Carroooo

Nu ska jag till Carro! Har bråttom att möta Freddie!
Jag kommer hem sent så detta är sista gången idag som jag bloggar! Ha en bra kvälll pussssssss

Seduction

Älskar denna låten. Eminem är så grym! Gillar seriöst alla hans låtar på nya albumet!

Dagens 30/6

Jag bjuder på en stökig dagens idag. Dax att städa mitt rum, det ser förjävligt ut. Detta är bara pyttelite. Iaf..
Tröja paul frank
Tisha monki
Jeansshorts avklippta pepperjeans
Skor converse

Outfits

Fick en förfrågan för nästan en timme sen att visa outfits, antar att du menar vanliga vardagsoutfits? Här är exempel på hur jag kan se ut iaf. Säg till om ni vill se större bilder eller undrar vad någonting kommer ifrån! Jag bits inte. Orkar inte skriva ut allt bara.
Nu ska jag sova. Vi hörs imorn!

Kängor

Jag älskar kängor. Jag tycker att det är så snyggt och det passar till allt. Klänningar och shorts samt jeans. Det är populärt nu på sommaren som på vintern!



Lunkan

Den här snyggingen fyllde 18 år i lördags. Hon har bott ett år i Spanien och jag har saknat henne! Imorgon ska jag få träffa henne eftersom jag befann mig på sandhamn på hennes födelsedag. Eftersom jag jobbar så kommer jag inte kunna hänga med henne och brudarna ut, FAAAAN (jag är så lack för det) men jag får vara med att föra iaf. Haha. Aja jag ville bara säga det! Grattis i efterskott hjärtat! Ska bli jättekul att träffa dig!

Recovery

Hahahahah angående Eminems nya album. Va faaan? Jag lyssnade på youtube och det var ju heeeeelt fel, alla låtar. Jag ångrar mig verkligen. Hahah fy. Stod ju att dom va från revovery men det var dom tydligen inte? Aja.
Det är inte alls dåligt! Det är väldigt bra tycker jag!


Sommar

Så jävla härlig bild. Finns det någon bra strand i Stockholm? Alltså någon som är supermysig eller fin sand, ingen random? Verkar nästan inte så. Jag vill ta en sista minuten efter att jag jobbat. Men när? Och med vem? Party eller chillresa?

28 grader

Så äckligt att det är 28 grader utomhus! Man ska faktiskt inte jobba då! Mycket garv på jobbet som vanligt iaf. Schöööööönaaaaaaaaa. Ut i solen nu tjoohooooooooooooo!

Today

Man kan verkligen se på bilden hur trött jag är, haha.
Ännu en dag på jobbet! Jag känner mig sjukt sliten att gå iväg osminkad men jag har börjat vänja mig nu. Har konstant sminkat mig varje dag sen jag gick i 5an:O Tror jag och min dåvarande kompis Vendela började lite smått redan i 4an..haha.

Ponti

Jag förstår inte riktigt hur jag ska orka med det "riktiga" arbetslivet när jag knappt orkar med 2 veckor sommarjobb. 8 timmar om dagen suger. Vi alla kämpar oss igenom varje dag. Jag ami henke och filip för sig, de andra för sig. Vi och dom. Idag fick jag ett skrattanfall. Ett pinsamt skrattanfall. Ett sånt som verkligen inte får komma ut. Det sitter 50 pers helt tysta och lyssnar och jag hakar upp mig på detaljer, även ami men jag va värst. Höll på att dö. Så hemskt när alla andra är tysta och man bara inte kan sluta. Henke och Filip började till och med garva åt mig för att jag var så pinsam. Jag kan inte berätta på bloggen vad det var för det är inte så snällt. Jag skulle inte uppskattat det men det är rätt internt så ni skulle ändå inte förstå. De små detaljerna gör att jag trivs på jobbet. Jag trivs med dem jag umgås med också, så man kan vara glad för det i alla fall.

KÄR

Så jävla snygga. The blonde salad.

!


I don't need it


Dagens


Natti

Jag är helt slut i kroppen. Imorgon ska jag upp tidigt för att jobba så vi hörs imorn. Kiss n' bye!

TACO

Den här låten är så jävla härlig. Blir så glad när jag lyssnar på den. Hörde den på vinyl (grym kanal) och jag har inte hört den på länge. DEN ÄR SÅ KNÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅZZZ!

Hemma

Vi har haft det underbart på sandhamn. Det har varit jättefint väder förutom i lördags då regnade det men det klarnade upp tillslut och gav kvällssol och det blev mycket grill. Hoppas alla grillade på midsommar! Vi grillade på en jättemysig klippa på en ö i närheten av sandhamn. Jag har fått massa färg. Eller just nu är jag typ bränd över hela kroppen.
















Midsommar på sandhamn

Hejdå käraste! Nu ska jag och min familj segla till sandhamn och jag vet inte hur länge vi lir borta men jag lovar att ta bilder iaf! Vi hörs när jag kommer tillbaka. Antingen imorn eller på söndag, puuuuuuusssssssss
HA EN UNDERBAR MIDSOMMAR!

How we do it


Fransar


Blue

Målar naglarna. Både händer och fötter. Älskar den blåa färgen!

Sandhamn

Älskar det fina vädret. Imorn är det midsommar och det ska firas ute i skärgården på sandhamn. Det kan nog inte bli bättre. Hur mysigt som helst. Segla och bli brun är först på listan. Jag måste packa lite nu eftersom vi åker iväg tidigt imornbitti.

Torsdag

Jag skulle köpa solskyddsfaktor 50 till min tatuering så att jag kan sola och dom hade bara svindyra så jag tog den billigaste som kostade 105kr och det var för ansiktet, en skitliten tub (alla andra va lika små) men vi får se hur länge den räcker? En vecka? Nu tänkte jag dra ut och sola lite faktiskt. Hare bråååå

Todays

Jag har en tisha under så ni inte tror att jag bara har vitt under. Jag valde bara att dölja den eftersom den är ful men vi måste ju ha på oss det :/ Var också tvungen att byta skor pga skoskav.

Onsdag

Det är så äckligt fint väder ute. Så deprimerande att sitta inomhus i en bunker och jobba med pappersarbete. Fyfan. 23 grader liksom, come on. Ska ut och försöka sola en liten stund nu innan träningen iaf.

Bild från Zakynthos förra sommaren.
Vill bara ligga ner i solen på en strand. Typ den här. Smugglers wreck. Helt okej.

HAAAARD WORK WORK


Smycken!


