flyttar bloggen

Vill passa på att tacka för mig och lämna blogg.se för att flytta till http://ellenwestin.modegallerian.se/. Vi ses där!

kvällen spenderas med love


plastic

Ville testa hur jag gör en plast plånka med dragkedja..den blev ok..Detta var bara ett test. Tänkte göra en partyväska i samma plast.

10.57

såhär ligger jag nu..fast i sängen. Är fortfarande bakis. Måste ha blivit alkoholförgiftad eller något. Jag som ska jobba idag, förjävligt.

okej..

Godmorgon! hehe. Första bilden är jag dyng på. Minns inte ens att den knäpptes.
Gårkvällen spenderades på vipen inne på collage med snyggingarna carro och naima. Gratis dricka resulterade i förlorat minne. De sista timmarna finns inte i mitt huvud, har ingen aning om hur jag tog mig därifrån eller hur jag lyckades vakna upp i philip's soffa med sminket i hela käften. Jag tar nämligen alltid bort mitt smink, hur full jag än är. Jag spydde som ett as i morse och till och med på vägen hem från stan. Grisigt somfan. Har aldrig någonsin mått såhär dåligt efter en utekväll. Sitter framför datan nu och känner att jag kan lägga en puke på tangentbordet när som. Min man vill komma och ta hand om mig så han är påväg. Har inte varit kapabel till att ses förens nu. Är knappt kapabel fortfarande men aja..vi hörs nog mer imorn för nu kan min datorskärm lätt förknippas med en karusell. Det snurrar något fruktandsvärt. Tja

partynight

shorts - levis, linne - monki, skor - hm, väska - mammas
Nu ska jag och carro dra till östermalm och föra och sen dra till collage. Kanske ses där.

favorit?

tankarna går till de drabbade och anhöriga i norge <3

sweet

Hittade en söt liten väska i mammas garderob. Den kommer jag kanske att inviga ikväll!

topp till tå

Såhär såg jag ut igår. Först var vi på the soup bar och sen drog vi till amba. linnet är från ginatricot, skorna från hm, shortsen från levis samt jacka från dobber.
Igår innan jag drog ut så spökade det satan i mitt rum. jag satt och skakade på bussen/tuben hela vägen in till stan för jag va så rädd. Det har spökat i vårt hus ända sen vi flyttade in men dom försvann men nu verkar det kommit tillbaka. Jag satt själv på mitt rum vid datan och lyssnade på musik genom mobilen som va kopplad med en aux sladd till stereon och då är stereon inställd på aux men helt plötsligt skiftade den till radio och det sprakade skitmkt och dom babblade om det som hänt i oslo, typ p3 tror jag den bytte till. Jag har aldrig någonsin lyssnat på p3 på min radio....sätter man på min radio så sätts radio 107,5 på automatiskt..i vanliga fall...

22

Tjenarehhh. Nu har jag jobbat klart för idag. Skönt. Fast jag börjar inte förens på måndag, då blir det 4 dagar i veckan i 3 veckor. För mig känns det lagom för jag är så lat. Jobbade 4 dagar förra månaden och får 4 lök så det är chill, haha. Men jag hoppas på att få jobba kvar till höst. Nu har jag handlat lite krubb till mig själv eftersom jag är ensam hemma. Tänkte faktiskt inte vara det mer än några timmar för jag ska ut ikväll. Det blir ambassadeur. Ska ut imorn så jag ska bara ut och dansa ikväll och kör nyktert.
Juste, på tisdag kommer bloggen att flyttas för er som undrat!

american flag

/shorts gjort själv/linne hm/

Jag är på jobbet nu men jag slutar 8 så jag uppdaterar när jag kommit hem. See ya

answer

"Din blogg är en av mina favoriter, du är så sjukt snygg!
Vart får du din inspiration ifrån?"
Tack så jättemycket! kul att höra :) jag har ingen aning faktiskt. Har ingen speciell inspirationskälla men mina favvobloggar är angelicablick.se och imfancy.blogg.se! Elin kling är väl lite av en förebild också kan jag tillägga!

