BARA SÅ NI VET

 

 
jag har valt att ta en liten paus från bloggen. så att jag förhoppningsvis blir sugen igen snart. sålänge finns jag på instagram under namnet mswestin. här är iaf ett tips på en jättefin sotning som jag själv tänkte köra på nyår som grymma sarah gör. hon är sjukt duktig verkligen.

MY CHRISTMAS WISHLIST

smyckeshand, hay. klocka, michael kors mk5055. hudvård, dermalogica. brösttejp, freebra.
 
såhär ser min önskelista ut. inte så mycket men ganska dyra saker. jag har blivit besatt av dermalogicas hudvård. jag har endast deras active toner och den har tagit bort ALLA mina finnar som jag jämt har typ vid hakan och så...jag får alltid mycket sämre hy på vintern (vemharintedet?) men nu har jag tamefan bättre hy än någonsin! dock är det väldigt dyrt! hoppas att tomten är snäll i år! jag har dock problem med vad jag ska köpa till bror, pappa och pojkvän!? help?
 

FRUSTRERAD

acne velocite
Jag är så arg och besviken på mig själv. jag har gått och väntat och dragit ut på det men tillslut tog jag tummen ur och beställde en velocite när det endast fanns två kvar på hemsidan. jag har provat i butik och velat mellan en 36 och 38 för dom är ganska trånga i ärmarna om man har tjocktröja på sig under, jag tyckte att 38 va bättre så jag beställde en. men den var mycket större än den 38 jag provade i butiken så jag tänkte skicka tillbaka den och byta till en 36 istället, bara det att den är helt slutsåld nu. JAGÄRSÅKLANTIGATTJAGDÖR. den kostar ju ändå 16000kr så man vill ju inte ha en för stor....nu blir man utan då. känns ju förjävligt. jag är på konstant dåligt humör. finns ingen vinterjacka jag vill ha..

DEAR SANTA

 
sååååå mycket står på min lista nu. får prioritera gobitarna! vad skulle ni helst velat ha?

HM MED ANGELICA

 
jag vann angelicas tävling, att ha henne som personal shopper samt 2000kr på hm. det har jag glömt berätta för er. det var verkligen svinkul och gud vilken härlig tjej hon är. vi pratade även om att ta en kaffe nån dag, skulle bli kul om det blev av!
 
Ja, ni kanske har läst på hennes blogg vad jag köpte så det behöver jag kanske inte nämna men jag är jättenöjd verkligen. tack angelica och tack hm!!
 
och till er som undrar om jag slutat blogga...nästan, men inte än..
 

RSS 2.0