TIK TOK

Blir ni inte taggade av låten??
Bild från igår.
Har ingenting att skriva verkligen. Det är helg imorn men va fan spelar det för roll för min del när jag är ledig varje dag? Tänkte tjilla imorn för på lördag ska jag på middag och sen härja på stan, troligtvis!! Taggat.

VAD JAG SYSSLAT MED IDAG

Har varit endel häng på stan, köpt hårfärg, färgat håret och lite sånt. Blev lite rödare (inte lila som på bilden) men inte alls stor skillnad. Ni får se nån dag.
Blev haffad på stan av en cute tjej som gillade mitt hår och undrade vad jag använde för hårfärg! Blev så glad.
Andra bilden står jag som ett mogge. Förlåt för det.
Hugs

SWEET DREAMS


Byxor Ginatricot
Topp HM
Jacka 2hand
Väska AW
Converse
Jag ska till stan nu! Jag har en rätt schysst finne mellan ögonbrynen. Ont gör den. Stor är den.

JEANSSHORTS

Snodde kollaget Härifrån.
Älskar jeansshorts! Så jäkla snyggt! Speciellt ljusa stitna gamla levis! Mina är typ försmå, vill ha nya!!

FAVORIT?


NEW NEW NEW

Byxor Vila
Kofta Ginatricot
Tisha Ginatricot
Hängslen HM
Armband Asos
Väska Alexander Wang

A. WANG


Alexander Wang såklart. Dör för denna.
Hittade bilden på knight cat.

MAKE YOU SWEAT


Jag är så himla glad. Har haft tystnadsplikt så jäkla länge men jag har det fortfarande till en viss grad. 
Jag har fått massa mail från företag som vill sammarbeta med mig och min blogg, vad det gäller att lägga ut annonser för att tjäna pengar etc etc men jag har fått ett erbjudande som jag inte kunde motstå och det har varit bestämt ett tag nu. Men jag vill förvarna er lite. Jag kommer att flytta bloggen snart! Får inte säga vart men det lär ni märka. Ska bli jättekul tycker jag!
En grej till bara...jag färgade håret för typ en månad sen och jag har 1 cm utväxt redan!!! Måste typ färga om det..suck

BRING ME BACK TO LIFE

Topp och byxor HM trend

CROCS

Det här hittade jag i brevlådan imorse. En tävling för modebloggare. kult.
Dagens outfit kommer upp sen. Puss

PICS FROM WEHEARTIT

Lite inspiration bara. Har härjat på gymet hela dagen. Superskönt. Ska slänga i mig lite krubb nu!

AJABAJA

(Det är en leksakspistol så ni har det klart för er)
Nej skärpning nu hörrni! Ni är fan nästan 600 pers nu som går in här varje dag och ni lämnar inte många spår efter er. Igår och i förrgår var ett skämt. Skärp er lite. Man kan ju vara anonym om man vill. Så jobbigt är det väl inte att kommentera då och då. Jaja ni är iaf jättebra när ni väl gör det. Blir så glad då.
LOVE

JÄTTESJUKT

Mamma kom in på mitt rum och berättade att hon nyss kommit hem från stan och sådär. Det var soligt ute så hon grävde lite snabbt efter sina brillor i väskan och bara kastar på sig dom, fråga mig inte hur, men hon sa att hon hela tiden tyckte att nåt kändes fel med dom men brydde sig inte utan gick vidare. Hon gick HELA valhallavägen (och för er som inte bor i sthlm kan jag tala om att den är LÅNG) med brillorna ovan utan att en jävel reagerade. Alltså när hon tog på sig dom och visade mig hur det såg ut höll jag på att dö. Jag kröp ihop som ett foster och försökte få luft typ. Nu förstår jag varför jag är född ofrisk. Fast denna gången kan jag säga att detta skulle nog inte ens jag lyckas med. Verkligen äkta min mor. Herregud.

MR. MARLEY

Topp Ginatricot
Kavaj HM
Shorts Gjort själv

SPETS

Kände att jag kanske kunde fixa ett par shorts som ligger och dammar i garderoben typ. Jag har från början klippt av ett par jeans och slitit dom själv lite och nu sydde jag på lite spets. Blev lite gulligt tycker jag!

FEEL THE ADRENALINE

Jösses..jag vaknade nu. Otroligt skönt måste jag säga. Tror jag ska trycka i mig lite frukost och sen sätta mig ute i solen, det vore grymt! Hörs later!

WHAT ARE WORDS

Patrik, min barndomsvän länkade denna låten till mig, så lyssnade jag typ 2 sek och bara "hörrö va fan är det här för smörja?" Så berättade han att låten är gjord till hans flickvän som varit med om en olycka och blivit förlamad, man får se henne före och efter. Så lyssnade jag igen och jag va sjukt nära på att börja böla och jag brukar inte vara så känslig men fyfan vad fin den är. Fick minst sagt gåshud. HÄR har ni historian som en söt läsare nyss länkade.

WHITE

Åkte till täbban för att köpa en gul skjorta men kom istället hem med en vit. Har ju letat ett tag efter en med fickor på bröstet, krage och lite halv transparent och denna behövde jag inte punga ut mer än 50pix för på rea så det får duga. Kanske inte den mest perfekta men lätt värt det. (den är lite glansig) hatar det. Sliskigt. Gillar den annars.
Kom nyss hem efter ett spinningpass. Var ett tag sen nu. Fy vad skönt. Sinnessjukt. Underskattade dock gårdagens alkoholmängder så jag fick sån sjuk huvudvärk på plats innan vi skulle börja men jag körde ändå. Lika bra.

