THAILAND BABY


NU exakt lyfter vårt plan till Thailand. Ni får ha det underbart tills jag är tillbaka. Det KAN hända att jag uppdaterar men förvänta er inte det för jag hade tänkt ta en liten paus. Vi hörs igen den 31 januari i alla fall.
Följ min blogg med bloglovin om ni vill kunna se så fort jag uppdaterar!
Har ni frågor? Ställ dom då så svarar jag på dom när jag kommer hem!
Puss på er ni får ha det så jättebra så återkommer jag med en massa bilder! Hej då osv osv etc etc

im crazy about you naked, loca loca loca


Nu inväntar jag emma för att sedan ta taxi till arlanda. Detta är helt sick. Det ska bli så underbart att lämna slasket bakom sig för sol och bad. Dock så har jag insett det än och kommer förmodligen inte göra det förens vi är framme!
Är dock lite lessen att jag missar första avsnittet av solsidan. Ni får inte missa det! Jag som väntat så länge! Var så desperat att jag var tvungen att gå fram till Johan Rheborg och skämma ut mig och fråga när det skulle börja (var på samma 50-årsfest i somras)
Här ser ni mig såhär blek för sista gången på ett tag (hoppas jag!)

sista minuten

Köpte lite nödvändigheter innan resan. Jättefin helt perfekt tröja, en necessär som jag betalade 20kr för och en hatt samt pilotbrillor med spegelglas!
Jag hoppas inte att jag hittar massa som jag vill ha nu eftersom jag åker med full resväska! Har bara tänkt köpa converse för det finns bara ett shoppingcenter dit vi ska plus att detta absolut inte är ngn shoppingresa utan en rehab-resa typ. Nejmen vi ska bara ta det lugnt på stranden på olika öar om dagarna!

problem

Någonting jag faktiskt tycker är skitsnyggt är att ha en ring i näsan som på bilden. Jag skulle lätt kunna göra det spontant bara sådär men jag känner att det inte är min stil. Men somsagt så diggar jag det.
Jag har ett jättestort problem med mig själv och mitt utseende. Det är mitt hår. Jag kan inte hantera det, jag kan inte få det fint osv. Har ni några idéer? Jag ska nog färga det mörkare när jag kommer hem från thai men jag tror inte att jag vill klippa av det. Vill ha kort hår men ändå inte. Ser så många som inte passar i det och jag tror inte att jag heller skulle göra det men NÅGONTING måste göras..vad!?

Dagens - 16 januari

Tröja HM
Byxor Bikbok
Skor Nelly.com
Har fått flera frågor om jag kommer att blogga i thailand och det kommer jag tyvärr inte att göra. Det blir en tvåveckors-paus. Fått även massa frågor på sistone att jag ska visa hur jag sminkar mig och det har jag skrivit ett inlägg om! Det inlägget hittar ni i kategorin "frågor". Det är rätt gammalt men principen är densamma bara det att jag har andra produkter nu.
Idag måste jag hinna gyma, köpa lite shit som jag glömde igår samt packa klart...shit, idag åker vi!!!!!!

We're gonna do it on the dancefloor

Hemmakväll med smörpopcorn och filmen buried. Inte helt fel tror jag. Hade tänkt dra ut idag men jag kan ju inte utan mitt pass. Lite surt faktiskt. Orkade inte åka till saltsjöbaden för att hämta det men detta kan bli bra ändå. Imorn åker vi!!!!!
UPD: Filmen sög.

CRAVING

Elin klings outfit igår på elle-galan var ju inte så dålig om jag får säga det själv. Fan vad snyggt! Det är ju hennes egendesignade kläder för HM hon bär. VILL HA ALLT.

min dag

Min dag spenderades i stan med mina två päron. Vi käkade gott på vapiano och tog en promenad. Det enda jag köpte på stan var after sun. Har lovat mig själv att inte shoppa mer nu på ett tag. Hade iof lite svårt att stå emot tishan på bilden..menmen det funkade ändå.

dagens - 15 januari

Tisha Weekday
Skinnjacka Ohlssons (Växjö)
Hoodie Bikbok

GRATTIS BLOGGEN 1 ÅR!


SHIT! Tänk att det redan har gått ett helt år! Jag startade bloggen den 15 januari 2010. Jag har inte haft bloggen offentlig så länge men det var iaf då den startades. Sjukt vad tiden gått fort!
Jag minns att mitt mål inom ett år var att ha 100 unika läsare per dag och det har jag ju lyckats med! KUL!
Är det någon av er som följt mig från början???
UPDATE: Jag har skrivit över 2000 inlägg!

