31 MAJ

Bilder från mottagningen/kvällen. Kom nyss hem. På bilderna är det mina fina sysslinar! Underbart att få träffa dom igen! Nu måste jag slagga. Är sjukt trötttttttt. Natti

SALTIS

Nu ska familjen iväg på studentmottagning i vackra saltsjöbaden för min kära syssling tar studenten idag. Ska bli riktigt kul att träffa dom igen!

Linne HM
Shorts Gjort själv
Armband Asos
Skor HM
Örhängen Thailand

BRILLLZ

Här har ni nästan alla mina solglasögon. Som ni kanske märker så glömde jag mina svarta ray ban. Men skitsamma. Använder inte alla dessa heller men några av dom. Är som sagt sjukt sugen på ett par ray ban aviators, äkta då alltså.

JUNE 14

Ni har väl inte missat att eminem släpper ett nytt album 14 juni? Här är en låt från albumet!

FRÄNA


Av någon anledning har jag blivit sugen på ett par slip in vans. Ett par vita. Fast jag är tveksam till ett köp.

PANODIL


Rätt gammal bild.
Well, idag vaknade jag upp på morgonen med vääärldens halsont (tack älskling) så jag svepte i mig ett glas panodil el vad det nu hette, sjukt bra i alla fall för jag har inte alls så ont längre. Har mest legat ute och degat idag och inte fått något gjort. Dags att ta tag i mitt smutsiga rum nu så vi hörs väl senare eller imorgon. Fan jag har inte tränat sen förra måndagen kom jag på nu. Ångest.
BAJBAJ

FESTIVAL PEOPLE


HIPPIE

Tischa Gjort själv
Shorts Gjort själv/levis
Boots Nilson
Bandana Gjort själv

FEATHERS

Örhängena är gamla från topshop!

KAIRO

Har ni hört låten kairo - john dahlbäck? Skitnice. Påminner dock lite om made of med nause men skitsamma!
Idag är det fint väder och mors dag! Grattis mami!
Skjorta HM
Shorts Gjort själv
Boots Nilson

MORS DAG

Mors dag firades lite enkelt med tårta och rosor. Nu ska jag och mina syskon bege oss mot någon okänd mataffär och inhandla varor för kvällens middag åt mamma. Vet inte än vad det ska bli men vi får väl se.

MAKEUPPPP

På sommaren använder man inte lika mkt smink och detta använder jag när jag väl sminkar mig på sommaren. Man behöver ingen foundation, eller det är typ inte lika snyggt! Ett hett tips är mitt solpuder från Isa Dora. Den är kryyyyyym. 91 Dark Tan tror jag att den heter. Typ 200 pix el nåt. Sjukt värt. Max factor false lash effect, världens bästa mascara. Måste även säga att HM's smink är skitbra. Använder en ögonbrynspenna från HM som är skitbra och går loss för 29 korvar, rakt av.

THATS WAZZUP!


FAVORIT?


JAG LEVER!

Tja! Lessen för sjukt bad update men jag har prioriterat lite tid med pojken idag och har därför inte haft någon lust att blogga. Har precis kommit hem nu och vi har ingen ström så jag skriver detta från min iphone! Har inga bilder eller inspiration så jag fick ta en gammal bild som aldrig publicerats men som laddats upp så den fanns i arkivet! SKITSAMMA men det blir bättring imorn! Förövrigt så får jag panik när jag inte uppdaterar på länge, sjukt jobbigt.

BROWN

Jag saknar typ mitt bruna hår. Jag befinner mig förresten hos min pojkvän! Uppdaterar när jag kmr hem.

WANG AGAIN

Alexander wang, 3500pix. Fan.

DAGENS VIA IPHONE

Idag är det skitväder! Jag lider med åva 3orna som tar/tog studenten idag i regnet. Har varit med mamma i täbban och kirrat studentpresent och sådär till rickard.
Förövrigt så är jag sjukt sugen på ett par äkta ray ban aviators, som dom på bilden. När jag har råd så!
Linne HM
Hoodie HM
Shorts Gjort själv
Skor HM

LEATHER


Snygga skinnshorts som kommer in på HM's trendavdelning vecka 31

YESTERDAY'S

Såhär såg jag ut igår när jag var på Carro's studentmottagning! Riktigt trevligt var det och idag mår man som man förtjänar, därav dålig update! Tog tyvärr inga bilder men det gjorde andra så vi får se om det dyker upp nåt på facebook som jag vill dela med mig av.
Bh Monki
Linne Weekday
Skjorta Ginatricot
Shorts Gjort själv
Skor Nelly.com

NEW IN

Nya sandalerna. Sjutk snygga på fötterna...och bäst av allt: dom kostade bara 149kr!

