jag har det bra

Tja! Har haft svårt att gå in på datan. Inte riktigt det som lockar på semesten men nu är jag här. Det är ca 35 grader här på dagarna och vi ligger bara på stranden hela tiden. Hotellet ligger 50 meter från havet och det är underbar mat. Helt sjukt. Var inställd på sunkmat i grek men nej. Sitter just nu på blue lagoon med live musik så jag hör inte ens vad jag själv tänker. Älskling jag tänker på dig ändå. Fast jag inte hör. Men jag ser dig i huvudet.
Ja det var väl allt. Bilden är tagen idag vid poolen. Jag ska försöka uppa någon mer dag! Ha det bra tills dess.
Hugs

bye sweden

Nu lyfter vi från sverige! Ha det bra! Pusssssss

she talks to rainbows

Halsband från skin & bones för 795 kr. Kyssjohanna.se

midsommar

Lite bilder från midsommar. Hinner inte skriva ngt för jag måste packa det sista innan jag åker. Ska försöka uppdatera från rhodos så jag har med mig datan! hare bra sålänge! pusss

the dress

Nyligen hemkommen från öregrund. Orkar inte ladda upp bilder, kanske gör det imorn. Det blev knappt några knäppta tyvärr. Men här har ni min midsommarklänning iaf. Från bikbok. Rätt old. Jag tyckte det var jättetrevligt i alla fall. Vi åt god mat, dansade runt stången och kröka hela dagen. På kvällen är det lite oklart vad vi gjorde men det var 21 resp 24 årsgräns på ställena som dom körde stenhårt på. Det går inte att återberätta en kväll faktiskt. Har försökt ett tag nu men jag tog bort allt. Lät helt sjukt, ahah. Nu får jag besök av min man så jag ska ha lite quality time med honom eftersom jag åker till rhodos imorn. Men det blir en update innan dess. Be sure. Hej

öregrund 23-25/6!

Hejdå! Nu åker jag till öregrund med henke och hans polare/familj etc etc. Jag kommer inte kunna blogga när jag är där men jag bloggar lite när jag kommit hem! Vi hörs!
Glad midsommar!

eyebrows


Många som har frågat om jag inte kan visa hur jag fixar min ögonbryn och jovisst kan jag det. Här har ni en amtörvideo! Äcklig och osminkad är jag med.

midsommar

En läsare ville ha tips ang. midsommar, vad man ska ha på sig och jag måste säga någon av dessa snygga klänningar från chicy.se. Synd bara att det tar så lång tid att frakta så det hinner inte komma fram.
Själv kommer jag inte överhypea midsommar utan kommer inte ha något speciellt. Tror jag ska skrota fram några gamla klänningar som ni kan få rösta på el nåt, haha. Fast jag är ingen klänningtjej..

grey

Shorts Levis
Tischa Monki
Skinnjacka Vinyl
Väska 2hand

det här gjorde min dag..

Möttes av detta från en läsare som länkade att hon hade tipsat om mig i sin blogg. Så himla gulligt! Om ni länkar/tipsar om mig i era bloggar så får ni säga det till mig, blir så himla rörd! Denna otroligt fina text är skriven av http://kimbas.blogg.se. Tack tack tack!

loca loca loca

Linne HM
Shorts Levis
Klackar Dinsko
Solglasögon HM
Jacka Vinyl
Ring Glitter
Foxtail HM

501

Igår kom mina två älsklingar. MEN! Båda i fel storlek. Köpte w31 men båda är w32, kul! 31orna är liksom redan för stora så 32 är större men jag har klippt dom nu och funderar faktiskt på att behålla dom. Ni ska få se hur dom sitter på såklart!

i höst


tja


hmm..satt i typ 5 min och bara stirrade på skärmen. Jag har verkligen inget att skriva. Men jag kan meddela er att jag åker till öregrund imorn eller på torsdag och firar midsommar där så det blir ingen bloggning under dom dagarna men när jag kommer hem åker jag samma dag eller dagen efter till rhodos i en vecka men jag ska göra mitt bästa för att uppdatera därifrån i alla fall!

how to cut off

Tänkte visa hur jag fixar/sliter mina shorts. Får endel frågor kring det så här har ni en liten guide. Bara fråga om ni inte fattar!

foxtail detail


loooooooooooove it.

champagne showers

LMFAO ft Natalia Kills - Champagne Showers
pic tattoologist
Jag är sjukt sugen på en till gadd och jag håller på att välja ställe och jag är sjukt sugen på..vad blire? axeln? Som på bilden ovan. Tycker det är sjukt snyggt. I skrivstil. Men chansen är väl inte den största att det blir av. Är bara så sugen, som sagt. Vill ju ha på fler ställen, tex. ryggraden så vi får se.

någon som tappat en hårboll?

