Pumpsen


Fick av älsklings Daniella och älsklings Nicklas<3
Haha, undrar hur många gånger jag kommer ramla och typ slå sönder mig...Det återstår att se

KINA


11 YNKLIGA DAGAR KVAR (OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG)
11-17 mars är vi i Peking
18-20 mars är vi i Shanghai

HIGH HEELS


JUSTE MIN BÄSTA VÄN OCH MIN POJKVÄN KÖPTE DOM DÄR UNDERBARA HIGH HEELSEN TILL MIIIIIG:D AS NICE!
Vet dock inte hur ofta jag kan använda dom och så med tanke på att dom är typ 12cm höga(?) men dom är jätte snygga! Visar bilder på även detta senare!
Nu har vi tankat "luftslottet som sprängdes" och tänkte köra en myskväll:D Imorn ska jag träffa Daniella när hon slutat, vi får se vad vi hittar på...färgar mitt hår kanske? Who knows
Kul att mina gamla favorit-baggyjeans inte längre är så baggy..hmm (FAAAAAAAAAN)
Jag har fan lust att ha den där stilen igen på heltid, fett jävla skönt.
Dessutom så har jag insett att jag inte passar i blont + att jobbet med utväxten tog kol på mig, riktigt jobbigt! Det är inte min grej, tyvärr. Ni som ville att jag skulle färga blont tänkte jag på då.

Gårdagen


Har precis vaknat och kollat några avsnitt av solsidan. Ska käka frukost nu och sen ska jag och Nicke ut och gå runt sjön som vi gjorde igår, jätte skönt faktiskt!
Igår var vi och förade hos Daniella med Aran, Viggo och Adde, det var mysigt! Bilder kommer sen när jag kommer hem. Sen drog vi till loft. Det var också roligt:D


DANIELLA 18


IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG ÄR DET DANIELLAS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ELLER VARFÖR INTE.....
JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR. JAVISST SKA HON LEVA, JAVISST SKA HON LEVA, JAVISST SKA HON LEVA UTI HUNDRADE ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR. HIPP HIPP HORA, HORA, HORA!
Det lät inte fint måste jag säga! Satte nog inte en enda ton!
Elen Westin <3 Daniella Isaksson
Detta ska ju absolut firas för det var väl lite syftet med att komma hit (förutom att träffa min pojke och mina vänner) Det blir utgång här i Växjö, ska bli spännande:)


Sorry


Åh vad bra att jag missade solsidan själv! heja ellen! Aja. Ber om ursäkt för dålig uppdatering! Igår fixade jag nya piercings till örat innan jag drog till Växjö, nice! Älskling hjälpte mig att sätta på lilla ploppen på ringarna, BILD KOMMER! Det var sjukt svårt men som tur var är han inte så fumlig som jag trodde:) Mamma försökte i minst en halvtimme en gång utan resultat och det slutade med ett riktigt damp och lite svordomar sen stack hon bara iväg, aslack:S

Solsidan

GLÖM INTE ATT KOLLA PÅ SOLSIDAN IKVÄLL KL 21.30 I KANAL 4! BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST

Växjö


Nu ska jag snart åka till Växjö...Den 6 1/2 timmar långa resan är inget att se fram emot!
aja pussssssssssss på er söta läsare
Ser ut som ett cancerbarn men det får man göra när man ska sitta så länge på en buss!

Pump up the jam


Denna låten ÄR och kommer alltid att vara lika tung!
BTW AHAHHHAAHAH!!!! DET GÅR TYDLIGEN RYKTEN OM ATT JAG ÄR GRAVID:S SOFT! JAG DÖR LITE FAKTISKT

2 veckor kvar


2 VECKOR KVAR TILL KINA, OMG OMG OMG!!
Fan att jag missar Daniellas fest ikväll, buhu! OCH Michaela Erikssons 19års fest/middag eller vad det är :( fanfanfan! Jag hade verkligen velat vara med på den men jag är i Kina då!


Ishallen


Drar till ishallen nu, peace and love!

Pizzatime!


Nu har jag varit jätte duktig och lagat pizza åt hela familjen! :D Ska käka nu sen ska jag packa det sista och sen bege mig till ishallen och kolla matchen sen träffa freddie och issa :D (som spelar i motståndarlaget, AIK)

Zakia


Såg en gammal bild på Zakia. Hon gick nämligen i min skola i högstadiet och sedan flyttade hon till Norge och vi har väl setts en eller två gånger sen dess. Saknar dig! Tänker på allt vi gjorde. Vi bodde grannar ett tag också förresten!

Färga håret?


Sjukt seg var jag idag, nu måste jag packa och duscha. Tänkte köra på baggystyle denna gången i Växjö för det var jävligt längesen. Eller jag blandar...Vi får se:)
Vill färga mitt hår igen!
Gamla bilder från när jag precis hade färgat det för första gången.

Torsdag


Nu ska jag snart bege mig till skolan. Idag har jag på mig detta
Sammets leggings BikBok
Vit blus från KappAhl
Pälsväst från nån affär vid stureplan ungefär
Mössa Paul & Friends
Och skor (ej men på bilden) Converse såklart!

Nytt idag


Juste jag köpte ju sammetsleggings idag, hehe. Har letat efter hur länge som helst, har varit slut fan överallt i min storlek!

Smeknamn


Jag kom och tänka på lite nu det här med smeknamn, det är så jäkla kul! Jag har kommit på en del personers smeknamn (MOHAHAHAHAHA) men jag har även blivit tilldelad några (...inte lika kul)
Kommer inte ihåg alla men på fotbollen blev jag kallad av Lisa för "Pelle"...hahah varför!? ellen pelle? rimmar inte ens:) Men pellen däremot men icke.
Sen i hockeyn var det "Ellen på smällen", det var Cissi som kom på, min tränare. Det var nog det värsta.
Sen "mod-ellen" av Emma men det var väl inget riktigt smeknamn, aja.
Juste på jag blev kallad för "ellen-dellen-fjällfil" av annie. haha den förstår jag inte ens.
"Ellen DeGeneres" av mica...
"MATVRAKET", också det på hockeyn, av Rickard. Men det var kanske inte så officiellt, jag vet inte.
Dagge av freddie, (JAG GLÖMDE FÖRLÅT)
Ellen med fällen av michan
"Westin" lite överallt. Fan asså jag minns inte fler men det har varit så många fler!
Har ni fått nåt spårat eller konstigt smeknamn? :)

Jackan


JÄTTE gammal och JÄTTE töntig bild på mig, men jag undrar lite vart min favoritjacka tog vägen!?:( (eller mammas, höhö) älskar ju deeeen!
Jag dör lite av den här bilden. va fan gör jag med fingrarna? hahah. Det är inte ett peace märke så va fan är det? misslyckat.
Jag hade förövrigt en ballare stil enligt mig själv på den tiden.Får väl hoppa in i mina gamla baggyjeans som är försmå vid det här laget?

Hos Linn


Jag blev så himla sugen på party nu...!

Religion


Jag håller på att skriva min knasiga religionsuppgift som är heeeeeeeelt fucked up! Hade fan velat dra till tegel ikväll, bilden är från innan jag åkte dit sist.

Dusch


Näää nu ska jag duscha för jag luktar lite pelle svanslös efter att ha nästan sprungit från roslags näsby till täby centrum i stekande sol, fast det var ju inte ens varmt? bara sol. aja peace sålänge!
och JUSTE, bustiers heter det!
Fast svart, bhn alltså. Sån jag menade att man kan ha under en ex. lite halvgenomskinlig tröja. Fast det var inte en sån jag menade men alla gick så långt ner så denna va bättre

Minneväckarna


Åh dom här gamla godingarna väcker minnen förFAN! Minns när vi förade hos Linn till dessa låtar för någon/några somrar sen<3

24 feb


Såhär känner jag mig nu, lite freaky!
Jag kom precis hem och allt gick bra! Jag var ensam på hela stället så jag fick hjälp dirr och sen var det inga köer på apoteket heller, ännu skönare med tanke på att det alltid är hela täbys pensionärer där på samma gång.
Är så himla taggad på Kina att det inte finns men jag är fan taggad på att åka till Växjö också, haha. Mitt älskade andra hem. Det är helt annorlunda om man jämför med Sthlm men det tycker jag är så himla mysigt, att komma bort till en liten stad. Myspys! Speciellt alla kvällspromenader på sommaren runt växjösjön, just love it! Åker iaf på fredagen runt 12 så jag missar skolan (eheh oj det var inte meningen mohaahha) och är framme typ klockan 18!

UM


Hemma igen, fit*a! Jag skulle gå direkt efter skolan till UM men det glömde jag så jag måste åka tillbaka! SÅ JÄVLA ARG!

