Klockan åtta såhär på nyår

Pappa är redan full och mamma langar dissen. Jättetråkigt. Nej nu hörrni ska jag snart bege mig! Hörs imorgon! PUSS

HAPPY NEW YEAR



Nu är jag färdigfixad. Jag måste göra någonting åt mitt hår för det blir fult när jag har det utsläppt. Tänkte köra på det ikväll egentligen. Syrran fick välja frisyr ikväll och det blev hög slickad tofs. Blev nöjd med sminkningen också, yeey!
Gillar klänningen mamma sytt skitmycket. Vad tycker ni?

Nu ska jag käka middag med familjen. Sen blir det att festa!

GOTT NYTT ÅR!


Ear Cuff


Tog inspiration från Anni Jürgenson och gjorde mig ett eget. Det blev fett faktiskt. Ni ska få se hur det ser ut på antingen senare eller imorgon!

Mamma var klar med klänningen imorse. Ni får väl se den sen.
Jag är på världens sämsta humör. Sur och grinig. Vet inte riktigt varför, bara ungefär. Funderar på att bojkotta nyår totalt. Schysst mot mamma som har slitit med min klänning. Aja vi får se.

Victoria's Secret Fashion Show

För er som eventuellt missade showen. Kolla på den! Jag började gråta lite. Vet inte varför, men det var så fint.
Adriana Lima är som ni vet min favorit.
Och vet ni? Caroline Winbergs mamma var min svenskalärare på högstadiet. Jag minns att hon hade massa affischer på Caroline i klassrummet och då visste jag inte ens vem hon var..

Crystal



Mammas kristaller. Alla ska ha olika egenskaper och ge krafter åt olika saker. visst är dom fina? Hon har ett halsband som jag ska få..OM hon hittar det dvs..

Got no more to say

Har börjat sy på klänningen nu. (eller mamma har, jag har bara kollat på) Fast nej, jag håller på att sy en liten clutch. Vi får se hur den blir. Helt vanlig enkel.

Snodde listan från paow.
FAVORITER:
Glass: Ben and Jerrys Blasked Alaska
Musik: Har ingen favoritlåt..Men just nu lyssnar jag mkt på baksmälla-petter&september och all of the lights-kanye west
Färg: Svart
Film: The notebook
Språk: Franska!
Länder: Grekland och Kina...(Thailand?)
Städer: Stockholm!
Skolämne: syslöjd älskade jag
Mat: Gott kött med pommes och bea
Sport: Hockey
Såpa: Kollar inte på SOpor
Tv Program: Solsidan och grotesco..fast det är serier.
Efterrätt: Hemmagjord gammeldags vaniljglass..
Band: Lyssnar väl fan inte på något band
Idol: Har ingen..men Adriana lima
Klädesplagg: Oversixe tisha, leggings
Affär: HM (det är där jag handlar mest iaf..)
Kex: Men nej
Chips: Lantchips med gräddfil! Fast det borde ni veta nu?
Läsk: Cola
Drink: Sex on the beach
Bil: Porshe
Egenskap hos annan människa: Skön och omtänksam
Modell: Adriana Lima

SAKER JAG HATAR:
Språk: Finska
Skolämne: INEK, internationell ekonomi. Fast jag tror det var chengyu som förstörde själva ämnet..
Mat: korv..hör ni inte på namnet hur äckligt det är?
Affär: Hatar inga affärer
Artist: Vet inte..hatar ingen specifik artist, hatar bra vissa låtar
Tv Program: Kollar sällan på tv så jag vet inte
Filmer: ..
Egenskap hos annan människa: Jag hatar falska människor. Även folk som tror dom är bättre än andra.

Smokey eyes

Det här är nog den bästa ögonsminkiningen jag någonsin fått till. (ser inte så bra ut på bilden eftersom jag skuggat dom men jag minns hur nöjd jag var) Jag hoppas att jag lyckas imorn. Det kan gå åt helvete och det gör det rätt ofta för mig!


Sista dagen

Har precis varit i täbban och fixat det sista inför morgondagen. Lite senare ska vi förmodligen börja sy min klänning. Det kommer bli något riktigt enkelt eftersom det är så lite tid.


Idag var det min sista dag på danderyds sjukhus, någonsin. Känns sjuk bra men samtidigt tomt. Vad ska jag göra nu? Jag är säker på att några av oss kommer att ses igen för vi hade riktigt kul tillsammans och kom varandra nära.
Det bjöds på bland annat glass och fruktsallad men tyvärr så hade man proppat i sig en pizza till lunch ca 1 timme tidigare så det blev inte så mycket fika för min del.
Bilder på mina favoriter (+sofia och lisa). Första bilden är på "fabriken" där vi jobbade. Riktigt sunkigt. Sista bilden är min plats, haha.
Jag måste säga att jag tycker det är lite sorgligt. Okej, det var väääääärldens tråkigaste jobb men jag hade jättebra arbetskamrater. Alla är 91or. Trivdes och det var hur chill som helst. Satt och kollade pensionärsjävlar och grotesco på dagarna. Hände att jag sov ibland också, haha.

Mer nytt!

Lite mer nytt och fräscht från monki och weekday!

Dagens - 30 december

Klänning och kavaj HM
Kroppssmycke Monki

Önskeoutfit

Tröja och mössa - weekday
Skor - Dr Martens
Shorts - Random..

Imorn får ni se resten av det jag köpte.

