PUSS

Idag har jag gjort en ear cuff, är faktiskt nöjd. Ni får se den imorn! På onsdag ska jag ut, fan vad jag längtar. Är så grymt taggad! Jag hoppas dock att det blir tegel, hähä. Jag börjar bli frisk nu, äntligen. Var och tränade nyss, styrketräning. Så skönt. Har inte tappat så mycket i alla fall. Ännu skönare.
Jag har ingen inspiration att blogga men jag vet i alla fall vad ni sa att ni ville se. Ska försöka ordna det. Snart.
Förresten nu skrev en läsare (TACK!!) att någon annan bloggare tagit en bild från mig och lagt upp på sin blogg, det är okej men ni får gärna länka till min blogg då, tack.

JUST LET IT GO

Kjol HM trend
Tee Ginatricot
Skjorta HM
Skinnjacka Vinyl

HÅRBOLL?

 

Ni anar inte vad jag garvade när jag såg dessa. Är det en hund eller ett marsvin? Phahahaha. Såg framför mig att den går omkring och nosar jättehetsigt. Från Jeffrey Campbell om någon är sugen....Vem vill ens ta på sig dessa? PUKE.

Såg att jag fått utlänska läsare så nu har jag fixat google translate på bloggen. // From now on, you can translate my blog into your own language! Does it work? Let me know.

<div id="google_translate_element"></div><script>
function googleTranslateElementInit() {
new google.translate.TranslateElement({
pageLanguage: 'sv'
}, 'google_translate_element');
}
</script><script src="//translate.google.com/translate_a/element.js?cb=googleTranslateElementInit"></script>

 


WANTED


Source
Vill ha en vanlig enkel clutch. Gärna i någon frän färg eller en genomskinlig. Vore fett.
Den svarta är från comme des garcons och den orangea från cos!
Hahaha stackars mamma, jag drev med henne igår att jag blev aslack att hon hade snott min acnepåse och hade sopor i så jag bara "nu får du fan fixa en ny" och jag trodde hon fattade för vi är så jävla oseriösa i min familj men imorse såg jag att hon tvättat den och hängt upp den på tork, phahahha. Typiskt mamma!
Jag har precis tackat nej till ett jobb jag vart och provjobbat på och sådär (skulle dit idag egentligen), en kompis fixade. Jävligt schysst snubbe! Tyvärr var det verkligen inte min grej så jag kände att om jag inte tackar nej till detta så kommer jag få enorm dödslängtan typ. Så illa var det för mig. Det skapar samtidigt endel ångest. Äsch skitsamma. Känns det inte bra så gör det inte.

BLACK AND WHITE

Jag satt och testade igenom typ alla funktioner på mitt fotoprogram som jag har. Kult faktiskt. Hittade denna effekten som faktiskt gjorde denna otroligt fula bild lite fetare. Har dock ingen aning om vad effekten hette, möhö. Tycker dock att bilden är lite skrämmande. Ser obehaglig ut. Och nej, jag kliar mig inte på mutti. Dock så minns jag inte nu vad jag gjorde. Kul hade jag i alla fall, helt klart.
Nu ska jag fortsätta kolla på wallander, eventuellt starta glassmaskinen. Hörsssssssss
Possss nighty

CHILLMODE

Nu mina vänner kommer snart mitt favvoprogram! Kan ni gissa? Jaa precis, solsidan!

SILVER SMOKE

Först och främst, Tack för era fina kommentarer. Tycker ni är så himla fina, verkligen.
Tack ni som röstat på outfitsen. Lika kul att varje gång se att jag tycker typ tvärtom! Haha.
Jag kom hem strax efter två och hade jävligt ont i magen. Då menar jag nästan så ont som jag hade den där gången jag var så nära att svimma inne på pressbyrån. Föll ihop helt för er som inte vet. Ber om ursäkt för den än en gång, Carro!
Har i alla fall sovit nu så jag mår lite bättre men fan inte bra. Vad fan har jag gjort?
IDAG FYLLER MIN BÄSTA VÄN DANIELLA ISAKSSON 19 BAST!!!! DET SKA FIRAS NÄR JAG KOMMER NÄSTA HELG! HERRÅ!
Ps. Lyssna på Sammy Davis Jr - Movits! och silvriga minx är inte helt fel va näääää ds.

ACNE

Kostar ba 2 och 5.

EVERYBODY JUST HAVE A GOOD TIME

 

Leggings American Apparel
Tröja HM
Skor Nelly.com
Orkade inte lägga något krut på sminkningen idag, haha. Andra bilden är inte seriös. Nu ska jag på middag och det finns en chans att jag hamnar på tegel men vi får se. Måste jag springa till bussen nu. Ha en trevlig fredagskväll!

NITAR

Ska nog dra igång nåt liknande projekt till ett av mina shorts! Vi får se vad jag hittar på!
Idag har det varit jättebra väder. Första gången det var för varmt för fjällisen. Soligt och allt. Awesome!
Nu ska jag göra mig iordning lite för jag ska bort ikväll. Från och med nu tänker jag inte alltid skriva vart jag ska varje gång. Lite privatliv vill jag allt ha. Lägger iaf upp outfitbild sen!

FAVORIT?

Senaste outfitsen! Har ni någon favorit?

AND WE GON' MAKE YOU LOSE YOUR MIND

Gammal bild.
Hello babes!
Igår blev jag så jävla sur för att jag inte kunde gå ut och dansa. Min hals kändes helt svullen och ömmade och jag hade jätteont i magen. Satt och lyssnade på min nya favoritlåt och jag ska inte ens säga vad jag blir av att lyssna på en, hähä. Eftersom jag var så sur så gick jag och la mig skittidigt. Tror nästan att jag skippar att skriva vilken tid med tanke på att min 13 åriga lillasyster förmodligen la sig 5 timmar efter. Vaknade i alla fall nu. Hoppas ni hade en bra fredagskväll med mycket bärrtz och assshakin!
Läste på Kissies blogg att hon också var bjuden till den där festen i sviten, synd att jag inte drog dit, phahahah
Förresten har jag berättat att dom där solglasögonen smälte i resväskan påväg hem från thailand? hahahah FAN

FRIDAY

Bild från förra lördagen på mig och Emma! Hatar mina hamsterkinder!!! DIE!
Jag fick så jävla ont i magen från ingenstans för nån timme sen så det blir ingen utgång för mig! Fan jag som är så jävla taggad! Har ju uppdaterat dance or die och har hittat en ny favoritlåt! Eller Linn hittade den åt mig, hehe. Lyssna på Party rock anthem!
Ha en trevlig kväll!

