ny

jag letade efter oversize tröjor men det enda jag hittade var en magkort tjocktröja på monki som jag ska ha till sommaren. nu ska vi laga mat!

Maskinen


Söndag

Nu är vi klara för att åka in till stan en sväng! bloggar när jag kmr hem!

lördag

Pälsmössan på! Nu ska Jag och Nicklas åka till stan och kolla i affärer och sedan käka mysig middag och medans vi väntar på att se på Avatar 3D som går på natten...(fanns inga andra platser kvar på rigoletto) ska vi fika!

Dagens

Idag har jag på mig mina svarta leggings med skinndetaljer och svarta kängor och ett linne och kavaj!

30/1-2010


Be Faithful


Avatar

Vi har ångrat oss nu. Vi ska se Avatar i 3D på Rigoletto imorn med sina 918 platser så jag tror vi får plats trots att vi inte har bokat ännu!

sommar 2010

Detta blir sjukt snyggt till sommaren!

kängor


Strömavbrott

Idag har vi haft strömavbrott hela dagen så jag har inte kunnat uppdatera. Jag har mestadels legat i sängen hela dagen och inte fått någonting gjort då jag inte kunnat damsuga eftersom min älsklingspojke kommer ikväll! <3 Jag mår bättre nu förövrigt..är bara seg och har ont i armen..den känns seriöst som att jag har tyngder i den, helt sjukt! piss tung är den.

ACO

Jag måste tipsa om bra rengöringsprodukter jag använder som jag starkt rekommenderar till er. Dem innehåller inga parabener (methylparaben, Ethylparaben och Prophylparaben) är dom vanligaste som finns i nästan allting man smörjer på sig. kolla själv hemma på din t.ex bodylotion! Parabener är väldigt skadligt.
ACO SPOTLESS-SERIEN HELT KLART!

shadower

Jag köpte denna "shadower" för många många år sedan och jag har aldrig använt den för jag vet inte vad den ska användas till...smart va?!!?!? Så nu undrar jag om någon möjligtvis har någon aning om vad den används till?? Det är något svampliknande material på toppen iaf. Jag förstår väl ungefär vad man har den till men inte exakt.

Nastya Kunskaya


min dag

Här har jag förövrigt spenderat hela min dag utan mat och allt så jag är helt tom i magen så jag ska dra ner och rota i kylen efter nåt att stoppa i magen om inte pappa håller på just nu vilket jag skulle troooo..hmmm

rihanna


28-01-10


juicebox

Igår på tegel kände jag hur ont i huvudet och magen jag hade så jag drack ingenting men det var kul ändå;) Nu vaknade jag precis upp med feber så det blir inte speciellt mycket bloggande idag tror jag. Kommer inte kunna spela hockeymatchen idag heller..hade faktiskt sett fram emot den:/ aja..

tegelbruket

jag hinner inte blogga nu eller ta några bilder men hoppas vi ses där!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tegel eller

Jag har fan redan fått ont i armen och eftersom jag även har ont i magen så drar jag till tegel ikväll iallafall vilket var planerat sen länge. men eftersom jag har ont i magen så blir det ingen alkohol. vet inte om jag stannar så länge. beror på om det är roligt för mamma ska upp tidigt och om jag drar tidigt kunde hon hämta och det vore nog skönast faktiskt i den här snöstormen.

onsdag

Sprutan gjorde inte ont att ta iaf..men vi får se om ett tag ifall det blir sämre vilket det blir för de flesta! Jag har ont i magen nu så jag överväger att stanna hemma från träningen.

don donna

Nu ska jag snart bege mig ner till vårdcentralen för att vaccinera mig mot bacon feber inför Kinaresan...och jag som trodde jag skulle slippa det men ICKE. Om ytterligare 2 veckor måste jag ta hepatit A också..sen B..
Hittade ett par halvt oanvända gamla kängor bland mammas skor som är sådär ful-snygga. snyggt med skinnjackan och pälsvästen till tänkte jag! passar iaf perfekt nu till våren. såg att dom hade fått in massa såna liknande på scorett inför våren.
hahah mina ben ser JETE-knubbiga ut men det är skitsamma för det var inte dom jag skulle visa. hörs efter sprutan.