made of gold

Ett par skor jag hittade bland mina sommarskor. Söta! Jag vill minnas att jag köpte dom på bianco footwear för ett par år sedan.
Shit nu har jag äntligen packat klart! När man trodde att man hade bestämt sig för vad man skulle ha med sig för att det inte skulle bli för mycket så kom man på att man har 4 byrålådor till med undanlagda sommarkläder som såklart gav en del konkurrens. Jag har hållit på i timmar med att välja vad jag ska ha med mig för att slippa åka dit med övervikt. Nu är jag skittrött så jag ska sova. Godnatt osv osv
LOVE

heavy shit

The Bloody Beetroots - FFA 1985
Fake Blood - I Think I Like It

little secrets

Tröja modekungen
Skor och väska alexander wang
Tygkasse kan dee shop
Hatt bikbok
Jag har absolu ingenting att göra. Försöker få in lite mer låtar på iPhonen nu när axel har bytt lösen på sitt spotify (!!!) jävligt jobbigt. Idag har jag gjort en god gärning. En tjej från Växjö blev kär i min skjorta från weekday så idag åkte jag och köpte en till henne som jag ska skicka iväg! Just nu känner jag mig så himla snäll, hihi. Vad mer har jag att säga? Jag ska vara hemma ikväll som sagt, blir nog rätt soft. Orkar inte lyfta röven ändå. Ångrar också att jag inte kollade efter ett par runda solisar, fan.

monkiworld



Linnena jag köpte! Kostade 25kr styck så varför inte. Men jag har klippt massa i dom så såhär ser dom inte ut i butik! Jag är nöjd men jag kommer nog showa lite för mycket om jag kör hastiga rörelser. Men dessa var ändå tänkt som strandlinnen så vad spelar det för roll?
Ursäkta att jag inte stängt byxorna men jag hade precis käkat, heheh
Vad ska man hitta på ikväll då? Emma har mitt pass (för att det skulle kopieras och jag har inget legitimation) så jag kan inte dra ut..
Nu har jag äntligen pratat med snubben som tattuerade mig och vi ska boka en tid för ifyllning när jag kommer hem från thai. Fyfan jag vill verkligen inte gå igenom det där igen men jag måste. Dessutom så vill jag bara att den ska försvinna..vill ha en annan där

MY BOMBER

Bomber jag köpte på weekday förra året någon gång på rean för 100kr isf för 700! Galet
Nu kom jag precis hem efter att ha växlat pengar, köpt 2 linnen (visar sen, tänkte klippa lite i dom) och ett mördarpass på sats stureplan. Det var cirkelträning typ, minns inte vad passet hette men det var grymt! Dålig träningsvärk jag kommer få. Kunde knappt gå ner för trapporna till tunnelbanan, haha. Och på bussen har jag nog aldrig mått så illa, var så sjukt hungrig. Som tur är så har man ju världens bästa mamma så maten stod på bordet när jag kom hem och den slängde jag i princip ner. Mums. Avokado, räkor och lite sånt där nyttigt.

dagens - 14 januari

Allt är från HM! + svarta converse!
Känner mig sjukt gangster på första bilden, haha!
Jag befinner mig inne i stan just nu. Jag ska fixa det sista inför thailand med emma och sen ska vi dra till stureplan och träna hardcore.
Det är fucking 2 dagar kvar! Helt sinnes. Sen ligger jag på stranden med en paraplydrink! Mohaha!
Well, Vi hörs  sen. Puss på er!

We used to be the luminary ones

Rebecca & Fiona - Luminary Ones

Stay away from me, I've got a gun


Dagens facelook-bilder.
Den enda nyttan jag gjort idag är att gå till ica och lämna tillbaka solskyddsfaktorn (50) och byta till en 30. Därefter har jag försökt skriva lite på mitt cv samt tagit bilder. Det var iof mer än vad jag gjorde igår.
Fast tiden går ju så snuskigt långsamt nu. Jag vill ha ett jobb. Efter Thailand ska jag börja söka! Där här GÅR fa-an inte för sig.
Vet ni? Jag har lyckats konvertera min lillasyster 13 år att börja lyssna på dubstep! Hur fett är inte det?

Sorry dude, I'm not made of money


Hade inte tackat nej till denna skönheten..10 000 lök. Från Acne

Dagens - 13 januari

Skjorta Weekday
Byxor Vila
Skor Monki

12 maj 2010

Kommer nog aldrig glömma bort det datumet jag skulle tatuera mig för första gången. Skulle ha en kompis med mig som stöd som fick migrän i sista sekunden så jag kände bara NEJ NEJ NEJ jag tänker inte dra dit helt själv så jag tvingade med mig mamma som verkligen inte ville se på när jag skulle få lida lite. Hon följde iaf med och när vi kom fram hände det någonting med bilen/bensinen så hon var tvungen att dra därifrån direkt så jag blev jättenervös. Usch vad hemskt det var. Minns också att han satte på en skiva med den där pajasen björn rosenström när jag skulle tattuera. han såg ju ut som största hårdrockaren någonsin..(han kanske var det iof) men jag blev bara arg av musiken. Han GÄRNA lyssnat på DUBSTEP, det hade varit fett.
Kommer verkligen ihåg smärtan när han satte nålen på höftbenet, det var det första han gjorde..så jag frågade "du börjar väl där det är värst?" och han svarade "nej det kommer bara bli värre och värre ju längre upp jag kommer.." AHA..trodde att jag skulle dö typ. Jag höll andan har jag för mig. Kunde inte skrika eller gråta för det gjorde så ont.
I alla fall så försöker jag få tag på nummer till taste of ink för jag behöver fylla i den..men dom verkar ha tagit bort hemsidan eller nåt? Blir tokig. Betalar fan inte 2200 igen för att fylla i?.........
(fråga mig inte varför skuldrorna sticker ut sådär mycket..SÅ spinkig är jag inte..)