HELLO PINK

Hittade en rosa kavaj i mammas garderob. Hur grymt? Den kommer jag att sno ibland. Tur att jag får låna hennes kläder! Dock så brukar jag inte fråga utan bara hänga in hennes snyggaste plagg i min garderob och hon blir lika lack varje gång. Haha. Men det förstår jag skulle bli skitsur om min syster skulle ta mina grejer!
Jag har varit med om att en person faktiskt har snott kläder av mig! Jepp ni hörde rätt. En kjol (min favvokjol), en klänning och en tubtopp! oskön tjej va?

BE FREE


SO HYPNOTIZED BOUT THE WAY YOU MOVE

Linne Monki
Byxor Mammas gamla
Hatt Bikbok
Sitter och lyssnar på den gamla låten Gemini - Hypnotized.

NELLY.COM

Här har ni två snyggingar från nelly.com. Dock för höga för mig men ett tips till er. Båda kostar under 500pix!

SHE GOT THAT WHOLE PLACE GLOWING

Gammal pix.
Hemma nu. Råkade slinka in på ett zumbapass på gymet - uppsss. Inte bra! Jag har nämligen fortfarande ont i halsen och känner mig sjuk men jag kunde ju inte motstå när det fanns platser kvar! Jag känner nu hur halsen tjocknar till. Jag kommer aldrig bli frisk om jag håller på såhär. Jag får skylla mig själv! Nog om det, imorn är det fredag och jag SKA bli frisk för jag vill festa!
Fick en rätt skön överraskning på posten idag. En lönespec från DS med typ "bortglömda" utbetalningar, bland annat friskvårdbidraget jag pratade om, och semesterdagar jag inte tagit ut! 3 lusingar HEJ!!! Inte helt fel. Fan vilket flyt jag har för tillfället!
Som ni märker så byter jag header hela jävla tiden vilket till och med jag själv stör mig på men det är för att jag inte vet vilken jag ska ha och jag kan inte göra en snygg. Om någon av er skulle vilja göra en snygg header så får ni gärna göra det! Samma storlek som den jag har nu ska den vara isåfall! Maila till [email protected]!

PALLADIUM ♥ WEEKDAY


Source
Har ni hört att palladium har inlett ett samarbete med weekday som lanseras i vår?
Jag är riktigt sugen på ett par helvita. Kanske får ersätta mina converse i vår. Vem vet.

YOU KNOW I LOVE YOU

Den här tjejen tycker jag är så vacker. Eller så är det bilden jag gillar så mycket. Eller hennes hår. Jag älskar iof hennes hår. GE MIG.
Jag är på så jävla bra humör nu. Jag och min närmsta killkompis Filip har inte pratat på ett tag (nästan ett halvår) för vi har varit osams men det gjorde vi idag och insåg att vi hade saknat varandra och det kändes precis som vanligt och det kändes hur bra som helst. Jag ska träffa honom om en vecka för då ska jag åka till Växjö för han bor där. Ska bli så kult!
Nu ska jag åka och handla med mamma sen ska vi åka till gymet och bara sitta i bubbelpoolen och bastun och bara tjilla.
TJO

IT'S ME

Tee Ginatricot
Byxor Ginatricot
Kängor Dr Martens
Skinnjacka Vinyl
Den här outfiten kände jag är sååå jag. Enkel. Jag gillare.
Ni som känner mig vet att jag älskar franska. Fast det kanske ni andra kan lista ut med tanke på att jag valde att skriva min tattoo på franska. Sexigaste språket som finns. Vill träffa en fransman typ. Nejmen iaf, jag tänkte bjuda på en skön fransk hiphop-låt. Har länkat den förr men det var minst ett halvår sen så lyssna på den!
Vaï - Sur Ma Vie

I JUST SHOT A MAN DOWN

Usch fy och blä vad jag är trött på att vara sjuk. Hur länge har jag inte tjatat om att jag är sjuk? Börjar bli jävligt gnälligt. Att snora och hosta är inge kul. Börjar typ få skavsår runt näsan för att jag snytit mig så mycket. Rättså fräscht. Ska vara tyst.
Förresten det var några som skrev att de ville att jag skulle öppna mig mer och jag kan tala om att jag börjar garva när jag ser det för det vill ni INTE. Jag är helt sjuk i huvudet och skulle kanske förlora läsare på att skriva allt jag känner och tänker. Hahaha

KAN JAG INTE BARA FÅ GÅ OMKRING SÅHÄR?

Jag är så sjukt trött på vinter och kyla. Jag vill bara kunna kasta på mig min snygga skinnjacka. Jag vill ha vår. Det räcker nu! OKEJ???
Nu måste ni hjälpa mig, detta är ju förjävligt. Ni ser ju att det ser likadant ut i min blogg varje dag, en outfitbild, en egobild och nåt kollage typ. INTE OKEJ. Jag vill att ni hjälper mig lite nu och säger vad ni vill se mer av här i bloggen. Dags för frågestund? Ni skriver ju att ni vill veta mer om mig, fråga mig massa saker då! Tell me!


VI HÖRS!

Hoodie Bikbok
Tee Weekday
Skinnbyxor Zara
Skor Converse
Ringar Kina och Thailand
Handsmycke Gjort själv
EUUWWW KOLLA MITT LÅNGFINGER!! HAHAH

LINDEX LEVERERAR

Jag går sällan in och kollar på Lindex! Jag missar saker märker jag. Kollade nyss hemsidan och den här bikinin hade jag fan inte tackat nej till. Älskar att den är udda. Överdelen kostar 129 pix och underdelen 99!
Inatt drömde jag att någon hade snott min iPhone 4 och bytt ut den mot en 3GS. Var så jävla lack när jag vaknade. Frisk dröm, haha. Drömde lite annat också men det är inget jag vill skriva här tyvärr. Från början hade jag tänkt ha bloggen som en dagbok som jag kunde kolla i när jag blir äldre där jag kan skriva av mig lite. Jag har alldeles för många läsare för att kunna öppna mig här.

FÖR MÅNGA HÄNDER PÅ FÖR MÅNGA STÄLLEN

Jag har ingenting att skriva. Jag vet inte vad jag får skriva och inte. Men jag kan säga såhär: Det går bra nu.

BABY I CAN'T KEEP MY EYES OFF YOU



DETAILS

Har ni förresten sett att Zara expanderar sin webbshop med start 3 mars och kommer att sälja bland annat till Sverige. BRA VA?!