Kina Växjö


Nu är det 16, snart 15 dagar kvar kvar till Kina och jag drömmer om det varje natt och tänker på det varje dag! Jag ska åka med en tom resväska för att kunna proppa den full med skit påvägen hem. Men jag måste ju ta med mig lite så jag klarar mig alltså typ trosor bh smink, ett eller två ombyten, resten ska köpas där! Men nu måste jag först fundera på vad jag ska ha på mig på lördag när jag är i Växjö och ska ut och fira Daniella. Troligvis ska vi föra på Stadshotellet och få gratis krök, najs! Sen drar vi vidare men vet inte vart än..jag är sjuk som funderar på kläder redan men jag kan aldrig bestämma mig. Funderar på att ha paljettleggingsen med en genomskinlig topp med en snygg bh som går rätt långt ner, en sån bred, under och en kavaj under men det kmr säkert bli nåt heeeeeelt annat. Tror det. Jag är iaf sjukt taggad!

Dagens fråga


anneli. k om Is+spinning:
Hej! Fin och rolig blogg du har! :-) Kan inte du berätta lite om dig själv och hur du är och så? Skulle vara kul att veta. Tack på förhand.
Kjam
Svar: Tacktack! OJ detta var inte den enklaste frågan men jag ska försöka. Jag älskar att träna och att vara med mina närmsta vänner och pojkvännen såklart. Shoppa är bland det absolut bästa jag vet! På fritiden spelar jag hockey och jag har gjort det sen jag var 10 år gammal men jag börjar tröttna nu så jag får se hur länge jag fortsätter. Som person är jag lite olika beroende på vart jag kommer. I miljöer eller umgänge jag inte trivs i är jag ganska tillbakadragen och tyst. Orkar inte prata och är ganska  blyg. Men där jag däremot trivs är jag framåt och social. Trevlig och snäll skulle jag säga att jag är. Speciellt snäll, för snäll ibland. Vissa uppfattar mig som kaxig tydligen men det är jag inte tycker jag iaf. Men om det är en person jag inte tycker om eller har någonting emot visar jag gärna det, hehe. Det värsta jag vet är folk som tror sig och leker värsta grejen och ska ha all uppmärksamhet tycker jag är såååååå irriterande.

Halsduken


Åh mamma är så underbar. Igår när jag tränade sydde mamma klart min halsduk så jag kunde inviga den i skolan idag men tanken var att ha den till våren till skinnjackan och ett par brillor.
Såhär ser den iaf ut



Sjukt stor och jätte mysig!

Trio Pro


Idag hade jag matteprov och det gick väl okej, skrapar iaf ihop ett G..eheh. Påvägen hem satte jag in alla pengar jag fått från avkastningen på mitt konto vilket jag kom på 3 sek senare att det inte var så smart för då kommer jag bara köpa upp allt men jag får väl skärpa mig. Fick iaf med mig ögonskugga hem, det behöver jag!

Kallt


Nu är jag hemma, skönt! ALLTSÅ JAG LACKAR UR TOTALT PÅ DENNA KYLAN NU. DET RÄCKTE FÖR LÄNGESEN FAKTISKT. DET ÄR -25 GRADER OCH DET HJÄLPER INTE ATT KÖPA EN VINTERJACKA FÖR FLERA TUSEN FÖR MAN FRYSER ÄNDÅ! DET FINNS INGA DÅLIGA KLÄDER, BARA DÅLIGT VÄDER SÄGER JAG DÅ!
Nu ska jag iaf duscha sen sova! Jag är dödstrött och detta är min humor nu. Jag tänker på Räkan när jag ser Kjell, ahahha


Is+spinning


Träning snart. Först isträning sen spinning! Sjukt härligt, älskar spinning! Man tar ut sig så jävla hårt att t-shirten är en annan färg när man är klar, eheh(svett) Men jag kanske inte behöver träna med tanke på mina enormt vältränade bicepsmuskler? haha.

Halsduk


Har sytt en halsduk som nästan är klar, jättgosig svart är den utan några ändar som man bara virar runt sig. Men äckelhortråden gick ju av på mammas overlock-maskin och jag vet inte hur man fixar det så jag får vänta tills den är fixad.

SKÖNT!


HEMMA! GAAAAAAAAAAAAALET SKÖNT ALLTSÅ! Jag valde att göra först av alla och fyfan vad jag INTE ångrar det, hur skönt som helst att ha det gjort. Det gick inte speciellt bra då jag råkade säga onion ist för union:( haha men ah...tur att inte alla började skratta när jag fick problem då..:@ haha. Jag är så glad och lättad att jag inte kan stå still..ungefär såhär:
I bilen pratade vi om otrohet..jag förstår inte grejen med det. Hur kan man vara otrogen helt ärligt? Okej, om man inte älskar den man är tillsammans med så va fan ska man vara tillsammans för? Och om man verkligen älskar den man är tillsammans med så är man inte otrogen, that's it. HUR FAN KAN MAN VILJA SÅRA DEN MAN ÄLSKAR? Äckligt. Tänker lite på Tiger Woods som var ämnet i bilen........
Men nu är det matteplugg som gäller innan träningen! Peace out!

Sjukt i huvudet.



Engelskatal i 7min


SUCK, ska dra till skolan bara för att hålla mitt tal..Jag kommer börja gråta. Jag haaaaaaaaaatar SL för tågen går inte, fast jag får skjuts till skolan av mamma så jag ska inte klaga, heheh

Ungefär såhär kommer det att kännas när talet är gjort, fyfan! Happy moment

Jag dör lite


Det här är mina favoritbilder, fråga mig inte varför men dom är så jävla snygggaaaaaaaaaa

IDIOTJÄVEL


JAG ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD PÅ MIG SJÄLV ATT JAG ÄR SÅ JÄVLA DUM I HUVUDET!!! HUR FAN KAN JAG ENS TRO ATT RINGARNA SKA KUNNA KOMMA IN I HÅLET MED DEN DÄR LILLA GLIPAN!??!?!??!? JÄVLA IDIOTTTTTTTTTTTTTTT! OCH HUR LÄNGE SKA JAG GÅ MED DOM HÄR JÄVLA ÄCKLIGA PLOPP HORORNA I ÖRAT EGENTLIGEN!??!??!?!??
jämför med min nagel och se hur jävla liten springa det är....ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHH

Halloo


Exempel. Inte världens finaste klänning och färg att ha till men bara för att visa liksom;) Man kan gå omkring i bara dom på stranden också!

Krubb+plugg


Nu ska jag käka lite sen plugga, pusss mina fina läsare!

Nytt


Fyfan vilket jävla väder, det är hur kallt som helst. Men jag fick med mig lite hem iaf:
Hotpants(219kr) och en sån bhgrej(119kr) jag pratat om innan båda från American Apparel. Kan ha både som bikini och under min strandklänning (kan visa senare) och ah..man behöver ingen bh under om man inte vill, annars har man det om man inte vill visa nipples:P

Ringar till mitt öra. Ska sterilisera först sen sätta på dom.
Juste jag fick Sofias gamla mascara så jag behöver inte köpa ngn just nu, hehe!
Och linnet jag kollade på var inte alls som jag trodde. Jag trodde det var helsvart och genomskinligt men det var konstiga typ lite guldaktiga detaljer i mönstret så jag sket i det.

Stan


Dagens: Skjorta el va fan det är, Odd Molly. Leggings: Gina Tricot

Godmorgon


HEJ ALLIHOPA! Jag vaknade precis, hoppas ni sov lika gott som jag? Väckte min pojke men han var lite för trött så han fick sova vidare. Nu ska jag till stan snart, mamma och pappa släpper av mig för att gå en promenad på djurgården och jag ska kolla lite shit, allt måste gå skitfort för jag måste plugga skiten ur mig idag, mysigt!

Willy


Jag älskar Willy i Let's Dance! Han är så himla underbar. Jag var tvungen. Här är sötnosen iaf

Stan imorn?

Imorn ska jag tvinga med mami till stan för jag måste köpa bland annat
1. Ringar till öronen..
Vill inte längre ha ploppar som jag personligen tycker är skitfult.
2. Mascara
Behöver verkligen en men vi får se vilken det blir.
3. Linnet!
DÖR vad snyggt det är! Speciellt med en sån bredare porrig bh under..eller en sån där som man har över bhn, vet inte vad det heter.
Ahh det var väl ungefär vad jag hade tänkt köpa..Juste en liten present också men jag säger inte vaaaaaad mihi. Kollade på såna paljettshorts för flera flera månader sedan som fanns på topshop och då kostade dom 400kr så jag tyckte det var fett ovärt att köpa dom men nu finns det för 200kr på HM och dom är dessutom snyggare..fast dom på topshop SATT snyggare, aja :/ Sen vill jag ha fler låga strumpor också, från American Apparel. Bikini behöver jag också men det köper jag i Kina om jag hittar vilket jag hoppas!

Weekday


Dagens tips!
Jättefint linne från Weekday. Måste köpa!!!

Döskalle


Juste, eftersom det är trendigt med döskallar så letade jag fram en gammal dö-skallering. Inte världens finaste men mycket finare än på bilden iaf
Sjukt dålig bild, jag vet! Men den är silvrig med knallröda ögon som glänser jättefint!

Mat?


