Trött

Imorn ska jag till skolan! Det är fan bara 2 dagar kvar:S Helt sjukt ju! Jag har en ny shoppinglista:( Det här blir inte lätt! Fast jo utan pengar blir det det! Men det är student snart så..! Ett skitsnyggt linne från topshop står överst på listan men tyvärr är det svindyrt! Måste ha mer basgrejer också! Jag är usel på att hålla i pengar! Eller när jag verkligen vill så är jag faktiskt grym!

Longboard i Växjö

Apropå ingenting, el jo jag snackar med filip på msn och jag och han har bestämt att vi ska åka fett med longboard när jag kommer så jag måste fan lära mig fooort. Det är sån jävla skillnad på en bra och en dålig! Det är så härligt att åka, jag önska att jag hade fler polare här i sthlm som åkte för jag vill köpa en men jag vill inte åka själv! Fan vad jag längtar till jag åker till växjö! Och ni stockholmare är tysta nu (eftersom alla ba "ööhh va fan e växjö?") hhöhööh. Skulle vara kul att testa åka med Daniella också, apropå hennes färdigheter i inlines t.ex. hahaha.

Spinning

Jag och Nicke har suttit och gjort en party-spellista ett tag nu så jag glömde bort tiden helt! Ni kanske får höra sen! Men nu är det spinning som gäller. Ohh yeah go girl..

Från strandklänning till linne


HAHHAHHAHAHHAAHHA

HÄR HAR VI EN RIKTIG JÄVLA SOPA!

Blandat

Oj vad jag är trött! Jag har hjälpt mami idag ju! Jag har tvättat och strukit kläder och jag har bakat 4 kladdkakor! Jag ångrar verkligen att jag inte tog en bild på hur köket såg ut efter det...Och hur jag såg ut, haha. Kakao över hela mig så man kunde nästan tro att jag blivit född av en mörkhyad! Mina naglar ser fan förjävliga ut så jag får lite smått panik att jag inte har nagellacks borttagning hemma!
Jag ska börja käka asmycket hade jag tänkt, precis som jag gjorde innan! Okej inte sååååå mycket, men mycket helt enkelt! Vi får se vad det resulterar i men jag tränar ju så det är lugnt! Har hällt i mig 1 liter vatten än så länge eftersom det är spinning ikväll och man svettas ju ut ungefär 10 liter..
Och en grej till! Jag får ju inte sola solarium, eller ja, jag får inte sola alls men just nu finns ju ändå ingen sol men aaaaaaja. Därför har jag köpt brun utan sol för kroppen och för ansiktet som jag funderar på att börja kleta på mig nu! Produkterna tycker jag är bra båda två, priset ligger kring 60kr/st. Det är förresten både billigare och mindre skadligt för huden att använda dessa. Det blir ingen äkta bränna men jag har iaf inget val om jag inte vill se ut som..jaa ni fattar!


Fashion


Måndag

Godmorgon kära! Jag antar att det är samma personer som läser varje dag eftersom det är lika många besökare varje dag, väldigt roligt tycker jag! Jag bestämde mig för att inte gå till skolan idag pga min finne. Vad är grejen med att få finnar innan studenten när jag inte haft det innan?! Jag tänkte iaf stanna hemma och hjälpa mamma idag eftersom hon syr min studentklänning och så. Månadens studiebidrag går till flaket också, det är ju kul att vara pank en hel månad, hehe. Men det är inte mer än rättvist! Jag ska ju jobba sen så det är lugnt! Jag fick reda på en grej imorse och jag är SKITGLAD men ni får inte veta vad än. Jag säger det om kanske en vecka! Wihoooo!

Försökte hitta en bild jag ser glad ut på, ser så jävla sur ut på alla...

Lite outfits

Lite random outfits. Hade så tråkigt så vad ska man göra. Var tvungen att klippa bort fejset för jag har fått VÄÄÄÄRSTA finnen, det är fan tvek om jag ska gå till skolan imorn bara för det!

Tatueringar

Såg en facebook grej. Det borde fan vara förbjudet att tatuera sig såhär! Fett jävla äckliga.

Fast denna va kul, hahahahaha fast sjukt ful.


Festival


Studentpresent

Alltså va fan ska man önska sig? Det här va typ det svåraste jag varit med om. Mamma och pappa frågade mig precis vad jag önskar mig men inte fan vet jag?
Jag funderar nästan på om jag ska önska mig en bra systemkamera, för de är vad dom vill att jag ska önska mig. Vill ha pilot ray bans också, och en ny mobil och ipod behöver jag...pengar är för tråkigt att önska sig tycker jag...tror jag kommer få det av farmor och farfar i alla fall!
Just nu lutar det nästan lite åt en systemkamera faktiskt. Och en neulash..! fast en mobil som man kan ha mkt musik på kanske? åååååååh va faaaaaaaan

Sy

Nu ska jag och mami börja sy lite på klänningen! Hejhoppgummisnopp

Aussie

Poweryoga var jobbigt kan jag tala om! Och fan vad ovig man kände sig! Nu ska jag ta en ordentlig dusch och testa en ny hårinpackning jag fick av Disa! Sen ska jag nog ut i solen.
UPD. Nu ska jag ner och slänga ihop en kladdkaka till mami innan hon kommer hem för ni har väl inte glömt bort att det är morsdag idag!

Söndag

Nu är det poweryoga som gäller, det kan tydligen vara skitjobbigt beroende på vart tränare sätter ribban men vi får se! Spännande och roligt med variation måste jag säga!
HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

True love

En vän jag beundrar är Daniella Isaksson. Så jävla bra! Finns alltid där när jag behöver henne som många andra inte gör...En vän jag inte tänker förlora! ♥

Too afraid to love you

Jag är besviken och arg och jag känner bara för att lyssna på konstig musik, typ sån här. Verkligen inte min musiksmak någonstans men bara för att! Rubriken är verkligen bra nu känner jag.

Hårband


Dervish

Nu blir det att åka longboard! Tjaafaan

Dagens

Nu ska jag draaaaaaaa, först lägger jag upp en dagens!
Allt jag har på mig nu är från hm, förutom solglasögonen och nitarna på väskan! haha

Kling


Storhandla

Kom precis hem, har varit i stan och fixat lite grejer och lämnat syrran på grönan och beställt en ny nål till overlocken som tydligen gått av! Nu ska jag käka skiiiiiiiitgod ost och skinksås, jag tror fan jag langar receptet här sen! Sen ska jag följa med mami och storhandla. Är det jag som är störd eller kan det vara kul när man ändå inte har något att göra? Säkert jag som är störd..

Ur min garderob

En underbar grej, från Top shop 500kr! Linne/klänning, whatever, välj själv men jag älskar den. Det var ryggen jag försökte visa, djup och det älskar jag!

Pics


Långklänning

Långklänningar är så jävla snyggt och så jävla inne nu! Själv har jag en helt vanlig svart, den från HM som såldes för 99kr. YESSSSS!!! Vill ha fler, lätt!

STILRENT


Hemmakväll

Jag är så jäkla sliten. De senaste 3 dagarna har jag varit en levande död människa. Helt slut och svullen så jag knappt orkar ha ögonen öppna utan att anstränga mig. Ser ni att jag är svullen vid ögonlocken? Idag hade jag tänkt ta igen den sömnen genom att bara ta det lugnt och kolla film med något gott tillsammans med min underbara familj. Imorn måste vi börja sy min studentklänning Jag tänkte käka mina smörpopcorn som jag varit tvungen att gömma på mitt rum för att inte Sofia ska ta dom! Är sugen på lant chips med gräddfil...hummmmmm, vi får se vad det blir!

Pimp My Bag

Hade så fruktandsvärt tråkigt så jag kände för att PYSSLA. Ledsen att jag inte kom på ett töntigare ord att säga för det menmen...

Kläderna

Kastade på mig liten kläder, finns såklart tusen gånger snyggare sätt att matcha men jag orkade inte anstränga mig, jag hade bara lovat att visa dem på!

Dagens shopping

Kofta Gina
Linne Gina
Harems från HM
Jeans från never denim kollektionen, Bikbok
Nitar
4M TYG TILL STUDENTKLÄNNINGEN!

Det var ju inte meningen att jag skulle shoppa alls idag, men jag har lyckats pricka av lite shit från listan i alla fall! Har nog blivit lite shoppingberoende faktiskt. Så jag bestämde mig för att sätta in 5 tusen på ett sparkonto som jag nu längre inte kan röra (det innebär att jag inte kan shoppa) vilket blir skönt, för jag får alltid lite ångest efter vilket inte är bra. Jag har haft en jobbig dag idag som mest har bestått av att vänta, men när jag kom hem såg jag en sjukt fin kommentar från en läsare, blir lika glad varje gång! Jag tycker om er jättemycket! Dessutom så såg jag att jag fic preciiiiiis G på matte c-nationella! GOT DAMN!
Jag visar alla kläder sen hur de ser ut på!

We No Speak Americano


DAGENS

Tröja HM Trend
Skor Dr Martens
Leggings Bennetton

Frihet

Imorn börjar jag tydligen klockan 10 med föreläsning och jag har ingen som helst aning om när vi slutar men jag måste iaf göra lite ärenden och sen åka till stan för att möta upp mami eftersom vi ska köpa tyg! Det känns fett onödigt att gå till skolan eftersom betygen redan är satta men man vill faktiskt träffa alla nu de få dagar som är kvar. Kommer kännas sjukt tomt faktiskt.
Förresten så är det....
EN FUCKING VECKA KVAR TILL STUDENTEN!

Jag slutar den 3e juni och börjar jobba den 14e juni så jag ska försöka åka till Växjö och hälsa på lite fina människor innan det också! Bra va!

Hahah

Hahahha är det bara jag som är trött eller?


Inköpslista

Ljusgrå munktröja till svala sommarkvällar.

Fler slappa linnen med öppna revben. Fast hälften så öppna, men jag hittade ingen bild på google.
Slapp tisha. Vit och grå.
Svart kort tisha. Fast kortare.

Beigea haremsbyxor. Inte vita..
Lång, slapp kofta. Helst beige.
Pilot Ray Bans

Det är väl vad jag behöver just nu vad jag vet. Jag kommer alltid på nya grejer heeeeeeeela tiden så listan kommer att fyllas på medans plånboken kommer att tömmas.....Det tillkommer även impulsköp som jag är en hejjare på!

Döskalle

Nu har jag gjort allt jag och mamma precis fixat en mall till klänningen och tagit massa mått så imorgon ska vi åka in till stan och köpa tyg! Jag blev precis sysselsatt med att sätta på nitar på en armlös skjorta, tyckte det blev skitbra! Kul att det blir annorlunda!

Inspirrrr

Så snyggt med volanger!

Harems baby

Jag måste bara erkänna att jag börjat tycka om mina harems mycket nu alltså! Imorn ska jag köpa ett par till fast en annan färg! Hoppas det finns kvar!!!!