Tjött

Bilden är tagen 6 på morgonen för några dagar sen. Man kan verkligen se på mina ögon att jag är trött (ni som sett mig på morgonen)

Sådärja, nu var denna dagen snart över eftersom jag ska sova alldeles snart. Ska bli ordentligt skönt. Ser fram emot fler mysiga foton el hur ami!? haha. Har haft det så stressigt idag och därmed dålig uppdatering och det kommer vara det nu till torsdag. Hoppas på bättre sen. På helgerna hinner jag.

Bilder från idag

Jag har ingenting att skriva. Jag är helt slut idag. Mer än vanligt. Seg dag somfan. Snart träning.

Internetshopping

Har varit extra i täby c idag och stressat bara för att sätta in 100 kr på mitt konto för att köpa detta halsband som jag väntat på i månader och som är slut överallt. Såklart finns det en gräns så att man minst måste handla för 190 kr. TUMMEN UPP. Så min syster fick lite kläder så att vi kom upp i rätt summa så det var ju perfekt!
Nu ska jag sova, nattii. Förresten så är jag sjukt irriterad över att halsbandet inte kommer förens i slutet av juli typ? suck.

Sorrryyyy

Hallå. Förlåt för sjukt dålig uppdatering men det är så svårt att hinna när man jobbar hela dagen och har träning direkt efter med en timmes mellanrum. Nu är jag här iaf. Ni får gärna säga vad ni vill att jag ska blogga om så blir det lite lättare för mig när jag har noll fantasi som nu tillexempel. Bytte min munktröja till en mindre storlek. Den var snyggare när den satt åt lite. Sen har jag lämnat tillbaka min kjol :( Nu väntar mina buffalo wings och pommes i ugnen. Inte helt fel efter ett tungt spinningpass.

Dagens 21 juni

Jeans Bikbok
Linne HM
Kofta Ginatricot
Ring HM

Slagg

Mamma och pappa kom hem med Jonas från sjukhuset för ett tag sen. Han har tydligen brytit tån. Va precis på ICA och köpte mat till veckan med mami och nu ska jag slagga för jag ska upp tidigt imorn och jobba. 3 veckor kvar......Sov gott!


Lite mjuuuuuzzzzaaaaaak

Dj Felli fel ft Snoop Dogg, Ice Cube, Ray J, Chino XL.... - Laker's Anthem

David Banner - Who's That
Tine Tempah ft Snoop Dogg - Pass Out
Timbaland ft Keri Hilson - Hold Your Breath

Mica 19

Grattis i efterskott Mica!
Jag kom ju somsagt inte hela vägen fram igår. Men ni som var där, hoppas ni hade kul iaf!

Sminkningen, såhär gör du:



Här är alla penslar och ögonskuggor jag använder.

1. UNDERLAG.
Jag använder mig av denna och pensel 4 som är en foundationpensel
2. EV. CONCEALER (Men jag hade inga fläckar att täcka idag)

3. ÖGONBRYN
Först formar jag brynen med en genomskinlig mascara så att dom inte flyttar på sig. Sedan använder jag en ögonbrynspenna. Innan hade jag ögonbrynsfärg men jag gillar penna mer nu. Har haft många lite dyrare pennor men denna jag köpte för 12 kr (rea) på hm är den bästa jag haft, haha.

4. SOLPUDER
Sedan tar jag lite solpuder på näsan, hakan, kinderna och i pannan. Jag använder puderborsten, nr 1.

5. ROUGE
Jag lägger rouge på kindbenen för att få dom att se större ut. Borste nr 5 som är en rougeborste. Minen är obligatorisk!

6. EYELINER
Först lägger jag en vit eyeliner där man i vanliga fall lägger svart. Hoppas ni ser på bilden för jag kan inte förklara. Det gör jag för att få ögonen att se större ut.
Efter det lägger jag svart eyeliner runt ögat, utanför. Så att den ligger under underfransarna.

6. SKUGGNING AV EYELINER


Tar en svart ögonskugga (nummer 6) och pensel 2 och skuggar så att eyelinerstrecket inte blir så "hårt"

7. SKUGGA ÖGONGLOBEN

Skuggar ögongloben som en ostbåge typ. Använder en mörkbrun färg till det och pensel 3 och ögonskugga nr 5.

8. MER SKUGGNING


För att "möta" den mörka färgen tar jag en ljusare. Också pensel 3 och färg 1 eller 4. Jag tog båda två. Först nummer 4 sen 1. Jag har försökt rita som ni ska måla för att ni ska förstå eftersom det inte syntes så bra på bilden vad jag gjorde.

9. LÄGG TILL LJUST

Jag tar färg nummer 1 och lägger precis under ögonbrynen.

10. MASCARA



Börja med underfransarna. Sedan böjer jag överfransarna på två ställen. Längst in och i mitten. Sedan tar jag på mascara.
11. LÄPPAR

Först tar jag lypsyl för att läpparna inte ska vara så torra och för att läppstoftet inte ska vara ojämn. Tar sedan läppstiftet som är nudefärgat. Efter det brukar jag använda läppglans men det gjorde jag inte igår.

Så, nu var det färdigt. Förstod ni? Säg till om någonting var oklart. Jag hoppas ni gillade det!

Baksmällan

Godmorgon gott folk. Jag tror att jag skippar att prata om igårkväll då den inte riktigt blev som beräknat. Festen var hos Mica, en kompis, för er som inte visste. Jag kom så långt som till garageuppfarten sen blev jag hemskjutsad av Johan och Michan igen. Det var min kväll. Bra va. "Vem är måtta och varför ska jag dricka med honom?" Nej, precis vad jag kände kanske. Är sviiiiiiiinbakis. Har aldrig varit så bakis förr. Klev precis upp ur sängen. Måste käka. Försökte gå upp och göra det innan men det gick inte så jag satte på metropol och slagga en stund till.

Vi drar nu

Vi har haft det skittrevligt men nu ska vi dra! Vi hörs imorn babes!

TUTTAR OCH BÄRS

Ska njuta av den första nu. Inväntar M&J. Jag är fan taggad. Hoppas alla är taggade! Hoppas ni får en bra kväll. Pusss. Slänger iväg ett inlägg innan jag drar också!

Smink

Nu har jag sminkat mig färdigt och fixat håret men jag tror jag ska ändra det. Vi får se. Just nu väntar jag på Michaela och Johan som ska komma hit och föra lite med mig.
Imorgon ska jag göra ett sminkinlägg till er med denna sminkningen. BRA VA!

