Chain

Jag är verkligen supernöjd med mitt hemmagjorda handsmycke! Det var dock jävligt mycket mer pilligt och komplicerat än vad jag trodde!

RED


Jag kan tänka mig att göra smycken, dessa fjädrar och sälja. Kommer att tillverka i färgerna svart, vitt och rött och sälja ett par för 100kr. Är det någon som är intresserad? Maila [email protected].
Måste säga att dom röda var JÄVLIGT fräscha.

MY BELOVED COAT




Älskar min nya coat. Hittade den idag och blev kär. Sorry nicke!

Stressad_ellen_91


Nyligen hemkommen från stan.
Eftersom jag insåg efter några timmar framför spegeln att det är snyggt med svart halsduk till min topshopjacka så lämnade jag tillbaka jackan i vad jag trodde var sista sekunden. Jag SPRAAAAAANG till Zara utan att överdriva, eftersom jag glömt ställa om klockan på mobilen. Men sen när jag insåg att det var en timme kvar tog jag det sjukt lugnt. Var asnöjd.

Dagens - 31 oktober

Harems HM
Linne Monki
Jacka Topshop
Skor Converse

nelle nitsew



Feathers

Jag vaknade ganska tidigt imorse och kunde inte somna om så jag började göra örhängen. Här är dom. Fick inspiration från item.
Glöm inte att vrida tillbaka klockan en timme!

Dom här är jag jävligt sugen på att köpa

Bobbi Bootie
Bobbi Bootie
Fan vad jag älskar att man kan göra tidsinställda inlägg på blogg.se nu!

Jumpsuit

Bilden är lånad från Carolines blogg! Fan vad snygg jumpsuit!

Well, Mr Nobody

Ikväll ska jag kolla på film med pojken. När man har långdistans så pratar man i tele när man kollar filmen och så säger man 1..2..3!!! så sätter man på filmen samtidigt, haha. Tyvärr så får man inga mjuka kyssar då och då, menmen.
Han har tjatat på mig att ladda ner en som heter mr nobody, we'll seeeeee. Lackar om den suger!! Måste knata iväg till statoil och köpa gräddfil för den är slut. Kan inte äta lantchips utan gräddfil.
Och när fan kommer min iphone!??!

Hiss eller diss?


Blev inga bra bilder eftersom min syster inte är hemma. Men den är från Zara och kostar 300kr. Den är beige.
Finns likanande på lindex också!
Har inte bestämt om jag ska behålla den eller inte eftersom det börjar bli så kallt och jag kan bara ha den till min höstjacka, vad tycker ni?

City


Var lite torr runt munnen så jag tänkte att jag skulle dra till acne och spana in dessa för att få dom lite blötare. Kan man titta på dom utan att slicka sig runt munnen? Bokstavligen.
Hade fan köpt dessa om dom inte var så höga. Använder inte det tyvärr, jag är för bekväm.
Var i stan med mami. På jakt efter en beige halsduk. Hittade en. Med luva. Söt faktiskt. Men jag vet inte om jag ska behålla den eller inte. Glömde dock köpa ögonfransböjare, hatar att jag alltid glömmer någonting!

Dagens - 30 oktober

Tisha Ginatricot
Leggings Ginatricot
Jacka Topshop
Mössa HM

Gillar bilden

Den är bara så jäva underbar. Känner mig som tjejen till vänster, haha. Det är fan typ jag och göra sådär. Kan någon jag känner intyga?

Dagens vill ha

649kr från modekungen!

ME & MY SISTER

Jag chillar ikväll med min syster. Höll på att spy innan maten så det fick bli hemmakväll idag! Välbehövligt! Tar en paus från alkoholen känner jag, ehhe.

Deux


Old question


Vad är din favoritparfym? En doft säger ändå ganska mycket om en som person! Grym blogg
Svar: Tack så mycket! Jadu, det håller jag med om! Dessa två är mina absoluta favoriter. Burberry - London och Dior - Pure Poison. Så jävla fräscha dofter så det är helt sjukt. Jag är sån som är totalallergiker mot godisparfymer. Billiga fjortisparfymer, fyfan. Detta är klass! Ni får säga vad ni vill men så är det, haha. Tyvärr är min burberry snart slut och jag har lyckats tappa bort korken, haha.

FREDAAAAAAAAAAAG

Nu är jag äntligen hemma. Drog in till stan efter jobbet för att köpa en HALSDUK och vad köper jag? Inte en halsduk iaf. Hittade underbara kläder från HM trend. En ybertajt kjol, topp och en tjocktröja. Jag vet inte om jag vågar behålla allt för det blev väldigt dyrt. Hade inte räknat med så dyra sopntanköp, aja. Skulle även köpa lite pysselsaker och när jag kom till kassan så sa hon att det kostade 300 spänn!!! Känns fett ovärt. Kan ju fan köpa billigare smycken för det var inte mycket jag köpte ändå. Små skitsaker.