RUN YOU DOWN

Jeans Bikbok
Skjorta Ginatricot
Hoodie Bikbok
Skinnjacka Vinyl
Fy fan vad sliten jag är. Aja jag ska till täbban med lilla sofia, min syster. Puvs

SMOKEY EYES

Jag glömde att jag skulle visa sminkningen från i fredags. Ursäkta moggebilden.
Jag har aldrig använt mig av dessa färger, tyckte jag såg konstig ut i det. Det är den svarta och gråa som jag köpte samt en vit.
I helgen har jag varit hemma sammanlagt 30 min hittills så bloggen har fått lida men jag hoppas ni har annat för er än att läsa min blogg så det är säkert okej för er hoppas jag. Jag är äckligt trött men jag är inte bakis, det är jättekonstigt. Tidsomställningen förvirrade mig nåt förjävligt igår. Allt stängde två ist för tre också. Men jag hade jättetrevligt i alla fall!

BANGDUCK

Kavaj HM
Tisha Ginatricot
Skinnbyxor Zara
Jacka Topshop
Armband Asos
Skor Converse
Jag hade 30 min på mig att duscha käka nåt snabbt och fixa mig...aah blev som det blev. Hinner inte fastna på bild idag heller men nu ska jag iväg på middag med Carro hos käraste Fredrika sen får vi se vad som händer.

IT'S ALL BOUT THE MONEY


Bilder från i fredags. Kom precis hem nu och ska iväg igen om en timme. Återkommer. Puvs

FRÄNT

Bilder tagna från Columbine smille.
ZNYGGT! Lacket, läppstiftet, ögonen!

GET DIRTY

Skor Nelly
Leggings Ginatricot
Topp Ginatricot
Armband Asos
Använde mina HM skuggor. Dom funkar fan bra. Visar närbild imorn töjp. Nu ska jag till hammarbyhöjden och föra med linnea kajsa och jessica och sen dra på 20 års fest på klubben Snaps. Vi kanske ses där då. Röj röj
Juste det är min lillebrorsa på bilden och den är jätteläskig men jag ville visa hans nya söta tisha. ehheheheheheh.

DÖDSFINA

Mina två favoriter från bikiniavdelningen på HM. Vill egentligen ha den vinröda men hur fan blir det till mitt hår? Icke fint. Kan inte bara den beigea ha en turkos hajtand så hade det varit perfekt!!

DIRTY LOVE

Skor Monki
Byxor Acne
Topp HM Trend
Poncho Bikbok
Väska Gjort själv
Skinnjacka Vinyl
Jag var tyvärr tvungen att byta till min vinterjacka istället för det var så blåsigt och kallt. Fan, det räcker nu. Vill ha vår!

ÄLSKADE

Mina två nya favoriter har kommit. Från Asos. Tänkte inviga dom ikväll! Riktigt fräna.

MAKE UP OR BREAK UP

Eftersom det är så himla många som frågar vad jag använder för skuggor etc så köpte jag nya och det är dessa jag kommer använda mig av, alla har råd. 29kr st kostar dom! Skitbra. Det är nämligen så att vissa av skuggorna jag använder finns inte att köpa längre så detta underlättar lite för er. Dom ska tydligen vara bra. HMsmink är typ bra! Färgerna är inte direkt rättvisa men dom är jättefina i verkligheten och dom liknar dom jag har!

PRICE TAG

Linne Monki
Jeans Bikbok
Jacka 2hand
Väska Alexander Wang
Höga blåa converse
Facelook får ni lite senare. Ska in till stan och kolla i affärer och fika med michan!
Står ni ut med mig om jag bara gör 3-4 inlägg per dag???
LOVE

IMFANCY.BLOGG.SE

Alltså vilken jävla b-rud. Det är såna här personer som inte borde få lägga upp bilder på sig själva! Jag vill också vara en naturlig skönhet som inte behöver lägga på massa smink för att kunna visa sig!
Helt klart ett bloggtips, hon tar grymma bilder!

UNTZ UNTZ UNTZ

Jag letade efter en bild då jag såg skitglad ut men jag hittade ingen bra, sååååå....det fick bli denna...
Jag har blivit med jobb, YESSSSSSSSS! Ska åka och skriva kontrakt imorn! Vet dock inte hur mycket jag kommer jobba men va fan det är alltid nåt!

NO TITLE

Hyffsat gammal. Så jävla ful bild. Kolla väskan? Wtf?
Vi hörs väl imorn typ. Jag är trött nu. Somfan. Ska sova snart. Godnatt sålänge. Love

DIGGA

Damian Marley ft Nas - Sabali
Eftersom jag själv tycker det är så tråkigt när folk lägger ut bara en låt så får ni en bild också, haha. Jag är medveten om att jag inte delar musiksmak med kanske så många av er men några i alla fall eftersom att ni inte längre är 100 pers...Det var ett tag sen nu, haha. Jätteroligt tycker jag och det är nog därför jag känner sån press att prestera bra i bloggen med tanke på att ni hela tiden ökar i antal, men som sagt, kult!

NO MONEY, NO HONEY

Snygg tisha från Ginatricot. 99pix! BANG.

HELLO MY FRIEND I SEE YOU'RE BACK AGAIN

Hoode Bikbok
Byxor Ginatricot
Skärp 2hand
Tisha Ginatricot
Svarta höga converse
Jag antar att ni kanske märker det men jag har tröttnat på att blogga och därför gör jag tidsinställda inlägg för hela dagen framåt för att jag ska slippa tänka på bloggen. Det är ändå bra för er skull annars hade det varit tomt. Hoppas att jag får tillbaka suget snart!
Hugs..& en puvs till mina fina läsare!

TEMPTED TO TOUCH


!!!!!!

