Topp 3 idag!

Well, kul att se! Blev helt chockad när jag loggar in och jag är med på framsidan! Blev skitglad!

HM BY NIGHT

Rekommenderar denna otroligt snygga jacka från HMs kollektion BY NIGHT. Den finns att köpa nu även på hemsidan för 499kr. Själv hade jag jävligt gärna velat ha en men jag vill inte köpa en tunn jacka nu när det börjar bli svinkallt ute!

Lite av dagen

Hade en hyfsat rolig dag idag på jobbet. Blev mycket skratt iaf. Har träning ikväll, ska inviga min nya klubba. Har köpt en helt annan vinkel på bladet så vi får se hur det går..
Om en halvtimme kommer Sofia Diaz förbi och hämtar lindexjackan hon ska köpa!
hmmm...nåt mer har jag fan inte att säga. Ska åka till stan imorn hade jag tänkt. Sen träffa en snygg flicka. Pusss

Dagens - 30 september


ACNE

Dom här är så jävla snygga. Vill ha dem men jag kommer inte att lägga ner 3500kr på ett par höga skor som jag knappt kan gå i + att jag blir för lång. Fan.

Feathers

You are perfectly perfect to me.
Var på hockeygear idag med papi efter jobbet och köpte ny sticka. Gick på 1500. Inte så farligt. Verkar skön faktiskt men ska testa den imorn så vi får se.
Vill ha en röd kavaj. Vore asnice. Någon som vet vart det finns!??!??!?!??!?

Dagens - 29 september


Vill ni veta vart jag köper mina kläder och sådär så får ni i fortsättningen fråga för ni är så dåliga på att kommentera. Man tappar motivationen.
Iaf så skippar jag hatten på jobbet. Sen när jag kommer hem ska jag visa mina snygga örhängen som kom med posten igår, wiee!

Ny

Var inne i stan idag efter jobbet en stund eftersom min träning börjar kl 8 =sent. Dock hittade jag inte det jag letade efter men jag hittade en skitsnygg skjorta inne på weekday för 450kr. Det var en spontanköp. Men jag är nöjd.

Jag är förövrigt helt slut för jag gick och la mig skitsent igår och så försov jag mig. Ikväll är det träning till kl 23..fy fan.

Dagens - 28 september

Idag försov jag mig brutalt. Därför får ni en risig dagens idag! Mina höstskor från scorett är såklart på!

Beställd!


BLÄ


Hemma, träning om exakt en timme. Min klubba är sönder och jag vet inte om jag pallar lägga ner tusen/flera tusen på en ny sticka när jag ändå känner mig osäker på att fortsätta. Vi får se hur jag gör. Har så svårt att bestämma mig, jag velar för mycket för när hockey är kul, då är det verkligen KUL och när det är tråkigt så suger det verkligen. + att jag har lirat sen jag var knatte. 10 år gammal. 9 år. Damn. Svårt val. Kommer ju bara sitta still och käka chips och bli asfet om jag inte får träna menmen..är ju för lat för att gå ut och springa.

Dagens - 27 september


Idag gick det inte att fastna på bild. Fyfaan. Koftan ser ju hemsk ut på bilden. Det är den inte.

Pissed

You heard me. Jag är så jävla arg. Har världens sämsta temperament. FUCK YOU!

Ska sova nu. Puss

Kofta x 2


Jag rensade ju garderoben innan och då hittade jag två gamla oversize koftor. Love! Det är så jävla kul att hitta gamla grejer man glömt bort!
Match snart. Hörs ikväll eller imorn. Puvs

Amazing!


Mitt nya rum

Jag är supernöjd! Det har verkligen blivit såååå mycket bättre. Fräschare på något sätt. Men det har krävt en jävla massa jobb. Ni vill inte se hur det ser ut utanför mitt rum för jag har bara kastat ut allt. Mami är inte en jätteglad mami just nu. hehe. Pappa hjälpte mig jättemycket. Älskar mitt nya sminkrum! as soft. Tack tack tack!

Orange

Jag har haft fullt upp sedan klockan 9 med att fixa i ordning i mitt rum. Ett jävla jobb. Jag har rensat hela min garderob. Ska slänga massa kläder och stoppat undan alla sommarkläder i byråerna (blev typ inga kläder kvar...ehe) Ahh men ni får se sen. har gjort om min gamla garderob till ett sminkrum! Ska bli spännande att inviga det! Måste först sätta upp någon slags hylla eller nåt. Vi får se hur det går. Kiss love ya bye

(och nej, jag lökar inte. Det är kameran.)