Hittade den på fjätursvägen i skarpäng. Den bör ligga kvar om inte ägaren hittat den.
Har inget bloggmaterial så det blir lätt såna här tråkiga inlägg ibland, hehe.
Igår hände det sjukaste grejerna även fast jag jobbade i stort sätt hela dagen. På vägen hem från jobbet (fick skjuts av brorsan) så var det ju sjukt halt på vägen eftersom det hade regnat hela dagen så han hade lite för mycket fart när han skulle svänga så vi gör en 180 mitt på vägen och hamnar exakt ett halvt varv åt andra hållet så det var bara att köra i fel körfält ända tills vi kunde vända. Hade iof varit roligare om det var bilar bakom för då hade vi fått åka baklänges en bit, haha. Hade kunnat suttit och vinkat till bilen bakom (framför blir det för mig eftersom vi var vända åt fel håll) Okej jag är sjukt dålig på att förklara, men det var coolt iaf. Sen på kvällen när jag var påväg hem från sjukisen så kom det en kille (20-25år) och sa hur söt jag var och han gillade mitt hår (alltså nu hade jag legat och kollat på film i flera timmar, hade smink i hela käften och håret var nog det värsta faktiskt. Åt alla håll) så jag skrattade bara när han sa det (inget hångarv för så elak är jag inte) men han försökte få mig att gå av bussen, sitta och snacka med honom och ta nästa hem (det här var då på natten och jag satt på sista bussen) han va nykter och han va stenseriös. Han tjatade och tjatade. Jag trodde på rikrigt att han skulle slita i mig och bära ut mig, det var nästa steg. Sjukt vare iaf. Sjuk dag.

about

MINA TRE FAVORITFÄRGER:

färg 1: svart
färg 2: beige
färg 3: turkos

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: jajamensan
Fått ditt hjärta krossat: nej!
Träffat någon som förändrat ditt liv: ja!
Fått reda på att någon har pratat om dig: ja men inget elakt!
Kysst en kompis: ja

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn: vet inte. hatar mitt namn men gillar samtidigt att det inte är så vanligt.
Vad gjorde du under din förra födelsedag: jag var ute och härjade
Vilken tid vaknade du idag: 5 vaknade jag ett tag för bebis va sjuk men somnade om och vaknade 10
Vad gjorde du igår runt midnatt: kollade på hem till midgård!
Någonting som du längtar till: rhodos!
Senaste gången du träffade din pappa: några timmar sen..
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: skulle vilja åka till new york och plugga mode design
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: tror det faktiskt, haha
Vad gör dig irriterad just nu: att min bebis e sjukis
Långt eller kort: sjukt oklar fråga. långt!
Vad gillar du gällande dig själv: min starka vilja och min kreativitet.

DIN FÖRSTA:
Operation: det blir ingen har jag bestämt mig för.
Piercing: i tungan
Tatuering: en text på revbenet
Bästa vän: hanna
Sport: fotboll
Husdjur: ska fan köpa en mops!
Vaccination du minns: stelkramp?
Förälskelse: en idiot tyvärr :/

Alkohol du drack: jägermeister

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: pass
Kramar eller pussar: båda
Kortare eller längre: längre
Romantisk eller spontan: romantisk
Tatueringar eller piercingar: om man tittar på mig kan man tro piercingar...men jag säger tatueringar!


at work

Som sagt så jobbar jag nu! update you latero

that heels

Chicco Platform
Visst är dom snygga? Finns att köpa på vivistyle.se för 899kr!