IM OFF

Kavaj HM
Tisha Ginatricot
Byxor Lindex
Bytte dock ut mina converse mot ett par höstboots! Nu ska jag till stan. Vi hörs senare! PUSSPUSSPUSS!

I AM A MILLION MILES AWAY

Hatt Bikbok
Byxor Vila
Tröja Ginatricot
Jag vet inte hur man gör headers. Var tvungen att göra en mindre. Jag suger. Hahah har haft den där bilden på min header nästan enda sen jag började blogga. Blir inte så mycket variation då mina kunskaper är minimala. Och html-koder.....mår illa av dom.

MER FAA

Snodde kollaget från Marcellas blogg.
Det är alltså fler grejer som kommer att visas i HM's Fashion Against Aids kollektion! Inga dåliga saker.

I WANNA FLY

Jag måste bara säga att jag inte accepterar främlingar på facebook. Isåfall om vi har massa gemensamma vänner så kanske jag träffat personen utan att minnas det men jag får dagligen förfrågningar från främlingar, vet inte om det är läsare men jag vill bara säga att jag inte accepterar okända. Hoppas ni har förståelse för det.

THAIOUTFIT SJU AV SJU

Tisha Klippt själv en tröja från Bikbok
Shorts Urban outfitters

SÄLLSKAPET

Min kompis Amadeus (blå skjorta) har precis börjat göra låtar och detta är deras första låt. Så jävla grymt!

PÅ BEGÄRAN

"kan du inte lägga upp en bild på din studentklänning från framsidan och bak? snälla? vet att du inte har nån bra bild men om du skulle kunna sätta på dig klänningen och ta några bilder bara :) har du sytt den helt själv? ååh den är så fin!"
Tyvärr så är dessa bilder de enda jag kan bjuda på för jag har ingen aning om vart klänningen är någonstans. Den ser exakt likadan ut på baksidan som på framsidan. Och nej, det är min mamma som sytt den, inte jag. Haha!

HALSBAND ÖRHÄNGE

En söndag, vad säger man. Söndagar är useless. Ogillar söndagar för jag har alltid så tråkigt. Fast som vanligt på söndagar så får jag ryck och måste skapa något. Igår gav jag bort två handsmycken till födelsedagsbarnen för mina sista småkedjor men hittade en annan, större och knåpade ihop detta vaddetnukanvara. Ett halsband/örhänge. En accessoar iaf.
Nu blir det hemmagjord gräddglass och solsidan. Därefter wallander.
LOVE

CHICA BOMB

Byxor Monki
Tisha Ginatricot
Väska Alexander Wang

ORANGE

Skulle inte tacka nej till dessa klackar från topshop!

ETT ORD: PINSAMT

Rubriken beskriver gårdagen utmärkt. Om vi räknar bort middagen såklart. Eller vi säger såhär: Efter tio beskriver den bra. Nog om det.
Ni ville veta vilka skuggor jag använde mig av igår och det är först den lila, längst ut, i mitten den blåa och längst in den gröna. Så ni ser ungefär vad det är förnyanser. Nu var ju inte bilden tillräckligt skarp men den första kommer från isa dora och dom andra från loréal.
Måste också säga att det ljusa som ser ut att ligga längst ut..det är från min concealer. Tog det på helaögonlocken igår istället för bara under brynet. Dunno why. Varför det glänser vet ingen.

GOING OUT FOR DINNER

Tee Ginatricot
Skinnbyxor Zara
Bomb HM
Nu ska jag iväg på middag hos Johanna och Sofie. Två tjejer i mitt gamla hockeylag som fyllt år. Känner mig inte alls bra men nu har jag ju kirrat present och grejer så jag ska minsann inte banga. Ska dock inte stanna kvar på festen tror jag. Ni får iaf ha en riktigt bra lördagskväll! PUSS

AFFORDABLE LUXURY

Den 27 april släpps Affordable Luxury kollektionen på Lindex signerad av designern Ewa Larsson.
Jag ska lägga vantarna på detta underbara halsbandet. Det är ett måste.

HOLD ME CLOSE

Bild tagen för typ tre veckor sen efter att jag kommit hem från thailand. Fan vad tiden gått fort.
Är ni på olika musik "humör" olika dagar? Det är jag, och idag vaknade jag upp med världens dubstep humör. Lyssna på Denna. Den är grym.
Spännande att se vad som händer idag. Har tre olika planer, alla krockar dock med varandra men jag vet vad jag ska välja. Det blir middag hos Johanna och Sofie då dom fyllt år. Missar tyvärr min kusins 25års fest för mamma och pappa ska tydligen åka senare så då hinner inte jag följa med. Trisst med tanke på att vi träffar dom så sällan. Är dock fortfarande sjuk så jag stannar inte kvar på deras fest i think. Tänker nämligen skippa alkoholen så jag kan bli frisk någon gång!

THE WINNER


Det är så kul att se vad ni gillar mest. Jag gillar dock dom som fick minst röster, haha. Det säger ju bara att jag är lite udda om man säger så. Vet att jag har konstig stil, haha. But I don't want to be like everybody else!
Tvåan gillar jag för att den är så enkel och slapp men samtidigt snygg. Älskar min gråa hoodie.
Ettan gillar jag för att den är så udda, haha. Vet att många hatar mig just nu för att jag har dom där byxorna men jag älskar dom. I won't take them off.

INSPIRATION

Lite inspiration. Bilderna är lånade från Jak & Jill.
Hatar att behöva krossa helgens planer på grund av hosta, halsont och förkylning. Blir att sitta hemma idag då. Men först blir det god middag och därefter hoppas jag att mamma kommer hem med en hyrd film och lite att knapra på. Skulle vara perfekt. Är så pass seg och pösig att jag inte känner för att festa för fem öre.
Listan är som vanligt uppdaterad för er som ska parta - Dance or die.
Ha en bra fredagskväll!

THAIOUTFIT SEX AV SJU

Tisha Metallica
Shorts Klippt själv av ett par byxor från ginatricot
Någon grabb där ute som vill skänka typ rock t-shirts el harley davidsson el nåt annat fett. Hör av er till min mail isf! Vore asschysst! Denna fick jag av Patrik! Min snälla barndomsvän!

FAVORIT?

Mina senaste outfits..Har ni någon favorit?

CRAVING

HM FASHION AGAINST AIDS. SLÄPPS 26 APRIL.