"hur är du som person? :)"
Svår fråga att svara på själv så jag lät henke skriva lite kortfattat. "Ellen är envis och ganska blyg. Hon är glad och omtänksam men kan vara hård och aggressiv. Hon är extremt utseende fixerad det kan ta en timme för henne att bli klar när man ska åka och handla (sjukt lång tid för en kille). Hon är inte så tjejig av sig, det beror nog på hockeyn. hon är en pojkflicka hon pruttar rapar och gillar snus."

"sjukt fint hår du har!"
Tack så hjärtligt!

"vilket är ditt absoluta favoritplagg? visa en bild eller förklara :)
vad vill du göra när du blir äldre? jobba med mode? :)"

måste säga att det är mina ljusbåa höga jeansshorts. Sjukt grymma! jaa jag vill nog jobba med någon form av mode. Vore en dröm för det är det jag tycker är roligt men vi får se. Har inte sökt nån högskola än för jag vet inte vad jag ska plugga..hah

"Berätta 3 saker om dig själv som man inte vet:) grym blogg!!!"
1. jag är inte 100% svensk. min pappa är halvtysk.
2. jag tycker inte om choklad.
3. jag har lirat hockey i nästan 11 år. slutade i oktober men funderar på att börja igen..

"hur många läsare har du per dag? :)
sjukt bra blogg!!"
ungefär 600 unika/dag

"Snusar du? Tyckte jag läste nåt om nån snusprilla för ett tag sen..;p"
Haha. Jag snusar endel på fyllan men inget jag vill vara beroende av. Tycker bara det är sjukt nice, haha. Jag får inte snusa för min pojkvän håller på att sluta snusa så då kan jag inte göra det. Det är bra faktiskt. Annars hade jag varit beroende vid det här laget.

"ellenpelleeen päron pung! :) kan du inte göra ett sånt där hm.. hur ska jag förklara. ha typ samma klänning sen göra det till en party outfit, jobboutfit, slappisoutfit, ja du fattar?! :) älskar sånt i tidningar men jag kom ju på att jag har vänner som kan göra det for freeeeeeeee . ;) hoppas allt är bäst! kraaamiiis"
Ja gullet jag ska fixa ett sånt inlägg åt dig, hihihi. kram!

"skulle inte du byta blogg,eller fick du inget erbjudande om det? :)
dina modemåsten i höst?"
Ja, jag ska byta blogg. Kul att du frågade för det är lika rörigt för mig som för er men nu håller dom på iaf. Tror den är klar snart men det verkar vara mycket jobb men snart så!
Alltså jag följer inte modet så strikt utan har på mig det jag själv gillar...har inte koll på höstens mode just nu så det får vi se sen!

"Kan du berätta hur du sminkar dig och vad du använder för smink? :)"
Jo jag ska försöka fixa ett sånt inlägg! :) menar du vardags?

"Hej, bästa bloggen!
Kan inte du göra lite mer video inlägg? Om hur du tex. sminkar dej eller fixar håret eller bara något roligt? :)"
Videoinlägg vet jag inte..vi får se. Är rädd för det, haha. Nejmen jag tycker det är jättejobbigt men kanske i framtiden;)

sandhamn

Här har ni några bilder från sandhamn. Jag ska svara på era frågor ikväll eller imorn men jag hinner inte just nu!

questions?

Jag har inte mer bloggmaterial just nu så vi kör en kort frågestund. Tänker mig 5-10 frågor. Go!

yellow

/linne hm/shorts cut offs/boots dinsko/hatt bikbok/poncho bikbok/

dreamcatcher

Snygga örhängen från hm! Kostar 79kr om jag inte minns fel!

Nu är vi tillbaka i båten igen. Vi har precis badat och bastat. HUUUUUUR skönt som helst! Nu tänkte vi kolla på nåt kul och käka lite gott! Imorn tar jag 17.00 båten härifrån och är hemma vid halv 7 tiden. Later loves

dubbel

Vi vaknade vid tiotiden och sedan åkte vi över till Sandhamn med passbåten. Vi sover nämligen på ön bredvid eftersom det är så mkt liv på nätterna så att man knappt kan sova. Väl framme drog vi direkt till trouville som stranden heter. Det har varit härligt väder så vi har solat och badat. Nu är vi tillbaka i båten igen för att luncha men sen åker vi förmodligen tillbaka och kanske käkar middag. Ikväll ska vi bada och basta.

more from rhodos


inspo.