Dagens - 29 oktober

Tröja HM
Leggings HM
Skor Scorett

Nellyshoes

Funderar nästan på att tjacka ett par. Asballa ju. Men jag vågar inte beställa på internet. Hatar det. (Jackan från topshop är till exempel nästan för liten egentligen. Jippi) 399kr från Nelly.com

ge mig bara

Alltså känner inte ni att ni MÅSTE ha den där ringen? Har dock ingen aning om vart den kommer ifrån!!

Whyred

Föll så jävla hårt för Klings coat och här är den. Den kostar 4000kr, är det värt det? Det kanske är för kallt för den nu..Men den är så jävla snyyyyyyyyyyyyggg!

Dagens - 28 oktober


Jag är stressad

"Symtom på stress:

Det allra viktigaste att tänka på är att varje människa upplever stress på olika sätt, därför skiljer sig symtomen också åt. Det flesta som känner sig stressade brukar märka som första signal att de sover dåligt eller är ledsna. Men som sagt, det är individuellt.

Andra symtom kan vara att man känner en trötthet som inte går att vila bort, man känner sig rastlös och har svårt att koppla av och varva ner. Man kan även känna sig irriterad, olustig, orolig, rädd, ledsen eller få ångest när man blir stressad.
Stress brukar också vara förknippat med sämre minne och att man får svårt att koncentrera sig. Är det riktigt allvarligt kan man även få hjärtklappning, högt blodtryck eller känna att det är svårt att andas. Många stressade människor får problem med magen, så som magkatarr eller förstoppning.
Ett annat vanligt symptom som dessutom är lätt att se förbi är huvudvärd och stelhet och smärta i kroppen. Lätt att tro att dessa åkommor beror på andra saker än stress."

Kopierade texten från dessies blogg. Allt detta stämmer in på mig. Visserligen visste (eller mamma visste) att jag var stressad men allt detta hade jag ingen förklaring på, men nu vet jag det. Jävla stress.

KISS N BYE

Gimmie that!

Tie Dye Poncho
HERE GOD DAMN IT!
FÖRRETSEN! NÅGON SOM KÖPT DEN SVARTA FÅRSKINNSJACKAN FRÅN TOPSHOP I STRL 10 OCH VILL BYTA TILL EN 8? JAG KÖPTE STRL 8 (36) MEN VILL HA 10 (38) FÖR MIN ÄR TYP LITE FÖR LITEN!?

Black

Första försöket. Detta är bara ett test. Den blev inte alls lika nätt och fin men det är för att jag knappt hade material hemma. Ska göra en till sen när jag köpt grejerna som behövs men jag kommer ju aldrig iväg!

Bliss Lau

Riot Bracelet
Det perfekta armbandet designat av Bliss Lau. Alltså jag är fortfarande chockad över hur fint det är. Ett sånt här mina vänner, ska jag FANIMEJ göra själv eftersom jag inte tänker köpta ett armsmycke för 3000 lök.
GOOOOOOSH! Inspiration på höööög nivå.
Single Web Bracelet
300 spänn? Fuck that. I do it myself!

ACNE

Jag har inget mer att säga.
Fast fan nog om höstskor. VAD FAN SKA MAN HA FÖR VINTERSKOR!?

Dagens 27 oktober

Byxor HM
Skor Scorett
Topp HM Trend
Jacka Bandolera

Närbild


Nu ska jag snart sova faktiskt. Vet inte vad det är som får mig att vara så trött. Älskar löning iaf! Hehe

Kom tillbaka!


Nails


Räv på huvudet

Hittade min rävmössa som jag fått av min snälla moster. Hade nästan glömt bort den!
Lyckades inte få till en bra bild men den är skitfin!

LÖNING IDAG!


Snygga skor. Dom kommer HÄRIFRÅN!

Dagens - 26 oktober

Byxor HM
Topp HM
Kofta Primark
Halsduk homemade
Skor mammas gamla

Red hair

Tumblr_laf1p3j02j1qdutjeo1_500_large
Måste bara säga att jag tycker det är sjukt ballt med rött hår. Som på bilden!
Snackar dock om färgat rött hår om man inte har det som naturlig hårfärg. Skulle nästan inte banga på det men jag vågar inte. Jag skulle aldrig passa i det. Nejmen det är faktiskt inte min grej men jävligt snyggt om man passar i det.

Har rensat min facebook nu. Så jävla skönt. Tog bort typ 40 pers som jag inte känner. Ofta man ens accepterar. Okej om man vet vem det är men när man inte har en aning så är det inte ok. Det var jävligt att ta bort alla.

Black leather

Olivia Palermo är ju bara så jävla NICE! Vill ha hennes glajjor. Vill ha allt.
Men ursäkta jag vill också klippa mig korthårig nu!

Mare

Hittade ett par pjux i mammas gamla klädkammare. Alltså saker som hon inte använder. Men nu ska fan jag se till att dem används!

Förretsen så är jag jävligt sugen på att gå på maskinens spelning på berns den 6e nov. Deras enda sverigespelning i höst.

Acne inspirerat

Vill bara tipsa om ett skitsnyggt acneinspirerat linne från monki. kostar 250kr. Bilden lånad från Angelicas blicks blogg!

