TREVLIG VALBORG


Tisha Ginatricot
Kavaj HM
Byxor Zara
Skor Nelly
Jag är så långt ifrån att fastna på bild man kan komma så det blir bara en så ni får se vad jag har på mig. Inget speciellt alls. Hade sån jävla dålig hårdag så jag fick sätta upp det. Som vanligt. Standard.
Tar inte valborg så seriöst. Tycker det brukar vara så överskattat. Nu ska jag iväg och föra lite och vi får se vart jag hamnar sen. Kanske på tegel, kanske på hemmafest, kanske däckar på en buss och hamnar åt helvete. Vem vet.

GREAT

Såhär kasst blir det när man ber brorsan ta en outfitbild. Halva jag kom med iaf! Bra Jonas men man ser fan inte vad jag har för byxor! Dom är iaf från Acne och tröjan från Ginatricot! Och sur/lessen ser jag ut också!

FAB

En läsare ville att jag skulle tipsa om olika skor/klackar man kan ha till studenten och detta är nog mitt enda tips. För dom är de absolut perfekta klackarna till studenten. Så jävla klassiska och snygga. Inte heller för höga. Skitbra! Ni hittar dom inne på Zara för 799pix!

FRÅGA TILL ER

Hej mina fina readers! Jag har en fråga till er här och det handlar om mitt hår (vad annars..) Jo, som ni ser så är mina toppar mycket mörkare än i hårbotten och folk jag pratat med har sagt att jag ska bleka det men hur gör jag det? Jag kanske är helt efterbliven men jag har aldrig gjort det och jag vet inte vad man använder för nåt och sådär..vill göra det själv för det blir billigast så eftersom jag inte är gjord av pengar för tillfället så att säga.
Så VAD ska jag använda och räcker det att bara bleka i topparna? Tacksam för svar!

AMANDABERG.WEBBLOGG.SE

Hade jag varit blond så hade jag sprungit till frissan och färgat mina toppar rosa och blåa. Fy helvete vad ballt.

FULLT UPP

'Detta är vad jag har pysslat med hela dagen. Mamma hjälpte mig med mönstret och jag har börjat sy jackan nu. Blev avbruten för ett täby centrum besök men annars har jag hållt på med denna hela dagen. Den är snart klar! Dock så måste jag köpa foder och fixa en krage! Hörs senare!

WALK WITH ME

Underbar låt. Finns i Min partylista.
Shorts Gjort själv
Linne Ginatricot
Kavaj HM

HEJ HEJ HALLÅÅÅÅÅÅÅ


Två egopics från i onsdags eheh!
Igår sov jag som vanligt hos pojken så jag kom hem svintidigt (okej 8..) men det är tidigt för mig eftersom jag inte är van att gå upp så tidigt! Idag hoppas jag på mycket sol så att jag kan sola en massa! Kanske till och med börja på mönstret till jackan jag ska sy!

BLUE BLOUSE

Kofta och tisha Ginatricot
Boots Nilson
Shorts Gjort själv
Väska A. Wang

GIMMIE

Vill verkligen ha dessa wang-kopior...!

NYTT IN

Köpte ett par vita brallor bara för att det är så jävla nice när man är brun. Dock så känns det sjukt onödigt med tanke på att sommarn va här för 3 dar sen. Men jag tror jag behåller dom ändå. Får klämma lite på den. 299kr från gina!

SNYGGINGEN OCH JAG PÅ STAN

Massa bilder från igår när vi gosade i stan. En jättesnäll cyklist stannade och frågade om hon fick ta kort på oss, blev nästan chockad! Men jättesöt var hon! Vi tog en mcflurry och satte oss på en trappa vid vattnet! Kolla hur underbara träden är vid kungsträdgården! Dom har slagit ut redan!

WHITE FUR

Här är tyget! TADA! Japp, jag ska sy en vit pälsjacka! Helt insnöad. (märkte dock nyss att jag köpte fel pälstyg) "!?!(&%%%"&"&!!!!!!!!!!! ah jag är sjukt arg för det var fanimej inget billigt tyg. Jävla sopa man är.
Jag tog med mig michan hem efter stan och hon åkte precis nyss så jag käkade min middag nu vid 10 så jag kastade i mig maten för att jag var så hungrig (käkade lunch vid 12) SLARRVVVV. Ahmen så nu har jag jätteont i magen så jag orkar inte ladda upp en massa bilder, ni får se imorn! Köpte även ett par bralls som jag inte vet om jag ska behålla.