Hej alla där! Vi har kastat i land på Sandhamn och precis käkat grillat som JAG ensam satt och grillade i minst en timme men ändå så var det inte tråkigt utan jävligt härligt att sitta på klipporna vid solnedgången och höra skratt och måsar! Hoppas allt är great där hemma! Nu ska hela familjen kolla lite på ett avsnitt av morden i midsommer som vi missat! Hörs later on. Poss

dervish

/shorts levis/topp ginatricot/kofta monki/boots dinsko/

miss it

/skjorta ginatricot/shorts levis/topp ginatricot/
Tjena! Nu har vi precis lagt till vid grinda för att laga lunch. Jag fick agera kapten här på båten. Jävligt kul faktiskt! Bra vind idag iaf och riktigt fränt väder! Har bestämt mig för att lära mig så jag kan åka ut själv med polare, vore hur soft som helst. Tyvärr så kan jag inte lägga in bilder så ni får nöja er med andra sålänge men jag kommer att skriva om vad vi gör etc.

hair q's

"Sett att du har lite mer typ vågigt/hippie/beachsvall-vågor i håret på de senaste bilderna, hur gör du det? skitsnyggttttt"
Tack så mycket..jag försöker iaf, haha! Tycker dock inte att jag lyckas alls men jag använder min locktång och plattång och gör lite slarviga lockar så att det inte blir en riktigt lock utan bara lite vågigt typ. Sen saltvattenspray och rufsar till det lite bara. Har inget speciellt knep!

"Var rödhårig innan (som du), färgade det brunt. Ditt hår ser otroligt snyggt ut nu, lite sådär rött brunt, vill ha tillbaka det röda i mitt hår, fast inte ha det så mörkt. Vad har du lagt i för färg?"
Tack så jättemycket! jag använde mig av färgen på bilden, 2 paket och hade i den alldeles för länge för att få bort det röda i mitt hår men det funkade inte och jag är rätt nöjd med att vara rödbrun ändå. Gillar det faktiskt även om jag gillade mitt helröda mer men det är en annan sak. Jag vet inte hur du ska få tillbaka det röda i håret om du nu har brunt hår..du får fråga en specialist. Vet att färgen mahogny är rödbrun iaf! Det finns i samma serie som den jag köpte!

muvspuvs

Kvällen innan jag åker till sandhamn spenderas självklart med min bättre hälft.

nytt in

/solisar ur och penn/tröja hm/skor hm/

Kom precis hem från täbban. Fick med mig det ni ser på bilderna förutom shortsen dårå. Och skorna men det är inte förens nu jag kan använda dom så dom räknas till nytt! Vi köpte även en ipad och mobilt bredband så jag kan blogga t.ex på båten! Sjukt nice! Vi åker imorn och kommer hem på fredag och då jag ska jobba på eftermiddagen!


vad vill ni se mer av?



/tröja mammas gamla/boots dinsko/väska 2hand/

Nu ska jag och syrran till täbban. Jag ska gå till hm och larma av skorna jag köpte..haha. Vi ska förmodligen åka ut med båten idag och blir borta några dagar så jag måste förbereda lite inlägg till er sen. Vad vill ni läsa medans jag är borta?

på jakt

Eftersom jag är så skev i huvudet att jag inte köpte världens snyggaste fransjacka på topshop för 2400 SEK som nu är slut är jag ute efter den perfekta. Jag hoppas den kommer in på hemsidan för den var så jääääävla snygg. Men här är några bilder jag hittade på google.

boy

Hej där! Jag har precis tagit mig min första dusch i nya ångbastun! Ena badrummet var renoverat och klart när jag kom hem från öregrund. Det blev riktigt fräscht tycker jag! Jag och min syster tänkte dra iväg på en löprunda tidigare men jag har hostat och har haft ont i halsen hela veckan så vi sket i det och bestämde oss för att spela in en liten video till er med lite enkla övningar man kan göra själv men såklart så regnade det när vi kom ut. Suck och stön. Aja, just nu sitter jag bara och kollar på gamla bilder men tyvärr så är det nåt fel på blogg.se så det går inte att ladda upp..wellllllllllllll, godnatt då. Okej, jätteöverdrivet att skriva godnatt halv 10. Men om nån timme så ligger jag nog i fosterställning i min sköna säng! Sweet dreams.

