TODAY'S

 
 
 jeans acne. tshirt other stories. skor acne. skinnjacka lxls. solglasögon ray ban.
 
jag har inte haft på mig skinnjackan idag. har faktiskt inte bestämt mig för om jag ska behålla den eller inte. igår kändes det solklart för den är så himla fin men jag vet att jag kommer vilja ha en till (mer bikermodell med skärp och krage) i höst så jag får se..vill inte lägga mer än 10.000 på skinnjackor. vad tycker ni? denna el blk dnm 8, el acne mape.

IRO

 IRO fall/winter 14
vill ha allt.
 

SALT PAPER

detta är mitt senaste inköp. flera kommer senare i veckan som ni ska få se. dessa shortsen är sååå himla fina men egentligen liite för simpla för att kosta 1900kr kan jag tycka. jag måste fundera ordntligt. jag har tappat alla spärrar. 
 
däremot vann jag en otroligt fin sak på en av mina absoluta favoritbloggar! blev så lycklig när jag läste mailet. har spanat i den i flera månader men priset har varit för saftigt. ni får se vad det är senare i veckan också. 
 

TODAY'S

 
shorts hm spring collection. tshirt &other stories. skor och kofta acne.

TODAY'S

väska céline. skor acne. tshirt zara. shorts bikbok. 

WISHLIST

Även detta ska inhandlas efter löning. gillar denna modellen mer på solglasögonen än dom jag bloggade om igår. Jag har hittat en grym copycat till acnejeansen fast på weekday för grymt pris. typ exakt samma tvätt (ja, jag jämförde dem bredvid varandra) och material. så jävla grymt. modellen heter saturday och färgen heter safe grey. Så nu slipper jag köpa acnejeansen denna måndaden. blev hooked när jag provade dessa shortsen på acne igår. ni vet när man blir blind och bara måste ha, oavsett pris. bästa sommarshortsen! ska köpa en ljusslinga till balkongen! denna vita från granit är så himla fin. ni som följer mig på insta (mswestin) har sett att jag gjort en soffa på balkongen. vi kan ju ha den ocharmigaste balkongen. man vill typ inte ens följa med polarna ut när dom ska röka. men nu blev den lite mysigare iaf! för er som kanske blir sugna på att göra något liknande så tog jag tre stycken lastpallar och la på varandra och skruvade ihop dom. sedan klädde jag in dom i tyg och hittade en gammal madrass och klädde in även den med tyg och lite kuddar! lite växter och ljus på det! myspys. 
 

TODAY'S

klänning hm trend. (ny) tröja acne. skor zign. väska stella mccartney.
 
förlåt för att jag bor i mina acnetröjor. har även köpt denna fast koftan(!!) längtar tills den kommer.

NEXT MONTH'S PURCHASE

skinnjackan från lxls har jag dock redan förbokat/beställt. lackar ju att dom höjt den med 500kr så den kostar 5000nu.. men jag får se när den kommer hem om den känns 100% annars åker den tillbaka. jeans från acne, solglasögon karen walker, nars contour blush. 

DIOR INSPIRED

jag hittade dessa diorinspirerade örhängena (eller ska vi säga rakt av kopiorna?) på ebay för typ 10 spänn. HÄR.

TODAY'S

 
jacka & jeans acne. tshirt & skor zara. solglasögon karen walker.

BLOPPIS

Nu har jag startat en bloppis där jag lägger ut saker jag vill sälja. kommer förmodligen länka dit varje gång jag lägger upp något nytt. KOM TILL BOPPISEN HÄR. just nu ligger det uppe lite skor och jackor. kommer fylla på med mer. inläggen är kvar tills det är sålt!

TODAY'S

jeans, skor & tröja acne. väska stella mccartney.

ON MY MIND

högst upp på listan just nu är skinnjackan från lxls (liknar denna på bilden från céline otroligt mkt) man kan ju knappt stå emot efter att ha sett den på snyggingen ellen claesson. och jeans från acne i mörkgrå tvätt samt ett par solglasögon från céline. osv osv..det tar aldrig slut liksom. ha en sjukt trevlig helg iaf!

TODAY'S

jacka mango. skjorta ginatricot. jeans levis. klackar zign.

TODAY'S

 
tröja monki. byxor zara. skor nelly. väska céline. solglasögon le specs.
 
jag bara älskar den här färgklicken till tröja. den är så fin i verkligheten. tänkte ha den som sommartröja (när man är brun!!) köpte den på rea för 100kr så det var det ju helt klart värt.

TODAY'S

tröja acne. byxor zara. skor hm.

TODAY'S

 
 
 
jacka zara. topp nowhere. byxor hm trend. väska acne. skor zign. solglasögon ray ban
 
grönt+beige+svart=sant. längtar tills jag får byta ut byxorna mot min skinnkjol el mina nya skinnshorts!