Nu sitter jag vid datorn i väntan på maten. Har fan inte gjort ett skit idag förutom att skotta och tagit massa bilder, kul! Måste fan plugga skiten ur mig imorn för att inte faila matten och engelskatalet, ooppsss

Ellen och Sofia


Jag och Sofia hade så himla tråkigt idag så vi tog en massa bilder, haha! Här är några av dom

GE MIG VÅR


Vår=skinnjackan, geee miiiiiiig

Skottat


Fyfan jag är helt slut! Har varit ute och skottat altanen. Det var över en halvmeter högt och fryst snö som var helt hård. Det tog över en timme och jag är helt svettig, haha myyyyyyyyyysigt!

Brooklyn we go hard


Såg en sjukt grym dans av denna låten från några som går på danslinjen, hittar den inte bara :(

D blir 18


Nu har jag vaknat till, eller för en timme sen men jag har käkat frukost och sådär. Jag har inte en aning om vad jag ska hitta på idag. Men om EXAKT en vecka så fyller Daniella Isaksson 18år, woooohoooooooo!:D
Såhär kan jag fortsätta i all evighet för det finns hur många bilder och minnen somhelst med dig, underbara älskade vän

Natti


Nu är jag färdig framför TVn. Hahaha solsidan säger jag bara, mhhh love it! Men nu ska jag faktiskt sova för jag är jätte trött sådetså.
Förövrigt så skulle jag kolla igenom arbetet vi ska göra i Religionen och jag börjar ju tycka att Kjell spårar ur i frågorna lite...bara lite. Exempel på de 2 första frågorna:
A1 Skriv en dialog mellan en muslin och en icke-sekulariserad muslim i ett sekularierat västerlänskt land. De pratar om sin tro på Gud och andra tankar de har kring religion.
A2 Du har fått i uppdrag att presentera Koranen på en stor bokmässa i Sverige. Skriv en text som skall kunna delas ut till alla som besöker din monter på mässan, och redovisa också hur du tänkt aggera i en liten utställning kring Koranen!
Ähh men ursäkta? Vad är det här för frågor? Kjell är verkligen den roligaste och mysigaste läraren på skolan men nu får du lugna dig lite..Sådär fortsätter ALLA frågor..lika spårade
GODNATT! XOXO

Ching-A-Ling


Juste! jag glömde....så oförskämd jag är idag som idag som idag. Ha en förpillade fredagskväll som ikväll som ikväll..ehhhhh? aja Ching-A-Ling gott folk!

ååh jaa mmhhm ååhhh yeeeeeeahhhh


ååh jag känner mig som en helt ny människa efter hårinpackningen, hahah. NOT.
Nää nu har jag fått nog med att sitta vid datorn så jag drar ner till kära familjen nu, kiss n' bye

Tvångsgrej


I väntan på att hårinpackningen ska sitta i..hehe
Det jag gör på bilden kan vara min nya omedvetna tvångstanke..Jag måste sitta och lukta på..ah jag vetifan vad egentligen? Men fan vad benig jag är...det har jag inte ens tänkt på, fan vad äckligt



Hårinpackning


Hallå alla! Ber om ursäkt för dålig uppdatering idag! Nu tänker jag iaf ta och duscha och göra lite hårinpackning! Det ser förjävligt ut på mitt rum. Funderar på att städa lite för jag har ändå inget bättre för mig, jag är inte sugen på att festa så jag stannar hemma och drar en myskväll med världens bästa mami! Vi "lekte" en lek idag på psykologin. Man var 4 och 4 i grupper och fick en lapp man skulle ge till personen det stämde mest in på ex. "rolig"..Syftet var att man skulle se om andras bild av en själv var samma som ens egen...ååh jag fick så gulliga lappar, blev så himla glad! Det gjorde min dag faktiskt.
Mitt "fina" rum

Depp


...Om en kvart börjar Jedi Mind Tricks spela...Tror jag går och lägger mig nu. GODNATT!

haha


hahahahhah jag låg i sängen och pluggade lite och så märkte jag att jag satt såhär med tårna. Jag brukar sitta och spänna mina stortår och jag undrar verkligen varför? Hur stört är inte det ahha. Tur att jag hade kameran bredvid mig, hoho

Trött


Jag är så jäkla trött hela tiden, känns som att jag bara sover på dagarna. Har knappt pluggat någonting..

Legend


Och tack Linnea för svaret angående mascaran!!!! :D

1,2 eller 3?


Jag ska bara ta med mig EN bikini till Kina för jag kmr ta med mig jättelite packning men jag kan faktiskt inte bestämma mig för vilken jag ska ta med mig...vad tycker ni?

YES...NO!


OMGOMGOMG JAG HITTADE BIKININ!!!! Jag har alltså letat somfan efter den sen i somras. Men blir jag förvånad över att den ligger i min lillasysters badkasse typ gömd i källaren? :@
En grej jag skulle skriva var att jag önskade att jag var en normal flicka som liten för jag gick faktiskt på dans då men jag tröttnade väldigt fort för det var inte min grej. Jag spelade fotboll istället från att jag var 6 till typ ah jag slutade för några år sedan. Hockeyn tog för mycket tid. Den började jag med när jag var 10 år gammal MEN..Jag önskar verkligen att jag inte hade varit största pojkflickan och börjat på dans och blivit duktig på det för det är så jävla coolt tycker jag. Det verkar så jävla kul också, men det är ganska försent nu tyvärr:( FANFANFAN!

Gammal bild på mig och lollo från stålbucklan cup 2006, MINNEN!

JÄVLA SKIT!


JUSTE NU KOM JAG PÅ DET, MUTTPRUTT! JAG MISSAR JEDI MIND TRICKS IKVÄLLL FÖR JAG HAR INGA PENGAAAAAAAAAAAAAR :(
DET ÄR EN AV MINA KANSKE 3 PERSONLIGA FAVORITGRUPPER..ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH NI FATTAR INTE HUR ARG JAG ÄR!
HAR VERKLIGEN VELAT SE VINNIE PAZ LIVE HUR LÄNGE SOM HELST.

Fuck


Leia ♥ om BikininNär åker du dit?
Svar: Jag åker till Kina den 11 mars och kommer hem den 21 mars!


Jag hittar inte min bikini!!!!!!!!!!!!!! Jag hade fan någonting jag skulle skriva om men nu minns jag inte vad det var. Jag har iaf kommit ihåg att boka tid med um som förövrigt har haft upptaget exakt hela dagen (Y)

Bikinin


Jag måste ha min bikini när jag åker till Kina eftersom vi har inomhuspool på hotellet, men VART FAN är den?!?!? Den är bortaaaa, min älskade svarta. Helt vanlig men jag gillar den. Måste leta nu ist för att plugga!
Jätteäcklig bild, JAG VET! haha. Men jag hittade ingen bild som man såg hela på fast det gjorde man knappt på denna heller men aja. Den är från i somras då jag var på Zakynthos med Nicklas. Då vägde jag minst 5 kg mer än vad jag gör nu, det syns ju iof.
Hittade en till, bakifrån. Men jag hittar inga bra som är framifrån, bara en jätteporrig som jag inte vill lägga upp:P Den finns på facebook bland zakynthos-bilderna för er som är vän med mig.

Skitungeeeeeee


Jag skulle gå ner till köket för att avnjuta chilinudlar till lunch men såklart så har lilla skitungen sofia gömt alla!!!!!!!! gahhhhhhh! men som tur är så hade mamma lagat lunch till mig:) Nu ska jag plugga i alla fall, matte. Måste egentligen plugga ORGLE för jag har prov imorn i det men jag vet inte om jag kommer kunna göra det provet för det är alldeles för mycket fakta och jag vet inte vad man ska kunna. Först läsa i boken, sen ett helt jävla dokument på as många sidor och det har jag inte ens läst:S Men asså hur fan kan man plugga matte? Jag läser igenom exempeluppgifterna el nåt...ehhhh


Top från topshop


Här är jag och min pojkvän inne på topshop och tar kort på en topp. Gillar inte mönstret men jag ÄLSKAR modellen. Kort och slapp, perfekt! Den är inte svår att sy heller. Gäller att skaffa tyg och börja sy lite, då får jag det som jag vill + att ingen annan har likadant, smart va!? yepp.

Fråga


Anonym om Nattisäg vilka bloggar du läser:D
Jag fick en förfrågan för ett tag sen att skriva vilka bloggar jag läser...hmm det var lite svårt för jag läser olika hela tiden. Vissa läser jag någon/några ggr i veckan men dom jag verkligen läser VARJE dag är:
TYRA
LOUISE
ELIN Ö
KENZA
MARTINA
ELIN K
LISA

Svar på fråga


sarah om Hepatit Ahur många hål har du igentligen?:P

Svar: Jaadu, jag antar att du menar hål i kroppen? Eller? För jag har inga hål i tänderna. Jag har iaf ganska många hål allt som allt, närmare bestämt 12 st om man räknar med öronen:P Jag har 8 hål i öronen fast ett av dom räknas faktiskt som en piercing och det är den jag har en stav i. Jag har ringat in dom nedan.
Sen har jag ytterligare 4 piercingar om man inte räknar med "öronpiercingen" men dom talar jag inte om:P

Hepatit A


Vaknade klockan 9 och käkade snabbt frukost sen begav jag mig ner till vårdcentralen och vaccinerade mig mot hepatit A, inför Kina. Det är fan nära nu, helt sjukt! 21 dagar kvar!
Idag är jag hemma för vi skulle till ett buddhistiskt tempel i typ Märsta så jag orkade inte. Måste ändå plugga idag men jag vetifan om jag kommer kunna göra provet imorn, aja vi får se. Måste iaf sätta igång nuuuuuu!