turn around feel the sound


juste

Ja juste. Jag har glömt att berätta att jag finns på weheartit. Skapade ett konto för inte så längesen och jag heter mswestin. Tar ni bilder därifrån som jag sett folk göra tack vare er läsare som länkar så får ni gärna länka till min blogg. A tänkte mest säga det. Hejhej

insidious

Tja! nyligen hemkommen då! Det blir återigen jobbigt att komma igång med bloggen efter en vecka utan och när jag dessutom inte har något material alls. Har varit så himla trött där borta så det inte finns..en teori är luftombytet men skitsamma vad det är. Jag lyckades somna med henkes underläpp i min mun, haha! På rikigt alltså. Aja. Igår natt kollade vi på insidious som kan vara den bästa skräckfilmen jag sett (har inte sett så många) men den fick 7.0 på imdb så det är bra betyg. Den var sjukligt läskig. Vi var så jävla rädda när vi hade sett den så vi kunde inte sova själva i vår lilla stuga utan var tvungna att gå upp till huset. Men se den!
Älskar mina nya kängor förövrigt!

lör

Tja! Nu är det sista dagen här i öregrund med min käraste. Vi har haft det underbart! Det har varit fint väder men igår regnade det. Vi har bara tagit det lugnt, åkt båt gått på stan och ätit glass. På kvällarna har vi s suttit vid vattnet på klipporna och kollat solnedgången. Så jävla underbart. Aja jag har ingenting att skriva alls men vi hörs när jag kommer hem igen. Dvs imorn någon gång. Förresten! Några har skrivit att dem har problem med bloglovin och att det inte går att följa min blogg osv, är det många av er som har problem med det? Säg till isf!

ash

Skulle inte tacka nej.

en outfit


/baddräkt hm/shorts levis/

16.44

Klänning MQ
Boots Dr Martens
Väst Gjort själv

faliraki


sambucca

/jacka gammal/linne monki/shorts cut offs/hoodieväst hm/

them boots


craving

Någonting som jag verkligen vill ha är en stråhatt/cowboyhatt. Tycker det är så jävla ballt. Letade som en tok på rhodos för det fanns asmånga men jag hittade inte den perfekta. Antingen så satt den fult på, var för dyr eller så hade den någon ful detalj. Men jag fortsätter leta. Någon som vet vart man kan hitta en?

13.47

Jacka Gammal
Boots Nilson
Jeansshorts Levis
Topp Gammal

jonas förstör

Det var anstängande ibland att försöka ta seriösa bilder när man har en lillebror som är av allra omognaste grad och vill förstöra alla..haha.

all white

Shorts Levis
Linne Ginatricot
Kavaj HM
Sandaler HM
Väska 2hand

en kväll

/shorts levis/topp hm/jacka gammal/

19.30

Idag har jag och mitt hjärta varit i täbban och detta fick jag med mig hem. Ett neongult linne och ett par minnetonkasfejk kan man säga. Från HM. Killen i kassan glömde larma av dom så jag är fett irriterad! Hah. Hittade även ett par boots som ni kommer att få se en annan dag! Det är nämligen så att jag måste ha några inlägg när jag är borta! Åker till öregrund imorn bitti med käraste och blir borta några dagar, uppemot en vecka kanske. Vi får se. Ska bli skönt i alla fall! Kommer iaf upp 2 inlägg per dag!

fringe

Boots Dr Martens
Topp Bikbok
Shorts Cut offs
Bag Old
Poncho Bikbok
Sunnies HM

mina sommarmåsten

Ett par schyssta aviators, slitna höga jeansshorts en urtvättad oversize jeansjacka, ett par boots, saltvattenspray och läppstift nude beige från viva la diva.

