It's like an addiction

Jeffrey Campbell, såklart.

En vacker dag ska jag köpa ett par skor från J.C. Jag kan fan bara inte bestämma mig för vilka jag vill ha. Alla är lika snygga typ.

Modekungen

Så jävla coola! Kommer från modekungen och kostar 599kr.

Chris Brown - Yeah x3. Lyssnar inte på Chris Brown i vanliga fall. Men denna låten var inte som hans andra. Fungerar på dansgolvet.

Camel

Jag vill ha vår när jag ser denna (höstbild...) Vill använda min kamelfärgade poncho!!!

Dagens - 30 november



Acne inspirerat

Här är "orginalet" från Acne.
Hur lika är dom inte? Fan att jag redan köpt en coat! Kanske får bli en till lite senare!

Craving BIG TIME

Jeffrey Campbell.

Om ni inte redan gjort det, KLICKA HÄR, bli medlem och värva 6 vänner samt gör en undersökning (som tar 5 min) och så får ni gratis spotify premium. Sist jag länkade denna var det jättemånga som blev medlemmar men ni gjorde inte undersökningen och då gills det inte. GÖR DET! SJUKT VÄRT.

To live doesn't mean you're alive

Det här kan vara sista gången jag lägger upp en rnb-låt på min blogg. Ogillar rnb starkt. Hiphop ska det vara!

Love is a battlefield

Är sjukt trött och jag råkade precis radera allt jag skrev så jag orkar verkligen inte skriva om det.  Ska iaf träna fast min lathet säger åt mig att inte göra det. Och på torsdag ska jag troligtvis få träffa min bästa vän Daniella! Hon stannar hos mig hela helgen.
Längtar efter mina skor också.
Nu var det inget mer

PEACE

Dagens - 29 november



Första advent

Idag har vi bara tagit det lugnt. Gick och köpte en påse chips och gräddfil och kollade på the social network.
Jag och söndagar är fan inte vänner. Fan vad jag hatar söndagar. Så sjukt meningslös dag. Det brukade vara min pluggdag men nu pluggar jag inte så va fan ska man göra..
kl halv nio börjar parlamentet och sedan beck!

Haha, såg att pappa lyckats hitta min gamla "svea" mössa och använder den!?!??! Jag och Jonas DOG när vi såg det. Inte okej..

Såg på det absolut sista bilderna från gårdagen att jag hade typ läppstift i hela ansiktet. Fan vad nice. Nästan så att man lägger upp en bild, fast jag tror inte det. Jävla drägg.

B-day

Grattis på födelsedagen babe! Saknar dig! Kan du snälla flytta tillbaka till Sverige!?

Rävmössa


Tänkte bara kolla om det är någon som är intresserad av att köpa min pälsmössa? Jag köpte den förra hösten (?) på beyond retro för 500kr. Jag har redan en pälsmössa och jag behöver verkligen inte två stycken med tanke på hur lite jag faktiskt använder dom. Det är en äkta rävpäls och jag kan tänka mig att sälja den för 250 kr. Jag har använt den max 5 gånger.
Tänkte lägga ut den på tradera eller något men vill i första hand sälja den till någon av er om det finns någon intresserad. Hör isåfall av er till min mail, [email protected]

LAST NIGHT

Gårkvällen var kunglig! Så jävla roligt vi hade! Först förade vi hos mig och det var jättetrevligt tyckte jag, sen blev det Lobby resten av kvällen. Jag och Axel lyckades starta ett helt dansgolv, det var jävligt roligt!
Det där måste göras om!

Kvällens!

Jag kände att den där outfiten ni röstade fram får bli en annan gång. Den kändes lite överdriven.
Fick bli "backslick" i en fläta för det blev så äckligt. Hur fan kan killar ha vax i håret varje dag? Jag känner mig skit skarrig!
Jag tog självklart bort mitt röda nagellack!!!
Nu inväntar jag mina vänner som kommer om en halvtimme!