HOW SOON IS NOW

Ska in till stan och köpa tyg (försenad påskpresent från mamma) och sedan möta upp michan för att fika lite. När jag kommer hem ska jag visa tyget och avslöja vad jag ska sy! FYFAN VAD SPÄNNANDE..VISST!!! Nerå jag skoja bara. Ganska kul.
Byxor HM
Tisha Ginatricot
Väska Kina
Skor Converse

BROWN


Känns konstigt att se bilder på mig själv med brunt hår. Ahh. Hej

FÄRGBOMB

Många frågar om min hårfärg, hur jag fått till den osv och nu använder jag två färgbomber till hjälp. Behöver snart färga om men nu minns jag inte vad hårfärgen hette men den ska finnas nånstans i arkivet tror jag. Ska snart färga håret igen, då får ni se den. Köpte en till färgbomb igår (500) som jag blandar med den gamla (556) eftersom den var för mörk så nu blev det typ bra.
update: dom kostar ca 200kr/st!

FIGHT CLUB IS CLOSED

Byxor Zara
Tröja HM Trend
Skor Scorett
Pälsjacka 2hand säger vi..

BLACK FUR

Min nya älskade älskade pälsjacka! Den tillhörde alltså min mormors mamma och den gick ner till knäna så jag sydde upp den. Det är en skunkpäls. Och nej den luktar inte gammal rumpa. Välkommen till garderoben!

NEW IN

Shortsen jag pratade om innan. Det var ett par byxor som jag sydde om till shorts. Och kavajen var min mammas som liten. Härligt!

TACK ÄLSK

Tur att man har en så söt pojkvän iaf! <3
Vaknade 6 imorse och kom hem vid 8 för min pojke skulle till jobbet så jag ligger förmodligen och sover nu. Vi hörs lite senare! Hugs

JUDAS

Kom hem för några timmar sen och stack iväg direkt så detta är tidsinställt inlägg som alla andra nuförtiden. Vi hörs imorn! Då visar jag vad jag fått med mig hem från momo! Hugs!
Jeansjacka HM
Tisha Gina
Shorts Gjort själv

ON MY WAY


Nu sitter jag i bilen påväg hem. Jag uppdaterar så fort jag är framme! PUSS

NASTYGAL

Dessa vill jag ha. Jag har hittat så jäkla mycket som jag vill ha just nu. Skulle kunna tänka mig att byta ut hela min garderob. Är så trött på mina kläder. Det suger att inte ha caaassssssssshh.

2

2 bider på mig tagna för en vecka sen typ.

RED BLACK WHITE

Tisha Ginatricot
Byxor Lindex
Kavaj HM
Väska 2hand
Skor Din Sko

ÖNSKEOUTFIT

by me

TÄNK SOMMARKVÄLL

Satan vilken vass outfit! Såhär vill jag se ut en ljummen sommarkväll med trevligt sällskap med en kall bira i handen! Hur najs?

SHM DID IT AGAIN


UNDER THE COCONUT TREE

Tisha Ginatricot
Byxor HM
Jacka HM
Converse
Väska DKNY

LÖRDAG

Igår var vi bara hos mormor, satt en liten stund ute i solen. Det var inte så fint väder men jag kände mig ändå tvungen! Jag och min syrra spelade kubb och krocket! Jag suger på kubb men däremot är jag en hejjare på krocket! Sofia fick så mycket pisk!
Jag hittade en marinblå kavaj som jag fick som var mammas när jag var liten och sen ett par mockabyxor som jag sydde om till ett par shorts som blev rätt bra faktiskt. Ni får se allt när jag kommer hem som sagt!
Idag ser det ut att bli finare väder så vi har bestämt oss för att åka in till stan idag och kika lite och sådär. Ha en bra dag! Hugs

ALL BLACK


Shorts Runawaydreams, Tisha Modekungen, Clutch Monki, Skor Modekungen

LUCIFER

Thung låt! En outfit från i veckan!
Linne Metallica
Hoodie HM
Jeansjacka Lee
Jeans Bikbok
Väska HM
Hörlurar Urbanears
Converse

SVART PÄLSJACKA


Godmorgon! Jag befinner mig alltså hos min mormor i Västervik och därför gjorde jag tidsinställda inlägg igår.
Igårkväll hittade jag en svart skunkpälsjacka här som va mormors morsas. Jag blev helt kär i den och fick den så jag satt uppe och sydde upp den så den inte längre går till knäna. Grym blev den. Tog dock inte med mig kameran så jag kan ta foto på den men ni får se den på mån eller tis när jag kommit hem.
Här har ni iaf en bild på en svart pälsjacka, från carolinesmode.


GÅRDAGENS

Body HM
Jeansshorts Bikbok/Gjort själv
Väska Gjort själv

NUMBER 2

Shorts med nitar på. Såhär blev dom! Invigde dom igår på magenta som förövrigt sög. Ni får se hur jag bar dom ikväll! Puss

GUN

Hur fet var inte denna då? http://www.vliegervandam.com/

ÄNTLIGEN!