Cos

SÅ SNYGGA. VILL HA BÅDA.
Och vet ni? Cos kommer till Sverige i sommar! Wheeeyyy! Rättare sagt stockholm, biblioteksgatan. Men det har väl ingen missat?

Hold you!

Kom hem precis och mamma hade köpt en solskyddsfaktor till mig som stod på mitt skrivbord! Blev skitglad för så slipper ju jag köpa det själv men så kollar jag lite närmre på det och det är solskyddsfaktor 50!!! Haha nejmen det är lugnt..jag hade ändå inte tänkt bli brun. Ibland är hon söt..fast jag kanske inte hade tänkt komma hem lika vit som jag är nu! puss på dig mamma
EDIT: Ser ni att jag nu kan ha störra bilder i bloggen? Bra va!

your body's talking dirty, can't help but getting freaky


Dagens - 12 januari

Skjorta Weekday
Jeans Acne
Väska DKNY
Jacka Lindex
Skor Scorett

Summer of love

Allt är från weekday förutom skorna som är converse.

Lär känna mig bättre

Namn: Ellen Louise Westin
Piercingar: Tungan öronen och 2 st i naveln, mer skriver jag inte här!
Tatueringar: En
Längd: 175cm 
Skostorlek: 38
Hårfärg: brunett
Är du kär i någon: nej!
Önskar du att du bodde någon annanstans: absolut inte
Tänker du på självmord: har hänt
Dricker du alkohol: Ah 
Använder du droger: nope 
Röker du:
NEJ 
Vilket shampoo använder du: Matrix biolage
Vilken parfym använder du: Dior, pure poison
Vad är du rädd för: kärlek

Gillar du att tvätta: tvättar inte
Gillar du berg- och dalbana: vad är det ens för fråga..ja jag tror det

SENASTE..
Film du hyrde:
Jag hyr inte film, men mamma hyrde sherlock holmes
Film du köpte: Köper absolut inte film 
Låten du lyssnade på: Nah Mean - Nas ft Damien marley. 
Låten du hade på hjärnan: Above the clouds - Gang Starr
Personen du ringde: Mamma

Tv program du tittade på: Tittar inte på tv..
Personen du tänkte på: hemligt!

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke:
Det har jag. Tyvärr.........
Gråtit över en flicka: yes
Varit i slagsmål: Haha, njaa kan inte kallas slagsmål men jag har använt min näve någon gång
Blivit arresterad: ja

ANTAL..
Gånger du varit kär:
1
Gånger ditt hjärta brustit: För många gånger
Hjärtan brustit på grund av dig: många säkert
Tjejer du kysst: ett antal
Gånger ditt namn varit med i tidningen: ganska många ändå. Varit med i kanske 5 tidningsannonser angående hockeylaget, samt smålandsposten nån gång
Ärr du har på kroppen: ingen aning, inget stort iaf?  

SENASTE..
Bok du läste:
Haha en dysse läser inte böcker
Personen du fick mail av: en läsare! 
Personen du fick brev av: Vem skickar brev?
Personen du fick sms av: Axel
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Varje jävla dag!
Saken du köpte: måste varit kläderna ni kan se i inlägget "FRESH"

Vad har du gjort idag: sytt ett linne
Var det kul: Amen det vareju
Hur tidigt stiger du upp: olika, försöker sova bort dagarna men det går inte. Jävla sömnproblem.
Gillar du att slåss: inte på en oskyldig men på gymet älskar jag att boxas! Slå ur sig all aggression. 
Vad ska du göra idag: ut och äta med henke 
Är du seriös: ja fast oftast är jag sjukt oseriös
Vad är du allergisk mot: inget

Var har du ont: ingenstans
Använder du hårspray: Nae, eller ibland
Kan du stå på händer: Haha, jag tror det..
Favorit serie: solsidan!

Håkan Hellström eller The Ark: inget av det!!! Usch
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: inget!
Salt eller socker: salt
Gillar du ketchup: hm jaa
Är du glad nu: ja sådär, inte överdrivet. Vore kanske lite creepy
Var du glad igår: jadå 
Känner du nån som jobbar på sjukhus: ja! haha 
Vad dansar du till: Typ allt när jag är taggad
Stockholm är: stockholm är...niiiice. 
Göteborg är: har varit där en gång när jag var mindre så fick ingen riktg uppfattning
Kan du sjunga: HAHAHAHAH kan ju vara den sämsta i världen. 
Mer värt än guld: Mina närmsta
Spaghetti eller makaroner: Båda!
Ett land jag helst vill besöka: USA, Indien, Australien och alla asienländer!

 


Måsten från Elin Kling by HM


Färga håret?

Jag funderar på att färga håret mörkare igen..vad tycker ni? Eller ska jag ha kvar min naturliga hårfärg som jag kämpat fram?

Rymdlinne!

Blev sådär sjukligt rastlös så jag följde med mamma upp till hennes lokal och sydde ihop ett linne. Mamma varnade mig för att det inte kommer bli bra med det tyget och det visste jag, men jag kunde ändå inte låta bli för silver är så jävla ballt tycker jag. Okej, det blev verkligen sjukt fult. Ser ut som att man har en påse på sig. Passformen försvann med det tyget + att det är helt stelt. Ja ni ser ju själva. Fast på något sätt tycker jag ändå att det blev lite ballt bara för att det är så udda men det är fan tvek om jag kommer använda det med tanke på att det typ kliar satan mot huden. Usch.

