MOON BOOTS

äntligen har dom kommit. mina moonboots. modell queen! älskar dom!
 

UNDERWEAR

Jag har svårt för push up. jag använder ju bara såna här tunna bh:ar. dom är otroligt sköna och snygga på. alla fyra kommer från monki och jag skulle vilja ha varenda en. 120-150kr/st.
 

WISHOUTFIT

här är jackan jag köpte i förrgår! men hur snygg är inte elin östman i den? såhär skulle jag vilja bära upp den idag...
 

ACNE STUDIOS

acne studios 1395sek
 
här är ett av mina senaste tillskott i garderoben. från acne. har även inhandlat en asmysig rosa jacka från hm. nu är det fanimej köpstopp innan jag går i konkurs! ska börja spara en del varje månad igen! min uppdatering suger just nu för att min kamera bråkar med mig..bilderna blir usla och trots att jag lyckats få bakgrunden perfekt vit i kameran så ser det ut såhär eller så blir den grön i datorn. ingen aning om vad det beror på. jag ska iaf försöka få tag på en ny kamera. en ruskigt bra! jag ska köra gärnet så fort detta är fixat!

ON MY MIND

idag har jag inte gjort ett skit. typ diskat och sytt lite på henkes present. otroligt seg dag som började riktigt dåligt. jag och carro skulle egentligen befunnit oss i linköping nu och träffat en nära vän men hon var olyckligt nog med om en olycka inatt så vi kunde inte åka. jag har iallafall internetshoppat lite som plåster på såret. jag ville först ha den långa rue mohairtröjan från acne men efter att ha prövat den typ 3 ggr och det inte kändes hundra så blir det ingen sån. den kostar ändå 1800kr. istället beställde jag denna på bilden från weekday för 500kr. beställde large. har dock bara provat en medium så jag tror det ska funka ändå. bra budgettips. moonboots har jag velat ha de senaste två vintrarna så nu tog jag ur tummen när jag fick lite fetare lön. skjortan blir nog najs att ha under tjockare tröjor som ellen claesson bär upp det, otroligt snyggt. ett par loafers har varit på listan ett tag. beställde hem de från zara jag bloggade om för ett tag sen men dom satt inte fint på mig. dessa däremot är sjukt fina. har inte bestämt mig för vad jag tycker om att dom är lackade dock. vill helst ha skinn. wayfarer har jag fått upp ögonen för...nu. aldrig gillat det tidigare.
 
vad långt det blev. anfådd. juste btw, jag har klippt av allt mitt slitna hår. ser förjävlig ut.

DAILY MAKE UP

foundation chanel vitalumière "20 clair". powder clinique "20 invisible blend". concealer make up store "cover all mix". blush make up store "nut". eyebrow color make up store "tri brow". mascara lancôme "hypnôse". bender shiseido. brusches make up store 367, 110. sephora 100, 110.
 
jag är sjukt nöjd med mitt smink jag har just nu. älskar alla dessa produkter. har provat mig fram väldigt mycket på senaste när det gäller smink. jag har 4 olika foundations som jag kör på men just nu är det denna. pudret är jättebra, funkar till alla foundations. ögonfransböjaren är den bästa jag någonsin provat och även dessa rosa borstar från sephora är fantastiska. dessa produkter använder jag varje dag minus concealern som jag bara använder när det verkligen behövs.

MAGIC

den här handkrämen från rituals är MAGISK både i lukt och funktion. ni bara måste prova den.
 

NEW STUFF

hallå igen! livet kom emellan. 
här är två nya favvisar. dock anar jag att skinnbrallorna är felsydda. det är nåt skumt med dom men dom har bra passform så jag kanske vill ha dom ändå. äkta skinn är det iaf! samt den fina rosa angoratröjan. sjukt fin kombo!

GLITTER NAILS

 
såhär blev resultatet av gårdagens pyssel. bilderna är fruktansvärt orättvisa. det blev jättefint i verkligheten och jag är supernöjd. ska hålla dom fräscha nu
 
 

ON MY MIND TODAY

via caroline blomst & look de pernille
 
måste nog sätta mig vid symaskinen igen. pösiga kortare byxor i fuskskinn samt beige kappa!

NAILS

viva la diva 159 infinity/essie sugar daddy/dior gel coat
 
min kompis mican hade så extremt fina naglar i helgen när vi var ute och då berättade hon att hon köper shellac från dior och har ovanpå nageln så blir det lite som gelenaglar så jag sprang iväg till kicks på min rast och köpte lite nagellack så jag tänkte experimentera lite. nu ska jag börja bry mig om mina naglar lite mer hade jag tänkt..he he.
 

ISABEL MARANT POUR HM

 
några bilder från isabel marants samarbete med hm som släpps 14 nov! jag har spanat in alla plagg och jag vill eventuellt lägga vantarna på några..se alla plaggen kan ni göra här.