TIBBLE

Fyfan, kaos rakt av. Sjukt mycket folk. Jag såg ingenting. Jag hörde ingenting. Jag lyckades inte ens knäppa några bra foton för det va så mkt folk. Längst ner ser ni snyggingarna Karin och Mickan! Jag skippade att åka flak jag var fan inte taggad på det idag. Hann förresten en vända till täbban och köpte lite skit samt ett par fina sandaler! Ni får se sen eller imorn. Puss

UTSPRINGET

Tjafan! Igår blev det lite shopping åt love och sedan middag på drottninghof, väldigt gott faktiskt! Och väldigt mysigt ställe också! Fan att jag inte knäppte några kort. Blev sådär proppmätt så jag knappt orkade äta chips och popcorn men vi köpte det ändå. Juste, filmen va skitbra! Dock lite för lik ettan men se den. Vill inte avslöja mer men den va asbra!
Såg två bloggerskor vars bloggar jag läser..tkr det är askul att se hur dom ser ut i verkligheten, eller inte kul men spännande. Nefan inte spännande heller men ni kanske hajjar!
Nu ska jag iaf till min gamla skola Tibble gymnasium för 3orna springer ut nu vid ett så jag måste kolla! Hörs efter det en snabbis!
Tischa Ginatricot Hoodie HM Shorts Gjort själv Skor Monki (bytte till mina låga röda converse)

<3

Nu sitter vi på biograf sergel i salong 14, höhö. Har köpt en fet blockbuster som vi ska knapra i oss. Nomnomnom!
Nu börjar filmen! Ni får höra hur den var imorn! Pusss

BAKSMÄLLAN DEL 2

Nu åker jag in mot stan med min älskling. Vi ska fira månadsdagen och käka middag och kolla baksmällan 2 som har världspremiär idag! Vi får se hur den är. Har hört lite olika. Läst att den ska va skitbra, bättre än ettan och på annat håll har den fått kasst betyg så vi får väl se!
Tischa Ginatricot
Byxor HM
Poncho Bikbok
Väska Alexander Wang
Solbrillor Ray Ban
Skor Converse

CUT CUT

Jag fick en idé. Att ta fram mina gamla jeans som jag sytt in för längesen så att dom var för smala i benen så jag har sprättat upp dom samt klippa av dom och slita och detta blev resultatet. Rätt nöjd. Nu kan jag använda dom igen. Dock så har min röv tydligen växt så jag kan knappt stänga dom men det är en annan femma! Köpte dom btw på bikbok från deras never denim kollektion för 50pix på rean!

YESTERDAY NIGHT

Tröja HM trend Shorts DKNY Skor Nelly.com

HM

Mina favoriter från smyckena som kommer att komma in på hm till hösten om jag inte minns fel. Sjukt stilrena!

MINA FAVORITER

Följ min blogg med bloglovin
Tja fan! Hur är läget med er? Med mig är det iaf bra! Har övningskört på väg idag för första gången (det va typ 2 gången jag övningskörde) Ska börja ta ur tummen nu alltså. Det här funkar ju inte. Måste ju ha körkort före lillasyrran (13år) eftersom det är kört att få det innan lillebror med tanke på att han redan har det. Herregud vilken ångest. Jag har klippt gräsmattan också! Mina föräldrar hetsar ju sönder mig till att hjälpa till hemma eftersom jag bor gratis och inte jobbar. Får ju sommarlov förresten. Jobbar bara v. 30-33. Skönt somfan!
Tjing tjong!

DENIM X 2

Följ min blogg med bloglovin
Jeansjacka Levis Tröja HM Shorts Gjort själv Skor Monki

FAVORIT?


SLAGG

Och med denna underbara outfit vill jag tacka för mig. Jag somnar nu. Vet inte vad det är med mig. Jag låg i min säng och spelade sims 3 (jag vet, SJUKT torr) och det var ett fruktandsvärt sömnpiller. Pappa väckte mig för att det var mat och nu sitter jag här igen. Jättetrött. Tja

PINK

Shorts bikbok/Gjort själv Tischa HM Skor Converse

BEIGE LOVE

Mina nya älsklingar. Älskar dem! Har haft på mig dom nån timme och jag har rätt ont i fötterna men man går väl in dem. Dock nästan lite stora..har mina fötter krympt? Innan kunde jag ha strl 39 och nu kan jag knappt ha 38..KNÅZ. Dom är nästan 13cm, shiiieetttt.