Dagens - 11 januari

Skor och kroppssmycke Monki
Linne och kavaj HM
Byxor Ginatricot

Golden nails

Guldiga minx vore fett.

Usch jag sov dåligt inatt. Jag är arg på mig själv. Aja nu sitter jag här vaken. Och vad ska man hitta på idag då?

Älskar att ni berättar pinsamma/klantiga saker ni varit med om! Det blir rolig läsning för min del, haha.

Experience is the best teacher

Hello bitches!
Nu helt plötsligt fick jag en tanke om hur jävla klantig jag är. Fast jag måste nästan också lägga till att Daniella (min bästavän) är klantigare, mohaha!
Till exempel på gymet idag när jag skulle duscha..eller rättare sagt när jag skulle torka mig. På gym&sim har man ett litet duschbås som man står i, och jag skulle torka mig TORR var tanken, och såklart kommer jag åt armbågen på den där jävla knappen som sätter igång duschen och där står jag och duschar med handduken. Fyfan vad sur jag blev, fast jag skrattade högt eftersom jag var så sjukt dålig (pinsamt) sen gick jag ut med handduken runt kroppen helt dyngsur och folk kollade på mig som att jag var en inavel eller något, haha. Klantiga saker gör jag dagligen!
Gör ni ofta klantiga saker?

20110110

Detta är vad jag sysslat med typ hela dagen typ, sen jag vaknade. Möblerat om och städat mitt rum. Hade dammtussar stora som råttor, fyfan.
Vad ska man göra när man är arbetslös liksom? Finns ju inget att göra. Åker jag till stan så bränner jag minst en femhundring och jag får inte köpa mer nu.
Är nöjd med att datorn är så nära stereon så jag kopplar den dit så det blir mycket bättre ljud. Dock så hoppar mamma jättehårt i golvet helt hysteriskt så att jag ska sänka eftersom hon jobbar, haha.
Sofia (min syrra) Har kladdat in kajalpennaskrutt (?..) på mitt golv i mitt sminkrum så det får hon städa sen, muhähäh.

Dagens - 10 januari

Linne Monki
Skjortan har mamma gjort
Byxor HM Trend
Skor Converse
Nu ska jag iväg och träna och därefter träffa min PT. Vi hörs senare!

Cut it

Ni vet linnet med utropstecknet..Jag klippte ner det lite och såhär blev det. Glömde visa.

Dear ear cuff


ÅH den har kommit. Jag är supernöjd. Tyvärr så var den mycket mindre än jag trodde men den funkar jättebra ändå. Hur fett är det inte? Äkta silver är den i också!

ELIN KLING FOR HM


Kan det bli bättre? Jag avgudar typ Elin Kling! Fan vad häftigt detta ska bli!
Hon släpper  minikollektionen den 3e februari. TUR ATT JAG ÄR HEMMA DÅ.

INSPIRATION

Tumblr_lest5tj3x61qg1wh5o1_500_large
Tumblr_lemgfgdljp1qbns65o1_500_large
Robyn-hannabeth-kolbi-jean-debrah--large-msg-1220714756_large
Tumblr_les5h6tazt1qdipvno1_500_large
Tumblr_lddo6xiznl1qa94sno1_500_large
Pics; Weheartit.

This is like a flashback

Fyfan vad detta har varit en seg dag. Jag sov inte hemma så jag fick inte mycket sömn för det första. För det andra stressade jag hem på morgonen för jag var inställd på att åka och titta på en hockeymatch min kompis skulle lira och sen umgås men det blev inget så jag slaggade vidare i min säng. När jag vaknade hade jag skitont i ögonen fortfarande (antagligen av trötthet) och jag har typ känt mig allmänt bakis idag fast jag hade en vit helg (WOHO) Har inte haft någon matlust heller. Konstigt..jag som äter som ett lejon som precis fångat sin antilop. Och vips är maten borta från tallriken..haha. Är lite känd för det.
NU ska jag titta på morden i midsommer och stoppa in glassmeten i glassmaskinen. Har ni ingen glassmaskin hemma så får ni fan ta och köpa det (om det ens finns..vår är typ från 80-talet) Gammeldags vaniljglass är min favorit och det går inte att jämföra med den man köper. Den är helt underbar.
KISS LOVE YA BYE

Silver pants

Såhär ser dom ut på. Jag är jättenöjd. Ska ha dom i thailand så ni får se bättre bilder snart. Imorgon är det en vecka kvar! WOOOOOOOOHO. Det är alltså dom glittriga byxorna från gina. Köpte ett par till för att klippa av. Silvriga shorts är ju inte helt fel. Eller vad säger ni?

Ni sprider verkligen glädje när ni väl kommenterar. Man blir så himla glad. Jag är ofta på dåligt humör och lite sur och aggressiv av mig men när jag läser det ni skriver så blir jag glad. Ville bara säga det. Keep up!

NEON

lovelovelovelovelovelovelovelove.

DUB

Så jävla skön!

Önskeoutfit

Allt ät från weekday förutom skorna och bhn som är från monki.

Bara en fundering

På bilden ser ni Henrik Johansson. Vi jobbade tillsammans i somras.