so much pressure

Åkte hela vägen till gymet (okej det lät typ som att det låg i norrland) för att sedan komma 1 min innan stängning, kul. Hahah det är sånt som kan göra mig så förbaskat arg så jag bara står och hoppar med en skitsur min med spända armar längs kroppen eller ev. misshandlar någon närliggande lyktstolpe samt tar en tugga av min egen arm. Lyckades iaf hinna frysa mitt gymkort i 2 månader för jag ska jobba och resa etc så kommer inte orka träna så mkt. Ska springa utomhus i sommar! Det var iaf bara att vända hemåt igen så jag lämnade mina grejer och gav mig ut i villaområdet på en löprunda men varenda jävla kotte grillade ju så jag blev ju skithungrig. Sprang typ i 20 min sen ville jag fan hem igen. Hoppade lite grodhopp, sprang intervaller i trappor och lite situps så nu väntar duschen på mig. Funderar på att lägga ut en liten träningsvideo med några enkla övningar man kan göra hemma?
Låten tränade jag till. Asbra är den!
Hemma ensam med lillebor men han sitter ju bara på sitt rum och skypear så han är inte mkt till sällskap. Min lillasyster spelar nämligen örebrocupen så alla är där. Ska sova tidigt ikväll för jag jobbar ju somsagt imorn bitti. Bussarna går inte så tidigt till arninge så min snälla farfar kommer och plockar upp mig! Skönt! Fast ibland önskar man bara att man hade ett jävla körkort.
Nu ska jag käka tonfiskkkkkk. Direkt ur burken. Det är lite skrämmande att jag faktiskt tycker det är helt okej att käka bara så. Det luktar kattmat rakt av.

update

Det är nåt med den här bilden som jag gillar extra mycket. Kanske att hon är så ball. Hittade den iaf på weheartit!
Tänkte skriva lite vad jag gjort eftersom jag bara lagt upp massa tidsinställda inlägg utan att skriva nåt om vad jag sysslar med. Igår var jag hos henke och vi mös, kollade på pineapple express och åt massa onyttigt. På morgonen vaknade jag av att han mår skitdåligt igen, som innan. Så vi åkte till husläkaren med honom och han fick penicillin utskrivet. Kom hem för några timmar sen och så har jag slaggat lite, käkat en pizza och nu sitter jag här. Skulle egentligen på 20årsfest ikväll men jobbet ringde och frågade om jag kan jobba imorn så jag skippar att gå på den. Kan inte gå ut utan att kröka även om jag bestämt mig för att inte göra det innan. Slutar alltid med en bärs i handen och en prilla i käften ändå. Dessutom så måste jag gå upp tidigt osv. Jobbar i nio timmar så det kommer inte bli så mycket update imorn men jag ska försöka fixa nåt tidsinställt inlägg åt er iaf!

hot

Sommarens - enligt mig, hetaste färger! Neonrosa, neongul och turkos! Mina favoriter för tillfället.

my hair

Det är många som frågar hur jag underhåller mitt hår och hur jag fått till min hårfärg etc så jag tänkte ta det i ett inlägg!
Jag tvättar håret 2-3 ggr i veckan. Det ska inte behöva tvättas mer än 1 gång i veckan för det sliter bara onödigt på håret. Dock så jag använder jag plattång varje dag och har gjort det sen jag gick i sexan. Under en period från att jag var 10-18år tvättade jag håret 6ggr i veckan eftersom jag spelade hockey så det blev svettigt och äckligt så mitt hår borde vara barbiehår vid det här laget. Det är inte fräscht men inte överdrivet slitet heller. Men det är slitet, haha. Iaf..jag använder en hårfärg som heter brilliance nr 872 från schwarzkopf och till det en färgbomb nr 500 och då ser mitt hår ut som det gör nu. Hade brunt hår innan jag frägade med typ 1,5 dm utväxt (ingen tydlig) så det är därför mitt hår är mörkare i topparna. Jag vill inte ha det såhär så ska försöka fixa det efter rhodos!
Några frågor?

vinden levererar

Hittade en av mammas gamla jeansjackor uppe på vår gamla äckliga (läskiga) vind. Den är från dobber. Bra tvätt. Likaså den blåa jag hittade. Grymmaste jeansjackorna om ni frågar mig. Oversize och så ser man att dom är riktigt gamla. Min andra är från levis btw. Dessutom så har jag sytt in den i ryggen för den var en herr L så alltså för oversize men nu är den bra!