Kvällens

Kvällens outfit.
Klänningen har mamma sytt och broschen har jag gjort. Skorna kommer från din sko.
Eventuellt så byter jag om. Men jag har inga festkläder, haha.
UPD. Jag tog bort rosetten, den var larvig.

Big Boi


Strax neka är bättre än länge lova

Rubriken är töntig, jag vet. Men det är true story. Älskar skjortan och kepsen som jag ville visa på bilderna!

BH

Jag är kär. Hur fin var inte den här bhn. Den kommer från Lindex. Måste ha.

Clothes on

Jag funderar på att lämna tillbaka långkjolen för jag ser förjävlig ut i midjehöga grejer:/ Det är drf jag inte har den i midjan om ni inte fattade det.
Jag trivs ändå bättre i klänningen + att det ser likadant ut om man har kjolen i midjan med en magkort tröja som att man har klänningen och en magkort tröja för det blir typ ingen glipa med kjolen.

NYTT I GARDEROBEN

Idag har jag shoppat upp en dagslön. Känns ändå inte så farligt! Känns bra faktiskt. Men det blir väl bra för denna månaden får jag hoppas.
En keps, två bandeau, en munktröja (som jag förövrigt har väntat en månad på att den ska komma in) en skjorta, armband, ring och långkjol, visar sen!

Dagens 19/6

Väska LV (fejk)
Oversize kavajen har mamma sytt när hon var liten
Skärp second hand
Scarf second hand
Ray ban
Skor Rizzo

Lördag

Godmorgon readers! Idag hade jag tänkt åka till Täby centrum eller stan. Men jag tror jag åker till Täby centrum för de lär ju ha det jag ska ha. Lägger upp en dagens innan dess! Nu ska jag käka frukost hade jag tänkt.

SSS

Nu är jag klar. Jag har sytt in två par jeans, hittat en nice scarf jag ska ha på huvet! Visar imorn! Förkortat min långklänning och gjort om en förliten hoodie samt satt på en ball nit på ett par jeansshorts!
Blev en magkort hoodie ist. Rätt fett ändå. Ser dock inte så bra ut på bilden. Speciellt inte med min chipsmage. Den ska booooooooort.
Här ser ni niten! Kostade 5 kr på PS.

Fixxxxx

Nu ska jag upp till mammas ateljé och fixa lite shit!
Här är ett magkort linne jag gjort 100% själv för att "imponera"på mamma och visa att jag kunde sy, ahha.

Ingen rubrik

Alltså jag har värsta idéerna. Vi får se om jag läcker dom. Asså inte såna "WOW" utan småskit. Blir så motiverad att göra tråkiga saker när jag kommer på roliga så jag måste städa nu för jag får besök ikväll! Vi hade tänkt kolla på snabba cash, men vi får se om mina kunskaper i teknik räcker mer än att sätta på tvn.
LYSSNAR PÅ METROPOL NU OCH KEN RING ÄR MED I STUDION. INTRESSANT. HAN ÄR FETT SKÖN.


Fredag

Jag är så nöjd med detta linnet. Det är perfekt till tatueringen, hihi. Idag måste jag nästan åka till täbban efter jobbet. Vi hörs senare dudes!

Wheredidugetthat

Hon är så mycket inspiration man kan vara, den bruden.

Blir galen

Nu får det fan räcka, kan folk respektera att man har pojkvän=upptagen=ointresserad=ragga upp någon singel istället=ge upp=stick.

Inte meningen att leka eller så vilket det typ blir ändå men det skiter jag i, det är nämligen så att jag vet att iaf några av dem läser detta.

Rygg

Före:
Efter:
Heheh, jag har bara tagit bort bandet på ryggen. Blev mycket snyggare utan. Dessutom så ska jag fixa bandeau imorn eller på lördag som jag ska ha till. Ingen jag har hemma duger så jag får köpa lite nya!

Details


Metropol

Jag måste bara säga er alla att jag hittat en ny favorit radiokanal med musik ingen annan radiokanal tjatar ut. Sanningen är att Amira berättade för mig, hehe. Sjukt bra musik tycker jag. De mesta jag hört hittills iaf! Metropol heter den! De spelar fan reggae och reggaeton och grejer! 93,8 är det iaf!
.

De börjar bli lite beef mellan mig och Amira och resten på jobbet känns det som, haha. Inte direkt så, men de stör sig på vår grymma musik som vi vägrar stänga av. Men vadå, ska de klaga när de kommer med stereon de ska fixa eller? Liten mobil gör väl inte så mycket ljud för sig...

.

Imorn ska jag ta med mih kameran till jobbet och fota lite hade jag tänkt! Och på kvällen får jag besök från Emma och vi ska ha myskväll! Jättemysigt! På lördag tror jag att jag ska på födelsedagsfesten men vi får se om jag orkar, förmodligen men we will seeee.


(JUST NU SPELAS EN SJUKT FET FRANSK HIPHOP LÅT! hihihiheiheiehiehe)

Träning

Jobbig dag på jobbet. Berättar sen. Nu ska jag käka sen träning och jag har svinbråttom så vi hörs senare!

Dagens 17/6


Fystester

Hemma nu från fystesterna, HAHA! Ska vi ens prata om hur det gick? Jag har noll muskler i kroppen just nu. Det kan fan alla som sett mig intyga. Det ända stället jag har muskler kvar på är magen för där är jag sjukt stark. Min pojkvän blev jätteimponerad och ställde sig på den, ehehehehh (stoltsomfan) Men tyvärr var det inget test på magen idag utan bara bänkpress dips och coopertest (HATAR!) Min absolut svagaste muskel är faktiskt armarna och jag blev chockad över mitt resultat. Jag lyckades bänka 40kg i mina smala armar som inte har tränats på hela sommaren. Cooper ska vi inte tala om. Jag var så trött och min kondition låg under marken (aah ni fattar nog) så jag tänkte att jag skulle springa lugnt så jag skulle orka ta mig runt (jätteilla, jag vet) Men jag har inte sprungit på månader. Och jag märkte att jag sprang alldeles för sakta när jag låg ett fjärdedelsvarv bakom klungan så när det var 4 varv kvar ökade jag somfan och kom ikapp dom och det var sjukt jobbigt för man ska ha bra tempo från början för man pallar inte öka efter ett tag så det sög. Men då förbättrar jag mig nästa gång iaf. 1 dips lyckades jag skrota fram också, haha.
Jag kom på att jag glömt korta ner min klänning. Jag köper oftast kläder i strl 36 och eftersom jag är så lång så tänkte jag att "klart somfan att den passar" men den är FÖR LÅNG!? Jag är liksom 175 cm, jävla höghus?! Hur kan den passa alla? Måste ni ha 3 strl mindre el!? haha skumt.

