Inception


Hemma nu. Inception var bra..eheh. Nog om det (jag fattade inte....nä juste..ehmm) väääääldigt oväntat va? freddie vad säger du? mihähähä. (för er som inte fattar så fick freddie i princip förklara hela shutter island när vi såg den..) Men iaf..om jag nu fattat den rätt efter lite förklaringar så var den skitbra och jag tycker att ni som inte sett den borde se den!

The lipstick

Någon ville se en bättre bild på läppstiftet and here it is. Har ingen bättre än denna just nu.

Edit: Nu åker vi för att se inception!

Skön.

Hahahaha, älskar när han ställer sig upp och tar av sig glasögonen, och 1.07. Fan jag älskar hela jävla klippet.

Nytt


Ursäkta mina fula miner och jättekuk. Men nicke gillar att ta bilder när jag inte är beredd..

Nu har vi varit ett tag på stan. Vi bokade biljetter till inception som vi ska se ikväll, jag nicke filip och alexandra. Det ska bli trevligt. Köpte en långkjol på gina för 49kr och en kofta för 100kr. Koftan köpte jag på monki. Gick in och sedan ut en minut senare, max 2, med koftan i handen. Aldrig varit så snabb. Nicke blev jätteglad iaf, haha.

Todays

Tröja //HM trend
Shorts //Bikbok
Påse //Gjort själv
Skor //köpta i Paris

Amazing

Helt jävla sinnessjukt snyggt!

Dj got us fallin in love


Lördag

Idag är det helt okej väder faktiskt. Vi ska till stan och ikväll hade vi tänkt dra ihop ett litet gäng och se inception. Igår när jag skulle shoppa hittade jag fan ingenting på stan. Dom svarta kilklackskorna glappade i hälen och sandalerna var utnötta. Det sög ju. Jag älskar dock den nya stylingprodukten. Nu ska jag måla mina naglar gula. Peaceeee

Nude

Kvällens.

Kavaj //HM
Klänning //Mormor sytt
Halsband //HM
Smycken //HM och Kina

Jag vill passa på att tacka för en riktigt trevlig kväll grabbar! Bilder kommer!

Två par skor

Som jag är helt tokig i. Sandalerna hade inga andra par än dom som var framme så dom va helt utnötta. Får typ köpa dom hemma eller nåt.

Småskit

Hemma från stan. Jag som sa att vi skulle shoppa. Blev inte så men fick med mig lite skit. Ett jättefint läppstift från Isadora och ett gult nagellack samt en stylingprodukt som ska vara bra, Ska använda den ikväll så dt återstår att se.

Dagens 30 juli

Jeansleggings //Ginatricot
Jeansväst //Gjort själv
Skjorta //Ginatricot
Keps //HM
Väska //Gjort själv

Mahoyo

moving time 060 copy
Denna brud jobbar på Monki inne i sthlm. Henne brukar jag handa av. Hon är så jävla ball. Hon har en helt egen stil. Det diggar jag. Jag beundrar folk som vågar sticka ut så pass mycket som hon verkligen gör. Dessutom så verkar hon vara skittrevlig.

Give me motherfucka

Bild från fashiontoast

Det vita halsbandet på väggen..HALLÅÅ?? GE MIG DÅÅÅ

Wallander

Nu har vi precis käkat underbar mat, skojar inte det var fett gott! Nu ska vi se nya Wallander filmen och sen gosa och sova. Nicke ska upp 4 och ut och fiska med en polare. (FYFA-AAAAAAN VAD TRÅKIGT) Och imorn ska vi på stan och shoppa liteee, iaf jag. Och det är ingen vanlig dag imorn utan en väääääldigt speciell dag. Puss

Awesome

Photobucket
Två av mina favoritbloggar. Christeric.blogspot.com och Wheredidyougetthat.com.

I LOVE. That's all.

A/W 2010

Bild från Lindex hemsida.

Jag bara mååååååste ha denna jackan. Så jävla BALL!

Smart

Vi kom precis hem från stan. Det stängde 6 och vi kom dit 10 i. Hehe jag hann bara springa in på make up store och ta deras telefonnummer för jag kunde inte bestämma mig för vilken dag jag ska ta en make up kurs. Det ska jag göra, gud så kul. Blir mån, tis, eller onsdag iaf. Jag har nästan inget smink längre. Ingen foundation, bara pulver och jag hatar det som sagt.

Tröja //Bikbok
Jeansleggings //Ginstricot
Väst //Gjort själv

Dagens outfit spårar ur, igen

Haha så jävla ful jag ääääääääär. Speciellt sista bilden, haha.

Linne //Monki
Kofta //Ginatricot
Shorts //DKNY

Rock baby


Vi orkar inte hitta på någonting idag i detta vädret. Helt segt.


Mican&jag

Godmorgon! Jag vaknade sjukt tidigt imorse, så jävla segt med tanke på att det spöregnar ute. Någon ville köpa mina converse för 500 spänn, skönt. Vad vi hittar på idag vet ingen (HATAR VÄXJÖ ÖVER ALLT ANNAT JUST NU)

Fest ellerrrrr

Jag är sjukt sugen på fest. Och på Daniella, kom heeeeeeem nuuu dååå. Utgång på Terrassen på fredag spikat!? Och om en halvtimme fyller Aleks år, grattis till honom!

Neulash

neuLash 6ml
Jag sitter här och suktar efter en neulash. Jag vet att den fungerar och jag har fått lön. Jag har länge tänkt på att jag ska köpa den när jag får lön och nu vågar jag inte trycka på knappen som avgör det hela. Jag får väl fundera vidare. Den räcker 2-3 månader och kostar 900 spänn. Grejen är att man måste köpa ny när den har tagit slut så jag vetifan..jag har ganska långa ögonfransar redan.

WWB låten


Tråkigt väder så vi sitter vid varsin dator.
Här har ni den officiella WWBlåten sedan andra året på gymnasiet. Den lyssnade vi sönder på första resan till Milano. Fast detta är en dansremix.
Första resan var det soulja boy-yah bitch och sista resan var det riverside mothafuckaaaaaaa. Vad jag uppfattade det som iaf.



Dagens 28 juli

Shorts //Bikbok
Tisha //Gjort själv
Tygååse //Gjort själv

Åker nu

Vmws5c_large
Jag hinner inte lägga upp någon outfitbild innan jag åker för mormors internet är ju gaaaaaaaaaaanska segt och jag börjar snart åka. Ni får nöja er med en inspirationsbild som gav mig endel inspiration iaf.

Onsdag


Idag åker jag, om några timmar. Är framme klockan 5. Ska bli kul att träffa mina älsklingar. Lägger upp outfit bilder senare. Nu ska jag och mamma promenera. Haha

word

Tumblr_l61tbcqw7f1qa87g7o1_500_large
Otroligt härlig bild.

Vi har kollat igenom mer kläder, fanns hur mycket som helst. Hittade asmycket. Speciellt magkorta saker. Skitnice. Kanske hinner visa imorn.

Cross my mind

Kg_98735490_large
I die. Hade fan inte bangat på den där tatueringen..JAG VILL JAG VILL JAG VILL.

Nitar, ringar, armband

Tumblr_l64oyuuhm91qcknzso1_500_large

70-tal


Jag var uppe i mammas gamla garderob från 70-talet. Hittade maaaaaaaassa skit men en mysig tröja jag ska ha på mig nu och ett par strumpor jag tror kan bli rätt balla. Dock ger bilden den en orättvis grön färg. Ser mycket bättre ut i verkligheten.