Måste ha


Svarta sammetsleggings! Hur snyggt som helst! Måste köpa
Tänkte köpa det för kanske 3 månader sen men just då hade jag inte så mycket så jag var tvungen att prioritera annat sen dess har det inte blivit av tyvärr. Finns eller fanns på BikBok för 149kr innan iaf.

ACNE


Ett par jag vill ha men aldrig kommer kunna köpa. 3000kr från ACNE

Vårsugen


Jag vill ha vår nu. Kunna gå omkring i min ÄLSKADE skinnjacka med en pälsväst över istället för vinterjackan. Usch det räckte verkligen för längesen.

17 feb


Snygga ringar, MÅSTE SKAFFA MASSA RINGAR!

Idiot..


Hahah måste berätta en sjukt dum grej. Jag hatar mitt nackhår så nån gång förra året fick jag för mig att raka bort det (rekommenderas, ahah) fyfan det kan vara det värsta jag gjort. Tänk er stubb i nacken hhahahah. Aja men här ser ni att det har växt ut en del iaf...TUR DET! Kunde inte ha min favorit hög tofs, inte ens uppsatt..

Har lagt fram håret, det har blivit ganska lång nu ändå men VEM FAN GÖR EN SÅN GREJ? AHAHA UNDRAR HUR MÅNGA SOM BOKSTAVLIGT HAR MOBBAT MIG FÖR DET:(

TungKONST


Hiihihihihihi kolla vad jag kan göra =) KONST!
Har sjukt jävla tråkigt, aaah ni ser ju...

Tips


Juste jag glömde skriva angående tandkrämen som bleker tänderna. Ett tips är att man INTE sköljer bort tandkrämen när man borstat tänderna som man brukar utan låter det ligga kvar och bleka lite extra, mohah!!
(JAG ÄR ARG...)Jag har denna månaden levt ganska snålt då mitt konto varit rätt magert..har 150kr (jag räknar bort mina 5000 som inte får röras som jag sparar till en utlandsresa i sommar) på kontot kvar som ska gå till en utgång på krogen med Daniella på hennes 18årsdag och jag har frågat mamma hela tiden när mina avkastningspengar kommer som skulle komma i januari-februari och IDAG säger hon att dom kom för ett tag sen...åh kul. Det handlar om 10 000 spänn MEN dom ska skattas så det suger hård jävla balle för det är fan flera tusen som skattas bort och nu ska hälften av dom pengarna gå till Kina också, sen tatuering. muttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa det finns ju inget kvar sen juuu!

Möte Kina


Hemma igen och mötet var kul med virriga Chengyu, haha! Tydligen så kommer alla måltider att ingå så vi ska bara ha med oss pengar till shopping, wohoo! Fan säger jag för om det inte hade ingått hade jag fått pengar av mamma men jag måste betala shoppingen själv nu:( Fast som tur är har jag fått min avkastning på mina aktier på x antal tusen så det är rätt lugnt ändå. Chengyu berättade att vi skulle besöka hans släktinhar för att se hur en vanlig kinesisk familj bor och lever, medelklass sa han. Sen kom det fram att dom bor i ett jättestort privat slott, ahha! ah jo medelklass? hmmm.
Sen köpte mamma donkenmat till mig innen vi åkte hem för jag har inte käkat middag och vi skulle ändå vänta på pappa, jag har jättedåligt samvete:( Får alltid det när jag käkar onyttig mat...

Lack


Lack somfan! Skulle plugga och jag han läsa typ hmmmm 3 sidor sen somnade jag och vaknade för 10 minuter sen. Jag ska aldrig plugga i sängen, fan vad arg jag är! Och nu ringer mamma och säger att jag måste ta mig själv till mötet för annars kommer dom försent för dom har varit på begravning och tåget går om 20 min och det tar 10 min att gå dit...ehhhh? aja BRÅTTOOOMMMMM HEEEEEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Organisation och ledarskap


Nu måste jag plugga somfan, sen möte inför Kinaresan kl 6!
Hatar att plugga, det är jätte tråkigt som ni ser


Onsdag 17 feb


Hemma nuuu, skönt! Idag hade jag på mig detta
Håligt linne från Monki och ett par trasiga jeans från HM (dom ska va så) och halsbandet har jag gjort själv

Natti


Imorn innan skolan ska jag troligen gå till vårdcentralen och vaccinera mig mot hepatit A. Sen två lektioner, sen hem. På torsdag ska vi typ till märsta på nåt museum el nåt så jag stannar hemma då! Sköööööööööönt
Nu ska jag faktiskt försöka sova för jag är så himla trött. Det blev inte mkt plugg idag men jag tar igen det på torsdag iaf. godnattttttt pooossssssssssssss

Lack SOMFAN


Okej jag lackar ju inte ur litegrann. Min bästa killkompis Filip äckel Åkerblom åker till Zillertal, Österrike på fredag! jag spyyyyyyyyyyyyyyr lite på honom!

Soosso_marsvin


Hittade en gammal bild på Sofia, min syster, aka sosso_marsvin. hahaha tjoooockiiiisss
Sen skickade pappa nyss en bild på mig och jag tror inte jag garvat så mycket på ett tag. Kände inte igen mig precis. Kan beskriva mitt hår som en slickad katt. skojar inte ser fan ut som jag har tagt gelé och gjort backslick och satt upp i världens hårdaste tofs. Det var när jag skulle spela en fotbollsmatch, vågar inte säga hur många år sedan men jag kan ju iaf tacka för att jag förändrats. tror jag skippar att lägga upp bilden haha

Dagens fråga


Christina om Semlor:
Du verkar ju slank, oroa dig inte för lite semlor! Har du ätstörningar? Vad väger och hur lång är du? Ursäkta frågorna;-)
Svar: Haha slank..jag vet inte det. Känner bara att jag måste komma i "form" till sommaren. Vill undvika att bygga celluliter på röv och lår, det är inte speciellt snyggt. Vill också ha perfekt mage som enligt mig är ett sträck som går lodrätt längs hela magen, 2 magrutor, (helst 4 när jag spänner) det kan jag med lite ansträngning få fram men dom är inte klockrena. sen ska man inte ha nått fett alls längst ner där det samlas, okej jag verkar kanske störd men aja. Aa vältränad mage ska man ha. inte smal för att man inte äter mat, det är bara fult. Och nej (hahaha paus hahaha) jag har verkligen inte ätstörningar, jag äter som en häst. Kallades officiellt för "matvraket" när jag lirade i AIK men det ska vi inte tala om, hehe. Ojoj, jag är 175cm lång och väger just nu 55kg. Vilket är 10kg undervikt vad jag vet!?!?!? jag får skärpa mig. Jag måste vara den enda tjejen som inte vill väga lite? hahha. (inte för att det är speciellt lite men för min längd är det det) jag svarar nog på den frågan själv...Ja det är jag nog. När jag vägde som mest (då jag också tränade som mest) var för nåt år sedan, då vägde jag 62 men jag va inte tjock, hade bara mer muskler.

Dentosal


Eftersom jag ofta får komplimanger för att jag har "vita" tänder vilket jag inte ens har, ahha! bara mina två framtänder. Förutom att jag är väldigt noggrann när jag borstar tänderna och gör det väldigt länge så använder jag dom här tandkrämerna som innehåller naturligt salt och bleker tänderna. Dom heter Dentosal och finns att köpa på apoteket. Jag märker resultat när jag använder tandkrämen regelbundet i några veckor. Det är definitivt värt att testa, men smaken lockar nog ingen. Jag har vant mig vid den iaf så jag gillar den. Skit i alla blekmetoder man gör själv, det funkar ändå inte. DETTA FUNKAR, efter en tid iaf, borsta länge och noggrant varje gång. Jag kan säga att min moster använder denna varje dag och hon har KRITVITA tänder. man kan tro att hon blekt dom flera gånger, jag skojjar inte!

Semlor


Tycker så synd om mamma som verkligen stått och bakat semlor till alla i familjen men ingen vill ha:( inte ens sötslisken sofia. Nästan så att man tar en bara för att vara snäll, men jag tror inte min mage vill ha det

Fast för evigt


Ska plugga nununu men just nu lyssnar jag på denna.

