JEANS

 jeans, monki.
 
ett par byxor som jag inte visat. de har legat i garderoben ett tag nu men jag köpte dom på monki's rea för 125kr. tycker det är jättefint med stenarna på knät men vi får se om jag plockar bort dom el inte...för själva jeansen sitter väldigt snyggt på!
 

CHUNKY BEANIE

mössor, 99kr/st.
 
för några månader sedan hittade jag den perfekta mössan inne på acne, såklart i fel färg. modellen tokälskar jag när det är oversize. den ska vara skitstor denna vintern enligt mig. men inte är jag ledsen, jag hittade istället dessa två inne på hm för en tiondel av priset! 99kr/st. den rosa är från dam och den svarta från herr.

LOOK OF THE DAY

byxor, vero moda. tshirt, ginatricot. kofta, sytt själv. skor, acne.
 
det här är väl min favvokombo just nu! byxorna är ett par favoriter. fråga efter gralo pants. kostar bara 180kr och ni ser ju hur snygga dom är! jag fullkomligt älskar min oversize kofta. har även sytt en "manlig" variant till henke som han bor i. den är otroligt varm.
 
jag får ofta förfrågningar om jag syr upp saker och säljer och i detta fallet kan jag tänka mig att göra det. den är onesize så det skulle inte bli för jobbigt med mått och så. denna skulle jag ta 600kr för då den är gjord i 100% ull och i princip bara handsömnad vilket är otroligt mkt jobb. det är bara att maila mig om ni är intresserade. puss

POJKE

tröja, acne.
 
ser numera ut såhär...slapp vardagsfrilla med mitt nya korta hår. jag kommer nog aldrig vänja mig vid detta. trivs absolut inte. fast jag har äntligen vågat klippa bort allt mitt slitna hår och det ska jag credda mig själv för. nu är håret fräscht i alla fall. hur det ser ut behöver vi inte nämna. saknar mitt långa hår som aldrig förr. har aldrig haft såhär kort hår.

BIKBOK 40 ÅR

 
 
bikbok fyller 40 år och firar med 40% rabatt på allt i butik idag fredag och imorn lördag. samt på webben.
 

LOAFER PERFECTION

det är är för mig ett par perfekta loafers. i skinn, och sån där toffs. aa nej jag är så kär i dom här och jag har letat och letat. hittade dessa på mitt kära gamla ebay. (var ju beroende förut) för endast 360kr. i äkta skinn och allt. det ni. finns att beställa här.

WISHLIST

 
tröja, gant. scarf, acne. kappa, ganni. skor, isabel marant for hm. ear cuff, stine goya.
 

EAR CUFF

ear cuff, stine goya

DOWN JACKET

alltså drömjackan nummer ETT? jag var faktiskt för någon dag sedan och lämnade tillbaka min från acne..jag fick nämligen höra/veta att det är en höstjacka och jag hade tänkt att enbart ha den på vintern men jag anade att den skulle bli för kall, jag provade den nån kväll på balkongen och det va jättekallt. jag kände direkt att det inte va något jag hade kunnat ha på vintern. jag är väldigt frusen av mig, eller jag avskyr att frysa helt enkelt. så jag spanar vidare! denna skulle jag verkligen vilja ha men jag vet inte vart den kommer ifrån eller någonting! men nåt likande söker jag, helt klart!
 
 

FOTOKURS

min favoritväska!
 
i och med att jag skulle på fotokurs nu i helgen, eller ja, jag var där idag. så skulle jag ju ha min "nya" kamera var tanken. ska köpa en ny ändå trots att jag blev av med min kamerabudget (10 000). men än så länge så har jag bara köpt ett nytt objektiv. blev rekommenderad det objektivet av en fotograf och jag är suuuuupernöjd. kostade bara 900kr och det tar otroligt bra bilder. ska visa er det framöver. jag har iaf lärt mig massor idag. det krävs självklart mycket övning! imorn ska vi gå in mer på bildbehandling! ska bli askul!
 

UNDERWEAR

 
 två nya bhar från monki. kunde inte välja färg..
 
jag har skrivit en del om att jag väntar på min kamera (som skulle kommit i veckan) jag skäms somfan för att säga det men jag har blivit lurad. vill inte gå in på det så mycket för jag upptäckte det igår men jag har förlorat över 10 000kr. jag ville bara säga det så att ni förstår. jag kommer nog vara frånvarande här ett tag då jag just nu känner mig väldigt besviken på mig själv och nere...det är trots allt bara pengar men jag har inget överflöd av pengar om man säger så, så det är lite jobbigt just nu.
men så ni vet<3

TRISS I GRÅTT

weekday, lindex, hm trend
 
jag älskar stickade tröjor som är gråa. eller jag älskar allt som är grått! dessa tre är mina senaste favoriter. riktiga budgetfynd allihopa! den till vänster kommer från weekday 500kr, den till höger är från lindex, 250kr och den nedersta hm trend 500kr och den är en acneinspirerad tröja som nog är min absoluta favorit just nu. ingen av dom innehåller akryl! eller den första innehåller liiite men av erfarenhet så vet jag att denna inte kommer att noppra. akta er för akyl om ni stör er på att tröjan tappar form, nopprar eller blir allmänt ful efter ett tag. jag är noga med att kolla vad plagg innehåller innan jag köper.
 

BRANDOS

bilder från emmas mode/brandos.
 
jag har på senare tid, närmare bestämt sedan jag samarbetade med modegallerian och gjorde veckans shoppingtips för chic uppmärksammat en hemsida som säljer skor vid namn brandos. den sidan har verkligen allt. dessa skor har jag gått och suktat efter från tiger of sweden och dom finns på sidan till ett bättre pris än på t.ex nk/åhlens city. dom har de flesta skomärken skulle jag vilja påstå. dom har just nu en tävling så dessa skulle jag slå till på direkt om jag vann! tycker dom är fruktandsvärt snygga!
 
jag köpte ju mina moonboots på brandos som jag visade er i det här inlägget. direktlänk till dom hittar ni här. sidan har snabb frakt och väldigt bra kundservice! rekommenderas varmt.
 

CARIN WESTER REVA BOMBER JACKET

bild snodd från camilleovertherainbow.com
 
japp. här har ni min nya sköning. hittade den för 3000kr på blocket och så var den min. den är från förra året. har suktat efter den sedan dess. jag gillar nämligen inte årets version av den med guldig dragkedja!!! jag är såååå nöjd! längtar tills min kamera kommer så ska ni få se mer bilder.
 
förresten ni sm var sugen på min ullkappa från acne så finns det ute en exakt likadan på blocket här. vet inte om den finns kvar men värt ett försök.

WISHOUTFIT

önskar att jag hade denna outfiten. ett av dessa plaggen ska jag ev. köpa imorn! 
ska även betala en ny kamera nu så jag får den i veckan. jäklar vilken investering det blir för mig. ska satsa gärnet nu! fotokurs i helgen! woooooohhhh
 

RANDOM

 
mina ray ban som inte användes allt för mycket i somras men jäkligt snygga är dom..dom gröna är dock snyggare..
 
jag saknar verkligen barcelona. var där i slutet på augusti. kommer definitivt åka dit igen. vill åka iväg snart igen. får panik på att det snart är vinter och kallt..jag avskyr vintern. vill till thailaaaand

RSS 2.0