Rörande

Anonym om Fråga till er:
du är typ den snyggaste tjejen någonsin, jag är intresserad av allt. Hur du sminkar dig, fixar ditt hår, var du shoppar helst, var alla dina fina smycken är ifrån och mm.. läser din blogg varje dag!

Alltså det här var bland de finaste kommentarerna jag fått! Blir hur glad som helst. Jag har svårt att ta åt mig "du är snygg" av folk jag känner för ibland känns det som vissa försöker smöra men när någon man inte känner säger så, så tar man fan åt sig. Har fått väldigt många nu och jag blir lika glad varje gång! Tack! Jag ska absolut försöka bli bättre på att  säga vart allt kommer ifrån. De flesta av mina smycken kommer väl från min favoritaffär HM! Älskar hm, nu vet du det iaf :) Hur jag fixar mitt hår? Denna var lite rolig med tanke på att jag knappt fixar mitt hår eftersom det är så äckligt fult och slitet men visst, du ska få ett hårinlägg också, och smink. Nu har jag fått flera privata mail och kommentarer angående det. Tycker det är lite kul med tanke på att jag själv är en amatör när det gäller att sminka sig, jag prövar mig fram när jag har tråkigt men det ska jag nog visa i helgen. Allt blir nog i helgen isf eftersom jag är ensam hemma då! En sak förstår jag inte, det är att du kommenterar anonym när du skriver en sån fin kommentar. Tack återigen! Huuuuuuuggggss! :D

Onsdag

Jag och Amira lyssnade på denna på jobbet, fan vad den är gammal och BRA!
Jag är som vanligt helt slut och jag kan inte lägga upp dagens längre eftersom vi måste ha på oss dom där tshirtarna, tyvärr. Några som bad om det via mail, kul iaf. Men det blir bättring på det sen!
Hittade en "sommarkvälloutfit" höhö.

Hold You

Älskar denna låten, den är helt underbar!

Party

Min familj utom bror ska till västerås i helgen på aroscupen så jag är hemma själv! Plus att jag ska på födelsedagsfest! Kommer bli skitkul. Tyvärr fick man inte avslöja vem för grabben vill inte ha hela täby hemma hos sig men hoppas några utav er ska dit! :D Är sugen på att festa efter en hård vecka, fyfan! På lördag är det!

Inlines

Okej jag är helt slut nu. Vi skulle köra inlines med någon som skulle lära oss nån bra teknik i skridskoåkningen eller nåt men han kom aldrig så vi åkte på egen hand. Vi åkte runt djursholm, enebyberg och danderyd typ. Åkte non stop i 1,5 timme utan paus. Okej små minipauser som fan heller räknas. Ni fattar inte hur död jag är. Det är skitjobbigt ni borde testa. (men åk där ingen kan se er om ni inte vill skämma ut er)

Dag 2 på jobbet

Soft dag somfan på jobbet idag. Lätt bästa gruppen. Alla ser ut att ha så jäkla tråkigt! Jag, Amira och Henke är de mer slöa som hellre snackar men vi får säkert ändå lika mycket gjort. Idag fick vi sluta 45 min tidigare=slaggggg. Vi fick också våra tishor idag. "Arkiv CREW" yeah. Vi måste ha dom för alla läkare mm kollar på oss som vi vore skurkar som försöker sno deras journaler när vi hämtar dom på olika avdelningar, haha.

Dagens 15/6

Alltså jag sov inte många timmar idag. Jag känner mig som ett vrak. Orkade inte ens sminka mig ordentligt. Men solpuder är på och ögonbrynen är målade iaf. Träning nästan direkt efter jobbet. HUR SKA JAG ORKA!?

Precis som jag

Skönt pass. Avslutade med att springa sista biten hem! Kändes jättebra. Nu när jag tränar käkar jag mer, iaf idag. Ska fortsätta med det för det är inte okej att alla muskler har försvunnit, dom ska komma tillbaka. Nu blir det att sova. Det är så fult att inte ha muskler. Otränat gillar vi inte. Förstår mig inte på vissa tjejer som inte vill ha muskler. Tror ni att killar tycker det är snyggt med otränade tjejer? Det ska vara slimmat och vältränat.
KLICKA HÄR!

Spinning

Nu är det dax för träning. Den börjar om 20 så jag har bråttom nu. Vi hörs en snabbis när jag kommer tillbaka och sen ska jag sova sååå skönt. Jag sov nyss förresten, skit nice.


Vouge


Första dagen på jobbet

Ni förstår inte hur trött jag är. Nu ska jag käka carbonara som mamma gjort och sen ska jag ta en powernap innan träningen annars kommer jag dö eftersom det är spinning. Tro det eller ej men jag SOMNADE min första dag på jobbet..ahja vi får se hur det här ska gå. Tur att vi fick sluta 2 timmar tidigare idag iaf. Vi har en glassbox fylld med 88'an och piggelin och så får vi ta hur mycket loka och bravo vi vill! Gott va? Men hur går det ihop med beach 2010? Jag är ju knappast redo att visa mig på stranden så jag får väl ta det lugnt med det där..

Måndag

Godmoron readers! Nu sticker jag iväg till jobbet! Tror inte det blir en så lång dag idag men vi får se! Pussss

Käraste klass

Jag saknar er alla.

jobb

Jag kom att tänka på lite hur fan jag ska hinna med att blogga när jag jobbar, alltså imorn och fram till den 11 juli? Jag jobbar från 8-17 så ni är medvetna om det och under den tiden kan jag troligtvis inte blogga. Blir på kvällen beroende på träningar och sådär. Jahapp! Men jag gör så gott jag kan!

Jobbig hemresa

Hallå allesammans. Jag är helt död efter bussresan. Kom precis hem igen! Det satt två tjejer som jag seriöst inte hade bangat på att vrida nacken på. Fyfan vilka jobbiga finnar i röven. Skrek och skrattade och pratade skiiithögt heeela resan så det var omöjligt att sova! När mitt tålamod sa stopp röt jag fram ett "HÅÅLLLL KÄÄÄÄFTTEEEEEEEN" men det verkade inte hjälpa....