Jedi Mind Tricks


FYFAAAAAAAAN VAD NICE! JEDI MIND TRICKS LIRAR I STOCKHOLM PÅ TORSDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOLLA HÄR.
Dessa är mina favoritlåtar med dem:
Eller jag har fan inga favoriter med dem, alla är fan bra, riktigt tunga är dom!

Fettisdagen


Hemma igen efter en jobbig dag i skolan med ännu fler uppgifter att göra. Fan vad jag inte pallar, måste göra engelska talet på 7 min i alla fall, damn jag kommer inte undan! Hade prov idag i marknadsföring, gick helt okej, bättre än väntat iaf. Sen Orgle prov fre, tal mån, Matteprov tis och religions inlämning tors, älskar dessa 2 veckor! Idag är det fettisdagen hörde jag, men det blir inget för nyttiga ellen ehehehhe.
23 dagar kvar till Kina, ooooooooookeeeeeeeeeeej fettnicejagvet.

16 feb


Jag hatar blogg.se. det funkade inte för mig igår på kvällen:/ Aja men nu ska jag fixa mig och käka frukost sen dra till skolan! haajjdoooh!

Mafö


Nu har jag faktiskt tagit en lite för lång pluggpaus i jämförelse med vad jag kan av provet jag ska ha imorn! Men ärligt talat så skiter jag i hur det går, eller jag satsar på G för jag orkar verkligen inte bry mig

klar/halvklar


Piffade till en gammal tröja från topshop med lite kedjor
Kedjorna är förövrigt metallic-färgade, inte svarta...
Sen började jag på en liten skitgrej. Den är absolut inte klar som ni ser..Har bara klippt ut och sytt fast dragkedjan, inget mer. Den var lite liten att ha bh under så jag får väl ha utan:S den sitter ändå fett tajt så..

Klar


Lalala jag älskar det här

Resultatet. Tyvärr blev färgerna inte rättvisa på bilden och jag fick ingen bra bild när den satt på men den är i alla fall lite halvt genomskinlig på magen, eller det är 3 lager tyg där så så himla genomskinlig är den ju inte. Men den är kort. Överdelen hade jag för övrigt gjort i somras så det va drf det gick så snabbt. Har gjort allt själv, t.o.m. mönstret så jag är faktiskt stolt:)
Nu ska jag nog börja med nästa grej hade jag tänkt...Vi får se vad det blir;)

Sysysysyyyyyyyyyymaskin


Fyfaaaaan vad jag ska ha roligt nu! Fick inte ta overlocken men denna duger iaf...:D

No name


En grej jag verkligen behöver till sommarn och som jag letat efter som en tok är en sån här: Vet inte vad dom kallas men detta är en bikini men jag tänkte mig en sån man har ovanför bh:n. Har inte hittat någon snygg...Det fanns en snygg i svart paljett på Lindex innan men dom är slut för längesen....
Men denna bikinin är ursnygg och finns på Lindex!

Cykelbyxor


I sommar kommer jag använda "cykelbyxor" som vanliga leggings, fast lite kortare än dom på bilden kanske. Jag tänker mig ett slappt linne med snygg rygg till som går under röven och lite högre strumpor med converse, en hatt och ray bans! Man kan ha dom under jeans shorts också! Eller bara som hon på bilden med en enkel t-shirt och jeans jacka/väst, kan bli snyggt.

New new new



15 feb



Mums


När jag gick ner till köket för att fixa lite käk så såg jag i kylen att mamma köpt massa nya ostar, bland annat min favorit brännvinsost så jag käkade 7 knäckebröds mackor med ost. Inte så bra mat kanske, men jag njöt av varje tugga, fyfan vad gott!

Stan ft Dido


Tröttnar aldrig på denna


Buss


Äntligen hemma efter en sjuuuuk bussresa. Kan varit den värsta någonsin. Blev så jävla åksjuk att det bara inte finns så jag kollade mig omkring och tänkte VART FAN SKA JAG SPY!?!? hur ska jag göra!? Ska jag spy i min matpåse, i min väska el på golvet eller på gubben framför eller what!?? Började freaka ur och tömma min påse och jag fick sån jääävla panik men som tur var så kom jag på att det kanske skulle bli bättre om jag åt lite vilket det också blev så jag slapp spy i min väska, haha.
Jag pratade med mamma om att jag är så jävla sugen på att sy så hon sa att jag fick ta upp symaskinerna till mitt rum, WOHO. Hon använder dom inte just nu för hon har andra uppdrag med jobbet..hon är detektiv ehehe nejdå. Vet fan exakt vad jag ska göra men jag antar att det blir en annan gång eftersom jag har prov imorn och inte börjat plugga. Heja Ellen friskt humör!

14 feb


Har inte haft lust att blogga idag då jag och min pojkvän har bråkat hela dagen, åh ja fan vad lyckat!

Nytt


Magkort stickad tröja till mysiga sommarkvällar!
Halvt genomskinligt linne som sitter slappt och bra!
Detta hittade jag idag på Monki. 137,5 kr sammanlagt, heeeeeeeeeeeelt okej!

Stan


Har varit med Daniella på stan idag:) mys! Nu har jag käkat lite lunch och umgås med nicke och sen ska jag dra till daniella igen för vi ska ut och gåååååå! hajdooh

Jag är kär.



Nordic weather


Fick denna av en tidning...skulle testa den men jag hade ingen sminksvamp med mig tyvärr:/ den suger säkert ändå, haha!

Dagens


Jag ser ut som ett skarremorre på bilden! Undrar lite hur jag står för det ser fucked up ut...aja. Det är så jävla kallt ute så jag vill inte använda mina tunna leggings så jag får ta dom här tjocka igen dååååå

Vill haaaaaaa


Dom svarta!

Hjälp


VARFÖR SITTER JAG SOM EN TJEJ HELA TIDEN FÖR??!?!??! VAD HAR HÄNT MED MIG GAAAAAHHHHH

Smink


Okej det blev inte så bra som jag trodde. Trodde man skulle kunna läsa texten men ICKE. Det är i alla fall en heltäckande foundation från make up store som jag verkligen behöver för min foundation försvinner typ när jag går ut...aa så illa är det.
Sen har jag hört mycket bra om denna så jag tänkte testa den, men vi får se. Någon måste jag köpa i alla fall.

Aha...okej


Jaha ska det vara  såhär? jag vaknade precis och jag är skittrött men kan inte somna om:S har typ största påsarna under ögonen som han på bilden också har...jobbigt det där

Trötttt


Det blev ingen promenad runt sjön ikväll med daniellum eftersom det är typ minst 40 minusgrader, men det blir att träffa henne imorn ist. Ikväll ska vi nog ha myskväll. Antingen här eller hos alex, vi får seeeeeeeeeeeee. Börjar bli sjukt trött redan nu men aja! hörs imorn iaf pooooossssssssssssssssssss

Dagens


Idag hade jag på mig detta

Runda


Jaaa, vad säger ni?:P

Fem favoriter


Sitter i nickes skola och väntar på att ska bli klaaaaar! Lägger upp bilder sen ikväll från dagen. Fram tills dess lägger jag upp fem sommarfavoriter!
Converse, funkar till allt.
Gladiatorskor
hatt
Solglasögon, fast i sommar är det runda glasögon som gäller, vi får se hur det blir...
magkort tröja

sjuk


Okej palla det här. Jag vaknade precis och är typ piss sjuk:S as ont i halsen och förkyld i alla fall. Jobbigt:( Nu ska jag skriva White noise vi hörs seeeeeeeeeeeen!

HOHO


JUSTE JAG GLÖMDE SÄGA ATT MIN BÄSTA VÄN DANIELLA HAR PIERCAT TUNGAN !!! :D KOMMER NOG UPP BILD IMORN HIHIHI

bussresan


Hade kul heheheh. Äntligen framme! Nu ska jag tvinga nicke att laga mat till mig:)

Arghhhhh


Nu ska jag ner och äta lunch för att sedan sätta mig på en buss i 6 1/2 timme för att ta mig till växjö, DÖDSSEGT! Sen får jag ju inte käka något gott på bussen heller så jag blev lessen..eller arg? el wtf?..jag undrar lite vad min tumme ska föreställa? hmmm den skulle vara en "dålig" tumme men den är typ mittemellan "bra" och "dåligt", sämst.
Okej min tumme var typ det äckligaste jag sett...! + att jag inte kunde bestämma mig för om jag var arg eller lessen därav min sjuka min:S

Dagens


Idag har jag på mig en svart stor tröja från Vila och leggings med dragkedjor från Gina Tricot. Halsbandet har jag gjort själv.

ah...


Bilderna talar för sig själva...!!!!!!!!!

Sådärja


WOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!! JAG HAR SKICKAT IN MITT PROJEKTARBETE NU FYFAN VAD SKÖNT TRALALALALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

kedjor


Hittade några kedjor hemma så tänkte jag på att göra ett halsband av dom också. Jag gjorde ett tappert misslyckat försök på att göra min kusin ellinors guess-halsband hahah, ellinor visst blev det likt? hahahaha fyfan. Men det är inte så lätt när man inte har material hemma:( aja stora halsband blir najs till sommarn:)
Såhär blek är jag faktiskt inte:( jag redigerade det så för att få rättvis färg på kedjorna

Halsband


Har precis gjort ett halsband av gamla halsband jag hade hemma. Inget svårt eller speciellt så, men ändå;)
Alla kedjorna är silvriga. Dom ser mörka ut på bilden..