Vanillascented

Hur söt var inte hon i den här klänningen från Lanvin kollektionen? åhhh

Beställda!

Första gången jag beställer skor på internet. Hade lite otur när jag beställde jackan eftersom jag inte tänkte på att engelska storlekar är mindre så den var på gränsen till för liten.
I alla fall. Jag älskar dessa och har väntat så länge på att dom skulle komma in på hemsidan igen! YES!
Dom är 11cm höga så jag hoppas dom funkar för mig! Annars får jag väl lämna tillbaka dom...
Bara 349kr från nelly.com.

Sneak-a-peak


Var i Centrum en snabbis. Hittade lite byxor. Har letat efter ett par röda byxor alldeles för länge. Hittade ett par silvriga också. Ni får se hur dom ser ut på i veckan!

Desert Walk

När jag har tråkigt så måste jag hitta något att pilla med. Denna gången kom jag över en kedja och gjorde ett örhänge. Kan dock inte sätta fingret på om det var ballt eller fult.

Godmorgon, jag hade en hemsk natt. Vaknade för timmar sedan men kunde inte somna om så jag gick upp fast jag är skittrött. Idag måste jag städa mitt rum för jag får gäster ikväll. Måste tagga redan nu!

Behöver hjälp

Jag har inga festkläder alls hemma så därför har jag lite panik inför imorgon! Jag vet inte vad jag ska ha på mig!
Tänkte i alla fall köra på backslick och oranget läppstift..vi får se hur det blir.
Tror inte att jag skulle känna mig speciellt bekväm i outfit 3 så jag tror jag kör på nummer 1.
Måste ha dessa leggings med skinndetaljer för dom är så tjocka så jag kanske inte fryser så mycket när jag ska hem mitt i natten i 120 minusgrader.
Men vilken tycker ni jag ska ha på mig imorgon?

Okej, nu får ni välja mellan dessa två istället!

Fredag och löning!

Idag är det inte bara fredag utan också löning! Härligt va! Men idag tänkte jag faktiskt ta det jävligt lugnt med tanke på att jag ska köra hårt imorgon! Tänkte testa på nattklubben LOBBY för första gången!

Juste jag gömde berätta att Emma verkar vilja byta sin svarta fjällis mot min blåa!!! Jag har velat ha en svart alldeles för länge. Tur att jag klagade lite på min jacka så hon skrev, mohaha!

Ison & Fille - För Alla Dom.

Forno

Idag drog vi till forno romano på lunchen och tjacka en pizza men när vi kom tillbaka och skulle käka den var vår rast redan slut och pizzan kall. Men det var gott ändå, även om vi fick slänga i oss maten.
Vi fick bullar på rasten också, bra dag va?
Såg en jävligt märklig artikel i metro idag. Reklam för knivar precis bredvid en allvarlig artikel om att någon möjligtvis knivskurit sin pappa?...fyndigt

Dagens - 26 november

Tröja Monki
Jeansshorts Urban outfitters 2hand

Är så jävla trött på min gamla fjällräven så det är helt sjukt. Men det är så jävla kallt så jag fryser i min boomerang så jag måste ha denna för att inte frysa. Den håller värmen i upp till -50 grader. Varför köpte jag en blå? Vem fan vill ens ha en blå..

You lied to me

Nu ska jag se avsnitt 9 av kenza & tyra show istället för att sova. Lägger mig alltid så tidigt som ni kanske vet.
Tror faktiskt att jag vaknar massa gånger under natten eller något för när mitt alarm gick imorse så trodde jag att det var någon som ringde mitt i natten. Så trött var jag, och jag la mig liksom vid 9 igår..Jag fattar inte!

How to curl your hair

Har velat lära mig hur man lockar håret med en platttång väldigt länge, men det är inte förens nu jag har tagit ur tummen ur röven och verkligen försökt. Hittade en bra video. Får dock inte till det längst fram på ett bra sätt med tanke på att jag har mittbena..någon som kan?

Örongodis


iPhone

iPhone kameran är så sjukt bra. Måste bara säga det. Den tar bättre bilder än min digitalkamera..