KATE MOSS

En grym stilikon. Kolla bara på den här outfiten. Jag bara ÄLSKAR den. Så enkel men ändå så snygg!
Nu har jag äntligen fått sova ut efter att ha varit vaken ett helt dygn..jag gick ju aldrig och la mig igår efter att jag varit ute. Nu är jag inte bakis längre, så jävla nice. NU är det dags för mig att peta i mig lite frukost och sedan hämta ut mina skor som inte kom hem direkt till mig..vad händer nelly? Ni får se dom lite senare idag. Ciao

MOCKA

Jag har på riktigt aldrig i mitt liv varit såhär bakis. Helt sjukt! Har varit bakis heeeeeeela dagen och är det fortfarande. Kunde knappt röra mig innan. Kände mig, som carro sa, som en grönsak. Rakt av. Kan iof bero på att jag inte sovit på ett dygn. Höll på att pukea så jävla hårt efter att ha dragit i mig en pizza också! Har inte ens kunnat ta vara på vädret för jag mådde så dåligt att jag inte kund ligga i solen. Kände mig som en kärring som fick hålla till i skuggan under ett träd. Hade en lika bakis bebis att gosa med i alla fall. Fast det var på gränsen att jag inte orkade göra det ens.
Shorts Gjort själv Tischa Weekday Skor Monki

WEEKDAY

Tre snygga tischor från weekday! Me like.

TJA DÅ

Här har ni gårkvällen i rätt ordning! Den rockade. Hade sjukt kul. Har ingen aning om hur mkt jag drack men det var inte lite den saken är säker. 5 redbull/vodka senare blev jag utslängd rakt av, mår dåligt över det. Jag var helt bränd. Blir utslängd 04.45 från white, va fan händer! Efterfest och jag kom hem NU. Fortfarande asrak. Nu slaggar jag i solen så ni vet vart ni har mig. Pusspuss

WHITE ROOM

Nu ska jag snart bege mig mot hampus för att föra med carro han och martin. Vi ses på white room!
Skjorta Weekday Skor Nelly.com Väska Ingen aning Armband Nelly.com

GNAGET

Jag hann visst hem emellan, det trodde jag inte. Nu ska jag iväg på gnagetmatch och detta har jag på mig. När jag kommer hem så får ni se vad jag har på mig ikväll också, ahha. Tre outfits idag, yey! Ni ville ju ha mkt sånt.
Sjukt usla bilder, jag vet. Men syrran stejkar för jag kallade henne nåt fult igår. Hon var en finne i min röv så hon förtjänade det. Aja jag får skylla mig själv, kanske inte var så smart men jag klarar mig utan henne för jag har en självutlösare, måste dock komma på ett sätt som gör att zoomen blir rätt. Hon klarar sig inte utan min plattång och mina kläder dock! Syyyyyyyyyyyyyyynd.
Jeansjacka Levis Tröja HM Boots Nilsson Shorts Gjort själv

21

Linne Bikbok Shorts Gjort själv Väska A. Wang Skor Monki

ÅNGEST

Tjing tjong pling plong! Idag har jag bara softat i solen hela dagen. Så skönt. Så värt. Min 2 år yngre lillebror tog körkort idag så jag har rättt mycket ångesttttt kan jag säga. Fyfan. Mår psykiskt dåigt, rakt av.
Nu kommer snart min pojke och vi ska laga mat och mysa lite för imorn bitti ska jag stå i kiosken på båtklubben för annars måste man böta 500 spänn..ooh noo det funkar inte. Därifrån ska jag direkt på gnagetmatch och sen direkt efter det blir det utgång satteeeeeeeeehhh...ni hajjar väl att jag inte kommer hinna blogga så mkt imorn. Ska försöka fixa några tidsinställda inlägg..iaf två. Vad jag har på mig kommer ni att få se iaf!
Kjol Ginatricot Tischa Weekday

SHITS

Snygg väska från Ginatricot, 199kr. Har spanat in den och jag vill ha den. NU.


SMOKEY

Jag tycker inte att det är lika snyggt att sminka sig för mkt när man är brun så därför kommer ni inte få se skymten av min vanliga sotning på ett tag framöver, hoppas jag. Jag kommer köra på en mkt snällare sotning som på bilden ovan. Gillar det mycket mer. Fast personligen tycker jag den är svårare att göra även fast den är mkt mer simpel. Den är svår att få till bra.
Idag är jag lite extra glad för idag börjar datasnubbarna att flytta min blogg och beräknas vara klar i början av nästa vecka! Hoppas ni följer med mig! wiiiieeeeeeeeeee

SOON TO BE MINE

Beställde precis denna godsaken från nelly.com. 299kr och det är gratis frakt. Hur soft som helst. Nu får vi hoppas att dom är sköna för att vara 12,5cm vilket jag tkr är för högt egentligen. Men dom ser inte överdrivet svåra ut att gå i iaf. Jag älskar att dom är så udda! Har varit på jakt sjukt länge efter ett par beiga pumps men alla är ju så förbaskat hårda och osköna. Scorett har ju fått in ett par som finns i butik nu och det var det värsta jag någonsin haft på mina fötter utan att krydda. Fyfan vad osköna alltså. Dessa ser på något sätt så jävla sköna ut. haha! Vi får väl se om det stämmer!
Såg nu att jag köpte det allra sista paret för dom var slut direkt efter. Jag hade sån jävla tur att det fanns en 38a kvar när jag kollade hemsidan! yeeeeeeees lucky day

TABBE

HAHAAHAHAH. Har ni sett denna?