LOOK OF THE DAY


 
 
byxor/ginatricot. skor/bianco. tshirt/weekday. kappa/henkes. 

LOOK OF THE DAY

 
 
 
 
 
 
jacka/acne. skor/new balance. jeans/cheap monday. tshirt/other stories.

COAT

acne via blocket.
här är kappan jag köpte imorse. spontanade. från acne. sasha wool coat heter den och är från aw12 kollektionen och är väldigt oversize. jag diggar den stenhårt. jag tror jag kommer behålla den men jag är världens veligaste människa så jag måste fundera först ett tag. jag har flera kappor. den är nopprig (den ska vara det) men jag vet inte vad jag tycker om det riktigt. ärmarna är fantastiska dock. fick betala rätt mkt ändå så jag ska fundera lite till annars åker den upp på blocket igen.

YESTERDAYS

 
 
 
 
 
klackar/zara. byxor/hm. topp/weekday. skinnjacka/zara.
 
jag ber om ursäkt för utebliven updatering igår. jag glömde posta inlägget innan jobbet och sedan sov jag hos mina päron så jag hade inte datorn. jag jobbade i sollentuna igår. väldigt trevligt och gulliga kollegor där borta. idag är jag ledig och ska njuta och ta det lugnt. jag sov med hugo inatt (min familjs hund) och han snarkar som en gubbe. han e ju mops. så jag kunde inte sova någonting inatt. men jag mötte upp en tjej i stan i morse och köpte en kappa av henne som ni får se senare. 

LOOK OF THE DAY

 
 
 
 
byxor/hm (old). tröja/ginatricot (old). solglasögon/karen walker.
 

DISCO PANTS SÄLJES!

jag säljer nu mina svarta disco pants i strl M för att jag köpt ett par nya mindre. dessa är för stora för mig och i fint skick. jag säljer dom för 400kr eller högst erbjudande. nypris 900. (obs! jag har klippt bort alla lappar i dom för dom skavde) [email protected] sålda.
 

PINK

ett budgetfynd från lindex by matthew williamson. jag har inte bestämt mig för om jag gillar modellen eller inte men jag kan tänka mig att de bara skulle samla damm i garderoben. det är ett alternativ till by malene birger's bralla.

LOOK OF THE DAY

blus/hm trend. byxor & jacka/gina. skor/zara. 
 
JÄTTEbra bild. höll inte på att blåsa bort. idag ska jag bara fixa lite ärenden. byta strl på lite grejer jag köpt. provar så slarvigt....

WISHOUTFIT

skinnbyxor hm. loafers zara. väska givenchy. solglasögon ray ban. tröja stella mccartney.

WANTED

jag ångrar nu att jag inte köpte denna stickade angoratröjan från hm som endast kostade 200kr. så jag undrar om någon av er har lust att sälja sin till mig? gärna en strl M eller L. hör av er till min mail [email protected] isåfall. jag skulle bli jätteglad!
 
vinnaren av tävlingen är sanna! jag har skickat ett mail till dig! grattis!
 

COMPETITION

nytt från Lux-Case.se
 
jag har en liten tävling till er. det ni behöver göra är att gå in på http://lux-case.se/ och välja ett skal eller fodral för max 300kr och sedan länka i kommentarsfältet samt ge mig lite feedback på vad som är bra/mindre bra i bloggen och vad ni vill se mer av! lyckatill! jag väljer en vinnare på söndag kväll!
 

ACNE SOPHIA JACKET

jag och älskling var ute på stan idag och jag kom hem med bland annat denna snyggingen som ska få värma mig en bit in på vintern (hoppas hela.) den kommer från acne studios och kostar 3700kr. den är ruggigt snygg och simpel, vilket jag älskar. jag kan ju tillägga att jag sålde min beigea boomerangjacka igår så jag behövde bara lägga till 1200kr på den så det känns sjukt värt.
jag har slarvat och missat att ta outfitbilder till er. nästa vecka är jag ledig flera dagar så jag lovar att det kommer snart.
 

TROUSERS

 
 
nya byxor från ginatricot och hm.
 

ON MY MIND...

 

OFF SHOULDER

blus/nelly
 
sneak peak på min nya blus från notion 1.3. så jäkla snygg.. blev dock lite osäker och funderade på att byta till vit men det fanns inte i min strl så jag slapp välja. vad skönt då. beställde nyss ett par skinnbyxor i äkta skinn från hm. får hoppas att dom passar. ibland har jag 34 och ibland 36 lite beroende på men det fanns bara 34 kvar så jag håller tummarna.
 
kom precis hem från mormor. blev en kort och intensiv dag. har inte träffat mormor på ÖVER ett år. så illa! fina lilla mormor fyller 85 år idag.

RSS 2.0