Sminkningen




Här är alla penslar och ögonskuggor jag använder.

1. UNDERLAG.
Jag använder mig av denna och pensel 4 som är en foundationpensel
2. EV. CONCEALER (Men jag hade inga fläckar att täcka idag)

3. ÖGONBRYN
Först formar jag brynen med en genomskinlig mascara så att dom inte flyttar på sig. Sedan använder jag en ögonbrynspenna. Innan hade jag ögonbrynsfärg men jag gillar penna mer nu. Har haft många lite dyrare pennor men denna jag köpte för 12 kr (rea) på hm är den bästa jag haft, haha.

4. SOLPUDER
Sedan tar jag lite solpuder på näsan, hakan, kinderna och i pannan. Jag använder puderborsten, nr 1.

5. ROUGE
Jag lägger rouge på kindbenen för att få dom att se större ut. Borste nr 5 som är en rougeborste. Minen är obligatorisk!

6. EYELINER
Först lägger jag en vit eyeliner där man i vanliga fall lägger svart. Hoppas ni ser på bilden för jag kan inte förklara. Det gör jag för att få ögonen att se större ut.
Efter det lägger jag svart eyeliner runt ögat, utanför. Så att den ligger under underfransarna.

6. SKUGGNING AV EYELINER


Tar en svart ögonskugga (nummer 6) och pensel 2 och skuggar så att eyelinerstrecket inte blir så "hårt"

7. SKUGGA ÖGONGLOBEN

Skuggar ögongloben som en ostbåge typ. Använder en mörkbrun färg till det och pensel 3 och ögonskugga nr 5.

8. MER SKUGGNING


För att "möta" den mörka färgen tar jag en ljusare. Också pensel 3 och färg 1 eller 4. Jag tog båda två. Först nummer 4 sen 1. Jag har försökt rita som ni ska måla för att ni ska förstå eftersom det inte syntes så bra på bilden vad jag gjorde.

9. LÄGG TILL LJUST

Jag tar färg nummer 1 och lägger precis under ögonbrynen.

10. MASCARA



Börja med underfransarna. Sedan böjer jag överfransarna på två ställen. Längst in och i mitten. Sedan tar jag på mascara.
11. LÄPPAR

Först tar jag lypsyl för att läpparna inte ska vara så torra och för att läppstoftet inte ska vara ojämn. Tar sedan läppstiftet som är nudefärgat. Efter det brukar jag använda läppglans men det gjorde jag inte igår.

Lite svar

- Älskar din blogg! kan du visa hur du sinkar dig? skitsnyggt!
Jag har gjort ett inlägg om det, Jag kan lägga in det igen!

- precis! ögonsminkningen! :)

- hej, jag förstår att du är 91a ???:P vad gör du nu förtiden då du tagit studenten?? jobbar du?? vart i såfall:)hoppas din födelsedag blec super :D
Hej, ja det stämmer bra. Jag jobbar nu i ett år hade jag tänkt för jag orkar inte plugga vidare direkt. Jag jobbar på danderyds sjukhus i arkivet. Min födelsedag var jättebra, tack! :)

- hur ofta spelar du hockey? varför började du? får ni tacklas? vilken serie och lag? min tjejkompis spelar hockey i hässelby tror jag:)
Nu är det väl 5-6-7 ggr/vecka. Det är olika hela tiden. Men oftast 6 ggr/vecka. Vi får tacklas om man kommer två spelare och åker i samma riktning, då får man trycka upp i sargen. Laget heter Ormsta/SDE och vi spelar i högsta serien, riksserien. Jaha, kul :)

- hur länge har du och din pojkvän varit tsm? :))
Vi har varit tsm i 20 månader på torsdag :)

- varför är du så lik adriana lima
Ojj wowowoww. Tack så hemskt mycket men jag kan inte förstå att folk tycker det (det är nämligen flera som sagt det) för jag tycker inte det finns en enda likhet. Men det var ingen dålig komplimang!

- hej! kan du beskriva hur du är som person lite..asså svårt att förklara vad jag menar men hur skulle du reagera om man kom fram till dig? reagerar du olika på olika människor? du verkar vara en jättesöt tjej :-) keep up the good work!
Oj, jag är snäll. Jag varierar i olika miljöer kan man säga. Ibland är jag lite frånvarande och ibland är jag helt hype. Om man kom fram till mig skulle jag såklart bli jätteglad! Om en kille kom fram skulle jag totaldissa honom antagligen. Om jag inser att han försöker "ragga". Jag har blivit så jävla trött på killar så jag är typ otrevlig mot alla. Tyvärr. Men annars blir jag jätteglad! Tack så mycket! :)


- varifrån är jackan?
Den är från bikbok!