TORSDAG

Igår var jag som sagt på studentmottagning. Det var en gammal hockeykompis som heter Hanna som tog studenten. Sjukt tidigt va? Det var iaf väldigt trevligt att träffa alla brudar! Därefter drog jag jättespontant till tegel. Va hemma i 3 minuter, bara smidade om. Eller ne jag tog av mig tjocktröjan och satte på mig en skinnjacka. Det var skillnaden. Men även det var trevligt. Gillar spontana saker. Sov ut hos min pojkvän, därav dålig update. Men nu är jag här igen, back on track.

ÅRETS FÖRSTA STUDENTMOTTAGNING

Shorts Gjort själv Tröja Ginatricot Väska 2hand Boots Nilson

PROJEKT


Pic Signe
Alltså dom här shortsen var ju sjuka. Hur snygga som helst. Och bäst av allt..hon har gjort dom själv! Jag ska fan också göra ett försök!

NYTT I GARDEROBEN

Enkelt snyggt grått linne från gina. femtio pix på rean.

SWING YA RAG

Tischa Weekday Shorts Gjort själv Boots Nilson Hatt Bikbok Väska 2hand

THE TATT

Pic JuliaClaras
Sjukt fet tattoo måste jag säga. Är sugen på en till men jag har ingen aning om vad jag vill göra för jag vill göra så mkt.

AWESOME

Linne Ginatricot Shorts Runawaydreamz Väska Zara Skor Acne Armband Asos Solglasögon Nastygal

JÄTTEONÖDIGT

Nyligen hemkommen från the gym. Usch vad det tog emot att träna idag. Känns som att det var typ 6 år sen jag tränade fast det bara var några dagar sen. Hmmm, jag har inget att skriva om. Återkommer.
JUSTE! Bara så att ni vet så kan jag varken läsa eller svara på era mail för tillfället för det är nåt fel på den. Just so you know.

FRANSAR

Linne Bikbok Shorts Gjort själv Poncho Bikbok Skor Monki

BUSY

Jag vet inte om jag sagt det men nu börjar jag känna mig jävligt rastlös på dagarna. Innan tyckte jag det var enbart skönt att vara hemma men nu känner jag ofta att jag inte har ett skit att göra.
Kom dock på att mamma köpte ett tyg till mig för kanske 4 år sen som vi skulle sy en vårjacka av. Nu kom jag på att jag ville sy en annan jacka så jag började imorse med att leta fram något med liknande modell och sen började jag göra ett mönster för mamma hinner inte hjälpa mig med denna. Har alltså fått klara mig HELT SJÄLV. Jättejobbigt med tanke på att ngn redan hade klippt i tyget (mamma men hon vägrar erkänna) så det räckte inte så jag har fått sätta på små snuttar vid ärmar och sådär. Aja. Nu är den nästan klar iaf. Måste köpa muddväv bara. Tror den kan bli rätt soft. Eller så blir den åt helvete. Återstår att se. Den ser dock helt sjuk ut på bilden. Så är inte fallet när den sitter på.

GULT ÄR INTE FULT

Pic victoria törnegren
Jag vill också ha den här galet snygga bikinin från HM men den är slut överallt?

STHLM STREETSTYLE

Idag har jag bara latat mig med min babe, käkat chips och glass och kollat film. Perfekt att det regnade. Snart börjar ju VM-finalen och vi har inte 3an, vad händer? Ingen i min familj kollar på tv typ. Jättesjukt.

I'VE BEEN THINKING ABOUT YOU

Några ville att jag skulle länka mina spotifylistor och här är dom!
PARTY
DUPSTEP
HIPHOP

YESTERDAY'S


Byxor Zara Linne Bikbok Väska Ingen aning

TGL

Som sagt, vi var på tegel igår. Jävligt trevligt. Kände typ 3 käftar på stället.
Made Of - Nause

VÄLKOMMEN

Fick ett par jeans av mamma utan att behöva tjata (VAAA?) faktiskt. Gjorde såklart om dom till ett par jeansshorts, hihi. Vill ja ett par med sliten kant. Har nästan bara med uppvikt kant. Aja. Love em.
Nu ska jag till tegel med Carro och jag har fett med bråttom. Hur jag ser ut får ni se imorn för jag hinner inte lägga upp foton nu. Puss ha en trevlig lördagskväll!

STUDENTTIDER

Det är ju studenttider nu och dags att hitta sin klänning. Själv ska jag på min första mottagning redan på onsdag. Fanvadtidigt? Dessa är tre favoriter från modegallerian.se. De finns att köpa här, här och här.

UR ARKIVET


HOW TO

Någon ville se hur jag klippte min tröja och tyvärr har jag ingen annan att klippa i så jag har ritat exakt hur jag klippte. Det är inte svårare än såhär. Jag klippte lite djupare i ryggen bara, annars är det exakt såhär.

