DÖR


Ge mig den där USA skjortan!!!!!!!!!!

Dagens - 31 augusti

Harems//HM
Kofta//Ginatricot
Linne//HM
Örhänge//Gjort själv
Hårband//Gjort själv

Idag efter jobbet ska jag till stan en stund och köpa presenter men jag uppdaterar så fort jag kommer hem! Pusss

Tips

På HM finns nu denna fårskinnsjackan att köpa för bara 299kr.

Plattpermanenta?

Hemma nu och iväg på träning snart igen. Jag funderar på att plattpermanenta håret själv, det kostar bara typ 85 spänn tror jag hon sa. Snackade med en brud på jobbet som har krusigt hår, hon är från gambia, och hon gör det och det var heeeeeelt platt. Men det innehåller massa kemikelier så jag vet faktiskt inte. Men det vore sjukt soft att slippa platta det varje dag.

Dagens - 30 augusti

Jacka //Mammas gamla
Skor //Scorett
Tygpåse //Gjort själv
Hårband //Gjort själv
Örhänge //Gjort själv
Skjorta //Ginatricot
Leggings //HM

Eyebrows

Nu är det dags för mig att sova.
Ville visa bilden för att jag har så tjocka ögonbryn på den (eller tjockt målade..ehehehheeheh) Jag tycker det är mycket snyggare med tjocka ögonbryn än tunna, jättenoppade. Dock ska dom vara tjocka i början och sedan smalna av, det är supersnyggt.

Sneak a peak

Sneak a peak på morgondagens outfit. Den är lite retro och jag gillar det starkt.

Nu har jag bokat en resa till Växjö som äger rum den 14-18 oktober! Gillar framförhållningen!

Weekday lookbook aw 2010



Don't think so

Kikade runt lite på fårskinnsjackor och så hittade jag denna och fastnade. Blev helt kär..så kollade jag priset...då förlorade jag min kärlek dirr..22 500 FUCKING JÄVLA SPÄNN.

Big size

Den är sjukt stor, tyvärr. Jag älskar den annars. Funderar på att lämna tillbaka min fårskinnsjacka från lindex för det är inget äkta material och jag hatar när det är fejkskinn och sådär. Denna är helt äkta iaf.

Fårskinnsjacka


Skydiving - Jonay ft Jasmine Kara
Älskar låten. Den är så härlig!

Jackan är mammas och användes på 80-talet, därav monsterstorleken. Hoppas det blir mer accepterat med förstora jackor snart så jag kan använda den i höst. Kanske gör det ändå. Den är världens mysigaste.

Fjädrar

Pysslade ju somsagt lite igårkväll och fick ihop två par örhängen. Gillar dom bruna mest.
Fick en förfrågan om att jag ska börja videoblogga men jag känner att min blogg är för liten. Dessutom så är det inte min grej känner jag. Kanske i framtiden, vi får se!


Hunter

Är sugen på ett par hunterstövlar faktiskt. Ska testa dom först och se om dom är lika fina på. Men rosa eller svarta? Svarta kanske är med användbara..

Orber



Jag har sån sjuk fobi för vindar. Det är sååååå obehagligt. Det har spökat i vårt hus ända sen vi flyttade in (vanligt i äldre hus) och vårt hus är över 250 år gammalt. Var tvungen att gå upp där för att hämta fjädrar för jag skulle göra örhängen. Bilderna är vår vind...uuhhh..

Innan jag skulle gå upp där så hade min lillasyster nojjat upp mig för hon visade mig en skitäcklig grej och det var en bild hon hade tagit med sina kompisar utomhus på natten med blixt. (inte bilden ovanför, den är bara för att visa hur det ser ut) Det var såna stora vita prickar över hela bilden och hon hade zoomat in dom och sett att alla var ansikten, mer eller mindre tydliga.
Och hon har sökt upp detta och det kallas för orber och detta är ett utdrag från en seriös hemsida

"En orb är en energi/ande från en annan frekvens/dimension. De är livsformer som kan vara den mänskliga själen eller kvarvarande energi från de som dött och lämnat sin fysiska kropp här på jorden. Andar föredrar ofta att gestalta sig i form av en orb för att det tar mindre energi än ifall anden skulle gestalta sig som en avbild av sitt gamla jag. Ju mindre orb, desto mindre energi."


Imorgon visar jag er mina örhängen jag gjorde!

HM news

Nyheter från HM, älskar allt.
Bild tagen från ibm.blogg.se

Perfection

Kolla vilka softa sandaler! Synd att det inte är sommar längre..

Hårbandet

Hur man sätter på hårbandet. Hoppas ni förstår hur jag menar, säg till annars.

Hjälp mig nu

Tumblr_l69e9ihkua1qcto5ko1_500_large
Som sagt så åker ju jag till London på torsdag och jag har fått massa bra tips, t.ex att jag INTE får missa Primark, men har någon något annat tips så blir jag jätteglad! Ge mig tips!

2 låtar


Är hemma för dagen. Får lite sovmorgon imorgon, skönt somfan. Jag är helt slut. Vet inte vad jag ska blogga om. Får fundera lite så länge.

Kanske ska vara sofies modell imorgon så hon vill sminka mig och så men jag jobbar ju...är det värt att skippa typ 400 kr för det? njaa jag vet inte men det skulle va kul.

Päls

Hösten verkar närma sig och jag ville bara visa vad jag kommer att använda mkt i höst. Även i år kommer päls vara inne. Jag har en svart väst av kanin och en pälsmössa av räv. Älskar båda två.

Träningsläger

Jag har alltså träningsläger hela helgen så det blir inte så bra uppdatering men jag ska göra mitt bästa. Kommer dyka upp ett här imorgon vid halv 9 tiden. Jag jobbar 40 timmar och tränar 21 timmar i veckan så ni kanaske förstår att jag inte har så mycket fritid. Godnatt pussssss

Bone Thugs N Harmony


Underbar gammal låt. Jag älskar refrängen. "Taaaaaake me hooooooooooooome"

Hårbandet - såhär gör du


1. Välj ut ett tyg, sen mäter du runt ditt huvud. Biten ska vara dubbelt så lång som huvudet (du ska kunna vira bandet runt huvudet 2 ggr) Och så väljer du hur bred den ska vara och viker tyget dubbelt som på bilden.

2. Klipp längs kanten.

3. Vik först tyget ut och in. (men ser inte på detta eftersom det är likadant på båda sidor) rätsida mot rädsida. Sen syr man längs kanten på hela biten. Sy INTE ihop på kortsidorna.