- kan inte du ha frågestund någon gång? skulle vara jätte kul. jag har en fråga i alla fall, har du blekt tänderna? i sådan fall har du gjort det hemma? och vad har du använt dig av?:)
Självklart kan jag ha det, roligt att du frågar! Nej, jag har faktiskt inte blekt tänderna. Jag borstade dom bara överdrivet mycket när jag var mindre (3 ggr/dag minst) men dom är inte speciellt vita längre. Ett tips är att använda dentosal som är en tandkräm som innehåller salt och det bleker tänderna. Det gör jag varje dag. Den finns att köpa på apoteket! Tar dock ett tag att vänja sig vid smaken.

I die

Damn, jag är helt död. Har gjort om lite på mitt rum. Har hållit på sen kl 7 så jag känner att jag vill sova nu. Är så jäkla trött. Ni kanske kan få se bilder imorn. Godnatt!

Lick lick


Nu ska jag vara duktig och grovstäda mitt rum. Rensa garderoben och sådär. Var längesen nu. Hörs sen
Kiss n bye

Mina favoritringar


Övre raden från vänster
Ingen aning, HM, Glitter, Urban outfitters, Kina, kina, kina, kina, öland, kina, kina, kina, kina, pilgrim

I have a dream

Här är min drömjacka. Den är av märket Céline och finns inte i sverige eller på deras hemsida..VAD GÖR JAG??

Gosh I love you

Mina underbara kors! Nu ska jag sova. Match imorgon!

Har precis tryckt i mig nästan en hel påse lantchips..ångest. Tittade på snabba cash. Den var bra! Herråååå
Kiss n bye



F-f-f-f-f-f-ffffffeeeeeeeeeeeeeeeta chucks


TRY MY LOVE

Så jävla härlig låt!

Blue


Lick shot - Sunrise Inc vs Starchild

Har precis bokat en till resa till Växjö..11-14 november!

Hjelp

Någon som vet om denna underbaringen finns kvar att köpa eller beställa? Den är från acne och kostar typ 2000..eller mer men det är värt varenda öre för fyfan vad den är snygg!!

ME MYSELF AND I


Jack-tips!

Min lillasyster kom hem med denna underbara jackan för några dagar sedan. Jag är fan kär i den. Skitsnygg. Hon har lovat mig att jag ska få låna den, ehehhe!

Ni som verkligen ville att jag skulle ha en frågestund kan väl ställa era frågor när jag väl har en frågestund? Det är såklart okej att vara anonym och ni får fråga vad ni vill - jag svarar på allt jag tycker är lämpligt. Blir det för intimt och privat så avstår jag kanske.

IDAG VAR DET LÖNING OCH JAG HOPPAR I TAKET. HAR ALDRIG FÅTT SÅ MYCKET PENGAR SAMMA MÅNAD. Fick sluta tidigare idag. Nästan en timme. Väbehövligt. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och ladda inför seriestarten imorgon mot leksand!



Dagens - 24 september

Idag känner jag mig sjukt chillmode.
Måste bara berätta mormors fail. kollade lite närmre på födelsedagskorten jag fick eftersom man aldrig kollar på dom för man vill bara öppna paketet, och då stod det "Grattis till förlovningen" hahha. Hon hade läst lite fel och det var faktiskt lite kul..haha

Hatt baby


Var och skulle kolla iphone men blev bara dum. Han som jobbade på tele2 ville bara lura på mig en htc..det var som att han vägrade sälja iphone. Jag måste åka någon annanstans. Sjukt jobbigt.

Hittade en underbar hatt också som fick bli min för 199kr. Underbart.

FRÅGESTUND

Nu var det ju faktiskt någon som bad om en frågestund och för några dagar sedan var det en annan så vi kör på det. Har inget att blogga om ändå. Men fråga på nu! Var inte blyga! Imorn avslutas frågestunden om det nu blir några frågor! hehe...


BTW Min lillasyster har tydligen anmält sig till någon hemsida och blivit förfrågad att komma och göra en provinspelning av en serie som ska spelas in i thailand och om hon blir antagen så måste vi, vår familj flytta till thailand i ett halvår från och med januari..ÄMME HUR SOFT HADE INTE DET VARIT DÅ!? bara det att jag tror hon saknar talang för det där..:/ men man vet aldrig!