Detta är mina converse som jag köpte i London på the office (som förövrigt är en grym skoaffär) i höstas och nu när jag hade tänkt inviga dom är dom för stora. Dom har nämligen inga halvstorlekar så jag chansade på en 6a. (EUR 39) Den kändes bra i butiken och min familj hade ju så jävla bråttom iväg så jag köpte dom i all hets. Dom var ju lite billigare än i Sverige iaf så jag kände att jag var tvungen. Well, HÄR har ni annonsen om någon är sugen!

FÄRGSTARKT

By me. Asos, Topshop, Zara och American Apparel

MILKY WAY

Skjorta Ginatricot
Skinnbyxor Zara
Skor Scorett
Jacka 2hand
Väska Alexander Wang
JÄTTEJÄTTEDÅLIG bild. Ursäktar för det. Syrran är inte här och gör sitt jobb, hähä. Fan vad jag älskar denna jackan förövrigt. Har tjatat på mamma att jag ska få den av henne men hon vägrar ju!!!
Igår var det 3 pers ifrån besöksrekord igen, vart kommer ni ifrån?
Ska snart bege mig, hörs later then! Hugs

FIND YOUR WAY

Snart är det fan dags för slagg. Har en liten intervju imorn bitti! Jag är nervös..hoppas att jag inte lägger en kabel på plats..vore förjävligt. NIGHTY. HUG HUG HUG

ANIMALE

Tröja HM
Byxor Monki
Hängslen HM

HEAVY SHIT

När jag hör denna vill jag bara ställa mig på ett bord och köra..Ja ni fattar. Kan inte bli mer taggad! Videon e fet.

RIGHT THIS SECOND

Två bilder från i lördags!
Jag känner mig otroligt seg efter helgen men jag ska ändå palla mig ner till gymet snart, har inte tränat sen i torsdags!
Det är jättemånga som tjatar på mig att jag ska göra en sminkvideo på hur jag sminkar mig men jag vet inte hur det ska gå till för det tar ett tag för mig att sminka mig..alltså när jag ska ut tar jag långt tid på mig..säkert 40 min iaf, allt som allt. Juste ett problem också..har bara 1GB minneskort och jag kan inte filma mer än kanske max 5 min så hur fan gör jag? Några förslag?

PUFFA BUBBELGUM PÅ KLUBBEN

En grej jag har märkt som jag tycker är kul är att när man ska bjuda på lypsyl tar man istället upp sin lipplumber..haha det bränner somfaaan!! Testade köra den igår, riktigt kul. Älskar reaktionen på den ovetande. Okej fan vad tråkigt egentligen. Jajajajaja ni skulle varit med!
En grej till bara...VA FAN HAR DOM SÄNKT PRISET PÅ ARM CUFFSEN NU PRECIS EFTER ATT JAG BESTÄLLT DOM FÖR? ÅH VAD SUR JAG ÄR ÅH VAD SUR JAG ÄR! SJUKT VILKET OFLYT JAG HAR FÖR TILLFÄLLET!

STRIPTEASE PÅ TÅGET

Ja..vad ska man säga? är han inte underbar? hahah
Sista avsnittet av solsidan, snyft!

BEAUTIFUL THINGS

Kavaj, linne, solisar, shorts och clutch - Monki, Armband - Asos, Skor - Nellytrend
Jag har inte orkat blogga idag för jag har inte varit hemma men jag har haft en mysig söndag med mycket sol och pizzaätande och en rivig kväll igår dessutom. Hoppas ni har haft det trevligt! Hugs

VA I HELVETE?!

ehm...OKEJ! Vad fan är detta? Ser ni hur det ser ut eller? Som att jag haft en sidecut och låtit det växa ut typ. Sådär ser det ut på båda sidorna hahah. FUCKEDUP. Ser förjävligt ut. Det är kort, fick ingen rättvis bild men det är inte okej att ha bebishår i min ålder..är på tok för gammal för sånt.

KISS ME K-K-KISS ME

Tröja Monki
Leggings Ginatricot
Klackar Nelly
Nu är jag förmodligen framme i jakan. Ska föra lite med Fanny och sen blir det förmodligen Ambassadeur ikväll! Ses kanske där! Hugs

BESTÄLLDA

Har precis beställt det absolut mest perfekta armcuffsen. Helt underbara! LUCKY! Nu är jag fattig DOCK.....

AHA..


Ser ni någon skillnad? Okej lite på överläppen men va fan..

LIP VOLUME

Igår kom paketet jag hade beställt från style by tyra med denna lip plumbern. Den är sjukt hypead och jag kände att jag bara måste testa den eftersom den bara kostar 49kr. Har sett andra bloggare som älskar den jättemycket men jag blev väldigt besviken för den fungerade inte på mig, hur mycket jag än tog och jag tog runt hela käften men inget hände så jag testade den även på lille skrutten (sofia) men den fungerade inte där heller. Sad....
Ni kan få se före och efter bilder sen eller nåt. Fast är det ens någon idé? Hugs

PARTY FRIDAY

Här hittar ni min partylista!
Inte för min del dock..Jag har ont i huvudet och ska vila upp mig för imorgon tänke jag köra den galna stilen, fullt ös medvetslös så att säga. Nej jag ska stå på benen hela kvällen i alla fall! Vi får se hur det blir. Ha en trevlig fredagskväll hur som helst. För mig blir det film med chips och läsk (det dricker jag aldrig) fesssstttt!! HUGS

ACNE

Det här linnet var ju perfekt. Det vill jag ha. Eller jag har suktat efter det så himla länge men 800pix för ett linne? Vet inte. Inte i nuläget!

