resan

2011-07-04 @ 12:39:00

TJA! Nu har jag sovit lite och ska skynda mig hem till min pojkvän och pussa på honom! Tänkte berätta lite om min vistelse på rhodos först!
Första dagen var vi bara nere på stranden. Elle beach tror jag den hette? Fin strand men dock stenstrand. Den låg 50 meter utanför hotellet.
Andra dagen hade jonas fått för sig att om man fortsatte gå längs hamnen så skulle man komma till en fin sandstrand så vi gick och gick och gick. Efter en timme kom vi fram till kanske rhodos sunkigaste sand/stenstrand. Vi var så jävla sura när vi kom fram. Usch. Men där hängde vi en halv dag ungefär och sen tillbaka till hotellet.
Tredje dagen hängde vi på elle beach igen fast på ett helt annat ställe. Den är sjukt stor. Juste, i vattnet var det ungefär 22grader men det gick utmärkt att bada även för en badkruka som jag. Och i luften var det 26-28 grader. Jag ljög tydligen när jag sa 35 som vår guide hade sagt till oss. På kvällen var jag med vanessa som jobbar på the beach party. Hon hittade mig kväll 2 utanför mitt hotell. Så jag hände med henne på poolparty på rhodos palace där alla gästerna bor flott somfan. Därefter tog vi en gemensam buss till paradiso beach club som var hur nice som helst. Jag har inga bilder därifrån men jag såg att kenza hade lagt upp några. Jag kan säga att nästan hela min reskassa gick åt inträde på paradiso. Där träffade jag även Wille och Gustav, sjukt.
Fjärde dagen åkte vi till faliraki och hängde på en fin sandstrand men själva området kändes för tråkigt tyckte vi så vi åkte hem dirr efter stranden.
Femte dagen åkte vi till Lindos, en känd stad som är hur vacker som helst. På vägen dit såg vi att en gammal man hade omkommit i en moppeolycka och låg död vid vägkanten. Det var sjukt hemskt att se. Dom kör som galningar på mopederna där. Fick skjuts av en kille som heter alex till poolpartyt innan the beach party och han körde i 90 hela vägen. Tror ni jag sket på mig av rädsla eller? Ja det gjorde jag. Dessutom så hade jag smink i hela käften när vi kom fram för det blåste så mkt.
Sjätte dagen hände nog det sjukaste. Vi var på väg till stranden för att bada. Utan min bror som låg hejdlöst bakis i sin säng. Vi blev haffade av en svensk som jobbade på ngt resebolag på rhodos. Hon intervjuade oss angående vistelsen och som belöning för att vi hade stått där sjukt länge och svarat på frågor fick vi en "gåva". Hon hade med sig ett stort kuvert med massa massa små kuvert innuti och vi fick ta ett varsit. Innan hade hon berättat att man kunde vinna kepsar och t-shirts bland annat och sen lite finare priser som hon inte nämnde vad det var. Så vi drog varsit kort och jag, mamma och sofia fick en tur med ett turisttåg som ändå var en bra vinst även om vi inte ville åka med det. Men däremot fick pappa en nyckel och det visade sig vara högvinsten. Hon blev helt till sig när pappa fick den. Det fanns fyra nycklar i hela kuvertet berättade hon. Varje nyckel gick till en "skatt", det man kunde vinna var antingen en mp4 spelare, en videokamera, en ipad eller en lyxhotell vistelse i en vecka i valfritt land. Hon sa att vi var tvungna att åka till deras kontor som låg 10 min bort för att lyssna på en presentation om företaget innan vi kunde ta ut vår skatt. Hon sa att det skulle ta 1,5 timme men det gick timme efter timme och tillslut kände vi nästan att vi bara ville rymma därifrån. Efter 3,5 timme var han klar med presentationen som gick ut på att vi skulle köpa resa av dom men det gjorde vi inte. Han kom med en lapp där man fick matcha sin nyckel med sin skatt och tror ni inte vi fick högsta vinsten eller? Vi valde en resa till spanien på ett femstjärnigt hotell. Alltså han visade bilder från några av deras hotell och jag kan säga att alla var helt sjuka.
Eftersom vi inte fick sola vår näst sista dag pga mötet så solade jag med sololja hela sista. Gissa om jag bränt mig? Grejen är att jag har aldrig bränt mig i hela mitt liv så jag tycker det är förjävligt.
Aja nice somfan. Nu måste jag springa till bussen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0