signar ut

Ikväll har jag förberett lite inlägg och fixat med rhodosbilderna som snart kommer upp på facebook och sedan här. Det har tagit hela kvällen.
Det är sjukt segt att komma igång och blogga när man har tagit en liten paus från den. Jag har ingen lust att blogga alls faktiskt men jag gör det av vana. Tänkte försöka bli lite bättre! Nu ska jag få mysa ändå...det trodde jag inte. Tjarrå

summer

Några sommarbilder från weheartit.
Idag har jag jobbat i 3 timmar, hälsat på farmor och farfar för att fira farmors 85-årsdag med tårta! Min älskling är på sonisphere(?) så jag är ensam ikväll! Shit jag träffade honom för några timmar sen och jag vill bara ligga i hans famn och mysa som aldrig förr. Vi har varit med varandra varje dag sen jag kom hem från rhodos.
Jag har lagat mat åt familjen (blev fan asgott) och jag känner nu att jag inte orkar dra ut men det kaaaaaaan hända att man kan få ut mig med lite tjat fast just nu lcokar bara popcorn och säcka framför tvn. Kanske testa vår nya ångbastu! Nice! Hej

pozz tjöttiz bebiz

Håret<3333333333

dagens

Shorts Levis
Tröja HM

dagens inspiration


tidsinställt

Här har ni en "gammal" outfit som jag inte lagt upp.
Byxor Gjort själv
Jacka Vinyl
Linne (som är en klänning) MQ
Skor Converse

åka båt

Nu ska jag ut och åka med segelbåten. Blir borta hela dagen förmodligen. Hörs senare! Pusss

egopic

A hej! Nu är jag hemma igen. Det var riktigt jobbigt att jobba idag. Visserligen jobbade jag 3 timmar men det kändes som 7. Nu blir det mys. Har inte varit utan min älskling i mer än 4 timmar på hela veckan, haha. Muvsigt. Imorn ska vi åka ut med båten! Juste ni måste ju få se rhodosbilderna! Shiet jag hade glömt bort det..Ska fixa det snart!

fml

Snygga väskor från urban outfitters!
Sorry för bad update men igår var jag somsagt ute och jag fick sån jävla snefylla. bärs, jack daniels och minttu shots. Stackars min pojkvän som fick ta hand om mig. Idag mår jag piss. Nu ska jag jobba..fml. Hejdo

howling for you

Helt insnöad på den här låten.
Ja, som ni ser blev det brunt. Många av er kommer även att tycka att det är trisst och det tycker även jag. Jag gillade mitt röda mer men jag orkar inte med det just nu. Kommer att färga håret rött senare. Kanske om nån månad eller lite mer men det är så otroligt svårskött. Efter rhodos såg mitt hår rent utsagt förjävligt ut så det behövdes verkligen. Dock så blev det rödbrunt nu eftersom rött är så sjukt svårt att täcka.
Ikväll ska jag till collage! Jag har på mig min nya tischa (som jag köpte igår) från urban outfitters och shorts är cut offs samt converse. Nu måste jag dra. Tja!

aviators

Lyckades hitta ett par aviators med guldbågar och grönt glas som INTE var skeva. Så jävla nöjd. Dock i8nte äkta som ni kanske förstår.

the beach party

Såhär såg jag ut på the beach party.
Shorts Levis
Top Bikbok
Shoes HM
Jacket HM

färgar håret

Jag är hos min boy och färgar håret just nu (troligtvis) vet inte eftersom detta är tidsinställt men det är planen i alla fall. Ni får väl se imorn vad det blev för färg! Vad tror ni?

brown vs red

Idag ska jag åka till stan och köpa hårfärg men inte ens jag vet om det blir brunt eller rött. Är så sjukligt trött på mitt röda men jag gillar det ändå. Well, vi får se. Jag tycker nästan att det är lite spännande, haha.

yesterday's

Jeansshorts Levis
Tröja Cubus
Jacka Dobber
Väska Alexander Wang
Boots Nilson

taggen

Jag får en hel del frågor om mitt taggörhänge om vart jag köpt den och tyvärr måste jag meddela att jag köpte den i thailand!