JÄTTEBRÅTTOM HEJ

Byxor Monki Tröja Jättegammal Skor Monki Jacka Sytt själv

REMAKE

Har aldrig varit så uttråkad som idag. Jag hittar alltid på något att göra men idag har jag verkligen bara degat framför datorn. Efter ett tag började det klia i fingrarna och så kom jag på att jag ville klippa lite i en tischa, pappas gamla. Ville ha den lite slapp, djup urringning i ryggen och vid revbenen. Den blev som jag ville ha den med andra ord. Awesome.

DEEP BACK

Linne HM Shorts Lindex

VAD VILL NI SE MER/MINDRE AV?


Idag känns verkligen som en sån där dag då jag inte har en aning om vad jag ska blogga om. Idéerna flödar inte lika bra längre och 3-4 inlägg per dag kan vara jobbigt att få ihop ibland tycker jag. Så snälla tyck till vad ni vill se mer OCH mindre av. Egobilderna kommer upp när jag inte vet vad jag ska blogga om så tell me!

GLIDA RUNT HÄNGA RUNT LÅNA PENGAR

Det är väl vad man får göra these days.
HAHAHHA. Bilden på mig. Här är ett bevis på hur ofotogenisk jag är. Och detta var den bilden som blev BÄST. Hajjar ni eller? Och varför sitter jag som en pösmunk? Jag bara "fanny ta kort på mig nu" Och så blundar jag och slickar mig runt munnen...Hur tänkte jag nu?
Har hängt på stan hela dagen idag men fanny. Kollat affärer. Skapat sig nya behov och begär men fick inte med mig nåt. För plånkan är ju tom. Buhu stackars mig. Hittade 2 sjukt fina bh:ar som jag funderar på att köpa ändå. Måste ha en ny mascara också. Och hårfärg. Och nu till mitt största i-landsproblem genom tiderna: Vad ska jag göra med mitt hår? Dra en fet sidecut och köra en galen tatto i den. Nee. Men det hade varit nice ändå. Fast INTE på mig. I alla fall. Har tänkt i en vecka konstant utan att komma fram till något vettigt. Rött eller brunt är den stora frågan. Är sugen på att gå tillbaka till brunt, det vore soft. Men det är för vanligt. Jag vill sticka ut. Finns tyvärr jättemånga nackdelar med rött hår ska ni veta. Det är sjukt jobbigt att underhålla, färgar av sig på mina kläder och på älsklingens kudde (färgbomben), Får ful färg i solen, jättesvårt att välja kläder osv osv etc etc. Tyvärr tycker jag det är så jäkla snyggt med rött hår men dessvärre inte lika fränt på mig men så är det ju alltid. Sällan jag trivs med mig själv. Idag när jag stod och kollade hårfärg så hade dom sänkt priset på min bruna hårfärg jag kör med..var det menat för mig kanske? Ska sova på saken. Fast det lutar åt brunt. Tack för mig denna torsdagskväll. Hej

MADE OF

Skjorta Ginatricot Shorts Urban Outfitters Skor Converse Väska Longchamp

NYTT

Linne från bikbok 199pix
Hoodie utan armar HM 149pix.
Jag älskar att ha hoodie under skinnjacka som ni kanske märkt och jag tycker det är skitsnyggt under jeansjacka också men jag har en jeansjacka som faktiskt är för liten så det får inte plats med en tjock hoodie under den så jag köpte en hoodie utan armar, perfekt.

MINNETONKA


Jag vill verkligen ha ett par minnetonka. Så himla snyggt till bara ben!

PLEASE BE QUIET


WHEN DEATH BECOMES YOU

Shorts Gjort själv Tischa Weekday Skor Converse Väska Gjort själv

SHOT YOURSELF IN THE FOOT AGAIN

Några bilder från idag. Kom precis hem från stan. Min lillebror har varit och gjort teoriprovet och klarade det. Det kan jag säga gav mig endel ångest. En jävla massa ångest faktiskt. Jag kollade i affärer sålänge och lämnade tillbaka toppen jag köpte i måndags. Ni får se senare vad jag fick med mig hem. Vi satte oss i kungsan oc käkade libanesiskt. Sjukt gott.
Näst sista bilden är den absolut finaste affären som finns i stockholm, urban outfitters. Älskar den. Shortsen på sista bilden är därifrån också.

ÖGONSMINKNINGEN!

Här är då videon. Har ingen aning om hur man får bort texten eller va fan den kommer ifrån..
Säg till om ni ser jättedåligt så får jag göra om den eller nåt, men det är så himla svårt att göra så att ni ska se bra för jag har ingen lös spegel så man måste filma i den.
I alla fall, på första bilden ser ni vad jag använde mig av för underlag (alltså inget jag visade i videon utan det var färdigt innan) och på nedre bilden ser ni vad jag använde mig av i videon. Var tvungen att göra jättesnabbt för den fick inte vara mer än 5 min lång. Ursäkta moggeminerna också, haha!
Tuben på bilden, det jag använde mig av först är en eye-primer från make up store som gör att sminket håller sig längre osv!