NYTT IN


Kom hem från stan nyss. Var så hungrig att jag spydde. No kidding. Fräscht va. Märkte inte ens att jag var hungrig. Kollade lite mer av rean och hittade lite gosaker som faktiskt var planerade utom ett och det var dessa snyggingar från monki. 225kr. Kunde inte motstå. Har suktat efter dom innan men det har inte blivit något köp. Har faktiskt bara kollat rean på monki och weekday, haha. Blev några köp från vardera ställe iaf. Visar sen. Orkar inte ta kort nu.
Köpte även rött tyg till min blivande nyårsklänning.

Onsdag

Jag är i stan med mamma och vi ska köpa tyg till min nyårsklänning. Vet inte ens vad jag ska göra på nyår. Är otagg på det jag blivit erbjuden så vi får helt enkelt se om jag till och med skiter i nyår bara för att det är så överskattat. Fast fyfan vilken torris. Hoppas inte det sker, haha. En nyårsklänning ska jag ha i alla fall. En vanlig. Enkel. Hörs sen. Puss

Dagens - 29 december

Tröja HM trend
Jeans Acne

Anni Jürgenson

Gud så snygga ear cuffs. Gjorda av 14 åriga Anni Jürgenson. Finns att köpa HÄR

Made by mami



Här är mina två favoriter bland allt mamma gjort för wera stockholm. Lite för söta och blommiga för min smak dock. Jag använder sällan söta saker. Hon får ju inte göra helt fritt utan gör mönster efter beställning.

Har ni sett någon av dessa innan?

Dagens - 28 december


Oversize tröja HM
Leggings Benetton
Skor Scorett

Favoriter

Mina favorit nagellack är dessa tre. Mycket fina om ni frågar mig.
Det blåa är från hm, det silvriga från vero moda och det beigea köpte jag på bikbok.

Dagens fynd

Jaha, nu var man hemma igen då. Jag hade ETT jävla ärende och det fick jag såklart inte uträttat. Skulle köpa ett linne på weekday men såklart kom jag dit när det redan hade stängt. Så sjukt typiskt mig att "nejmen jag tar det sist..." och då är det försent så jag måste typ åka tillbaka dit imorn eller nåt om jag orkar. Fy.
Hittade iaf lite thailand-stuff. Neongul bh (LOVE) när man blir brun kommer den att vara grym! rea. halva priset. monki. Acne inspirerat linne, också från monki. Också halva priset. Sedan spindelnätet som är ett kroppssmycke som ej var rea. Från monki. Älskar monki. Rean var bra.
Jag hann besöka 3 affärer innan allt stängde. Slutar så sent. Hatar det.

Available

Jag befinner mig just nu i stan med axel, yodit, andreas och Sofia, vi kollar rean. Hoppas jag hittar nåt fint till Thailand också. Vi hörs när jag kommer hem. Poss!


Dagens - 27 december


Kavaj HM
Tee Ginatricot
Byxor HM Trend
Skor Scorett

Can't run away in those high heels

Har helt plötsligt börjat älska högklackat. det är så sjukt snyggt. Har aldrig ritkigt vågat använda det, dels pga av min längd eftersom jag blir så lång, dels för att jag är för bekväm av mig. Jag tar hellre på mig mina sköna converse. Igår dansade jag hela natten, jaa 6 timmar i ett par 11cm höga klackar. Ni vet dom från nelly? Och jag har så ont i mina fötter att jag nästan överväger att stanna hemma från jobbet imorn. Mina trampdynor..ajjjjj.
Dom på bilden fick jag i present av min bästa vän.

Yesterday I fell in love

Jeans bikbok och tishan har jag gjort själv.
Har varit och handlat lite chips och gott med mamma och lagat lite mat. Jag har så jävla ont i huvudet så det är helt stört. Fattar  inte varför jag inte bara ligger i min säng och gosar.
Nu blir det minipizzor och sedan blir det chips framför ARN.

My feelings for you

Vill bara ha sommar nu. Jag är trött på vintern. Det räcker nu. Hatar att frysa. På lördag ska vi förhoppningsvis boka thailand! weehoooo. Jag vill ha fler tips av er som varit i thailand!!!

Hörrni jag kan inte bestämma mig för vad jag ska ha för header så jag kommer att skifta lite, haha.
Tack för att ni röstade. Jag har nu den vinnande headern.

Mår som man förtjänar

Denna är tagen halv 5 på natten då jag är påväg hem från bussen. När jag ska gå över gatan inser jag när jag ser mina fotspår att jag kanske inte var så nykter..hähä.

Jag hade iaf SJUKT kul på tegel igår. Aldrig haft så kul där. 240 spänn pröjsade jag för att komma in på stället och det var sååååå värt. Blev bjuden på hela kvällen så jag slapp betala för drickan också, haha.
En läsare hoppade på mig och sa att hon älskade min blogg så jag kramade typ sönder henne. Blev så glad. Innan vi åkte hem drog jag och henke och delade på en kebabtallrik. Det var fan det godaste på länge!

TEGEL



Kavaj HM
Klänning Monki
Skor Nelly

Kom hem för knappt en timme sen och nu är jag färdig. Blev icke nöjd men jag hade så jävla stressigt.
SES I DIMMAN!

Ny header





VAD TYCKER NI? 1, 2 ELLER 3?

Gjorda av min duktiga kusin Ellinor!

Dagens - 25 december

Nu ger vi oss av till kusinerna. Vi hörs senare. Ha det så bra. PUSS

WEEKDAY

Kollaget lånade jag av Frida Grahn!