Godmorgon solstrålar! Har ni sovit gott? Jag sov skiiiitdåligt verkligen. Skulle inte kört zumba igår tror jag. Jag hade hosta, täppt i näsan och samtidigt halsont så jag sov inge vidare. Och så mardrömmar på det. Jag drömde att jag var själv hemma hos mormor (?) och så kom det typ 6 grabbar, alltså då snackar vi hulkar (inga namn här, haha) i mina ögon var det typ 6 donkey kong. Dom skulle försöka rapea mig och jag slog ner alla med ett järnrör och så vaknade dom igen och så höll det på hela tiden. Lite obehagligt men jävlar vad kul, haha.


END OF DAYS

Hata mig hur mycket ni vill men detta är tungt. Ångrar att jag inte hakade med Andreas och kollade dom live. Denna var tydligen den tyngsta låten dom hade live!
Finns det några hiphopare där ute? Jag är knappast någon men jag älskar det.
Isåfall så har ni min hophop lista HÄR.

ZUMBA BABY

Hemma igen från ZOOOMMMBBAAAAAA. Ämmen hörrni, fyfan vad kul det var. Jag vill ha mer mer mer. Blir så sur att jag inte var en riktig flicka när jag var liten och började dansa istället för det är så jävla grymt. Så hej alla dansare därute, Fan vad jag diggar er. Reggaeton tyckte jag var roligast..men också svårast. Det gick typ lite snabbare än det andra. Det var ju första gången jag var med och jag ställde mig längst bak som man brukar göra när man är rookie och det kanske jag inte borde gjort. Jag såg fan inte ens instruktören så jag sög ju balle på det där. Hängde inte med oftast, så jävla ponti. Hahah äsch. Det var första gången! Ändå kult.

DANZA KUDURO

Ojejoj vad jag har haft tråkigt idag. Typ extra tråkigt. Därför känner jag att jag MÅSTE gå på zumba ikväll med mamsen. Ska bli så jävla kul. Har dock ont i halsen men jag skiter i det (jag vet att det är farligt) men va fan, hur svårt är det att avbryta om jag skulle känna mig sämre? Kan inte pösa mer!!

LET'S BLOW A JOINT

Hatt Bikbok
Väska Alexander Wang
Tröja Monki
Skjorta Ginatricot
Skinnbyxor Zara

TROUSERS

Nu blev det ingen bra bild. Men ett par nya byxor från Mono. Hittade i mammas garderob. Säkert 20 år gamla..skulle inte förvåna mig. Tyvärr blev det ingen rättvis bild men det vart skitsnyggt med skinnjackan och hatten till! Inte så lätt att ta bra bilder med självutlösaren. Brukar bli suddiga och sådär.
Elevator - Flo Rida ft Timbaland. NOSTALGI!

HM NEWS

Snyygga plagg som kommer in på hm snart. Vissa saker har redan kommit in har jag sett. Bland annat den turkosa clutchen, den finns på trendavdelningen tror jag och kostar 399kr.
Hittade kollaget på Matildas blogg!
Godmorgon kära! Mamma har köpt örtte som ska göra att man sover bättre för både jag och mamma har sömnproblem men för mig verkade det inte fungera alls. Sov skitdåligt.
Som ni vet så slutade jag med ishockey i oktober men just idag har två olika tränare/lagledare frågat om jag kan spela. Den ena behövde hjälp på en match idag men det går ju inte eftersom jag är sjuk, och den andra vill att jag ska hjälpa riksserielaget i kvalet. Känner mig skyldig att hjälpa till eftersom dom har dåligt med folk och jag kommer försöka göra det. Jag kommer ju suga röv nu men ändå..Tänk om jag vill börja igen efter det..hmm.
Har även varit duktig och ringde till DS och fixa friskvårdsbidrag..dom hade nämligen glömt betala ut det. Det är 3 hunka. Det går bra nu!

I WONDER WHY

Såhär vill jag gå omkring! Hatt och byxor - Monki, Skor och Väska - Zara, Stickad tröja - Modekungen.se.

Vart kommer alla nya läsare ifrån? Hoppas ni stannar iaf!


CATCH ME IF YOU CAN


50 bilder typ. Ett litet regn. Hyffsat nya. Sosso_marsvin är fotograf. (HAHA)
Idag har jag mått dåligt och inte orkat göra ett skit. Jag hatar att vara sjuk. Jag som ville tegla ikväll! Det suger faktiskt. Har suttit framför datorn eller sovit hela dagen. Det är allt jag gjort. Nu har min röv fastnat i stolen. Den brukar det.
Just nu känner jag mig helt öm i hela kroppen och allmänt pösig. Brukar känna mig pösig när jag inte tränar. Riktigt bra ord. Går inte att beskriva känslan bättre.
Hoppas i alla fall att ni mår bra!

MONKIWORLD

Nu kan jag inte sova mer. Så jag satte mig framför datorn och knåpade ihop ett litet kollage med snyggisar från monki. Nu känner jag mig bättre iaf! Jag vill inte vara sjuk i helgen, Fan det går ju inte...

OVE SUNDBERG

2 klipp från solsidan. Jag dör vad bra.
Jag är sängliggande med influensa så jag kan inte blogga just nu. Vi hörs lite senare!

THAIOUTFIT FEM AV SJU

Tröja HM
Ej fyfan nu har jag typ blivit dödssjuk också. Kunde typ inte andas när jag vaknade. Min hals är fucked up. Jag som för en gångs skull (första gången) lyckats komma med på ett zumba-pass imorgon men jag lär inte kunna delta..fan vad otur jag har jämt jämt jämt. Inte okeeey...

FÖR MYCKET FRITID


Okej nu får jag säga stopp här litegrann. Den här bilderna la pappa upp på sin facebook idag. Före/efter. För det första är inte ens detta vår hund, utan våra kusiners...sååå whats the point? Det är inte heller okej att måla ett par kallsonger på dom. Riktigt ofriskt.
Han senaste status "sitter här och pösar och käkar kex (Tuc). hmmm paprikasmak." känner jag inte heller är så frisk.
Jag lider med dina 10 stackars jätterädda vänner...
Jag vet att du ser detta pap. haha synd.
Har era föräldrar facebook?