Lördagskväll

Kvällen var härlig tycker jag. Och mycket god mat!
Om man inte har något paraply, då gör man sig ett!
Imorn kära vänner, kommer jag inte blogga så bra eftersom jag ska hem och kommer sitta på en buss hela dagen men jag bloggar när jag kommer hem. poossss

Dagens 12/6

Nu drar vi till Alex och krökar med grabbarna. Sen ska vi på fest kanske, annars softar vi bara. Och sen ska vi grilllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ha det bäst puuusssssssssssss
(Jag hade inte med mig festkläder som ni ser på bilden) Och kommentera inte ens strumporna!

Dear John

Shit jag hade helt glömt bort bloggen idag! Igår kollade vi iaf på Dear John och jag tyckte den var jättemysig! Och sorglig! Den är värd att se tycker iaf jag. Vissa har jag hört inte tycker om den men det gör iaf jag!

Fråga till er

Jag har ingenting att blogga om. Är det någonting ni vill att jag ska skriva om eller så, så säg till! Vill ni att jag ska ändra på något? Säg till då med. Säg till ändå.
Eftersom ni ställer frågor till mig som jag svarar på, så tycker jag ni kan svara på en fråga jag vill ställa er! vilka är ni och hur har ni hittat hit? Jag skulle vilja veta vilka ni är:) Förstår att man inte pallar svara men är väldigt tacksam för svar!

Kebab

Vi käkade på stan idag, det blev kebabtallrik som ni ser. Jag är så mätt så jag skulle kunna spricka en aning. Vi drog förbi willys och köpte pepsi lantchips och gräddfil. Bra skit.

heheh nytt

Jag har jävligt dåligt med basgrejer hemma faktiskt. Så jag köpte en tisha som på denna bilden inte blev så bra som den egentligen var. Den var slappare och gräddvit och gick på 60 spänn. (50% rabatt)

Dagens 11/6


Riksserien

Jag känner sånt sug efter att träna nu. Känns som att jag inte tränat på år. Ser fram emot riksserien som börjar på min födelsedag var det någon som sa? Rätt oskönt ändå..AJA.

Cigarette

Godmorgon allihopa! Jag har precis tagit mig en dusch! Idag ska vi iaf en stund till stan och sen får vi se vad dagen erbjuder. Ikväll är det fan dax för chips. Igår skulle vi köpa lantchips på statoil men det fanns bara naturchips och jag tycker inte dom är lika goda så vi sket i det.
Fort minor - Cigarette

Linnen

Det är skitbra. Exakt som jag ville ha det. 149kr från HM.
Ville bara visa ryggen på linnet jag köpte igår men ingen bild blev bra så jag fick ta denna för jag orkar inte ta om. Den är ganske beskärd som ni ser..

Ny piercing

Min nya piercing. En fejktöjning för jag tycker det är så jävla ballt. Funderar på att göra en riktig.
Man ser inte så bra på bilderna men det är en bling på framsidan och en tagg på baksidan. För er som bor i Växjö: Den är köpt på KJ store och kostade 75 riksdaler.

Dagens 10/6


Mitt håååååååår hjelp

Alltså jag måste göra någonting åt mitt hår. Det kan bara inte se ut såhär! Har fått ljus utväxt så det behöver färgas och det är såååå slitet och behöver även klippas och bli längre på samma gång. Och att det har blivit typ rödbrunt!?!?
Hade ingen bra bild på mitt hår men här ser man att det är rödbrunt iaf..

Lite skit

Nu sitter jag i Nickes rum i skolan och jag tänkte bara skriva en liten hälsning. Jag har köpt ett perfekt linne enligt mig själv. Det var planerat sen länge så ni vet...Jag ska visa er det sen. Köpte även en ball piercing! Jag var sjukt nära på att köpa ett till linne och en skjorta också men jag lyckades stå emot när jag såg att skjortan va lite trasig och det var den sista i strl S. Min foundation tog slut imorse så jag begav mig till Make Up Store för att kolla på en och jag måste också köpa nytt puder och det skulle tillsammans bli 500 kr så jag tänkte att jag skulle boka make up kurs som kostar 500 och då får man produkter för 500, smart va? Men såklart fanns det inga tider kvar under tiden jag är här så jag gör det i stockholm istället. Ojjuste! Mammas mönster har kommit in på en bikini på Gina Tricot. Tyvärr vet jag inte vilken det är men...

Last night

Igår efter att jag käkat på stan med Daniella blev jag upphämtad av pappa ekman för att vi skulle på middag och käka hos Nickes farmor. Det blev entrecote och sen schwarzwaldtårta och jag fick även en studentpresent som ni ser på bilden. En liten goodiebag och ett fotband man ska ha på boots typ! Efter det drog vi till sundet och grillade med Filip Alex och Aran en stor del av natten och lyssnade på musik. Vi grillade flintastek och det blev såååååå gott!
Detta var kvällens låt just för att jag var så mobbad och aldrig har hört den....

Chock

Kul att man ska sätta på sig ett par jeans man inte använt på bara några månader och så ser det ut såhär...
Jag börjar själv bli lite rädd för mig själv...va faaan:( Jag bara rasar ner i vikt och jag förstår inte varför. Jag har kommit på att alla mina muskler har försvunnit och det är en anledning men att jag blir smalare och smalare hela tiden är en bra fråga för så lite äter jag inte direkt..

Dagens 9/6

Jag ska till stan och käka med Daniella och jag orkar inte fixa mig ordentligt eftersom det är så dåligt väder ute.

En fråga

Fråga: alltså frågan om percingarna var faktiskt intressant. vad jag har förstått har du två i naveln, en i tungan och i öronen, men vart är den sista? för det saknas ju en??

Svar: Vem har sagt att det fattas en? Den frågan har jag fått från flera håll, alltså inte bara folk som driver. De piercingar jag visat er här är dom jag "vill" att ni ska se. Något annat är min privatsak. Nu vet ni det och nu slipper ni fråga:)

Hatt baby

Jag har två grejer kvar att köpa sen har jag shoppat klart på ett tag. Tror dock inte att det finns här. Tror inte heller att det blir att jag slutar shoppa utan hjälp eller bara sjuuuuuk vilja att sluta. SUCK. Kläder är fan inte allt men det är fan det bästa jag vet! (nästan..) Har kompisar som har slutat bry sig om kläder och det önska jag fan att jag också gjorde. Egentligen...sååååå mycket shoppar jag inte men med tanke på att jag levt på studiebidraget så. Fast jag har fått mycket pengar på födelsedagar och så, som finns kvar och DÄRFÖR känner jag att jag "kan" shoppa för att jag har råd men jag har lagt undan pengar nu på ett sparkonto! BRA VA!