Rodd

Idag vaknade jag kl 8 och jag var helt svullen i fejset. Speciellt runt ögonen typ, knappt så jag kunde öppna dom. Känner mig fortfarande svullen. Klassen träffades på gärdet där vi spelade brännboll och käka mat, sen drog vi och kollade på rodden. På hemvägen var jag tvungen att köpa mer döskallenitar, är helt kär i dom! Köpte 20st till och fler kommer det fan bli! Ska fixa en grej men inte nu för jag måste sova innan min träning annars orkar jag inte med den!





High heels

Jag hade ju tänkt ha på mig högklackat på studenten men har sett och hört flera som tagit studenten som avråder från att ha klackar på sig. Dom här hade jag tänkt. Men det verkar vara olämligt vid utspringet och allt det där, kommer va ett jävla liv och mina fötter kommer strejka. Det är kanske likabra för jag kan fan inte gå normalt i klackar. Jag är en liten pojke som ska ha låga skor.
Enda bilden jag hade på dom på datan, orkar inte hämta hårddisken i källaren...


Apropå studenten! Jag kan meddela att vi inte ens har börjat sy min studentklänning än, och kommer inte kunna börja förens efter helgen. Jag hade en klänning jag ville ha, alltså en modell. Men sen kom jag på att den blir typ lite överdriven nästan. Känns förmycket. Kan inte tänka mig att folk kommer ha så komplicerade klänningar. Hittade min seriöst dröm-studentklänning! Den är från Modekungen.se och kostar 599kr. Den är liksom enkel men huuuuur snygg som helst! En sån ska vi sy! Fast vit, underbart!

Inspiration


Hem till midgård

Älskar hem till midgård. HAHAHAHHAHAHAHAH!

Träning

Förövrigt sjukt längesen jag hörde denna låten!

Idag har jag träning kl 19-20.30! Min första träning på 10 dagar, om kanske inte mer? Har varit tokigt onyttig under dessa dagar på helgerna. Det har ju satt sig på magen som vanligt som det alltid gör. Ska bli skönt att komma igång med träningen igen för jag vill vara vältränad. Får bara höra att jag har blivit så smal, nickes farmor sa det bara för några dagar sen och hon trodde jag bantade men det kan jag tala om att det gör jag verkligen inte! Jag vill inte vara så smal som jag är nu, utan vältränad. Typ större lår och rumpa men smalare mage/runt midjan. Skulle vara great!

Inspiration


Harems

Jag har alltid haft så himla svårt för haremsbyxor och jag har det faktiskt ska jag säga. Men nu tycker jag nästan det är lite ful-snyggt. Och framför allt skönt! Hur mysigt som helst. Tror inte jag kommer kunna gå omkring på stan med dom men vi får se. Dock har jag ingen jävla aning om hur man ska matcha dom men det kan man ju göra lite hur man vill. Jag höll på så länge jag orkade och här är lite exempel.
Dom är alltså från HM och kostar 99kr. Vill ni ha så får ni skynda er, i stan var dom slut i S senast jag kolla.

Balla nitar

Jag har precis lämnat Daniella i stan och såklart lyckas jag inte komma hem tomhänt. Det var inte mycket pengar men ändå! Jag köpte asballa nitar och ett korsörhänge för sammanlagt 39kr! Tror jag ska pimpa lite kläder nu!

DAGENS


Bilder från igår

Här var lite bilder, vi hade kul igår och det var massa massa folk där!

Indianer SKIVAAAAAAAAAAAAA

Kolla vad fina vi är! Vi har stressat somfan med att sy våra kläder! Dock syns inte våra fjädrar som vi har kämpat med för att få på! Men det blev skitbra tillslut! Vi är indianer om ni inte ser det! NU ska vi iväg på skiva, först blir det middag sen blir det RÖJJJJJJJ! Pusssss

NEW NEW NEW

Byxor HM 99kr, armlös skjorta Gina 249kr, BUS Dove 59kr
Bild får ni se senare! Nu måste vi fixa kläder till skivan, vi ska vara indianer! Sen föra sen draaaaaaaaaaaaaaaaa!

TÄBY C

Till Täby C och byta saker och köpa groggvirke! puuuuuuussssssssssss jättebråttom!

Braaaaaaaaaa

Såhär går det när man köper leggings utan att prova dom! bra jobbat...idiot.
Jag hoppas också att ni förstod att detta INTE är jag, utan Daniella....

DAGENS

HEHEHHEHEMMA från nationella provet kan man säga. Det gick åt helvete tror jag, men jag hoppas jag får G iaf!

Nails

HM 39kr
Nu har vi målat våra naglar jättefina! Imorn är det nationella och jag är screwed men who cares. IMORN ÄR DET SKIIIIIIIIIIIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

NYTT

Linne, 100kr Monki
Cykelbyxor, HM Trend 149kr. Dom ser inte ut som på bilderna, vet inte varför det ser så knas ut!

Vapiano

Jag och gullungen drog en middag på Vapiano och beställde calzone, hehe. Den var så god så jag var tvungen att ta den igen! Vi har kollat i affärer och shoppat lite och skämt ut oss mycket!

DAGENS

Jag orkar inte fixa mig. Ska till täby c och sätta in pengar och sen dirr till stan och möta Daniella! Vi hörs sen! PUSSS

Dear John

Den här filmen verkar helt underbar. Den måste jag se!

Rizzo


SOMMARJOBB

Nu har jag precis varit och lämnat Nicke vid busshållplatsen och jag sitter och försöker få in nåt i skallen av matte C, det blir solklar fail imorn men jag bryr mig inte. Jag har fått g, vg, g på proven så hon kan väl fan inte sätta ig? då är hon skunkfitta.
Det ringde en man till mig idag och berättade att jag har fått sommarjobb i en månad! På Danderyds sjukhus på administrationsavdelningen första perioden. Någon mer som ska jobba där!? Har bara sökt ett sommarjobb och jag fick det, haha jävla röta. Det blir iaf 10 K!

Idag kommer färskingen danne D till miiiiiiiiiig! Ska möta upp henne i stan. Hon ska gå på min skiva imorn nämligen och det kommer bli gaaaaaaalet nice!

NATTI

GODNAAAAAATTT kära läsare!

Snäckor

Hittade en gammal grej av snäckor. Hade den som skärp en gång i tiden! Eller man skulle ha den så. Som en slags prydnad. Men jag hittade ett annat användningsområde!

We Takin Over

Jag tänkte precis säga "den här är sååååå konfa" men sen kom jag på att det är för att jag lyssnade på den varje morgon när jag tog min "morgonlöpning" klockan 6 på morgonen? va jag störd eller...



Descontrol

Parteeeeeeeeeeeeeeeeey

Morning

Godmorgon, här ligger jag i sängen, fast jag läser inte.
Idag ska alla skivpengar in och jag är körd typ. 1560 spännnnn! Idag är det inte lika fint väder som igår så vi får se vad vi hittar på för skojjjj. Matte C nationella kommer gå åt helvete men jag skiter fan i det asså. Hörs seeeeeeeen!

Hjelp

När kommer det här ut i HM butikerna, någon som vet? jag döööööööör

Nytt

Köpte en skön hoodie som är perfekt! Skitmysig! 249kr från Gina!
Man fick en liten söt strandväska till! Cooosy

Dagens

Nu drar vi till stan! Jag har inte sminkat mig och såhär fin är man när man solar med tröja! Jag har iof tagit lite ögonbrynspenna! Men det gills inte, hehe. Jag funderar på om jag ska lämna tillbaka byxdressen för jag vet inte om det är min grej. Den andra va så dyr eftersom den var av äkta silke så jag fick seriöst ångest över mitt dyra impulsköp. Jag har liksom ingen inkomst.

Inspiration


22 Maj

Godmorgon! Jag måste skriva tyst så det går jättelångsamt. Det ligger en jättebebis i min säng och sover! Vi har planerat att åka till stan och käka lunch på Vapiano, skitmysigt! Sen hälsa på Nickes goa farmor och farfar och så i stan för dom är där och hälsar på! Sen ville Nicke hjälpa pappa att sjösätta båten så det blir väl att jag måste hänga med (SJUKT TRÅKIGT&JOBBIGT) Juste vi kollade Kick-Ass igår också, haha..! En otäck komedi? jag blev inte rädd men det är ju en flummig liten tjej som är "superhjälte" och springer omkring och dödar alla? aja. Vi skippade chipsen igår så vi kanske tar dem ikväll istället, höhöhöhö


Inspiration


Nytt i garderoben

En skitsnygg jagvetintevad med luva, från HM trend, 499kr.



Och en byxdress från Hm trend, 349kr.
Fick ingen bra bild på den men den är udda och ball, det tyckte även nicke så den är ju inte alltför konstig om en kille gillar den!

Min dag i bilder


Stan

Tjarrååååååå, nu ska jag dra till skolan. Har psykologi från 12 till halv 3, sen ska jag direkt in till stan och kolla lite shit och träffa nicke. Dock kan jag inte bestämma mig om jag ska ha hårbandet eller inte. ÄCSH DET BLIR HÅRBANDET! PUSS NU

Dagens

Genomskinlig skjorta och bustier under
Och lätt sotade ögon!

Inspiration

Always on my mind - Pet Shop Boys

INTE OKEJ

Det är inte okej att jag vaknade halv 8 och var pigg som en lärka. Tror jag ska plugga lite matte om det nu går. Kanske borde städa lite på rummet också, hehe.

Nåt

Hur mycket matte blev det för min del idag då? eheheh. Lite iaf men inte tillräckligt. Är såååå trött på att plugga även fast jag inte hade någon rest så jag har haft det rätt chill nu men nej det hjälper mig inte att vilja plugga matte! Det är verkligen det äckligaste att plugga på tycker jag!
Får ingenting gjort, står bara och fjantar mig frånför spegeln

NICE

Jag kände att det gjorde ont i mitt öra, vid ett hål så jag pillade lite med alla möjliga fingrar för att försöka komma åt och känna vad det var för det kändes inte nice, typ som om det va en böld eller nåt..(någon var inte rädd om mig idag och kom åt mitt öra, någon som skulle vara jobbig!!! hahah) Men iaf, så kollade jag på mina fingrar för det kändes kladdig och så såg det ut såhär..
Det är alltså blod...

Skulle inte tro det

Tänkte att jag skulle testa locka håret för hade tänkt ha lockigt hår på studenten tills det såg ut såhär...
För det första blir håret sjukt kort när man gör lockar och det gillar vi INTE. För det andra var dom här lockarna sjukt fula, haha.

Fashion against aids

Var inne på HM idag för att kolla festivalkollektionen fashion against aids som släpptes idag men såklart så kommer den inte ens in i täby så jag blev argggg. Men som tur är så ska jag till stan imorn efter skolan så det passar ju perfeeeeeeeeeekt!
Är sjukt sugen på denna klänningen!
Var ju innan taggad somfan på detta halsbandet men dom har ju ändrat på det så jag tkr inte det är lika snyggt längre så jag vet inte om jag köper det :/ oerhört besviken!