CLUB CERTIFIED

Jag har blivit sjuk igen. Som efter varenda jävla utgång. Jag fattar inte själva grejen med att alltid bli sjuk efter? Jag har så ont i halsen så jag vet inte vad jag ska göra. Hostar och har mig också. Rättså ofräscht. Brukar ni bli sjuka efter en utgång?
Har kollat ytterligare typ tre avsnitt från solsidan säsong 1. Så jävla bra. Undrar om inte första sässen var bättre? Eller jag vet inte. Båda är ju grymma. Vad tycker ni!?
LÅTEN.

FAKE LEATHER

Jag har letat efter ett par snygga skinnbyxor (fake) i ett år typ. Inga har satt snyggt på mig, antingen för tajt över rumpan eller så har jag inte fått igen gylfen. Hittade dessa inne på Zara för 80kr. Dom var trasiga. Köpte dom och nu är som lagade igen. Piece of cake. 80kr, helt sjukt.

THE SUN WILL SHINE FOR US

Kavaj HM
Tisha Ginatricot
Byxor Ginatricot
Hatt Bikbok
Väska Alexander Wang
Kom precis hem från stan. Var där med mamma. Fick med mig ett riktigt KAP hem. Visar senare. PUVS.

HALSBAND

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Pamela Love A/W 10/11


I CAN BE YOUR FREAK

Lite snyggingar från modekungen.se.
Alla hjärtans dag är ju ingen höjdare för oss singlar kanske tycker jag. Tycker det är till för par, så jag hoppas ni som har en gose, att ni haft det riktigt mysigt. Men även ni andra också såklart. Själv laddade jag och syrran ner hela säsong 1 av solsidan och vi har kollat typ halva och lite hallonsorbet på det. Inte helt fel ändå!


THAIOUTFIT FYRA AV SJU

Skinnshorts Lindex
Blus Ginatricot
Har du möjlighet att slå ett getöga på mitt anus här bara? GAAAANSKA så kult. Solsidan, såklart.

PUSS

En puss till mina fina läsare på alla hjärtans dag. Hoppas ni får en bra dag!

NO, IM NOT A F*CKING DOG

Igår fick jag ett ryck som jag brukar få när jag är rastlös, så jag tog ett skärp och klippte sönder. Dock inte världens finaste skärp. Det fick bli ett halsband istället för att mögla i min gamla låda.
Jag och Oskar har försökt ladda ner word från min dator i timmar nu genom skype men under den tiden har min dator kraschat två gånger så vi har fått börja om igen. Så jävla jobbigt...Det var en liten rapport om vad jag sysslar med på alla hjärtans dag, haha.

ALLA HJÄRTANS DAG

Jag lovade lite bättre bilder på solglasögonen och här har ni. Love em!
Hörrni gissa vad som nyss hände mig..jag skulle käka frukost såhär mitt på dagen, iaf så skulle jag göra mina underbara toast som jag nuförtiden gör varje morgon och det är lite trasigt så man får flytta på sladden för den glappar så jag höll på med att hitta ett läge och då POOOOOOOFFF med en riktigt hög smäll så sprängdes toastjärnet och det blev en stor bränd fläck på köksbänken. Sjukt obehagligt. Tur att jag inte fick ström i mig!

GUBBIGT

Jag sitter bara hemma och degar och kollar på stylisterna. Är så sjukt trött efter gårdagen så det blev ingen träning för min del. Var dock på gymet för att träffa pt men jag orkade inte träna. Har så ont i mina trampdynor efter mina höga klackar som jag trippade runt i, inatt. Hur ska jag vänja mig vid det undrar jag...
Nu ska jag lägga in glassmeten i glassmaskinen för att äta gott framför solsidan. Detta har jag väntat på en vecka!

TIPS!

Hittade denna feta ringen på ginatricot igår. Tyvärr så är jag inte så förtjust i guld så den blev inte min. Men den kan däremot bli din för bara 99kr. Jag anade också att man kommer fastna i allt med den, skulle bli så irriterad. Men snygg är den.

MAKE UP

Okej såhär var gårdagens smink. Ytterst har jag svart, i mitten en guldig färg och innerst har jag en naturvit färg. Bilden ger tyvärr det inte rättvisa men det blev rätt bra faktiskt. Fick iaf beröm, hiohio.

YESTERDAY

Tre bilder från igår. Måste säga att jag gillar den sista bilden mest, haha linnea!
Jag hade det jättetrevligt igår, vi drog till woken istället för fridays, haha. Sen till solidaritet och det kanske inte var så där jättekul men jag hade skönt umgänge!

GET DIRTY TONIGHT

Såhär ser jag ut ikväll. Ni får se bättre bild på sminkningen imorn.
Nu ska jag åka till viggbyholm, till michaela för att föra. Sen blir det fridays en stund men ingen vet vart vi hamnar sen. Ha en bra lördagskväll!
kiss love ya bye

SNEAK


Detta är vad jag tänkte bära ikväll. Tänkte inviga min clutch jag fyndade på 2hand från Charles Jourdan, Paris.

SING WITH A SWING

Tisha & byxor, ginatricot
Idag fick mamma, pappa och jag ett ryck och gick en promenad till täby centrum. Det var faktiskt skönt med tanke på att solen lös så fint. Hade nya solisarna på mig också! Men nu är jag hemma igen. Vad fan ska jag ha på mig ikväll..hummmm

TURQUOISE

Hittade precis mina turkosa kawasaki. Love. Till sommaren blir dom assnygga till bruna ben. Det var allt för mig just nu.

OH MY GOSH

Visst är den fin? Köpte en svart till lillesyrran också. Det är en likadan tröja som jag hade på mig i torsdags fast en annan färg. Alltså jag kan inte fatta. Jag fes typ när jag kollade på prislappen. TJUGO FUCKING SVENSKA RIKSDALER betalade jag för denna. 20sek. Kunde dom inte överdriva lite mer med priset? Den är fan ball också.

SNEAK A PEAK

Detta var då mina inköp igår. Solbrillorna är så feta att jag inte har ord för det. Ni ska få se bild så småningom! Och tröjan ska ni få se senare. Phat. Har även fått en förtjusning i gubb-brallor. Inskaffade ett par. Vida ben. Ändå ballt. NÖJD.
Nu ska jag iväg till gymet och sen ska jag bara softa ikväll för imorn ska jag uuuuuuuut. I det här äckliga vädret. Usch och fy och blä.

YESTERDAY IN PICTURES

Nu är jag äntligen hemma igen. Vi fick vänta i en timme vid jakobsbergsstation på ett jävla tåg. Blir så trött på SL. Hur svårt kan det vara? Som att man inte vet att det blir kallt i Sverige på vintern..
Iaf, här är lite flummiga bilder på mig och Fanny. På sista bilden...jag undrar/jag vill inte veta hur länge jag gick omkring med den där hårbollen på benet?