Precis vaknat. Hade ont i huvudet igår innan jag gick och la mig. Kollade hajen 3. Idag ska vi åka hem till våra kusiner och jag hoppas att jag kan följa med för kvällens planer är oklara. Så pass oklara så jag känner mig otaggad. Jag vill till tegel iaf..får se om det ens blir något!

Clinique

Två av mina julklappar,
1. Den bästa presenten jag fick. LÄTT. Lyxig hudvårdsserie från clinique.
2. Svarta kavajen köpte jag själv igår och den turkosa fick jag av brorsan. LOVE! Visst är den underbar? Slitna jeansshorts, vit oversize tee och denna i sommar..ååhhh vad snyggt. Från HM.



Merry Christmas



De två första bilderna är bilder på vad som värmer upp vårat hus just nu när pappa håller på att fixa elementen. Men det är fett mysigt tycker jag. På sista bilden är det helt oklart vad mamma håller på med..aja. Vi hörs senare.
GOD JUL PÅ ER!

Tube 2

Jag var såhär >< nära på att beställa dessa underbara skor från jeffrey campbell, när jag efter noga uträkningar fått reda på att de var nästan 13cm höga. Dom ser ju inte så höga ut? FANFANFAN. Jag kan inte gå i så höga skor. Blir typ ledsen! dessutom så är jag för lat för att sätta på mig dom. det slutar ändå med att jag drar på mig mina converse..
We'll see...

Neon


Sist jag var inne på weekday såg jag att dom fått in detta skitsnygga linnet. Måste haffa ett nästa gång jag åker dit. Skulle vara asnice att ha det i sommar (och i thailand) Kostar 180kr.

Gold

Jag är klar med klänningen och såhär ser den ut. Guldig. One shoulder. Men jag är inte riktigt nöjd så jag kör på något annat. Pallar inte klä upp mig. Den ser amatörig ut, vilket den också är för jag kan inte sy för hand. Tyget är för skört för att kunna fålla med maskin så det fick bli som det blev.

Boys are stupid, throw rocks at them

Det blev ingen städning. Istället åkte jag lite hastigt och lustigt med mamma och pappa och brorsan till täbban för att köpa lite mer julklappar. Köpte även saker till mig själv och så köpte jag en julklapp från jonas till mig, hehe. Snällt va? Visar imorn!
Är jättearg för att jag inte hittar en fin pälsmössa. Älskar den på bilden. Perfekt. Men icke, det är min brors.

Nu ska jag försöka sy en klänning som jag möjligtvis kommer ha på juldagen. Vi får se hur det går. Hade ju tänkt dra ut i en klänning och jag har ingen!?..HÄHÄHÄ

Dirty situation


Idag var det sista dagen på jobbet innan ett litet juluppehåll på sisådär 4 dagar. Har ju inget jullov, det suger. Men det är trots allt bara 4 arbetsdagar kvar nu sen är det ÖVER! Jag kan inte fatta att det är julafton imorgon eller att det är nyår om en vecka!? Har inte ens börjat få julstämning..
Dags för mig att slå in mina julklappar och städa mitt rum kanske!?

Någon skrev att man skulle mmsa när man ska blogga från mobilen? Snälla kan du förklara hur? Jag är lite efterbliven så jag förstår inte, hähä

Dagens - 23 december

Skjorta Ginatricot
Jeans Bikbok

Take me back

Nu har jag precis sett sista delen av morden i sandhamn och jag måste sova nu. Har så svårt att komma upp på morgonen. De två sista veckorna har varit ett skämt typ. Tur att det bara är 5 dagar kvar på jobbet..sen kan jag sova hur mycket jag vill. Ledig på obestämd tid kallar jag det.

I ♥ this


Byxor och skor - net-a-porter
Bh - alexander wang
Skjorta och kroppssmycke - weekday

No. 2


YEEEEY! Om ni inte har något bättre för er så kan ni ju alltid gå in på http://www.minoutfit.se/ och rösta på mig. Då skulle jag bli väldigt glad.
Följ min blogg med bloglovin

Suck and tired of all your lies

Bild från i somras. På Aleks födelsedag om jag inte minns fel.
Nu vill jag bli bruuunn..gaahhh..thailand!

Nu är det bara två dagar kvar till julafton. HUR sjukt är inte det? Jag undrar verkligen vad jag kommer få för jag har inte önskat mig någonting.
Jag funderar på att dra till tegel på juldagen, det ska tydligen vara drag där..men 180 spänn? Är det värt eller? Känns ovärt. Har inga som helst nyårsplaner så jag börjar få lite panik. Ska sy en klänning till nyår iaf. Röd eller blå?

Och hur bloggar man från mobilen? Det går ju inte att lägga upp bilder? eller!?


Dagens - 22 december

Idag blev det en "söt" outfit. Trivs inte så bra i detta men det måste användas någon gång.

Linne HM
Jacka (?) HM
Jeans Bikbok

Fake fur

Älskar mössan. Den är tyvärr min brors och den är slut i affären. Måste låna den ibland.

Gillar morden i sandhamn eftersom jag är så mycket på sandhamn på somrarna och man känner igen varenda liten vrå typ. Har varit överallt på den där underbara ön.

Goose


Mamma har köpt en ny jacka (eftersom hon upptäckte nu efter 5 år att hennes gamla var en herrmodell) och GISSA om jag är avis? Det är en Canada Goose och kostar 7000kr.
Den är verkligen skitfin!
Hade jag inte redan haft två stycken fleratusenkronorsjackor (det kan väl omöjligt vara ett ord?) så hade jag köpt en DIRR.