KATY ON A MISSION

Tisha Avklippt och gammal Metallica
Bh Monki
Jeansshorts Urban Outfitters

TVÅ VANLIGA


Två hyffsat förekommande frågor är att folk vill se närmre bild på mina navelpiercingar och ni ser på första bilden.
Får även frågor om hur jag kan vara smal och vad jag äter. Det finns inga genvägar kan jag säga. Det gäller bara att äta rätt och träna mycket. Småät inte då blir man fet. Ät mycket som på bilden, detta var min lunch förra veckan. Det är ett berg av mat men bilden är inte rättvis. När jag tränade som mest åt jag det dubbla, minst, det kan jag garantera. Några av er kan intyga det vet jag. Äter man inte efter en träning så bryter kroppen ner muslklerna man just byggt upp och det är ju jävligt onödigt!

KEEP UP WITH ME AS WE LOSE CONTROL

Stack lite spontant och tränade..mamma ropade och sa "jag sticker och tränar nu" ahfan jag är på skrek jag och skyndade mig..så kom den.."bussen går om 5" wtffff busss? Vår bil är tydligen trasig och pappa har tydligen flyttat ut i garaget för han tror att han kan meka..phaha. Den andra har vinterdäck och är allmänt olaglig att köra med, nejmen den är inte besiktigad el vad det heter. Tänk vad jobbigt det kan vara ibland. Jag har blivit så FRUKTANDSVÄRT lat. Vad är det med mig? Orkar inte ens gå till tåget som tar 10 min..eller jag "pallar" inte. Jösses..

DIE

Bilden är tagen från Carolines mode.
Alexander Wang..älskar min..men DENNA..damn.
Nu är jag hemma igen, det blev lite fönstershopping och krubb på donken och massa skitsnack. Alltid lika trevligt.
Jag må ha ett högt temperament men jag brusar sällan upp. Jag ligger lågt för allmänheten så att säga. Men, jag tål inte folk som glor på mig, som idag när jag satt på bussen påväg hem så satt det en äcklig peddogubbe snett framför mig som vände sig hela tiden och kollade på mig upp och ner..jag blev mer och mer irriterad och när han hade vänt sig om kanske 15 ggr (no kidding) så blev jag så förbannad så jag bara "VA FAAAN ÄR DET FRÅGAN OM?!" och han skrattade lite nervöst och han höll på att skita på sig, garanterat. Det såg ut som att han skulle säga nåt men han hade inga tänder i käften så han fick inte fram nåt. Sen kollade han inget mer iaf, haha. PEDDO! Mår så illa.

I AM NOT A ROBOT

Byxor Monki
Tröja HM trend
Skor Converse
Jacka 2hand
Hängslen HM
Nu ska jag till stan och hänga lite med Fanny! Var längesen nu. Idag är jag på bra humör. Hej

LET IT GO

Mitt hår ser så himla olika ut i olika ljus, det är så jävla konstigt. Igår var jag nära på att gå och köpa hårfärg typ..okej nee men jag frågade va fan jag ska göra med håret för att få det mer rött och tydligen så måste jag bleka det för det kommer inte hjälpa så mycket att lägga i en röd ton igen eftersom håret redan är så mörkt.
Kollar jag framför spegeln hemma kan det se förjävligt ut, nästan så att tårarna börjar rinna och när jag var inne på gina igår så kollade jag i spegeln och sa till amadeus att "fan nu var det ju nice" för det vare. Perfekt. Kan det inte finnas ginaljus överallt bara så hade det varit lite enklare? Det blir otroligt dåligt på bild. Orättvist. Speciellt utan blixt. Ser inte alls så mörkt ut. Well, i-landsproblem I guess.

STIGGE THE MAN

Ejjj fyfaaan vad grymt det här va. Hittade en blogg som en gammal veteran driver. 79 bast och hans beskrivning lyder: "Jag är en spänstig 79-åring som börjar dagen med schlager. I bloggen skriver jag om trevliga saker och publicerar då och då dagens outfit. Hoppas att vi ses igen!" TROOOOOOFAAAAN vi gör, Stigge! Så söt, vill bara äta upp honom. Han är skön och han kan sin grej!
Åhhh älskar hans dagens outfits! hahah gulleeeee

REST IN PEACE NATE DOGG!

Jacka 2hand
Leggings HM
Tisha Ginatricot
Väska Marc by marc jabobs
Lessen för att det inte är några helkroppsbilder. Det är så svårt att ta när man inte får hjälp!!!
Mina naglar är ju föööör tääskiga. Mysig spegel förresten, sarrestänk typ.
Sista bilden ser så läskig ut, vet inte varför. Kameran är knas.
Rubriken..sad! 41 bast. Orättvist.

FOUND YA

Inviger denna minkpäls nu. Vill helst ha en fuskpäls, den från hm som tog slut läskigt fort, den vill jag ha. Detta är i alla fall mammas som jag hittade nere i klädkammaren! Soft!
Drar till täbban med Amadeus nu, dagens kommer upp sen. PUSS

ZERO 76

Sneak a peak i min garderob, eller en liten del av den i alla fall.
Har varit en runda på gymet, krubbat och duschat. Så jäkla skönt. Känslan efter att man tagit ut sig till max är obeskrivlig. Körde igenom hela kroppen och jag har rätt mycket träningsvärk i röv och ben. Men det är skönt. Lite stel bara. Varför luktar det prutt i vallentuna förövrigt?

FÄRGKLICK

Jag har aldrig något att skriva om känner jag. Men det händer ju inte så mkt, kanske är därför. Trött som vanligt och jag känner bara att jag vill döda tid idag. Sticker antagligen till gymet lite senare för det finns typ inget bättre än att träna.
Märker att otroligt många tjejer gymar bara för att gå ner i vikt, att det är det enda målet med deras träning typ. Det är i alla fall så det ser ut för dom går på löpbandet eller kör lite crosstraining. Majoriteten är ju inte ens feta så varför? Jag tränar för att jag mår bra av det eftersom jag har tränat enda sen jag var 6 år gammal så det skulle vara konstigt att sluta. Jag blir grinig och deppig när jag inte tränar. Mitt mål är att bli stark och vältränad och få muskler! Men jag vill absolut inte bli biff (det kan jag inte bli heller) men det är ett lite annorlunda mål som tjej kanske..
Varför tränar ni? Eller rättare sagt vad är ert mål med träningen?