Efter mkt pill, ryggont och en ännu tröttare ellen så är dom äntligen klara. Jag kunde varit mer nöjd men jag ska inte klaga, nu har jag mina usa shorts! Dom blev rätt bra, har dock klippt dom lite korta tycker jag men vad gör det? Lite hud är ju alltid najs. Detta var svårare än vad jag trodde faktiskt!
Imorn får ni se vad jag har på mig ikväll! Jag har inte riktigt bestämt mig än! Bloggningen kommer inte att vara på topp denna helgen men jag ska göra mitt bästa. Har tagit några outfitbilder som kommer komma upp i alla fall!
Well, SES PÅ MAGENTA IKVÄLL!

FEMTIO PIX

Direkt efter att jag kom hem från stan stressade jag iväg till täbban för att köpa en tyg till shortsen i form av en tisha som jag ska klippa sönder. Det var mitt sista alternativ men jag insåg idag när jag letade tyger att jag inte kommer hitta det jag söker efter. Fick även med mig en jättesöt body från HM som det var halva reapriset på, alltså 50 pix. Fick en rabattkupong från HM på 200pix, så jävla nice. Alltså fick jag allt gratis. Gratis är bäst.
Ne nu ska jag fixa shortsen och packa lite smått. Ska ut ikväll och imorn ska jag åka bort så jag hinner inte annars. Dom andra shortsen som jag har satt massa nitar på är också klara så dom får ni se imorn! Hejdåååå

SICK AND TIRED

Har varit på stan hela dagen idag med mamma och letat tyg utan resultat och jag är på så jäkla dåligt humör. Färgbomben gav en sjukt ful färg också. Hej

Byxor HM
Väska Kina
Tisha Gina
Hatt Bikbok
Skor Scorett
Skinnjacka Vinyl

NELLY

399piiiiiiiiiiiiiiiiiiix. Fast 15cm höga...blir 190 i dom, haha! what a joke.

CLOSE UP

Detta var min jeansjacka när jag var bebis. Klippte av ärmarna  som faktiskt bara gick till mina armbågar, haha. Satte på några nitar igår och såhär blev det. Ändå najs. Fattar inte hur jag ens får på mig den dock..

SUNNY

Har degat i solen i 1,5 timme och jag fick fan färg. NICE! Hur skönt som helst ute ju. Nästan sommar! Outfitbilder tagna i trädgården. Måste börja ta bilder utomhus det är typ roligare att kolla på tycker jag! Nu ska jag bege mig mot v-tuna för middag hos Amadeus. Hörs några bärrtz senare! Peace
Tisha Ginatricot
Byxor HM trend
Hoodie Bikbok
Väst Lee
Väska 2hand
Converse

PART ONE

Här är jeansen jag fick av mamma efter att jag klippt dom korta och slitit dom. Nu fattas bara tyget som jag måste lyckas haffa. Kan bli svårt! Ska stanna till i Söderköping på en stor tygaffär påväg till mormor som bor i Västervik. Åker på tors!

TA MIG TILLBAKA

Jag vill tillbaka till Thailand. Saknar det. Åker lätt dit nästa vinter igen.

SNEAK

Sneak a peak på vad jag sysslat med idag. Shortsen blir grymma. Fattas dock 20 st nitar innan det är färdigt! Ni får se så fort jag är klar. Kommer att använda dom flitigt i sommar kan jag lova.
Fick ett par lite mörkare levisjeans av mamma idag (hennes gamla) som jag ska fixa till ett par jeansshorts och fixa som dom usashortsen några inlägg ner. Är helt insnöad på dom. Men 800kr är lite att ta i för min del när man inte ens kan prova dom. Är så jäkla envis av mig, har jag sett nått snyggt..Då SKA jag ha det. Om jag verkligen är kär alltså. Som nu. Ska sy såna. Så är det bara.

NEW

Nu kom jag precis hem. Hittade min färgbomb men jag hoppas det blev rätt färg. Anar att den kan vara för mörk. Men den andra var alldeles för röd, rihanna röd typ. Mamma var i stan på möte och jag tvingade henne svänga förbi punkt shop för att köpa 70 nitar till mig. Ska fixa en sak, hoppas dom räcker. Och hoppas det blir bra. Ni får se later.
Färgbomben kostade 205kr och räcker 10-15 behandlingar om någon undrar.
Vi svängde förbi farmor och farfar en stund och la oss i solen. Jag somnde och vaknade upp helt svettig. Så jävla vidrigt. Ska snart iväg till gymet fast fan vad jag inte pallar det, är helt död i benen som vi cyklat omkring idag. Nää jag kanske bangar! HEJ