virkat

pic angelica blick
Jag är så jävla sugen på en virkad klänning! Denna kommer från emmaoclouthing.se

new

Var i kista i max 30 min och fick med mig detta hem. Jag ska inte ens få vara i närheten av ett shoppingcentrum på hela månaden. Jag shoppar för mer än jag har råd med. Inte okeeeyy.
Jättefint linne som man även kan ha som klänning 75kr och en magtischa för 75kr. Båda från monki.
Torrschampoo från åhléns som ligger på halva priset så jag köpte två. Dom ska tydligen vara bra!

im a fucking monster

Idag har jag lite halvt glömt bort att blogga. Fast jag har inte rikigt orkat heller. Detta hade jag iaf på mig idag, tröja från monki och shorts från bikbok som jag satt på nitar på. Har varit i täbban och i kista och fick med mig lite saker som jag visar imorn. Nu är jag trött. Hej

limitless

Har ni inte sett filmen limitless så måste ni göra det nu. Sjukt fet.

mission complete


kvällens


Baddräkt HM
Shorts Gjort själv
Boots Nilson

swimsuits

Vi gick som sagt fram och tillbaka till täbban, vilket motsvarar typ 1,3 mils vandring och jag åt bara en avokado till lunch, fattar ni hur hungrig jag är nu eller? Anledningen till att jag bara åt en avokado var för att mamma bad mig äta den eftersom att den höll på att bli övermogen och när jag hade käkat den blev jag asmätt så jag lagade inget annat! Ville bara klargöra att jag inte bantar och kommer aldrig göra heller.
Fick iaf med mig två baddräkter, sjukt snygga! Båda är från hm och är skitsnygga när man är brun och har höga jeansshorts till!
kanske inviger någon på tegel ikv! Får seee

detaljbild från i måndags

Ringen kommer ifrån glitter.

oskarp

Nu ska jag och mican GÅ till täby c och kolla lite i affärer etc. Bajbaj

Shorts Gjort själv
Tröja Cubus
Skor Converse

mission failed

Dom skulle blekas, inte bli fläckiga...

nashville

Kom nyss hem efter en springtur..sist jag sprang berättade jag ju hur sjukt jobbigt det var, nu sprang jag längre och det var inte lika ansträngande..Det är sjukt vad konditionen förbättras snabbt egentligen. Jag har ju det där i mig sen hockeyn men ändå. Hade huvudvärk redan innan men jag var tvungen att passa på att springa när solen inte gassar på för det är så jäkla mycket jobbigare. Det började regna precis när jag kom hem också, så jävla nice.
Juste...sandalerna på sista bilden är så jäääääääääävla fina i verkligheten till bruna ben. Dock inte till vita fötter, hihihi.
Ni måste ju spana in dom. Kostar 300kr på scorett. Jag har precis köpt ett par sandaler som jag kommer använda hela tiden så för mig kändes det onödigt med ett par till men till er som ev. letar efter ett par så haffa dom! Dödligt sköna också.

sollentuna c

Blev en tripp till sollentuna centrum av alla ställen. Har aldrig varit där faktiskt. Detta är mina senaste köp. Två av bh:arna köpte jag bara för att dom kostade 50kr/st. En tröja från cubus och två neonfärgade toppar från ginatricot. Likadan som min svarta fast andra färger.

ginatricot 49sek

Tja! Jag kom precis hem från min man och nu sitter jag på bussen för att möta upp Ninni. Vi ska sola men nu kom det massa moln så jag vetifan vad vi ska göra men nåt blir det väl iaf. Vi hörs senare när jag kommit hem! Puss sålänge

heels i sammet

have2have.se

im getting that feeling

Linne Bikbok
Shorts Gjort själv
Kängor Dr Martens
Clutch Marc by marc jacobs

levis 501

En söt läsare länkade mig till urban outfitters hemsida men dom fanns inte i min strl där. Vill ha ett par lite större för jag gillar inte när dom sitter åt så mycket som mina ljusa 501'or gör. Dom har w28 och jag hittade ett par med w31 och ett par med w30 så får se vilka som sitter bäst. Passar dom inte så säljer jag nog dom här i bloggen! Äntligen kommer jag få ett par vita och ett par svarta!

