ben!" eehh jaha tänkte jag..det har jag väl alltid varit? eller va? Så tvingade hon mig att äta, haha! Men det var jättegott som vanligt så det var inga problem med det. Blev bara så himla chockad när hon sa att jag hade blivit smal. Fick mig en tankeställare.
Sen hade vi ingenting att göra för vi ville inte gå på stan så vi stack till minnesstuden för de tre killarna som dog i bilolyckan. Ingen av oss kände någon av dem så vi tänkte "vad hemskt, ska vi stå där helt oberörda när alla står och gråter" men vi drog iaf ändå för att träffa lite folk typ. Jag höll mig väldigt bra ända tills Jonathans lillebror gick upp på scenen. Där brast det när han berättade om att han var mobbad och hur Jonathan alltid stöttade honom osv.
Imorn åker jag hem men jag lovade att träffa Filip lite innan jag åker så jag måste alltså släpa hela min resväska till VFG och gå omkring med den? ojojoj det blir inte lätt.

Karlskrona


Jag och Filip i somras i Karlskrona på Nickes landställe. Vi ska lätt dit i år med! Det var bäääst! Oj nu kommer han. måste dra!

HISSDISS


Dagens HISS
Jag kan starkt rekommendera mitt saltvattenspray. Tycker det är skitbra. Dock sliter saltvattenspray på håret men jag får det typ som jag vill ha det. Mitt hår blir helt platt och slickat efter en dusch och då tar jag lite (hehe ganska mycket) saltvattenspray och det blir mer volym och det ser lite slarvigt ut, jag gillar det.


Dagens DISS
Min nya mascara, usch. Haha jag hatar den. Köp den inte vad ni än gör. Den är klumpig och jag vet inte vad som är felet, känns som mina fransar blir kortare när jag använder den. Och mycket fulare. Dom delar typ på sig och så. nääeee usch.


8 April


Vaknade tidigt idag och käkade frukost med nicke innan han drog till skolan. Sen gick jag och la mig igen och jag vaknade väl för två timmar sen. Nu ska jag snart börja fixa mig lite och dra ner på stan för jag ska träffa både filip och daniella innan jag åker imorn. Först filip. Måste möta upp honom i stan så jag får nog börja röra mig snart.
kiss n' bye

7 April


Igår var jag och nicke på stan och köpte skjortor till honom. 3 fina blev det. Sen gick vi hem, käkade, vilade lite sen skulle vi kolla på film hos alex medans nicke pluggade. Det var inte så kul när filip gjorde allt för att jag skulle bryta itt nyttighetslöfte men annars gick det bra. Jag bröt det INTE. Nu ska vi ner till stan igen, tror jag. Nicke vill köpa mer kläder. Solen skiner och det är jätte härligt väder utomhus! Vi ska iaf ta en promenad nu! byyyyeeee!

6 April


Godmorgon alla! kul att se att det är så pass många av er som fortsätter läsa fast jag knappt uppdaterar. Jag måste erkänna att jag har glömt min sladd till kameran så jag kan inte lägga upp några bilder på hela veckan. Man det får bli dubbelt så mycket när jag kommer hem ist. Förresten så glömde jag bort att skriva att jag inte ska dricka läsk heller, denna nyttiga månaden, men det fattade ni nog.
Jag minns när jag hittade denna låten för många år sedan, då jag hade playahead. Diggade den somfaaan och det gör jag nu med!

Växjö


Nu är jag framme i Växjö tillslut efter en SVETTIG resa. Hostar somfan och är förkyld. Får ju dåligt samvete att åka iväg sjuk. Såg en rolig grej på resan och det var en gubbe som CYKLADE och i ena handen höll han i en stor hund och i den andra en jävla ponny. asfet ponny också. hahahh. aja nu ska jag käka innan jag döööööööööööööör. pooossss

Must Be The Ganja



Filip haha


HAHAHAHHAHHAHA jag dör lite. Detta är ju FILIP!! hahahahha, haha. haaaha. Har döpt denna gubben efter honom på msn för att han kan vara så flippad och freakad. Den KAN vara klockren på fillebooyyy


Freddy Amigo


Sjukt otippad. Han verkade lite konstig när man såg honom i programmet men fyfan vad duktig han var. Jag har verkligen ingenting att blogga om så ni får meningslösa inlägg (för det får ni ju aldrig annars..hheheheh)


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅhhh ahhahahah kolla nutten på slutet! haha beeeeeebis