FRIDAY MORNING


Två gamla bilder från i somras. Ge mig sommar nu tack. Så jävla äckligt väder. Snöstormhela tiden. Varierande.
Jag ska åka hem nu, på något jävligt krångligt sätt med tanke på att just min buss som jag ska ta är helt inställd men vi får se hur det går. Kommer hem om några timmar och då lägger jag upp lite bilder. Posssssss

LEGEN...WAIT FOR IT...DARY

Dom här är så jävla roliga. Jag hoppas ni sett dom redan. Jag och mamma DOG när vi såg denna. Amadeus länkade den till mig igår, haha. Har sett andra men inte denna. KOLLA. Nu kom vi för en stund sen hem från kista. Har varit överallt idag! Nu sitter vi med ansiktsmasker och är bara jättesöta. Hörs imorn sötnosar.

POLO

Jag har aldrig varit into polotröjor men dessa gillade jag. Båda är från Ralph Lauren. Mammas gamla. Det blev ändrade planer så jag ska sova hos Fanny. Imorn visar jag vad jag köpt! Kanske hörs lite senare. Puss

SOMETIMES I FIND MYSELF IN HAPPINESS

Tröja Monki
Byxor Ginatricot
Nu ska jag till stan och fika med spårade Fanny! Vi hörs sen dårååå. woooop wooopppp

NI HAR VÄL INTE MISSAT VÅRENS TREND?

Accentfärgerna är det som gäller i vår. Våga matcha olika färger!
Jag tror att jag kan börja med att ta fram min gröna jacka från Zara. Det är en sommarjacka men det får fooonka. Juste jag har en ceriserosa också!

VÄXJÖ I MARZZZ

Mina fina armband från nelly kom idag. 69kr/st. Kap. Såg dock att de tog slut precis efter att jag köpt mina. Tur jag har. Insåg också att de passar till mitt halsband från hm, prefekt.
Måste säga att det kändes skumt när lillebrorsan satt och krökade till middagen för att sen dra till tegel. Lille plutten. Att man väljer tegel som sin första utgång kan jag dock inte förstå...
Har även bokat en biljett till Växjö. Skulle egentligen åkt i slutet av februari för att fira Daniellas födelsedag men det blev lite för dyrt. Hittade en billigare biljett den 3 mars, en torsdag. Och så stannar jag enda till den 8e, en tisdag. Blir bra. Vi ska festa. Spåra. Mysa. Umgås. Snacka skit. För sen åker min bästa vän till fillippinerna och blir borta en månad.

GIVE ME YOUR VOTE

Blev nominerad med outfiten ovan i en outfittävling som hålls på Fanny Staaf's blogg. Ni får gärna lägga en röst på mig HÄR. Då blir jag klad!

plutten är 18 bassssssst

Letade bilder på min bror, Jonas på hans facebook utan resultat med tanke på att han är en jävla pajjas och är skitful på alla bilder. Skrattade typ till alla. Ett skämt. Aja. Detta lilla skämtet fyller i alla fall 18 år idag och det ska firas. Jag har köpt riktigt fina presenter! höhö. Vi hörs sen dårå. Det sugiga med detta är att han nu kan dra till tegel och då vill ju inte jag vara där!!!!!!!!!!!!!!
Juste någon ville ju se en bild på min mamma, här är hon. Detta var en rätt dålig bild men aja.
LATER ON LOVES!

conscious collection


Samtliga plagg är från H&M:s kommande kollektion Conscious Collection släpps 14 april. Älskar dom små shortsen! Priserna ligger mellan 99-499kr.

thaioutfit tre av sju

Linne Weekday
Bh Monki
Shorts Urban Outfitters
Hatt BikBok
Nu har jag läst klart boken. Fan vad bra den var. Spännande. Rekommenderas! Den hette Skuld och är skriven av Karin Alvtegen. Det är en thriller.

love will keep us together

Jag vill tattuera mig igen. Eller jag SKA tattuera mig igen. Men jag ska vara så jävla säker på VAD jag vill ha och VART jag vill ha den. Just nu vill jag ha lite överallt och det håller inte. Är dock sugen på den på bilden högst upp till vänster! Något på ryggen är jag nästan säker på att jag vill göra!
Jag är fortfarande jetlaged för jag har inte ens försökt vända tillbaka dygnet. I alla fall, så ni kanske förstår hur trött jag är nu med tanke på att klockan är fyra på natten i thailand och då roar fanten mig. Sitter bara och garvar. Hur tråkig som helst egentligen.
ÄR DET MIG DET ÄR FEL PÅ ELLER VARFÖR KAN JAG INTE LÄGGA IN YOUTUBE-KLIPP PÅ BLOGGEN LÄNGRE?

tonight im fucking you

Jag kan börja med att säga...hejdå brännan. Jag håller på att flagna bort nu. Fan vad jag flagnar. Men jag har vägrat att peela mig och det gör jag fortfarande. Funderar på att sola för att behålla men jag är så emot solarium så jag vet inte...

by mami

Hittade två rätt feta tröjor som mamma gjorde i sin ungdom. I like. Dom tar jag över.
Kom precis hem från gymet. Har varit där i timmar. Så jäkla skönt att träna. Blev att köra igenom hela kroppen på maskiner men först blev det lite konditonsträning på löpbandet, precis som jag skrev att jag inte tycker om att göra, haha. Känner mig svag i hela kroppen nu, speciellt i benen.
käkade en burk tonfisk efter som jag alltid gör när det inte finns färdiglagad mat hemma och jag inte orkar ställa mig framför spisen och efter det fick jag reda på att vi ska käka fisk ikväll. iiiiaaaaaaaaa! kult.

nothing more to say

Varje morgon har jag fått som rutin att läsa några kapitel ur boken (Skuld av Karin Alvtegen) innan jag tar mig upp. Det är verkligen skönt. Nu vände typ hela boken och det blev ännu mer spännande. Synd att jag inte har så mycket kvar nu.
Jag har bestämt mig för att träna fem gånger i veckan så om inte mami el papi ska iväg till gymet ikväll så åker jag själv nu på dagen. Synd bara att det inte finns några pass mitt på dagen. Är sugen på body pump. Gillar inte att springa på springbanden eller att träna på maskinerna..

the island

Gammal bild på mig från Trysil 2008.
The Island (Steve Angello, AN21) - Pendulum. Ni måste lyssna på låten. Den är så jävla phat!