4. Sen vänder du tillbaka/ut och in på tyget så att det är åt rätt håll. (sömmarna hamnar då på insidan)

5. Så ser det ut då.

6. Nu syr du ihop den på kortsidorna.

7. Och tada! Nu är den färgig.

Men jag kom på att jag måste göra ett till inlägg om hur man sätter på den. Det kommer så fort jag kan. Inte idag dock. Imorgon kommer jag antagligen inte kunna blogga någonting. Kan kanske sätta ihop ett inlägg som jag lägger in imorgon innan jag drar. Kommer att blogga när jag kommer hem också.

Fredag


Äntligen helg tänkte jag precis säga men jag kom på att jag har träningsläger hela helgen. Jävligt osoft måste jag säga. Vill verkligen HA helg på riktigt utan hockey och utan måsten.
Med bilderna ville jag bara visa hur naturligt det ser ut med den nya mascaran. Tog bilden nyss så lite mascara har ev lossnat när jag kliat mig i ögonen etc. Dock så står mina fransar åt alla håll  men aja. Detta är bara ett lager. Ska testa köra på fler lager och se hur det blir då.

Dagens - 27 augusti

Tröja //HM
Hårband //Gjort själv
Väst //Gjort själv
Röda låga converse

Style By Tyra

Tyra, tyras.se (orka inte länka) har en kollektion med egendesignade smycken. Här är mina två favvisar och dom finns på hemsidan www.stylebytyra.se

Förresten så kommer "hårbandsinlägget" imorgon!

Navelpiercingarna

Louise om Hem ljuva hem: Är det din mage på bilden? blev iaf väldigt intresserad av hur piercingarna ser ut närmare? har du fler bilder eller vet varifrån den bilden kommer :)

Svar: Yes det är min mage. Jag har ett äckligt sår i ena. Ser ut som jag tryckt ut inälvor ungefär. Så därför visar jag inte närmre, haha. Ganska nasty. Men det är bara två vanliga hål.

Nya mascaran

False Lash Effect från Max Factor. Jag har bara använt den en gång och jag tycker den är skitbra. Den har stor borte vilket jag trodde skulle göra att den var klumpig att måla med men det är den inte. Dessutom så separerar den bra och fransarna blir inte klumpiga. Big like

Dagens - 26 augusti

Jeans //Rock & Republlic
Linne med pastellfläckar //Monki
Skjorta //Ginatricot
Converse

Idag är det löning! Yes! Känns så bra. Men jag ska lägga undan pengarna. Och vet ni vad? Mamma fyller år nästa helg så vi ska åka på weekend till LONDON! Så jävla nice. Jag har aldrig varit där. Vi vann förresten matchen igår mot aik. Kändes skönt. Men för mig gick det ju en aning segt med tanke på att det var 3e passet för mig men det gick ändå helt okej stundtals.

Onsdag

Nu har jag match mot AIK, mitt föredetta lag. Måste springa för jag är grymt försenad. Har köpt en ny mascara som jag visar när jag får tid. Och jag lovar att visa er hur man gör hårbandet men just nu är jag så sjukt stressad! Har inget liiiiiiiiiv! Tränar 21 timmar i veckan nu, DAMN.

Dagens - 25 augusti

Kofta //Ginatricot
(Linne under //Odd molly)
Leggings med skinndetaljer //HM
Uggs

Träning

Den börjar om 10 min så jag måste springa! Pusss

Dagens - 24 augusti

Skor //Scorett
Harems //HM
Tröja //Hm trend
Jacka //Bandolera

Visste ni att..

LV väskan av denna modellen kostar bara 5000kr här i Sverige? Nice va! Jag älskar den måste jag säga. Dock är dom ju inte i äkta skinn..

Nu ska jag bege mig till träningen. Jag kommer hem tidigast halv 12 så det lär inte bli mer uppdatering för några timmar måste jag få sova iaf.

Om mig

Du heter: Ellen Louise Westin

Smeknamn: Ellenpåsmällen, dagge, kommer inte på fler men jag har massa!

Låt som när du är ledsen sörjer till: Beror på vad jag är ledsen för.

Beroende av: Shoppa, mysa, blogga, äta god mat och att umgås med familj och vänner.

Vad tror folk om dig? Olika, får höra massa saker hela tiden, typ att jag är en bitch.

Stämmer det? Nej inte för det mesta. Tycker själv att jag är en snäll och trevlig tjej. Är dock en riktig jävla subba mot killar som jag anser "raggar". Vet inte varför.

Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon, mina ben, mage och hår.  Eller typ hela ansiktet i helhet. Får ofta höra att jag är "söt".

Hur imponerar man på dig? Om man lyckas få mig att skratta eftersom jag vanligtvis är otroligt svårroad. Gillar när folk är sig själva, ser igenom folk väldigt lätt. Man ska vara sjukt skön!

Brukar du skratta för dig själv? Ja ofta. Mest när jag drar mina roliga skämt, hiohiohiohio.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Från Daniella “Meh :(”

Var bor du? Täby som ligger i Stockholm.

Trivs du där? Ja!

Hur svarar du i mobilen? Olika, "Tjéeeeeeeeeeeeeenare mannen!", “Hej det är Ellen” om jag inte vet vem det är.

Vem ringde du senast? Min pojkvän.

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att han skulle ringa mig om 1 min för han kunde inte prata för han körde bil:(

Antal timmar sömn inatt: ca 5 kanske

Sov du ensam: Ja, tyvärr.

Brukar du komma i tid: Jag kommer ALLTID i tid. Hatar folk som inte kan passa tider. Lektioner är ju en annan sak...Fast jag kom inte så ofta försent där heller.

Hur känner du dig nu: Blandat, snart kör jag första ispasset för i år så det känns KNÅÅÅZ.

Vanligaste färg på dina kläder: Svart typ

Vad tycker du om fötter: Jag hatar fötter jag tycker dom är så äckliga och kalla.

Vad saknar du: Mina kompisar och min pojke!!!!!!!!!

Hade du en bra kväll igår: Nej, eftersom jag precis kom hem efter att ha träffat nicke så är det fan hemskt att vara ensam igen. Som alltid. Men morgonen är värd att minnas.

Favorit dryck på morgonen: Färskpressad apelsinjuice

När brukar du oftast gå och lägga dig: Typ 22-23.00…jag är helt slut vid den tiden. Dock lägger jag mig i sängen vid 9 men pratar i tele 1-1,5 timme.

Är du blyg? Ja, när jag känner mig obekväm. Då säger jag inte mycket och då beter jag mig som blyg. Pratar inte utan bara sitter tyst, lyssnar och iaktar. Träffar jag nya människor kan jag "om det klickar" vara riktigt trevlig och framåt men annars kanske jag sitter tyst.