Dagens - 25 november

Leggings Benetton
Tröja HM Trend
Skor Dr Martens

I miss that jacket

Och som ni kanske vet så har jag ju sålt den för ovärda 600kr..man borde inte få sälja en sån fin jacka för 600kr..

Oseriös bild. Kunde inte låta bli att vara lite oseriös på vissa bilder när min dåvarande pojkvän tog bilder..det är ju lite för seriöst och skämmigt annars. Det var inte meningen att den skulle upp men nu är det det..

Kush - Dr. Dre, Akon.


Onsdag i bilder

Bild nummer två är ju då jag som kopierat mitt ansikte och sedan tagit kort på pappret. Sjukt vidrig.

Never say forever

Nu är det bråttom till träningen. Step på schemat!

Dagens - 24 november

Skjorta och byxor, Ginatricot
Halsband, HM

Webcam

Jag har inte tränat idag, som sagt, så jag är jävligt rastlös. Lyssnar på dubstep och känner mig helt lugn.
Party på lördag, tagg somfan.
NU ska jag se avsnitt 4 av.....trummmmmmvirvel............PENSIONÄRSJÄVLAR!! Mohahah, nya favoritprogrammet!
Godnight

Duuuuuuuuuuuuuuuuuuub


Friday @ Tegel

Disa, Therese och jag.
Jag och Jossan.
2 bilder från i fredags. Såg ut som en crackhora på alla bilderna men..

Såg att hela kollektionen av Lanvin gick åt jävligt snabbt. Det var inget där som jag kände att jag verkligen behövde. Hur ofta använder man såna klänningar till exempel? Även om jag älskade den gula tror jag inte det fanns något tillfälle för den.

Idag bangar päronen på att träna så jag skiter också i det, pappa skämde ut sig totalt på passet igår..han gjorde en baklängeskullerbytta ner från bosubollen typ 5 gånger så jag och mamma gjorde inte mycket mer än att bara garva åt honom..det var fler som gjorde men dom försökte verkligen hålla sig, det såg man. Ibland går det bara inte..Ejmen jag ville faktiskt bara gå därifrån just då..

Dagens - 23 november

Jeans Acne
Tisha Monki
Jacka Gjort själv

Jag kan helt ärligt BO i dessa byxor. Fyfan vad sköna och snygga dom är. Jag älskar dom!

Missy E

Lite random iphonebilder innan tegel i fredags. Dom ser typ likadana ut, haha.
Well well, nu är det faktiskt dags för mig att krypa till kojs (säger det med min äckliga röst som jag tror bara mina hockeytjejer hört..ahah) Det låter i alla fall som gammelman i hem till midgård om ni minns det.
Jag pallar nämligen inte se ut som en luffare och ha sjukt dåligt temperament imorgon på jobbet. Har sömnproblem så jag somnar inte om jag lägger mig försent.

Donkey kong

Nu sitter jag i stora salen på gymet och förbereder mig för ett jobbigt core-pass.
Har ju armbrytning mot Axel på lördag som jag inte får torska! Naaaeeehh.. inte mot den kotten! Det funkar inte riktigt.. (hehu läs inte detta axel :)) ehehheh kom på att core är bål(?) och inte armar så jag tränade lite armar efteråt..

BIG YES




Hittade världens grymmaste hemsida. Vill ha alla dessa skor från Jeffrey Campbell. Men varför ska dom vara så höga? Jag kan inte gå i höga klackar!!

Dagens - 22 november

Topp HM Trend
Jeans Acne
Skor Scorett

Lose control


ACNE

Vi var nere en sväng på stan och då hittade jag ett par oemotståndligt snygga jeans/tajts (?) vet inte vad det är men dom är grymma! Observera att det är på baksidan jag fotat. Dragkedjan är alltså på röven. Något ovant. Kändes exakt som att jag hade tagit på mig byxorna åt fel håll. Ni får se bild hur dom ser ut på snart någongång.