Cross

Igår, (på min födelsedag!!!) dumpade dessa ner i min brevlåda. Är riktigt nöjd. Skitfina är dom! Har precis beställt ett par till örhängen, fast inte kors denna gången! ;)

Idag måste vi komma iväg till tele2 så jag kan köpa min förbaskade iphone. Vet inte om jag pallar vänta på att 4an ska komma in i lager så jag kanske köper 3gs ist. Kan inte vara så stor skillnad. Vet att kameran är bättre på 4an men jag har redan en systemkamera och en digitalkamera så jag känner inget behov av en kamera.

Kiss n bye

Collage

Jag är så sjukt dålig på att ta bilder när jag är ute, därför blir det bara såna här. Bilderna är från wooken. Först förade vi hos mican, sen drog vi till wooken och slutligen collage. Jag träffade på massa människor där, trevligt. Och det var ju massa man känner igen från tv på collage..säkert 5 pers såg jag. Vet inte vad alla heter men nemo från kungarna av tylösand, bobby från mammas pojkar, en komiker jag inte kan namnet på..soran? sen folk man sett i folks bloggar, haha. Det var faktiskt min premiär på Collage. Kvällen var rätt sjuk på vissa håll men det var trevligt!

Förresten så som ni kommenterade på inlägget "three", SÅ ska det se ut, rakt av! Tack och hej

UTGÅNG PÅ INGÅNG



Jag har haft en hyfsat bra födelsedag..jobbet förstörde allt. Var på sjukt dåligt humör hela dagen och VÄRLDENS mensvärk. Aldrig varit med om liknande. Höll på att spy. Jaja, vad trevligt nu tänkte jag berätta att jag ska ut med några tjejer. Vi får se vart kvällen tar oss! Imorn visar jag er örhängena som kom idag, passande. Skitfina verkligen! Kisssssssss n byyyyeeeee

NITTON

B-day!
Idag fyller jag nitton på en heeeeeelt vanlig dag men jobb och allt. Aja nu tänker jag vara positiv. Puss på er!

Dagens - 22 september

Skjorta: HM Leggings: Ginatricot

Three

Nu har jag alltså köpt tre par byxor med snarlik modell. Känns nästan lite mycket. Funderar på att lämna tillbaka nåt par men jag vet inte riktigt. Men vilka tycker ni är snyggast? 1, 2 eller 3?

Facelook

Nu har jag jääävligt bråttom, grabbar! Har lagfoto om en halvtimme och sen träning. Vi hörs när jag kommer hem.

Måste bara säga att ni är SJUKT kassa på att kommentera. När antalet läsare ökar ska väl kommentarerna också öka?....
Kiss n bye.

Dagens - 21 september

Tisha: Ginatricot Leggings: Ginatricot Skor: Dr Martens Jacka: Bandolera

Måndag


Hemma från träningen. Ont i ryggen. Imorn är det lagfoto. Igår var det fullmåne, därav riktigt usel sömn. Mycket politiksnack- jag pallar inte!!!!


Alexander Wang

Metallicjackan! Ja, tack. Så jävla grymt det hade varit att äga den.

Hiss

Någonting jag tycker är skitsnyggt är kombinationen röd och beige. Helt perfekt. Kolla bara här på bilden på Caroline!

Dagens - 20 september

Skor: Scorett Byxor: HM trend Tröja: HM Divided Halsduk: Gjort själv

My nails are nude


Nya lacket. Sjukt nöjd. Dock är jag inte så nöjd med att hockeyn lyckats ta varenda nagel på mina händer. Har aldrig haft så korta naglar. Ever. Ischlo pischlo.

Tuben




Tre bilder från tuben. Ville visa mina händer, detaljerna. Ringen. Den underbara svalan.
Idag såg jag Fredrik Reinfeldt på stan. Gaaaaaaanska mycket folk runt om.
Nu ska jag lira match, mot aik.
KISS N' BYE.