Bada




Bilderna är på min lillasyster.
Vi har precis badat. Jätteskönt, efteråt alltså. Hade ju otroliga problem med att komma i. Största badkrukan typ.
Nu väntar fläskfilé, jag är hungriiiiiiiiiiiiiig.

I Västervik





Kom precis hem från stan. Fann inget mer än att kontot numera är tjockt. Mer än jag trodde. Har fan råd med sillisar, haha. Älska löning.

Got my lipstick



Tisdag

Tumblr_l679h2ctxf1qzyqpco1_500_large
Idag ska vi åka till stan och sen hjälpa mormor lite. Imorgon åker jag till Växjö.

Gosh

701609_aa_large
Hur snygg var inte denna outfiten?
Bild från weheartit.com

Tygpåse



Resan tog typ hela dagen eftersom vi stannade typ 5ggr för att kolla affärer och käka och sådär. Vi köpte filmer som vi ska kolla på här och tyg som jag ska göra en tygpåse och ett par "harems" byxor av. Kommer bli hur nice som helst om jag lyckas med dom. Äntligen har jag en jäkla tygpåse..Ska pimpa dn lite sen när jag kommer hem också.

Västervik

Nu ska vi åka iväg. Vi hörssssssssss

Måste sova

Idag har jag varit duktig. Jag sprang 3km, igen. Och då menar jag sprang. Trodde inte att min kondition räckte till det med tanke på min minimala träning i sommar men skenet kan bedra. DOCK fick jag kväljningar och sjukt mycket blodsmak i munnen, men det är smällar man får ta. Har kollat på filmen up in the air också. Nu blir det att sova för imorgon åker jag, mami och sofia till västervik och hälsar på min mormor. Min älskade vän Daniella informerar mig IDAG att hon inte kommer hem förens på fredag vilket gör att vi knappt kan träffas? Hoppas du skojade lite för då väntar jag med Växjö. Någon dag iaf..vi får se.

Panic

Nu har jag TYP packat klart. Så jävla svårt. Man måste välja bort så mycket. Aja. Tror jag ska ut och springa lite nu innan jag får panik!

Udda

Nu måste jag packa lite (fast ne..mycket)..hoho.

20 pix

Fick med mig en skärm och ett gulligt skärp för 10kr styck. Från Monki

På stan

Blev precis hemskjutsad av gulliga Ninni! Vi har kollat lite i affärer och sen käkade vi lite..eller jag tog en dipmeny (taco) för 19 spänn med typ 4 chips i...aja. Det var mysigt!

Todays 25 juli

Jeansjacka //HM
Leggings //Ginatricot
Linne //HM

Nu ska jag dra mig mot stan för att möta upp Ninni!

Club can't handle me

Imorgon åker jag troligtvis till Västervik för att sedan på tisdagen åka till Växjö. Låter krångligt men tänkte hälsa på mormor innan. Men då får det fan inte vara pissväder i Växjö, IGEN, som alltid. Tar bara med mig sommarkläder, linnen och shorts. Bra.

Måste kolla om min lön har kommit! Wihooo isf blir jag vääääääääääldigt glad.

Film


Jag är så trött så det är inte sant. Har gäspat kanske 20ggr idag, minst. Vi åkte och hyrde en film och köpte lite chips. Blir att ha myskväll ikväll dårå. Imorgon ska jag träffa Ninni!

Metallica

Denna gången valde jag att inte klippa av den vid magen. Kan vara rätt soft att kunna stoppa in den också.

Yesterday

Jag, Ninni och Emma
Jag och Ninni
Man ser ju ungefär på mig hur kul jag hade..eheh

Summer of love


Blue


Födelsedagsfirande


Nu vi ska vi snart till våra kusiner och fira min moster som fyller år idag! Stort grattis till henne. Linnet och haremsbyxorna kommer från HM.

Det kommer att dyka upp lite inlägg medans jag är borta.

Nightwish

En Nightwish tröja. Klippte mycket somfan denna gången eftersom den var alldeles för stor från början. Strl L...
Ska fixa den andra snart så får ni se sen!

Disco pogo


Hallåja

Jag kom hem sent igårkväll så det var bara att gå och lägga sig på dirren. Var lite snabbt förbi Patrik och checka hans lya och så fick jag med mig några tishor som jag ska göra om. Mer om det senare. Hos Anneli tog vi det lugnt, kröka och snacka typ. Jag var där huvudsakligen för att träffa Ninni som har flyttat tillbaka till Finland. Vi ska även ses imorgon också innan hon åker tillbaka och jag åker till Växjö.

Jag har börjat få tillbaka mina sömnproblem. Det är inte helt okej för jag börjar få små finnar pga det, igen. Fan.

OUT

Bilderna blev förjävliga. Jag ser tjock och röd ut. Mysigt.

Det blev ändrade planer. Jag åker till Patrik NU, sen åker jag direkt till Vallentuna och blir upphämtad av Sara för att sedan bege mig till Kallhäll!

Im off

Det är kallt ute idag så jag fick byta om lite. Nu ska jag en sväng till Patrik. Sen blir det nog stress eftersom jag åker typ dirr till Anneli! Jag hoppas på att få skjuts av Sara, hehe.

Look what I found

Så jävla roligt att gräva bland gamla undanstoppade saker. Hittade precis ett par sandaler eller vad man ska kalla det, som jag köpte i Paris för två år sedan. En vintage väska som jag köpte billigt 2hand. Man kan ta bort banden och ha den som partyväska också. Min gröna jacka från Zara years ago, älskade den. Och en röd väska som jag heeeeelt glömt bort. Vet inte om den är min grej men rött vore lite ballt ändå. Finns säkert nåt man kan matcha till den. Köpte en jacka från weekday för längesen för 100pix. Hittar inte den just nu men den är ball. Kort modell och gigantisk krage. Hittade maaaaaaassa grejer jag kan sälja. Mohaha.

Time is running


Tiden går så sjukt fort. Det var inte längesen jag tog denna bilden. Var väl i våras? Och snart är det typ hört. Fan vad sugit. Jag älskar bara sommaren. Jag hatar när det är kallt och man måste gå med långbyxor och tjocktröja, nää usch. Har nästan bara sommarkläder känns det som också, haha.

Åh vad jag har varit duktig idag. Vad jag har gjort är en hemlis. Det får ni säkert se sen! Om några dagar.


Dagens 23 Juli


Kofta //Ginatricot
Jeansshorts //Bikbok (nitar har jag satt dit själv)
Topp //Monki

Och vad ska hända idag? Är helt slut från igår så det blir att vila på dagen, sen blir det "fest" ikväll med några brudar. Och jag ska få träffa Ninni som kommer ända från finland. Wihoo!

Hope Luck Glory

Emma hittade två ringar när vi städade och så gav hon en av dom till mig. Gulligt va? Det står hope, glory, luck på min.

Igårkväll

Man fick inte ta bilder så jag fick ta en liten smygbild före konserten. Den andra bilden hade vi lite kul åt. Den är ju sjuk i huvet. Haha man fick inte ha med sig vapen, husdjur och fyrverkerier..VA? ehhh...
Hittade såna jävla tygpåsar, coola också, men dom tog slut på dirren, skön grej. Fan alltså, jag ville verkligen ha en.
I alla fall, vi fick städa upp lite innan konserten efter dom som hade dygnat i 2 dagar i kön, ni kan kanske tänka er hur det såg ut då? Sen tog vi en paus, gick in backstage och där satt Kent och söp, samt Lars Winnerbäck. Trevligt. Käkade hamburgare och sen började konserten och vi fick se hela, jihuuu. Det sista dom gjorde var att kasta ut konfetti. Hahah vi bara "NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO" för det skulle ju vi plocka upp. När vi skulle dra stod en aspackad Björn Borg och skulle in i sin taxi men han ramlade hela tiden, haha. Även Robin Söderling stod där. Vi tänkte ta kort med honom men han började gå och då pallade vi inte springa efter. Vi blev klara tidigare än planerat så vi var hemma kl 2 inatt och jag hade iaf väldigt roligt.