Inspiration

Måste hetsa med matten imorn för jag kommer inte hinna plugga på hela helgen! Hade egentligen tänkt hänga med på krök och brännboll efter skolan idag i humlegården, hade varit mysigt! Men nu: DJUUURRAAAAA
Kände för att slänga in lite inspiration, vi hörs sen iaf!

Studentmössan

Idag fick jag hem den riktiga studentmössan, skönt somfan! Jag började nästan få lite panik eftersom det är
IDAG TVÅ VECKOR KVAR TILL STUDENTEN!
Vi måste börja sy min klänning också, eller mamma då..heheh

20 Maj

Äntligen hemma! Det är seriöst fuktigt utomhus och jag har nästan lökat ihjäl i koftan, fyyyyfan. Och mina fötter...har världens jävla blåsor och har hur ont som helst!

BYE

Var tvungen att byta om för att det var tydligen en stor fläck på ryggen på kavajen!!!!!!!!

Dagens

Idag kör jag på en enkel knut och INGET smink. Så jävla skönt. Fixade knuten lite och satte även på mig ett döskalle örhänge!

Löprunda

Jag kom precis hem från en skön löprunda på en halvtimme. Mina knän skrek så jag var tvungen att avbryta. Jag och Sofia hade tänkt springa i en timme egentligen menmen. Asfalt dödar verkligen knäna!

Boys are stupid

Åh jag har lust att leta fram min gamla tröja där det stod
"boys are stupid, throw rocks at them"
för den är så jävla klockren. Är så trött på alla varelser på jorden som tänker med snoppen.
Så såg den ut! Hade en röd och en blå!

Inspiration


Fyllelek

Jag minns denna låten man alltid blev dyng till. Man är i 2 lag och var och en i ena laget tar en klunk för varje gång dom säger "Roxanne" i låten, och det andra tar sig en klunk när de säger "red light" och woopsssiiiieeee


Fina

Toto - Africa
Michael Jackson - This Is It

Underbara låtar om ni frågar mig!

"Turban"

Åhååå, jag hittade mammas diorsjal. Den satt bra på huvudet istället som en liten turban! ehhe.

Dagens inspiration


19 Maj

Kom precis hem från skolan som var längre än jag trodde idag. Vi fick reda på bland annat kuaf betyget (JAAAAAAARÅÅ!!!) och se kina-filmen som Chengyu filmade! Vi hetsade även Chengyu att komma på vår studentmiddag på skivan och han ville!! asss gryyyyyyyyyyyyyymt. Vi ska försöka få honom att hålla tal, hiehiehiehieheiheiehe. Nu blir det matteplugg kanskeee råå? vi får se..

BYE

Nu ska jag bege mig till skolan. Har redovisning som jag måste öva på lite, hehe. Vi slutar typ rätt tidigt idag, 2 lektioner! Och jag drömde typ samma dröm igen, detta är sjukt. På fredag ska jag tyda drömmar på psykologin! Jag vaknar alltid upp arg till den också..Kom på att jag har bara matte c nationella kvar i skolan nu:O Det är fan inte långt kvar!

Dagens


DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

ÅH JAG ÄR SÅÅ ARG! HELT JÄVLA DUM-I-HUVET ÄR JAG! VAR SKITTAGGAD HELA DAGEN OCH NÄR JAG ÄNTLIGEN ÄR FRAMME SÅ KOMMER JAG PÅ ATT JAG GLÖMT LEGGET HEMMA OCH DET VAR FITTVAKTER (DOM KAN VARA SNÄLLA IBAND) SÅ DET VAR BARA ATT ÅKA HEM IGEN!!!!!!!!!!!!!!!! SÅ JÄÄÄÄÄÄVLA ARG SÅ JAG VET INTE VAD JAG SKA GÖRA NU. SOVA IAF MEN HAR JAG SAMMA DRÖM SOM JAG HAR HAFT 3 NÄTTER I RAD NU SÅ SPYR JAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DÖÖÖÖÖ

Freestyla racka macka fon

Halloj kära läsare! Nu ska jag bege mig mot tåget för att möta upp några brudar! Jag ska föreställa en mikrofon, den blåa från singstar. Emelie ska vara den röda. Jag orkade verkligen inte gå in för det idag, dessutom fick jag reda på det igår så det var lite kort varsel att skrota fram klädsel men det får bli bra. Förra skivan jag var på var det seriöst typ vara jag som klädde ut mig kändes det som, så nu får det vara min tur att vara tråkig! Juste jag måste plugga på bussen för jag har redovisning, jag glömde bort det ouuuppppssss
Kvällens sminkning! Jag är fett taggad! PUUUUUUUUSSSSSS

:)

Nu ska jag snart börja göra i ordning mig för ferrree faaaaaan! driv. Är sjukt taggad på att släppa losssss! Det var ett tag sen faktiskt måste jag säga! Ikväll blir det skiva på söder! Helenes krog! Tv-spels tema! Great dude. Kul att jag precis såg att sista tunnelbanan går hem 00.47! yeees...
Drake - Over

Some shit

Nu har jag precis duschat för jag ska på skiva ikväll! Asså kan jag sluta gå omkring naken i mitt rum? Jag tänker inte på att jag har ett fönster så stort att det täcker en halv vägg....
Nu ska jag käka och sen väntar jag in förkröksmänniskorna som troligtvis kommer hit, iaf tove och hennes polare, hehe.
Tänkte bara visa denna skjorta som mami gjort för hundratals år sedan. Hur mysig som helst. Stor och slapp med låga monster fickor. Härligt till sommarN

Im not sad anymore, im happy now!


HAHAHAH DÖÖÖR

Hahahahhaha jag kan inte beskriva min kärlek till Ove Sundberg, fyfaan vad jag älskar honom! Så jäääääävla snuskig!

Ikväll

Idag slutade vi klockan halv 12, jag som trodde vi skulle sluta kl 4 så det var naaaaaaaajs. Dock får jag inga pengar av mami till skivan för hon sa att jag snart kommer få massa pengar:O Spännande. Men jag tror jag går ändå för jag är så danssugen, höhö. Temat är tv-spel eller nåt sånt och jag och empa ska vara varsin singstar-mikrofon haha. Jag ska vara den blåa, höhöh! Men jag är trött somfan nu men jag hoppas iaf på att gå!

NYTT

Har länge letat efter en svart transparent skjorta och idag gjorde jag det! Fan vad nöjd jag blev när jag såg den! Ynka 200kr kostade den också! Den är mycket mer genomskinlig än på bilden men jag gjorde den mörkare för jag hade en genomskinlig bh på mig också, haha! Från HM!

Dagens

Idag är det så sjukt fint väder så jag tar shorts på mig idag!
Idag slutar jag sent, pallar inteeeeeeeeeee! Jag kommer inte på ett skit att skriva men vi hörs sen puuuusss

Inspiration


Danssugen

Lyssna HÄR!
Fan vad jag blev sugen på att bara dra ut och dansa och släppa lossssss! Hoppas det blir av imorn!

Lite bajs

Nu är jag hemma och jag svettades som aldrig förr på spinningen! Sjukt jobbigt! Blev hetsad att gå på skiva imorn och jag blev fett taggad men jag har inte pengar till det eftersom jag inte har något sommarjobb heller, men vi får se hur snäll mamma är den här gången..Skorporna börjar lossna nu från tatueringen och den är typ GRÅ!?!?
Har precis tagit en skön dusch med ordentlig rakning och hårinpackning, nu måste jag skärpa mig med det där! Skickade för ca 2 min sen in mina två orgle arbeten och det känns jätteskönt!
Räkan och hennes bror kom precis inspringande i mitt rum från ingenstans. Fan vad rädd jag blev! Satt naken men som tur hade jag en handduk på mig iaf! Och mitt hår var heeelt slickat, haha.

Spinning

Snart är det spinning som gäller, har inte tränat på hmm..6 dagar! Kommer nog inte kunna komma igång helt förens efter den 25e eftersom jag kommer kugga HÅRT på nationella annars. Logaritmer kan jag och fattar jag inte ett piss av..vad är det ens?

Photos


Inspiration

Tumblr_l2fj8ecqnu1qaq3svo1_500_large

Lill_lunk

Hatar att jag inte kunde kommentera eller gilla bilden på facebook menmen, jag  får göra det här istället!
KOM HEM SNYGGA MÄNNISKA! Vi saknar dig hjärtat! När du kommer hem blir det parteeeeeyyyyyy
Caroline Lundkvist

Döda fötter

Fyfaaan vad dom där high heelsen DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖDADE mina fötter.
Nu: åter till solen!
Jag är så jävla kär i den här jeansjackan så jag kommer inte kunna lämna tillbaka den, även fast den är för liten.

ICA

Nu ska jag gå ner till Ica med Sofia för att köpa mjölk åt mamma som hon behöver! Tänkte att jag skulle öva att gå i mina klackskor som förövrigt är höga men dom ser fett låga ut på bilden men aja. För på studenten måste man nästan ha högklackat och jag börjar med dessa som är 10cm och övar eftersom mina jag hade tänkt ha är 12cm..

Solen

Har suttit här hela dagen och kommer göra det resten av dagen också, hoho. Har smörjt in mig med olivolja och tagit citron i håret för att det ska blekas lite! Nice.

17 Maj

Hemma idag! Yes jag pallar typ aldrig måndag och det vet ni som följer mig! De tråkigaste ämnena, svenska och engelska. Idag blir det att plugga lite matte och skriva det sista på arbetena innan jag skickar in dom! Hoppas det blir sol så jag kan sola också! Jag vill gå på fysträning! :( Åhh vet ni? Jag kliade upp skorpor från tatueringen nyss för jag tänkte inte att den va där :( faaaaaaaan dååååå! Aja nu är det krubb för min del, sen plugg!
Jag i 2an. Bara för att jag skulle göra allt för att vara liten igen! Hade så himla roligt. Jag var lite mer av en pojk-flicka och lekte ute hela tiden tills jag började i sexan. Sjukt kul var det iaf! Shit kolla hamsterkinderna! Tänkte inte ens på det:O

Sommar med Göran

I lördags hemma hos Viktoria började vi se filmen "Sommar med Göran" men jag drog precis i början och eftersom vi tydligen hade den filmen hemma så bestämde jag mig för att se den. Fyfaaan vad den är underbar! Älskar den! Man blev så sugen på att bli nykär! Snart är det fan sommar så!
FÖR ER SOM INTE SETT DEN, NI MÅSTE SE DEN! HEEEELT UNDERBAR!

Pisshockeyn

Är helt slut. Har skrivit ett arbete precis och tänkte kolla wallander eller vad det är som går på TVn men nej där sitter pappa och kollar hockey som jag verkligen inte tänker kolla på och jag tänker inte heller ta TVn där nere, hehe. Vill inte kolla själv va fan!
Och förresten så ska jag svara på anonyms fråga från förra inlägget, jag orkar inte just nu bara!