hitzzzzzz


hejhej

Har ni spelat robot unicorn attack? DO IT. Världens bästa låt.

flätor

Bilden talar för sig själv.

tips


Ni som gillar mina usa shorts vill jag tipsa om dessa tre. Dom från bikbok är nog slut men dom från topshop vet jag finns i butik iaf i stockholm!
Var ute och sprang nyss för första gången på en månad (jag har varit sjuk) och jag kan säga att det var bland det jobbigaste jag gjort. Kändes som att jag levt på chips och bara suttit still i ett halvår minst. Så dålig kondis hade jag typ. Jag joggade, inte sprang som jag annars alltid gör. Efter lite mer än en kvart så pallade jag inte mer. När jag stannade för att jag var hemma igen så var jag såååååå nära på att svimma, rakt av. Pinsamt.

want that outfit

Tischa Monki
Kängor Dr Martens
Shorts Runawaydreamz
Jacka Modekungen

ångrade mig

Världens underbaraste top från ginatricot. Shortsen har jag gjort själv!
Jag gjorde iordning mig, fick bråttom och sen bangade jag ur. Jag orkar verkligen inte dra ut ikväll. Men kastade iaf ihop två bilder så ni får se hur jag såg ut, haha.

Utkast: Juni 11, 2011


inne på topshop

Såg jag att en tjej hade greppat den sista fransväskan i beige. Så snygg. Vill ha den. Funderar på att beställa. Butikspriset ligger på 499kr.
Det går inte att blogga idag, det är för varmt!

nykomlingarna

Jag hade ju helt glömt bort att visa mina nya shorts som jag fick av mamma (som var ett par jeans) som jag sedan klippte sönder och vek upp. Det är samma som mina favoritshorts med sliten nedkant fast dessa är uppvikta. Kommer att användas mycket! that's a fact.
Just nu sitter jag och tittar på älsk när han sover, så sjukt söt. Vill bara pussa på honom men samtidigt så vill jag inte väcka honom.
Förresten så ramlade min pappa med cykeln igår påväg hem från jobbet. Han tvärnitade när det kom en bil som var lite vilsen och han välte över cykeln och landade på huvudet. Hade han inte haft hjälm på sig så hade jag inte haft någon pappa idag. Sjukt otäckt.

that red

Den här hårfärgen vill jag ha. Vinrött. Fast kanske litelite ljusare. Ska typ gå till en frisör och fixa om dom kan vilket dom borde?
Någon som vet nån bra frisör i stockholmsområdet som har bra priser?

work

Vafan, nu ska det tydligen kosta pengar om man vill uppgradera till pro. Tur att jag byter till wordpress snart. Suck.
Tischa Bikbok som jag klippt själv
Shorts Gjort själv

wanted

Jag är på jakt efter ett par svarta levis 501 shorts. Någon som vet vart jag kan hitta? Finns inte på urban outfitters vad jag såg, kan finnas på second hand men har inte kollat så noga. Någon som vet?


ons/tors

Idag känner jag mig sådär maximalt äcklig. Typ om man har varit ute hela natten och därefter efterfest och så ska man åka hem dagen efter kl typ 12 på dagen då man har smink i hela käften och är bara allmänt skarrig. Man känner sig riktigt risig. SÅ har jag känt mig heeeela dagen idag. Jag sov hos love och på dagen åkte jag direkt därifrån in till stan med ninni, jag hade alltså gårdagens kläder och inget smink samt äckligt hår. Fick bara med mig två axelbandslösa bh:ar + en olycklig förälskelse i en fransjacka i skinn för 2300pix. BARA. naahh. Jag överväger starkt att investera i den. Sjukt.

just be a queen

Linne Monki
Shorts Gjort själv

creepers

me want. yes. likeieee.

ny

Hemma igen. Det enda jag fick med mig var denna tuptopen från ginatricot. 59kr. Skitsnygg att bara ha till höga jeansshorts!


söta shorts

Åh vill ha allihopa! Från chicy.se!