EDIT: Jag glömde säga att vi såg tjejen i apolivareklamen. Hjeeelp litegrann. Hon va typå 2 meter lång:O

Kent

Nu beger jag mig mot långholmen för att arbeta med laget på kents konsert.
Blir borta 17.30-03.00.
Tar med mig kamera.

HAAAAAAAAAAAAARD WORK WORK.

That white dress

6882-hanneli-mustaparta-white-long-dress-733x521
7044-hanneli-mustaparta-white-dress-783x521
Bild från www.hanneli.com

How I like it

I like this style.

Kan inte beskriva den. Men rockig, festival, slapp och enkel är kanske några exempel.

The beat goes on


Jag har hittat en ny myströja. Inte är den så dum heller. Vanligtvis går jag omkring med nåt fult nattlinne eller en adidas hoodie men denna är sjukt bra nu på sommaren. Dock är den genomskinlig. HUR SKÖN SOM HELST. Och så 40 pix. Nothing.

Je voudrais

Jag vill också ha. På mig blir det nog dock för mycket. Kanske gör jag det. Kanske inte. Sugen somfan. Min vän D är troligtvis på.
Jag är inte rädd för smärta om det nu förekommer någon för jag har gjort betydligt smärtsammare saker. Och det påverkar inte amningen! BRA.

NÖJD

Lite tydligare bild på hur det blåa magtishan sitter.

Jag är sjukt nöjd över mig själv just nu. Jag lyckades komma iväg till spåret och sprang 3km. Det händer inte ofta. När jag började springa kände jag verkligen hur kvavt det var i luften så det gick knappt att andas. Inte på grund av min dåliga kondis denna gången. Smart att jag käkade frukost precis innan också, så jag hade håll exakt hela tiden och jag fick typ uppstötningar. Mysigt för er att veta tänkte jag. När jag ändå håller på kan jag meddela att jag svettas som en gris. Eftersvettas i mängder. Så nu är det dax att duscha och sedan käka så att springturen gav något.

Jävla insekter

Riktigt såhär glad är jag inte. Men jag blir på bättre humör när jag ser den för jag skrattar av den. Nu tillbaka till ämnet: Sov sjukt dåligt inatt. Hade sällskap av en familj flugor som verkade helt förälskade i mig. Riktigt jobbiga. Surrar precis vid öronen också, bara för att jävlas med mig så jag somnade inte på säkert 3-4 timmar. Sedan började det regna mitt i natten (fast mamma sa att det inte gjorde det) så jag fick väl bara för mig att jag skulle stänga fönstret och då tog det lika lång tid att somna igen och så vaknade jag halv 10. Alldeles för tidigt. Vaknade med världens påsar under ögonen.

edit: Jag tror att jag ska ta mig ut på en springtur i spåret.

Nu ska jag fan schlafa

Aa, precis. Idag var tanken att man skulle sola lite men någon sol var det inte. Det var bara sjukt varmt och kvavt. Jag hoppas på sol imorgon i alla fall. Imorgon ska jag även jobba på Kent's konsert. Det blir spännande. Jag gillar en del av hans gamla låtar faktiskt. Inte helt fel att få se den gratis.

Åhhh det är så mycket som jag behöver, fast ändå inte liksom. Jag har allt jag behöver men det fattas ändå saker hela tiden. Varför är det så? Otroligt jobbigt.

Jag klipper till med saxen

Tyckte tigertröjan blev fet. Den blåa blev också bra men det syns inte på bilden!

Jag har insett mitt beroende




Och sådär tog mina pengar slut. Har ca 100 sek på kontot. Great. Nejmen ärligt ett av köpen var planerat och allt var på rea. Den svarta tishan kommer från Bikbok och gick på 50 spänn. Den ska jag klippa lite i. Resten kommer från Monki och kostade 40kr/st. Ska klippa lite i det blåa linnet också.
Det gula ångrade jag mig redan efter att jag kom ut ur affären, hade för bråttom när det var den sista kvar och 40 sek är inget att diskutera.

Älskade sysslingar

Först drog vi till hemköp och köpte oss bland annat lite jordgubbar och brämhultsjuice, därefter köpte vi med oss varsin sallad från Sandys och satte oss på en filt och pratade och mös.
Åkte förbi ett gäng sköna lirare på segways. Hahah dog.

Dagens 21 juli

Hatt //Åhléns
Solglasögon //Ginatricot
Linne //Monki
Skjorta //Ginatricot
Jeansshorts //Pepper jeans
Väska //HM, satt på nitarna själv.
Röda converse

Idag ser jag ut såhär. Jag kan inte sminka mig för jag ska sola inne i stan med mina underbara sysslingar, Emma och Anna. Jag tar med mig kameran och vi ska ta massa bilder! Pusspuss

Accessoarer

Accessoarer kan göra så otroligt mycket till en outfit. Nu syftade jag inte på denna, haha. Faktiskt INTE. Utan bara allmänt. Maffiga armbarnd och ringar till något enkelt är oftast skitsnyggt. Jag gillar när det är enkelt. Därför köper jag sällan mönstrade grejer. Om inte mönstret är skitsnyggt förstås. Har en mönstrad klänning som jag vill bli av med bland annat. Någon som är intresserad? ehehe. Måste rensa garderoben nämligen.

Clair



Sådär ja. Nu är jag typ färdig. Big difference. Har rensat mitt smink också. Shit. Fick slänga typ 3 foundations och 7 mascaror. Haha. Nu har jag bara 2 pulverfoundations. Jag hatar det för det blir bara fläckigt och det täcker ingenting. Iaf inte på mig.

Alltså jag orkar verkligen inte åka till stan ikväll. Sorry Fanny!

Vintage

Jag vill ha såna jeansshorts. Jätteslitna och ljusa. Hur snyggt som helst juuu.
Bild från Elin Klings blogg.

Smyckesträd

Håller på att städa mitt rum. Var med mamma idag och köpte smyckesträd. Äckligt dyra. Dom är inte värsta grejen och gick på 430kr tillsammans. Önska nästan att mamma hade vägrat köpa dom. Jag skäms. Nu slipper det iaf ligga på bänken och skräpa.

Toppen

Såhär ser det ut på.

Dolce & Gabbana

Före
Efter

Idag fick jag mammas gamla D&G Athletic tisha som jag gjorde om till en topp. Klippte av en bit av kragen, ärmarna och en bit på längden så att den skulle bli kort. Är ändå rätt nöjd. Kan visa bild hur den ser ut på lite senare.

Några outfits från juli

Jag kände att jag ändå inte hade något bättre för mig i min paus. Här är lite outfits från juli.
Vilken gillade ni bäst?
Undrar ni något är det bara att fråga!

Now: back to work.

Jag blir galen

Jag har tappat bort läppstiftet. Eller så har mamma gjort det. Från yves saint laurent. Underbar färg. Saknas.