RUBADUB SHAKEDOWN

Nu ska jag faktiskt CYKLA till täbban med min syrra. Frisk luft och lite motion på samma gång. Inte fel. Vi hörs sen. Ska försöka få tag på en sån där färgbomb, vi får se hur det går.
Kör utan smink idag så att man kan få lite färg i ansiktet. Ser ut som ett lik.
Hugs
Byxor HM
Tisha Gina
Väska Hemmagjord
Converse
Skärp 2hand

C TO THE RAVINGS

Cravings just nu. Jackan hänger fortfarande med som ni ser. Är helt insnöad. Vill verkligen ha den. Funderar på att leva över mina tillgångar och köpa den ändå. Solisarna, ja ni ser ju. Hur feta som helst. Kanske kirrar dom också. Färgbomb till mitt hår. Ska köpa det idag tror jag. Snart iaf. Fick lite pengar av farmor och farfar igår nämligen. Va där och hjälpte dom att städa. Shortsen. No word needed.

JAG JUST NU

Nu ska jag gå och möta upp kvällens sällskap. Blir att kolla film. Det är skönt på en söndag. Jag behöver det för jag har städat hos mina kära farföräldrar hela dagen! Ser ni dom röda fläckarna på min kudde? Det är hårfärg, buhuuu! Det färgar av sig om jag går och lägger mig på kudden med blött hår. Föööck.

HOT

Alla dessa var ju fan dödliga. Från http://www.runwaydreamz.com

XOXOXO

Skjorta HM
Byxor Vila
Skor Scorett

ÖNSKEOUTFIT


TREVLIG LÖRDAGSKVÄLL

Bilder från idag.
Jag är hemma med min lillasyster för mina föräldrar är på fest ikväll. Vi har precis varit nere och tryckt i oss en pizza och sedan köpt lite gottigott till filmerna vi ska kolla på. Vi börjar med Knowing, har dock sett den innan och jag gillar den. Ha en trevlig lördagskväll! Puss

TÄVLING MED CROCS


Jag hade ju helt glömt bort att jag skulle tävla med crocs och lägga upp en outfit med ett par crocs på + att man ska välja ett par crocs på hemsidan dom man tycker är finast. Modellen på dem jag valde heter Carlie Flat och kostar 449kr. Imorn är det sista dagen så det var tur att jag kom på det! Om ni vill vara med och tävla, gå in HÄR! Lyckatill!
Kavaj HM
Tisha Gina
Shorts Urban Outfitters
Väska Hemmagjord

SHARP

Tuffa pjux från modekungen.

DAD

Pappa ville ha ett nytt profilfoto på facebook...psyyyyyyyk. Den människan kan vara den ofriskaste jag känner, tillsammans med mamma då, haha.
Igår blev det bara tjill och kolla film! Denna helgen ska vara vit. Skönt somfan.
Och läsare. Tack för tipsen angående mitt hår. Det uppskattas otroligt mycket!!!

FRIDAY

Ony bild. Fick bli en gammal partyoutfit/sminkning.
Jag känner mig fruktandsvärt seg efter spinningpasset så det blir hemmakväll ikväll. Är allmänt seg nuförtiden så det ska bli jätteskönt. Kommer säkert vara så oskön att jag går och lägger mig svintidigt också, vi får se. Har ont i magen, känner mig äcklig..har duschat såklart men bara allmänt ful. Blir inte taggad då, ahha. Jätte ytlig.
Nivet när man får såna perioder då man bara MÅSTE göra en förändring, så som att jag färgade mitt hår rött..nu känner jag för förändring igen men vet inte vad. Känner att mitt röta hår är ofräsch färg just nu..(FYFAN VAD DET ÄR JOBBIGT ATT FÅ TILL RÖTT HÅR..förövrigt) Måste göra nåt med mitt hår. Det är så äckligt och jag anstränger mig för lite för att få det snyggt för det är fan nästan omöjligt. Blir bara att jag sätter upp håret hela tiden, vill ju kunna ha utsläppt för det är fint. Är dålig på hår. Dock så är det ofta det jag kollar på när jag tittar på nån. Har man fixat håret fint så kan jag t.ex inte märka att personen är osminkad och tycker hon är nice även om hon egentligen ser förjävlig ut i ansiktet. Fan vad jag tar i. Men ni kanske hajjar? I hope so.
En sak till..Har inte tänkt på att jag åker till rhodos med min familj MITT UNDER THE BEACH PARTY...NICE! Dock har jag ingen biljett men det kommer nog va galet med partysugna människor..AWESOME!