hejdåå

Nu har jag precis käkat frukost och ska bege mig iväg en snabbis till täby centrum! tjarrååå

godnatt

fett jävla trött.

träning

Nu sticker jag iväg och tränar! hej så länge! XOXO

Shine on

Lyssnade på denna nyss. det var ett jävla bra tag sen. stämning!

snabba cash

VILL SE! Ska nog kolla denna i helgen! någon som har någon åsikt om filmen?

happ


sova

Nu ska jag försöka sova, byeeeee

every day


tisdag

Halloooo! Kom precis hem från skolan. gick på matten sen fick vi reda på att vi hade hål till typ halv 2 för att våran lärare som vi har i två ämnen som vi skulle haft var sjuk så jag stack hem.
Idag hade jag denna toppen och ett par beigea biker leggings.

ringar

jag måste köpa nya ringar till mitt öra kom jag på nu för dom lossnar hela jävla tiden. för någon natt sen lossnade den ena och på morgonen hade hålet växt igen så det var ju rätt skönt att trycka igenom den med våld. den vill jag gärna uppleva igen. började blöda somfan och det gjorde så in i helvete ont. funderar bara på om jag ska ha två helt clean eller med en liten plopp på..det kanske ser konstigt ut om det är två? hmm. aja godnatttttt

nagellack

Hejsan nu har jag precis kommit hem från träningen. jag har egentligen inte tid att sova då jag inte kan mitt engelska föredrag bra alls men det skiter jag i för jag är helt död. nu har jag precis hoppat ut ur duschen och tagit bort mitt nagellack för att måla nyyttttt.
Tove: jag är osminkad.

suger

Ooooookej jag suger på det här. Jag fattar inte ens hur man svarar på kommentarer. Tack för dom fina kommentarerna i alla fall, det värmer :D

jeansshorts

sååååååååå snygga shorts! jag är helt galen i jeans shorts! ska använda det typ varje dag i sommar! man kan verkligen ha typ allt till också! :) källa

soft eller

Alltså detta är så jäävla soft. imorn drar jag inte till skolan för det är boksamtal på svenskan och jag har redan haft mitt och sen är det engelska men jag tänker inte redovisa, gör det imorn ist el nåt. sen på onsdag och torsdag är jag ledig!!!!!!!!!!!!!! sen fredag kommer min älskling! på onsdag hade jag tänkt dra till tegel också! awesome!

nyduschad!

Kom precis hem från matchen och har duschat klart nu. tänkte sterilisera mina piercings nu så i tungan är det bara ett hål som ni ser på bilden. ska kolla på slutet av johan falk nu, hörs sen! pusss

träningsmatch

Osminkad.
Sitter och pluggar lite på engelskan..kan verkligen ingenting för jag har precis skrivit klart det. kommer inte kunna redovisa imorgon i alla fall. jag har skickat in sista utkastet till projektarbetet också, skönt! men nu ska jag äta lite middag och sen dra till ishallen och lira träningsmatch.

my shoes


galen

Jag köpte en pälsväst av kanin som är svart några veckor innan jul och jag märker att den är för stor!! :@ fast det funkar om man har skinnjackan över men den är ändå stor typ. ska be mamma sy in den nu :D
okej..så bred är den inte som den ser ut på galjen. Den kommer iallafall att användas flitigt nu till våren!