resan

TJA! Nu har jag sovit lite och ska skynda mig hem till min pojkvän och pussa på honom! Tänkte berätta lite om min vistelse på rhodos först!
Första dagen var vi bara nere på stranden. Elle beach tror jag den hette? Fin strand men dock stenstrand. Den låg 50 meter utanför hotellet.
Andra dagen hade jonas fått för sig att om man fortsatte gå längs hamnen så skulle man komma till en fin sandstrand så vi gick och gick och gick. Efter en timme kom vi fram till kanske rhodos sunkigaste sand/stenstrand. Vi var så jävla sura när vi kom fram. Usch. Men där hängde vi en halv dag ungefär och sen tillbaka till hotellet.
Tredje dagen hängde vi på elle beach igen fast på ett helt annat ställe. Den är sjukt stor. Juste, i vattnet var det ungefär 22grader men det gick utmärkt att bada även för en badkruka som jag. Och i luften var det 26-28 grader. Jag ljög tydligen när jag sa 35 som vår guide hade sagt till oss. På kvällen var jag med vanessa som jobbar på the beach party. Hon hittade mig kväll 2 utanför mitt hotell. Så jag hände med henne på poolparty på rhodos palace där alla gästerna bor flott somfan. Därefter tog vi en gemensam buss till paradiso beach club som var hur nice som helst. Jag har inga bilder därifrån men jag såg att kenza hade lagt upp några. Jag kan säga att nästan hela min reskassa gick åt inträde på paradiso. Där träffade jag även Wille och Gustav, sjukt.
Fjärde dagen åkte vi till faliraki och hängde på en fin sandstrand men själva området kändes för tråkigt tyckte vi så vi åkte hem dirr efter stranden.
Femte dagen åkte vi till Lindos, en känd stad som är hur vacker som helst. På vägen dit såg vi att en gammal man hade omkommit i en moppeolycka och låg död vid vägkanten. Det var sjukt hemskt att se. Dom kör som galningar på mopederna där. Fick skjuts av en kille som heter alex till poolpartyt innan the beach party och han körde i 90 hela vägen. Tror ni jag sket på mig av rädsla eller? Ja det gjorde jag. Dessutom så hade jag smink i hela käften när vi kom fram för det blåste så mkt.
Sjätte dagen hände nog det sjukaste. Vi var på väg till stranden för att bada. Utan min bror som låg hejdlöst bakis i sin säng. Vi blev haffade av en svensk som jobbade på ngt resebolag på rhodos. Hon intervjuade oss angående vistelsen och som belöning för att vi hade stått där sjukt länge och svarat på frågor fick vi en "gåva". Hon hade med sig ett stort kuvert med massa massa små kuvert innuti och vi fick ta ett varsit. Innan hade hon berättat att man kunde vinna kepsar och t-shirts bland annat och sen lite finare priser som hon inte nämnde vad det var. Så vi drog varsit kort och jag, mamma och sofia fick en tur med ett turisttåg som ändå var en bra vinst även om vi inte ville åka med det. Men däremot fick pappa en nyckel och det visade sig vara högvinsten. Hon blev helt till sig när pappa fick den. Det fanns fyra nycklar i hela kuvertet berättade hon. Varje nyckel gick till en "skatt", det man kunde vinna var antingen en mp4 spelare, en videokamera, en ipad eller en lyxhotell vistelse i en vecka i valfritt land. Hon sa att vi var tvungna att åka till deras kontor som låg 10 min bort för att lyssna på en presentation om företaget innan vi kunde ta ut vår skatt. Hon sa att det skulle ta 1,5 timme men det gick timme efter timme och tillslut kände vi nästan att vi bara ville rymma därifrån. Efter 3,5 timme var han klar med presentationen som gick ut på att vi skulle köpa resa av dom men det gjorde vi inte. Han kom med en lapp där man fick matcha sin nyckel med sin skatt och tror ni inte vi fick högsta vinsten eller? Vi valde en resa till spanien på ett femstjärnigt hotell. Alltså han visade bilder från några av deras hotell och jag kan säga att alla var helt sjuka.
Eftersom vi inte fick sola vår näst sista dag pga mötet så solade jag med sololja hela sista. Gissa om jag bränt mig? Grejen är att jag har aldrig bränt mig i hela mitt liv så jag tycker det är förjävligt.
Aja nice somfan. Nu måste jag springa till bussen.

home is wherever im with you

Kom hem nu. Vi hörs imorn dudes. posss

RSS 2.0