CRAVINGS

Jag vill ha en vit transparent skjorta.
Jag vill ha en stor rosa mysig tjocktröja.
Jag vill ha en ring i näsan.
Jag vill ha vita palladium.

BOTTEN IS NÅDD

Jag är så sjukt trött fortfarande, la mig i sängen och somnade med en hoddie så det var ju lagom gosigt att vakna upp, måste ta en dusch. Jag är på dåligt humör och arg på mitt fula hår. Ni har väl också såna perioder? Då ni bara vill skjuta er själva. Jag känner så nu, fyfan vad jag är ful. Mitt hår kan verkligen skjuta sig. Usch. PUKE. Jag hatar att känna mig ful. Sjukt vad ytlig jag är..Kan någon ge mig självförtroende jag pallar inte det här. Det är ju så många som har enligt mig FÖR bra självförtroende. Dela med er.
Förresten skriv inte att jag ser bra ut vad ni än gör. Det är inte meningen. Det vill jag inte höra just nu heller. Även om ni i vanliga fall på så sätt gör min dag. Ni är fina. Men detta är inte en vanlig dag.
Behövde klaga lite, nu känns det bättre. Hej
Nej jag ångrade mig det känns fan inte bättre, jag behöver en kram. Depp-ellen.

GET BACK UP

Hatt Bikbok
Linne Weekday
Kjol Ginatricot
Skor Dr Martens

ELECTROMAN

Nu vill jag bara kunna gå omkring såhär, det är sommar och hatten och glajjorna är på. Ett par fräna skor, skinnshorts och en lite rockig tisha. Det är festival på gång. Härligt.

YOU GOT ME HYPNOTIZED

Idag testade jag att locka håret...nästan för första gången för jag tycker att jag ser ut som en tant i det. Många är så sjukt snygga i det men inte JAG!!! såg inte så farligt ut på bilderna dock.
KOLLA VAD KORT MITT HÅR BLIR!

IM BLIND TO YOU

Tröja Monki
Leggings Ginatricot
Skor Din sko
Hatt Glitter

NÅGRA FAVORITER

Linne - Weekday, Skor - Nelly.com, Byxor - HM Trend, Kavaj - HM Divided, Skinnbyxor - Zara, Tisha - Ginatricot, Hatt - Bikbok, Parfym - Dior, pure poison, Glajjor - HM, Armband - Nelly.com
Idag har jag varit på gymet och dödat x antal timmar. Så jävla skönt. Älskar känslan när man är helt död efteråt, som nu. Mår illa för att jag är hungrig så jag måste gå ner och krubba nu! Hej

GRATTIS BABES


Först och främst vill jag säga grattis till mina fina flickor som vann kvalet igår och därmed stannar kvar i riksserien i år igen. Ni är så duktiga!
"du har rätt ellen, mot mig har du inte en chans, jag skulle vinna mot dig även om jag inte fanns. även om du inte vågar träffa mig, så värderar jag min vänskap som jag har med dig. du är en riktigt skön tjej med en sylvass stil, hade vi race:at i bilar hade jag lätt bytt fil. när man ser dig på krogen blir man alltid glad, som en färgklick i tillvaron, då mår man bra. en mystisk kvinna med hemligheter få, trots de får du mig att försöka spå. för jag kan inte komma underfund med dig än, jag försöker inte ragga, eftersom du är min vän. hoppas bara du vågar träffa mig snart, jag är öppen för förslag om när hur och vart. im the ace of spades, your the queen of hearts, och ja jag äter upp dig på mariokart" Fick denna texten som skrevs ihop på 5 min på facebookchatten igår, gulledig!

FAVORIT?

BESÖKSREKORD IDAG! wheeeeeyyy hoppas några av er stannar!

CASTLE WALLS

Några shots från fredagskvällen.
Jag vet att ni hört den förr men den är så jävla bra.
T.I - Castle walls ft Christina Aguilera
Vad gillar ni min nya header? tryck f5 om ni inte ser den. Den har min lilla bebis syster gjort! I like.

BLUE LOVES

Solia Pump

Hanna! Jag har hittat ett par blåa pums åt dig, haha! 429kr från vivistyle.se. Funderar nästan på att köpa dom. 12cm hmmmmmmmmm. Dream on.

SKINNJACKAN

Någon ville se en close up på min skinnjacka och här är den. Märket är vinyl och jag har ingen aning om vart den finns att köpa förutom på ohlssons i växjö! Kan vara ett av mina absolut bästa köp! 1500pix kostar den.

TWENTY

Tisha Bikbok
Skinnbyxor Zara
Klackar Nelly.com

PHAT

On repeat.
Ikväll ska jag på Jackes 20årsfest men först ska jag föra hos mican. Ska bli kul, är rätt taggad. Kvällens outfit kommer upp lite senare.
NJUT AV LÅTEN NU FÖRFAA-AAN.
PUSS

IKEA


Var på Ikea idag liten stund för att köpa lite skit. Älskar att gå omkring på ikea. Ska bli najs sen när man ska inreda sin egen lägenhet..längtar!
Var lite färgglad idag iaf. Sorry för kass bild men jag orkar inte ta en ordentlig. Är helt otagg på att blogga överhuvudtaget! Dom där jeansen kostade mig 48pix på bikbok på mellandagsrean (?) fresh.