Sysslar du med någon idrott: Ja, ishockey.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, faktiskt. Har dock inte varit med om det.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Runka, kissa, köra helikoptern, ha sex. Hehe.

Är du nöjd med ditt liv: Nej inte direkt. Men jag är nöjd med min familj och pojkvän och mina närmsta vänner.

Är du bortskämd: Jag var riktigt jävla bortskämd när jag var mindre. Äckligt bortskämd, jag vill inte gå in på det. Nu är jag väl fortfarande bortskämd men inte överdrivet för att vara stockholmare tror jag inte.

Vad gör du i morgon: Jag jobbar till kvart i fem, sen hem och käka, sen träning och sova.

Vad är det värsta du vet? Massor, att bli sviken, människor som tror sig vara bättre än andra, folk som ska ha uppmärksamheten hela tiden, falska människor, folk som ljuger.

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, det har jag.

Vad är det finaste du fått? Svår fråga, ingen aning.

En speciell dag du minns: Har så många fina dagar att minnas. Många med min pojkvän och mina två bästa vänner.

Du samlar på: Kläder.. om man tittar in i min garderob. Annars är det väl inget speciellt. Händelser med min pojkvän, biobiljetter, flygbiljetter etc. från när jag varit med honom.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Min pojkvän och Daniella.

När grät du senast: Igår.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Spara.

Vill du gifta dig: Ja, men han friar ju aldrig!? Haha, nejmen såklart jag vill göra det i framtiden.

Vill du ha barn: Ja, självklart. Men i kanske 27års åldern.

Är du musikalisk? Ha-ha. Skäääämtet. Spelade piano och blockflöjt i x antal år men lärde mig aldrig dom där förbaskade noterna. Helt värdelöst.

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten.

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja :(

Biter du på naglarna: Bara om dom håller på att gå av, då biter jag av den.


Tagen från Tyras.se


Döskalle


Vad SJUUUUUUUUKT. Översta bilden är en ring från Ginatricot! Den andra bilden är min ring som jag har köpt i Kina för 20kr hehe. Dom är nästan exakt likadana vill jag lova. Fan vad sick.

Dagens - 23 augusti

Tröja //Bikbok
Shorts //Lindex
Skor //Scorett
Jacka //Bandolera
Halsband //HM

Pimp my head

Jag knåpade ihop ett hårband sådär lite spontant. Älskar tyget. Vill sy ett linne i det. Förövrigt så är det jättelätt att göra ett sånt här hårband som man syr ihop. Alltså inte knyter varje gång utan man bara drar på sig det. Mycket snyggare tycker jag. Säg till om ni vill veta hur man syr ett sånt så visar jag gärna steg för steg. Man kan sy förhand också såklart så var inte ledsen om du inte äger en symaskin.

Hem ljuva hem

Nu är jag hemma igen! Resan var lika jobbig som när man ska hem från Växjö typ. Måste upp till mammas lokal nu så får vi se om jag lyckas hitta på något! Imorgon blir det premiär för mig med hockeyn för i år. Första is och fyspasset. Har nämligen varit sjuk i en månad och träningarna började för 3 veckor sen typ, tror jag. På tiden. Jag har lagt på mig endel känner jag. Fett. Ibland älskar jag fett...när det sätter sig på rätt ställe som det faktiskt gjort för mig, men jag hatar fett när det sätter sig på fel ställe, som t.ex magen, som det också har gjort. HATA HATA HATA. Vill vara riktigt vältränad och heeeelt platt mage och så magrutor när jag spänner. Det skulle vara perfekt. Det kommer, det kommer. Förresten så är det nya skinnshortsen på bilden.

Mot sthlm

Christinecentenera4_large
Nu är det dags för oss att åka hemåt. Nicklas åkte imorse och det är lika sorgligt varje gång. Fick en helkroppsmassage igår med olja och allt, av honom. Så skönt. Världens finaste.
Precis som denna jackan, också världens finaste. Faaa-aaan alltså.

Cubus

 


Skinnjacka från Cubus för 499k med fårskinnspäls som går att ta av. Praktiskt om man vill ha en vanlig skinnjacka en dag och fårskinnet på en annan. Var och kollade på den men jag har både skinnjacka och fårskinnjacka så det är ingenting jag behöver. Ska inte köpa fler jackor nu. Men ett tips till er!


Mops



Mina syskon har helt börjat råtjata om att vi ska köpa en mops. Tycker dom är så sjukt jävla söta så för mig gör det inget. Mamma och pappa verkar nästan lite intresserade av att köpa en för jag har sett att dom har kollat på internet, hehe. Mamma är i alla fall sugen. En liten valp, åhhh. Fast gå ut och gå med den varje dag? vet inte om jag skulle palla det. Dock är dom jättemysiga och vill vara i centrum så de sätter sig gärna i knät på en.
Älskar att dom är helt ihoptryckta ansikten. Fast dom kan knappt andas dom stackarna, eftersom dom är framavlade.

Abborreeee mannen

Vi kom precis hem från Västervik. Har varit en heldag med lunch och lite shopping (såklart..) och fiske. Fick napp på första kastet men tappade den. Fick en ny senare så det gjorde inte så mkt, hehe.

NYTT

Jag svängde förbi Lindex och hittade ett par PERFEKTA skinnshorts för 299kr. Hög midja och dom sitter jättefint. Älskar skinnshorts. Stilrent.

Västervik


Precis vaknat. Idag ska vi åka in till västervik för att kolla affärer och fiska. Och gosa.

Nice n' cool

Vilken jävla produkt. Jag ÄLSKAR. Man använder den efter att man har rakat mutti (skoja) Och man blir len som en babymutti. Inga prickar eller någonting, vad man nu kan ha problem med. 55kr på apoteket.

Från mammas garderob

Måste nästan fixa en egen kategori till mammas garderob. Hittade denna underbara jackan. Fan vad jag älskar. Och fan vad jag ska använda. Zebra.

Nu ska vi åka till Västervik. Jag lägger in ett inlägg när jag kommer fram. Pusspussspusss

Dagens - 20 augusti

Leggings //HM
Skjorta //KappAhl
Väst //Gjort själv

Fuck me

Hahah, har jag visat er dessa innan? Hur sköna? 8 kr från Kina. Jag behöver väl inte ens säga något...ni fattar väl själva?

Det här blir det sista inlägget för ikväll men imorgon/lördag visar jag er en sjukt snygg jacka jag hittat och ger er ett sjukt bra tips. Kika in då.