Tack pappa...

Hahah pappa kom upp med något som jag skulle äta hade han tänkt. Det va nån blåbärsgrej han gjort och va jättenöjd med, trodde det va sorbet dock men det va typ smoothie så det var heeeeeeeeelt OKEJ.
Såhär söt är jag nu! Det är blåbärens fel!! Bara!!!
Det ser ut som att jag har en finne i pannan men det har jag ICKE.

Inspiration


Studentpresent

Jag har funderat somfan på vad jag ska önska mig i studentpresent och först ville jag ha en systemkamera, men sen kom jag på att jag inte skulle gå omkring med den så då blev jag osäker, sen funderade jag på en ny mobil och ipod. Mobil skiter jag iof i eftersom jag bara smsar och ringer med den och min ipod är helt förstörd nu, dead and gone så att säga, behövs nog i sommar så får se! Pengar behöver jag men fett trisst att önska sig? bra att ha iof. Nu funderade jag också på att önska mig en neu lash! Vi får se vad det blir:D

You are my african queen


African queen

Så fin. Har lagt upp den förut men den är sååå fin.

AJ

hahahah ja nu ska vi se hur det där gick...
Till en början gick det fan fett jävla bra, min brorsa sa att jag va grym (stolt) och jag kände mig typ duktig och ville åka asfort men det var ju inte världens bästa idé. efter ca 6 kilometers åkande var det en brant backe som åkte rakt ner på vägen så det var som ett T.
Det röda ska föreställa mig som åker. Fick iaf upp skithög fart för backen va väldigt brant, dock inte så brant som på bilden haha. Så jag fick panik eftersom det va en bilväg och jag kan inte svänga jättetvärt eller bromsa så jag såg att min enda utväg var att hoppa av den och jag slog sööööööööönder mig! Skrapade upp typ allt, händer, knän, axel, armbåge och whatever men det va typ lugnt. Sen började mina händer stelna typ, asså jag kunde inte röra dom:S Skumt...så jag fick ta bussen hem. Och jag vägrade lämna tillbaka jeansjackan för den är perfekt och det finns ingen snyggare för det priset! Men vi får se. Kan fan inte ens ha en vanlig tröja under, hehe.

LONGBOARD

Hör och häpna! Nu ska jag åka longboard till Täby c för att ta ut pengarna pappa är skyldig mig och lämna tillbaka min jeansjacka:( Jag har sällskap av min bror och han kommer att ta sig fram på ett par inlines, haha!

16 Maj

Åh vad jag inte ser fram emot den här dagen...
Hela min familj ska bort och jag är ensam. Tyvärr orkar jag inte ringa en kompis för jag känner att jag inte har lust att göra någonting alls...Dessvärre har jag en del att göra som jag vet redan nu att jag inte kommer att sätta mig in i. Min dröm jag hade inatt gör allt mycket svårare för mig nu att vara ensam för jag ska inte tänka på det, fan också.
Lite details. Är sjukt nöjd med armbandet för 29kr från HM!;)

Inspiration


Yesterday

Igår åt vi god mat (förutom jag som kastade ner 3 korvar i väskan innan jag drog för jag hann inte fixa något, pga SJUKT DÅLIG PLANERING) Sen stack några iväg för att hyra en film och tyvärr minns jag inte vad den hette men det var en kille som var besatt av en tjej och satte upp lappar "vill du ha skjuts" så tog hon en och så åkte dom tsm och så krockar dom med en annan bil och så är det äckliga katolska präster i skogen och bla bla fattar noll men den va obehaglig tyckte jag Viktoria och Annika iaf, haha! Vi skrek somfan och höll på, så det var liiiite obehagligt att behöva ta sig hem mitt i natten efter en skräckis men som tur va fick jag skjuts av Annas mamma!
Det var mysigt iaf, tack tjejer!
Frågan är ju vad det blir för väder idaaaaaaaaaaaaaaaaaaag, hoppas sol iaf. Har en del att göra också!

Hemma

Kunde inte säga det bättre sjäv...Hörs imorn!

AT VIKTORIALY

Shit! Har suttit här och verkligen väntat på att tiden ska gå och nu har jag plötsligt bråttom:O
MOT VIKTORIA och mysa med wwb-brudarna!

HAHAHAHHAHAHAH

KLICKA HÄR HAHAHAH

Pick me up


Tråkigt

Jag har sjukt tråkigt! Jag kan inte vara ute i solen för aa..ni ser ju på bilden innan..och jag tänker verkligen inte plugga och alla är ju ute i solen så.. japp!

Kolla rekan

Hahhaha, japp! Såhär mycket har jag bränt mig! Ännu värre i verkligheten hahah

Inspiration


Random

Hemma igen. Jobbade bara 2 timmar i solen sen mådde både jag och pappa illa så vi var tvungna att åka hem. Men lite pengar är det ju iaf;) Har också insett att jag måste lämna tillbaka jackan för den är alldeles för liten. Kan knappt ha en tröja under:( bu..hu..
Nu har jag iaf fixat mina naglar! Mitt ansikte ser ut som en kräfta och färgen från när jag färgade ögonbrynen är as bred så det ser inte klokt ut. Jag hoppas verkligen jag kan sminka över det!

Båten

Nu ska jag och pappa åka till båten och jag ska tvätta och polera den och tjäna pengar, wihu!
Vi hörs om några timmar förhoppningsvis! Förresten så färgade jag spontant mina ögonbryn och jag ser ut som en turk! plus att jag är helt röd i ansiktet efter 2 timmar i solen. Någon bild blir det icke..

Riise skriver "Riverside motherfucka, tututututututututtutuuttututu" på min rooompaaaa

Sol

Nää nu har jag varit fett onyttig i tre dagar, jag tänker fan inte vara det ikväll igen. Ska nämligen på någon slags filmmys/grillkväll med några brudar i klassen, trevligt! Nu ska jag äta frukost och lägga mig ute på studsmattan i solen, ni fattar inte hur skönt det är!
Jag har precis duschat FYFAN VAD SKÖNT.

Jeansjackan

hejsan på er!
har ni sett vilket fint väder det är idag?
Jag köpte ju en jeansjacka igår som var för liten. Jag brukar kunna ha 34 men denna var sjukt liten:S Jag köpte den ändå, eheheheheehhe. Den är slut överallt, jag och freddie sprang omkring till alla HM, eller minst 5 st stora i stan men ICKE. Var tvungen att köpa den då eftersom jag älskar den så mycket. Men vi får se, jag KAAAAAAAAANSKE måste lämna tillbaka den:(

Shutter Island

Nu drog freddie hem. Kollade bussen och den skulle gå om 5 min eller om en timme så hon fick springa till bussen. Räkan kom förbi en stund och åt popcorn och hallonsorbet sen drog hon, haha. neee skoja. Vi kollade på shutter island. hahhaaha fyfan vad jag är trög. Freddie höll på att döda mig nästan. Hon fattade ALLT och jag fattade INGET. (y) Tokigt komplicerad om man frågar mig, hehe. Jag kom nyss på att jag inte skrivit arbetena som det var deadline på för 20 min sen...Hoppsan sa, det gjorde jag bra...! Ska sova nu iaf, pusss. Kul att jag fått typ 20 nya unika läsare per dag de senaste dagarna!


Nyttttt

Hallojj haloojj! Nu kom jag och kaninen hem från stan och jag hittade en förliten jeansjacka som jag köpte, hhöhö. Var tvungen för det fanns inga andra och dom är slut överallt och jag är dödskär i den. ah. Hade 50kr rabatt på Hm och så fick jag hundra spänn av farfar igår så jag betalade bara 150 spänn för den. fett värt.

Stan

Nu ska jag till stan och möta upp fredrika, kika på en jeansjacka jag vill ha och sen drar vi hit och käkar. Vi hade tänkt kolla shutter island också, och förhoppningsvis dyker issa aka räkan upp här också!
Kör på backslick idag, haha
Stod i över en timme och bestämde kläder och det slutade med att jag fick ett nervsammanbrott och tog närmsta munktröja..
Hittade mina gamla jeanleggings från vila också.
Tar även mina oanvända sneakers!

Ingen bh i sommar?

Jag kom på att det är fett fult att bhn täcker så mycket av tatueringen så om man ska ha klänningar och linnen som är öppna på sidan kan man inte ha bh:S Men sååå kan man ju inte gå runt kanske?...AJA


Halsbandet


Såhär gör du:

Nu tänkte jag visa er hur man gör detta halsband:
Du behöver:
Fjädrar
Någonting du kan fästa fjädrarna i.
Pärlor.
Tång
Ståltråd med ögla och vanlig tråd såklart.
Gör såhär:
Knip fast fjädrarna i den första grejen, vet inte vad den kallas men använd tången. Sätt på öglan och trä på de pärlor du vill ha.
Gör en ögla längst ut.
Trä på pärlorna och knyt ihop med en hållbar knut sen.
KLAAAAAAAAAAAAART!

Halsband.

Godmorgon! Idag är jag på "pysselhumör" jag kunde inte komma på ett töntigare ord, tyvärr. Jag har suttit här ett tag och gjort ett halsband av saker jag inte använder som bara ligger och skräpar. Mitt gamla konfa-halsband och en kedja som bara låg i "pyssellådan". Har kommit på en till idé så jag ska försöka göra ett till halsband, men jag behöver lite grejer som finns på vinden!

Film

Ska kolla film nu. Jag hade glömt bort att blogga. Har fixat lite shit! Puss sålänge!

Adelante


Städat

Nu är jag heeeelt svettig! Nice va? Jag har möblerat om och städat mitt rum i 2 timmar! Det blev mycket bättre än innan!

Amen dåså

Har varit borta hela dagen, hos farmor och farfar och så bytte jag klänningen till en mindre storlek;)
Nämen ååh vad är det här för liten flicka? hahahhaah det är pappa! Ser nu att det är från pappa jag har fått mina spända stortåar ifrån. Spänner alltid den sådär som på bilden?! Asså varför? Fucked up.

Gästbloggare

Hej jag är Ellens lillasyster och jag kallas Sosso_marsvin..för så hette jag på msn för jättelänge sen. (hon heter det fortfarande/ellen)
Den här otroligt hemskt fula mössan har ellen gjort när hon var kanske i min ålder eller minde. Jag tyckte den var jättesnygg när jag var liten..urful! haha :P

Snart ska vi till Täby centrum för Ellen ska byta eller köpa något där & jag offrar mig att följa med för då följer hon med mig till farmor och farfar när jag ska jobba där och tjäna lite pengar (y) snart ska vi åka så jag måste byta om nu, kan ju inte ha på mig den här tröjan som jag har sovit i hah.
Ellen tvingade mig och ha den här bilden.. *suck*

DAGENS

Skönt att jag kom i mina gamla replayjeans som jag hade växt ut för några år sen, haha.
Måste köpa en ljusare jeansjacka också!