Idag, eller rättare sagt nu, ska jag hjälpa mami lite hade jag tänkt. Hon håller på och skrapar, målar och oljar in och jag vet inte vad. Ser jobbigt ut. Jag har inget bättre för mig än att sitta vid datorn idag så jag kan likagärna hjälpa henne. Det var min tanke. Hjälpte henne igår så hon blev jätteglad och lovade mig ett smyckesträd. ME LIKEEEEE!

Green

Jag hade inget att göra så jag testade lite olika outfits till de gröna shortsen jag köpte igår. Ingen outfit var speciellt fin men aja. Hade ingen fantasi så alla outfits blev typ svarta..
Shortsen är snygga till röda converse iaf.

Jag vill också ha

Fashioninfluence.blogg.se

Bloggtips




WhereDidYouGetThat.com
En av mina absoluta favoriter. Hon är helgrym.

Mami

Idag är en sån dag jag bara vill ta det lugnt. Orkar inte träffa någon. Vill bara ta det lugnt. Med mamma. Jag borde umgås mer med min mamma. Vi umgås alldeles för lite. Hon är världens bästa. Har ingen bild på oss tyvärr..

20 Juli

Två gamla bilder, ja ni ser ju hur vita benen är. Från i vintras helt enkelt. Det var då jag sist satte på mig de där strumporna. Dom är rätt balla ändå. Måste börja använda. Har ett par lila också, men va fan ska jag ha till dom?
Godmorgon! Fan jag kan inte sova längre för mitt fönster har plötsligt börja knaka jättemycket när det står öppet. Kan bero på att det har regnat på det. Sjukt irriterande iaf.

Angelica

Bild tagen från Angelicas blogg.
Jag dör för denna outfiten. Insane in the brain. Magkort. Höga jeansshorts. Tygpåse. Pilot. Glasögonkejda.

Film

Nu blir det filmmys med syster. Jag agerar "barnvakt" ikväll för mamma och pappa är borta på en båt. Men hon är stor så egentligen behöver hon ju ingen barnvakt. Jag var frivillig för jag är så trött att jag inte orkar röra mig utanför huset.

Fanny

En vän jag saknar. Fanny Ring. Du är störd i huvudet men jag gillar det somfan. Dig har man alltid kul med (ni hör ju på namnet, funny, fanny, same shit) Ska troligtvis träffa henne imorgonkväll över en fika. Mys.

Milkshake

Hittade förövrigt ett par sjukt sköna shorts i min garderob. Längst in. Aldrig använda. Håller på att bli försmå. Fan vad jag ska använda dom som "chillshorts". Från Milkshake.

Flätan


Jag bara väntar på att mitt hår ska börja växa så det knakar nu lite. Vill kunna ha en tjock stor fläta på sidan. Så snyggt med flätor.
Fast vad har hon gjort med ögonbrynen? Ser lite väl tokigt ut.

Inne igen. Har varit ute i trädgården lite och tränat. Det här går ju inte, käka massa onyttigt. Men nu känner jag mig nöjd. Ska avnjuta min egen gjorda lasagne nu.

Got you screeming


Mozz

Hahaha, älskar bilden.
Jag saknar dig redan. Är helt ensam hemma just nu. Allt känns tomt.

Sucks


Jag är så arg att jag inte hade råd med detta linne. Jag måste vänta på min lön. Love it...

fyrtionio kronor

Ginatricot. På rean. 49kr. Behöver jag säga mer? I like.

Dagens 19 Juli

Orkade bara ta en bild och den blev som den blev. SKITSAMMA.

Linnet.

Jag har inte bestämt mig än. Försöker testa lite olika. Det är fan fint. Jag tror jag behåller det. Vad är 99kr den 26e?

Bailamos

Jag älskar låten. Den är bara så härlig. Kan inte sluta lyssna.

Första doppet

Vi har precis varit och badat! Det var väldigt skönt i vattnet kan jag tala om. Varmare än på land. Första gången för i år om man inte räknar med att bada bastu som vi gjorde i sandhamn. Det kan man inte kalla bada men ändå. Vi åkte förbi ica på hemvägen och köpte chips, hihi. Blir att se film sista kvällen. Myyys. Någon som har ett filmtips?

Nintendo 64

Det här är vad vi roar oss med idag. Turneringar i ufc och race på mariokart. Hur kul som helst. ÄLSKAR nintendo 64. Lätt bästa någonsin i spelväg.

Kling

Jag gillar denna bilden. Varför föddes inte jag till en Kling? Dom där solglasögonen såg inte alltför dumma ut. Hur mycket inspiration får man inte från henne? Bild från Kling's blogg.

18 Juli

Det är sista dagen idag, innan min älskling lämnar mig. Vad vi ska hitta på vet ingen. Kanske ut med båten och fiska, kanske bara ta det lugnt. Det är han som vill fiska, inte jag. Important. Men jag får offra mig som han gör för mig.

Big nono's

Varför röka på bilden? Rökning är både äckligt och osexigt. Kanske samma sak men ändå. Tycker synd om er rökare, ni är alldeles för många. Jag är glad att jag lyckades stå emot grupptrycket.

Chica bomb

Nu blir det att göra hemgjord glass (världens godaste) med glassmaskinen och se filmen eller vad det är som går 21.30 i ettan. Kiss love ya bye.

Jag glömde

Visa er jackan jag fixade till lite när jag inte hade något att göra. Ni fick se den igår men whatever. Den tillhörde min bror när han var typ 5 barre. Skojar inte. Dock är den inte färdig. Har inte bestämt mig för om jag ska ha nitar eller inte, och isf hur många och sådär. Någon som har något förslag?

Nu tänker ni

Hon är dum i huvudet som skriver att hon inte ska köpa kläder men gör det ändå..and sure I am. Fast vadå. Om man hittar perfekta hur söta små kepsar som helst för 10kr st är det fan inget att tveka om.
Och ett linne jag letat efter i månader? Det där perfekt slappa, grått och genomskinligt. Och när det var sänkt med 150 spänn. Fick det för 50 pix. Underbart.

Har väl ingen bra förklaring här kanske. Förutom att linnet är slut överallt i stan nu. Även i täbban. Finns ett kvar i strl 42 på hm divided gallerian. Den minsta var 38 och den är väl lite förstor men det märks inte eftersom det är oversize. Långt, öppna revben. Kunde inte stå emot. Köpte det men jag var inte så säker. Kanske lämnar jag tillbaka det, kanske inte. Hade inget att förlora på eftersom det inte finns kvar. 99 pix.

He is looking for a kimura

Hör den där jävla meningen hela tiden. Blir galen. UFC spelet gör mig en aning tokig..

Vädret är fett knas. Första dagen denna veckan det gick att vara ute utan att typ dö. Det var molnigt men varm och man var beredd på ett regnskur hela dagen men det har icke kommit någon. Och om det kom en så var vi troligen inne på nåt hm..

Look of today

Och idag hade vi tänkt åka till stan. Coosyyyy

Hej hej tjena tjena mitt mitt bena bena


Jag kom på att jag glömde säga hur filmen var. Jag tyckte den var bra! så.. nu funderar jag lite på om jag ska måla naglarna, och isf vilken färg. Nicke tyckte knallorange och det låter ju ballt!

Måste få ett stopp

Såhär såg det ut i början när jag höll på att hänga upp kläderna men nu är den proppfull.