JÄTTESMÅ


FOR MY HAIR

"kan du lägga upp ett inlägg om allt du använder i ditt hår tex schampo balsam inpackning och värmespray volympuder osv :) uppskattas!"
Självklart kan jag det. Har inte ens tänkt på det för jag är ingen "hårtjej" och kan väldigt lite om hår därav mitt äckliga hö till hår.
I vanliga fall använder jag ett schampoo som heter matrix biolage, de två första flaskorna men nu när jag färgat håret använder jag elvitals för färgat hår. Använder en hårinpackning från björn axén.
Till styling använder jag redken efter att jag duschat för att sedan föna håret och få mer volym, torrschampoo från proffs (använder sällan) men det är bra. Björn Axén styling powder rekommenderas starkt. Det är torrschampoo och volympuder i samma produkt. Fantastisk. Bobbys hårspray, Osis Dust it kan jag verkligen rekommendera också, otroligt bra för volym och sedan saltvattenspray från proffs (!)

TJARRÅ VI HÖRS IMORN

Skinnbyxor Zara
Tisha Ginatricot
Väst gjort själv av en jeansjacka för bebisar typ..

DEUX

Det jag hittade idag var två ringar. Har tänkt tanken ett tag men nu slog jag till..35 spänn VA FAN! Gillar detaljen med två ringar! Från Glitter.

PARTY IN MY HEAD

Tröja Ginatricot
Jeans Acne
Skinnjacka Vinyl
Skor Converse
Ska bara en snabbis till täby centrum med mammsen så jag orkar inte sminka mig. Hej

TIPS

I onsdags köpte jag denna underbara produkt. Min absoluta favorit. Använder den dagligen istället för hårspray eller liknande. Eller jag har gjort det sen jag kom hem från thailand. Älskar den.
Kostar 50kr. Finns på t.ex HM!

SJUKASTE

Och hur fan förklarar jag att min ipodladdare har fastnat i hjulet på min stol? jösses.....

MALO

Hittade en lidlglass i frysen, urk tänkte jag och smakade...orgassmmmmmmmmm på hög nivå. Lite halv oväntat måste jag säga. Annars då? Försöker bli frisk. Det här suger ju rätt hård. hehe

PIPPITRÖJAN

Jag har fått mycket frågor angående min pippitröja om vart jag köpt den och sådär. Såg att den finns på älvsjömässan i hall C för intresserade. Kostar runt en lusing. Märket är holebrook

DAGENS DETALJ

Skjorta Mamma har sytt den
Jeans Bikbok
Nu ska jag följa med pappa till båtmässan, han ska köpa lite skit till båten och jag har ju inget att göra så varför inte. Älskar båtar. Vi ses

TORSDAG

Godmorgon! Kul att jag måste inse att jag är sjuk IGEN. Hur länge har inte jag varit sjuk nu, fyfan vad jobbigt jag som vill träna. Finns ju ingenting att göra när man är sjuk liksom.
Kan inte sluta tänka på att ear cuffen jag satt aslänge och pillade med är borttappad på fyllan. Jag förlåter aldrig mig själv för det. Orkar inte göra en ny, har inte material. Kanske kirrar det i framtiden but still.
Vill ha ett par vita palladiums också, i strl 38. Köp det till mig tack.

GULT ÄR KULT


YOU ARE SO STUPID

Min jättekorkade vän Daniella skulle slänga denna fina partyväska så jag fick den. Påminner om min Marc Jacobs som jag älskar så mycket. TAAACK ÄLSKLING!

WHO THE F*** IS BARBRA STREISAND


Skor Monki
Tisha Ginatricot
Byxor Zara
Kofta Monki
Hängslen HM
Stor skillnad när man tog med/utan blixt. Knas. Ska iväg ett tag. Kommer snart. Puss
(obs! håret är inte så ljust och rött som på sista bilden även om jag önska det. det är så jag vill ha det typ.)

KAN NÅGON SKJUTA MIG

Här har ni en bild på mitt vinröda/lila hår. Smälter in med min lila tröja. Själv spyr jag. Ville ha vinrött med en klar röd färg fast inte lika intensiv som innan. Vill ha det ljusare med mer rött i, vad gör jag? Hjälper det att färga det i en ljusare röd ton, det går inte när det är så mörkt va? help help help.
Detta inlägg skulle kommit upp igår men min dator kraschade. Har precis omformaterat den nu. Sjukt segt.

PUKE

HELVETE MED MITT HÅR.
Alltså jag sitter typ och gråter just nu. Jag tyckte att det blev ännu fulare nu. Ser ut som att jag har lila hår ungefär. Mår illa av att titta i spegeln. Jag är så jävla fåfäng. Mitt utseende är skitviktigt för mig och när jag inte känner mig fin så mår jag typ dåligt. Som nu. Får väl vänja mig.
Vet fan inte vad jag ska göra nu. Vill ha ljusare än jag har nu annars kan detta ta sig så färgar jag det brunt. Ger fan upp!
Är extra sur för jag upptäckte nu när jag packade upp mina grejer att jag supit bort min egengjorda earcuff. FAA-AAN. Hej

SISTA FÖRSÖKET

Hemma nu. Gick förbi åhlens city i stan för där har dom massa massa hårfärg. Mycket rött också. Snackade med en specialist och hon gav mig färgen på bilden och sa att jag bara ska färga botten av håret (eftersom jag inte vill se ut som ariel) blir inte detta bra så skiter jag i rött hår för jag är så jävla sur för jag har lagt ner så mycket mer pengar på det än jag tänkt. Har fan inte råd med detta. Innan mitt hår är helt borta. 4e och sista försöket att få en mer vinröd hårfärg.! Hörs sen då.
TACK för era kommentarer och åsikter angående mitt hår förresten! Gillar att ni tycker till!