Önskeoutfit

Allt är från weekday förutom skorna som är från jeffrey campbell och nagellacket som är från chanel.

Förresten, var det någon som länkade mig igår eller nåt!?

Dagens - 21 december

Byxor Lindex
Hoodie bikbok
Topp HM
Skor Dr Martens

Idag fyller ingen mindre än Vanessa 19 år! GRATTIS!

Mammas design

Hahah sjukaste grejen..såg ni morden i sandhamn? Klänningen huvudpersonen (minns inte vad hon heter) bar har min mamma designat, iaf mönstret. COOLT VA! Hon har gjort nästan alla mönster på kläderna från wera stockholm. Har sett flera i skolan med hennes kläder. Blir typ glad då, haha. Kan visa en fin blus mamma har gjort? Imorgon isf, hehe.
Nu ska jag sova.
Godnight my loves

Tips!

En coat från åhlens (wera stockholm) 1299kr. Den är skitsnygg i verkligheten. Fick nästan ångest för att jag redan köpt en coat för denna ville jag verkligen ha.
och en söt liten ..öö..partyplånbok(?) 129kr från gina

Nu ska jag kolla på ung och bortskämd, sen morden i sandhamn.

Redken

Har hört att den ska vara bra så jag tänkte, varför inte? Den ska ge volym tydligen. 300 spänn.


Dagens - 20 december

Leggings Ginatricot
Skjorta HM
Tröja Monki

Feeeeeeeeeeeeeeeeeeeet


Okej, jag dör.

Nighty

lazy ass

Försöker på the sims att fungera i brist på annat. Det går inte att installera och jag fattar inte varför. Jag har rätt skivor och allt men aja. Tankade precis ner the sims 3 på iphonen, haha. Just nu kostar det bara 7kr (rea) wiihoo. annars kostar det någonstans mellan 22-38kr hähä.
Idag har vi fikat hos farmor och farfar, orkar inte lägga upp bilder, orkar inte göra någonting. Är trött och seg och sjuk. Fast ovärt att förlora nästan en lök för att vara hemma en dag...
Nu fick jag höra att typ alla på jobbet är sjuka (dom jag är med) jaha...kul


I love pink

Nu har jag två rosa läppstift. Fick mammas från christian dior. Äntligen, haha. Men på läpparna är färgen väldigt lik mitt läppstift från isa dora.

4 advent




Hello bitches!
Här kommer lite bilder från i fredags som jag glömt lägga upp. Orkar inte lägga upp alla bilder men dessa är verkligen inte alla från middagen. Vi var 18 pers. Hela gänget!

Idag är jag sjuk. Kan knappt prata men jag vill verkligen åka till centrum och shoppa det sista innan julafton som är på fredag (!!!!) Hjälp vad tiden gått fort. Jag har inte ens önskat mig någonting, eller jo typ en morgonrock, mascara, hudvårdsserie..bara småprylar som jag inte orkar köpa själv. Trisst somfan.


PP

Det blev långfilm framför tvn tillslut och nu är jag helt slut. Börjar bli hes också, kul.
NU ska jag decka stenhårt. posssss

I used to be a hockeyplayer



Som sagt så har jag slutat på hockey. Det gjorde jag i mitten av oktober. Känns faktiskt lite konstigt med tanke på att jag lirat nästan varje dag sen jag var 10 år gammal men det känns bra ändå. Jag saknar det inte än så länge. Gillar faktiskt att gyma men det kommer jag förmodligen också tröttna på med tiden.

Sjukt seg dag. Har fått jätteont i halsen sen igårkväll. Har sytt om ett par beigea byxor som var mormors, ni får se med tiden. Hittade en halvklar guldklänning (?) och så har jag gjort en halsduk samt hittat en skjorta som mamma har sytt. Mina ögon vill bara stänga sig själva så jag kommer nog inte vara uppe länge till känner jag.

Bloglovin



För er som vill kunna se direkt när jag uppdaterar kan ni följa min blogg via bloglovin. Jag använder bloglovin och det är mycket bekvämare att bara behöva gå in på en sida och se när bloggarna har uppdaterat istället för att gå in på alla hundra stycken en och en.
Följ min blogg med bloglovin

Sneak-a-peak i min garderob

En läsere ville ta en titt i min garderob and here it is!
Som ni kanske förstår så är detta en ytterst liten del av min garderob. Jag får helt enkelt inte plats med allt i denna lilla. Jag har två garderober till fast det är byråer med 10 proppfulla lådor så det är inte så kul att visa. Resten är smutsigt och ligger i tvättstugan eller på golvet i mitt rum. Men detta är lite iaf. En sneak-a-peak.

TIPS

För er som har varit sugen på denna men inte velat betala 700 spänn kan jag meddela att det är rea och den kostar bara runt 200 kr på denna sida.

Jag har ÄNTLIGEN kommit på vad jag ska köpa till min mormor! Visst är det svårt att veta vad man ska köpa till sina farföräldrar? Min mormor gillar inte prylar så jag tycker det är skitsvårt men nu har jag kommit på vad jag ska köpa, eller rättare sagt köpt! EN GET! Gå in här och beställ en get för 200kr som skickas till en fattig kvinna i världen!

TAAAAAAAAAAACK

När jag läste mina kommentarer stod det "spana in vem som blev dagens outfit på spotlife.se" och så var det tydligen lilla jag.
Fick inte med hela då min skärm är så stor. Men ett STORT tack till http://glitzybloggen.se/ ! Jag har ingen aning om hur detta gick till eller hur hon hittade mig men jag är verkligen glad!
TACK IGEN!


