ETT PERFEKT LINNE

fick detta linnet av finaste carro igår. vi hade mysigt och käkade sushi samt drack glassdrinkar. det här är vad jag kallar ett parfekt svart "bas"linne. otroligt fin detalj med de svarta banden! mitt i prick!
 
idag jobbar jag till 17 och åker direkt hem till mormor som bor i västervik. kommer hem på tisdagkväll igen! puss

LOOK OF THE DAY

 
  
jacka/ginatricot. skor/acne. byxor/hm. väska/céline. tröja/bikbok. halsduk/acne.
 
idag har jag jobbat hela dagen. känner mig lite seg nu. ska bara gosa ner mig i soffan med hemmagjord glass nu tänkte jag. 
 

LOOK OF THE DAY

 
 
 
 
 
byxor/hm. kofta/vero moda. halsduk/acne. linne/ginatricot. väska/céline. skor/acne.
 
köpte denna underbara kofta igår på jobbet! så himla snygg tycker jag! apropå vero moda..vi har en tävling just nu i alla butiker som går till så att för varje 100kr man handlar för får man en kod. den ska man registrera på hemsidan så kan man vinna 1000kr/mån i 10 år på vero moda. hur bra? tävlingen pågår fram till 21 okt! 

HIGH HEELS

zara 679kr
 
dessa är verkligen perfektion. klacken är såå fin och dom är lagom djupa vid foten. nivet så man ser lite var tårna börjar. och i mocka. fick bland annat dessa av henke i födelsedagspresent. så himla nöjd.
 

TIPS!

 
Bik Bok har 30% rabatt på allt i hela webshopen.
- 15% rabatt på ett helt köp från Nelly med rabattkoden 15TODAY (just nu har de även fri frakt)
 
snodde tipsen från http://shoppingandfashion.se/.
jag och henke firar månadsdag med musslor! nu blir det serietittande och sedan sova på det. öppnar tidigt imorn! trevlig kväll! 
 

LOOK OF THE DAY

 
 
jeans/vero moda. skor/acne. skjorta/bikbok. jacka/ellenwestin. hatt/ginatricot.
 
vad onöjd jag är med jackan. sjukt. måste kolla på en ny svart idag!! har så mycket på min inköpslista att jag börjar undra hur jag ska klara månaden. nu måste jag lugna ner mig. 
 

WISHOUTFIT

 
byxor/vero moda. hatt/hm. skor & väska/zara. tröja/weekday. bomberjacka/acne. scarf/kappahl.
 
jag vill fanimej ha allt. köpte bombern i förrgår men jag är som sagt osäker. den är extremt tunn så jag skulle säga sommarjacka..dessa loafers ska jag beställa imorn och resten ska jag spana in imorn på min rast! godis.
 

ELLEN WESTIN

etiketter/cottontrends.
 
beställde hem namnlappar för 1,5 månad sedan och dom kom typ igår. första leveransen kom inte fram. etiketter som jag ska sätta på mina kappor som jag sytt själv. och kläder osv men dessa ska sitta på utsidan. dom blev inte alls som jag tänkt mig men jag orkar inte bry mig känner jag. dom funkar.
 

THAT BLOUSE

bild snodd från fannylyckman.
 
denna topp hittade jag inne på nelly i helgen och beställde en direkt! dock en svart då jag har för mycket vita blusar och jag blir ju bara blekare och blekare för varje dag så då trivs jag inte i vitt! men nu blev man ju sjukt sugen på det iaf....kanske blir ett byte.

ACNE TRACK

ni som varit inne på min instagram får nu se vad som fanns i påsen. det var även en jacka i men jag är inte hundra på om jag ska behålla den. sommarjacka nu för några tusen känns inte så högt prioriterat. men dessa har jag längtat efter sedan 2010 då jag bloggade om dom för första gången! jag gick ner en strl till 37 för dom är ganska stora så ni vet. 3500kr gick dom på. ÄNTLIGEN!
 

LOOK OF THE DAY

 
 
jeans, acne. top, bikbok. bag, céline. leatherjacket, zara.

22 YEARS OLD

dålig uppdatering här på bloggen de senaste två dagarna ber jag om ursäkt för. jag fyller år idag så jag har varit borta hela dagen hos mina föräldrar och firat med henkes familj också. sjukt mysigt!
 
blev såååå inspirerad av denna bilden till vänster (som är perfekt) att jag fick en plötslig craving till ett par loafers så det första jag gjorde var att dra ett besök på favvokedjan zara. kollar den en gång om dagen. föll pladask för dessa. tror jag inte har något val faktiskt.
 

LOOK OF THE DAY

 
 
 
jeans, levis. shoes, new balance. top, ginatricot. coat, ellen westin. sunglasses, karen walker.
 