Jag måste fråga, den som kommenterade att jag skulle visa hur jag sminkade mig, ville du se vardagssminkning eller partysminkning? Jag antar att du menar party?

Onsdag

Hello everybody! Igårkväll tog jag och nicke en sjukt snabb powerwalk runt sjön! Det kändes skitbra! Till och med så bra att jag inte ens ville ha chips efter för det var man inte sugen på, soft va!? Vi skulle egentligen se Dear John men eftersom vi inte hade något att tugga på och sådär så tyckte vi att det inte var tillräckligt mysigt så vi kolla 4 avsnitt av hem till midgård, HAHHA. Vilket underbart gäng! Just nu ligger Nicke och sover och han gör jätteroliga miner och grimascher och  ljud så det ska bli skitroligt att höra vad han drömde om. Fast jag har jätteroligt bara av att titta på det där, haha. Idag regnar det och fittfilip åker till sweden rock idag el imorn!? fitta. Vi som skulle åka longboard och chilla galet, ELLER HUR FILIP!? gaaahhhh! Du gör som du vill...baa draa. UPD. Daniella drar till Grekland inatt...great....................


Nytttttttt

Här har vi lite skit från monki. Älskar monki men det vet ni nog redan. Älskar också att det var dödsrea. 50% på typ nästan allt. Och att i Växjö är det inte så utplockat som i stockholm så det man ville ha fanns ju kvar;) Även fast detta var spontanköp..ehehe.
Detta är ett skitsnyggt linne, eller ryggen är sjukt snygg iaf. Det är ryggen ni ser
En tisha som är kort så man ser en glipa av magen typ. Tyckte den va skitsnygg på.
På bilden ser det ut som ett randomlinne men det var faktiskt jättegulligt tyckte jag. As snyggt till min ljusa jeansjacka!
Och lite nödvändigt! Rakhyvkar och asfint blått nagellack!

Flak

Jag garvade somfan åt alla flak jag såg idag efter att ha åkt vårt dödsflak! Vissa var bara så roliga. Tyvärr tog jag knappt några bilder men tillräckligt iaf, haha.
Jaa, ni ser ju. (ni från stockholm vet vad jag menar och skrattar nog lite nu..)
Men av alla små konstiga jag såg tog fan den här priset!
Förlåt mig men...HAHHAHAHAHAHHAHHAHAHA

Dagens 8/6

Nu är vi hemma och degar framför tvn. Vi håller på att tanka säsong 1&2 av hem till midgård och Dear John som vi ska se ikväll! Här är dagens outfit

Dont cry cowboys


Tisdag

Hallloj allesammans! Nu ska jag möta upp Filip och käka lunch med honom och sen senare på kvällen ska jag träffa Daniella. Bilder kommer ikväll för jag lyckades inte få någon bra bild på min outfit idag så jag ska försöka ta det senare.

Den va för äcklig när den va stor...ehehehe

Hit em up


Bye monday

Detta blir nog det sista inlägget för ikväll. Vi får se vad morgondagen erbjuder! Jag har haft en bra kväll med min favvopojke. Hoppas ni har haft det lika bra! Pusss på er!

Champagnefrukost


Svar

Här är svaren på frågorna som kommit in nu!

1. vart gjorde du dina bröööst ? Den här frågan är Tove som har ställt och driver sönder för det vill du allt veta va! hohoh, skoja det här är väl internt kan man säga.

2. Kan du inte visa/beskriva hur du sminkar dig Självklart kan jag göra det, kul! Men antagligen inte förens jag kommer hem men jag lovar att visa så bra jag kan men för att det ska bli så bra som möjligt måste jag nog vara hemma.
3.  vad har du för piercingar ? Hahaha, kul DANIELLA!

4. Hej, grym blogg där. Hur har du lyckats komma fram till att ha just den stil du har. Jag menar du är ju så snygg så du skulle passa i allt. Men hur har du kommit på att just den stil du har är den du känner dig bekväm i? Du verkar inte påverkas av modet det som är inne just då du är du liksom? :P jag vet inte o du förstår min fråga men men :P Hejsan! Tack så mycket! Jag kan inte säga att jag har någon speciell stil faktiskt, jag varierar tycker jag själv från olika stilar och jag vet inte ens själv vad de olika kallas. Jag tar helt enkelt vad jag känner för och vad jag tycker är snyggt, jag kanske inte alls passar i det men jag skiter i vad andra tycker och kör mitt eget race, hoho. Knappt så att jag förstod men jag svarade på det jag trodde du menade. Bara att rätta mig om jag har fel :)

Frågestund

Eftersom att jag inte kommer att kunna uppdatera mkt mer idag eftersom jag ska sitta cirkus 7 timmar på en buss så tycker jag att vi kör en frågestund. Fråga på nu!

Dagens

Fråga mig inte va fan jag gör för jag har fan ingen aning!
Allt är från HM!

Växjö

Nu lämnar jag soliga Stockholm och beger mig till regnskogen i växjö! Jag kommer att blogga så gott det går där nere men det blir inte överdriven uppdetering som annars, hähä. Saknar mina underbara vänner i Växjö så det var på tiden att åka dit! Ni vet vilka ni är<3

Jag ba spyr i ditt fejs

Nu är jag typ klar med packningen. Var tvungen att tänka om lite eftersom det tydligen ska regna hela veckan i den där jävla staden. Ska måla om naglarna för dom var förjävliga. Jag är ute på djupt vatten upptäckte jag precis då jag målar manikyr och jag har inget borttagningsmedel!!!!! upppsssss
Nu blev det förjävligt som jag trodde eftersom man ser igenom att mina naglar i princip är gröna efter det turkosa nagellacket...............

Fick en förfrågan

Att visa lite bilder på min studentklänning men precis som jag svarade så tog jag inga egna så jag får kolla på facebook. Hittade 2 man såg rätt bra på iaf.
Står längst åt vänster på den här bilden
Det är jag med klänningen som har öppet revben.

Vapiano

Jättegoda pizzor! Och örhängena gick inte att lämna tillbaka tyvärr, fast det förstår man ju egentligen. Jag hann aldrig till topshop så jag kommer typ dra in till stan imorn lite tidigare så jag hinner kolla där! NU: packa så jag får med allt sen ska jag fan sova!

Nytt i garderoben

Från Monki

Mary Poppins

Hittade min gamla väska, sweeeet.

Jag håller på att packa

Och jag är långt ifrån klar!