13 Maj

HaaaLOJJ!
Tatueringen börjar dra ihop sig till skorpor och det svider satan. Det svider så mycket som det gör när man får tigerbalsam i ögat! (bara jag som lyckats med det?)
Idag har jag mycket att göra för att kunna träffa freddie och issa imorn, och brudarna i klassen på lördag.
Nu hade jag tänkt börja skriva lite på ett psykologiarbete! Shooooho!

Natti

Nu ska jag sova! Har precis haft myskväll med mami och sosso_marsvin (viktigt) och det var trevligt. Käkade mina lantchips mami köpte förra veckan till mig ikväll ist för jag åt dom inte förra helgen! Aja skitsamma! Tack för alla mina ord på sms, face, msn och kommentarfältet om min tatuering! Blir jätteglad! Är dock inte 100% nöjd..det ser bra ut på bilderna men jag tkr den känns så smal i verkligheten men vi får se om jag ångrar mig...Det blir väl nice sen när man blir lite brun kan jag tänka mig!
Fan nu kan jag inte sova på min favoritsida, heeeeeeeeeeeelveddee

RIKTIGT GRYM!


Tatueringen

Nu har jag tagit bort plasten (eheh några timmar för tidigt men jag kunde inte låta bli) och smörjt in den med helosan. Vi var tvungna att köpa en ny för den vi hade hemma va minst 10 år gammal sa mamma.
Som ni ser blev det ingen fyllning utan det blev skuggning istället för tatueraren sa att det skulle bli mycket bättre och jag tror faktiskt jag är glad över att han gjorde det! Asså jag FICK INTE göra ifyllning först för honom, haha. Tur att jag inte var så envis och låta honom visa hur det skulle bli! Den är skit svullen och öm och det svider!!!

Jahaja

Här har vi förklaringen varför det tog en sån jävla tid för mamma att hämta lite bensin...Hon gick och fotade massa blommor!!!!!!!!!! och duktig som hon är förstör hon bilden genom att ha med kamerasnöret med.. japp! bra jobbattttt

Panik

Har jag haft hela dagen kan jag tala om!

In action

Nu är jag hemma, en sisådär 2,5-3 timmar senare! 2,5 timme med Björn Rosenström KONSTANT, hahah. Jag var så nervös så jag kände att jag höll på att bajsa på mig typ! Mina händer var så svettiga när jag låg på den där bänken och hörde hur han startade maskinen att det nästan rann och jag överdriver inte. Smärtan ska vi inte tala om, det var förjävligt! Självklart var det värt det. Man skrek inte men det kändes som att det gjorde FÖR ont för att skrika typ. Nålen som körde runt, fyfan, värst var det högst upp på revbenen och på höftbenet. Den gick på
2200 K.
Det blev inte så många bilder eller bra bilder för 1. mamma är sämst på att fota. 2. hon drog iväg och köpte bensin mitt i skiten eftersom vi höll på att få motorstopp på vägen dit, inte alls pinsamt, neherrå.

Tattooooooooo

OMGOMGOMGOMGOMG JAG MÅSTE ÅKA NU! HÖRS SEN! HJEEEEEEEEEEELP

Nojjig

Åt frukost och radion spelade lite bob marley, rätt soft faktiskt.
Har suttit och nojjat sönder hela dagen för jag vägrar gå själv och jag vägrar tjata på folk också! Mamma får väl följa med men det känns inte så bra eftersom jag vill ha råd och tips och hon tkr inte som jag fast det måste jag ju skita i...Jaja nu ska jag sluta nojja det här kmr gå så bra så!
GO HARD OR GO HOME!

12 Maj

Godmorgon gott folk! Jag sov fan bra inatt kan jag meddela för alla som verkligen inte bryr sig men whatever! Har sovmärken över precis heeeeela kroppen! På bilden ser ni lite i ansiktet.

Idag är det då tänkt att jag ska tatuera mig och det sker vid två och innan dess måste jag träffa och säga hejdå till Daniella som lämnar vår underbara stad och hon befinner sig inte i stan förens kl 11 och en timme senare ska jag möta upp Fanny för hon ska ge sitt fysiska stöd när när en man gräver på mina revben. Okej jag fick sms EXAKT nu och Fanny har fått ett migränanfall så hon KANSKE inte kan. Men hjälp? vänta nu? MÅSTE JAG GÖRA DET ENSAM???? EHHH MAAAMMMAAAA?


Godnatt

Jag är lite för trött för att blogga nu så jag ska sova, iaf försöka. Jag ska nämligen tatuera mig imorn, är jag nervös? JA. Kommer jag kunna sova? NEJ. Just därför måste jag dra härifrån nuuuuu, tjollahopp!
Förresten! Kärlek till Myriam Ekman!

STHLM City

Freddies mamma till freddie när hon lyssnar på Ken Ring "freddie är det Ken Ring du lyssnar på?" hahahahah DÖR. Sorry freddie men jag var tvungen! SKÖN SOMFAN!
JUSTE JAG HÖLL PÅ ATT GLÖMMA ATT SÄGA ATT DET ÄR NEGERBOLLENS DAG IDAG!! ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄT ER FETA

REDO

Heeejjdooo. (OFFER) Nu ska jag dra på träning! Det är 3 timmars träning idag och det är den sista på ett tag nu,  iaf på en vecka men det är fan lång tid att inte träna på. Aja babbelbabbel, hemma typ vid 11:O shooo breeee

Snyggt

Det underbara halvlockiga långa håret till långklänning och skärpet i midjan, perfekt!

3 månader

Idag är det den 11 maj, alltså var det för exakt 3 månader sedan wwb åkte till Kina. Det är sjukt att tiden har gått så fort. Vill fortfarande tillbaka och det kommer jag alltid vilja.



OMGGGGGG jag fick inte IG på någon fråga från maföprovet fan vad glad jag äääääärrrrr! Det var två svåra frågor och jättemånga fick IG på minst en av dom. Oj vad jag är braaaaaa hihihihi

Nytt i garderoben

Fan det är sjukt fint väder så det är nästan omöjligt att vara på dåligt humör så jag tog mig en mini-shoppingrunda idag på rasten! Fick ett och annat KAP så att säga. Armbandet kostade 30kr och halsbandet 70kr. Den underbara klänningen kostade 100kr, helt otroligt! Allt från HM!

11 Maj

Idag har jag gjort iordning min cleansing som jag ska ta i skolan, har någon av er gjort det så får ni koma ihåg att bara äta vegetariskt!! Har två prov idag! hehehehhee ojdå

Dagens


Natti

En snygg outfit sådär innan man går och lägger sig. Jag går bara i skolan imorn för jag är ledig ONSDAG-SÖNDAG. Mysigt. Varför är min blogg så cp? Går inte att centrera texten!!!!!!! DAAAAAAAAAMP, hej.
Bild från rightnow

Biljetthets

Hemma från spinningen nu! Mamma berättade i bilen påväg hem att det var en man som cyklade bredvid henne på hennes spinningpass som svettades så mycket att det stänkte på henne, hahahaha! SNUUUUUUUUUSK.

Nu mina vänner, är det snart dags för incestfest (haha internt) på royal garden i kungsträdgården, samla ihop era vänner och köp en biljett för det är sista skivan och den allra bästa, det kan jag garantera. Här är en bild från CD-skivan på club södermalm då jag inte var utklädd, hähä.


Spökhuset

Vårt hus är 212 barre, alltså väldigt gammalt och obehagligt! Det har alltid spökat i huset, ända sen mina föräldrar köpte det - 92. Mamma berättade att en gång när de var ute i trädgården och krattade hade de låst dörren för de var på framsidan. Plötsligt hörde de ngn som stod och knackade på fönstret framför dom fast på insidan och de har hört röster på nätterna att två står och bråkar med varandra i mitt nuvarande rum som då var tomt. 
Dock trodde jag att det hade slutat tills idag för Sofia berättade om saker hon sett. Hon berättade att hon satt vid sin lilla minidator i vardagsrummet och plötsligt började lampan hetsigt tändas och släckas och hon blev liiiiiiiivrädd. Hon har hört konsiga ljud och sett en skugga gå in i mitt rum berättade hon nuuu, jag höll på att skita på mig. Fan vad obehagligt. 

Många av er tycker nog att jag är dum i huvudet men det handlar om att tro på det. Vissa har mer förmåga att se och höra andar, barn har lättare för det till exempel. Är det någon som inte tror på andar av er (FÖRUTOM DIG FREDRIKA, TÖNT) spelar ingen roll vad man berättar att man upplevt, ändå tror hon inte på det. Varför skulle jag ljuga? pucko :)


Såhär såg ingången ut när dom köpte huset så det är inte så konstigt att det spökade, haha. Nu är det heeeeeelt annorlunda

Cleansing



Här kommer ett recept på en cleansing som är både god och nyttig. Cleansing är ingen bantningskur utan ett tillfälle att resa ut allt skit som man bär runt på. Under denna cleansing är det endast tillåtet att äta vegetariskt.

Ta 1 citron och skala av det yttre gula skalet men behåll det vita ytskicktet, det finns mycket vitaminer i det, Skär upp i citronen i bitar.

ca 4 kryddnejlikor

5 teskedar lönnsirap

Tillsätt  lite vatten och blanda i en mixer.

Späd ut med vatten tills det blir sammanlagt 1 liter Master cleanser som du dricker under hela dagen. Du kan exempelvis ta med dig cleansern i en petflaska och ha i skolan, det ska jag ha imorn hade jag tänkt!


Bilder från anniieemal




Fys

Det här är vårt träningschema och det ser likadant ut varje vecka. Jag tycker det är hur bra och skönt som helst. Älskar ledigheten på fredagar och lördagar. Dock hade jag önskat ha simningen lite senare på söndagen för jag har sånt problem med att komma upp på mogonen men jag kommer att missa alla simpass framöver, buhu:( (pga tatueringen) och ikväll blir antagligen min sista träning denna veckan :( Imorn ska jag eventuellt träffa Daniella på kvällen, måste passa på när hon väl är här! och då missar jag ispasset men det är så värt det. På onsdag smäller det!

Tröjan

Åhh jag blir tokig! Är det bara min blogg som cpar? Måste skriva om alla inlägg minst 2 ggr typ! 
Iaf, denna har mamma gjort och jag älskar den. Den är skitsnygg! Den ser inte riktigt ut som på bilden men nästan. Färgerna är inte detsamma och inte längden heller för jag drog ner den. Den är lite kortare. Kommer att användas mycket i sommar! Känns som att jag bara har sommarkläder:S



Bra det går då


Det spelar ingen roll hur mycket jag säger att jag ska plugga eller hur mycket jag behöver plugga för jag kan bara plugga en liten stund tills jag tröttat ordentligt och sen kan jag inte plugga mer. Två prov imorn, ett analysprov och ett vanligt prov. Analysprovet vet jag vad frågan är men jag vet inte vad jag ska skriva och det vanliga provet är i organisation och ledarskap och allt känns så logiskt så jag orkar inte plugga fast jag vet att jag inte kommer kunna tänka logiskt under provet. Aja fuck it. Jag kommer bara gå i skolan imorgon på hela veckan sen är jag ledig ända till söndag så det är skönt.