Barbie om Dagens - 19 augusti: Fy jag klarar inte av långklänningar...
Anonym om Dagens - 19 augusti: fy jag älskar långklänningar..

Fan vad jag diggar kontringen!

Pistols

Höstens skor. Pistolbootsen är helt fantastiska om jag får säga det själv. Jag har dom i mitten och jag bara älskar dom. Har hittat en budgetvariant, en mellan och en lyx.

yesterday, it was my day


Idag har jag köpt lite användbara saker, hehhehe. Om jag är nöjd med produkterna så visar jag er. Nu ska jag ta mig en dusch och sen hjälpa mami med maten. Imorgon åker vi till mormor i västervik och min prins kommer dit. Jag saknar min lille chile.

Btw jag glömde säga att jag hade namnsdag igår, en läsare informerade mig om det. Cute huh.

Dagens - 19 augusti

Klänning //HM
Skärp //2hand
Jacka //HM

That

Ohh, i like. Nu är det time for bed. Ni har varit 3 siffrigt och en bit över ett tag nu. Jag gillar!

Warp 1.9

Jag satt just och undrade varför min dator är så jäkla seg helt plötsligt. Det slog över på typ en minut. Har varit så i nästan en vecka nu och jag pallar inte för jag kan knappt blogga. Måste starta om datorn hela tiden och blabla. Och så gick jag in på Norton och kollade, och såklart är hela datorn oskyddad. Prenumerationen var ju såklart slut så jag har ju apmycket virus. Åh vad jag inte pallar med det just nu.


2

Ett: Levisjackan hittade jag sittandes på mammas kropp idag. Den är från 80-talet och jag har aldrig sett den i huset. Gillar den somfan. Snyggt när den är oversize, fast den kanske är liiite för stor men det skiter jag i. Nice.
Två: Klippte av ett par leggings för att jag ska ha dom under min långklänning som förövrigt är GENOMSKINLIG. Asbra tycker jag.

Hörde förövrigt kanske världens roligaste grej idag..haha fan vad jag garvade. Kan tyvärr inte säga men fyfan vad kul det var. Sopa.

Dagens - 18 augusti


Tröja //
HM trend
Leggings //HM
Skor //Scorett

Summer of love

En outfit som aldrig blev av. Boots från Nilson, tröja från Vila och cykelbyxor från hm trend.

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering. Jag som brukar uppdatera så mycket. Men jag hinner inte med det nu när jag jobbar. Det är bara 4 veckor kvar så håll ut!

Woho, fick precis hem ett bonuskort från hm.

Ny mailadress


Hahahha skitful bild, skulle bara visa sminkningen. Den blev skitbra om jag får säga det själv!
Har precis kollat på Farsan och nu sitter jag här. Har upptäckt att min mail typ är spärrad eller borttagen eller så har jag bara glömt mitt lösenord. Det är skolmailen, den kanske har försvunnit eftersom jag inte går kvar längre? eller? Någon som vet!? Please!? Får damp iaf. Om ni vill ställa frågor eller någonting får ni göra det på
[email protected] nu.

Tisdag

Jag är helt slut. Snittar på 5 timmar per natt. Inte bra. Tror jag har bestämt mig för att önska mig iphone 4 i 19års present. Har lust att internetshoppa lite nu. Eller sova..

Dagens - 17 augusti



Kofta //
Ginatricot
Linne //HM
Shorts //Ginatricot

Pon the floor

Sjukt ful bild men jag har ingen annaaaaaaaaan. Ser askonstig ut. Alltid så på morgonen.

Var i stan idag och kollade två jackor men den ena var fetttttt keff (skoja) den va inte så fin som jag trodde och den andra (den beigea från hm) var förliten. Fanns bara skitsmå storlekar så den satt inte alls bra. Tyckte inte heller den va lika snygg i verkligheten.

Förresten så har mitt hår växt mycket märkte jag idag. Någonstans mellan 5 och 10 cm.


Dagens detaljer


Smycken från Kina. 20 respektive 30 kr/st. Heeeeeelt okej förfan.

Waynes



Jag kom precis hem. Drog till stan och fikade med fredrika och lollo. Mycket trevligt. Vi planerade en utgång. Hoppas det blir av då. En annan trevlig sak är att Malin Wååk numera jobbar med mig i bunkern..hehe.

Dagens - 16 augusti



Skjorta //
Ginatricot (satt på nitarna själv)
Skor //Scorett

NU: Jobb. Efter jobbet ska jag fika med några sjukt bra brudar.

Sleepytime

Jag är trött för jag vaknade jättetidigt imorse men la mig sent...eller ganska. Jobb imorgon, suck. Har gjort av med 5 lök på mindre än 3 veckor, känns inte så jättebra. Nu kände jag att jag måste ha den där jackan från hm. Jobbigt. 1500.

Jag har glömt att visa er



En ganska cute trenchcoat, men jag fattar inte grejen med att den ska ha såååå korta armar. Dock är kragen gudomlig! Köpte den när jag var i Kina för 100kr. Får dock lite panik med tanke på att det är strl XL...hjeeeelp. Hah nerå, det är dom som är små, jag är inte stor. sådetså.

HM trend

Hur jävla snygg är den inte? 1499kr från Hm trend. Spanade in den sist jag var i stan men jag måste nästan motstå den. Kan inte köpa hur många jackor som helst. Fast..åhhh vill ha. Man kanske borde investera..

Amityville



Skosmycke



Jag kanske får användning för skosmycket jag fick av Nicklas farmor, det var typ snyggt! Dock snyggare än på bilden. finns att köpa på scorett, 199kr.

Guess

Den här klockan har jag gått i månader och suktat efter. Jag ska fan ha den. Snart. 2600 pix går den på. Värt. Stor. Blänkande stenar. (Kristaller?) Den är så jävla fin.
Bättre köpa få dyra saker än massa skitsaker. Har köpt massa billiga klockor och dom tröttnar man ju på. Denna får jag inte tröttna på.

OUTFITS

Här är lite outfits från augusti. Vilken gillar ni bäst?

Matrix Biolage


Det här kan ju vara det bästa schampoo jag varit med om!