unnamed love

Bikini Ginatricot
Foxtail HM
Shorts Gjort själv
Hatt Glitter
Tischa Ginatricot
Vet inte varför men jag älskar den här outfiten. neon, svansen, shortsen, tischan, hatten. Som ni kanske märkt för längesen så är shortsen mina absoluta favoriter. Att dö i. Helt klart.
Nu ska jag och love åka till stan, vet inte hur länge vi blir borta men jag lägger upp ett tidsinställt inlägg åt er iaf. Puss sålänge

us and fockin a

När jag var påväg hem från jobbet idag sa busschauffören "fan vikka balla shorts" hihihihi stolt tjej!
Hoodie HM
Väst Gjort själv/lee
Linne Ginatricot
Skor Monki
Shorts Gjort själv/levis

shoeporn

Bildkälla
Dessa sjukligt snygga skor finns att köpa för endast 299kr på nelly.com. Tyvärr så är dom dödshöga så blir inget köp för mig men jag hade mer än gärna velat ha dom. Hur snygga som helst.

swimsuit

Jag vill verkligen ha en snygg bikini men jag skulle adrig passa i en. Min kropp är inte gjord för det helt enkelt. Så synd!

fucking awesome

Alltså jag kryddar inte när jag säger att detta typ var den snyggaste hårfärgen jag sett. OMG. Jag vill på riktigt färga mitt hår oranget nu för jag hatar mitt hår. Sjukt snyggt till hennes bränna! Vad tycker ni? Här hittar ni hennes blogg!

nationaldagen

Yo, första dagen på jobbet kändes...bra. Jobbade bara 4 timmar och fick sitta själv i kassan två av dem. Läskigt somfan faktiskt. Eller mer rädd för att göra bort mig som jag aaaaaaaalltid gör. Alltid. Blev upphämtad på vägen och var på djurgårdsbrons sjöcafé och josefinas. Hur mysigt som helst. Har faktiskt aldrig varit på josefinas förr men det är sjukt nice. Kollade även den sunkiga paraden. Men det har varit underbart väder iaf. Träffade på jossan från min gamla klass, sjukt längesen man träffade klassen.
Ska jobba imorn också men sen är jag typ ledig ett tag. Nice somfan. Hörsss

prada inspirerat

Dessa pradainspirerade skor finns att köpa på hm för 399kr.
Det blev inte som planerat, jag drog in till stan direkt efter jobbet eftersom det är fint väder samt nationaldagen. Vi hörs lite senare! Peace outtttt

sjukt grön

Nu ska jag faktiskt till jobbet. Yey. Ska lära mig kassan idag och imorn inför sommarn då jag ska sitta i kassan i tre veckor. Blev ju först sjukt sur men sen kom jag och tänka på hur jävla skönt det ska bli med sommarlov! Aja jag slutar vid 14 så jag uppdaterar så fort jag kommer hem. Pusss
Klänning Ginatricot (fett gammal)
Skor HM
Skärp HM (också fett gammalt)

införskaffat

Var på stan idag. Hittade inte mycket. Ett par vita brallor för 50 spänn inne på gina samt ett par megastora trosor som jag aldrig kunde drömma om att min röv skulle kunna bära upp. Usch mår typ dåligt, haha. Men dom är liiite stora och sitter skitfult på. Men jag är sån som måste matcha bikini så ifall jag bara ska ligga på stranden och sola så funkar det ju. Hade inte så mkt mer att säga faktiskt. Men vi hörs när jag har det!

neon


Jag kanske faktiskt har bestämt mig för att denna bikinin får vara en sån där jag-hänger-med-polarna-och-spelar-kubb-men-det-är-fett-varmt-så-jag-pallar-inte-ha-tröja-bikini! Kan bli bra det där. För den var nice till jeansshorts och just underdelar med knyten på sidan är inte min grej. Jag ser minst sagt förjävlig ut i det så jag kanske skippar att klicka hem den.
Färgen är sjuuuuuuuuuuuuuukt orättvis för den är sjuuuuuuuuuuukt mkt snyggare i verkligheten. Den lyser. Neongul. RIKTIGT HETT NÄR MAN ÄR SÅDÄR DÖDSBRUN. Från ginatricot. 79pix. Kap raaooukt av.