Muzak

Kollade lite/en aning längre bak i min spellista på spotify och kolla vilka godingar man hittar!
Den här låten väcker minnen från Karlskrona. Minnen med Filip när vi satt och pratade på bryggan faktiskt. Mysigt.


Skummare än skummisen

Hahahah jag minns för några år sedan hade jag bränt en CD-skiva som jag tänkte ha och lyssna på i bilen på väg till träningarna då jag lirade i AIK och hade längre att åka, satte på denna och hade väl medelhög volym och det mest chockande jag varit med om hände. Pappa vrider upp volymen till nästan max och diggar somfan. hahah. Satt bara och kollade på honom och han bara "vaa va äre?"


Skummisen

Jag skrev nyss ner allt och det tog pisslång tid och det försvann av ngn idiotisk anledning så jag får väl skriva om då!!!!!!!!!!! Lack somfan men aja.
Iaf, här kommer berättelsen om skummisen:


Det är en av mina grannar och jag kan inte peka på hans ålder men för nåt år sedan var han 33 barre sa mamma så han är väl 35 barre nu kanske. Han klär sig helt i kulören svart och är allmänt konstig. Han har alltid en svart keps, svart north face jacka eller en svart t-shirt och växlar mellan ett par svarta jeans och ett par svarta shorts och han har tillochmed svarta skor och svart skägg och kan lätt förväxlas med en riktigt farlig person. Han har när jag och min lillasyster oskyldigt studsat studsmatta spottat mot oss ca en meter ifrån, okej normalt beteende? Han vände sig om när man går förbi tills han bryter nacken ungefär. Han tror att han är en uggla fast han inte är det ;pPPpPpp Finns flera som kan intyga det, bland annat nicklas som har sett honom. Grannar har berättat att han gömmer sig på VÅR tomt på nätterna (vi har lite av en skog på vår tomt som är perfekt för läskiga skummisar att gömma sig på) och skrämmer folk som går på nattpromenad med sina hundar. Äckliga människa, helt ärligt.
Min brors vän (som är en av våra grannar) har även berättat att en kväll när familjen satt och tittade på tv i sitt vardagsrum så stod det någon utanför och lös med en sån där röd laserpekare in i vardagsrummet på de som satt där och på tv och de tyckte att det var obehagligt så pappan i familjen sprang ut för att jaga den lilla skitungen de trodde det var men det visade sig vara skummisen som än inte hade fått namnet skummis men någon annat namn lär han inte äga. Skitsamma, pappan sprang efter honom tills han sprang in på VÅR tomt och gömde sig som vanligt. Hur obehagligt är inte det eller? Har hittat spritflaskor och ölburkar där? undra om det är han som festar galet där om kvällarna eller om det är ungdomar som kastar in de där, det är högst oklart! Sofia, min lillasyster har satt upp varningslappar på vår stenmur utanför där han springer in "INGA SKUMMISAR HÄR TACK" haha det tyckte jag va lite kul. Hade en kompis som sov över hos mig vid namn Caroline och vi gick ut mitt i natten för att studsa lite studsmatta och såklart ska inte skummisen lämna oss ifred utan han ska cykla förbi med en svart cykel (haha skoja) Men med en knarrig cykel som gnäller somfaaan och kollar somvanligt tills han nästan ramlar av cykeln. Jag bestämde mig för att inte berätta för Carro om honom för att inte skrämma upp henne ända tills hon sa "ELLEN HANS CYKEL SLUTADE LÅTA PRECIS RUNT HÖRNET". Då hade han alltså stannat där för att gå in på min tomt och jag skojar inte, jag blev livrädd och berättade för Carro om honom så hon blev så rädd att hon kollade åt ett håll och sprang åt ett annat så det slutade med att hon ramlade ner för studsmattan med huvudet före, haha. (ingen skada skedd) Och fan vad vi garvade samtidigt som vi sprang in livrädda och vi skulle sova i källaren hos mig, minns att ingen kunde sova iaf för vi har fönster i markhöjd och såg allt som hände utanför och vi var otroligt rädda, iaf hon haha.

HAHAHAH


Hittade den på djamilas blogg ahahhahah

Pluggdag

Idag är jag hemma från da school. Pallade inte gå helt enkelt. Dessutom har jag 2 prov imorn och spinning ikv så jag hade knappt hunnit plugga om jag hade gått till skuuulan.
Ikväll eller bara lite senare ska jag berätta om skummisen, det har jag glömt. Han är läskig och jag är rädd för honom. Fortsättning följer....
NU ska jag krubba sen plugga, haha. Pusssss
Jag vill vara liten igen för vem fan hade problem då? Det fanns inga problem och man hade roligt va fan man än gjorde. Underbart.

Kvällsfika

Jag och Daniella hade bestämt mötesplats vis slussen och hennes buss gick från hotellet dirr till slussen så allt var enkelt tänkte jag. Jag kom fram först och hon ringde mig när hon kom fram så sa jag aah men vi träffas vid katarinahissen, det blir enklast. (om ngn efterbliven inte vet så ligger den mitt vid slussen och är skitstor) Så hittade såklart inte Daniella sit och hon kunde inte förklara vart hon var, sämst som vanligt. Så frågade hon ngn "Ursäkta vet du vart katarinahissen ligger?" Seriöst personen måste typ trott att Daniella va en inavel när hon står vid slussen och frågar det, aja. PINSAMT.
Vi begav oss iaf till götgatan till ett jättemysigt café som hette muggen. Där jobbade förövrigt världens kanske snyggaste kille men det är en annan sak. Jag beställde en chailatte och daniella el vanlig latte. De kostade lika mkt men min va typ 3 ggr så stor, lite kul sådär. Först höll jag på att skämma ut mig när han frågade om jag ville ha svart chai el rött chai, ja ba öööööööööööh. så tog han fram massa saker så jag fick lukta och sådär, så bestämde jag mig för de röda och han sa att jag kunde få ngt annat om jag inte var nöjd. Jag hade tänkt mig att det var som på espresso house el waynes coffée men icke. Det smakade ingening. Så jag bestämde mig för att gå tillbaka och fråga om han kunde lägga i ngt så det smakade ngt för det gjorde verkligen inte det. (jag hade bara tagit ngn klunk) Då sa han att jag kunde få vad jag ville så jag fick byta till en skitsur smoothie, hehe.
Jag fick så otroligt dåliga bilder från igår för människan vägrar ju vara med på foto...
Jag spyr lite på bilderna faktiskt.

Bråttom!

Daniella is in town för att hon och hennes vänner vann bästa uf el va fan man säger så jag ska åka in till stan nu och träffa henne! Bilder kommer sen pusssssssssssssssss

Kina

Fick flashbacks från underbara oförglömliga Kina. Jag önska vi kunde få uppleva det igen. Kom att tänka på när vi var på ett universitet i Peking där ungdomarna studerade svenska. De kunde prata bra svenska och de lät liksom inte som "invandrarsvenska" om ni fattar, det va liksom inte "svenska tjejer tittar bra ut" som nån i botkyrka hade sagt, haha. De ungdomarna hade alltså läst svenska i fyra ynka månader. Vi var tvungna att umgås med dem ett tag efter att de hade presenterat sig och vi berättat om Sverige och våra traditioner. Det kändes otroligt att kommunicera med dem på något sätt. Man kände ju att det var människor från andra sidan jorden som läste vårt språk och kunde göra sig förstådda riktigt bra. Kan inte beskriva känslan men alla (iaf alla tillfrågade) i klassen tyckte att det var det bästa besöket vi gjorde. Jag och två till tjejer i klassen pratade med två tjejer och det var riktigt roligt och spännande när de berättade hur de levde och så. (Kina är otroligt annorlunda på alla sätt) Och sen innan vi skulle gå, ville de tjejerna och en kille sjunga en sång för oss. Låten hade de på sin mobil och de hade fått lära sig sjunga den i skolan på svenska och hade man blundat hade man trott att det var en svensk som sjöng. Vi hade svårt att hålla inne tårarna ska jag säga, de sjöng så otroligt fint och med ett sånt engagemang.
Här är låten


...

Lev för det du har, ge inte upp för det du saknar.
Så jävla bra uttryck.

Denim-denim


Tattooo

Gammal goding! Hemma igen och jag är på fett bra humör idag. Snackade med en vän som heter Tomas som tillhörde ett gäng jag och Daniella träffade på öland för kanske 2 somrar sen? Dunno. Men han har också tatuering på revbenet och han har taggat upp mig somfan för det är fan nära nu. På onsdag! Typ 3 dagar!:O Ohhh myy! Har varit så otroligt rädd för smärtan att jag nästan funderat på att banga men jag har gjort iaf en förjävlig piercing och jag frågade tatueraren om han fick välja mellan att pierca sig el tatuera sig på revbenet där han själv hade en tattoo och då sa han tatuera sig, lätt. (att det va värre/obehagligare med piercing) Aha tänkte jag för han lär ju inte ha en piercing på samma ställe som jag tänkte jag för han hade i hela ansiktet så då blev jag fan lugn. Det här blir nog ballt. Lite udda ändå. Ah men jag är dödstaggad.

Fysträning

Nu sitter jag och borstar tänderna för jag ska på fysträning nu i  simhallen, vattengympa som vanligt!
Bråttoooooooooooooom!

Hörs sen!

Sjukt skön snubbe

Bruden i bakgrundens lama häxgarv...Hon skrattar likadant hela tiden jag stööööör mig!!!!!

Sis

Nu ska jag umgås det sista av kvällen med min underbaraste lillasyster som ville pigga upp mig lite och det lyckades hon med faktiskt. Love you!

Dagens

Tänkte göra så allt det tråkiga känns roligare med en skum "dagens" men det gick inte.
Ni ser ju hur täskig jag är på att stå på händer, jag va grym en gång i tiden då stod vi typ 5 pers på varandra. Låter skumt men whatevah.
Tröjan åkte upp vad jag än gjorde och mina ben ser sjukt krokiga ut och allt ser fucked up ut men skitsamma,
ALLT ÄR FUCKED UP.

Dagens inspiration


Det

...är nu man inser vilka som verkligen betyder något.

Jag kanske borde äta något idag. Neej jag vill inte.

Om gud vill och vädret tillåter


Ingen blogglust

Just nu känner jag inte för att blogga men vi får se hur jag känner sen eller imorn.

:/

Vänner är till för att stötta och finnas till hands, inte göra saker värre.