beställda

Nu har jag precis beställt dessa två armband från nelly.com. Ett till vardera handled. Kommer bli perfekt i sommar! Dom är mycket finare irl än på bilden.
Nu: core och därefter möte med pt.

silver

Hittade en underbar magtisha i mammas garderob. Brukar kika där med jämna mellanrum för hon brukar gömma undan kläder så att inte jag ska hitta dem, haha. Denna hittade iaf en fin plats i min garderob nu framöver. Mohaha, hoppas hon inte märker nåt.
Märket är Anna Holtblad, Stockholm.

thaioutfit två av sju

Kavaj HM
Linne Ginatricot
Shorts Klippt av ett par byxor från Ginatricot

john chris

Nu sitter jag på roslagsbanan påväg hemåt för att inte missa solsidan! Desperat? Ja. Jag har iaf fyllt i tatueringen nu och även upptäckt ett fel så det blev snack om att eventuellt lasra bort och göra om. Tanken om laser skrämmer mig dock så vi får se. Skulle iaf tänka på saken. Lämnade tillbaka skinnjackan då den inte satt fint på mig och det fanns ingen 34 kvar men jag hade tänkt köpa som vita byxorna som Elin också desinat men fyfan vad fult dom satt på mig. Mådde lite illa. Synd faktiskt. Vi fikade och krubba på John Chris. Det är iaf mitt nya favoritställe nu.

all black and white

Tröja HM
Leggings Ginatricot
Väska Alexander Wang
Skor Converse
Nu ska jag bege mig mot stan för att möta upp fredrika, tatuera mig och fika. Puss

buffalo blues

Skinnbyxor HM
Skjorta och armband Weekday
Skor och väska Alexander Wang

dance or die

Eftersom jag fortfarande är jetlaged och det blev sent igår så är jag skittrött och därför blev det ingen utgång denna lördag som jag egentligen hade räknat med. Jag och min syster roade oss istället med att ta en massa foton, ändå kult.
Eftersom det är helg innebär det party. Har lagt in massa nya bra partylåtar i DANCE OR DIE!

girl you remind me of a star

Såhär trippar jag runt i mitt rum just nu. Sådär en lördagskväll!
Bikinitrosor från American Apparel. Bomb från HM Trend och BHn är mammas första som hon gjorde själv, haha!
Star (Orginal Club Mix) - Christopher S, Max Urban
Älskar låten, får typ gåshud.
Ringde imorse och bokade tid för att fylla i min tatuering och dom hade tid redan imorn. Så jäkla nervöst måste jag säga..det är ju inte alltför skönt.

escape me

Var i täby centrum. Skulle egentligen bara lämna tillbaka skinnjackan men det gjorde jag ju inte, utan jag köpte bara nya saker. Hopplös som jag är. Det blev en lång kofta, en halsring och ett armband.

i just came to say, hello

Just det! Jag har glömt bort att berätta att jag nu tagit över domänet ellenwestin.se som en läsare skapade och betalade åt mig. Schysst va? Det funkar att använda det också för att komma in på min blogg!

i will try to fix you

Tisha Ginatricot
Byxor HM
Skor Monki
Älskar att när man har lite färg i ansiktet så behöver man knappt sminka sig, bara på med lite mascara och fylla i brynen. Måste erkänna att jag gillar min naturliga hårfärg som jag har nu. Att färga som jag pratade om, kommer jag nog inte göra på ett tag!
Nu ska jag iväg. Vi hörs imorgon babes!

thaioutfit ett av sju

Skor Köpta i Paris
Byxor HM trend
Linne HM
Hoodie BikBok
Mobilväska/halsband HM

mama, i just shot a man down

Vaknade för en stund sen. Läste lite. Gjorde två underbara toasts. Bra start på dagen med andra ord. Nu tänkte jag faktiskt vara duktig och dra iväg och gyma lite. Annars kommer jag ångra mig ikväll eftersom jag inte hinner då. Ångesten förföljer mig. Har inte tränat på två veckor (förutom i onsdags)
Man Down - Rihanna

jag börjar tro att vi kan gå genom eld

Nu är det dags att schlafa men jag kan inte släppa det här med jackan! Visst är den grym på bilden? så ser inte min riktigt ut på iaf..synd där. Well nu ska jag inte tråka ut er mer. Imorgon är det fredag (vilket egentligen inte har någon betydelse för mig eftersom jag är ledig ändå) hehe. På söndag är det solsidan!
Puvs

nytt i klädkammaren

Nu är jag hemma igen. Skittrött. Köpte lite bastishor, en kavaj som förövrigt bara kostade 2 hunka och skinnjackan från elin kling for hm. Vet dock inte om jag ska behålla skinnjackan för den satt mycket bättre på i affären för jag bytte nämligen till en annan utan att prova men det borde inte vara någon skillnad. Nu tycker iof jag att det var stor skillnad så vi får se. Den är snygg när man har den öppen och ful när man knäpper den..
Den var ju inte billig heller och jag är ju mellan två jobb som jag fick lära mig av carro att säga. Får lite ångest när jag håller på och shoppar då. Ska testa den lite så får vi se!
Såg förresten lisaplace och karnaah i stan, hähä

diss big time

Vad ni än gör. Köp inte denna foundation från mac, studio fix fluid. På riktigt den sämsta foundation jag haft. Den är fet och täcker bra men man blir skittorr av den, eller så är det bara så att man ser torr ut när man har den på sig för det ser nästan ut som om man flagnar om ni fattar? Man ser iaf sjukt torr ut. Fast detta kanske är olika för alla och varierar från hudtyp till hudtyp, inte vet jag. Jag kan däremot starkt rekommendera make up stores liquid foundation, den älskar jag. Lite tunnare men jag har inte så värst mycket problem med min hy så det gör inget att den täcker lite sämre. Men den innehåller olja som gör att huden inte torkar.

dagens - 3 februari


Såhär ser jag ut idag. Testar snebena för en gångs skull. Känns konstigt!
Nu ska jag åka till danderyds sjukhus (nostalgi)..fast inte till arkivet utan jag ska hälsa på min farmor som ligger inne där och sedan ska jag kolla lite shit på stan och möta upp michaela eriksson för att fika lite. Cosy!