Såhär kändes det i början på mitt jobb. Som en fängelsefånge. Jävlar vad jobbigt det var. Dagarna gick hur långsamt som helst och själva arbetet var ju hur tråkigt som helst också. Inte hade jag kunnat ana att jag skulle fortsätta ytterligare ett halvår..hade jag vetat det just då, i period ett, när vi sommarjobbade. Då hade jag mått dåligt somfan för att sluta efter sommarjobbet som varade i en månad var bättre än studenten. Haha, jag lovar. (jag ville iof inte ta studenten för jag visste hur mycket jag skulle sakna att träffa alla..) Slutade dagen innan nyår för att ett gäng praktikanter skulle ta över efter oss och om jag ska vara ärlig så saknar jag det. Helt sjukt. Vem hade trott det? Vi hade roligt och jag önska jag hade tagit vara på det ännu mer och inte tittat på grotesco..haha. Nejmen nu är jag ju ledig (vägrar säga arbetslös) och det har jag fan redan tröttnat på. Man gör ju inte ett piss på dagarna typ.

Saturday


Nu sticker jag iväg och jag hoppas ni får en trevlig lördagskväll! Hörs imorn loves

FRESH


Lyckades inte få så bra bilder på skjortan men den är fet. 250kr på weekday, halva priset rakt av. Solglasögonsnöret 80kr på weekday. Svart top från monki för 100kr och även linnet från monki för 25kr.
NU ska jag klippa lite i linnet samt silverbyxorna. Jag är typ nervös. Blir så arg om det inte blir bra! Ni får se bild senare eller imorgon!

Dagens - 8 januari


Jag gjorde en liten bloggstrejk. Jag tänker blogga på mina egna villkor nu och inte på era ett tag framöver, så får vi se hur det blir. Ni kan alltså inte räkna med 6 inlägg per dag.
Jag har varit i stan hela dagen och shoppat lite. kan visa det senare.

Vill också passa på att tacka er som faktiskt kommenterar med fina och stöttande ord. Det värmer. Kan ju inte bara sluta blogga när ni är så underbara. Vill inte sluta blogga heller, inte för tillfället. Kommer dock ta en paus snart. Läste precis era kommentarer från inlägget nedanför och jag vill ge extra cred till Lilian!

LACK

FAN SKÄRP ER! Över 500 unika besökare och 4 jävla kommentarer på hela dagen. Känns värdelöst att ens blogga. Och jag gör det ibland bara för er skull för detta tar upp alldeles för mycket av min fritid. Rättare sagt detta ÄR min fritid och vad får man tillbaka. Jag känner en sån jävla press att jag måste blogga hela tiden även fast jag inte alltid har lust för ni är ju ändå ett antal som läser den varje dag och därför har jag press på mig men det känns inte kul längre. Jag gör det inte längre bara för min egen skull...säg vad ni vill men jag är besviken.

Crazy nails


..Som förövrigt blev sjukt misslyckade. Haha.
Nu blir det hemmakväll för min del. Ska kolla på en film med mami och papi. Är seg och allmänt trött. En chipspåse på det. Fyfan vad tiden går långsamt. Vi ska kolla en film som börjar kl 22 och jag har väntat i fyra timmar..

Lite outfits från 2010

Någon ville att jag skulle länka mina spotifylistor och här är dom. Tryck bara på dom blåa understrukna länkarna.
PARTY - DANCE OR DIE
HIPHOP - HIP HOP
DUBSTEP - DUB

You walk like a thief

Gillar idén. Klippa av byxorna från gina. Kanske blir till sommaren. Jävligt fräscht må jag säga.
Var tvungen att köpa ett par till silvriga för jag vill inte klippa av mina. Får se om jag behåller dom. Blev så stressad eftersom vi hade skitbråttom hem och det bara fanns ett par kvar i min strl men det vore fett.

Dagens - 7 januari


Byxor HM
Top Ginatricot
Skor Monki
Jeanshoodie Gjort själv

Trött nu..

Det här är vad jag har pysslat med de senaste timmarna. Tagit bort snön från växthuset! Vilket jävla jobb!

Manhunter


Fick en liten försenad julklapp från min lilla sofia.

Idag ska jag träffa min personliga tränare klockan 3 och därefter köra bodypump. Sen får vi se vad jag hittar på. Lär ju vara rätt trött så någon utgång blir det nog inte av i alla fall. Filmmys möjligtvis!

Necklace

Mamma hittade kristallen (som är en pendel) och jag gjorde den till ett halsband istället. Vackert!


Sur ma vie


För er som blev lite förvirrade över min nya "väska". Det är alltså en mobilväska. Passar perfekt till iphone. Man ska bära det som ett halsband tror jag det är tänkt. Jag tänkte ha den i thailand. Mobil, visakort och lite kontanter. Perfekt ju. Även om man gå någonstans och inte pallar ha väska och inte har några fickor.

Min hiphop-lista HÄR. Lyssna in den franska låten med titeln sur ma vie även om ni inte är något fan av hiphop. Fet.