8 Maj

Jag vaknade precis. Igår var jag så trött så jag la mig tidigt för att vila men jag vaknade runt halv elva och va skittrött så jag gick och la mig typ dirr och så vaknade jag kl 8 imorse. Sjukt ovärt, så jävla tråkigt. Ensam hemma och allt. Mamma och pappa är med sofia på fotbollsmatch och jonas är oskön och köar till idol och slaggade ute inatt:S Jag har inte en aning om vad jag ska göra idag men mamma sa att vi kunde designa studentklänningen idag iaf. Måste skriva inbjudningskort till min studentmottagning också, holyy shiiiiitt!

En ful bild som blev jätteljus:S

Ursäkta

Men vem fan mår bra egentligen?

Inspiration


Man kan bara drömma nu


Friday's

Lisa fular sig lite
Vad gör Jossan?
Jossan hooka med en boyy;)
Kungsan, mys!
Friday's
Söt ellen
Snygg Lisa
Näve släpper loss
Mys
Tjejor
Sjukt god drink!

BRÅTTOM


7 Maj

Nu ska jag bege mig till skolan för att gå på en psykologilektion och sen hänga med några brudar till Friday's i stan. Vet inte hur länge jag stannar eller så. Jag ska nog ta med mig kameran iaf! Jag hade förresten nästan besöksrekord igår:O hihihihihi
GLÖM INTE ATT KÖPA BILJETT TILL MIN SKIVA! SISTA OCH BÄSTA SKIVAN! PUSSSS
Otippad frilla och hårfärg, jag vet.

Dagens

Jag var tvungen att rensa en av mina gamla byråer och då hittade jag massa skit. Bland annat gammalt smink eheh. Allt jag sminkade mig mer är gammalt. Bland annat en as bra mascara från lancome. Jag tvättade av borsten och tog mascara från en annan och den va skitbra, man fick långa och naturliga fransar av den. Ska definitivt införskaffa en lancome mascara! Tyvärr syns det ju verkligen inte på bilden men:/

Blir man inte glad av denna?


Illa

Jag blir så besviken på folks beteenden.


Jag i 2an. Visst ser jag snäll ut? Jag är fortfarande sjukt snäll ska ni veta;)

Natti

Imorn efter skolan ska vi några brudar dra in till stan och dra till fridays och typ ta en drink och chilla och sen på kvällen tror jag att jag ska träffa fannyyyyyyyyyy och vi får se vad vi hittar på!
Nu ska jag slaggaaaa! Pooossss


Mys i skogen

Hemma nu, det var bra träning och pratstund miciisss. Nu ska jag prata klart med min älskling (daniiii) sen sova!

Promenix

Efter träningen var jag slut, men nu vill käraste Micaela gå och promenera och sen springa el jogga och det är klart man ställer upp. myyysss. Hörs sen puuussssss

Telefon

Idag var folk lite nyfikna ser jag! hoho. Aja, jag kom precis hem från träningen och mamma hade lagat jättegod thaimat faktiskt:O Idag har jag gjort en god gärning, det var för dig gud (SKOJA) vi hade prov i kristendomen idag nämligen...
Posear lite när jag pratar med broooooooor<3

Rävhuvve

Lite skumt att det ligger ett rävhuvve på min byrå. hahahhah fan vad äckligt jag måste ta bort det!! hahahah.

Och förresten ska det inte ligga ett upp och ner vänt foto för det ska inte ligga något alls där.

6 Maj

Kom precis hem, halvslaggade lite i solen innan jag gick in. Vi hade prov idag och det gick bra! Sen så kollade vi på en film på psykologin som jag tyckte va hemsk. Vet inte vad den hette men kanske James Jones el nåt sånt? Hemsk iaf. Som sagt. Träning om typ en timme och sen ska jag softa och sova. Har helg nu förresten, el egentligen en lektion imorn men palla. Ingen kmr ändå gå på den. HEEEEEELG.

Haha, jag och Lisa på valborg.

Your love


Idag börjar mitt nya liv

Ingen ska ta lycka ifrån mig. Jag ska alltid vara såhär glad.

YOU CAN'T BE ME

Idag går jag chillat somfan. Inget smink och har inte rört frillan. Har samma som jag hade när jag vaknade, hähä. Har sovmärken över hela ansiktet och kroppen, hoppas iaf dom i ansiktet hinner försvinna innan jag kmr till skolan hahaha.
Hittade mina gamla jeans också, eller dom är inte gamla men jag hade glömt bort dom för dom har legat längst in i jeanslådan och den vågar jag inte öppna för då kan jag inte stänga den typ. Undrar om jag växt ut ngt? hmm. Hatar jeans iaf:P

Natti

Sova tidigt ikväll! Godnatt!
Gammal!

Wild fox


Sleepyhead


HM

Sötnosen från HM

Inte varje dag

Jag tror...jag har en reeeeeeeeeeeev bakom örat
Undra vad jag har gjort nu. En räv har man inte bakom örat varje dag!

Pyssla lite

Pluggpaus! Om ni känner som jag, att det är tomt i plånkan (hoho) men ni vill ändå ha massa nytt hela tiden? Jag är galen i magkorta kläder och kommer använda det somfan i sommar hoppas jag på iaf. Hittade två halvruttna linnen i garderoben, ett från gina och ett från twist&tango och så fick jag tag i en sax och klippte lite.
FÖRE
EFTER

Valde att göra en brosch till den gråa så att det inte skulle vara så tråkig!


Den är mycket finare IRL, så himla fin rosa färg! Älskar det tyget. Har sytt flera linnen i det!

Random

1. Några elever försökte förvandla mig till en liten muf-medlem, uhhh läskigt. Nej tack.
2. Jag somnade i solen (OCH JAG FICK FÄRG)
3. EN VECKA KVAR TILL TATUERINGEN! Jag har printat ut exakta storleken av tatueringen = STOR=HJEEELP.
4. Nu ska jag plugga, åter kloggen åtte
5. Det var allt för mig, godkväll!

Pluggdag typ

Tjeeeeenare mannen! Hemma nu efter ett prov i internationella relationer, det gick helt okej, två analysfrågor och jag blev nästan klar, vi får nämligen fortsätta på det nästa vecka så det känns skönt! Har prov imorn också som jag verkligen måste plugga till, igår blev det inget plugg nämligen, läste lite och chillade MYCKET men vi får se hur det går idag, kommer alltid på tusen saker som är viktigare än att plugga. Min lärare frågade mig om jag skolkade i måndags så sa jag "nej" så gjorde jag det ;PppPppP. Känns illa men jag behövde sova kan jag tala om! Ikväll måste jag skippa träningen så det blir att sova tidigt. Har tokigt mycket träningsvärk i benen efter gårdagens benfys. 20x3 benböj så att man nästan nuddar röven i marken...sen 12x3 90graders benböj med tyngre vikt och sen skulle vi göra "borrzowhopp" fast utan hopp med stång (men det hann vi inte hihi)...vi skulle börja med att gå utfallssteg typ 200 meter.. som en uppvärmning av musklerna efter att ha sprungit en bra bit. Därefter 1,5 timmes ispass, GREAT BANANA. Något död i benen plus att en ryggkota har svullnat på pga stången så jag har jeteont, kom och blås:(
Oj förresten kära gullungar som ska gå på min skiva, sista dagen jag har på mig att betala in pengarna är på söndag. Vill ni köpa biljett får ni kontakta mig snarast!


Dagens


Träning

Oerhört besviken. Hoppas du förstår varför.
Träning nu. Hörs efter eller imorn!

Cykelbyxorna

Inte världens snyggaste matchning, men jag kastade bara på mig ngt för att visa dom. Kommer att användas bra i sommar!

Bra skit.


4 Maj

Idag är det hets som gäller och bloggen hamnar lite åt sidan. Jag måste plugga idag innan min träning för vi har prov imorn om folkrätten och fn, två stora analysfrågor,  hjeeelp. Sen blir det 3 timmar träning! Fanny måste berätta om sin dröm som som handlar om mig som jag kommer dö av tydligen, haha! Fast det får du göra i helgen broder! Daniella måste visa mig vad hon ska tatuera på lördag!:O (säger detta för att komma ihåg det själv) Ahhh shit jag måste gitta nuuuu assoooo. skoja jag ska gå pusss och piiiiiizzzz

Dagens


WWB

Appropå ögon, jag kan säga att jag har fått upp ögonen för min klass mer nu på sista tiden. Jag har inte trivts så jättebra i klassen i åk 2 (ingen har varit dum) men det kändes inte rätt bara. Men nu kan jag säga att jag kommer sakna klassen som fan. Kommer kännas väldigt tomt men jag tror vi kommer att hålla ihop även efter studenten med klassträffar och sånt. Jag hoppas det iaf!

Nu är det time for the bed. Puss raringar.

Sidecut?

Meningen var att det skulle se ut som att jag hade sidecut haha. Men nej jag tror inte det. Skulle inte passa det och jag skulle inte heller få för mig att göra det för man kan ju inte ha uppsatt hår utan att det ser förjävigt ut. Älskar att ha hög toffs nämligen. Men jag såg en tjej på stan en gång och det var så brutaaaaaaaaalt snyggt på henne så jag NÄSTAN ville göra det själv. Hon var blond och hade jätte långt fint hår. Snygga piercingar till och hon hade helt vanlig klädstil, asså det var såååå snyggt. Aldrig sett ngt liknande, tkr det är random annars men DAMN! Dessutom så hade ungefär 50% av alla ungdomar jag såg i Kina sidecut, aa jag behöver inte ens kommentera det tror jag..Oj nu ska jag inte dissa sidecuts för mycket för passar man i det så är det SJUKT snyggt! Har sett en irl som VERKLIGEN passade i det hittills menmen (syftar inte på att det är fult på ngn spec så missförstå mig inte)

Ahja, kul

Spinningen gick bra, det var jobbigt somfan och det ska det vara!
Att laga mat efter gick också bra
och att duscha
men det brast när jag skulle borsta håret för när jag var färdig såg den ut såhär:
Den gick sönder + att hela mitt hår ligger i borsten! Det är det där jävla saltvattensprayet som gör mitt hår så tovigt!
Har gjort en rejäl hårinpackning nu också, känns fräscht faktiskt. Den är jättebra för slitet och skadat hår

Spinning

Hejdå mina läsare, nu ska jag träna spinning!! (med jättesnuskig röst)
Freddiefreddiefreddie vad fan vare linnea sa när hon gjorde såhär? fan jag minns inte ens sammanhanget!? fanfanfan. Minns du? Dör iaf. (hon va seriös för er som inte fattar, dessutom är så mkt roligare irl)

FAN VAD JAG ÄR SNÄLL

Bara för att jag är så snäll så ska jag bjuda på mitt specialrecept på lasagne som är hur god som helst om man lyckas som jag alltid gör, hoho! Flera har bett mig skicka receptet så jag lägger upp det här ist så får ni kopiera eller nåt!