Nu när jag sitter här och läser bloggar och funderar på vad jag ska blogga om så kom jag på att jag MÅSTE rensa min garderob. Det är förjävligt. Hälften av kläderna jag har får inte ens plats i min nya garderob. Inte i den gamla heller för den delen men det är en annan sak. Problemet är att allt jag har just nu i mina garderober passar mig, Inget är förlitet men jag har för mycket kläder. Det märks kanske inte eftersom jag går princip omkring i samma kläder (mina favoriter) men jag har mycket oanvänt som är snyggt och jag fattar inte varför jag inte använder det? Varje dag tar det mellan 30 min och en timme att välja kläder. Till fest tar det ännu längre. Kan ta upp till 3 timmar. Och trofan det beror på att man har för mycket att välja mellan. Har 3 lådor med jeans som passar mig och jag använder inte ens jeans? Bra. Det var bara ett exempel. Trist med för mycket kläder faktiskt. Kläderna förlorar sitt värde då. Vet inte hur jag ska göra mer än att minska lite på klädshoppingen lite en aning kanske. Har upptäckt att kläder inte är allt (hm...fast jo) Jag har egentligen allt jag behöver och mycket mer men jag har svårt att stå emot ett snyggt linne eller något liknande när jag väl står där. "jag kan ju inte komma hem tomhänt", "men fan..jag har ju pengar" brukar det låta i mitt huvud. Jag har blivit bättre för det var värre innan. Stod emot snygga klänningar för 75kr för bara någon dag sen. Det är fan bra jobbat. Men fan vad dumt ändå. Haha.
Kom också på att jag har alldeles för mycket skor också som jag inte använder. Flera påsar. Onödigt.

Han ville bli bortklippt

Min envisa pojke bjöd mig på bion, tack än en gång för en mysig kväll älskling!
Påväg till bion pumpade vi metropol som för tillfället hade dubstep och drum n bass kväll typ. Så jävla nice. Båda satt med gåshud.
Försökte få tag på Filip som ibland inte ens borde få äga en telefon. Där ser du, metropol är inte så dumt trots allt. Träffade Sofia Blom på biografen som såg samma film och satt bredvid, trevligt.
Persbrandt är så jävla skön, grannen också. Vi hörde endel skumma garv som var så roliga att vi garvade åt dom ist. Sjukt kul faktiskt.

Dagens outfit som spårade ur en aning




Nu ska vi bege oss till filmstaden Camera för att se på bio. Vi ska köpa en fet blockbuster. Mmmhmmmmmm så gott. Ha en trevlig kväll!

Detaljer

Denna detaljen tycker jag är sjukt snygg. Det lilla korset på fingret. Jag gillar det verkligen.
Bild tagen från Natalie Karlssons blogg.

Till min besvikelse..


..hittade jag inte det där förbaskade linnet jag letade efter idag när jag var i centrum. Antingen så har det inte kommit ut än eller så är det slut. Får åka till stan imorn eller nåt. Fast vi ska kanske kanske ut med båten imorn.

Åt glass med jordgubbar. Hur gott är inte det? Nicke spelade ufc och jag fick för mig att vi skulle köra en turnering, bäst av 5 men jag fick lära mig de flesta slagen så vi körde och vem vann alla? Han fick såååå mycket pisk. Vi körde även lite mer än 5 och jag vann även dom. Hahaha...

Beautiful

Härliga bilder. Speciellt den sista. Älskar skratt in action, så fint.

Dagens

Såhär ser jag ut idag. Inte alltför fräsch. Hittade en klänning jag aldrig använt. Kan ha den idag när jag ändå ser helt eländig ut i håret. Orkar inte fixa mig idag.

Sextacy


16 Juli

Ikväll hade vi tänkt kolla på bio. Någon som har tips på någon bra film som går just nu? Någon som sett nya beck? Är den bra?

Igår blev det "fanboys" och lantchips med gräddfil. Funkar alltid.

She got flow


Kaxig attityd. Hur cool som helst. I like.

Today's

Skor //Shoe Biz
Jeansshorts //Pepper Jeans
BH/Bikini //Lindex
Linne //Gina Tricot
Halsband //HM

Summer


Guldiga naglar

Hur snyggt? Bild tagen från StyleByKling.tv4.se

Osis+ Dust it

Nu mina kära vänner, hade jag tänkt bjuda på ett sjukt bra tips till er.
Har ni problem med volymen som jag har? Mitt hår vill gärna slicka sig på huvudet och se helt dött ut och då använder jag denna produkten. Osis+ dust it från schwarzkopf.

Pudra en liten mängd i handflatan och gnugga händerna mot varandra.
Kamma igenom med fingrarna i torrt hår, lyft in i botten.
Ger matt finnish och naturlig känsla.

Det är vad man ska göra. Men jag lyfter på en bit av håret, lägger på lite puder och gnuggar in det ordentligt. Man kan väl göra som man vill egentligen. Jag har köpt två stycken för jag trodde den skulle ta slut direkt men jag har inte ens använt en halv burk ännu. Dom räcker sjukt länge.

Lätt puder som ger textur
-Matt effekt
-Medium kontroll & separation
-Hållbar stadga
-Naturlig känsla
-Mycket volym

Finns att köpa hos utvalda frisörer och dom varierar i pris beroende på vart du köper den. Vet att det finns för ca 170kr på walléns i täby centrum, men man ska kunna köpa den för 100kr/st.

Nytt tema på bloggen


Woho jag har lyckats fixa lite på bloggen som jag ville ha den. Större bilder och annat tema. Ville inte ha små bilder och rosa överskrift och såna småsaker. Har suttit halva dagen så nicke har fått roa sig med ufc, nej tvärtom. Han ville spela ufc så jag valde att pyssla med detta. Blev rätt nöjd ändå, med tanke på hur V-Ä-R-D-E-L-Ö-S jag är på design och sånt. Headern var förjävlig att fixa men det gick bra, sen att göra den bredare var lite enklare, det gäller bara att hitta rätt källor.

Dock är det lite småsaker jag skulle vilja ändra på men mina kunskaper räcker inte till och jag lyckas inte hitta det på internet. Föööck.


Ring i näsan

Det där linnet hade man inte bangat på. Och det var fan snyggt med ring i näsan. Jag har aldrig diggat hål i näsan. Kan nästan säga att jag tycker det är en av de fulaste piercingarna, men det kan ju ändå vara rätt ballt. Iaf på denna bruden.

The Bra

Varför är det så varmt hela tiden? även på natten så att man inte orkar göra nååånting. Jag gjorde ett försök att sola i morse men misslyckades totalt. Efter en kvart var jag heela blöt så jag orkade inte eftersom det var fööööör varmt. Det blåser inget heller. Pappa har bilen idag igen så vi kan inte ta den till en badstrand. Kanske åker vi buss då.
Btw så älskar jag min nya bikini. När jag letade efter den så fanns den inte och sen glömde jag bort den, och nu hittade jag den på rean. Hur soft som helst.

Bra känsla

Tränat på gymet. Behövdes. Otroligt härlig känsla efter träningen.

Rösjön

Vi var och "badade" vid rösjön nyss. Trots att det faktiskt var varmt i vattnet så var ingen av oss speciellt sugen på att bada så vi tog det bara lugnt på stranden.



Bikiniöverdel

Jag lyckades inte få med mig det jag egentligen skulle köpa men jag behövde en bikiniöverdel iaf. Min är förliten och sådär. Denna har jag bloggat om, minns ni det? Att jag ville ha den? Nu var den iaf på rean och den är skitfin. Kostade bara 70kr. Tyvärr var trosorna som hörde till riktiga kärringtrosor. Får leta efter ett par vita snygga bikinitrosor.