P=P


Nästa månad när mina pengar kommer...FYFAN vad jag ska pyssla. Pengar=pyssel nästa månad! Har redan kollat lite på panduro och pärlshopen och jag vet typ exakt vad jag ska köpa! Fan vad roligt jag längtar ehehehhe vilken tönt jag är. Fan jag måste köpa mascara också:( buhu...

klar..not


Nu har jag äntligen packat klart...fast jag har massa annat kvar:/ PA, WN:P Fast PAn är jag klar med men behövs nog fixas till en del. Fan vad skönt när allt är klart...helt sjukt. Fast det kommer ju bara mer och mer men snart är det Kina! Och sen studenten snart så det är soft men va fan ska man göra sen? Måste söka jobb! fan jag är för lat! Jag pallar inte..
Hehehe åh vad kul jag har!

White Noise


Hemma från skolan och jag har paniiiiiiiiiiiik! Idag måste jag bli klar med Projektarbetet och White noise då jag åker till Växjö imorn bitti. Jag måste hinna packa också, awesome! Och plugga mafö, och matte och orgle....eh ahaaa

Onsdag


NU sitter jag och borstar tänderna.
Bilden är för dig tove, hahaha.
Jag ska snart bege mig till skolan för att gå på två lektioner sen dra hem, kolla igenom projektarbetet, skriva white noise(?) lär ju. Sen packa! Sen får vi seeeeeee. kiss kiss

Tatuering


Är så jäkla taggad på att tatuera mig innan sommarn vilket jag ska. Jag ska ha den på revbenen och jag vet typ vad jag ska ha för text, en på franska. Den kommer att vara ganska stor, typ hela sidan av ryggraden, men jag vet inte vad jag ska ha för stil:S Tror inte det skulle vara så snyggt med skrivstil på just denna så jag vetifan vad jag ska ha:S Funderar på en vanlig enkel typ som den som börjar på "let us..." eller det känns fett tråkigt. Asså jag har INGEN ANING. Har någon något förslag!??! Jag behöver hjälp!

Vår 2010


Sååååååå vår 2010!

Träning


I helgen när jag är borta lovar jag er att lägga upp min sommar outfit, så som jag kommer att se ut i sommar i alla fall! Men nu ska jag iväg och träääna! kiss n' bye!

Converse


Hittade ett par sjukt coola converse med nitar på som jag vill haaaaaaaaaaaa! Va inte dom snygga?
Sämst bilder men ni fattar!;) Balla somfan!

sommarsmal?


Nu hade jag tänkt ha ett löfte till mig själv, nämligen att inte äta onyttigheter på hela februari ut...förutom alla hjärtans dag, för HALLÅÅÅÅ?!?!??! vem äter inte godsaker då:S aah jag åt ju tårta och godis idag för att fira brorsan men från och med imorgon! På träningen gör vi inga direkta fettförbrännings övningar heller så jag hade tänkt tvinga med daniella och gå runt sjön när jag kommer ner...hmmm låt säga 3 varv runt sjön utan paus med högt tempo? låter perfekt! Någon annan än jag som får lite ångest inför sommaren?!?!?!
Känner inte för att se ut såhär på stranden i sommar! eheh.

Elin Kling


Måste bara säga hur mycket jag diggar hennes kläder och stil! helt sjukt!
Bilden är från hennes blogg.
Aja nu måste jag kanske sätta igång med pluggandet lite så jag slipper plugga när jag kommer till Växjö vilket jag iiinte hade tänkt. Sen är jag irriterad över att tjejen som har bloggnamnet jag egentligen ville ha (misswestin) har skrivit ETT inlägg och det var för ett halvår sen...nödvändigt råååååå:(

Dagens snyggaste


Döööööööööööööööööödligt snyggt i sommar! Magkort, stora halsband och örhängen, sotade ögon! mmmmmmmmmmmmmme like

Svar på "fråga"


Angående frågan om vad jag skulle göra med mitt hår fick jag väldigt olika idéer. Kul att se!:D Tack för kommentarerna!
Madeleine om Fråga:
Så som du har på den sista bilden, tycker jag att du passar skit bra i!
FERHAT - Studerar till sjuksköterska om Fråga:
Båda var fina men jag tycker hmmmmm blond, som sista bilden. ELler blond med bruna slingor typ :D
Karin om Fråga:
Brun brun brun! =)
Allewawa om Fråga:
Nä, bli ljus!!!! ;D
Jaaaa, ni förstår ju kanske att detta blir ett svårt val, haha! En vill ha brun, en blond, en blanda och en till blond...hmm då vann blond! Vi får se hur det blir till sommaren, nu kommer jag vara brun när det är så äckligt väder men vi får se sen. Min pojkvän verkar vilja att jag ska bli blond och verkligen alla mina kompisar jag pratat med säger att jag MÅSTE jag ha brunt...Svårt val, vi får helt enkelt se hur jag känner i sommar!

Fail


Jag kom precis hem, vi har varit och käkat på restaurang idag för min bror fyller 17 som sagt. Så beställde jag en pizza men jag ångrade mig sen så Jonas fick ta min pizza och det läskiga var att pizzan var formad som ett hjärta så jag började kolla mig omkring om alla fick hjärtformade pizzor men det var ingen som hade fått, hahhahaa sjukt obehagligt var det. Det var ju meningen att jag skulle fått den men istället fick Jonas det och ja tyckte det var skitroligt hahaha!
Fick inte med hela men såhär såg den ut haha

Underbara


åhhh jag vill ha massvis med pengar!

Smink


hannah om Fredag:
Hej! kan inte du visa lite hur du sminkar dig, vad du använder för produkter etc. såg nån bild där du va sjukt snyggt sminkad:D

Visst kan jag göra det! Jag kan visa hur jag sminkar mig någon annan gång om någon önskar men jag kan visa vad jag använder för produkter till att börja med och hur jag gör steg för steg:
Steg 1: Ögonbryn

Först tar jag den genomskinliga mascaran från Isa Dora och formar brynen. Sen använder jag antingen ögonbrynsfärgen från hm eller en ögonbrynspenna.
Steg 2: Concealer

All cover mix från Make up store. Den röda täcker blåa områden ex. under ögonen. Den gula täcker finnar och röda områden. Den ljusa använder jag som highlighter under ögonbrynen.
Steg 3: Underlag

Foundation från Loréal: True match. Den är verkligen den sämsta foundation jag haft men det var även den ljusaste jag hade för jag är så jäkla blek nu och jag har inte råd att köpa ny. Ska köpa en från Make up store eller clinique när jag får pengar. Puder från Isa Dora.
Steg 4: Solpuder

Ibland använder jag solpuder på kinder, näsa, panna och haka. Från Isa Dora.

Steg 5: Ögon

Brukar sota ögonen lite med mörk ögonskugga och ibland använder jag bara en eyeliner.
Steg 6: Rouge

Använder lite olika rouger, beroende på vad jag känner för. Den svarta är krämig och dom andra puder. Alla från Isa Dora.
Steg 7: Mascara

Böjer ögonfransarna och sedan målar dem. Min mascara är förövrigt slut och jag måste köpe en ny. Har någon ett tips på en bra?? det gick ju inte speciellt bra för mig igår som ni kanske läste om när jag var på Lindex....
Steg 8: Läppar

Beiget läppstift från Estée Lauder. Rosa glittrigt läppglans från Dior och ett läppglans från Face Stockholm. Använder inte alla samtidigt såklart..:P

Seriesegrare och kvalklara


Nu är vi seriesegrare, Ormsta/SDE! Men jag är i Kina när vi ska kvala upp till riksserien, det suger så himla hårt! Kvalet kommer att spelas i Vallentuna Ishall den 12-14 mars. Dom tre lagen som gör upp om en plats i Riksserien är:
  • Ormsta/SDE
  • Vinnare Div1 Norr (Munksund/Skuthamn eller Sundsvall)
  • Lag 8 från Riksserien



Oj vad bra bild man ser ju nästan...Här är laget i alla fall.
Lyckatill brudar, jag vet att ni vinner!

Godmorgon tisdag


Vill passa på att tacka för kommentarerna från igår! Fina! :) Jag har precis vaknat och käkat lite frukost...Min bror fyller 17 år idag så det blev scones och smoothie som förövrigt var sjuukt god! Snart ska vi åka iväg och käka på en italiensk restaurang, mys! Måste göra det sista på mitt projektarbete som ska vara inlämnat imorn annars får man ig! heeeeeeeets! aja vi hörs seeen innan jag drar!

Sum '10


Snyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyygggggtttttttttttttttttttttttttt!

Fråga


Jag hittade ingen annan bild på min naturliga hårfärg och denna bilden var inte ens bra att visa för man ser inte..hade min vanliga hårfärg sommaren 2005 sen började jag färga mig blond sen brun. Min vanliga färg är iaf typ cendré.
Nu till den stora frågan...borde man fortsätta vara...

Brun...eller bli

blond? fast jag ser inte så jävla blond ut på bilden men aja..
Nackdelen med att färga blont är att det sliter sjukt mkt att bleka och så måste man färga utväxten hela tiden och det är skitjobbigt! Jag vill nog fortsätta vara brun men...
Vad tycker ni?

Träning


Ska knata iväg till träningen snart. Jag har varit sjukt duktig på att plugga idag i alla fall! Brukar inte kunna plugga så effektivt men det gick okej! gaaaaaanska nöjd. Hann nästan kolla igenom alla kapitel till matteprovet.
Ska dra nu peeeeeeace!


trött


Nu har jag pluggat fett länge och jag blir bara tröttare och tröttare. Sen ska jag träna 21-23 ikväll.................åååhhh jag orrrrrrrrkarrrrrr inte. Nu ska jag plugga lite till. Marknadsföringen avklarad. Matte kvar och organisation och ledarskap...
Jag drömmer mig bort i denna bilden. Ta mig dit nu tack!

Lindex


Jag och mamma åkte en snabbis till täby centrum för att kolla lite shit. Min bror fyller år imorn och så, så vi skulle kolla lite grejer bara. Jag gick i på lindex för jag skulle kolla mascaror för dom hade massa till extrapriser och så. Så hittade jag en som kostade 129kr som annars kostade 175kr tror jag. Så frågade jag en som jobbade där om hon hade testat den och om den var bra. Då svarade hon "jaa det har jag men den suger".. så frågade jag varför och då sa hon "den stinker och är klumpig att jobba med" haha skön säljare! aldrig varit med om en säljare som inte vill sälja:D hahaha hon var lite skum. Men det var fett bra för då köpte jag den inte. Jag får väl leta vidare då min mascara har torkat typ:(

Hårinpackning


Nu ska jag duscha och göra en hårinpackning för första gången..(JA jag är efterbliven) Mitt hår har blivit så jävla äckligt, torrt och slitet typ. Jag färgar det så det blir så himla slitet. Exakt vad man inte vill ha så jag ska skärpa mig nu. Börja klippa mig etc. Det kunde gå flera flera år innan jag ens klippte mitt hår och det blev ju så slitet i topparna att det bara trilla av hårbollar typ.  Sen ska jag plugga marknadsföring och matte tror jag, om jag pallar..

Sommarsnyggt



pluggpaus


Nu har jag pluggpaus och jag har fixat ett par jeansshorts till. Ett par gamla levis jeans som tillhör mamma har jag fixat till lite. Ska pimpa dom sen när jag fått material. Tror dom kan bli rätt balla faktiskt.
Okej dom ser rätt hemska och konstiga ut på bilderna men det är dom absolut inte. Dom har ganska hög midja men det blir snyggt i sommar. Speciellt med lite pyssel

I'll be in the sky



Måndag


Idag är jag ledig från skolan, imorn med. På onsdag går jag i skolan och på torsdag åker jag till mitt andra hem, Växjö. Jag har mycket att göra idag och imorn för att slippa plugga från tors-mån då jag är borta för jag har två prov vecka 7 då jag kommer hem! jobbigt. Sen matteprov veckan efter det på tisdag på 154 sidor MaC. Ja snälla jag vill verkligen ha det!
Här langar jag dagens outfit!

Mjukisbyxor, tjocktröja och ett par stickade tofflor som mormor gjort, hihi
Ni vill se fler bilder förstår jag. Här är en till...


Godmorgon


NU vaknade jag och kunde inte somna om!?!? ska detta kallas sovmorgon:S aja vad ska man göra. Ska gå ner och käka lite frukost sen måste jag kolla mitt projektarbete och fixa på det för det är deadline på onsdag! Vi hörs sen då och så får vi se vad jag hittar på sen! poooossssssss

Jag köpte..


Lite skit fick jag med mig hem iallafall! Riktigt bra priser också hoho! Allt på rea. Linnet kostade 45kr på monki, hårinpackning Björn Axén 99kr KICKS, heat sprayet Syoss kostade 59kr på Åhléns!
OJ, linnet såg riktigt stort ut men det är inte så stort. lagom slappt är det!

hemma!


Nu är jag äntligen hemma efter sådär 7 timmars dödsresa med buss. FETT JÄVLA SKÖNT! Har var väldigt trevligt att fira min pojkvän och så fick jag träffa käraste Daniella också, det var ett tag sen!! Jag blir förvånad över att jag inte har ont i röven så skumt som jag satt på bussen hah. Jag köpte thaimat som jag skulle ha på bussen för 80 spänn och jag åt typ 3 tuggor sen va jag mätt, väääääääldigt arg blev jag eftersom det var sjukt onödigt och jag har väldigt ont om pengar just nu!! :(

Lördag

Snart ska vi käka frukost och göra i ordning oss för att fira nicke. Vi får se om jag lyckas ta ngn bild sen! Förresten så skulle jag träffa Daniella på kvällen när nicklas umgås med sin pappa men nähää. SLYNAN SKA JOBBA!!!!!!!!!!!!!!! HATAR DIG! näh det gör jag inte puss :D

jag ljöööög

Hahaha ni vet igår...jag ljög då! Jag var inte alls på fest utan jag satt på en buss från klockan 3 till klockan halv 10 typ påväg till växjö för att överraska min pojkvän på födelsedagen, kul var det!
När jag kom fram hämtade hans mamma och pappa mig på stationen och vi åkte till willys för att köpa lite shit. Sen duschade jag snabbt och fixade i ordning mig och käkade medans han satt på en restaurang med sin pappa och syster.
Sådär ungefär
Jag var tvungen att gömma alla mina grejer i hans systers rum så att han inte skulle märka någonting. Sen var det bara att vänta tills han kom hem! aja nu orkar jag inte skriva mer men det var roligt iaf!

Pyssla


Fan jag vill börja pyssla igen som jag alltid gjorde när jag var mindre. Va fan kung på det! Gjorde fan allt själv haha. Typ smycken och sånt. Ska fan börja pimpa kläder med coola detaljer och sånt, dom jag syr alltså..så slipper dom se så tråkiga ut, haha! Fan vad kul nu fick jag värsta idéeeeeeeeeeen! :D :D :D

Behöver..


Nu kom jag på 3 grejer jag faktiskt verkligen behöver som jag ska införskaffa mig troligtvis i helgen!
1. En foundationpensel 100kr på KICKS!

2. Värmeskydd när jag plattar håret! (sprayflaskan som är lila) kostar bara 79kr. Man kan köpa lite överallt, varuhus t.ex

3. Hårinpackning 150kr. Björn Axén, KICKS.

Fast jag måste verkligen klippa mitt äckliga hår också:( kommer bara aldrig till någon frisör för det är min största skräck..typ

Fredag


Idag var jag vääääldigt klantig. Jag försov mig och inte nog med det...jag tog snabbtåget till skolan vilket innebär att det inte stannar vid min skola utan åker vidare till roslagsnäsby och därifrån fick jag GÅ till skolan, morr!!!!!!!!!
aja nog med klantigheter..Nu ska jag plugga lite för att sen dra uuuuut! TAGGA TAGGA. När jag kom hem efter skolan hade mamma lagat mat till mig, skönt va:D

tyvärr tove


Tyvärr tove...det blir inget inlägg till dig ikväll för jag orkar inte ta kort på mina nymålade naglar, det får bli en annan gång. Men det är iaf det snygga nagellacket från hm:D Godnattttt:D

Michan


Ikväll på sporten kl 22.25 i kanal 4 kommer ett reportage om Michelle Löwenhielm i mitt lag (Ormsta/SDE). Dom var och filmade igår på vår träning. Kändes spänt även fast det inte var mig dem filmade:P tyvärr var jag i samma femma så jag kan hamna i bild vilket jag verkligen inte hoppas då det gick dååååååååligt:P. Michan kommer att bli den yngsta spelaren i det Svenska JVM laget till Chicago, om hon blir uttagen! KOLLA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nytt


Kom precis hem från skolan. Idag har jag köpt denna slappa och sköna skjortan

Godmorgon

Nu är jag trött och jätte hungrig så jag ska gå ner och äta lite mat sen dra vidare till skolan, jippi.
Måste bara visa er bästa bilden någonsin! den är från Tyras blogg! Dom använde självutlösaren och så hoppade det upp en ekorre framför kameran, hahhahahaa jag dör lite!

snygg klänning


Måste bara lägga in den här coola klänningen annars kan jag inte sova!!! okej mytt..men jag vill:D GODNATT!!!!

Tjött


Dödligt trött. Just nu ligger jag på sängen (ja ni ser ju bilden) och bara tar det lungt...Ska sova snart hade jag tänkt för jag är helt slut efter träningen.