Nytt

Varit i stan för att säga hejdå till Nicklas. Hann springa på stan i ca 20 min och bränna ca 900 pix. Känns egentligen inte så bra. Men jag är nöjd. vet dock inte om jag ska behålla alla 3 par byxor jag köpt i helgen. Vi får se. Var tvungen att köpa eftersom det var som sista storlekarna kvar.
1. Byxor från HM trend, 299kr/st.
2. Transparent skjorta HM Divided, 99kr.
3. Nudefärgat nagellack Mavala, 45kr.
4. Sminkborttagning L300, 99kr. (Har kollat tester och den ska vara bra)

Måste bara säga att pudret jag köpte igår från clinique var fantastiskt. Älskar det. Måste köpa ny foundation också nu när jag bara blir blekare och blekare. Vet exakt vad jag ska köpa för någon, hehe.

Dagens - 19 september


Jacka: Weekday Shorts: Lindex Ringar: Hm, glitter & kina Linne: HM Hårband: Gjort själv

ICE CUBE

Smoke Some Weed
It Was A Good Day
Check your self

Jag diggar hans oldschoollåtar. Här är tre av dem. Hans nya är också bra. Bland annat den jag la ut tidigare: I Rep That West som är från 2010. Och ni som inte lyssnar på hiphop förstår ni er inte på detta.

Bildbomb



Dream


Kenzas nya skor. Huuuuuuuuuuuuuur snygga? Want.

Lyric blouse black

Weekday har så balla kläder. Hittade en skjorta som inte har några axlar som var skitball men den var slut i min storlek, såklart. Denna tyckte jag var skitball också. Hittade den dock inte i affären igår men..

Trött lördag

Har precis vaknat. Har träning idag..usch. Vill inte. Filmen igår var rätt mysig.
Uppmärksamma att jag har skrivit vart shoppingen kom ifrån i det inlägget.
Nä nu ska jag väcka bebisen. Pusss

Dreamcatcher

Nu har vi precis varit nere vid ica och köpt lantchips och ska se på last song! Hoppas den är bra. Ha en bra fredagskväll. Förresten så älskar jag min dubbelring med svalan på! Har även betalt ett par örhängen som jag väntar på. Spännande. KISS N BYE

Leo


Lite mindre i plånboken och lite mer i garderoben

EDIT: Eftersom det var några som undrade så skriver jag vad grejerna kommer ifrån och så.
1. Löspuder och concealer från clinique, Åhléns city
2. Armband/ring med två svalor kommer ifrån urban outfitters
3. Dubbelringen med svalan kommer ifrån glitter
4. Leopardbrallorna kommer från bikbok, vita stickade koftan samt tjockare strumpbyxor från HM. Är så jävla trött på att mina svarta tunna går sönder efter en användning. Hittade också knogjärn, såna vanliga på urban outfitters, men såklart fanns det bara små kvar som jag provade och det tog väl typ 10 min innan jag lyckades få av mig dom igen. Det var på gränsen att man frågade bruden i kassan om man kunde få lite varmt vatten eller att man gräppa närmsta sax för att bli av med fingret. Har den största storleken på ringar typ...På glitter fick jag testa alla storlekar, hehe.


Dagens - 17 september

Shit jag fyller år på onsdag! Jag känner mig sjuk. Buhu.

Hang with me

Robyn - Hang with me
Har aldrig gillat robyn men denna låten gillar jag! Spola fram, introt är segt.

Agyness knitted sweater

Typ en sån vill jag ha. 249kr från ginatricot. Ett riktigt höstplagg. Mysigt också.

Torsdag

Jag hinner inte blogga nu. Nicklas pallar inte med mig när jag bloggar och jag vill inte göra det när jag är med honom. Har träning snart också.
Nu ska jag sova! Puussss på er.

Dagens - 16 september


Tröja; Monki Skor; Scorett Skinnjacka; Vinyl Halsduk; Gjort själv Brillor; Ginatricot

Feathers

Hur snygga var inte dessa? faan jag minns inte vilken blogg dom kom ifrån! En tjej sålde sina eller om hon gjorde dom själv..det vet jag inte men jag dör ändå. Dör varje gång jag ser något snyggt och nu dör jag igen.

Någon som vet vart man kan köpa fjädrar!? Om någon av er vet och säger vart man kan köpa såna här fjädrar så SÄG TILL för då lovar jag att göra ett par och skicka! Nu ska jag träffa john blund. Pusss

Things to do

Nu har jag fullt upp. Måste städa rummet och duscha samt sterilisera 2 av mina piercingar igen. Dom kan lätt bli ofräscha. Sen kan jag sova, och sen kan nicklas komma. Han kommer vid 3..och jag slutar 5..imorn alltså. hehe, kraken får vänta.
Har beställt ett par örhängen också!