Miss us

Här ser jag helt utvecklingsstörd ut, och jag kan tala om att det är jag också!
Saknade WWB ♥

Dagens

Skor//Shoe Biz
Haremsbyxa// HM
Väska// LV
Jeansjacka //HM
Topp //Weekday
Halsband //HM
Det är min syster som tar bilderna, så jag håller inte på sådär helt ensam...

Söndag

Hemma från poweryogan, jobbigt ska jag tala om. Det är statisk träning! Jag tyckte precis att Freddie va seg på att svara, kan bero på att jag aldrig skickade iväg smset....! Vi ska iaf träffas inne i stan och fika och mysa lite. Det är nationaldagen idag!

Det här tjejer...det är bra grejer.

Random text, random bild, KUNGLIG LÅT

Nu ska jag sova, det blev riskakor istället för chips ikväll. Och det blev änglagård stället för hyrfilm. Förresten så suger det att swedish house mafia inte finns på spotify så man kan lägga till "one" på partylistan. Den är TUNG.
Jag har lagt ut den för längesen men här är den igen!

Vi hörs en snabbis imorn efter min träning ungefär klockan 12!
Jag funderade just på hur fan jag ska kunna uppdatera när jag jobbar. Börjar kl 8 och slutar 5, träning typ kl 7. Tar en halvtimme hem och en kvart till träningen, alltså har jag ungefär en timmes paus mellan jobb och träning. Eller börjat vi 6? DET INNEBÄR EN KVART? TOKIGT! Fan vad jag inte kommer palla. Sorry duudes.

Recovery

Jag är lite besviken på Eminems nya album, Recovery. Han är en av mina absoluta favoriter men detta albumet gjorde mig lite besviken..Men här var den jag tyckte va skönast från albumet. Tyckte långt ifrån alla låtar var bra som jag annars alltid tycker när det gäller Eminem..Hur sköna är inte hans gamla låtar?
Mix' em up ft. Biggie, Big L & 2Pac

Morgondagen

Kvällen blir en lugn kväll eftersom jag har träning tidigt imornbitti. Därefter ska jag träffa freddie och fika och byta örhängena jag fick av henne eftersom jag knappt äger några öronsnibbar och dom var väldigt tunga, synd för dom va så fina! Men dom hade ju ändå bara fått ligga annars. Sen efter det ska jag mamma, pappa och Sofia käka på Vapiano. Därefter packa satan för jag åker till Växjö på måndag! Ser jag mycket fram emot! Dock ser jag inte fram emot regn..(Sveriges regnigaste stad..)

Fina reaktioner

Säger "fyyyyyyyyyyy"
Detta är mina reaktioner när jag ser skylten mamma gjorde..
Det var det första jag såg. Mamma stod typ längst fram och viftade med en RÖD skylt så den gick ju inte att missa..:(
..hahahhahah

Lördag

Nu är jag hemma igen, lite rikare. Heheeheheheeh. Dock sjukt sliten så stan blir det inte tal om, fyfan. Jag är helt slut. Den där jävla gräsmattan tog över 2 timmar att klippa, den är döds...stor. Jag känner att jag behöver en paus från livet. Såg att min syrra käkat upp min chipspåse!!!!!!!! hon ska fan få köpa en ny till mig!!!!!! INTE okej.

Bråttom vi hörs sen

Nu har det blivit lite ändrade planer! Vi ska åka till landet och jag ska klippa gräset där för att tjäna en slant och sen vet jag inte om jag ska åka hem eller följa med till båten för middag i stan blir det imorn med familjen eftersom mamma vägrade att jag skulle betala det. Har sån jävla lust att åka till stan men jag orkar inte ragga en polare. Har lite ärenden där. Får se om jag överväger att dra dit. Säg till om det är någon som har lust idag? Man är ju helt slut efter allt som har med studenten att göra.


SNYYYYYGGGGGGGGGGGGGT


Vamos a la playa

Idag är det en vacker dag! Just nu är familjen på Täby IP men sen ska vi åka till båten och fixa iordning, sätta upp segel och lägga in alla dynor och fixa soffan etc. Efter vill jag bjuda mamma på middag på en mysig restaurang inne i stan men hon vägrar typ. Men hon SKA med. Jag vill fixa lite ärenden innan det och efter det vill jag äta upp mina lantchips framför tvn för det blev inte av igår. Jag har tröttnat på att festa, det gjorde jag för mycket för flera år sedan. Jag kan göra det ibland men inte varje helg. Tycker det är mysigare med chillkrök med fina vänner isåntfall. Typ grilla, kolla film. Kanske för att jag har pojkvän? Kan det vara det? Eller så är det för att jag blivit för full på allt man kan dricka så jag kan knappt dricka längre. Ibland blir jag dock SJUKT taggad på att festa!


Lite bilder från studenten


Pic


Död ungefär

Hemma igen men först: MEN HJÄLP VA FAN HÄNDE MED STATISTIKEN? Den har bara rusat upp idag:S Kul att se!
Jag är heeeeelt slut. Jag har tankat en film jag tycker verkar underbar, Dear John! fast den vill man ju se med sin älskling så jag får vänta några få dagar och se en annan sålänge.

Student

Sjukt skarrig bild. Systekameran får ju med precis allt! Alla detaljer som man inte vill ska synas. Denna bilden är skitful men ingen av dom bilderna jag tog blev fin och jag har bråttom så jag var tvungen att välja någon! Har min snygga tröja i silke med stor luva och jeansshorts och converse till det.

Så jävla skön


Fixat present

Hemma från Täby Centrum! Har kirrat en present till Empa och nu ska jag åka lite longboard med bror min. Sen studentmottagning men vi hörs innan dess!

Dagens

Detta är det första bilden med min nya kamera. Den blev inge bra alls med tanke på att jag inte kan hantera självutlösaren ännu. Hade fel inzoomning el inställning el något, därför den blev suddig.

Gillar stilen


Fredag

Godmorgon allihopa! Jag har fan sommarlov nu!? Föralltid typ. Jag kan bara beskriva vad jag känner med orden "jahapp....". Känns sjukt konstigt! Speciellt att jag inte hann säga hejdå till alla i klassen! Jag måste idag hinna fixa present till Empa som tar studenten idag, och hjälpa mami lite tänkte jag. Jag måste också läsa användarhandboken för kameran och sätta mig in i det där! Ska bli spännande! Jag har redan börjat fatta lite, hohoh. Men nu är det frukost som gäller!
Jag har ingen bild att lägga in drf får ni denna, som jag ska se jättesur på men den blev bara skum..