Lördag söndag

Kom precis hem från Fanny. Har inte kunnat lägga upp bilder förens nu. Vi har bara chillat och snackat skit. Jävligt mysigt faktiskt. Borde ske oftare.

Fancy

Hallojj allihopa! Hoppas ni mår bra. Jag vaknade precis, har sovit som en riktig prinsessa. Fanny har världens skönaste säng! Vi kollade SATC 2, den var sådär tyckte vi. Idag får vi se vad vi hittar på. Hugs!

Take a walk on the wild side


Dagens - 20 november

Byxor Bikbok
Tröja HM Trend

Jag har lust att klippa mitt hår kort. Jävligt sugen, men jag är så jävla feg så jag tvekar på att det skulle bli av..nu menar jag inte kortkort utan som marcella  typ, axelkort.
Det är bara för att jag inte kan hantera mitt långa hår. Det ser förskräckligt ut. Kan inte fixa det så att det blir snyggt så nu ställer jag en fråga till er korthåriga..är det lättare att fixa håret så att det blir snyggt med kort hår!???? JÄTTETACKSAM FÖR SVAR.
Vill typ tatuera ögonbrynen också, så jobbigt att måla dom..

Well well, nu ska jag dra mig mot jakan, till Fanny. Vi ska mysa och prata.
KISSES

Somras

Jag saknar sommaren och allt vad den innebar....

LAST NIGHT


Dance or die

Jag ska iväg till åkersberga nu för att föra. Det blir tegelbruket ikväll! Bilder kommer upp imorn hur jag ser ut. Fick ta en annan bild.
SES I DIMMAN
HUGS!

HM NOVEMBER DECEMBER


Dagens - 19 november


Everything happens for a reason

Hahaha vet ni vad jag nyss gjorde eller? Jag satt för länge på mitt ena ben så det somnade, och när jag skulle resa mig så hade jag ingen känsel i benet + att det kändes ca 20cm kostare så jag snubblade på min fot/ben så jag ramlade..hehu

Set me free

Fan vad jag ångrar att jag lämnade tillbaka min silvriga tjocktröja nu...
Bild lånad från http://columbine.freshnet.se/

Eye primer

För den perfekta partysminkningen använder jag en eye primer från Make Up Store. Tror den kostar 155kr.
Den gör att ögonskuggan sitter bättre, får en bättre färg och ser till att det inte blir veck. Det är lättare att sminka sig med den på. Man tar bara en liten klick och smörjer in ögonlocken och låter det torka. Sen är det bara att börja måla!

Dagens - 18 november


It's alright



You're crazy

Gratis spotyfy premium? Så jävla värt...man behöver bara klicka här, Bli medlem, svara på lite frågor och värva 6 medlemmar! DO IT!

3 kassa

..Bilder från jobbet. Vi har haft det så jävla soft! haha. Nu är vi alla missnöjda igen. Men vi får göra det bästa av situationen. Vi håller på att planera en fest för våra 3 födelsedagsbarn som fyller år nästa vecka. Hoppas det blir av!
Dock blir det ingen Jedi Mind Tricks konsert för min del. (har inte pratat om den i bloggen, bara på facebook) Det är en av mina favoritgrupper som kommer från USA och ska uppträda imorn på hornstull strand (?) för 250 kr!! Fett värt. Dock är det ju ingen som jag känner som lyssnar på dom och samtidigt kan gå imorn..suck.

Strobe

Så jävla skön låt.

Dagens - 17 november

Jeans HM
Tröja HM
Poncho Bikbok

Kate Moss


Like her clothes!

Dagens - 16 november


Allt är från HM!

Uppdateringen är dålig och den kommer antagligen bli sämre, men jag gör vad jag kan. ALLT har verkligen hänt samtidigt. 4 stora jobbiga saker. Kan inte prata om det här. Men jag kommer hem sent på kvällarna för att jag hälsar på farmor på sjukhuset varje dag efter jobbet. Blir lika ledsen inombords varje gång så när jag kommer hem har jag ingen lust att blogga. Sry.

