Lite bajs

2010-05-17 @ 21:06:05

Nu är jag hemma och jag svettades som aldrig förr på spinningen! Sjukt jobbigt! Blev hetsad att gå på skiva imorn och jag blev fett taggad men jag har inte pengar till det eftersom jag inte har något sommarjobb heller, men vi får se hur snäll mamma är den här gången..Skorporna börjar lossna nu från tatueringen och den är typ GRÅ!?!?
Har precis tagit en skön dusch med ordentlig rakning och hårinpackning, nu måste jag skärpa mig med det där! Skickade för ca 2 min sen in mina två orgle arbeten och det känns jätteskönt!
Räkan och hennes bror kom precis inspringande i mitt rum från ingenstans. Fan vad rädd jag blev! Satt naken men som tur hade jag en handduk på mig iaf! Och mitt hår var heeelt slickat, haha.

Kommentarer
Postat av: jemps

hahaha, du är så jävla rolig!

tatueringen kommer bli lite gråare i och med att den gått in i huden mera(skorpan är svart för att halva bläcket är typ utanför) ha bara på massa solskyddsfaktor när du solar så håller den sig mer "svart" längre ;)

2010-05-18 @ 13:14:52
URL: http://whenloveandhatecollide.blogg.se/
Postat av: Ellen

hahaha! men fan dååå:( aa jooo bara det att jag inte får sola på hela sommaren, great!;) ehehe men jag får smygsola lite med hög solskyddsfaktor som du säger:)

2010-05-18 @ 13:24:37
URL: http://mswestin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0