KONST

Tycker ni inte att graffitti är konst? Tycker det är så jävla snyggt i alla fall. Hade gärna lärt mig det. Vore fett.
Jag sitter på bussen och lökar just nu så detta är förtidsinställt inlägg. Kommer väl hem vid fyratiden. Puvs

HJÄLP MÄJ

Har inte bestämt mig för om jag ska behålla mitt röda hår eftersom det är knas nu. Är inte lika rött överallt utan ljusare på vissa ställen och mörkare på vissa. Hittade ingen bra hårfärg eftersom utbudet på röd hårfärg inte är så bra.
Jag kommer få problem med att matcha eftersom färgen är så skarp, kanske mest därför jag tvekar. Tror att jag kommer tröttna rätt snart. Men vad tycker ni? Kul att veta. Rött eller mörkbrunt? (mörkare brunt än på andra bilden isf)
Nu har jag och dampe lagat god middag och nu ska vi mysa framför "love and other drugs" med glass. Hare bra. Åker hem imorn bitti!
Posss

HÄNGSLEN

Idag har jag varit med nellan i skolan och sen har vi bara tjillat på stan. Jag köpte bara hängslen och schampoo för färgat hår. Hängslen kan bli grymt. Vi får se.

REDHEAD

Klänning HM
Tisha Ginatricot
Hoodie Bikbok
Skinnjacka Vinyl
Skor Scorett
Väska Alexaner Wang

JAG HATAR MIG SJÄLV

Igår hade jag och Nella tråkigt och då får jag såna jävla impulser bara för att ha nåt kul att göra så jag sa på skämt.."vi färgar mitt hår rött" och så hetsade hon sönder mig ända tills vi faktiskt bestämde oss för att springa till konsum innan det stängde och köpa hårfärg. Dom hade bara en enda nyans och den var för ljus tyckte jag men ja ba kör på, tänkte att vi kunde ha i den lite längre. Gick hem och färgade och det såg förjävligt ut, sprang till konsum (klockan var kvart i 10..det stänger 10) och köpte 2 paket till...Det ser fortfarande förjävligt ut. Måste springa till stan och köpa brun hårfärg för detta funkar ju inte. Ni får kanske se bättre bild sen, annars får ni se mörkbrunt hår. Jag är dum i huvudet. Dock så tycker jag att det är jävligt grymt på många andra.

PIZZATIME

Såg en alldeles för tidig påskkärring på stan idag. Förövrigt så var jag dubbelt så lång som henne.
Nu ska vi käka pizza och sen kolla solsidan. Sen efter det ska jag göra en galen grej! Ni kommer att märka, haha.

GRAFF

Byxor och jacka Lindex, Tröja Ginatricot, Väska Alexander Wang, Skor Scorett
Nu kom vi precis hem. Har käkat massa mat och köpt lite saker på stan som man egentligen inte pallar köpa, typ deo och bodylotion. Hade presentkort. Har bränt alldeles för mycket pengar på dessa tre dagar fast jag har snålat sönder..det går inte ihop för mig riktigt hur men men.

NEW FRESCH CLEAN

Igår bangade vi i sista sekunden så vi tanka en film och kollade. Det var ändå mys.
Nu ska vi käka lunch, duscha, fixa oss, dra till nellas mamma som fyller år, käka lunch igen och sen vet vi inte.
Den där färgen på tröjan har jag letat efter skitlänge så jag blev helt hysterisk när jag såg denna. Foundationen är matt ist för liquid som jag kört på innan. Vi får se hur det går. Berättar sen då.

VÅRKÄNSLOR

Hatt Bikbok
Byxor Monki
Tisha Ginatricot
Bomb HM trend
Väska Alexander Wang
Phahahha, ser ut som att jag har en jättestor dick på sista bilden (det har jag också)
Idag var det soligt ute. Fick verkligen vårkänslor, så härligt.

SÄLJES

Tips till dig som ska ta studenten eller ha skolavslutning och inte vet vad du ska ha på dig. Kan vara skönt att skippa paniken de sista dagarna.
Det är såhär att min dåliga vän Daniella har köpt en studentklänning och hon fick fel storlek, hon skulle ha strl XS men fick S så den är för stor. Det har också blivit försent att lämna tillbaka den för hennes pappa har tydligen slängt kvittot till den som hon slarvigt lagt ifrån sig så nu undrar hon om det är någon som vill köpa den av henne för 300kr!
Jag kan med ärlighet säga att irl satt den sjukt snyggt och hade jag tagit studenten så hade jag hellre haft denna än min egna för  jag älskade denna verkligen.
Bor du i växjö så slipper du fraktkostnad för det är där den finns. Alltså strl S, 300kr.
Maila [email protected] vid intresse! Först till kvarn eller högsta bud! SHOOOOOOOOOT
OBS! DEN ÄR HELT SLUTSÅLD!

ASKELYCKAN

Vi har precis käkat tacos, skitgott! Vi har varit på stan och vi fikat. Köpte en fin topp och en foundation som jag visar sen. Klockan 6 ska Dampe jobba, kult för mig. Jag drar till Aleks och myser med han och Filip ett tag sen kanske jag och Daniella drar ut och festar när hon slutat vid elva.
Lägger upp dagens och även ett hett tips till er brudar som tar studenten i sommar! Ni får se sen!

RIVIG KVÄLL

Enjoyed it..så att säga. Hade så jäävla kul igår. Fyfan! Galet hur många okända ansikten som kände igen mig, kul somfan! Här får ni lite randompics.
iphonen är daniellas och hon har haft den i en månad. Ser ut som att ett tåg kört över den. Tjejen vet jag inte vem det var men vi hade lite kul åt det där. Hoppas hon hade roligt också!