Idag ser jag ut såhär

Idag har jag mitt favorithalsband från HM, linne med öppen rygg från monki, bandeau från hm, läppstift från m.u.s. och skor från rizzo samt muminväskan såklart!

10 sanningar om mig

  • När jag var liten ville jag vara en pojke. Jag umgicks bara med killar (nästan) och jag lekte med pojkleksaker och gjorde de pojkar tyckte var roligt. Mest av allt ville jag ha en snopp. Jag stod upp på toan för att kissa ner i själva hålet för då kändes det som att jag var en kille.
  • Jag tycker inte om choklad. Ja, jag är sjuk i huvudet.
  • Jag gråter till lejonkungen 1 när mofasa dör, men ursäkta vem gör inte det?
  • Förr förra sommaren vägde jag 63 kilo. Det är rätt mycket för att vara mig! Det var muskler och jag var långt ifrån tjock.
  • Jag hatar brats. Skryter om pengar, pratar FETT GAY, klär sig i tajta kläder, rakade armhålor (gaygaygay) killar som sminkar sig (inte ens täckstift är OK) jaa, helt enkelt killar som tagit bort sin manlighet.
  • Jag är sjukt pinsam. Jag gör bort mig överallt. Går in i glasdörrar, snubblar på mattkanter, ja allt ni kan tänka er. Värst av allt är att jag alltid alltid alltid gör bort mig när jag är med Daniella. Fast hon är nog ännu värre....
  • Jag avskyr tårtor och bakelser och kaffe. Nej precis, mig lär ni inte hitta på ett café. Fast jag brukar ta en chai latte när jag fikar.
  • Jag är nog världens badkruka. När jag var liten badade jag jämt. Nu kan jag inte bada för det är såååå kallt. Badade en gång förra sommarn. Får se om jag slår nytt rekord i sommar?
  • Jag älskade att borsta tänderna när jag var liten. Det skedde minst 3 ggr dagligen. Dock borstade jag bara mina framtänder. Det är därför bara dom är vita.
  • När jag var liten snuttade jag på mina fingrar tills jag var 7 år. Sättet jag snuttade på har gjort att min ena framtand är sne. Den sticker ut. Ni kan se det på de flesta bilder jag tar på mig själv. Jag sög på mina fingrar samtidigt som jag luktade på en bit fäll. En sån päls man typ lägger bebisar på. Har snuttat sönder 3 såna stora.

14 Juli

Morsning korsning. Jag undrar vad vi hittar på en dag som denna. Vi funderar på att ta bilen till täbban för vi båda har ärenden och sen dirr till stranden och sola och bada lite eftersom det tydligen var 25 grader i vattnet.


Jag har hittat en sjukligt snygg klocka från guess som kostar 2700, den måste jag ha. Skojar inte. Nu längtar jag efter min lön rätt så hårt. Vill även ha ett till läppstift men det kostar närmare 300 lappen så min budget håller inte för tillfället om jag inte lämnar tillbaka linnet. Är det värt det? nee:/ Hittade också ett par skitfina örhängen från topshop för 150 spänn. Must have.Tur att jag har 10% rabatt där.


UFC

Vi har precis spelat ufc 2010. Eller vadå vi? Som om jag ens fick röra kontrollen. Vi är helt slut nu så det blir att schlafa. Sleep tight!
Förresten så har jag typ fått tillbaka min riktiga hårfärg, jag trivs typ i den. Eller borde jag färga mörkare igen? Vad tycker ni? Var icke blyga nu människor.

NEW NEW NEW

Jag snackade ju så sent som typ i förrgår eller nåt att jag hatar rött läppstift...och det är exakt vad jag gör också. Så därför köpte jag oranget läppstift idag. HUUUUUUUUUUUUUR SNYYGGGGGT SOM HELST. Till och med min pojke tyckte det. Tyvärr ser det ju rött ut på bilden så jag lovar att lägga in en bild typ imorn och visa färgen. Denna är från make up store och kostade 170kr.
Framsidan

Baksidan.
Ett militärgrönt genomskinligt linne från Ginatricot, 199kr. Passade sjukt bra till mitt halsband och det orangea läppstiftet samt brunt ansikte och hår. Var helt enkelt tvungen.

City

Nu ska vi käka lite och sen dra till stan. Jag lägger in bilder när vi kommer hem igen!

Nyttt

Det ska vara ett par beigea trosor till bhn men jag har på något sätt lyckats tappa bort dom. Men jag ska leta vidare så jag hoppas jag hittar dom! Klarar inte av omaka underkläder!
Oj vilken dålig bild. Orkar inte ta om men ni ser ju. Orättvisa färger, ja.

13 Juli

Godmorning folks! Igårkväll kollade vi på 2012 och åt chips men jag somnade efter halva filmen tyvärr så jag kan inte säga om den var bra eller inte. Men det jag såg var iaf bra. Idag ska vi åka till stan och kolla i affärer (jag har lovat att vi inte bara ska kolla tjejaffärer, hihi) för nicke behöver faktiskt också köpa kläder.

Efterlängtat

Nu har jag väntat i 3 veckor på att mitt halsband ska komma. Jag har längtat så mycket. Underbara halsband. Matchar min turkosa ring och armbanden. Samma guld/brons färg.

Stromae

Jag trodde inte att stromae skulle leverera efter singeln alors on danse men oj så fel. Dessa två är sköna iaf. Har inte lyssnat igenom hela albumet ännu.

Ed hardy

Jag bara älskar min rosa bikini från ed hardy. Jag hade helt glömt bort den men jag hittade den igen idag bland alla mina underkläder. Hittade också två oanvända bh med tillhörande trosor. Visar sen.

Färgen är orättvis. Det är en perfekt stark rosa färg till solbrun hy.

Dagens 12 juli

Sminkningen blev fucked up idag så jag ser helt smutsig ut i ansiktet, great. Jag måste kasta i mig något innan bussen går, TJO!
Tröjan kommer från monki och shortsen från DKNY.

Snyggtsnyggtsnyggt

Jag vet inte varför men jag älskar denna bilden. Okej inte överdrivet mycket nu men allt är så snyggt.

Gulletussan

Jag har inget mer att skriva ikväll så jag bjuder på ett litet klipp från serien Mia och Klara som gick på tv för ett tag sen, love! Ska snart sova för jag har inte kunnat sova på nätterna denna helgen och dessutom så vill jag inte vara trött när jag äntligen ska få träffa min prins som kommer imorgon.

Jackan

Jag har letat jättemycket efter denna jackan men jag hittar den inte.
Vill ha den nu.
Den är skitsnygg.
Det syns ju verkligen inte på bilden.

Skitgammal och äcklig bild.

Ring i naveln

Hittade ingen bild så jag fick ta en själv..
Jag diggar ring i naveln SOMFAN. Det är så jävla ballt. Tyvärr kan jag inte ha det för det ser helt knas ut eftersom jag har två piercingar i naveln. Funderar på att ha det ändå..

Sandhamn över helgen


Hemma igen

Det har varit kanonväder ute i skärgården och det har det väl varit på fastlandet också hoppas jag? Vi har bara tagit det lugnt och badat. Bilder kommer upp snart!

Skärgården!

Ikväll åker jag till sandhamn och jag blir borta hela helgen. Jag kommer inte att blogga förens på söndag när jag kommer hem! Hööööööööörs! Kisseeessssss

Bilder från idag

hahahah så jävla kul. Filip börjar med världens minsta tugga mitt i pizzan.
Min calzone
Henkes pizza
Olle och Henke
Som sagt så spelade vi fotboll och badade idag! Det var en liten avslutning. Vi slutade extra tidigt också! Jag hade fan kul på danderyd kan jag tala om. Om man bortser från själva arbetsuppgiften.