Har precis vaknat. Gårkvällen tyckte jag blev lyckad. Jag hade jättetrevligt! Tack återigen Sofia och alla andra!

Det är okej att spåra ur

Klänning (instoppad) Milkshake
Kavaj HM
Leggings Ginatricot
Skor Nelly.se

Brösten är klänningens förtjänst.
Jag hade en timme på mig att duscha och fixa mig så därför blev det lite copy från förra utgången. Samma frilla, smink och läppstift. Jag hann inte hålla på att locka som jag egentligen hade tänkt.
Hörrni jag har jättebråttom. Jag ska på middag hemma hos Sofia och sedan blir det utgång i stan.
Jag ska läsa och svara på era kommentarer imorgon!
PUSS

Favorit?

Vilken tycker ni var snyggast av mina senaste outfits?

Dagens - 17 december

Byxor Vila
Tröja Monki

Jeudi

Idag blev det vattengympa för min del. (kör det just nu) Har så himla ont i mitt knä från ingenstans? Knas.
Zumba var som vanligt fullbokat, jag SKA fan köra på söndag.
Sov förskräckligt dåligt inatt eftersom jag tog typ 3 timmars powernap. Sov ingenting på natten sen.
Imorgon är det middag och utgång med jobbgänget för kanske sista gången? Hoppas inte det. Har ingenting att ha på mig, hjälp litegrann.

Hörrni jag har noll inspiration så om ni inte ger mig lite tips kommer jag antagligen ta en liten bloggpaus. Vad vill ni se mer av? Ni kan ju vara anonyma och då vet jag ju ändå inte vem ni är så vad är det som är så farligt med att kommentera!?

CUTE

Hennes tatuering. HENNES HÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR.

I'm so sorry


Ledsen dudes, men jag hann verkligen inte ta bild i morse!

TUNGT

HAHAHAH det är ett skämt. Han var sjuk igen!! suck...hahah.

Om ni inte hört kanyes nya album.. DO IT.

Give me


Men titta! Ni kan ju! Ni finns ju där!
vad använder du för photoshop? jag använder inte photoshop! jag använder picasa 3 och photoscape

Åh fick ni fika? Sånt fick vi aldrig under min tid på danderyd minsann :( det verkar vara med chill nu än förut iallafall, de ju skönt :) Sure! sjukt naaaajs :) aaa det har typ blivit mer chill nu faktiskt :)

jag ska skriva bara för det. Vart jobbar du? Du är uRsöt och ger mig mycket insp när de gäller kläder, tycker de e underbart att du lyssnar på riktig hiphop inte många svenska brudar som gör det! Jag jobbar på danderyds sjukhus för tillfället, i arkivet. Slutar efter nyår (SKÖNT) ååh tacktacktack vad gullig du är! 


NU är det dags för mig att åka till gymet efter 2,5 timmars slagg. Powernap. Bästa som finns. Ska träffa min personliga tränare, TJOOOO!

Julfika

Idag hade vi julfika på jobbet, cosy. Har inget mer att skriva eftersom ni aldrig skriver till mig!!!!!!!!!!!!!!!

Dagens - 15 december

Allt är från HM

Svalor

Box var fan grymt! Fick boxa mig ur all aggressivitet. Skitbra. Det där var verkligen min grej. Borde nog följa med andreas och oskar till deras träning och testa i alla fall?
Hade sjukt roligt när jag höll mitsarna och bara tittade på pappas miner. Jag skrattade tills jag låg på golvet utan att överdriva. Har inte sett något liknande. Herregud.
Han tog i så mycket att jag hoppade bak lite varje gång så jag ville busa lite genom att ta bort mitsen när man skulle ta i allt vad man hade på ett slag så han flög framåt. Det var jättekul.
Vi gav igen på varandra hela tiden, haha.

På torsdag ska jag testa på Zumba hade jag tänkt. Det är latinamerikansk dans tror jag det var. Hörde iaf reggaeton utifrån. Låter spännande.

BOX

Idag hade jag så tråkigt på jobbet att jag kände för att "vara lite rolig". Mer än vanligt så att säga hähähä. Gjorde äckliga ljud (och då menar jag ÄCKLIGA. Nadjima blev typ ledsen, hiohio) i folks öron så att de blev så rädda att jag vet inte ens vad? Hoppade, tappade saker, skrek. Hahah, men kul var det iaf.

Nu ska jag iväg på ett träningspass. Ska testa på box för första gången. Har hört att det ska vara jobbigt.
PEACE OUT.

HM 2011

Den här ska jag ha. Jag vill ha den NU innan thailand!!!

Dagens - 14 december

Byxor Bikbok
Tisha Ginatricot
Hoodie Bikbok

Ray ban

RB3016
Såna här vill jag ha. Jag hoppas på att hitta såna i thailand!

Wanted

Monki, 150kr.

Baksmälla

Hittade en liten fin älskling i mammas garderob. Mycket gammal. Men snygg.

Petter & September - Baksmälla

September (Petra Marklund) är förövrigt asball och snygg!

Dagens - 13 december

Kofta Ginatricot
Byxor HM

Black lipstick

Tycker faktiskt att det är skitfint. Dock inte på mig. Men jag vill typ ändå ha ett...haha

NU: BECK!