My tattoo


Får ofta frågor kring min taturering. Dessa är det senaste:
ooh, vad haru för tatto? :)) eller alltså vad står det? hihi
vad står det på din tato?
såg att du har en tatuering,skulle vara gulligt om du kunde visa den!:)
btw, snygg stil!
vad betyder din tatuering och vilket språk är det på? den är jätte fin :)
Vill bara säga att du är otroligt vacker, och du har sjukt snygg stil! 
Älskar din tatuering, har alltid velat ha en tatuering på revbenen. 
Vad står det på din tatuering, massa kramar! :)

Jag orkar inte ta detta enskilt så jag skriver detta inlägg och hoppas att det räcker. Min tatuering är skriven på franska för att jag läste franska och för att jag älskar franska. Finaste språket enligt mig. Det står Un moment dure une seconde entière mais le souvenir dure pour toujours. Den är lite komplicerad att översätta direkt till svenska eftersom jag översatte den från engelskans A moment lasts all of a second but the memory lives on forever. Hoppas ni fick svar på era frågor!


Jag är så jävla sur för jag fick precis reda på att jag missat zumba-passet. Det började kl 16.30 eftersom det är helgdag...................hur drygt? Så nu är gymet stängt och jag kan inte åka och träna..nice.
UPDATE: Vet ni vad som nyss gjorde min dag? Att solsidan startar den 16 januari!!!! fast då är jag i thailand...

Dagens - 6 januari

Idag är jag mysigt klädd för vi ska kolla på film.

Hoodie, Bikbok
Tee, Ginatricot
Leggings, HM trend

Last night

Yesterday was sick. Har aldrig behövt stå i kö i EN TIMME till tegel, fått gå omkring med jackan för att jag inte kunnat hänga av mig den för att garderoben var full. Kort och gott: Det har aldrig varit så mycket folk. Tror fan det var fler än vad det var på juldagen. Fan, go tegelonsdag säger jag. Nejmen det var faktiskt för många tyckte jag. Man kom knappt fram när man skulle gå någonstans.
Jag fick så himla fina komplimanger igår och ni ska veta att jag blir jätteglad! En randomsnubbe kom fram till mig och sa att jag var för snygg för att vara på tegel..det tyckte jag var lite kul. haha.

Nu måste jag skynda mig och duscha för jag ska vara med en person och sen träna ZUMBA! Härligt va? Bokade två dagar innan typ precis när dom släpptes som riise sa, DÅ fanns det platser kvar.

TEGLOS

Farlig va? Men JÄVLAR vad spontant detta blev. Ses i dimman. PUSS!

My lipstick

FÄRGERNA ÄR INTE RÄTTVISA.
Från vänster till höger längst uppifrån:
Isa Dora, Dior, Viva la diva
Viva la diva, make up store, max factor
Viva la diva, yves saint laurent

Tjeeeeeeeeeeeeeeeeenare mannen! Saknar Ove sundberg (solsidan) gör inte ni!?
Aja jag tänkte bara säga att jag egentligen hade velat spendera kvällen på tegel men jag orkar verkligen inte. Har inget att dricka eller ett busskort. Hade tänkt önska mig ett par jeffrey campbell pjuck men tyvärr får det bli ett busskort istället. Surt somfan. Men jag är för snål för att köpa ett busskort för 1500kr så det är ändå bra. JC kan jag ju köpa själv!
Nu blir det att kolla på göta kanal 2. Hej torris.

LOVE

XXL


Det blev ingen 2hand runda för jag var tvungen att springa mina ärenden först och det tog hela dagen. Stackars mamma. Hon bjöd mig på lunch på en söt liten vietnamesisk restaurang. Var ute efter ett vitt vanligt linne med djupt revben men jag hittade inget. Var omöjligt. Sen kom jag på att jag kunde köpa ett vanligt i en skitstor storlek och det gjorde jag. Det på bilden kommer från gina och är i strl xxl, haha. Köpte även en fin tröja med bara en arm men såklart så glömde jag det i stan i en butik. Ringde runt och hittade det tillslut så jag får åka tillbaka till stan någon dag i alla fall.

Inspiration



Dagens - 5 januari

Byxor och stickad tröja, Ginatricot
Skor, Monki

Haha, som ni ser så fastnar jag inte på bild idag men jag har bråttom. Ska till stan med mamma. Vi ska ta en liten 2hand runda bara för skojs skull. Är inte ute efter någonting. Hörs senare! PUSS

Another tattoo?

Jag vill tatuera mig igen och jag vill tatuera mig på ryggen längs ryggraden. Typ som denna. Vore sjukt grymt! Vill ha en fjäder också men vad skulle det betyda för mig? risken är ju större att man tröttnar om det inte bertyder något för en. Men det finns många ställen jag skulle vilja tatuera mig på så vi får se hur det blir med den saken. Min är så pass stor så det kan lätt bli för mycket. Ska bara hitta en text/motiv att göra som jag är säker på och något som verkligen betyder något för mig.
Och vet ni? jag börjar faktiskt nästan gilla min tatuering! Tyckte inte alls om den innan och jag orkar inte förklara varför men jag måste fylla i den bara.

BOMB

Min älskade bomb. Lyckades köpa en som någon hade kladdat ner med smink. KUL. Det fanns nästan inga kvar så det lär inte vara någon idé att ens försöka byta den. 400 kr från HM trend.

Ni är fan bäst!