9 Juli

Och mina converse till detta!

Bleeding eyes

Mina ögon vill sova nu. Dom kan knappt hålla sig uppe. Dom blöder typ.
Jag bara väntar på att mitt halsband ska komma! Jag blir fan arg. Det har gått 2,5 veckor nu. Hur lång tid ska det behöva ta!? Mina ben är förövrigt sjuuuuuukt mjuka nu. Rakade mig med min "nya" rakhyvel som var sjukt bra och sen smörjde jag in dom. Åhhhh gosigt. Borde ta en tia så får man peta lite.
Skämt och sido (det var inget skämt men..) men nu måste jag sova! GODNATT!

Backslickkkkkkki licki licki

Denna bilden var den enda jag hade som liknade backlick men jag tycker det kan vara riktigt snyggt på tjejer faktiskt.

Turkos

Make up store.

åttonde juli

Denna dagen har nog varit mest spårad av alla någonsin, haha. Kan tyvärr inte dela med mig!
Imorgon är det sista dagen på jobbet! :O Vi tänkte lyxa till det lite och dra några grabbar och käka på forno romano imorn istället för färdigmaten. Vi ska även bada imorn!

MEEEEEEEEEE Like


Dagens 8 juli

Idag tar jag på mig denna klänningen som jag köpte förra året på bikbok. Det är sällan jag använder klänningar men idag blev det bara så!

Avenues


Virkat

Döds snyggt.

Christina Milian

Men hallåå vad är felet på mig? Jag har aldrig i mitt liv hört eller sett denna människan? Lätt den sötaste kvinnan jag sett nu iaf. DAMN. Inte helt fel i svart hår heller!

Daniella är du påååååååååå?

Vi har haft som tradition de senaste 2 åren att kolla the voice konserten i kungsan. Förra året var det 45 000 pers där och vi såg bla lloyd banks och promoe, året innan flo rida mm. Undrar vad det kommer för några i år!? Vet iaf att SWEDISH HOUSE MAFIA KOMMER TILL NRJ IN THE PARK PÅ GRÖNAN DEN 26 AUGUSTI. HUR GRYMT?

Fresh

Mycket inspiration! Kombinationen mellan nagellacket och ringarna...JUST LOVE IT.

Sandhamn i helgen

Fan vad skönt. Jag sov ett tag nyss men jag blev väckt av mobilen! Så jobbigt! fast det gör inget<3 Och nu har jag käkat. Att sova på dagen när man är cp trött är fan bäst. I helgen ska vi åka till sandhamn igen. Så mysigt! Finns det något bättre än att vara ute i skärgården? Spec sandhamn...vill åka till möja och utö också, där har jag aldrig varit. Någon som varit där? Är det bra?
Sandhamn är ju ett ställe man drar till för att festa men jag har fan aldrig festat där på det sättet. Krökat men inte på seglarhotellet. Borde testa någon gång, det verkar iaf vara bra drag!

7 Juli

Jag bytte om igen. Dagarna känns fan tyngre och tyngre och idag var inte amii där heller:/ Jag var så jävla trött idag och det syntes tydligen så många frågor jag fick om det. Måste fan sova lite nu. Jag säger typ det varje dag men det har aldrig blivit av. Jag har typ inte tid att sova. Nej fan vad illa. Men det känns typ så.

Dagens 7 juli


Ge mig

Jag vill också ha en smyckeshand!

Fettförbränning

Jag har precis varit på gymet och kört ett ordentligt pass. Först fettförbränning i 30 min sen styrketräning på alla maskiner och sist men inte minst, sprungit (inte joggat) i 10 min. Känner mig riktigt nöjd fäktisK! Jag mår så otroligt bra av att träna. Är på så himla bra humör efter en träning, även om jag varit största bitterfittan innan den. ASBRA!

Bild på mig och Lisa!

Denim

Jag tycker det är skitsnyggt att matcha jeans till jeans!

Hejdå!

Idag var det Amiras sista dag på jobbet! Gonna miss her! Ha det bäst i Tunisien babe!
Nu är det fan inte många dagar kvar..3 st? Så skönt! Måste slagga lite snart och så måste jag städa i helgen eftersom min pojke kommer och hälsar på. GOS.

Jag bytte om..

Till ett linne från Monki och en bandeau från hm.

Dagens

Allt är från hm! Förutom bustiern som är från lindex.

HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAH

Det här kan vara den bästa bilden som någonsin hänt mig! Sjukt att jag ens lägger upp den men den är så jävla bra. Den är tagen i Karlskrona förra sommaren! Så jävla fult att jag zoomar in daniellas fejs och verkligen garvar och mobbar SÖNDER henne för att hon va så ful och sen så zoomar jag ut och....
HAHAHHAHAHAH då var det min tur att bli mobbad!

Haha

Haha, hittade en gammal bild. ser ni att jag matchat både tofsen och örhängena med min tröja. Åhåå så fint, ellen...

Stor saknad

...Borta i växjö. Jag hade tyvärr ingen bättre bild på oss, filip:( Vi måste ta nya!

Utomlandsresa

Zakynthos 09
Jag vill ta en sista minuten efter att jag har arbetat, fast kanske mer mot slutet av sommarlovet (för er som börjar skolan men mitt är iof föralltid typ) Daniella, min bästis var fett på. Fan vad jag blev glad! Hoppas verkligen att det blir av för jag är så himla taggad!

Magont

Jag kan inte beskriva smärtan jag hade i magen. Fick ett anfall mitt på sergels torg. Hur pinsamt som helst. 1 sek från att svimma inne på pressbyrån. Kunde inte gå. Usch jag var fan rädd. Har aldrig haft så ont i magen. Ringde en ambulans men han dryyyyga somfaan i luren och ställde 50 frågor och sen sa att jag skulle ta en taxi till st görans så jag la på och satte mig på tuben efter en del problem med smärtan och sen efter ett tag gick det bort. Sjukt skumt.

Dagens 5/7

Solglasögon Ray ban
Linne med pastellprickar Monki
Shorts DKNY
Skärp Vintage

Sov gott

Idag har jag bara slappat verkligen. Haft det hur soft och hur trevligt som helst! Fick kompensera det genom att köra ett ordentligt träningspass nu på kvällen så jag känner mig väldigt nöjd.
Nu ska jag sova eftersom jag sov kanske max 2 timmar i natt. Hur jag ska orka jobba imorn är den stora problemet. Ska nog in till stan imorn med Carro också så ni vet om det. PUSSSS

Don't be shy

Jag mår sjukt illa nu faktiskt. Det är nog solen som har orsakat det. Säg vad ni vill att jag ska blogga om för jag vet inte själv. Ställ någon fråga eller nåt, var inte blyga!
Nu såg man skittydligt på denna bilden att filip aka åke har kloootttrratttt "åke" på min vägg med mitt hårspray. Det har han förövrigt också skrivit på min spegel och mitt fönster också! Finfint.

My Bad

Sjukt dålig uppdatering på mig, jag vet! Men va fan det är sommar och jag njuter! Vill inte sitta inne då! Ni får helt enkelt leva med lite gles uppdatering! Läs fan inte min blogg, var ute istället!
Jag och Linda, förra året!