BILDREGN

Ett bildregn från idag. Kissie va där. Ångra nästan att jag inte tog en liten drivbild med henne, haha. Riktigt smal va hon. Filmen var ju helt okej fast ändå b på nått sätt. Hade inte gått och sett den på bio men hemma funkar ju!
Ni ser ju på bilderna vad jag gjort. Myst i solen. Satt och solade i linne, hur skönt som helst. Nu ska jag köra fredagsspinning!
Hipstramatic heter appen bilderna är tagna med. Värt att köpa. Later loves

MODKUNGEN

Saker från modekungen som jag vill ha! Fan att det är så dyrt bara! Hur feta är inte silverbrallorna till exempel? Allt är fan nice. Aja..dream on.
Nu ska bion tydligen vara klar, jag stannar nog en liten stund i stan, vi får se. Uppdaterar när jag kommer hem! Hugs

FÖRHANDSVISNING

Nu ska jag iväg till biograf Viktoria för att käka lunch samt gå på förhandsvisning. Fick två biljetter! Schysst va? Tar med mig Fanny!
Shorts Urban Outfitters
Kofta Ginatricot
Linne Monki
Converse
Väska Alexander Wang

SUNSATION

Jag befinner mig just nu i Mickis soffa och vi kollar på film (trorjag?) Nejmen jag har ingen aning. Vi myser i alla fall, helt klart!
Jag hade heeeeeeelt glömt bort att jag har fått två biljetter till förhandsvisningen av SCRE4M som är imorn, haha! Tur att jag kom på det. Det är nice att ha blogg när man får förmåner.
Tisha Ginatricot
Byxor Bikbok
Jacka Topshop
Skor Converse
Väska Charles Jourdan

GOLD


Hittade en halvklar guldig kjol i mammas lokal så jag passade på att sy färdigt den för den kan bli grym i sommar till bruna ben.

MY PLASTIC BAG

Jacka Levis Byxor HM Tisha Monki Väska Hemmagjord
Just nu är jag förmodligen på gymet och härjar. Det är otroligt fint väder ute. Sol och grejer! Borde sitta ute och käka glass men det har jag inte tid med. beach 2011 är snart här. Hjääääääälp!

TVÅ AV MINA CRAVINGS JUST NU

En fet och stor vit pälsjacka. Vet att det fanns på modekungen innan men inte längre. Hörrni, är det någon av er som vet vart det finns att få tag i?
Och en klassisk jeansväst såklart, helst så ljus som på bilden. Om inte ljusare. Hade inte varit fel att få ploppa dit lite nitar och grejer så hade den blivit grym.

GLÄDJESPRIDARE

Den må vara gammal och de flesta av er måste ha sett den men va fan gör det. Skadar inte att kolla igen. Blir så oroligt glad när jag ser den. Den är underbar. Älskar "hiohiohiohio" garvet från snubben i gul tröja, haha.

WOOP WOOP

Idag fick jag hem mina nya vita höga converse. NICE. Ska dock vänta med att använda dom tills det är helt torrt ute etc etc. Den här dojjan är verkligen classic, samt mainstream....

ALL WRONG

Jeans Acne
Skjorta Mamma sytt
Väska Vetifan..
Converse
Jacka 2hand

Utkast: April 13, 2011

Detalj från dagens outfit som kommer upp sen.

KING

Om du är ute efter en fet jacka - KOLLA MODEKUNGEN. Det finns endel fräna jackor där. Som dessa. Vill ha en av dom men jag har inte råd. Kostar en lusing. Vit vore typ fett ändå! Men svart är väl lättast. Funderar på att sälja min jacka jag köpte i höstas, den från topshop! Har tröttnat på den fast jag knappt har använt den. Knas.

ILOVEWILDFOX.COM

Rolling In The Deep - Adele (Cyberdesign Remix)

TJILLMODE

Den här mjukisklänningen kan vara världens bästa påhitt. Så jävla skön. Myser omkring i den nu. Från Resteröds.

LIKE THE 70'S

Kom precis hem. Har varit ute i spåret och härjat. Tog en promenad med mican och passade på att snacka massa skit. Nice som fan. Det är mycket kallare idag, jag frös faktiskt. Bara solen kommer fram så blir det ju mycket varmare.
Byxor HM
Tisha Ginatricot
Jacka Levis
Pälsväst Köpt nånstans på stureplan
Väska Alexander Wang

CATEYES

Supersnyggt om ni frågar mig!
Näsringen.....................!!!!!!!!! DÖR.

VÅR

Stack iväg såhär runt 18 för att promenera lite för det är ju sånt jäkla bra väder, eller va. Fast det är typ det nu med men det va soligt och jag gick såhär! Hade ingen jacka ens. Så jävla soft. Trodde aldrig att det skulle bli varmt igen typ. Jag fastnade lite så det är därför jag inte bloggat men jag hoppas inte att det gjort nåt. Förövrigt så diggar jag denna outfiten..baggyjeans, slapp tisha och kavaj! Fresh.
Kavajen kmr från hm, tishan från gina och baggyjeansen har jag sytt själv (sytt in) av pappas gamla levis jeans.