NUDE PUMPS

 
mina nya pumps är magiska! jag älskar dom! så perfekta. dock är dom för stora som jag förväntade mig men just nu kör jag på inläggssula. dock är dom alldeles för breda för mig så dom glappar lite i hälen ibland (ni vet när man tappar skon typ när nån har råkat trampa på ens skor) exakt så.

TODAY'S

 
byxor och topp zara. skor hm. väska ysl
 
älskar denna kombon med toppen och byxorna. fast till mer festligare tillfällen. väskan blir jag tokig på. jag får inte plats med nånting!! väljer dessutom min trio bag alla dar i veckan så jag ska sälja den. mamma ville köpa den av mig hehe. mitt onödigaste köp, typ.

ON MY MIND

väska och solglasögon från céline. sandaler aciant greek sandals, stickad tröja från acne, kjol från hm och pumps från zign.
 
jag väntar ivrigt på pumpsen och håller tummarna att de passar (enligt hemsidan är de stora i storleken men jag beställde min vanliga) sandalerna blir det en beställning på nästa månad. ska ev. försöka hitta solglasögonen på ebay. (älskar ebay) 

SKIRT

 
 
hur fint var det inte att bära den här kjolen från hm på det här sättet? sååå fint. vill ha den!

ALMA

skor från acne (alma texture)
jag har redan hunnit inviga dom innan fotot togs för jag kunde inte låta bli men jag älskar dom redan. jag tycker väldigt mycket om mina track men dom kan jag inte jobba i för jag får ont i fötterna men dessa har så låg klack så jag räknar med att ha dessa mer som vardagsskor året om. 
 

LEATHER SKIRT

jag är såååå glad att jag hittade denna inne på hm i min storlek. den är slutsåld på nätet (förutom strl 36) och i butik är det bara stora storlekar kvar. den blir din för 200kr och den är helt perfekt! det enda som skulle göra den mer perfekt är om den hade varit i äkta skinn (finns på hemsidan för 800kr) men tyvärr inte min budget denna månaden. jag längtar iaf tills jag kan bära den!
hörrni jag är sjuk och har varit det sen i lördags så jag har inte hunnit ta några nya outfitbilder men det kommer tas fler snart!
 

GOLD

två nya halsband, det till vänster är från lindex och det högra är från zara.

TODAYS

 
tröja monki. jeans vero moda (pieces=bästa byxan) boots tiger of sweden, väska céline.

THE BAG


Här är min nya väska. Månadens investering. Jag fick rekordbra lön denna månaden så jag unnade mig denna. Jag har köpt min begagnad på ebay för två tredjedelar av ordinarie priset ungefär (edit: ca halva priset). Hade aldrig köpt den till fullpris!! Den är använd ca ett halvår enligt säljaren men den ser helt oanvänd ut. Det är på insidan man kan se att den är använd. Jag räknar med att den är 100% äkta men man kan aldrig veta helt säkert när man inte köper direkt från återförsäljare. Hon hade ett "bevis" på att hon köpt den på neimanmarcus och allt verkade stämma. Har även efterforskat lite och jag kan inte tänka mig annat än att den är orginal. Dessutom så säljer man inte en kopia för det priset. Men jag är isf lyckligt ovetande och jättenöjd. Denna månaden blir det dock inget sparande och leva billigt!!! 

ON MY MIND

jag har blivit helt besatt av väskor. dessa två från céline är vad jag just nu suktar efter. jag behöver en helsvart utan massa guld och detaljer. dock vet jag inte riktigt vad som kostar eller vart man kan få tag på dom men jag måste börja spara iaf. men det lutar åt den vänstra isf.
 

TODAYS

 
 
 
 
jacka zara, byxor hm trend, tshirt & other stories, väska stella mccartney, skor din sko.
 
såhär ser jag dock inte ut idag. jag är hemma och är sjuk. passar på att kurera mig med matiga smoothies och dricka massa grönt te. min mage har inte mått så bra på senaste så jag måste sluta slarva! längtar tills jag blir frisk och kan komma igång med träningen igen. känner mig så pösig.

TODAYS

 
 
 
 
jacka & skor acne, byxor hm trend (nya) tshirt zara, solglasögon le specs, väska céline.
 

TODAYS

 tröja acne, byxor hm, skor zara, solglasögon karen walker, väska céline.
 
jag är helt tokig i denna tröjan. när jag ville köpa den i höstas/vintras var den slut och nu hittade jag den på acne arkivet så jag köpte två stycken! så himla nöjd!

TODAYS

 
 
jacka carin wester, tröja acne, byxor vero moda, skor zara, väska stella mccartney.

KITTEN

heels from zara
 
jag ville mest säga hej och meddela att första outfitbilden kommer upp ikväll! jag känner mig sugen på att komma igång igen. min kamera är dålig men objektivet är bättre än vad jag väntade mig så det känns roligt. hoppas ni följer mig nu framöver!
 

RSS 2.0