Kate bosworth


Fan vilken soft stil!!!

Grönt + blått

Snodde collaget från http://columbine.freshnet.se/

TIPS!

Sist jag var i stan såg jag dessa på skopunkten. För er som vill ha en lite billigare variant. Priset ligger på 399kr.

Look-a-like

Vänster till höger
1. Angelina Jolie
2. Adriana Lima
3. Susan Ward
4. Megan Fox
Har mest fått kommentarer på bilder att jag liknar dessa människor. Sjuka look-a-like's alltså. Alla dom är så sjukt snygga så jag blir verkligen jätteglad även fast jag inte riktigt tar åt mig eftersom jag själv inte kan se en endaste likhet men det är kul ändå.

Kom hem från sjukhuset precis, hälsade på farmor. Det var riktigt tungt. Var svårt att hålla sig från att gråta.

Dagens - 15 november

Tröja HM Trend
Leggings American Apparel (stavning?)

Tupac Shakur


"If you can't find somethin to live for, you best find somethin to die for."

NOW: BECK!

Jag är en statist i mitt eget liv

Har absolut ingenting att skriva om. Nyss hemkommen från Växjö. Troligtvis sista gången jag var där på jävligt länge. Nu ska man leva singelliv igen då efter nästan 2 år. Väldigt jobbigt eftersom det inte fungerar att hålla den underbara vänskapsrelationen vid liv som vi hade. Jävligt synd faktiskt.
Dags att möblera om lite i mitt liv.
LIFE GOES ON!

Bilden som aldrig las upp


Green


Mravec

Jag vill ha hennes håååååååår! Och jackan!

DÖDS

Dom här två paren var nog det underbaraste mina ögon någonsin skådat! Har inte en aning om vart dom kommer ifrån men dom var helt galna. Håll med!
Det är en bit från ett collage som jag lånade från Jeanette Ahlström!

Nah Mean


Perfektion


That jacket

Nejmen den var ju ful...

Dagens vill ha

Tröja - Animal
Modekungen, 499kr.

En outfit


Genom allt!

En vän som ALLTID finns där, oavsett vad det är. Det går inte att ha en bättre vän. Evigt tacksam!
Ellen <3 Daniella.

Förresten någon som sett denna bilden? Den ska tydligen finnas på studentfabrikens broschyr, haha.

Jeffrey Campbell

160 dollar. BANG!

Beige och rött

Ännu en matchning som är supersnygg!

Dagens - 11 november

Man ser inte så bra vad jag har på mig eftersom allt är svart och bilderna suger men jag har en transparent skjorta från HM och en tröja från monki över det samt leggings med skinndetaljer från Gina!
Fick inspiration från klings inlägg "jo tack" för det ser nästan exakt ut så. Har nästan exakt likadan tröja fast i svart ist för marinblått.

Idag ska jag åka till växjö, jag kommer tillbaka antingen imorn eller på söndag. Vi får se!
HUGS

Tat

Den ser bättre ut på bilden än i verkligheten tycker jag, det suger.
Jag har ingenting att skriva om just nu. Men vi hörs imorn iaf!

Lost in the world

Kanye har förövrigt sjuka feta kläder!

Bambi

Häftigt namn va?
I alla fall, jag vill ha en sån där oversize jeansjacka med fårskinn i. SÅ SNYGG.

Softination

Denna dagen har varit sjukt soft! Kan tyvärr inte avslöja för mycket här men jag fick ett tuggummipaket och 40 minuters massage av oskar. We had a deal! Så jävla nice.

Dagens - 10 november

Sorry för världens fattigaste bild men jag hann helt enkelt inte!
Leggings Hm trend
Hood Resteröds
Uggs

Sleepytime

Nu var det tänkt att jag skulle sammanfatta dagen lite men jag kommer inte ihåg ett skit. Det är därför jag aldrig skriver, för antingen så minns jag inte eller så orkar jag inte skriva meningslösa saker (nehe va fan gör jag nu då?) ahh...GODNATT!