Nothing but love

Dagens facelook.
Ser sjukt lökig ut och det beror på att min foundation innehåller ganska mycket olja eftersom jag har så torr hy och min puder har jag tappat i golvet så jag ska köpa ett nytt i helgen. Har varit på dåligt humör somfan idag för mamma har missfärgat mitt favvolinne. Har inget att skriva punkt slut

Dagens - 15 september

Skor; Scorett Byxor; HM Linne; HM Keps; HM herr.
Alltså det är sjukt vilka miner jag gör, haha.

That skirt

Kjolen....DÖR. vill ha den! Fyfan vad snygg! Wheredidyougetthat.com. Den ska tydligen vara från forever21 men jag har kollat igenom alla kjolar på hela jävla hemsidan och där finns den inte. LACKAR.

Boots

Leopardmönstrad sko kilklack stövlett
Är väldigt taggad på att köpa mig ett par såna här. Kollade ut ett par på New Look när jag var i london men dom var slut i svart och jag kände inte för gråa. Måste kolla klackhöjden eftersom det inte står på hemsidan...vill ju inte bli för lång. Dom kostar 699kr.

Top 10 trends

1. Socks
2. Satchels
3. Animal print
4. Varsity
5. Maxi
6. Vintage watches
7. Fedoras
8. Two finger rings
9. Oversized jumpers
10. Collars

Denna trendreport kommer ifrån urban outfitters. Själv skulle man velat lägga till aviatorjackorna och päls samt stickat. Men det är så mycket som är snyggt i höst så det är bara välja och vraka.

TiszzzZZzzdag

Idag är det tisdag och på torsdag får jag äntligen träffa nicklas! Tiden går så sakta nu. Träning ikväll, men jag kör bara fysen för att överhuvudtaget orka gå upp imorgon på morgonen. Har fått dålig hy. Ni ser ju, EN FINNE! nejmen blämmor lite här och var. Beror ofta på att man äter dåligt eller sover dåligt. Troligast är det sistnämda...det är inte rimligt att jag äter för lite..

Dagens - 14 september


Bomber


Äntligen hittde jag min lilla bomb. Den har varit gömd i garderoben i ett år. Den är från weekday och jag fick den för 100kr. Kostade annars 600. Överkomligt.

Dör lite


Men ursäkta ska det finnas såhär mycket snygga smycken? Dör för alla. Vill verkligen ha allt. Shoppingdag på fredag spikat! Sorry älskling, du får följa med. Hihi han älskar att shoppa med mig för jag är inte alls världens jobbigaste!

Burgundy

Gillar färgen. Snyggt nu i hört. Dock lever jag totalt för sommaren. Finns inget bättre.
Är nu heltidsanställd på danderydssjukhus, i centralarkivet där jag sorterar och rensar journaler för flickan som undrade. Det suger. Jag mår psykiskt dåligt på riktigt. Men jag får skylla mig själv när jag inte sökt något annat. Det är till årsskiftet!

Dagens - 13 september

Kofta; London Leggings; HM Tisha; Ginatricot

Jag är så död. Har inte ens orkat röra håret så det är katastrof!!! Riktigt ful outfit också..Kanske byter.

Ö-vik över helgen


Imorgon åker jag iväg..tidigt på morgonen. Det blir alltså inget bloggande denna helgen heller. Bloggar när jag kommer hem på söndagen. Om ni har frågor, ställ gärna dom då så jag kan svara på dom när jag kommer hem! Annars får ni ha det så bra så hörs vi på söndag!

Till salu

Nu har jag bestämt mig. Jag tänker sälja min bruna aviatorjacka från Lindex. Jag säljer den för 799kr (eller högsta bud) som jag betalade för den eftersom den är så populär och oanvänd, alla lappar finns kvar och även kvitto. Vet att det var någon som var intresserad men skriv här i kommentarfältet om ni är intresserade. Är det fler som vill köpa den så går jag efter närhet, enklare att bestämma träff istället för att skicka så helst att ni bor i Stockholmsområdet eller i Växjö där jag befinner mig ibland. Den är alltså i strl S. Det tar emot ordentligt ska ni veta. Jag gillar den oerhört mycket men jag kan inte ha så mycket jackor!

Nu ska jag träna. Puss på er.