Uppladdning



Blev inte så många bikinibilder på mig från Grekland. Dessa bilder är tagna sommaren 2009 på Zakynthos!
Bodypump, sim och avslappning i bubbelpool samt bastu. Det är vad jag sysslat med de senaste timmarna. Hur skönt som helst. Jag är sjukt nöjd. Man måste ju ligga i inför thailand..SÅHÄR kan jag fan inte se ut!? Känner mig pösfet. (1. sjukt skarrigt ord, javet. 2. och så att ingen tar illa upp..jag vet att jag inte är fet) har för mycket fett där jag INTE VILL ha det och för lite där jag VILL ha det. Skulle man kunna byta plats, eller?
Och som ni ser på andra bilden..så ägde jag lite mer fett på det RÄTTA stället förra sommaren.

LOVE U.

HAHAHAAHA

HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAH DET HÄR ÄR FAN DET BÄSTA JAG SETT PÅ LÄNGE!

Inspiration

Bilder lånade från sudded hearts.

Tredje advent

Jag har inte tagit några bilder så därför får det bli gamla då och då.
Jag har absolut ingenting att skriva om idag tyvärr. Hörs när jag har det...

Thailand here we come


Nu är det bestämt! YES! Ska bli så jävla underbart.
Jag och min syssling Emma ska åka till Thailand i januari och vi behöver lite tips/råd från er. Vi (jag...) är ute efter mycket sol och bad men samtidigt shopping..VART SKA VI ÅKA????? Phuket? Bangkok? WHEEEEEEEEEREEEEEE?
KOMIGENNU! VARINTEBLYGARÅ!


Nu ska jag mysa med min familj framför tvn med hemmagjord gammeldags vaniljglass (kan vara det bästa som finns) och jag kommer nog även sluka en och annan påse smörpopcorn sen framför sex and the city. Ha en trevlig lördagskväll!

Blev lite lätt irriterad när jag hittade min drömklänning och skulle klicka hem den och då var den ju såklart helt slut..röd..one shoulder..visar hud, vad mer behöver jag säga? PERFEKT. GAAHHH
PEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAACEEEE

HM spring/summer 2011 preview

Jag var väldigt skeptisk till denna. Vad tycker ni?

RED

Kom precis. Hittade inte mycket till min besvikelse. Men detta sötsök fick följa med mig hem. En slapp röd lite halvtransparent tisha från lindex.
Hittade två par as schyssta jeans från acne men jag kunde inte ha några. Började med att testa strl 26 (som är min strl) men dom var alldeles för små, så jag testade både 27 och 28 och dom var precis lika små. Jag fattar ingenting!? Acne har så sjuka storlekar. Ibland är liksom 26 alldeles för stort för mig..

Love2shop

Här är några skitsnygga klänningar från Love2shop.se. Blev tipsad av en gullig läsare som länkade mig till klänningen "wheredidugetthat" har på sig. Dom kostar mellan 500-1500kr.

Nu ska jag och mina kära föräldrar åka till barkarby. Vi ska handla lite julklappar.
KISS LOVE YA BYE

Last night

Gårkvällen då? Jag kom näst sist på bowlingen (viktigt! förra året kom jag sist) jag kan inte förstå hur jag kan vara så kass på bowling!? Well. Middagen var väldigt god, men världens största tallrik.
Bild två: Sophie går omkring med alla dessa i sin ficka, hahah. Dom är nu uppradade efter favorit med ettan längst till höger.
Efter middgen drog vi till tegel men det var för lite folk där igår, det sög. Man kan ha så otur med tegel alltså. Antingen så är det asmkt folk eller aslite.
Vi kollade på dom bortkomna 40 plusarna när dom dansade. Synd att jag bara filmade den sista vi såg för dom andra var mycket roligare.
Megan såg sin chef stå på dansgolvet så sara gav sophie en utmaning. Att om hon går fram till honom och kysser honom så får hon massa dricka..och självklart gjorde hon det. jag filmade detta, trodde jag. Råkade trycka ett dubbelklick på spela så den slutade spela in i samma sekund utan att jag märkte ngt så det blev ingen film...det hade varit sjukt bra annars. fan.

Bowling middag utgång



Jag har skitbråttom. Ska på Avslutningsfest med laget. Ska säga hejdå till alla och sådär. Har slutat på hockey som jag kanske inte berättat. Men det blir bowling och middag och sedan utgång på det. Såhär ser jag ut iaf! HUGS

Nyårsklänning

Som ni kanske vet så gillar jag enkla plagg. Gärna accesoarer till men inte massa spets och sån skit.
Denna är enkel och stilren enligt mig. Den hittar ni på asos.com. En typisk klänning jag skulle kunna ha på mig på nyår till mina klackar från nelly samt mitt nya armband från weekday. Inte svårare än så.

Dagens - 10 december

Huvtröja HM trend
Kavaj HM
Byxor Lindex
Skor Scorett

Mravec

En helschysst outfit. I LIKE, BIG TIME!
Synd att min vita kavaj är så sladdrig. Vill ha en stel. Som Mravec.

Min personliga tränare var sjuk fick jag reda på när jag klev in på gymet halvsovandes. Bokade en ny tid istället. Skönt, då kan jag sova nu istället.

I wear high heels bigger than your dick

Idag har jag möte med min personliga tränare för första gången. Ska bli spännande faktiskt.
Var med om en nära-döden upplevelse idag. På vägen hem från jobbet höll jag och pappa på att bli överkörda av en buss. Det var så jävla nära. Känns sjukt. Det kunde varit så att jag inte levt vid denna tidpunkt. Usch.