Skor Converse
Väska Alexander Wang
Byxor Vila
Hoodie Bikbok
Tee Weekday
Skinnjacka Vinyl

catch me if you can

Jag känner för att göra något galet. Jag vill ha förändring. Jag kan inte se ut som jag gör nu. Går icke. Känner mig inte attraktiv om man säger så. Man måste ju prova på nya saker. Jag skulle kunna raka av halva skallen. Ingen fjuttig side cut det ska vara en riktig. Men det vågar jag inte. Vet hur mycket jag kommer ångra mig. Fungerar det bra att ha mittbena då eller känns det naket?
Jag har bestämt mig för att inte klippa det kort iaf.
Skulle vara kul att höra vad ni har att föreslå?
Det jag vill göra skulle jag aldrig passa i/tröttna på rätt fort tror jag.

my own alexander wang

Jag har ett ord att säga. Perfektion.
Kom precis hem från träningen. Så himla skönt. Kan dock knappt skriva för jag har så ont i mitt finger. Skar nämligen upp halva tummen på tonfiskburken! Bra där.
Man kan inte se avsnitt 1 och 2 av solsidan. Fan vad arg jag blir. Får kolla avsnitt 3 då..........
UPDATE: Okej, nu blir jag typ deppig på riktigt att jag inte kan se avsnitt 1 & 2 för jag dog typ. Fyfan vad bra det är. Helt sjukt.

young n' restless

Tröja bikbok. Ville även visa min nya piercing. En ny fejk töjning. En tagg. har letat efter en sån i evigheter. Me like.
Nu ska jag krubba och sedan träna. Blir body pump ikväll! HÅRT.
Young n restless - Lazee

there's no respect at all. i thought i knew you

Här är lite thailandsshopping i brist på annat. Väskan ska ni få se senare. Är så nöjd med den även om jag verkligen inte är någon väsktjej och därför svider det i plånboken, men vad gör det om hundra år? fett värt ändå.
Jag hade läst på tyras blogg innan resan att man kunde köpa äkta converse rätt billigt men det trodde jag inte efter att ha varit i kina och sett hur bra kopior det finns, men jag är övertygad om att dessa är äkta. Tesco lotus är ett shoppingcentrum, ingen prutmarknad som jag trodde. Dom köptes i en seriös sportaffär som hette winnersports typ. Fick kvitto och allt. tror jag betalade typ 250kr för dom. VÄRT.
Jag har blivit så jävla sugen efter thailand. På sött och fett så alltså. Har aldrig varit det innan? Kanske för att man inte åt så mycket sött och fett där borta eller...whatthefuck. Ska köpa en påse lantchips och kolla solsidan för det blev inte av igår. Men innan dess måste jag träna. Det var alldeles för längesen nu.
Måste också säga att jag tycker att oskar linnros - genom eld, är så mysig. Det är så långt ifrån min musiksmak man kan komma, egentligen. Men något gör att jag gillar den.

UPDATE: JAG LÄR JU GLÖMMA MINA BIKINIS!!!

skuld

Vaknade nästan nyss. Är fortfarande jetlaged för mina ögon blödde när jag vaknade men jag kunde inte somna om. Otur där.
Har precis kommit ur sängen, men nu ska jag lägga mig där igen för jag ska för första gången utanför skolans bestämmelser läsa en bok. Det är min fina syssling emma (som jag var i thai med) som tipsade mig om denna thriller av karin alvetegen och tur nog så fanns den hemma i bokhyllan. Jag kan ju höra av mig om typ två år då jag läst ut den och berätta hur den var. En dysse läser inte snabbt ska ni veta. Hahaah

you never know, never ever

Hej mina hjärtan.
såhär sitter jag just nu. Okej, jag har tagit av min skorna. Jag är så himla trött så jag förstår inte varför jag inte bara går och lägger mig? Får göra det nu. Jag vill bara säga att jag har saknat er, faktiskt. Ni ger mig så fina kommentarer och dom har jag saknat. Har aldrig fått en elak kommentar och det tackar jag för. Men jag känner samtidigt att det var så himla skönt utan bloggen så jag känner mig sjukt otagg på att blogga. Jag hoppas att jag får tillbaka suget snart men jag varnar er för att det kan bli lite glesare med inlägg än vanligt. men det är ändå kult.
Poooossss, nighty

thai part two

Eftersom bilderna redan finns på face så kan jag lika gärna lägga upp dom sista här.
Fan vad gött vi haft det. Vi hade som sagt otur med vädret men det gör inte så mycket. Vi bodde skitbra verkligen. Närhet till 3 stränder varav 2 var fantastiska. Finns så mycket att skriva här så jag vet inte vart jag ska börja. Vad vill ni veta? Kommer väl berätta saker med tiden men fyfan vad bra det var. Älska thai. Åker lätt dit nästa vinter (omjagharrådsåattsäga)
Måste säga att det var lite obehagligt med ladyboys överallt, haha.

det snurrar i min skalle

Måste bara visa min lillasysters nya bikini. Jag tycker den är jättefin verkligen! Den är från HM! Ledsen för dåliga bilder!

thai part one

Nu ska jag väl se till att börja komma igång och blogga igen då!
Har över 2000 uppdaterade inlägg på bloglovin att kolla, haha fyfan. Bra läsning! ändå kult. Har även 3 avsnitt av solsidan att checka. Fan vad nice det ska bli. Tänkte nog åka och köpa hårfärg senare eller imorn så ska jag färga mitt hår. Emma taggade sönder mig att färga håret rött, vinrött typ. Vore så jävla ballt men det hade bara varit tillfälligt, en kul grej. Men jag gör nog det senare. Denna gången får det bli mörkbrunt. Om jag vågar..Har ju verkligen kämpat med att få fram min riktiga hårfärg, haha.
Well well, detta är väl typ del ett. De flesta bilderna är från min kamera. Blev många bilder fast samtidigt alldeles för få. Ni ska få se många av dom! Jag tänkte att jag kör outfitbilder var för så det kommer också komma upp även fast det blev väldigt få. Min "shopping" ska ni få se också. Köpte bland annat en svindyr väska. Ni ska få se den sen, ÄLSKAR DEN!

im coming home, tell the world im coming home

Halloj allihopa! Jag ville bara säga att jag är hemma nu. Jävligt jetlaged. Har haft det så himla skönt, dock otur med vädret. ca 7 soliga dagar av 14..så jag är inte så brun som ni kanske tror eftersom det tar ungefär en vecka att få upp en grund men jag är nöjd ändå. Skriver mer imorn och lägger även upp lite bilder!
Bilden är på ett litet creepy meddelande vi fick i sanden av några italienare, haha.
Puss

RSS 2.0