AUTUMN WANTIES

Dessa chelseaboots från acne står högt upp på listan inför hösten. Likaså förra årets modell av velocite. Gillar inte alls årets modell. Så om någon har förra årets i strl 36 vill jag gärna köpa.
 
har bokat en resa till palma med baby i augusti! wiihoo!

MOST WANTED RIGHT NOW

Heels, IRO

LEATHER JACKET

Fick äntligen tag på min just nu dröm i skinnjackeform. jag har letat efter den enda sen jag första gången såg den på columbine smille och jag har mailat varenda person jag kunnat hitta som har den och frågat om jag kan få köpa den för 4000-5000kr men ingen vill sälja den. den kostade väl typ 2000kr ny. tillslut hittade jag den på ebay från spanien (LYCKA) och köpte den direkt. var osäker på storleken men den sitter bra. lite trång vid ärmhålet men det töjs väl ut hoppas jag. personen som hade bara använt den ca 5ggr så den är som sprillans. ah nä jag är så himla nöjd. kan tipsa om att det dykt upp en auktion på en annan 34 på tradera just nu som tar slut på ons om någon är lika desperat som jag!

HANDMADE SANDALS

blev lycklig när jag hittade dessa sandaler på etsy för bara 400kr. handgjorda från grekland.
 

MONMODE.SE

 
jag tänkte tipsa om att jag och några andra bloggare finns på en samlad sajt för mer inspiration. klicka här för att komma till sidan.

PEEPTOE

Det bästa kapet jag gjort på så länge jag kan minnas. det är dom mest bekväma klackarna jag har. dom är 9,3cm så mellanklack skulle jag säga. man kan ha dom till vardags och bäst av allt är att dom bara kostade 250kr. dom är köpta på deichmann men dom är slut typ överallt. men vill ni ha en chans att få tag på dom tror jag det endast är liljeholmen som har dom kvar. men dubbelkolla det. första dagen jag använde dom på stan idag kom fyra pers fram och frågade vart jag har köpt dom. och det är fan inte så ofta folk gör det annars! jag har en känsla av att jag kommer bo i dessa i sommar.

ON MY MIND

idag bestämde jag mig för att skicka tillbaka skinnjackan från lxls så någon annan blir glad istället. jag kände inte att det var helt hundra. jag vill faktiskt helst av allt ha denna skinnjackan från hm som columbine smille bär ovan. tycker den är perfekt. tyvärr har jag försökt få tag på den i typ ett år utan att lyckas men en vacker dag kanske. beställde denna underbara sommarskjortan på hm. nu är jag sugen på en silvrig stella också. aj. sååå bra väska. annars så klaffar mitt och min pojkväns schema inge vidare så det är dåligt med outfitbilder tyvärr. 
 

RSS 2.0