Matilda P från Växjö: pengarna har ej kommit än om du undrar varför jag inte skickat örhängena.

Dagens - 9 december

Jeans Bikbok
Tisha Ginatricot
Transparent skjorta HM
Skor Nelly.com

Modekungen 899


Jak & Jil

Armbandet på bild 2, CRAVING!
Nu ska jag och mami bege oss till gymet för ett core-pass. Vi har lika ont i benen fortfarande. Kan knappt gå. Ungefär som om man fått nåt stort instoppat i rumpan, nivet..kanske...
Nog om det. Det är lilllördag och jag är faktiskt lite taggad men ikväll orkar jag verkligen inte. Har halvsovit hela dagen på jobbet idag typ. Förutom när jag funderade på vad jag ska önska mig i julklapp. Tydligen så vet redan mamma vad jag "behöver" fast jag inte ens behöver något!? iiaaha..spännande.

☮ LOVE


You used to hold me

Calvin Harris - You Used To Hold Me
Hur underbar är inte låten?

Dagens - 8 december

Kavaj HM
Topp HM Trend
Jeans Bikbok
Skor Converse

Om ni undrar varför jag har solglasögon på mig så är det för att jag är så sjukt jävla ofotogenisk. Jag kan helt enkelt inte bli bra på bilder. Speciellt inte på outfitbilderna av någon anledning..

Do you really want more?

Nu har jag precis sett senaste avsnittet av pensionärsjävlar. Grymt. Fick mig några härliga skratt där.
Såg en gammal klasskamrats mamma i detta avsnittet, haha.

Kul med så många nya läsare, hoppas några av er stannar!

WhereDidUGetThat

Hon är inspiration till max. En av mina favoriter, rakt av!
Hennes namn är så klockrent för jag tänker "wheredidufuckinggetthat" till typ varje plagg hon har på sig i stort sett. Hennes klänning till exempel. Till nyår fast i svart hade ju inte varit helt fel (smälter tyvärr in i färgen vit just nu) Orkar inte hypen med nyår, sjukt överskattat. Och jag har faktiskt aldrig köpt en klänning just för nyår. Kört på gamla, har nog aldrig klätt upp mig inför nyår, känns så överdrivet på något sett.

HM vårkollektion

Dessa plagg är mina favoriter från HM's vårkollektion - de gröna skorna. Gillar dom inte. Men det andra. Fint med ljusa färger.

Blir lika glad varje gång jag ser att en läsare har länkat mig, lagt upp en bild och skrivit något bra. Skrivit om mig i ett "inspirationsinlägg" eller något annat. Har hänt många gånger nu har jag sett! Så gulligt av er. Love U!

Dagens - 7 december

Skjorta Ginatricot
Byxor Vila

Elin Kling's favorit

Woho, vad glad jag blev när jag såg detta! Detta är STORT för mig! TACK!

HUGS


Body pump!

Idag blev det body pump. Damn I like! Det var ungefär som en hockeyfys. Ni vet med skivstänger och vikter. Jobbigt som fan det där. Men jag kommer ha träningsvärk imorn kan jag tala om. Har inte tränat på minst en vecka då jag känt mig lite krasslig och ont i magen osv..

Nu ropar mamma och det är mat! Det passar ju skitbra för jag äter snart upp en sjöko så hungrig som jag är.


Usher - More (RedOne Jimmy Joker Remix)


Seventies


Dagens - 6 december

Kavaj och linne HM
Byxor Vila
Skor Nelly.com

Byter dock till mina höstboots nu i kylan.

Ångest


Hittade lite gamla bilder på datorn som jag inte lagt upp innan. Hähä.
Jag har suttit vid datorn flera timmar idag. Lökigt!
Börjar få riktig ångest nu eftersom jag bara jobbar kvar på danderyd till årsskiftet. Vill inte bara gå hemma. Måste börja söka nytt. Eller plugga vidare? Har varit inne på mäklare men nu vet jag inte längre..Kanske inte är min grej.
Nu ska jag se på parlamentet och sen beck - det tysta skriket och äta smörpopcorn!

20101205

Det är gratis frakt på nelly.com 6-12 december!

Andra advent

Nu är jag hemma här helt själv igen efter fyra dagar. Känns knas. Ensamt.
Jag och Daniella konstaterade att vi har spenderat 26 timmar inne i stan denna långhelg. Sjukt va? 26 timmar shopping, damn.

Snart är det jul och jag har ingen aning om vad jag ska önska mig!? Mamma har i princip lovat oss en mops i vår/sommar. Var inställd på att vi skulle köpa den i jul så nu vet jag inte vad jag ska önska mig..TIPS?

HATAR SÖNDAGAR.

Petter - Stockholm I Mitt Hjärta

Dagens - 5 december


Hann inte ta riktiga bilder!
NU ska Daniella åka hem till Växjö. Men först tänkte vi fika lite. Bråttooooooooom!!
PUSS

J. C

Minns ni att det fanns ett par snarlika skor från vivistyle innan? För typ 600kr. Dom finns inte kvar?!
Varför köpte man inte dom. Känner ett begär nu. Dessa är dock lite dyrare.

Lite lökiga bilder från idag

Hahah fan vad stel jag var då. Och vad man kände sig ful bredvid henne, shit! Haha.
Köpte en jättefin BH! Den kostade bara 99kr och man fick BRA BRÖST i den. Hittade lite julklappar också. Idag var det Daniellas shoppingdag.
Som ni ser blev det ett par till byxor..detta är mina absolut sista par, har jag lovat mig själv. Faktiskt. Har inga svarta jeans så det fick bli dessa jeansleggings (?) för jag har verkligen letat.