vill ha

Slapp skjorta från Gina Tricot 199 kr

hemma

Nu är jag hemma igen. skönt att mamma och pappa hade satt upp byrån vi köpte igår så slapp jag göra det! igår var jag och fredrika och kollade lite i stan innan det stängde, sen blev hon hungrig så vi drog till donken och jag käkade pommes sen åkte vi och köpte godis och kollade på paranormal activity. den va inte alls speciellt läskig, verkligen. och jag är ändå en sån som får ont i magen av att kolla på skräck..
efter filmen så kollade vi runt på datan lite, haha det va skitkul och det roade oss i timmar! haha
som ni ser så når hon inte upp till skrivbordet riktigt:/

fredrika "snuffe" varviharju

Nu ska jag åka till stan för att möta upp fredrika och vi ska kolla runt lite sen hem till henne och mysa lite. ha det så bra allihopa. bloggar när jag kommer hem igen. pusssss
hahah försökte göra en pose som talar om att jag hade beslutsångest när jag skulle välja skor men den blev enbart konstig.

godmorgon

hallojjj! nu är jag vaken och det blev ingen träning för min del idag då jag knappt kan gå:P haha klen jag vet. men nu ska jag bege mig till IKEA som förövrigt kan vara det roligaste stället! sen ska jag nog träffa min kära fredrika! hörs

movietime

Nu är det dags för film! sen ska jag fan sova. vi hörs imorn efter min träning. posss!

Stereo love


Jag har förövrigt sån J-Ä-V-L-A träningsvärk. Jag kan inte gå normalt. Inte gå i trappor. Knappt inte sätta mig ner och för att inte tala om att ställa mig upp igen...ojoj. Dom där grodhoppen var nog bra för mig! Skulle gå och göra glass nyss men då hade vi ingen mjölk, fan vad det suuuuuuuuugeeeeeeeeer. Vi får se om jag orkar köpa det, annars skiter jag väl i det. Hade tänkt stanna hemma ikväll och kolla på 500 days of summer och mysa nämligen!

Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love


sonia rykiel pour hm

Vill ha. Vet inte vilken av dem bara...

gotttttttt

HAHAHHAHA kom på en grej när jag skulle lukta på mitt lipbalm som luktar så jävla gott! hahah om ni ser på bilden att det är en liten grop i mitten typ så är det min vän filip som var lite hungrig när han var hemma hos mig och tog sig en liten tugga. mkt gotttt haha

bääst!

Juste! hur fan kunde jag glömma! idag på handledningen fick vi reda på att vi ska vara i Kina en dag till. vi åker alltså hem den 21 mars ist för 20e! så jävla nice! det innebär en extradag i SHANGHAI med shopping, wohooo.
tänkte lägga in lite bilder på hotellen vi ska bo på. i Beijing ska vi bo på Howard johnsson paragon hotel och i Shanghai ska vi bo på jian guo hotel! Jag måste vaccinera mig också, mot både svinis och hepatit a+b! suug mig jag pallar verkligen inte det.
Howard johansson paragon hotel! hittade ingen bild inifrån tyvärr.
Jian guo hotel!

freeeeeeedag

Jag har precis snackat i tele med bästa daniella, mycket underhållande! saknar henne somfan!
just nu sitter jag bara och lyssnar på musik och tar det lungt! måste plugga lite senare!
och ja, jag har tråkigt!

godnatt

Okej fyyyyyyyfan träningen var ju skön, jamen kom igen! vi började med att hoppa 500 grodhopp uppför en läktare. haha aj mina ben. på slutet var det typ inte jobbigt utan det gjorde ONT i benen för att det va så jäkla jobbigt! sen efter det hade vi iaf ispass. åkte typ omkring med raka ben, haha! och vi körde jobbiga skridskoövningar även där men det var ändå helt okej! idag har jag inte hunnit pugga vilket förövrigt inte är bra men skönt somfan. får typ ta igen det imorn, ahja skitkul! sen så längtar jag tills på lördag för då ska jag få träffa Fredrika Varviharju hohoho! det var så längesen! men nu ska jag runda av lite och sova! ses imorn, puss!