Acne 1795

Just perfect!

Ugg


Börjar bli för äckligt väder för mina höstskor nu.
Ska nog faktiskt byta ut mina gamla höga uggs och köpa ett par likadana fast korta istället. Mycket snyggare enligt mig.

Hade skitont i ryggen och nacken idag från igår så oskar fick bli mitt offer och massera mig och tog bort mina muskelknutar, så jäääääävla skönt.

Min iphone har inte varit helt hundra. Den var lite bugg och sådär men jag tappade den i golvet och nu fungerar den som den ska!

Dagens - 9 november

Kofta Ginatricot
Chinos Ginatricot
Skor Scorett

Marc


200 riksdaler


Jag orkar inte skriva varje gång jag tränat, blir så tjatigt eftersom jag skriver samma sak hela tiden, tränar i princip ben, mage och rumpa varje pass och varierar med annat men idag körde jag iaf core och därefter ben och rumpa. Är så trött i benen att jag knappt orkar gå upp för trappor (känns från gårdagens spinning också)
Förövrigt så har iphone sjukt dåligt batteri. Måste ladda den varje dag?!....

Black lips

Bilder lånade från Andrea!

Världens vackraste

Adriana Lima. Naturlig skönhet. Håller ni inte med?

Dagens - 8 november


Byxor HM
Tröja HM trend

Byter ut pumpsen mot mina dr martens i think!


Är det någon av er som vet hur man lägger upp kamerabilder direkt från mobilen?..jag lyckas inte med det.

That white hat

...som pappa satte sig på...

BLUE NUDE


Måste säga att jag rådiggade matchningen blått och beige. Lånade bilden från agnes blogg!

Har övningskört för kanske 3e gången och det gick skitbra faktiskt. Körde i trafiken för första gången men det gick faktiskt bra. Därefter åkte vi (jag mamma och pappa) på ett spinningpass som kanske var det värsta någonsin. Nu längtar jag tills beck börjar för jag ska göra en skitgod hallonmilkshake till det.

!


White



Grattis bäbä


Don't stop believin

Så jävla fin låt.

For my hand


Detta var pilligare att göra än det förra, fyyfan.

Let's move!

Älskar mina nya träningstajts från HM, 299kr.

3 tips

1. Nilson
2. Topshop
3. HM

Luck



Kom nyss hem från Täby C. Har köpt mobilskal och hörlurar, träningstajts och lite pyssel så jag kan göra ett till handsmycke och ett par örhängen.
När jag kom hem första gången från täby c (va där imorse efter att jag kom hem från freddie) upptäckte jag att jag tappat mobilskalet så jag ringde runt och på HM hittade dom det. Hur tur har jag inte? Så jag begav mig dit en andra gång. Nu mår jag illa så jag måste äta. HUGS

Only Girl


Diggar Rihannas hår! Videon är fin också.

Every time


Un moment


Fredrika Varviharju

Nu beger jag mig mot stan för att göra några ärenden och sedan träffa fredrika. Vi får se vad vi hittar på!
Börjar bli tomt på kontot efter alla utgifter denna månaden och det är flera personer som är skyldig mig nästan 2000kr sammanlagt och jag behöver pengarna NU. Jag hatar att låna pengar för jag hatar att vara skyldig folk för jag betalar tillbaka direkt, men folk är inte som jag..Börjar bli irriterande att behöva tjata! Ska man ens behöva tjata?
KISSES

Sanningen bakom tanden

Jag har fått frågor "varför är dina tänder så raka men en är sne?" "varför är din ena framtand sne?" Till och med min "chef" kommenterade det så jag tänkte faktiskt berätta varför. Haha.
När jag var liten så var jag inte som alla andra barn som sög på tummen utan jag sög på långfingret och ringfingret (hade båda i munnen samtidigt) exakt som på bilden. Till det luktade jag på en fäll. Fårfäll. Ni vet en sån bäbisar ligger på. (ni ser den i bakgrunden) Detta gjorde jag alltså från att jag inte hade några tänder, tills att mina mjölktänder växte ut vilket relaterade i att en av tänderna växte snett. Jag kan inte förklara varför men jag hade jättehög belastning på min högra framtand eftersom jag "tryckte" långsamt med tiden ut den lite eftersom jag snuttade så hårt att den växte ut snett. Sååååå nu behöver ingen mer fråga!