Yesterday

Gårkvällen var stört kul tyckte jag. Det var lunkans (carros pappa) 50 årsfest! Det var typ 60 pers där tror jag carro sa, bland annat Magnus Uggla och Johan Rheborg! COOLT VAAAAA?
Spårat var det, folk åkte motorcykel på tomten, en annan ramlar och visar hela asset och så vidare. Har dock inte sovit nåååååånting inatt så idag låg jag carro och några grabbar bara och slappa vid poolen hela dagen. Åt till och med pizza i poolen! Assoft! Rekommenderas!
Carros brorson, världens sötaste! Man vill bara äta!

Ändrade planer

Nu blir det partyyyy. Ska hem till carro. Ha det braaaaaaaaaaaaaaaa
Tröja weekday
shorts dkny
Det är ett myggbett jag har i pannan. GAAAAAAHHHHHHHHH

Dagens 3/7

Shorts DKNY
Linne gjort själv
Fan vad glad jag blir varje gång jag kollar igenom mina kläder. Hittade mina gamla DKNY shorts! AWESOME. Dom är mycket snyggare IRL. Hittade även en skitsnygg kjol jag köpte på gina förra året som jag använde fett mycket!

A year ago

FAN VAD JAG ÄLSKAR RECOVERY!
Idag hade jag lite smått planerat att dra ut, igårkväll också till tegel men inget blev av. Nu orkar jag verkligen inte. Men jag tycker det är skönt att bara ta det lugnt efter en jobbig vecka! Bara en vecka kvar nu. Sen hoppas jag få besök från min pojke.
Gammal bild. Bara några dagar efter att jag tagit hål i tungan. En nyfiken Sofie :)

DONE

Hahah, jag är heeelt slut. Mår sjukt illa. Jag körde intervaller på cykeln, 5st 5minuters med asmycket motstånd, sen körde jag vanliga beach övningar och lite annan styrketräning! Nu känner jag mig NÖJD. Funderar på att kolla fotbollsmatchen. Det blir andra vm matchen jag kollar på. Hatar vm, fast det är nu när det typ är slut, jag börjar tycka det är kul :/






Hittade en gammal bild. Jag saknar wwb. VI MÅSTE HA EN ÅTERTRÄFF!

Love is blind

Jag känner att jag inte har tid att blogga just denna stunden för jag måste tränaaaaaaaaa. Hittade en träningscykel i garaget. Borde nästan fota den så ful som den är. Hahah, men det funkar för mitt knä är cp så jag  kan inte springa. Uppdaterar när jag är klaaaaar. PUVS

Dålig uppdatering

Förlåt, men jag har varit ute med båten hela dagen med mami papi och sofia. Det har varit jättehärligt väder idag så man kan fan inte vara hemma!

Kruuuuuuuuuuubbbbbbbb


Jag är medveten om min sjukt osköna bränna, jaaaa-aa. Och det är ett linne jag har på huvudet, jaa-aa. Ingen behöver kommentera att jag är jättesöt för det vet jag redan!

Sofia

I've got it from my moma


Kling

Sjukt snygg skinnjacka. Fast jag vet inte om jag kanske hellre sett den i ngn annan färg, typ beige? Bild tagen från klings blogg!

The notebook

"So it's not gonna be easy. It's gonna be really hard. And we're gonna have to work at this every day but I wanna do that because I want you. I want all of you. Forever. You and me. Every day."

YEEEEEEEEEEEEES

Halsbandet jag beställde nyligen är slutsålt även på internet såg jag nu. Fett nöjd. Jag brukar alltid missa allt, när man ska köpa det själv, är det såklart alltid slut ÖVERALLT. Typ som den blommiga strandklänningen från the garden collection från hm. Dör för den. Iaf, jag undrar när mitt älskade halsband kommer!

Här ser ni snygga Lisa ha det på sig! Awesome!

Christiano

De flesta tjejer dör typ för ronaldo. Men kolla här? helt ärligt? Om detta inte är fejk så..nää jag vetifan. FETTTTTT GAAAAAAAAAAAAAAAAAY HAN ÄÄÄÄÄÄÄÄR

My feelings for you

Underbar låt. Jag njuter verkligen. Det är party. Varm sommarkväll. Bara ben. Tunnklätt. Man blir taggad somfan. Lite tjatig dock. Blir helt känslofylld när jag lyssnade på den på jobbet, haha.

Random

Nu kom mami hem med massa galjar åt mig så att jag ska kunna hänga upp kläderna..2/3 ligger i tvättstugan el på golvet el i andra garderoben. Måste städa sen, föööööööck. Men först vill jag fan sola lite!

På jobbet

Amiiiiiii!
Fängelsefången Henke
Filip
Ogotay och Henke
Idag spelade vi fotboll och badade på arbetstid, som sagt. Asnice. Sjukt kul förövrigt! Som att vi inte har kul annars? ahah garvar hela tiden. Även fast själva jobbet är sjukt tråkigt så har vi ändå fett kul. Vi har lätt roligast av alla. Men nu har vi helg och det ska bli riktigt skönt. Känner tyvärr bara för att sova men..

2 Juli

Tröja Odd molly
Jeansshorts
Solprillor Prestiga by barda
Idag ska vi bada på jobbet, under arbetstid. SOOOOFT! Men vi får se om jag bangar eller inte, jag är sån jävla badkruka, men jag ska sola iaf. Fyfan vad det är skönt att skippa sminka sig varje morgon har jag märkt! Även fast jag oftast sminkar mig för att det är roligt. Nu kan man sola när som utan att tänka på att man ska få finnar för att man solar med smink! Bra va!

Te Amo

Nu har jag precis duschat, jätteskönt. Är helt slut för det var en lång dag igår med mycket arbete. Ska gå och lägga mig om en halvtimme..jag vet, fett illa. Men jag kommer aldrig orka med morgondagen annars! Puss

Vitamin B

Jag gick förbi apoteket på rasten och köpte starka vitamin b piller. Det är för att jag vill att mitt hår ska växa satan nu för jag vill börja klippa mig asofta eftersom mitt hår ser ut som hej kom och hjälp mig. Har hört bra om dessa så varför inte testa när de ändå bara kostade 79 spänn? Det ska tydligen ta ungefär 2 månader (beror väl från person till person) och sen ska man börja se skillnad, eller att det från och med då skulle börja växa asmycket? inte vet jag. Vi får se vad jag tycker om dom. Hör av mig angående detta om typ 2 månader då! Dom är för naglarna också kom jag på! Men mina är redan så starka, heheheh

Bounce

PARRRRRRRRRRRRDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYY

Snus/k

Haha, denna dagen var fan kul! Vi kom på att vi sitter och pratar om sjukt privata saker med varandra! Men det är så det ska vara! Jag tog min första snus. Henke tvingade mig. Närå jag ville själv. Var lite nyfiken faktiskt. Det luktar ju så in i helvete äckligt men man känner inte smaken när man har den i, bara när det börjar rinna som den gör efter ett tag. Jag satte i den efter lunch och jag blev sjukt yr efter ett tag och sen illamående och jag mår fortfarande illa och så har jag ont i huvudet. Haha jag testar fan inte det där igen. Hade jag haft i den längre så hade jag fan spytt. Tänkte schlafa lite nu!

Igårkväll

Igårkväll satt vi mest på altanen och drack, det var jättemysigt. Eller drack och drack, jag tog bara en öl. De andra drack däremot! Jag hade det väldigt trevligt och jag ångrar inte att jag var ett vrak på jobbet idag!
brudarna
mycket skratt, haha!
Min sötnos!
vattenfall
presentöppning
efter en shottttttt

1 Juli

Solglasögon Topshop
Tröja Monki
Avklippta leggings
Converse

RSS 2.0