Jag får så himla fina kommentarer av er läsare ibland och jag blir så sjukt glad. Ni kan verkligen göra min dag.
"Gillar verkligen din blogg och du ska ha all rätt att veta om det! den är i klass med kenzas och andra modebloggare. Till och med bättre!
keep up the good work!"
Tack Malin, jag blir så rörd när jag ser sånt här. Du anar inte hur glad jag blir! Det är ingen dålig komplimang direkt! ♥

Har precis beställt en svindyr earcuff, bara för att jag är så desperat. Haha. Orkade inte vänta 28 dagar tills auktionen var slut så jag betalade fullt pris. Hoppas inte glitter får in dom igen bara. Då blir jag SKITSUR.

Favoriter: byxor


Jag älskar udda saker. Lite mer udda byxor använder jag gärna. Många går i vanliga jeans men det gillar inte jag. Använder inga av mina vanliga jeans. Använder hellre röda eller kanske silvriga. Harems är underbart att ha på sig när man vill ha chillmode.
Räknade precis alla mina byxor + leggings och jag har uppåt 50st så det var ganska svårt att välja. Aja, dessa är mina absoluta favoriter bland mina byxor:

Bild 1:
Mönstrade byxor från HM Trend
Röda byxor från Lindex
Jeans/jeansleggings från acne (hur sköna som helst)
Bild 2:
Midjehöga jeans från Bikbok
Silverbyxor från Ginatricot
Midjehöga chinos från Vila


Hahahah vilket skämt. Som jag beskrev mig själv nedan..SÅ kände jag mig kan jag tala om. Vi kan ju ha sett ut som två idioter för vi åkte på en sandad väg och fotgängare gick typ ifatt oss..det tog 40 min att åka 3 km..jaa men springer på 12 min typ, haha. Kan ni tänka er hastigheten? Kände mig som en riktig jävla tönt. En riktigt envis jävel som verkligen inte ger upp utan MÅSTE åka skidor fast dom har sandat. Höll tummarna för att jag inte skulle träffa någon jag kände.
Jag hjälpte iaf farfar och handla mat och mamma klippte farmors hår. Dagens goda gärning kan man säga. Ska iväg att träna om några timmar.

Thank you for nothing

Nu ska jag och mamma faktiskt åka skidor. Så om ni ser en svettig tjej med overall och cykelhjälm på ett par för på tok för korta skidor och 1 stav...då är det jag. Nää. Riktigt så lökig kanske jag inte är. Vi ska till farmor och farfar och hälsa på lite. wop wop

Dresses

Förhoppningsvis lite bättre bilder.
Klänningar från HM trend 100kr/st på rean.

Godmorgon. Jag känner mig utvilad idag men vad vetifan vad jag ska göra idag mer än att gå på ZUMBA ikväll! (om det finns platser kvar) Ska bli askul! UPDATE: SÅKLART VAR DET FULLT. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

Technical lies

Här har ni min spotifylista så slipper jag länka låtar hela tiden. Så om jag bara har en titel som ovan så vet ni vilken låt ni ska sätta på!

MUMS

Sugen på dessa? Det är jag. Dom var dock alldeles för höga för mig. Kan inte gå i så höga skor. Från topshop!

Kiss me

Mina nya fantastiska läppstift. Färgerna är ej rättvisa. Ska visa er så småningom hur dom ser ut på. Dom är betydligt ljusare. Det ena är nudefärgat och det andra är aprikosfärgat, ljust. Skitfint.
Inte ens på de sista bilderna är aprikosläppstiftet sig likt. Det är ännu ljusare! Aprikos blir grymt till sommarn!

Kläderna förföljer mig

Min shopping idag, Hade egentligen tänkt köpa en ear cuff och ett läppstift och det slutade istället med detta + 2 st läppstift som ni får se sen. Ni ska få se bättre bilder på klänningarna och bombern. Älskar min nya bomber. Testade den från monki som nu bara kostar 250 kr men fyfan vad ful den var. Denna är från HM trend och kostar 400kr. LOVE. Klänningarna är också från hm trend och var på rea. Betalade 100kr/st för dom. Linnet är från bikbok och blir perfekt till thailand tillsammans med min snygga nya knallrosa bh från monki! Hittade även ett halsband som man har mobilen i. Galet fett ju. Kommer ha mitt visakort och min iphone i den. Skitbra ju. (färgerna är inte rättvisa på den bara..)

Dagens - 3 januari

Skjorta, Ginatricot
Kavaj, HM
Leggings, Ginatricot
Coat, Lindex
Skor, Monki
Väska, vettefan..

Jag befinner mig i stan med Emma D, Min syssling. Vi ska kolla lite skit!
PUVS på nosen.

På beställning

En läsare ville se min nyårssminkning och här är den! Jävligt tur att jag tog kort på den för det brukar jag glömma/inte palla. Hähä. Måste säga att den höll jävligt bra. Ända tills jag hoppade i poolen vid 3-4 tiden. Grymt ju!

Jag ska in till stan tidigt imorn så jag ska slagga nu. See you later aligator.

Amen juste

Kollade igenom bilder på datorn och såg denna. Hade helt glömt bort den skjortan! Har inte använt den sen i somras. VART FAN ÄR DU SKJORTJÄVEL? säger jag med ett stort leende.