TRÖTT

Till min besvikelse kom min lilla älskling att påpeka att jag inte alls kommer att tjäna 20 000 i sommar eftersom jag inte jobbar helger för det tror jag inte jag gör!? Det tänkte jag inte alls på. Men runt 15 000 iaf. Men va fan, bättre än ingenting! Man ska inte klaga! Nu är jag helt slut, jag känner bara att jag vill sova nunununu. Jag har fortfarande jätteont i huvudet från flaket.

CANON EOS 500D

Jag är helt slut. Har inte sovit en timme inatt och jag vaknade 5 på morgonen. Trodde det var ett skämt att klockan ringde innan jag ens hade somnat. Tyvärr blir det ingen slutskiva för mig eftersom min mottagning tog slut nu och då måste jag åka iväg och föra och sen EVENTUELLT komma in på slutskivan eftersom jag inte kö.pt någon biljett än. Dessutom så kommer jag gäspa hela tiden för jag kan knappt hålla ögonen öppna. Jag fick iaf jättefina presenter och jag är jättenöjd! Mest nöjd blev jag för den här nya systemkameran som man kan filma HD med. Skitkul, inte för att jag filmar så mycket men. Den är liten och lätt för att vara en systemkamera, iaf om man jämför med den vi har hemma!

Studenten

Vilken känsla. Nu känner jag såhär "aha, jag glömde gråta" kan vi spola tillbaka det är fan viktigt! Jag höll inne allt vad jag kunde för att "gråta sen när alla andra gör det", men något sånt blev det inte. Och jag kom på att jag inte har skrivit i någons mössa. Tänker inte ens prata om flaket, jo det var döds verkligen. 150 jävla pers. Men jag och många andra höll även på att frysas till en ölburk efter att ha fått sisådär 5 flak öl över sig och champagne i ögonen. Fick så jävla ont i ögonen så jag kunde knappt se. Den skulle åka tre varv runt täby kan man säga men jag hade tröttnat efter första för jag har aldrig frusit så mycket i hela mitt liv, var inte full heller för jag valde att komma nykter till min studentmottagning. Efter andra varvet (vi skulle köra 3) var det bomfällning och nästan alla bara hoppade av. Efter typ ett halvt varv gick högtalarna och förstärkarna sönder så det kändes inte så kul heller! Jag åkte buss hem och det kändes inte kul. Folk kollade som om jag var en gris som rullat i bajs, luktade ungefär så äckligt också. All öl. Usch. Det första jag gjorde var att ta en skön dusch och jag säger skön för en dusch har aldrig någonsin i livet varit skönare. Tappade upp ett bad också men eftersom min bror också åkte flak så var allt varmvatten slut så jag satt som ett litet foster i det vattnet som fanns kvar, haha! Slagga en timme också och nu är det mottagning om en halvtimme, jäääääääääävlar vad jag har bråttom! Pusssssssssssssss
En liten sneak peak
Dagens skönaste! Lisa med jägermeisterpluntan knäppt i trosan!

Sista jävla timmarna

Innan studenten. Imorn tar jag studenten och det känns sjukt jävla overkligt! Vad jag ska göra sen vet jag inte föurom att sommarjobba. Om min räkning stämmer så kommer jag tjäna över 20 000!!! OMG FETT! Får tydligen 90 spänn i timmen och jobbar 8 timmar per dag i en månad! Tjockt nice!
Nu måste jag sova för att orka stiga upp kl 5 för att supa på champagnefrukosten hos Annika! Sen blir det dödsflak med 150 perssssssss! Jag kommer att sakna käraste WWB jättemycket.
Jag kommer inte att uppdatera så bra under dagen imorn som ni förstår men jag ska göra mitt allra bästa! Puss på er gullungar!


EGOPICS

Kom precis hem från Toves studentmottagning! Mycket trevligt! Här får ni lite egobilder jag tog när jag väntade på bussen, hihohohihohihohihohio

JAG MÅSTE SPRINGA

Ska på studentmottagning! Hörs sen puuusssssss

Min första bh

den blå, 65A, hahaahaha kolla va liten. Den andra är med bara för att jämföra. Det är en B-kupa.

Balenciaga


Jag ångrade mig..

Kavlade upp ärmarna och drog på mig vita converse för klänningen måste läggas upp!

Dagens

Sjukt orättvis bild på väskan..

I want that love

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
http://thekillingmoonconfused.blogspot.com/

HAHAHAHA!

Ingen behöver fråga, jag känner verkligen inte honom...eehehehehehe

Hoppsan

Kom hem från träningen och har duschat precis, lika skönt varje gång! Idag var vi bara 6 st på träningen eftersom folk va på studentmottagningar så vi körde landhockey med BJ! Funny funny. Kul förresten att jag hade fått vad jag kallar massa kommentarer bara under tiden jag var och tränade. Kul att ni kommenterar, blir lika glad varje gång!

Långa koftor

Riktigt snyggt!

Min studentklänning

Bilden gör den inte rättvis! Den är enkel fast dock inte enkel att sy. Vet inte hur jag ska kunna röra mig i den för jag vill inte ha bh på mig:/

Linne

När mamma lämnade sin ateljé passade jag på att sy! Jag slängde ihop ett linne, blev som jag ville ha det men det är inte spec fint direkt, haha. Slappt, magkort, slarvigt, slafsigt. You name it.

Äckligt

Någonting jag stör mig så fruktansvärt mycket på är "uppmärksamhetshoror", som ska ha uppmärksamheten hela tiden och finnas överallt. Jag spyyyyyr på såna människor! Jag har svårt att acceptera såna människor för jag blir så irriterad! Blääää äckligt. Så nu var jag klar.
Jag undrar verkligen hur många som kommer komma på träningen ikväll eftersom dagy tar studenten idag?

Wildfox


Tisdag

VAD ÄR GREJEN MED MIG OCH DÅLIG KOLL?
Fan! Vi hade tydligen ingen skola idag...
Nu ska jag iaf sova lite tror jag!
Jag skulle testa harems i en strl större hade jag tänkt men såklart är dom slut överallt i Täby C iaf...Fanns hur många som helst innan! Jag behöver fler linnen till sommarens för jag har knappt några! Har kollat runt lite och sammanlagt ligger det på 1100 just nu..eheh. Hoppas jag får pengar i studentpresent!

Dagens

Bilderna blev skarriga men nu måste jag springa! Måste hitta strumpor fört, gahh!!!! Skola sen hem, sova, träna, sova! YES!

RSS 2.0