DENIM

Nu har jag äntligen (efter 5 timmar utan att krydda) suttit med frysklampar under datan för att den blev överhettad hela tiden, ringde min tekniker aka älskling för att få hjälp och på så sätt lyckades tillslut lösa problemen jag hade med videon jag spelade in angående ögonsminkningen och den kommer upp imorgon! Kika in då!
Skjorta Ginatricot Shorts B-young Hängslen HM Skor Dinsko

10 MAJ

Så jävla nöjd över mig själv att jag knatade iväg till gymet efter några timmar i solen. Det är ju dödsvarmt och man blir så seg av att sola. Hann med både löpning, styrketräning och simning. Ångrar dock att jag tränade i hotpants/korta shorts. Fan jag måste köra hårdare nu innan sommarn. Har blivit alldeles för lat och tränat för lite och det märks. Orkar inte samma vikter på vissa övningar. Då känner man sig kass. Iaf jag. Blir typ totalt omotiverad. Man blir ju sådär dödligt taggad när man höjer prestationsnivån och orkar mer vikter men tvärtom..va fan!

NEW IN

Fick beslutsångest i provrummet så därför fick den följa med hem! Har inte bestämt mig ännu. Jag är inte alls sugen på magtröjor för jag känner mig mullig så jag får fundera lite till. Annars är den hur fin som helst till mina ljusa jeansshorts!

IT WORKS


BASIC SPACE

Tischa Monki Hoodie Bikbok Shorts Urban Outfitters

LIPSTICK

Någon/några ville att jag skulle lägga upp bild på mina läppstift och skriva vad dom heter. Dessa är de jag använder mest, mina favoriter!

Make Up Store - Dare, Isa Dora - 114 Dolce Vita , Viva La Diva - 53 Nude Beige , Viva La Diva - 85 Cream Coral

YESTERDAY


PÅ TRAPPAN

Igår när jag skrev att jag inte skulle blogga på ett tag menade jag ju såklart inte på hela dagen utan bara några timmar. Jag försökte verkligen men det var något fel på blogg.se för det gick inte att pubicera inläggen. För mig gick det inte iaf. Jag testade på typ alla våra datorer! Nu är jag tillbaka iaf. Detta är gårdagens outfit. Jag och typ ca 15 pers till var vid ip och körde brännbolloch kubb igår. Fan vad det var kallt på kvällen! Aja nu hinner jag inte snacka mer för jag ska till farmor och farfar och olja in deras altan och sedan, om jag hinner, träffa en kompis! Puss
Tröja Monki Byxor Zara Jacka Vinyl Skor Converse Solglasögon HM

Δ

En oldie. Jag sitter ute i solen med pälsk och jag tänker inte blogga så mycket idag med tanke på det fina vädret.

USA

Shorts Gjort själv Tisha Ginatricot Hatt Bikbok Skor Dr Martens

NEW IN

Tischa från Weekday - rea, 45pix. Solbrillor HM - 70pix.
Ångrar verkligen att jag köpte solisarna för dom var skitfula på mig insåg jag nu. FAN.

REBECCA & FIONA!!!!!!


KUNGLIG KVÄLL

Helvete vad gårkvällen rockade. Jag måste erkänna att jag var sjukt otaggad från början och jag hade inte så höga förväntningar. Vi kom till Marie Laveau vid halv 10 typ för på eventet stod det att dom skulle spela kl 10 men det borde vi fattat att dom inte skulle. Vi väntade och väntade. Hittade några sköna grabbar eller dom hittade oss rättare sagt. Tiden gick lite fortare då och vi köpte oss några bärrtz. Hade egentligen tänkt köra nyktert för jag var dödstrött och mådde lite illa. Vi fick kompispris i baren, så jävla nice. Där stod även Oskar Linnros. Det kom fram en snubbe till honom och Oskar kan ju ha varit den drygaste människan. Både jag och Linnea ville bara slå honom, rakt av. Förövrigt så är han typ 10cm kortare än mig. I alla fall..Vid ett drog dom igång och jag har aldrig varit så taggad i mitt liv typ. Dom var grymma och vi stod längst fram nästan hela tiden. Hittade även en liten kant man kunde stå på så där stod vi över alla andra, 30cm från R&F. Jag och Rebecca körde veven samtidigt som vi höll varandra i handen. Det var fett. Dom var ju svintaggade också. Allt var galet. Dude'sen från deras djskola var ju där också och alla fick prova på att köra lite och dom var fan duktiga allihopa. Det var jävligt nice faktiskt. Jag har aldrig dansat/hoppat så mycket i hela mitt liv. Mitt hår var genomblött på rikitgt och hela jag va dyngsur. Utan att krydda så har jag aldrig varit så svettig. En av brudarna i djbåset uppmärksammade hur svettig jag var och ställde fläkten precis framför mig. Kan ha varit bland det skönaste ever.
Mitt linne var fortfrande helt blött när jag kom hem några timmar senare. Så det ska va, rakt av!
Kommer upp några videoklipp senare!