die hard

Jag befinner mig inne i stan med min sistahhh. Vi ska kolla lite shit och bara glida runt i affärer och sen åker jag direkt till min sjukling men jag har förberett ett till inlägg som kommer upp lite senare!
Tischa Bikbok
Shorts gjort själv/bikbok
Kängor Dr martens
Jacka HM

MODEKUNGEN.SE IS THE SHIIEEEETTTT


sometimes i feel

Jag känner mig sjukt dålig i magen. Gör inget annat än att gå omkring och prutta så någon utgång blir det inte av. Vore förjävligt att göra det någon annanstans än hemma.
Har precis sytt in ett par tiger jeans till min syrra (också en gåva från mickan) så sofia blev skitnöjd med resultatet och kommer att använda dom nu när dom inte var lika utsvängda längst ner.
Idag när jag hälsade på henke så mådde han fan inte bra, det ska jag inte säga, men han var hyffsat pigg iaf, även om han knappt kunde prata med mig (hans halsmandlar är typ bara två sår) vet inte varför men...Fick iaf hopp om att han skulle bli bättre när jag lämnade honom men han berättade nyss att dom var tvungen att åka till akuten i danderyd och där blev han sedan ivägskickad till karolinska. Han kan inte ens svälja vatten längre och måste få dropp. Är sjukt orolig faktiskt. Buuuu. Min priiiiiiins.
Nu ska jag och syrran snart kolla på..hmm va hette den..w8. Änglagård tredje gången gillt var namnet.
Är förövrigt sjuuuuuuukt avis på alla som är på summerburst nu. Vill också. Well, Hörs later on

maxi

Klänning HM
Skor HM
Bälte Fett gammalt

!&%("?!

Hemma nu. Fick ett par jeansleggings bland annat av mickan för att dom "sitter fult" på henne vilket jag vet att dom inte gör. Aja, rånice iaf. Har legat i skuggan hela dagen nu när det varit så fint för min pojke är sjuk och kan inte ligga i solen, perfekt att ligga i skuggan på årets finaste dag hittills!!!!!!!! aja men det var värt att få ta hand om sin älskling. Kollade mig själv i spegeln och såg till min stora förvåning (not) en jävligt onödigt fläskig mage. Ett extra bildäck. Jävligt onödigt att gå omkring och bära på för att uttrycka det milt. Har inte tränat på väldigt länge eftersom jag varit sjuk etc osv osv och jag har JÄTTELÄTT för att bli tjock om bara magen och kärlekshantagen typ. Blir inte tjock på ben och armar osv utan bara just på magen. Ohett somfan. Några chips blir det inte tal om på ett bra tag, ingen onyttig mat heller..men alkoholhaltiga drycker kan få vara ett undantag då.
Förresten så köpte jag en halv bikini igår. Letade som en jävligt tokig sak efter underdelen men den finns ingenstans i min storlek så jag får väl beställa den från internet och sen visar jag den. Om jag inte bestämmer mig för att lämna tillbaka den.

lite inspiration

Jag har inte tid att blogga! Jag och mickan tog det lugnt igår, as skönt och nu ska jag hälsa på min sjukling! Bloggar senare.

nyfärgad och grejer

Nu sticker jag till stan och möter upp mickan för lite bus och fika kanske. Kvällen spenderas med henne så vi får se om jag hinner med att blogga. Vi hörs imorn iaf, poosssss



Linne Topshop
Shorts Gjort själv
Boots Nilson

jumpsuit

79kr på bikboks trötta rea!

ear cuffs

Glitter. Visserigen är det min lillasyrra som har shoppat denna gången men det är fortfarande bra bloggmaterial för jag har inget att blogga om just nu. Jag kan knappt använda min lilla ear cuff som jag köpt för jag har för mycket hål i öronen, sjukt.

sky is the limit

Nu ska jag och min lillasyster kolla på gulliver's travels...varför säger jag inte bara gullivers resor? sjukt. Vi ska käka onyttigheter och bli feta hade vi tänkt. Sådär pösfeta. Så som man faktiskt känner sig efter en påse, visst? Jag är sjuk så någon utgång blir det inte av idag eller imorn.

orolig flickvän

Jag är jätteorolig för min bebis. Fick ett samtal från hans mamma ringde och hon sa att han ligger på akuten och mår skitdåligt. Usch inte kul att höra. Jag saknar honom jättemycket! Har inte träffat honom sen i söndags!
Bilderna är från i somras när vi sommarjobbade tillsammans på danderyd och det var även då vi träffades för första gången! den 12 juni!