B-kombin Forte N


Anonym
om Klippa gräs: Funkar vitamin c för håret nu då eller vad du köpte?:)
Svar: Jag använder B-vitamin, inte c :) Och jag tycker att den funkar men jag kan möjligtvis inbilla mig men mitt hår har växt en del har jag märkt. Inte jättestor skillnad men ett antal centimeter i alla fall! Min mamma tar även samma piller och hennes naglar har blivit mycket starkare. Hennes gick av direkt men nu är dom mycket starkare och hon har bara tagit dom i en månad. Jag har kanske tagit dom i närmare två månader men mina naglar var så starka redan så jag vet inte om det har funkat för mig. Grejen är att kvaliteten på håret och naglarna ska förbättras och bli starkare.

Klippa gräs


Nu sticker jag iväg till landet och hjälper farfar lite att klippa gräsmattan och tjäna lite money. Kommer snart hem igen!

Yesterday

Det var trevligt igår. Roligt att få träffa alla igen för det har man inte gjort på hela sommarlovet. Vi drog på hemmafest och det var typ rätt lamt men somsagt trevligt att prata och umgås med brudarna. Jag drack inget så jag mår finfint idag iaf, fett värt.

Out



Nu drar jag ut. Med min nya skjorta. Perfect. Blir as snyggt till mina boots!
Nu ska jag hem till Lisa och träffa Mican och Linn. Det bli kanske fest i ikväll. Kisses

Nytt i garderoben

Varit på stan hela dagen och "höstshoppat", kom hem nu. Har köpt en jättefin skjorta (bilden är orättvis, den är nudefärgad) för 199kr på Ginatricot och världens mysigaste kofta som är lång och med stor luva, 349kr, också från Gina. Sen ett par skitsnygga jeansleggings från Hm som jag av en slump sprang på, 199kr och även strumpbyxor, det behövs när det blir lite kallare.

Dagens 14 augusti


Jeansshorts //Bikbok
Tisha //D&G
Tygpåse //HM
Örhängen //Topshop
Klocka //Swatch

Idag har jag inget smink för att låta solens strålar fastna i ansiktet, hehe.
Nu ska jag åka till stan på jakt. På jakt efter klocka och allt vad hösten innebär. Får se om jag finner något.

Emilio Pucci

Här ligger jag och posar med ett par emilio pucci strumpbyxor. Asfina. Aldrig använda. Det är mammas.

Idag hade jag tänkt åka till stan. Måste inhandla en del, om jag hittar det jag ska ha. Igår såg jag och prinsen i andra sidan luren på the final för den låg högst upp på topplistan på en sida men den sög. Riktig b-film.

Disco inferno

Här är bambi. Ja, hon heter så. Med en sjukt mysig jacka, och fräsch. En sån vore inte helt fel.
Så jävla skön låt!

On to the next


Jag, ninni och emma.
Kom på att det var otursdagen idag på jobbet..5 min senare får tjejen bredvid mig ett suddgummi som kommer flygandes i 180kr/h rakt i ögat. Det skulle någon helt annanstans, otur säger jag då.

Fick ett erbjudande att följa med mami och papi och ta med mig en vän att åka till sandhamn med båten imorn och de bjuder på drickan och utgång på seglarhotellet. Inte helt fel MEN jag har lovat att träffa en viss person imorgon kväll så det sket sig. Hade velat ta med denne men personen i fråga jobbar på dagen och kan inte ses förens på kvällen. Fuck.

Iphone 4

Är jävligt sugen på att köpa en iphone 4. Min mobil är ju inte direkt en mobil..den fungerar snart inte längre. Känns som att jag antingen köper en skitmobil eller en bra så jag tror jag köper en bra.

Stamp on the ground

Jag har precis tagit en skön dusch. Tror jag ska måla om mina naglar, dom börjar bli jävligt skarriga nu. Mami har handlat mat och det finns inget bättre än ett fullt kylskåp! Älskar det! Hatar livet när det är tomt..
Imorgon vill jag shoppa. Jag suktar efter en ny klocka, en fräsch. Snart kan jag inte hålla mig längre från att köpa en neulash. Någon som testat?

Fredaaaaaaaaaag


Jag kom att tänka på att inne och ute outfit numera är två helt olika så jag tänkte visa er uteoutfiten. När det är så varmt ute så sticker man ju ut i linne utan ngn jacka men det får bli bättring nu till hösten med två outfits ibland.

Jag är helt slut idag, blir att träffa mican imorn istället. Ikväll ska jag ta det lugnt och kolla på film med en påse chips.

Dagens 13 augusti


Tisha //Gjort själv
Shorts //DKNY

Black

Hohohooooooooooo kolla vad jag hittade hemma. Då menade jag verkligen hitta! Den är mammas och hon har gjort den själv. Vill ha en typ nästan exakt likadan fast större och med luva. NICE. Aja godnatt folks

You never know

Detta är någonting jag verkligen vill köra på. Ett kors på fingret, tycker det är så jäkla snyggt, men jag vågar inte. Det syns för lätt. Jag och kors alltså..vill typ ha ett på revbenet, bakom örat och på fingret, men lugn..jag ska inte.

Sömnlös tjej

Jag är skittrött som alltid så jag måste nog sova ganska så snart. Eftersom jag sov igår från typ 6 till halv 10 så sov jag inget inatt. Inte smart. Jag är sugen på att göra en egen poncho med en stor luva. Mamma har riktigt ulltyg hemma i grått svart och rött...tror nästan jag kör på klassisk svart.

Like A Star

Jag är medveten om att låten är gammal, men jag tycker den är härlig!

Torsdag

Idag fick jag damp på jobbet. Tänker inte skriva det här. Och nu är jag på dåligt humör somfan. Nu ska jag lägga mig lite ute i solen. Imorn är det helg och jag ska träffa Micaela Asperot som jag har saknat så. Hörs later

Dagens 12 augusti

Skjorta //Ginatricot (gammal)
Jeansshorts //Pepper jeans (avklippta)
Jeansväst //Gammal avklippt jeansjacka

Hunter


Jag vill typ ha såna hunterstövlar, tkr det är fett snyggt med gummistövlar.

OMG jag vaknade nu! Va fan! Förlåt! Jag  är verkligen helt död. Har inte ens käkat middag! Det ska jag göra nu.

Btw min arbetsledare berättade för mig att han hade värsta fördomarna om mig första gången han såg mig på jobbet. Han trodde jag va STÖRSTA bitchen och typ asbortskämd och oarbetsvillig !?!!??!? Haha. Nu sa han bara damn du är ju fett snäll och det är jag för det mesta. Kan faktiskt vara otrevlig och lite kaxig men för det mesta är jag snäll och lite blyg i början eftersom ni som känner mig vet att jag är fett knååååz! Inte normal i huvudet alltså.