REBECCA & FIONA

Usch jag ser ut som ett riktigt WT ikväll. Känner mig alldeles för rockig och jag vet inte vad. Allmänt ofräsch. Fastnar inte på bild heller.
Ska snart färga håret igen också. Funderar på att färga det mörkbrunt istället. Tycker ni jag ska färga det rött igen eller mörkbrunt???? TELL ME! Läste dock i metro igår el förrgår att det var mode i vår att ha rött hår. Vaaaa?
Jag känner iaf mig inte längre som lilla söta ellen, utan mer hardcore typ. Haha tycker inte jag passar i det även om jag annars rådiggar rött hår.
Linne och byxor Ginatricot
Jacka Sytt själv
Väska Ingen aning
Skor Converse

FUR

Hahha, skit ser ni hur bred jackan blev? Jag sydde in den litegrann nyss! Såg ju inte riktigt klokt ut! Var dock lite överdrivet med pälsjacka idag även fast den är sjukt tunn.
Fick med mig 2 småsaker hem. Visar er senare! Ikväll blir det troligtvis rebecca&fiona på marie levau!
Byxor HM
Jacka Gjort själv
Väska 2hand
Linne Hm trend

6 MAJ

Karin Bylund har ju piercat näsan såg jag NU?! Det var uppenbarligen ett tag sen men ändå. Sjukt snyggt. Minns när hon skrev "ska jag göra det? vad tycker ni?" blabla och jag bara GÖÖÖÖÖÖÖÖR DEEEEEEEEET!
Nu blev jag återigen sugen på det. Ni som är trogna läsare vet att jag velat göra det jävligt länge nu. Jag vågar inte + att jag är jätteemot piercings i ansiktet för det blir ett hål där sen som inte försvinner. Jag får nöja mig med min fejkring, haha!
Nu ska jag till stan med mami så outfitbild kommer upp när jag är hemma igen. Puss

NEON

Sjukt sugen på denna bikini från ginatricot. 79kr/del.

WHERE THEM GIRLS AT

Byxor och tischa Ginatricot
Kavaj HM
Skor Dinsko

JAG ÄLSKAR DIG!

Yes du är äntligen klar! Du var jobbig att sy men med hjälp från min duktiga mamma som kom med anvisningar + att hon gjorde mönstret så gick det bra. Välkommen till garderoben! Jag älskar dig!

INTE EN CHANS

Att jag pungar ut 675 dollar. Jag vill ha dessa snygga skor från Alexander Wang. Varför ska det vara så jäkla dyrt? Jag har inte råd ju.

E LOUISE W

Godmorgon! wadduuuppp? Jag känner mig helt utslagen just nu. Trött som jagvetintevad. Ser ut som fan, har färgat ögonbrynen och färgen sitter kvar runt om. Hahahhah. Ni kan ju tänka er hur jag ser ut! Nu tänkte jag gå och sy lite på jackan även fast mamma inte är där. Hon åker jämt till stan när jag väl är hemma så jag hinner ju aldrig sy på den. Det är bara fodret som ska sys på sen är den klar! Men det är lite komplicerat. Mamma blir irriterad över att jag inte alltid fattar hur man ska göra? Hur kan hon förvänta sig det när jag bara gått syslöjd i skolan som alla andra. Hon lackar på riktigt också. "du är ju säääämst"!!! tack asså.
Förresten ser jag ut som en slickad katt på bilderna.

MÖTE

Idag har jag varit på möte på willys och fått reda på att jag inte kommer börja jobba förens lite innan midsommar då vi ska gå igenom en massa saker och sådär. Jag som trodde jag skulle börjat i april. Jättesegt verkligen. Hur ska jag kunna överleva om min första lön inte kommer förens i slutet av juli? Hjeeehheheheelp. Nejmen ärligt. Fan.
Är för lat för att söka nytt för jag tycker det är så skönt att vara hemma men va fan det här funkar ju inte. Måste ta ur tummen ur röven..trisst för den sitter så bra där. Det är enklast så liksom.
Tröja HM
Byxor Ginatricot
Skor Converse
Jacka Fått av mormor

ON

Någon ville se hur bikinin ser ut på! Ja här har du vettja! Var inte så taggad på att visa mig i bikini egentligen då jag gått upp 5kg men va fan, jag vill ändå gå upp. (när jag slutade med hockey gick jag ner 5 kg och nu har jag gått upp dom igen) Orkar inte va spinkig men grejen är den att mina ben och armar kan inte bli större (el jo lite, men isf muskliga) Det är liksom bara på magen och kärlekshandtagen som blir stora på mig, SJUKT FULT. Måste fixas till sommaren och det känns ju nästan som att jag har tid på mig nu när det snöade imorse. En grej jag hatar med mig själv/anledningen till att jag inte vill gå ner i vikt är att bröst och rumpa försvinner. Vill inte vara smal med platt röv, skulle vara förjävligt. Fan vad jag skulle må dåligt då.
Den finns iaf att köpa på HM för 129kr respektive 99kr!