Nu har ni sagt att ni vill att jag ska bli mer personlig..hittills har ingen skrivit något annat iaf! Så nu får ni skylla er själva för jag kan va så jävla sjuk. Mohaha paus mohaha. Jag kommer inte ta det lugnt med svordomarna för det är mitt vardagliga språk och det är det jag använder när jag skriver. Skriver som jag pratar helt enkelt.
Är dock lite rädd för att ni ska bli rädda för mig och sluta läsa...Isf får ni helt enkelt göra som jag och bara kolla på bilderna och skita i texten. Hihö.
Weeeell, nu är det mys framför tvn. Morden i midsommer. Är en sucker för kriminalserier. Favoriten är beck. Sen wallander.

Jag har fått flera, eller två frågor bara idag där ni frågar vad jag har för objektiv till min systemkamera och tyvärr så har jag ingen (jävla) aning. Har det som sitter på kameran när man köper den. Eller nu hjälpte pappa mig..Canon EFS 18-55.

LOVE, dudes.

Höstens bästa köp!

Dessa höstboots köpte jag i slutet av sommaren eftersom dom var snarlika acnes pistols. Och acnes var jag ju sen året innan kär i, men 3000kr var inget soft pris. Dessa gick loss för 1100 eller något, på scorett. Jag älskade dom vid första ögonkastet och jag älskar dom fortfarande. Jag har nästan bott i dom. Använt dom nästan varje dag och dom är hur sköna som helst. Klart höstens bästa köp (förutom att det slutade med att alla hade såna...)
Kommer även att använda dom i vår.

Haha, snacka om att det märktes att det var många som hade som nyårslöfte att börja träna. Fick knappt plats i salen. Den stora salen, ni som tränar på vallentuna gym&sim vet att den är riktigt stor. Men det var lite roligt. Var typ dubbelt så många som det brukar. Dom har gjort om passet och det var riktigt jobbigt faktiskt. Älskar att slita och ta i. Varför ska man träna om man inte tar i? Jag körde tillochmed på maskiner efter även fast jag var helt slut. Tror det är inför thailand. Får ångest om jag ska se ut såhär. Har inte tränat på 2 veckor...Ni kanske kan tänka er hur det känns när man sen man var 10 år gammal har tränat 6ggr i veckan och sen inte har tränat på 2 veckor..jo man får lite ångest! Nu känner jag även att jag behöver förklara mig lite för jag låter lite sjuk. Jag har absolut ingen sjukdom. Jag tycker inte att jag är tjock..bara lite..på magen. Och DET ska bort. Jag vill se vältränad ut. Inte pösfet. That's it.
Nej fy vad äckligt mycket jag skriver..ofta ni ens orkar läsa..Nu inväntar jag iaf maten. Det blir oxfiléeeeeee. NIICEEEEEE.

Neon it is

Dessa tre plagg kommer jag garanterat bo i, i sommar. Älskar dom. Härligt med neon när man blir lite brun sen! RÄTTARE SAGT OM 2 VECKOR! WHEEYY!

Bh - Monki
Linne - Weekday
Jeansshorts - Urban Outfitters

Nu kära vänner ska jag åka och träna för första gången på 2-3 veckor. Har varit sjuk så länge! BODY PUMP!
Jag har gjort iordning lite "favoriter"-inlägg för det var läsare som ville att jag skulle visa upp mina favoritplagg. Jag delar in det i olika kategorier. Well, ni får se helt enkelt.
LOVE

För opersonlig?

Hörrni det var några som ville att jag skulle bli mer personlig här i bloggen..vill fler det? Själv tycker jag inte om att läsa vad bloggare jag inte själv känner skriver och därför försöker jag att inte skriva så mycket. Jag kollar nämligen bara på bilderna så jag läser bara bloggar med bra bider. Jag har knappast bara läsare jag känner. Det är ju nästan bara personer jag inte känner som kommenterar iaf!
MER PERSONLIG ELLER INTE?

Theysken's theory s/s 11

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

THAILAND BOKAT!

Nu har vi bokat vår resa och vi åker den 16 januari och kommer hem den 31 januari.
Det ska bli så himla skönt! Vi kommer att bo vid Railey beach i Krabi och sen göra dagsturer till massa öar. Bilden ovan är en bild på hotellet. Det är helt omringat av natur och höga berg. Blir nog hur mysigt som helst! JAG ÄR SÅÅÅÅ JÄVLA TAGGAD!

Dagens - 1 januari

Jeansleggings, ginatricot
Boots, Monki
Tee, Weekday
Första outfiten år 2011. Känns konstigt att skriva 2011...

Nyårsdagen

Så här ser min egengjorda ear cuff ut på. Jag är skitnöjd med den. Vad tycker ni?
Nu ska jag inte blogga mer och istället umgås våra gäster. Emma och jag ska kolla thailandsresa och eventuellt boka! PUSS SÅLÄNGE

Nyår i bilder


Gårkvällen var sjuk. Var hos Sivan till tolvslaget, sen hoppade jag in i en taxi med 5 grabbar (inte randoms) och vi drog på en asschysst fest i gribbylund och därefter "efterfest" i skarpäng där jag även sov. Hände en hel del igår. Badade och bastade. Hur soft som helst. Hur galet var inte människans hus? DAMN. Men nu är jag här. Bakis somfan. Får gäster om nån timme! Mina fina sysslingar.

RSS 2.0