Onsdag


Mitt internet är jättesegt så jag kan knappt uppdatera. Har försökt jättelänge nu. Jag är trött, som alltid. Imorse var jag nog tröttaste människan på jorden. Tog fram en sked när jag skulle bre mackan och kniv när jag skulle käka filmjölken..Helt dum. Just nu vill jag bara sova så jag tror jag gör det faktiskt.

Dagens 11 augusti

Skjorta //Ginatricot
Jeansshorts //Bikbok
Skor //Scorett

Premiär imorgon

Nu har jag impregnerat mina stövletter för jag hade tänkt dra en premiär med dom imorgon. Dom är skitsnygga till bara ben. Hoppas det är lika fint med leggings och jeans bara.
Hela outfiten kommer upp imorgon bitti som vanligt! Jobb till 17 men jag uppdaterar så mycket jag kan när jag kommer hem.

Kul förresten, att se att ni nästan är lika många som ni var igår!

Frestelse


Fick precis ett sms "Vad gör du i oktober eller november? Tänkte om du ville åka med mig till något varmt land och bara chilla och dricka paraplydrinkar?" Lät inte helt fel. Blev sjukt taggad. Var halvt bestämt när jag fick reda på att personen i fråga suktade efter en månad och det går inte för min del. Typiskt. Hade varit underbart att åka utomlands med kära Emma Dahlgren!

Nu har min lillasyster beställt en sminkning, haha. Återkommer.

Burgundy


Jag bara älskar denna bloggen. Hon har så otroligt snygga kläder! http://www.wheredidugetthat.com/ En favorit! Hennes klänning har höstens färg!


Jag vill hitta en snygg svart hatt till hösten! Måste åka till stan på i helgen känner jag!
Jag har absolut ingenting att blogga om just nu actually. Några önskningar?

Pimp my shoes

Man kanske skulle pimpa sina skor lite? Eller inte SÅDÄR mycket kanske, men litegrann. Kanske blir snyggt. Eller så blir det asfult.

Tisdagstrött

Hemma igen och jag är skittrött. Sov inte många timmar inatt! Paret från Frankrike har åkt hem och jag fick inte säga hejdå, trisst. Dom var assköna. Idag fixade min mamma min matlåda snabbt (slängde ihop lite rester typ) eftersom jag glömde fixa själv. Och det var "kycklingpaj" trodde jag, det brukar mamma göra IBLAND i alla fall, och jag tyckte det smakade fett konstigt så jag slängde typ hälften när jag kände mig hyffsat mätt. Sen när jag kom hem berättade jag att maten var fett konstig och mamma sa att det var kanin...KANIN!? men va fan? Det franska paret hade tydligen köpt en flådd (?) kanin inne i stan och sedan tillagat. Det var under tiden jag jobbade på lars winnerbäcks konsert så jag käkade det aldrig men det smakar nästan som kyckling fast ändå inte..Orkar inte ens försöka förklara. Aja jag vet inte ens varför jag skrev det? Fett meningslöst.

Jag vill be om ursäkt till er som varit intresserade av jobbet men man måste vara 17 eller 18 år för det, man får alltså inte ha fyllt 19. Men det finns fortfarande platser kvar.

Dagens 10 augusti

Tröja //HM
Jeansshorts //Bikbok
Halsband //HM

White

Snart är det dags för mig att sova för att orka med morgondagen. Var hur trött som helst på jobbet. Hatar när man känner sig asduktig och lägger sig skittidigt men somnar 4 timmar senare...Det är vad jag gjorde igår. Hoppas på bättre sömn inatt. Idag var ni många, kul att se! Hoppas ni stannar! Och förresten, bra att ni kommenterar så bra, det är jätteroligt!

Kors


Jag är jättetaggad på att köpa såna kors, skitfina. Finns på http://yumejewelry.blogg.se/ för bara 100kr inkl. frankt! Bra va!

Någon som vill ha jobb?

Det är såhär att det behövs personal på mitt jobb nu i några veckor. Det är en period på 5 veckor och om någon av er är intresserade så kan ni höra av er till mig! Helst ska ni ha tagit studenten eftersom ni andra börjar skolan. Var inte blyga!

Edit: det är ett jobb i arkivet, man sorterar journaler och så. 8 timmar/dag.

Tatueringen

Fick flera förfrågningar om min tatuering och jag svarar på dom här. Den ena var hur den ser ut, tada! Här har du två bilder! Och vad det står. Det är samma text som jag har skrivit på min header!

EDIT: Texten är på Franska och är översatt direkt från engelska så jag skriver på engelska: "a moment lasts all of a second but the memory lives on forever"

KUL

Woho, jag är en utav "vinnarna" i http://dollyblond.se/ outfittävling, kul!

NYTT

Gick in på Gina och impulsade en kavaj för 49kr. Har velat ha en hela sommarn då anledningen var att det är så snyggt till en brun kropp men jag är ju inte brun längre så..aja.

Dagens 9 augusti


Leggings //Ginatricot
Tisha //Metallica
Tunn spets-bh //HM

Dags att tänka på refrängen

Jag börjar ju jobba imorn. Ska upp halv 7 så jag måste alltså sova nu för att orka med eftersom jag är sjuk och har sovit dåligt osv. Jag uppdaterar en snabbis imorn om jag hinner, annars blir det när jag kommer hem. Slutar 5 så ni får ha tålamod med dålig uppdatering men jag ska göra så gott jag kan. Puss

Up saw liz


Jag har hittat en ny älskling. Funderar på att åka in imorn och kolla på den om den inte redan är slut. Den kanske inte är så fin i verkligheten..eller så är det skitfin och får ersätta min. We will seeeee.


Det franska paret är fortfarande här och bekantar sig med oss. Trevligt. De har en villa i Lyon och vi har blivit lovade att komma och hälsa på! Alla är taggade. Speciellt jag. Älskar Frankrike.


Nu börjar det närma sig 14 augusti och the voice 2010. I år kommer Flo-rida, Stromae (!!), Lazee, Madcon, Kato, Sean banan, Crossfire, Tinie Tempah. Det är nästan bara fjortisar och ah..jag ska inte säga ordet men ni kanske fattar, hoppas jag. Riktigt jobbigt. Dom typ grabbade mitt ass 10 ggr förra gången och på Daniella så vi fick damp. Var tvungen att slåss för att dom skulle sluta och det känns inte så kul. Vi får se om jag går i år.

Poncho

Img_6615_large
Jag vill ha en poncho, en stor, med luva. Vore hur snyggt som helst. Bilden är från weheartit.com.

EDIT: Lars Winnerbäck har samma konsert ikväll och imorgon om ni hade tänkt svänga förbi långholmen och höra den. Idag är det iaf bättre väder, bara ett tips.