OTUR

Planerna sprack helt och hållet. Jag sitter och groggar medans daniella sitter med huvudet i en papperskorg och spyr, Hon är magsjuk och kan inte gå på modevisingen men hon sparkar ut mig så att inte jag ska bli sjuk. Bloggare som jag är, tvingade jag Daniella ta en outfitbild från sängen där hon låg. Kände mig så elak för hon kämpade verkligen. Vet inte om jag ska dra ut efter, vi får se! Ha en trevlig fredagskväll i alla fall!

TODAYS

Byxor HM trend
Tisha Ginatricot
Maxikofta aka mantel Ginatricot
Skinnjacka Vinyl
Halsduk gjort själv
Väska Alexander wang
Heeeeeeeeeeelvete vad det är kallt ute. Jag ångrade jättemycket att jag tog skinnjacka för jag kmr bli assjuk. Nu ska vi bara chilla och dricka te, sen kanske jag ska sola, vi får se (det är ett stort steg att ta för mig att gå till ett solarium) Sen ska vi krubba pizza och gå på modevisning. Kanske ska föra lite innan dess och gå all in och köra en utgång men vi vet inte än. Jag känner mig inte bra alls och dampe är bara sjukt trött.

PROCIVITAS


Hahahha visst ser man hur trött jag är! Jag ser i alla fall det tydligt.
Nu ska jag dra mig mot procivitas och sen får vi se vad som händer. Dampe ska skriva ett arbete till klockan tre så jag får väl roa mig ensam sålänge eftersom fillebooi också är upptagen fram tills dess. Buhu.
Sen när jag kmr hem igen får ni se hela outfiten och sådär. Poss

VÄXJÖ

Sådärja. Nu är jag framme i Växjö igen då. Var ett tag sen. I november. Well, jag orkar inte sitta vid datorn nu när jag äntligen träffar Daniella så även detta inlägg är tidsinställt!
Uppdateringen kommer inte vara speciellt tät nu när jag är här så ni vet om det. Kanske ett/två inlägg per dag.
Vi hörs imorn i alla fall!
UPDATE: Kmr inte hinna göra ngt inlägg imornbitti men jag kommer att följa med Daniella till skolan imorn iaf, wheeey! Sen får vi se vad som händer. Vi ska på någon slags modevisning på kvällen och sen ska vi ut efter det!

ZARA

 


THINGS

Fina saker. Virkad väst - Bikbok. Palladiums - har kommit in på FEET FIRST såg jag!! Men typ alla var slut. Hatt - HM och Glajjor - Weekday. Tips till er som inte ingår i team OVE SUNDBERG för tillfället.

LAST NIGHT

Måste bara säga att ni är så jävla söta. Blir så glad av att läsa era kommentarer. Läser dom alltid på nattbussen hem. Kan tänka mig att jag bara sitter och ler. Förresten så gjorde jag ett inlägg om vilka skuggor jag använde för dom som undrade. Ska finnas i Tips och vill ha-kategorin!
Sjukaste kan ju vara att jag vaknade nu av ett sms och min lur är på ljudlös. Hur sjukt är inte det?
Igår åt vi jättegod middag hos Mican eftersom hon fyllde 20 i tisdags. Vi drog senare till tegel, eller jag och malin körde ove stilen och drog dit innan inträdet, FETT VÄRT. Vi slapp i alla fall stå i kön, hähä och jag behövde inte legga!!! Hade riktigt trevligt igår i alla fall. Tack tjejor!
Nu måste jag fortsätta packa och kirra spotify premium så jag inte har alltför tråkigt på bussen! Åker ju till växjö idag! Får göra några tidsinställda inlägg också!
Fyfan vad jag är bakis det här är inte skojj. herrååååååå

LITEN LÖRDAG

Skjorta och leggings Ginatricot
Väska Marc by marc jacobs
Skor Scorett

HEJSVEJS

Tjena hejhej. Blogg.se krånglar somfan så jag har haft problem med att uppdatera.
Nu måste jag skynda mig till Mican för hon behöver sällskap och hjälp med maten. Ska nämligen käka middag där och sen ska vi till tegel. Blev bara så sjukt otagg när brorsan kom in i rummet och ba "jag ska till tegel ikv.." Aha kult. Fan. Aja ses där i alla fall...
Outfiten kommer upp som ett tidsinställt inlägg lite senare!
PUSS!

2.3.2011

Byxor Monki
Hatt Bikbok
Skinnjacka Vinyl
Tisha Ginatricot
Vita låga Converse

PHAT

DÖDS! Alexander Wang, såklart!
I Am Not A Robot - Marina And The Diamonds
Reaching Forward (Lissie Dancefloor Disaster Remix) - Those Dancing Days

EAR CUFF


Kom precis hem nu. Vi fikade på John Chris, såklart. Mähä. Cosy! Jag köpte även ett par brallor..eller jag hade tillgodokort, hehe. Kan ju vara mina nya favvopants. Ni får se imorn!
Om ni inte ser så bra så är det i alla fall tre kors på varsin kedja. Jag fick döda ett örhänge men det vare ju värt.

FORGET ABOUT ME


Kavaj HM
Tisha Ginatricot
Jeans Bikbok
Skor Nilson
Usch idag fastnar jag inte på bild! Jag ska till stan och fika med mickis nu. Hörs! När jag kommer hem får ni se ear cuffen. Pussssss

FOR LUNCH

Mamma skämmer bort mig med god lunch varje dag. Jag lovar att inte bli någon matblogg. Detta är så jävla gott bara. sårri sårri!
Har tvättat mina converse nu efter thailand då dom blev helt leriga och jag måste tyvärr finna mig i att dom inte gick att rädda denna gången. RIP.

HOME IS WHEREVER IM WITH YOU

Väska och klackar ZARA, Kavaj och hatt Monki, shorts Weekday och skjorta Modekungen.se
IDAG FYLLER MIN VÄN MICAELA ASPEROT 20 ÅR! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!
DET SKA FIRAS LITE IMORN!

RSS 2.0