Läppstiftet

Nu är jag hemma igen. Så sjukt skönt att sluta så tidigt idag. Nu ska jag fixa iordning mig och äta lite samt duscha innan jag drar till stan igen. Måste köpa skal och hörlurar till iphonen! Sen ska jag leta efter träningskläder också för jag ska djura på gymet nu framöver.

Dagens - 5 november

Linne Topshop
Harems HM
Kofta Primark

Asesina


Min nya kärlek


Jag sprang bokstavligt talat hem för att jag var så ivrig att öppna paketet (jaa..jag är så konstig)
Den här ska jag gosa med hela kvällen.

Leo

Idag klippte Amira mitt hår på jobbet! Det var verkligen välbehövligt! Klipper aldrig håret, så jävla äckligt.
Min iphone kom idag (!!!!!!!!!!!!!) så jag ska hämta den NU.
Imorn slutar jag halv ett! jävla skönt. Ska träffa min älskade freddie på kvällen och mysa!

Dagens - 4 november

Byxor BIKBOK
Tröja BIKBOK
Mössa HM

Yellow

Måste säga att denna gula klänningen är faktsikt mitt favoritplagg från kollektionen. Den svarta är också skitfin!

Let's burn some fat baby

Ser att pengar för frakten av min iphone har dragits! Den borde vara här närsom! LÄNGTAR!
Kom nyss hem från gymet där jag numera ska bo. Så jäva nice. Tränade rumpa och ben idag mest, men även mage och lite kondition!
Köpte ett årskort idag för 4500. Ska träna somfan hade jag tänkt!

http://idontlikemondays.us/


Smoking hot

Den där outfiten...ge miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig!

Dagens - 3 november


Leggings HM
Kavaj HM
Linne HM Trend
Skor Scorett
Örhänge Home made

Dagens vill ha

Skinnbyxor! Har letat och letat. Har haft chansen flera gånger att haffa ett par men jag har inte tagit den chansen så seriöst som jag hade gjort om jag hittat dom nu. VILL HA! Det är så himla snyggt!

Dagens detaljer



LANVIN FOR HM


Tisdag


1. Jag och min lillebror när vi var små. SJUKT OSÖT BILD. Det är därför den läggs upp, haha.
2. Ännu mer osöt, haha så jääääääääävla ful unge. Får man ens vara så ful?

Vi var och beställde thaimat efter jobbet här i kyrkbyn. Dom har världens godaste thaimat.

Dagens - 2 november


Vallentuna gym & sim


Kom precis hem från "mitt" nya gym. Underbart. Kan inte förklara men när jag gick in där fick jag verkligen en WOW-känsla. Det var som att träna på världens största nattklubb typ. Huuuuuuuur stort som helst och det var fan disco. Riktigt lyxigt gym. Jag älskar det redan. Hoppade spontant in på ett spinningpass och sedan tränade jag lite mage. Har precis tryckt i mig en burk tonfisk och nu ska jag sova! Älskar att jag blir på så mycket bättre humör när jag tränar. Glömmer alla bekymmer.

I have nothing


Tips!

Det är skitsnyggt med skarpa ögonbryn. Mörka och tjocka tycker jag är allra snyggast. Önskar inget hellre än att jag hade riktigt håriga ögonbryn (inget skämt m8's) Längst fram ska dom avar tjocka och sedan tunnas ut och bli smala. Det gillar jag. Här är ett tips, ett riktigt budgettips. Ögonbryns färg från HM och kostar 40 spänn har jag för mig. Jag älskar den.

Dagens 1 november


RSS 2.0