Ingredienser
3 gula lökar
1 burk krossade tomater
5 msk tomatpure
1 tärning grönsaksbuljong
2,5 dl grädde
1 tsk salt
1 krm peppar
5 tsk basilika
5 dl keso
Lasagneplattor
Riven ost

1. Sätt på ugnen på 225 grader
2. Skölj och skiva löken. Fräs den i smör (INTE ÄCKELMARGARIN NICKE!) i en kastrull.
3. Tillsätt krossade tomater, tomatpure, grönsaksbuljong, grädde och kryddor. Låt koka i 10 min.
4. Smörj en form. Varva lasagneplattor, sås och keso i formen och avsluta med att strö över osten så det blir som ett frasigt täcke överst. Ställ den längst ner i ugnen i 30 min.

LYCKATILL!

Nytt smink!

"Om du inte är vacker så vet jag inte vad ordet betyder" är ett exempel, Okej det är fint, men biter sånt på er om jag får fråga!??! Tar ni åt er? (Daniella jag vet redan vad du skulle svarat, haha)


Jag har typ suttit och kollat på Lindas sminkvideos hela dagen (för er som inte vet är det en makeupartist) Sjukt grym sådan. Blev så sugen på att köpa riktigt bra smink! Sugen på en ny foundation som passar min hudfärg till att börja med!! Sen en transparent puder med puderpuff! Resten har jag det jag behöver tööjp
Jävlar jag har fanimej fått färg, wohooooo! Mamma bad mig laga lasagne men när jag skulle sätta igång fattades det ingredienser så jag tappade suget. Får inte tag på henne, har ringt minst 10 ggr och en gång råkade hon svara i fickan...störande.

Utbakad fläta

Det här ska jag fan lära mig! Sjukt snygg!

EN MÅNAD KVAR

IDAG är det exakt en månad kvar tills jag tar studenten! Sååååft! Solen försvann för en stund sen och då gick jag in för att käka. Det blev vårrullar och avokado med skagenröra, MUMS. Fick en daim till efterrätt också!

3 Maj

Eftersom att jag är en sån dålig människa och skolkar så tänkte jag vara duktig och plugga. Väntar på att solen ska komma fram ordentligt (för Filip, jag hörde att du solade hela dagen igår, fööööckk) Nu ska jag fan ligga ute på studsmattan och sola, huuuur härligt som helst I can tell yaaaaa

Dagens

Idag klädde jag ut mig till militär typ. Japp! Iaf så bestämde jag mig lite senare för att skita i skolan och gå och lägga mig och fyfan vad jag gjorde rätt i det, sova ut var det bästa. Förra måndagen var vi bara 5 st på lektionen och vi skrev bilddikter och så sa hon att vi skulle fortsätta med det även idag så nej, min blev en bild på chengyu med text runt, haha! (skrev om Kina) det här med dikter..hmm..njaaae..inte min grej. Sen efter svenskan skulle vi bara ha engelska och det är mitt hatämne. Fast hur kan man vara dålig på engelska egentligen? Det är mitt sääämsta ämne. fyyyyy.

Sov gott

Godnatt alla fina.

Gammalt

HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH finner inga ord.
hahahahah söööööööt. Ser helt high ut
HAHHAHAHAHAHHHHAHAHH DETTA ÄR MIN BROR HAHAHAHHAHAH

Studsmattan

Oj mami kom med på bilden, hoppsan! Vad ska hon göra uppe i garaget då?...
Aja det jag ville säga var att min bror och hans polare har varit duktiga och satt upp studsmattan idag så det ser ut som att jag ska ut och hoppa när sosso_marsvin kommer hem vilket är NUUU!!!!
Sen om en timme eller 1,5 ska jag kolla på Wallander - Vålnaden. Tankade den igår för att se den men det blev ju icke av så det får bli kvällens njutning! Sen ska jag fan sova hårt!

Inspiration


Forever


Paus

Nej förfan nu ska jag inte sitta inne mer! Känner mig som en liten äcklig eremit som bara sitter i mitt rum! Usch nej fyfan. Hejdå! Puuuussssssssssssssss

Clothes

Jag hade tråkigt så jag testade lite kläder.
Okej jag orkar fan inte kolla igenom alla bilder så det blir inga fler.

Lugn musik..

Nu känner jag att jag behöver lugna ner mig efter 2 timmar med electro som jag har pumpat på högsta volym i mina hörlurar och headbangat, typ. Ajjeeee. Nu blir det lugnare.
Asså jag känner att "fan söndag är ju en pluggdag" men såfan heller. Det har inte blivit det på hur länge som helst. Jag säger att jag ska plugga men det blir inte av och jag kommer aldrig igång för jag är såååå trött!
Nu vet jag vad jag ska göra!
Sådär blir det när man lyssnar på DÖDSelectro, typ.

Galen

Åt precis grillad fläskfilé för andra gången denna helgen! haha. Till efterrätt gjorde jag en jordgubbsmilkshake. Så jävla goooooooooooood! Jag funderar på att bara komma på något sjukt onödigt jag kan göra ist för att plugga, typ städa? det är fan roligare.
ÅÅHHHH JAG FÅR FAN LITEN SKVETT DAMP NU IGEN, ADHD ANFALL!!! FAAAN JAG PALLAR INTE MED SKOLAN JUST NU, ÖVERDRIVERRRRR  INTÄÄÄÄÄÄ.
Jag känner mig galen. Typ såhär galen
Har ni dålig ljudanläggning ska ni fan inte lyssna. Rekommenderas inte för girls.
Förstår ni hur störd jag är när jag säger att jag får gåshud och NJUTER till detta?...

Stilrent


2 Maj

Idag var passet betydligt jobbigare än förra gången men det kan iof bero på att tekniken var lite knackig första gången! Jag är besviken och på dåligt humör så vi får se vad jag gör av denna dagen. Vi ska grilla nu iaf och sitta och käka ute i växthuset, det blir nog myspys!

Vattengympa

Nuuuuuuuu jävlar här ska det badas! jobbitttt men kuuul. Är hemma snart igen om jag inte tar mig en låååååååååång basturunda! Jag och mami måste köpa tyg till min studentklänning också! Räknade precis ut att det är 22 dagar kvar om man inte räknar med helger eller studiedagar om det kmr några? SOOOOFT. AJA PIIIIZZZZ

Troget fan av Eminem


Trött

Jag är så himla trött, inte bakis utan bara trött och seg efter igår så jag stannar hemma ikväll och det ska bli jätteskönt. Orkar inte ens träffa någon för att chilla! Ska upp tidigt imorn och bada, har fys i vattnet som förra veckan. Djupvattengympa med vikter.
Jag ska för första gången på över en månad käka chips ikväll tror jag. Lantchips med gräddfil är fanimej inte fel!
Här är förresten ett tydligt bevis på att mina ögon är gröna. Ögonfransarna är inte äkta däremot. I wish.

Dagens inspiration


Hoppsan!

OJ jag märkte när jag satt och kollade på naveln att en plupp försvann igår typ? Så jag fick ta en från en annan tungpiecing, haha. Har steriliserat precis alla mina piercings idag. Bra gjort. Men läskigt att den bara åker av? och hur fan kunde själva piercingen sitta kvar? MYSTERIUM.

Frågor

År 2009 så..

Vilken klass gick du i - 2an
Vad hade du för hårfärg - Brunt
Hur lång var du - 1,75?
vem var du kär i - Nickiii
Hade du nån Pojk/flickvän - Ja
Vad brukade du göra på fritiden - Inget speciellt, det jag gör nu...
Vilka umgicks du med - Samma som nu typ?
Var allt Bättre då - Man kan inte jämföra olika tidsperioder, det är alltid olika
Skulle du vilja gå tbx dit - nee el?
Har du förändrats - Ingen aning

Nu:
Vilken klass går du i -
3an
Vad har du för hårfärg - Brunt
Hur lång är du? - 1,75 cm
Vem är du kär i - Nicklas
Har du nån Pojk/flickvän - Japp
Vad brukar du göra på fritiden - Träna
Vilka umgås du med - Olika
Hur ser du ut - Jag är brunett och lång tyyyyp:P

Har du:
Kysst någon -
Absolut! Jag älskar att kyssas
sovit brevid någon med samma kön - Ja!
sovit brevid nån med motsatt kön - Ja!
slagit ner nån - Nej, inte slagit ner, men en rak höger...
Ljugit för en bra vän - Ja, tyvärr
Svikit någon - Ja, och blivit sviken.

Vem:
Skrev du senast till på msn -
Filip, tror jag!
Kramade du senast - Mami imorse
sov du hos senast - Nicke ?
Vill du vara just nu - Mig själv! Varför skulle jag vilja vara någon annan..
Ringde dig senast - Daniella!

Vad:
Drack du senast -
Cider, cactus/lime
Köpte du senast - Maten till valborg
Gjorde du igår -
Jag var hos Viktor sen tegel
ska du göra imorn - Inget planerat än!
Vill du göra just nu- Chilla galet!
Åt du senast - Scones och fruktsallad
Är närmast dig som är rosa - mitt nagellack


Kärlek :
Du är kär nu -
Ja
Du har sårat nån så den började gråta - Ja, nickiiii hihih fast inte sårat? det var en annan anledning. mysigt var det (sorryyy nickii)
Nån har sårat dig så du börjat gråta - Ja

Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra -
Hmm.. det har jag väl men jag kan inte komma på ngt..?
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra - Ja.
Jag har smugut ut utan lov - Haha nej
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är - Nej det tror jag inte
Jag har en hemlighet som ingen vet om - Nej typ inte!
Jag har fuskat i ett spel - Faktiskt hihihi i monopol
jag har struntat i ett prov - Ja förfan

Dåliga Tider: 
Jag har skadat mig sjäv - ?

Jag har druckit alkohol - Ja.
Jag har tagit medecier mot drepression - Nej
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det - Ja
Jag har vaknat gråtande - Nej
Jag har somnat gråtande - Ja

DÖDEN:
Jag hatar begravningar -
När jag var liten så jag minns inte..
Jag har sett någon dö - Nej
Någon du Har känt som nyligen som dött - Ja..

1 Maj

Morsning korsningggggg!
Jag har sååå mycket att göra och jag orkar med --> <-- mycket känner jag.
Hmmmm jag vill syyyyyy!

Knackelibang

Åh mamma lagade världens godaste frukost idag! Scones med fruktsallad!!!!!!!!!!!!
När man ska välja nagellack, då gör man såhär! Blir nog det blåa trots allt!

Grillkväll

Leo, Jossan och jag, dreeeeegggg
Jossan!
Lisa och Mogge
Jag tyckte det va jättetrevligt igår och vår mat var underbar. Vi (eller en tjej i klassen) hade fixat fläskfilé, pommes och bea till 6 av oss och det kostade oss 20kr styck, HEEEEEELT OKEJ! Det var hur gott som helst! Sen drog vi vidare till tegel allihopa och jag hade kul även där, men det blev för mycket dans så jag blev helt trött efter några timmar så min underbara mami kom och hämtade mig!

RSS 2.0