donken

Blev i princip inslängd i bilen för att åka till täby centrum och käka middag på donken, myyysigt. haha! nu jag jag bråttom med att packa hockeygrejerna och göra mig redo för fysträning. roooooooooooooooligt. men jag har isträning efter som tur är. bloggar lite sen när jag kommer hem. kiss n' bye
gammal bild

dagens

Idag hade jag på mig ett par leggings, en vit slapp tröja/t-shirt, min skinnjacka och pälsvästen. Sen hittade jag ett par skor hemma som är mammas som jag använde idag.

torsdag

Linne från Topshop som jag köpte för att ha till sommaren! man kan ha den som en "korvklänning" också:)
Idag är jag så jävla trött! vill bara lägga mig på sängen och sova men ICKE. Måste plugga och sen träna. träningen igår var förövrigt kul men sjukt jobbig så jag har väldigt mycket träningsverk vilket jag tycker är konstigt för jag har tränat på gym 5 ggr/vecka..ahja

hockey

NU ska jag iväg på min första hockeyträning på 1,5 månad. ska bli spännande. fast jag har inte riktigt fått tillbaka motivationen så jag är inte speciellt taggad. men vi får se hur det går! tjarrååå

HJÄLP

KAN NÅGON GULLIG SÄGA HUR MAN LÄGGER UPP FILMKLIPP PÅ BLOGGEEEEEEEEEN? HJÄÄÄLP!

bara sommar

Om jag fick bestämma så skulle vi skippa höst och vår och bara ha sommar.. lite vinter så man kan åka bräda också..FÖR JAG ÄLSKAR SOMMAREN! fast höst och vår mode vill man inte missa ju:( fast man kan skita i hösten iaf. förutom min födelsedag...
sååååååå snygga bilder. källa

shorts

Det gick inte så bra att hitta ett par lämpliga jeans att göra om men här är ett par jag gjorde förra året
För er som inte vet så älskar jag att sy! har sytt/gjort om ett tiotal plagg men jag orkar inte visar er dom just nu. det får bli senare isåfall!

onsdag

Godmorgon! idag är jag som sagt hemma. har en del att göra faktiskt! bland annat ska jag plugga, fixa på en present, sy om lite kläder maybe. jag ogillar jeans nämligen så jag ska göra om ett par till jeans shots till sommarn! hej så länge!

sköna.

Nu är jag så jävla trött så jag ska sova tidigt ikväll! Imorn har jag bara en lektion vilket innebär att jag inte pallar gå till skolan. Jag har inte fått någonting gjort idag känns det som. Pluggat ytterst lite. Men jag antar att jag får ta igen det imorn istället...suck. Jag har i alla fall bestämt mig för den rosa telefonen jag pratade om tidigare, den verkar soft för det priset. kostar typ runt 2000 utan abonnemang i think. aja nu ska jag sluta prata. godnatt!
kiss n' bye

apsnyggt

Dödligt snyggt till sommarn! källa

plugg...zzZZZZz

Näää nu har jag varit alldeles för lat! dags att börja plugga lite! vad kuuuuuuuuul:) såhär kul typ


hjälp!

kan någon förklara hur man gör för att få en liten bild på sidan och en liten beskrivning under! jag fattar INGENTING av detta. html suger juuuu

matrix

Detta schampoo är verkligen bra, balsamet också! det finns för olika hårtyper men jag har för torrt och skadat hår och det funkar väldigt bra tycker jag! finns att köpa hos de flesta frisörer skulle jag tro

tisdag

Tisdagar är fan den värsta dagen på hela veckan! nu är jag så in i heeeelvete trött så jag ska gå och lägga mig nu hade jag tänkt. men först ska jag visa er ett sjukt bra schampoo och balsam! pusss

nytt idag

Kavaj från HM
Leggings från Gina Tricot
Oversize t-shirt med ficka på bröstet från Gina Tricot
Nagellack från HM
hahaha jag vet att mina fingrar ser fett snuskiga ut!

rätt nice

kom på att örhängena nedan är också köpta på rean på HM för 10kr, rätt okej pris!
Denna outfiten var sjukt CLEAN måste jag säga! vill ha ALLT! kommer ifrån den här bloggen!

dagens..