5 April


Jag börjar bli mycket bättre nu. Bara förkylningen och hostan kvar typ. Men jag tänker inte vara här själv när dom andra åker tillbaka till Stockholm idag så jag tar nog bussen till Växjö vid 3. Jag har bestämt mig att april månad ska jag vara nyttig och inte...
Äta godis
Äta chips
Äta onyttig mat (typ pizza, pommes..)
Dricka alkohol (gör aldrig det men ändå)
På heeeeeeeeela månaden! För någon kagge eller kärlekshandtag vill jag inte ha! NEEEEEEEEJTACK.
Tror ni jag lyckas?...Vi får se;)

4 April


Fortfarande dödssjuk. Tror inte jag kan åka till Växjö imorn som planerat. Just nu sitter jag vid datorn och råchillar med vindruvor! Har legat i sängen hela dagen och jag tror jag ska gå tillbaks dit nu. Skulle vara bra om NICKE kunde höra av sig innan jag dör! Hejjdooohh

THE LONG ARM OF THE LAW



Oldschool shit!


3 April


Jag börjar sakta men säkert bli bättre nu! Kändes skitbra med solsidan igår när jag var sjuk. Tog mig ett bad också...i ljummet vatten och halvfullt så hela jag var inte ens täckt med vatten så jag gick upp ganska snabbt för det var inte riktigt som jag hade tänkt mig. När jag skulle tömma badkaret på vatten läckte allt ut på golvet (KAAAOOS) och rann ner på undervåningen. Mormor har väl inte använt badkaret på år...Mamma gjorde jättegott te åt mig iaf och jag blev väldigt ompysslad. Nu ska vi till stan! Peace!


2 April


Fyfan vilken jävla natt. Jag la mig väldigt tidigt för när jag packade kände jag att jag inte kunde hålla balansen längre så jag gick och la mig. Kunde verklign inte sova på flera timmar. Mamma kom in med en vattenflaska och kalla lindor som jag skulle ha i pannan och på fotlederna. Då skulle febern gå ut snabbare sa hon. Drömde äckel feberdrömmar, haha! Men febern gick typ ut tidigt imorse för jag vaknade i tre omgångar och var helt blöt av svett, snuuuuuuuusk.
Jag är fortfarande svag och jätteont i bihålorna samt huvudet och jag känner mig helt yr. Snart ska vi åka till mormor i Västervik, småland. Så jag kommer inte att kunna uppatera i helgen. Troligtvis när jag kommit till Växjö, när nu det blir. Pussss på er.

Sjuk


ALRIGHT JAG ÄR SJUK. JIPPI. Fyfan jag blev verkligen sjuk nu. Har känt mig typ sjuk hela dagen men jag trodde det var mensvärken men ICKE. Känns helt crazy. Har fått frossa och feber och jag känner mig jätte svag! Kan vara efter spikmattan igår att det kom ut ur kroppen så det kanske var bra trots allt, jag har faktiskt haft ont i kroppen ända sen jag låg på spikmattan igårkväll så det kan hända att jag fick någon slags reaktion i kroppen.
Men alltså det är LOV nu, huuuuuur skönt?
Efter Kina hade klassen otroligt dålig uppslutning på alla lektioner de senaste 2 veckorna, typ max 10 pers, ibland inte ens 5. Jag är iof med och bidrar och jag förstår varenda en. Otroligt omotiverande att vara hemma efter Kina.

Heja Ellen friskt humör


Kom just hem från skolan. Har dock handlat igen. Sen Kina kan jag inte låta bli att köpa någonting när jag är i täby centrum/stan. Det gåååår inte. Sist jag var i täby köpte jag för 500, när jag åkte till stan köpte jag för 700..och nu 230. Jag lever på det ruttna studiebidraget jag får så jag kan inte hålla på som jag gör. Har 400kr kvar denna månaden så jag ska fan inte köpa ett skit nu. Jag hoppas det går. Ehentligen behöver jag inte köpa någonting för jag har massvis med kläder som jag aldrig har använt och jag glömmer bort massa kläder för jag använder ungefär samma hela tiden. Blir rätt irriterad och trött på mig själv. Inget mer denna månaden, som sagt.
Idag är det ju den första april och det är ju meningen att man ska lura någon men det har inte jag lyckats med:( Så jävla trisst! Nu ska jag nog börja packa lite för jag är borta hela lovet!

1 April


Fick bli svartvitt.

Nytt


Får dåligt samvete bara av att skriva det. Idag har jag köpt lite onödiga skitsaker...
Solglasögon från Gina, 59kr
Hatt från Åhlens, 129kr
Saltvattenspray från HM, 44,50kr

RSS 2.0