Träning


Nu ska jag käka mat sen sticka iväg på träning. Faaan vad jag INTE pallar träna idag. Jag är verkligen trött och vill bara sova! Jag fett pissed off också! Aja posss

Vill ha


Juste vart var jag..nummer 9!
9. Jeans skjorta!
10. Hårinpackning!!!!
11. Någon snygg bikini!

12. Vill bli bruuuuuuuuuuuuuuun!

13. Vill ha tyg så jag ska kunna sy massa enkla sommartoppar mm.

14. Vill ha ett par snygga high heels
hittar ingen bra bild på exakt såna som jag vill ha men jag vet att dom iaf fanns på topshop innan!

15. Vill ha pengar att köpa allt detta :D :D :D

Alexander Wang



Käka


Nu ska jag dra ner till köket och hitta något ätbart! Sen måste jag plugga. Åh vad jag verkligen inte pallar göra det egentligen! Sen träning ikväll och jag som har sån jävla träningsvärk i röven, aj!

snygg



Onsdag


Nu kom jag precis hem från skolan. Rätt slapp dag faktiskt...bara Internationella relationer för vår svenskalärare var sjuk så vi slapp svenskan..skönt. Gick runt lite efter skolan och hittade en snygg tröja en precis sån som jag vill ha och den kostade bara 200kr!!! mycket bra. Fast....jag hade ju såklart glömt min plånbok hemma vilket händer ungefär 1 gång på 3 år:/. Otur.

Vill ha


Det finns ju såklart alltid behov men just nu känner jag att jag vill ha:
1. Ett par riktigt snygga jeans shorts till sommaren...
och kanske typ...
såna...
2. Mascara behöver jag men jag vetifan vad för ngn...
3. Fler oversize kläder och linnen!!!
Liknande den jag nyss köpte fast mer t-shirts och linnen! har hittat linnen med sjukt snygga ryggar som jag vill ha!
4. Hårfärg!! Men jag tänkte köra en spontanare och färga när jag har tråkigt;)
5. Magkorta tröjor
6. Ringar!!! massor av ringar. men det hade jag tänkt köpa i massvis i Kina:D
7. Fler strumpor från American Appareal!!!!!!!!
Till sommaren alltså! fast jag använder mina även till tunna strumpbyxor när det är lite kallare..det funkar ju också om man vill.
8. Nya converse, men det haffar jag också i Kina
Jag fyller på imorn, jag är dödstrött och behöver sova! heheheh godnattt pusss!

soft

Nästa vecka på måndag och tisdag är vi lediga från skolan...hur soft är inte det med tanke på att jag gick i skolan en dag förra veckan och det blir att jag bara går i skolan på onsdagen den veckan eftersom jag åker till mitt andra hem Växjö på torsdagen! mys mys! Saknar mina underbara vänner där nere och min underbara pojkvän!

Biopopcorn!


Nu sitter jag och käkar mina gamla popcorn från helgen, frääääscht. Faktiskt så är dom lika goda och knapriga som dom var när jag köpte dom sådetså!
Och det kan vara bra att använda lypsyl efteråt för popcornen är så salta så det svider på läpparna efteråt, usch
Eller om man är riktigt hungrig så kan man ju äta upp det ist..

MAAAAAAAAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Okeeeeeeeeeeeeeeeeej, mamma väckte mig preciiiiiiiiis när jag hade somnat och står en meter ifrån mig och typ skriker i mitt öra att det är mat...Troligt att jag tänker äta då. Eh nej jag skulle inte tro det. Jag låg kvar där ett tag tills jag kände att min mage började gnälla och knorra sig så jag knatade ner till köket i alla fall...

sova

Har min näst bästa myströja på. Den bästa är nickes stora gosiga bape tröja<3. Var tvungen att använda kepsen idag för jag hade sån grymt dålig hårdag. Pallade verkligen inte ens försöka fixa det. Iaf så ska jag sova nu ett tag innan träningen för jag är så himla arg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Snyggt



Tisdag

Hemma! Och jag pallar verkligen inte med skolan. Speciellt inte EngC kursen. FYFAAAN VAD DEN SUGER. Måste hålla en "lektion" med klassen i 7 min på engelska helt själv. stor chans då. Och nu är det sista tillfället att göra det på måndag vecka 7 och jag är i Växjö då..och jag får inte göra det någon annan gång heller. OCH så ska vi skriva en humor-grej som ska vara jätte rolig och sen läsa för hela klassen. Alltså det kan ju vara det värsta. Kommer aldrig att göra det alltså. IG heeeeej!

Godnatt

Nu dör jag lite faktiskt. Jag är så himla trött så det är bara stört. Mina ögon vill bara ploppa ut så jag får sova nu då. Godnattt påååå eeer! Pussss

Tandläkaren


Imorgon ska jag till tandläkaren 08.45 på morgonen!!! Jag hoppas inte att jag fått några hål ännu. Sist var jag på väg att få hål, vi får se om jag skött mig eller inte...tror på det sistnämnda men...FÖRRESTEN VAD FAN VAR DET FÖR JÄVLA MYTT OM ATT MAN FÅR EN GULDTANDBORSTE OM MAN INTE HAR HÅL NÄR MAN FYLLT 18!?
Såhär kan det ju gå efter ett tandläkarbesök, haha!

fresch


System

Hittade en grym remix på denna låten men jag hittar inte den..finns bara på spotify :(

Svar på fråga tre


Vilken är din favoritbutik? Svar: jaaadu "heeeeej!" det har jag inte ens tänkt på. Det beror också på VAD jag ska köpa. Oftast är det kläder jag köper och jag antar att det var lite så du menade. Jag brukar oftast handla kläder på H&M typ. De har vad man behöver. Speciellt Trend delen gillar jag. baskläder köper jag ofta på Gina Tricot också, annars tycker jag inte om Gina. Tycker om Monki mycket också. BIK BOK kan tillfredsställa en del behov också. Zara, Top Shop! såhär kan jag ju hålla på hela kvällen så jag tror jag slutar.

Svar på fråga två


hur ofta tränar du egentligen? Svar: Det är olika. 6 ggr per vecka är det som vanligast på schemat. Ibland 5. Det händer ju att man blir sjuk eller inte hinner pga skola men jag försöker så gott det går. Jag älskar att träna. Känslan efter att man tagit ut sig allt man har är så grymt awesome. Ibland åker man bort eller får besök från Växjö, då blir det ingen träning oftast. Om vi inte tränar tillsammans dvs. När jag tog en paus från hockeyn denna säsongen gymade jag istället men jag lyckades bara hålla mig motiverad i 1,5 månad. Gick mest på spinning. Nu spårade jag ur lite men...hmm jag kan fortsätta med det tror jag. Den enda grejen som suger med att träna ofta är att man inte har någon fritid och jag hinner inte jobba! whaaaaaaaaa

Svar på fråga ett

Jag kan börja med att svara på fråga ett som kommer från "anonym".
hur mycket syr du? och visa vad du har sytt :) Svar: Jag syr inte speciellt ofta. Det är bara om jag får någon idé att ändra eller sy om något plagg, annars ber jag min mamma om jag vill ha hjälp med att kunna sy ett eget plagg för hon är designer vilket är otroligt praktiskt då vi har tyger och symaskiner hemma. Fast jag har faktiskt gjort några plagg helt själv utan hjälp också. Jag ÄLSKAR att sy!
Här är 3 vanliga topar jag sydde själv i somras:
Oversize, magkort, genomskinlig rosa "t-shirt"
Ser ut såhär på...
...fast jag höll upp armarna annars åker den ner på någon av axlarna men det var mitt första fail på det mönstret för jag skulle testa om det funkade..!
Jag hittade ingen annan bild på denna tröjan, den var nämligen i tvätten, typiskt! Men den är som dom ovan, samma modell som den gråa fast den åker inte ner;)
Här är 3 plagg jag sytt om:
1. Jeans till jeansshorts
2. Jeans till jeansshorts
3. Jeans till jeanskjol
Här är 2 plagg jag sytt med hjälp av mamma:
Kort klänning, väldigt kort. Slutar precis under rumpan. Inga armar.
Den så kallade "porrklänningen" hahha. Jag håller med lite där. När man har den på sig så är den lite väl så att säga. Öppen rygg och bara två smala rämsor som går över brösten och täcker precis det som egentligen behövs täckas, inte mer. Väldigt kort är den också. Den hade jag tänkt använda på nyår men det blev inte så lämpligt så jag tror inte den kommer till någon användning men vi får se..

Ögonbryn

Vissa är lite skumma.........typ dem två sista..

I LOVE FRENCH BOYS


Frågestund

Haha, som ni ser så har jag verkligen iiiingenting att göra just nu. Därför svarar jag gärna på frågor om ni har några :)

nytt idag

Var i stan idag och lämnade min pojkvän i stan för att åka vidare hem till Växjö, då passade jag på att shoppa lite! Jag hittade ett par leggings och en oversize tröja från HM trend.

RSS 2.0