Fashiondistraction

Dom där leggingsen hade ju inte varit helt fel!!!!!!!

Stylebytyra

Hur ball var inte denna? Vill ha. 189 spänn.

Dagens - 4 december


Nu ska vi först till stan, sen till Kista galleria. HUGS

Nellyshoes

Såhär ser dom ut på. Jag ÄLSKAR dom. Dom sitter verkligen åt vid fotleden, det gillar jag. Var rädd att dom skulle sitta lite slappt men det gör dom inte.

Shopping

På mindre än en vecka har jag bränt 3500 kr. För mig är det mycket pengar, vet inte vad ni gör av med men jag får typ ångest. Har inte ens köpt något nödvändigt..
Hittade iaf ett par skitsnygga svarta chinos (dock världens fulaste skärp till som jag ska ta bort) dom är snyggare på. Orkar inte visa hur allt ser ut på, det ser ni så småningom ändå. Älskar den udda tishan från weekday, den var asball på.

Björnfitta

Vi kom precis hem. Jessica svängde precis förbi och köpte en jacka av mig som jag använt typ 4 ggr, skitbra. Den ligger ju bara hemma och hon frågade om hon fick köpa den!
Nu är vi helt slut. Tänkte kolla en film och bara mysa.
Testade en "björnfitta" på skoj, verkligen oseriöst. Och jag blev kär. Jag vill typ ha en. Fast bara så länge jag har en svart fjällis. Vill inte ha den till min blåa så vi får se om jag köper en imorn.
Köpte en hårsax så vi kanske ska klippa mitt hår lite, vi får se om jag vågar.
Visar senare vad jag köpt! PUSS

Rose


Nu är vi förmodligen ute i snörusket.
Vi kommer nog snart hem. Lovar att visa bild på hur skorna ser ut på sen också.
PUSS

Dagens - 3 december

Nu åker vi till stan för shopping!

KISS N BYE

Columbine smille

Gimmie that!

Lite iPhonebilder

Älskar mina två nya byxor, dom röda och dom silvriga. Nu har jag inte plats för fler byxor, har hur många byxor och leggings och jeans som helst men jag hinner inte ens använda allt. Vill dock ha ett par svarta höga chinosbyxor..och skinnbyxor..

Nytt



Tog ledigt idag, och imorn från jobbet. Så himla härligt. Helgen ska spenderas med min bästa vän! Imorn ska vi ha shoppingdag hade vi tänkt. Men jag hittade typ det jag ville ha redan idag.
Mina skor har kommit. Dom är MYCKET snyggare i verkligheten än på bilden. Dock lite vingligt för mig, haha. Går som en kratta i högklackat. Suger verkligen.
En sjuk grej bara. Köpte skorna i lördags, då fanns dom i 36, 37, 38, 39, 40 och 41. Nu är dom slut i alla storlekar förutom 39 och 41....DAAAAMN.


Lustforlife

http://farm2.static.flickr.com/1035/5183412805_625c06c5a8_z.jpg
http://farm6.static.flickr.com/5249/5204721507_c54f1bd2a4_z.jpg
http://farm5.static.flickr.com/4085/5180493571_c333a0a29f_z.jpg
http://farm6.static.flickr.com/5126/5213688176_6128fc16e2_z.jpg
http://farm5.static.flickr.com/4089/5213508728_0afa315083_z.jpg
Lusttforlife.com. Så jävla grymma kläder och bilder! Helt klart en av mina favoriter.

Dagens - 2 december

Idag är jag klädd gör kylan. Har strumpbyxor under mina leggings, ugg's, mössa och fjällis. Kan inte bli skönare.
Ni som äger en fjällräven måste hålla med om att det är världens skönaste vinterjacka. Även om det är en fjortis/babbe jacka (no offence) men jag bryr mig inte sålänge jag håller mig varm! Trivs faktiskt i den nu när den är svart också!

Nej nu ska jag möta Daniella inne i stan, vi får se om vi stannar där ett tag eller åker hem direkt. Ska iaf hämta ut mina pjucks idag!
KISSES

Curls

Håret, lockarna. En sån där frisyr vill jag ha. Men nej, mitt hår är som torkat hö så det gååååååår inte.
Någon som vet hur man gör? snälla hjälp mig. Vet att många av er är duktiga på det här!
Och visst är det snyggt med så markerade ögonbryn? iaf på henne!

Sthlm calling

Blev en spontanare på stan idag. Var meningen att jag och Emma bara skulle byta jackor (äntligen har jag en svart yes!!!) men vi åkte till stan och kollade och fikade också, mysigt!
NK's julskyltning var inte lika bra detta året tyckte vi.
Mitt paket från Nelly har kommit, men inte hem till mig utan jag måste hämta det på ICA vilket jag inte orkar i denna kylan. KANSKE gör jag det ändå...Annars tar jag det imorn!
Daniella kommer imorn också, skitkul! Ska bli sjukt myisgt.

Silver

Jeansen är från Gina, tröjan i högerhörnet är från kina. Bubblan är hemmagjord, klänningen med öppen rygg också. Bikini från american apparel.

Hej kan jag få dig i julklapp?

Jag, min syster och bror ska gemensamt önska oss en liten mops i julklapp! Jag hoppas verkligen att mami och papi är snälla!

Dagens - 1 december


RSS 2.0