RUNNING

Lite gamla egopics från typ förra veckan.
Idag har jag varit hos malin med malin och magda och hjälpt malins lillasyrra linnea med nåt arbete/projekt som hon har med skolan. Vi skulle bli fotade i olika festivaloutfits!

PEACE OUT

Hatt Bikbok
Skor Monki
Tisha Ginatricot
Leggings HM

WANTED

Dom här är jag riktigt sugen på nu. Ska bara fixa lite deg så kanske jag haffar ett par. 164 dollar. Jeffrey Campbell.

WANT IT

Igår kom min bror hem med en halv framtand. Jättesjukt.
Idag har jag bara tjillat med mickis på stan, snackat skit och sådär, trevligt som vanligt! Efter det tränade jag. Kom på att jag bara käkat en mc chicken jr (SJUKT GOD) på hela dagen så jag mår så illa att jag bara vill dö men jag krubba nyss (kl är nu halv 7), åt för 2 pers. Nu är jag mätt och belåten. Snart börjar sthlm båstad. (egentligen är det typ slut nu) Detta inlägget är förtidsinställt. Puss
Skjorta Weekday Skor Zara Solglasögon & Shorts Monki Armband och väska Asos

ROCKERS

Jag satt och kollade igenom massa gamla bilder på datorn och denna dök upp, från när vi jobbade på melodifestivalen finalen i globen 2008. Hahah! Fan vad jag saknar mina tjejor! Saknar hur det var att lira hockey i AIK på den tiden. Bland det roligaste i mitt liv tror jag.

PS

Nu ska jag till stan med Eriksson! Vi hörs efter det töjp! Ser verkligen helt efterbliven ut på bilden men jag hinner inte ta en ny, haha. Aja
Hugs
Tisha Wildcats
Byxor HM
Hoodie Bikbok
Skinnjacka Vinyl
Röda converse
Väska hemmagjord

JESSE JO STARK

Vilken jävla b-rud.

BEIGE

Hittade denna skönhet på cubus, hade inte riktigt ekonomin trots att den går loss för bara 499pix. Den är beige och inte gul som det ser ut på bilden. Jag gillar den skarpt. Vill ha.

CLOSE UP

En kanske lite bättre bild på min nya bikini. Den sitter helt snett ser jag nu men va fan! Im in love.
Kom precis hem. Rivig kväll igår. Blev sjukt full. Först förade vi några grabbar hos oscar och sen drog vi till agge och va där till fyra på natten men det kändes som en timme. Tror jag hade kul i alla fall. Var galen fick jag höra på omvägar. Brukar bli så. Vill inte veta vad jag gjorde dock...Eller jag vet en jävligt galen grej som hände men det är fan långt ifrån okej att ta det här. Hoppas ingen märkte!
Nu på dagen drog vi en pizza till lunch. Så jävla bra bakismat. Aja ikväll ska jag ta det lugnt med några brudar tror jag. Puss

TRE RANDOM

Jag är inte hemma så därför har jag förtidsinställt dagens inlägg!

TOPSHOP


GIVE ME EVERYTHING

Nu är jag förmodligen hos henke och förar lite och snart ska vi dra vidare till agge där det blir party whole night! Pussssssssssssssssssssssssss
Tröja Weekday
Byxor Zara

WILDFOX SUM 2011

Jag ska iväg på fest ikväll hos Krajewski men min outfit kommer upp lite senare så kika in då! Nu måste jag duscha, sminka mig och fixa tacos!
Ghosts 'n' Stuff ft Rob Swire - Deadmau5. Det nästan kliar i fingrarna för att köpa en biljett till peace and love eftersom deadmau5 ska dit..Tror inte det funkar med jobbet dock. Vore sjukt synd.
SÅ JÄVLA BRA LÅT.
XOXO

SOMMARKÄNSLOR

Här har ni två skitsnygga färgkombinationer. Såhär vill jag gå klädd i sommar. Vilken tycker ni var snyggast? Med grön eller vit kavaj? Jag älskar båda! Så somrigt!

DARK LIPS

Tycker det är supersnyggt med mörka läppar men jag tycker inte riktigt att jag passar i det själv! Kanske haffar ett någon gång ändå, vem vet.
By me. Bilder tagna från google.

FAVORIT?


