WANTED W. 8

 
vad jag har haft på näthinnan denna veckan. ni får nöja er med collage tills våren kommer! jag längtar! känns som att jag redan är pank hela nästa månad fast jag inte ens fått lön än. det kan bli dyrt. sen har jag inte köpt väska än för nu har en balenciaga i mocka terroriserat mitt huvud. kommer nog aldrig kunna bestämma mig för vilken jag vill ha. vill ha för mycket.
 

WANTED W.7

 
 

I MITT HUVUD JUST NU

 
 
det ska det bockas av både det ena och de andra de senaste månaderna men jag ska spara pengar också!! paljettskjortan kommer jag dock aldrig slå till på då jag tkr 6k är lite väl för den men den är otroligt snygg. dessa kortare klackarna blev jag helt kär i när jag kollade igenom hannamw's insta idag. ååh vad den människan inspirerar. jag har dom svarta orlando byxorna från acne men vill ha både dom blåa och dom guldiga i sammet!! vill verkligen ha ett par wayfarer men dom är så otroligt fula på mig men jag köper dom säkert ändå. heh
 

THREE IN ONE

 
På näthinnan senaste månaden. Jag suktar efter en ny väska (el två..) en louis vuitton never full samt denna från stella mccartney. Båda kostar 7100kr men jag ska nog på nåt sätt skaffa båda om det så ska vara begangnat. Denna från stella är en väska som man kan ha på tre olika sätt. i handen, i armvecket, på axeln och återigen i handen fast som en partyväska. så himla smart. jag har dock inte bestämt mig för om jag vill ha silver el guldkedjor..men det lutar åt guld. har helt plötsligt blivit en guldtjej och jag tokälskar kombinationen guld och svart.
 

RSS 2.0