NUJÄVLARRRR

Nu ska jag färga håret igen..det börjar bli dags, eller rättare sagt det var dags för typ en månad sen. Min utväxt är inte å leka med. Har egentligen inte bestämt mig för vilken hårfärg jag ska ha men jag måste ta itu med utväxten så det fick bli rött igen, ett tag till iaf.
Idag har jag inte varit ute en sekund i det fina vädret, jag skäms. Jag har legat i sängen hela dagen och..spelat fashion story. Fan ta dig emma! Hahaha. Igår berättade min syssling emma att hon blivit besatt av ett spel som heter fashion story så jag bestämde mig för att ladda ner det för jag börjar tröttna på mina favoriter sims 3 och need for speed. Alltså jag har aaaaldrig varit så beroende av ett spel. Ingen aning om vad som är så kul med det heller. Man har en egen butik, beställer in nya kläder och byter ut hela tiden så fort det tar slut. Man måste ha koll på hur långa leveranserna är osv. Det är hur som helst beroendeframkallande. Som fan. Spelar fortfarande. Eller jag väntar på några leveranser. Idag när vi skulle käka lunch så bad mamma mig "ta lite mat nu" jag bara "aah vänta jag ska bara vänta på pennkjolarna och beställa nya väskor" sjuukt inne i spelet. Jävla tönt jag är.

BLESSED

Tröja Ginatricot
Skor HM
Väska LV

SÖMNBRIST

Godmorgon! Sover ni bra på nätterna? Jag har börjat få tilbaka mina sömnproblem. Så sjukt jobbigt. Gick och la mig vid 9 för att jag var trött eftersom jag inte sovit bra på hela veckan, låg vaken till 12, vaknade igen vid halv 3 och sen igen vid 6 och så vaknade jag nu och gick upp. Kan iof bero lite på min förkylning men ändå. Är jag tillbaka till den skiten igen vet jag inte vad jag tar mig till. Fan det är det värsta som finns..att inte kunna sova på nätterna.

ROBYN BAG

Jag är på jakt efter den perfekta ryggsäcken och jag måste säga att denna var snygg för att bara kosta 349kr. Helt okej. Kanske pungar ut, vem vet! Från nelly.com

DAGY

Har legat i solen en stund idag! Skitskönt men blev nästan för varmt för mig med tanke på att jag är sjukis. Nu ska jag iaf bli uppplockad av empa som ska köra oss till emmas stundentmottagning. Dagy gick ju ut idag. Underbart väder hade dom iaf. Aja nu måste jag bege mig. Hörs sen då! Pusss
Tischa Ginatricot
Shorts Gjort själv/levis
Skor Dr martens
Kofta Ginatricot

DJEEEANS

Djeah. Jeansjackor är snyggt. Här är mina. Passar till typ allt!

THAT EAR CUFF

Buhuuu, när jag var i växjö så söp jag bort min älskade ear cuff som jag gjort själv. Den gjorde jag av ett örhänge och nu har jag ju bara ett kvar så jag vågar inte använda det. Just det örhänget är rätt ballt i sig så det är snyggt att ha bara ett så därför tänker jag inte avliva det också. Buuuuuhhh
Shits! Till att börja med..Det är första juni idag, va fan? Sommarn är ju fan här men utanför mitt fönster så regnar det..Hoppas det blir bättre senare idag! Jag vaknade 4 inatt och kunde inte somna om. Jag hostar torrt och har ont i halsen samt huvudet. Usch jag hatar att vara sjuk. Har blivit smittad av mitt hjärta som är aningen sjukare. Stackars. Nu ska jag nog bara försöka somna om igen och bli frisk.
Någon som vet vad sommarlovskortet kostar? sl alltså.

RSS 2.0