NEW IN

Kom precis hem från gymet...Vad är grejen med att det på riktigt är STORM ute?
En JÄTTESÖT läsare gjorde min dag med denna kommentaren "Såg dig på stan idag, sjukt fin är du!! :)" Lite synd att du inte kom fram bara, som sagt! Ni måste ju komma fram om ni ser mig! Kan se sur ut har jag hört men det är jag inte. Skulle bli så sjukt glad!
Fick somsagt pengar av min farmor och farfar igår så jag kunde inte hejda mig från att springa (nej ta bussen 45 min) till stan och köpa ett par byxor jag suktat efter ett tag. Många av er kommer hata mig för dom..but I don't give a fuck, honesty! Fick tag på min älskade svans som en läsare tipsade mig om, TACK!  49kr. Kompispris. Och bikinin som fan heller gör rättvisa på bilden. GOD DAMN vad snygg den är. Kunde inte gå ifrån butiken utan den! Så himla fin på! MEN..det är knas till mitt hår men jag funderar på att bara skita i det och köra ändå. Den är från HM. Allt är från HM!

MIDAS TOUCH

Nu ska jag till stan på JAKT. Vi får se om jag hittar det jag söker. Hugs!
Midas Touch - Sean Paul
Tisha Ginatricot
Hoodie Bikbok
Byxor Monki
Skor Converse
Väska Hemmagjord

STOP IT, PLEASE

INTE OKEJ att ta bilder från mig och använda som profilbilder på ex. facebook. Folk har berättat för mig att dom sett andra använda mina bilder och jag har även sett det själv. Om det är någon av er vilket jag inte vill tro...Sluta med det är ni snälla. Jag kanske får väl skylla mig själv som lägger upp bilder på mig själv eller nåt, men ändå.
Det är inte kul att behöva klaga! Jag har trots allt FANTASTISKA läsare, utan att krydda. Ni gör mig så glad med era kommentarer och mail. Åh älskar att få söta mail! Ni är jättefina!

SVANS

Jag är riktigt sugen på att ha en svans hängandes på väskan. Det är fett. Har inte hittat nån snygg dock.
Nu ska jag iväg till gymet. Det tar emot för jag är sjukt seg men jag måste! Har inte tränat sen i fredags så det är rätt illa!
UPDATE: Sjukt skönt på gymet, körde jävligt tuff löpning och avslutade med styrkeprogrammet jag fick av tomas. Mamma kör en övning baklänges, alltså hon sätter sig åt fel håll och kör UTAN att märka att hon gör fel..Som vanligt tror jag hon skämtar eftersom hon är största pajjasen jag känner men ICKE. Jag bara "lägg av vad gör du?" så hon lackade typ och bara "VAAAAAAD?" Jag dog typ på riktigt. Själv somnade jag i bastun efter. Så ofrisk är jag samt min mamma. Pappa är inte heller frisk som råkar ta mina shorts på sig, dom satt som korvskinn mot hans ben. Nog det vidrigaste jag sett på länge.

ONSDAG

Sjukt vad jag har härjat omkring idag. Har varit hos farmor och farfar som jag förövrigt möttes av denna reaktionen (dom har inte sett mitt röda hår) "HAHHAHAHAHA va har du gjort? Har du förstört ditt hår nu igen?" sen sa farmor "du var ju så fin i blont hår" hehhehe farmor det var 4 år sen jag hade blondt hår....
Jag har iaf hjälpt dom med massa saker, städat och gått och handlat mat etc etc, fick iaf en slant men det är så pinsamt att ta emot för det ska vara en självklarhet att hjälpa till ibland. Aja han vägrade ju släppa ut mig innan jag hade pengarna i handen. När jag kom hem sprang jag upp till mammas ateljé och sydde en likadan kuvertväska fast en mindre som jag tänkte använda som partyväska! Efter det lagade jag lasagne så jag har inte suttit vid datan nästan någonting på hela dagen idag..VIKTIGT! Alldeles för många facebookvänner klagar på att jag sitter för mkt vid datorn, och det gör jag ju. Sjukt illa.

MY HEART IS REFUSING ME

Nu tänkte jag åka och hälsa på min farmor och farfar en stund. Det var jäkligt längesen. Sjukt illa av mig. Det tar 4 min med bussen...Vi hörs efter det! Puss
Byxor Ginatricot
Tisha Weekday
Hoodie Bikbok
Väska Hemmagjord
Jacka Levis
Skor Monki

RHODOS 2011

Igår ringde mami mig när jag var i stan och berättade att mamma och pappa köpt en resa till Grekland i sommar. Det blir Rhodos! Har aldrig varit där förut så det ska bli spännande. Jag älskar Grekland så jag kommer nog gilla det. Har själv varit på Zakynthos - 09. Det är där bilderna är ifrån. Fan då är jag garanterad lite sol i sommar i alla fall då, NICE. Någon av er som ska till rhodos i sommar?

BLÅTT OCH GRÖNT

Inköpsställen: Gintricot, Zara, Modekungen, Weekday, Asos, American Apparel, Style by marina och topshop!

A.M

Fick en look-a-like av en läsare. Hon heter Antonia Malm. Ingen jag känner till. Kan erkänna att nån detalj här och var är lite lik faktiskt. Men vad tycker ni?