Facelook

Sista dagen på jobbet...om det inte blir så att dom tar till ännu en period och då kommer jag att vara heltidsanställd. Känns sjukt deprimerande. Usch. Imorn ska jag till ö-vik med hockeylaget på cup. Har tröttnat på hockey så det är ytterst motvilligt. Hatar cuper. Har man inte växt ifrån det? Känns som att jag är 5 år och ska åka på cup (ååååh ja va kul) fast ne. Nu måste jag packa typ, och min träning börjar om typ två timmar.

Dagens - 9 september

Klänningen är från HMs kollektion the garden.
Usel kvalitét men det blir så ibland när man förminskar stora bilder som är tagna med systemkamera.

Ögonfransförlängning tack

Ögonfransförlängning...hur nice vore inte det? Kolla bara på denna bilden på Tyra. Damn! Kostar bara typ 2500kr i månaden..hehe.

En outfit


En outfit från London.
Koftan är från Zara, Toppen från HM och väskan från longchamp.

Ice cube


Dynamite


Glömde visa kicksen jag hade idag. Här är dom..
Hade sjukt tråkigt på jobbet idag, typ som vanligt. Så jag tog en sån man tar bort häftstift med och slet på jeansshortsen. Ska fixa bättre sen. Nu ser det inte bra ut.
Ingen träning idag så det blir att slappa och sova tidigt. Är jetetjött. Åker till ö-vik i helgen på cup, jag vill inte. Prinsen kommer om en vecka, jag VILL.
Blev erbjuden jobb idag via tele på ett dagis 300 meter ifrån mitt hus och jag tackade nej. Hatar jobbiga barn.

Lite för öronen

Edward maya - This is my life
Basshunter - Saturday
Alex lamb ft Christina skaar - Freedom
666 vs tag team - Whoomp!

Dagens - 8 september

Ser ut som att jag tar mig på skrevet (vilket jag gör? eller?) fräscht.
Allt är från london förutom magtishan som kommer ifrån monki.

Levis

Har så länge letat efter ett par slitna ljusa höga jeansshorts, alltså i kanske två år. Ett par som sitter bra. Tajta. Och så ligger dom där med hundögon och bara gnäller på ett bord på urban outfitters 2hand avdelning och bara väntar på att jag ska haffa fram 350 spänn. Fett värt. Love em.



Got to have

Hur ballt var inte detta örhänget!? Vill ha NUNUNU. Från klingans blogg.

Stickat

Här är andelen stickat jag fick med mig hem. Otroligt populärt i höst. Älskar stickat. Fungerar alltid och till allt.

Förresten så funderar jag på att sluta på hockey och flytta till växjö ett tag..dum ide kanske. Från en storstad till en liten. Kommer att kännas knååz. Egen lägenhet kanske vore rätt soft men jag är så bortskämd med serverat bord varje dag och tvätt. Jag gör inte ett piss hemma verkligen. Stackars mamma, borde hjälpa henne mer.

London pics

Ett: Lite kul...heheh PORR
Två: Ekorre. Skitgullig. Matade dom med nötter.
Tre: Random bild
Fyra: Randomigare bild
Fem: Randomigaste bilden
Sex: Oohh nice. Skulle skoja lite, ganska kul. Kan ha varit världens godaste pizza ELLER så var det jag som var världens hungrigaste människa när jag åt den. Det är en tolkfråga
Sju: Min var godast! Frappuccini caramel
Åtta: Ja ni kan ju fråga min kära mor hur hon lyckades med det där..för mig är det obegripligt.
Nio: Hummer
Tio: History museum
Elva: Telekiorren
Tolv: Random
Tretton: Kan detta vara världens sötaste ekorre eller? Den var helt inne i sin kaka ska jag säga. Tog en bild typ hundra meter ifrån eftersom den normalt sätt hade sprungit därifrån om jag hade kommit närmare, men icke sa nicke. Jag gick närmre och närmre och tillslut satt jag precis framför och den VÄGRADE flytta på dig. Snacka om hungrig!!!

Aviator

Hittade en ny aviatorjacka som jag är kär i. Hade ju tänkt sälja min lindexjacka till en läsare men nu känner jag mig nästan osäker. Vi får se. Kan fan inte ha två, det blir för mycket då. aja, ursäkta minerna, haha.

Dagens - 7 september

Det är fan inte långt kvar tills jag fyller 19 nu. Fast vad är det att längta till? 19 är en värdelös ålder + att man blir bara äldre och äldre.
Tröja; HM TREND Leggings; HM Divided Kofta; London

Leo

Ett par leopardstrumpbyxor. Gillar djurmönstrat. Riktigt snyggt! Gick väl på typ 20 svenska. Asnice

Nu är läsarantalet tillbaka igen. Kul att se. Tror att många av er följer mig via bloglovin, det märks. Roligt!