GUN

Acne - Gun. Sjukt vassa.

FAVORIT I APRIL?

Märkte nu att det var ett tag sen jag frågade om er favorit för nästan hela mitt april-arkiv fick vara med idag. Vilken tyckte du var finast?

WHITE NOISE

Byxor Vila
Linne Bikbok
Hoodie Bikbok
Skärp 2hand
Skor Converse

CORAZON

Idag har jag verkligen försökt ta tag i det här med ögonsminkningen, ni har ju tjatat flera av er att jag ska lägga ut video och jag spelade in en idag (med sminkningen på bilden) som blev på tok för lång och stor samt fel filtyp så det går inte att lägga upp den men jag ska göra mitt bästa, ska få hjälp av min bebis så vi löser det! Annars gör jag bara en ny med en annan kamera! Hela outfiten kommer upp lite senare. Ska nämligen iväg nu!
En till sak: YÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄS! Jag såg inte ut som en tant i lockigt hår idag!  Puss

OUTFIT - 3 MAJ

Linne och byxor HM
Skor Dinsko
Kofta Primark
Hatt Åhléns
Skärp 2hand

VINTÄNG

Sjukt snygga smycken! Finns att köpa här.

NYTT OCH FRÄSCHT

Lämnade ju tillbaka byxorna så jag köpte två fina linnen istället. Det första är från HM och det andra är från bikbok. Fick censurera lite för man såg mina nipples, uppsssss. Hiihihihihihihi

WHITE

Ejmen fyfan vad nize! Så jävla nöjd är jag nu. Kollade i mina byrålådor där alla sommarkläder ligger gömda och hittade ett par vita och ett par exakt likadana fast mossgröna shorts! Hittade även mina älskade svarta shorts från DKNY så min shortssamling några inlägg ner är inte komplett inser jag nu. Fattas hittills 3 par!
Har aldrig använt de vita el gröna då det är höga i midjan och det gillade jag inte innan. Säkert 4 år gamla, från b-young! Haha.

OUTFIT - 2 MAJ

Första bilden: Det är nu jag inser hur jag ser ut utan att göra en min=sur. Nu ska jag knata iväg till mickan men först ska jag till täbban och lämna tillbaka dom där "vita" byxorna nivet? Insåg rätt snabbt när jag skulle matcha dom till en vit tisha att dom faktiskt inte var vita utan puderrosa. Det funkar ju inte.
Har kommit på ett sätt att ta outfitbilder helt själv, äntligen! Pappas gamla stativ! Trodde det var trasigt men det funkar fan. Nice. Dock så blir det lite suddigt ibland med självutlösaren som ni ser på den nedre bilden men va fan. Finns ju alltid nåt att klaga på.
Apropå att klaga..Vad fan hände med vädret? Det är sjukt kallt ute.
Tröja HM
Byxor Bikbok
Skor Dr Martens
Väska LV
Hatt Bikbok
Jacka Fick av mormor

FETT


Snodd härifrån.
Nejmen festivaloutfits kan ju rocka så jävla hårt! Älskar det verkligen. Här har vi ju några typiska som danske Trine har satt ihop! Riktigt snyggt måste jag säga!
Förresten! Vill ni ha den absolut festaste mixen som swedish house mafia har gjort med 24 låtar ihopmixade? Överfett! Tanka den här.

HEJDÅ APRIL!


SHORTS

Ja det har ju som ni märkt VARIT sjukt fint väder (svinkallt igår dock) så det är dags att skrota fram alla gamla shorts som har gömt sig längst in i garderoben under denna fruktandsvärt långa vintern..usch!! Detta är iaf mina favoriter! Nu är jag på jakt efter ett par svarta levis jeansshorts!
Jaa, igår var det valborg. Hade faktiskt rätt trevligt. Startade hos limpan med förkrök med några girls och sedan drog vi till william i näsbypark för att sedan ta caben till skarpäng och fest hos erne. Jag var inte speciellt full men ändå så är det saker jag inte kommer ihåg + att det känns som att jag var på den sista festen i typ max en timme fast jag var där i kanske 3! Well detta är inte intressant vad jag gjorde men jag hoppas ni hade en bra valborg iaf!
Imorse var jag svinbakis men vi drog och slickade i oss en varsin kebabtallrik. Så jävla bra bakismat.

LYSSNAR SÖNDER IDAG

Petter - Vad Vi Tänker På
Torro Torro - Blue Blouse
David Guetta - How Soon Is Now
Don't Give It Up - Chris Montana

VAD VI TÄNKER PÅ

Byxor Ginatricot
Blus Ginatricot
Kavaj HM

RSS 2.0