Waste of time


Var i Täby Centrum och fick ingenting uträttat. Skorna jag skulle byta till var slut, suck. Så antingen så får jag trängas i dessa eller lämna tillbaka. Vi får se. Och pudret jag skulle köpa var tydligen rödaktigt och jag måste ha gulaktigt och den var antingen ljusare el mörkare så jag skulle vänta med att köpa tills jag blivit blekare och så, sa hon.

Rivers of babylon


Idag är det en seg dag. Igår jobbade jag i spöregn hela tiden och frös alltså hela kvällen. Inte bra för min förkylning som bara blir sämre och sämre. Drömde äckligaste mardrömmen, haha. Idag måste jag åka och byta storlek på mina stövletter som tydligen är försmå, great. Måste köpa puder också eftersom jag fick en rödaktig ton på mitt ist för en gul. Alltså va fan jag är så jävla sämst.

The jacket

Hann jackan ens komma ut i butik? Detta är helt sjukt. Den är slut över hela Sverige och även på hemsidan i de små storlekarna? Och jag som funderar på att lämna tillbaka den..wow wow wait. Nej men jag kände efter lite och insåg att jag har ett trettiotal jackor (för hela året) och ett antal höstjackor och jag bara köper nya hela tiden och ser inte värdet i dom jag har eftersom jag bara köper fler. Jag vill använda min skinnjacka och pälsvästen också, dessutom så satt inte fårskinnsjackan riktigt som jag hade tänkt mig, men jag har 30 dagar att bestämma mig. 800 spänn är inte mycket för en jacka heller.

Lars Winnerbäck

Nu sticker jag och jobbar. Grinig för att jag inte fått tillräckligt med sömn + att jag är sjuk. Tappade min röst någonstans på vägen hem från Växjö. Aja så kan det gå. Jobbar hela natten så vi hörs imorgon.
Glöm inte att åka till långholmen (t-bana hornstull sen gå några hundra meter) så kan ni höra honom. Konserten börjar väl vid 8-9 någongång. TJO.

Örhänge


Jag kunde inte sova mer så jag gick upp, kände mig ivrig att öppna min lilla påse där jag har alla grejer som jag gjorde smycken av när jag var mindre. Hittade lite grejer och knåpade ihop ett örhänge. Diggar det faktiskt. Mina två hål där har dock blivit infekterade, därav varknölen på örat men det går bort. Får se om jag inte låter hålen växa igen. Det är typ bud på att ha kvar detta iaf.

Siesta

Nu måste jag sova för jag kommer inte orka vara uppe hela natten annars! Ska åka redan vid halv 4. Vi hörs lite senare!

TIPS


Fortfarande lika sjuk. Jag orkar inte att jag ska börja jobba på måndag och sedan 5 veckor ut, det pallar jag inte. Sist då jag jobbade 4 var pain in the ass kan jag tala om.

Ikväll ska jag jobba (med laget) på Lars Winnerbäck's konsert. På samma ställe som när jag jobbade på Kent's. Alltså på långholmen. Då var det massa som satt utanför själva konsertområdet på en filt med polare och tog några bärs och hade det trevligt. För er som gillar winnerbäck och inte har något speciellt för er ikväll tycker jag ska palla er dit med några polare för man hör jättebra bara det att man inte ser. Men själva området är så stort så många som betalt ser inte heller.

Besök från Frankrike


Vi har fått besök av två fransmän, eller ja, en fransyska eller hur man nu säger, också. Vi känner dom inte men dom är på värsta roadtripen. När mamma och pappa var i grekland träffade dom några franska människor och dom känner dom som är här så dom fick komma och hälsa på oss. Dom bor i en husbil och jag vet inte hur länge dom stannar. Dom är unga och verkar astrevliga. Älskar frankrike.

New shit


Jag var ute efter just höstkläder eftersom min garderob är smockad av sommarkläder. Känns som att jag bara har det så jag kände mig lite tvungen att inhandla lite leggings. As fräscha är båda två. Båda från HM Divided och dom svarta kostade 99kr och dom blåa 149kr. Lady Gaga påsen, njaa jag ville bara ha den. 69kr.

Gick in på lindex för att checka om dom fått in fårskinnsjackan och tydligen så kom den in till butik IDAG så den låg på lagret. Dom hade redan sålt en jacka när jag kom och dom kommer att gå åt skitfort så jag köpte den. Vet dock inte riktigt om jag ska behålla den eller inte, vi får se. 799kr kostade den.


Dagens 6 augusti

Klänning //HM
Väst //Gjort själv
Skärp //Gammalt
Solglasögon //Ginatricot

Nu ska jag och Sofia åka till stan och fika och sådär.

5

Stycken plagg jag tog med mig hem från mammas garderob. Alla är mycket finare på än på galjen. De första 3 är tishor varav en är en magtisha. Den bruna och den gråa långärmade är också magkorta, hur fina som helst. Speciellt den bruna.

Bråttoooooooooooommmmmm!!

Godmorgon! Jag måste springa ut nu för det är så himla fint väder ute. Hörs later!

Liquid foundation

Jag har aldrig testat make up stores foundation utan kört på vanliga billiga märken som isa dora och loreal och jag måste säga att denna var sjukt mycket bättre. Den innehåller olja som gör att huden aldrig blir torr, vilket jag märker även efter. Det känns typ fortfarande fuktig. Den ser även väldigt naturlig ut och jag bara älskar den! kostar 245kr har jag för mig. Det lönar sig att inte snåla..inte för att den är dyr men.

Edit: glöm inte att ha puder ovanpå. Då håller den sig hela dagen.

Dålig uppdatering

Förlåt för det. Har suttit på en äcklig buss hela dagen. Jag är ju cpförkyld så jag satt och snöt mig och hostade heeeeela tiden. Dom som satt runt om kring mig måste mått lite illa. För jag är fan inte blyg när det gäller att fräsa. När man har så himla tråkigt på en buss så lägger man märke till konstiga saker. Typ en tjej hade en liten mobil med väärldens största nyckelknippa på, eller vad man ska säga. Minst 50 små mininallar och sånt. Haha sjukt onödig grej. Den var typ 10 ggr större än mobilen (skojar inte nu) Jobbigare att släpa på än själva mobilen. Har tjänat 400 spänn idag också, softish.

Torsdag

Natten var pissjobbig. Jag hostar och snyter mig heeeeeeeeela tiden så jag vaknade för en halvtimme sen och är helt pigg typ, la mig inte så tidigt heller. Det rinner var ur mitt ena öga. Hur äckligt? Va fa-aan. Idag åker jag hem och på måndag börjar jag jobba...jippi..