Converse

Någonting jag verkligen behöver byta ut är mina vita höga converse. Converse i london kostar ca 450 svenska så det passade ju PERFEKT.

NU: TRÄNING.

Im too high

Jag älskar skorna. Sjukt snygga. Jag hatar att jag är 175cm för jag blir nästan 190 i såna skor, alltså alldeles för lång. Not very fun. Leopardskorna är från butiken office och dom nedre från river island. Förövrigt så älskar jag båda butikerna.

Måndag

Jag kommer ihåg själv när man inte hade blogg hur mycket jag störde mig på när bloggare bara "ååh jag älskar er så mycket" men jag kan faktiskt förstå dom nu. Jag kan bli på jättebra humör bara av era kommentarer. Älskar när ni ger mig tips och säger vad ni tycker och sådär. Jättekul! Och Malin, angående plattpermanenten saken...vad heter den? för jag har hört om den.. att det ska vara till afrohår? blir inte håret jätteslitet?
Nu ska jag fira min lillasyster. Hon fick två par fejk ugg som hon verkligen ville ha men hon kunde inte bestämma färg så hon fick ett par bruna och ett par svarta och lite pengar. Mamma fick chanel no 5 parfymen, jag älskar den. Hatar när fjortisar säger att den luktar tant..då har man ju inget sinne alls. Okej om man inte gillar lukten men den är underbar tycker jag. Helt klart en klassiker.
Min london-shopping kommer att komma upp i separata inlägg så att ni vet!

Palladium fake

Det finns fake palladium på skopunkten för er som inte vill lägga ner pengar på dom, för bara 299kr, finns i vita också. Dom vita är mycket snyggare!

Dagens - 6 september

Skinnshorts //Lindex
Tröja //Monki
Halsband //HM
Hårband //Gjort själv
Väska //Gammal
Skor //Scorett

HOME

Hellooooo babes! Im home. Känns skönt men ändå inte. Precis som det kanske brukar. Känns som att jag var där längre än 3 dagar. Britterna är så sjukt trevliga och hjälpsamma. Man blir så glad. Vi fick bara ta med oss 10kg hem så det blev inte så värst mycket shopping men ändå lite. Jag visar senare. Fan jag älskar London, vill tillbaka. Men primark? Vilken hype om det och det var ju enbart skit. Fan vad jag hatar primark..ehe. Jag känner mig konstig. Behöver en återhämtning. 
Idag fyller min underbara lillasyster 13 år.

LONDON BABY

Jag sitter antagligen på flygplatsen vid det här laget. Jag har tvingat min pojke att publicera detta inlägget. Jag kommer inte hem förens på söndag natt och därför kommer ni inte att se några inlägg dyka upp förens på måndag. Hoppas det är okej! Ha det så bra pussssssssssssss

Dagens - 2 september

Både tröjan och leggingsen är från HM!

My blue love

Hemma igen då. Storstryk. 6-1. Brynäs kommer helt klart ta silver i elitserien i år efter modo som kommer ta guld. Grymt bra lag.

Onsdag

Har lika bråttom som vanligt. NU är det match som gäller, mot brynäs, träningsmatch. Man först måste jag packa. Åker till London imorn! Får bara ha 10kg så det gäller att inte ta med sig nåt typ..ehe. Jävligt svårt det där.
Har lagt märke till att det går en direktbuss från mig till Kista c, praktiskt eftersom det är öppet till 9 varje dag!

Dagens - 1 september

Klänningen är från HM!

Nytt i garderoben

Igår efter åkte jag en snabbis till stan för att köpa presenter till mamma och sofia, men till sofia hittade jag inget..men däremot till mamma. Ni får veta senare vad jag köpte. Vi åker till London imorn, det är ju helt sick. Fan jag vill shoppaaaaaaaaaaaaa. Det blev uselt med uppdatering eftersom jag gick från ett jobb till ett annat bara nån timme efter, och emellan det var det ju stan. Jag inventerade på Willys med laget och träffade där rink och bure från min klass! Kom på hur mycket jag saknar klassen då...

I alla fall, klänningen har jag väntat på i evigheter att den färgen ska komma in på HM i min strl. Har en likadan i svart som ni kanske vet, men jag älskar den gröna också. Oversizetröjan är från HM

RSS 2.0