IT'S TIME TO BLOW

Nu ska jag åka in till stan en sväng och kolla affärer och sen käka middag, kommer nog inte hem direkt efter heller så jag lägger upp nåt tidsinställt inlägg! Puss på er

Jeansleggings HM
Boots Nilsson
Topp HM
Jacka 2hand
Väska Hemmagjord

EAR CUFF


Saknar min ear cuff! Måste göra mig en ny..Lyckades supa bort den i växjö på dansgolvet! Får väl hoppas att den har fått sig en ny lycklig ägare!

ELLEN 2007-2011

Vänta nu...HAHAHAHHAHAHAH O-M-G! KOLLA 2007, VILKEN JÄVLA FJORRE JAG VAR! Sinnes! Inte ens jag har koll på att jag såg ut sådär! Pinsamt. Mår fan illa när jag ser det där och jag som klagar på min lillasyrra. Hon är nästan inte i närheten ens! SICKNESS! Jävligt glad att jag inte ser ut sådär längre iaf!
Update: Jag ställde mig på riktigt framför spegeln och försökte göra den där minen jag gjorde 2007..det GICK ICKE! Jag måste ju ha gjort den på varenda bild liksom..herregud.

PINK PLASTIC

Hittade det här supertuffa tyget/plasten hemma uppe i mammas ateljé och kunde lätt övertala mamma om att jag kunde få sy en kuvertväska av det. Fan den blev rätt bra. Plasten är hur ball som helst irl. I LIKE!

JUST CAN'T GET ENOUGH

Linne HM
Kavaj HM
Jeans Killah
Väska Charles Jourdan
Converse

MOST WANTED

Jag vill ha den här tishan. Älskar den. Vet bara inte vilken färg. Grått vore nog fetast till mitt röda hår. Vi får se.
349kr från modekungen!


REDHEAD

Fler bilder från igår!
Förresten jag har glömt fråga..märker ni någon skillnad på mitt hår nu sen jag färgade det (i torsdags) min egen familj märkte ingen skillnad förens jag berättade det..
Nu har jag precis kollat sthlm - båstad och käkat min hemmagjorda favoritglass! Så jävla god helt sjukt. Nu ska jag kolla på filmen taken! Vi hörs imorn! PUSS

YESTERDAY

Lite bilder från igår. Kvällen var lyckad! Jag hade riktigt trevligt! Tack alla som medverkade!

POPPIN BOTTLES

NU ÄR NI EXAKT 100 PRENUMERANTER!!! kult kult kult
Kavaj 2hand
Byxor Monki
Hängslen HM
Tisha Ginatricot

ZNYGGT

Väska Zara, Kedja Bh och brillor Weekday, skor Palladium, Shorts Monki, Tisha Modekungen.

COCONUT TREE

Var tvungen att byta till mina converse i sista sekund. Klackarna var helt trasiga! Fuck.
Nu är jag på middag och käkar god mat. Hare! Hugs
Topp HM
Leggings HM trend
Klackar Nelly
Väska Vet ej

WHITE NAILS

Det är fan rätt fräscht med vita naglar. Var ett tag sen jag hade det så jag kände för att måla dom vita istället för svarta denna gången.
Nu ska jag hem till mickis och hjälpa med henne för det blir middag hos henne ikväll eftersom hon fyllt 20! Sen blir det antagligen att dra ut och härja på stan men ingen vet vart vi hamnar, vi är rätt många så vi får se hur det blir! Kvällens outfit kommer upp senare! PUSS

PLAYBOY

Bild lånad härifrån
Jag brukar inte gilla att använda tishor bara sådär men när jag såg denna så kände jag verkligen ett ha-begär. Jag måste ha denna. Vet inte varför egentligen men jag tycker den är dödlig.
Den ska tydligen vara från asos men jag har letat som en tok säkert 8 ggr, kollat igenom ALLA dam och herr-tishor men den finns inte. Är den slut? Hittar någon den så LÄNKA dirr!

FRIDAY

Harems HM
Hoodie Bikbok
Linne Ginatricot
Just nu sitter jag med trevligt sällskap och kollar en film, förmodligen! Ha en trevlig fredagskväll!
Har ni blivit lurade idag?

KOMBO

Den här kombinationen älskar jag. Grått, koppar och jeans. SÅ JÄVLA NICE.

CHUCK'S

Eftersom jag var tvungen att slänga mina 5,5or och sälja 6orna så beställde jag nyss ett par 5,5 för pengarna jag lyckades sälja mina för. Bra va! Längtar. Älskar vita höga converse! Eller jag älskar converse. Äger ett antal par nu.
röda låga, höga blåa, höga svarta, vita låga, och snart vita höga!

MALDITO ALCOHOL

Magtisha Monki
Byxor HM
Kavaj HM

RSS 2.0