Tröjan jag köpte.
hmm...funderar på om jag ska plugga? eh..ne
hehehehhehehehheehheheehheheh

Mellandagsrean

Jag har knappt lyckats hitta någonting på årets mellandagsrea men dessa tre saker iallafall.
längst upp i vänstra hörnet är skitsnygg, och den kostade 200kr på rean. t-shirten på höger sida köpte jag för 100kr och den turkosa linnet med blommor på köpte jag för 50 kr på salt.

hockey

Jag hade tänkt att börja köra hockey igen imorn efter 1,5 månads paus men vi får se, har ont i halsen
Här kommer lite hockeybilder. för övrigt så lirar jag varken i AIK eller i Segeltorps IF längre utan Ormsta/SDE.

HM

Var inte dom här shortsen jättesöta? dom kommer att komma in på HM inom kort..ska nog införskaffa mig ett par!

snyygggttttt

Såg ett par sjukt snygga HUNTER stövlar inne på jackies idag som hade en as härlig rosa färg! så sugen på att köpa men jag vill se om jag hittar dom i Kina först för jag såg att det stod "Made In China" på dom
Denna färgen! fast dom va högre..

pluggg..

Plugg denna veckan..
  • Projektarbete lämnas in senast 25/1 för feedback och jag är iiiinte klar..
  • Engelska presentation 7 min (gör den måndag nästa vecka ist..)
  • Bokredovisning (gjorde idag)
Fan denna veckan va ändå rätt chill...bara det att jag ska KUNNA engelskaredovisningen så gott som utantill...hmm:S

KIIIIIINAAAAAAAAAAA

52 FUCKING DAGAR KVAR TILL KINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det är så att min klass åker utomlands varje år.
I ettan var vi i Köpenhamn (Norden) och i tvåan var vi i Milano (Europa) och nu i mars, 11/3-20/3 åker vi till KINAAA (Asien) Vi åker både till Peking och Shanghai! Det kommer bli så jävla NIIICE!

Ny mobil?

Eftersom min mobil laggar och leker skön hela jävla tiden så tror jag att jag ska köpa en ny. (har inte fått min julklapp av mami ännu så hon betalar iaf..skönt) Men eftersom jag bara ringer och smsar med den så pallar jag inte ha värsta grejen som ändå går sönder efter ett tag eller blir snodd..därför har jag funderat lite på Sony Ericsson T700 men vet inte vilken färg..

eller...????


Nytt

Idag har jag köpt ett par leggings på Gina Tricot 199kr.
Eyebrow colour 39,50 kr på HM.
Concealer 245 kr på Make Up Store

måndag

Jag var så jävla trött idag när jag vaknade halv 9 att jag knappt orkade gå upp för jag sov inte så bra. Men det var bara att tagga inför boksamtal som började klockan 10. När klockan var halv 10 sa mamma att tågen var inställda så jag fick ta bussen och komma försent men det gjorde inte så mycket. Efter boksamtalet drog jag dirr hem för jag tänker inte ha mitt 7 minuters föredrag på engelska inför hela klassen. ICKE.
Fick precis reda på att en liten pojke blivit överkörd av tåget och att det var därför som att det var inställt. Sjukt sorgligt! RIP! här kan ni läsa om det http://www.expressen.se/Nyheter/1.1848447/pojke-pakord-av-tag-i-taby

ahja..

åh vad ful..
så jävla snyyyggg

<3

Nu vill jag utomlands igen! hehe det skulle nog behövas rätt hårt! bilden är från Zakynthos, Grekland där jag var med min älskling i somras!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0