VÅRKÄNSLOR

sneakers - & other stories, 950kr
 
ett riktigt spontanköp men hur snygga är inte mina nya sneakers? sprang på dom tidigare i veckan och köpte dom direkt. har aldrig känt känslan "jag bara måste ha" om ett par sneakers innan så det va nog därför jag köpte dom också. för det är inte vad man behöver nu egentligen men jag är övertygad om att ifall jag väntar kommer dom ta slut. det va bra pris på dom också. älskar att ha ankelkorta byxor till. sååå fint. bilderna vart väldigt mörka så jag tycker inte att dom ger dom rättvisa alls tyvärr. jag har alltid bloggandet i bakhuvudet men i dessa årstider är det inte kul att fota outfitbilder..

GIVE ME THAT

 
såhär ser mina cravings ut på inrednings samt mode/skönhetsfronten just nu. väldigt mycket mässing och väldigt dyrt..får ta en sak i taget! vi håller på att göra om lite hemma. vi har precis köpt en ny tvbänk som vi är väldigt nöjda med. ska ta lite bilder när vi är färdiga!
 
väska från stella mccartney står högt upp..sedan har jag inte släppt velocite..har snackat med en som ev kan sälja en till mig men jag får se...vill även ha en svart boomerang då jag sålt min beigea. uggs har jag nu beställt samt dior highlighter. just nu är det inte mkt kläder som suktar utan mer inredning!
 
ni måste btw lyssna på denna låten. går på repeat här.

RSS 2.0