Middag för två

Nu har vi precis käkat god mat. Det kan jag inte intyga tyvärr för jag är så sjukt förkyld så det är stört i huvudet. Men nicke sa att det var jättegott! På bilden ser det fan inte gott ut men det var nåt konstigt med min kamera, bilden blev mycket mörkare. Snart ska vi iväg och kolla på film hos aleks.

Onsdag

Tjeeeeeeenare! Jag cyklade till stan idag.
Hittade en fet blå jacka som var på rea men jag tänkte att jag måste sluta spontanshoppa med tanke på att 3000 har försvunnit på en vecka från mitt konto. ajabaja. Vi svängde förbi willys för att köpa lite kött, criscuts och bea. Kommer bli så gott. Imorgon åker jag heeeeeem, buhu..

Mina nya älsklingar

Jag bara älskar dom. 1200 på Scorett. Köpte ett par boots förra året på nilson som kostade 1400kr som jag inte använder, har liiite ångest om man säger så. Får använda dom även fast jag inte gillar dom så mycket..

Dagens 4 augusti

Harems //HM
Linne //HM
Kofta //Monki

Breaking it up

Bild på en nyduschad ellen. Inte så jävla fräsch bild. Nu blir det beckkkkkkkk. puvs.

Äckligaste jag sett

Sånt här höll Geishorna på med förr (jag hoppas de inte sysslar med det än?), de lindade sina fötter hårt ända från födseln så fötterna inte skulle växa mer. Resultatet blir såhär...

Vattentornet

Jag har fått övningsköra lite idag, hehe. Men det gick ganska bra faktiskt. Lärde mig mycket. Nicklas är skitduktig på att lära. Vi körde precis vid vattentornet så vi gick förbi där. Coolt somfan faktiskt. Svängde förbi aleks men han var inte hemma så vi ska se en beckfilm ikväll igen.

Dreamboots

Var på stan en kortis. Hittade mina äääääälsklingsskor. Måste dit imorn och köpa dom. Åh vad snygga dom kommer att vara. Dom liknar skorna från scorett fast ännu mer lika acnes. Ville ha dom från acne förra året men priset tyckte jag var överdrivet. Inte en chans att jag lägger 4000 på ett par pjux. Så 1200 får funka.

Boots

Scorett
Acne
Acneinspirerade boots från scorett. Lika är dom. Ligger väl på lite över 1000-lappen. Dom kostar väl ca 3000 kr mindre. Must have. Fast jag funderar på att köpa dom från acne. Ursnyggt till hösten.

Ringar

Bild från Kenzas blogg.

Jag dör, fan vilka snygga ringar hon har. Vill ha alla.

Kedja

Var i stan och försökte byta foundationen men den matta var slut men hon erbjöd sig att skicka den. Jag orkade inte känna mig jobbig så jag tog med mig min liquid hem igen. Någon som har erfarenhet av den?
Köpte en kedja som jag ska göra en senilkedja av, kommer nog bli nice. Stod att den kostade typ 50 spänn så jag bara "aah okej" så skulle jag betala så sa hon i kassan "13kr tack.." fick stora koögon och glodde på henne men fan vad nice tänkte jag. Hade ingen aning om att det var rea.

Dagens 3 augusti

Jeansjacka //HM
Tisha //Sex pistols
Kjol //Ginatricot (typ 3 år gammal)
Solglasögon //Ginatricot
Converse

Tisdag


Godmorgon kära! Jag såg precis att jag fått med mig fel foundation igår från m.u.s. Vill ha matt fou ist för liquid som inte är lika täckande. Attans! Måste åka och byta det idag samt köpa material till en senilkejda och sådär. Tror vi ska ha middag ikväll med grabbarna, cosy shit. Annars har vi inget annat planerat för idag.

Beck - i stormens öga

Vi har varit på middag större delen av kvällen. Underbar mat och trevligt var det. Nu ska vi se en av de nya beck filmerna från detta året.

Förresten så var det ett läppglans i det lilla paketet.

Make up store

Har varit på make up store idag och tog en privatkurs! Rekommenderas. Köpte med mig en foundation, puder (som kan användas både som foundation och puder) kan ha det som foundation när jag har bråttom, hehe. Köpte även en eye primer som jag inte alls förstod var så viktigt. Fick massa tips jag inte visste om. En pensel fick jag också med mig hem, av äkta hår, till ögonskugga. Fick ett litet paket också, ska bli spännande att se vad det innehåller.

Jag mår skitdåligt, har ont i hela kroppen. Är helt öm, och så har jag cpont i halsen.

Dagens 2 augusti


Måndag

Drog en snebena, känns sjukt konstigt. Har inte haft det på minst 3 år.

Ogotay ringde mig nyss..HAHHAHAHA wicked. Jag ska jobba på på samma jobb som jag sommarjobbade. Dock börjar det nu på måndag och mina kära arbetskollegor ska inte jobba:( Ami Henke och Filip. Fett tråkigt. Nu ska jag dricka asmycket te för jag har så ont i halsen så jag kan inte ens svälja. Sov sjukt dåligt inatt. Sen ska jag på make up kurs. Längtar fan.

Dagens 1 augusti

Tröja //Metallica
Halsband //Kina
Kofta //Monki

Söndag

Idag är det söndag, japp, vanligtvis den absolut tråkigaste dagen på hela veckan. Varför är det så?
Vi har iaf varit ute och powerwalkat idag, jätteskönt. Och mysigt. Lagade precis mat och så, och nu ska vi snart träffa filipo och fiska, ehhe (det var själva dealen för att nicke skulle powerwalka med mig) och ikväll ska vi kolla på wallander! Juste, imorn har jag bokat en sminkkurs på make up store, hehe ska bli skitkul!

Let's do it



Detta var dom enda bilderna jag hittade med ett egengjort smycke.

Har precis kollat igenom item.blogg.se och jag blir såååå sugen på att göra smycken igen. Har massa material hemma. En hel påse. Jag gjorde alla mina smycken innan. Jag var så kreativ, vart fan har det tagit vägen? Nu har jag bara lust att åka till en hobbyaffär och sätta igång! Det är så himla roligt!

Jag vill vara så duktig som mamma. Hon sydde ALLA sina kläder när hon var i min ålder. Hon var jätteduktig. Jag försöker ju men det går inte riktigt lika bra..haha.

Acne

Underbar blus från Acne. Fan en sån skulle man ha.
Bild från Carolines mode.

RSS 2.0