SNEAK PEAK

 

LOOK OF THE DAY

jacket, yesstyle. shoes & top, zara. jeans, vero moda.

FINT HOS LAGERHAUS

jag gillar (älskar!) att lagerhaus har fått in massa mässingfärgat!!! ska spana in ljusstakarna och faten imorn! är även sugen på postern! mattan har jag redan haffat och den ligger så fint på golvet i köket!

LOOK OF THE DAY

knit, bikbok. boots, acne. bag, céline.

CLOSE UP


LOOK OF THE DAY

knit, ginatricot. heels, weekday. pants (favourite!) hm trend. bag, céline.

CLOSE UP

Här har ni en liten tjuvkik på dagens som kommer upp senare! det är polon jag köpte igår och klackarna jag köpte i veckan. så fuktandsvärt nöjd. riktiga fynd!
idag har vi personalmöte från kl. 07.00 och så jobbar jag fram till 17.00! kommer va helt slut när jag kommer hem. blir väl att dega i soffan och kolla nya avsittet av sons of anarchy.

MY WISHLIST

så här ser min önskelista ut för tillfället för mina familjemedlemmar. jag ska ev. köpa acne bombern (som är magisk på) själv. vi får se. den är helt perfekt! 3600kr kostar den iaf. ska klämma lite mer på den i veckan. det är trots allt inte säsong för den då den är rätt tunn.

YESTERDAYS


knit, hm paris collection. bag, céline. boots, acne.

ACNE PISTOLS

jag valde att behålla mina pistols. var sjukt nära på att sälja dom haha. jag hade nästan bestämt mig för hm's men sen övervägde jag lite och jag känner att dessa är väldigt klassiska så som några övertygade mig i kommentarsfältet inklusive henke. trots att jag just nu vill ha klumpiga overknee stövlar. menmen. dessa med lägre klack kommer att komma mer till användning!

HOW TO FOLLOW ME

 
gammal bild.
 
fick en kommentar om att det inte hitta mig på bloglovin. jag vet. det är fel på min rss. jag vet inte hur man fixar det. har kontaktat bloglovin iaf så vi får se vad dom säger men än så länge fungerar det att gå in på min gamla blogg (ellenwestin.modegallerian.se) och sedan klickar på länken i inlägget om ni redan följer mig via bloglovin dvs. annars kan man göra det och sedan klicka på länken. det har funkat för mig. funkar det för er?

KNITWEAR

 
polo, ginatricot.

MAKE UP FALL 13

 
I höst gillar jag mörkare ögon och eyeliner och nude läppar. (fast det kör jag iof på året om) jag älskar det! jag kör på mitt favoritläppstift som jag inte klarar mig utan! ni kommer att få se det snart! cara's ögonbryn är ju to die for! funderar faktiskt på att tatuera ögnbrynen! har hört att det blir så jävla grymt. får se om det blir en investering el inte.
 

HM BOOTS

nu måste jag bara bestämma mig. men det går fanimej inte alltså. dessa eller acne pistols? dessa tycker jag är snyggare men denna "höga" klack ställer till det för mig. jag kan ju aldrig vänja fötterna vid höga skor. (hur gör man, tips?) hmmm.. imorn är sista dagen på "öppet köp" på dessa. fan. åh.

SPOTTED

 
har helt plötsligt efter en livstid av hat börjat acceptera rutigt. dessa tycker jag är sådär fulsnygga så jag tänkte spana in dom senare i veckan. 200kr/st från monki.

LEATHER SHOES

skor, weekday.
 
fyndade dessa för ett litet tag sedan inne på weekday för 250kr. dom är i äkta skinn och orginalpriset ligger på 1000 el 1500. minns inte riktigt men kap säger jag bara. dock lite höga för att vara vardagsskor men jag vänjer mig väl. nångång...

LACE

 
 
 
linne, ginatricot.
 
jag har ju helt glömt bort att visa er mitt ursnygga spetslinne från gina. gillar det otroligt mycket! gick loss för 250kr. vet inte om det fortfarande finns kvar i butik dock.
jag har fortfarande inte lärt mig hantera min kamera. dock så är dessa bilder tagna i totalt mörker så det får duga. jag har bokat in mig på en fotokurs i november så va fan, nu kör vi! är ni med mig?

KAREN WALKER

 

CURRENT CRAVINGS

snyggingar jag skulle vilja äga. dock kommer jag förmodligen inte köpa en ny halsduk. jag har min svarta favorit från acne. dessa pumps var jag inne och provade idag i butik och jag blev KÄR! om ni vill se hur det sitter på så kolla min instagram. @mswestin. hoodien blev jag lite sugen på också. får kika på den iaf.
 

NEW FRAGRANCE

parfym, chloé

TEST

 

RSS 2.0