Dagens - 25 oktober


Blackandwhite

Fyfan vilken dag. Har typ aldrig varit såhär bakis. Har legat i sängen hela dagen. Om en kvart börjar beck, sen ska jag sova DIRR.

Del 3


Purple lips

Och jackan var ju inte helt fel heller...

Urbanears

Så fort min iphone kommer så ska jag tjacka ett par vita urbanears. Så jävla fräscha. Dock myyyyyyyyycket snyggare i verkligheten än på bild.

Mår som jag förtjänar

Idag är det inte min dag. Fyfan. Den spenderas i sängen. Gjorde bort mig somfan igår. Hoppas ingen av er såg mig på cafe60 igår natt. Tack till tove och megan iaf. Och tack til lydia och ashley! Eller tack till alla.


Kvällens!


Känner mig konstigt klädd och fixad idag. Det beror på att jag fick ta första bästa i princip. Kunde inte bestämma mig sen blev det skitbråttom! Måste dra NU. HUGS!

NEW IN

129kr, hm. Ett bra basplagg!
Nu ska jag käka och fixa mig för det bir utgång ikväll. Lägger upp bild innan jag drar.
KISSES

Dagens - 23 oktober

Jättefattig outfit...jag vet. Men jag hjälpte pappa med båten så jag kunde inte klä upp mig så mycket.

Boomerang


Idag går fan vinterjackan på! Svinkallt ute.

Dagens vill ha

Skjorta - The v
Från modekungen. Den kostade runt 500kr. Hade iaf varit sjukt snyggt med shorts ljusa slitna jeansshorts på sommaren!

Idag ska jag hinna åka in till stan och hjälpa pappa med båten samt åka på fest i hammaryhöjden. Jag skippar träningen då jag har lite ont i halsen fortfarande.

Awesome

Kul att se! Fick en förfrågan att vara med i en "veckans blogg-tävling" och jag haka och nu är jag bland de tre finalisterna. Men jag tänker inte hålla på att ragga röster men jag blev glad att jag kom med iaf.

Kate boots

Har länge suktat efter dessa ända sen kling köpte sina wang boots. Dessa tycker jag påminner lite om dem även fast de inte är lika, men finns såklart inte i min storlek. Vill ha svarta, annars får det vara. 299kr. Sjukt värt. Från Nelly.com
Ett tips till er som har strl 37 iaf!

Vet ni vad? Jag har anlitat en personlig fotograf. Min lillasyster! Hon får ska få "lön" för att fota mina outfits så i framtiden hoppas jag på bättre bilder! Hähä

All out dubstep

Den här kassen hade inte varit fel att ha. Eller hur nickepickepirumparum?

En varm sommarkväll

Det är snö på marken nu. Varför? Jag vill ha sommar året runt. Det får bara vara snö på julafton. Jag avskyr kyla.
Såhär vill jag se ut en fredagskväll. Med en transparent skjorta slarvigt nedstoppad i jeansshortsen.

Want


Denna underbara finns att köpa på chicy.se! Lånad från Olivias blogg!

When

Det här tyget ligger bara på mitt rum och väntar på att jag ska sy det till ett par byxor. Men när fan ska jag komma igång med det då? Jag vill göra det nu men jag behöver mammas hjälp med mönstet och hon har inte tid! Jag blir galen.

Take me back

Jag vill bara vara liten igen. Så underbart att slippa bekymmer som hela tiden uppstår när man blir äldre.
Hahah måste bara mobba mig själv lite för dom där hamsterkinderna..mohaha. Dom är kvar än idag, buhu.

Del 2

Fortfarande sjuk. Stannar hemma från jobbet idag också. Men vi hörs lite senare!
KISSES

RIKTIGT JÄVLA RÖRD

Jag frågade varför det var fler läsare än vanligt just idag och fick svaret från en tjej som sa att hon hade läst på falsksannings blogg bland kommentarerna och på så vis hittat mig. Där var det en tjej (antar att det är en tjej) som skrev såhär:
"vad hände med hiss/diss eller vad det nu var? har iaf ett tips på hiss, nämligen
http://mswestin.blogg.se/ . en sjukt snygg (typ 100000 gånger snyggare än kenza. många tycker hon ser ut som adriana lima) och ödmjuk tjej som skriver en (typ) modeblogg. hon har redan nåra hundra läsare (vad jag har förstått), men tycker hon förtjänar en extraskjuts faktiskt. gå in och läs, sjukt värt."
Jag är verkligen rörd. Hur söt är inte denna människan?  Kan du inte berätta vem du är?

GODNATT! KISSES

I used to be such a happy girl

Fyfaaan vad seg dag! Imorgon tror jag att jag ska palla mig till jobbet faktiskt. Hoppas inte jag blir sämre under natten. Eller jag kanske var ironisk där menmen. Jag ska invänta kenza tyra show (faktiskt) sen ska jag schlafa dirr!
Vet ni vad? jag har ofrivilligt lyckats pricka in den dagen då min bästa killkompis Filip ska firas!? Hur NICE är inte det? (för er som fattar noll, han bor i växjö...)

BESÖKSREKORD! Vad har hänt just idag om jag får fråga?
KISS

Orka bli kär i alla jackor jag ser!



Liten ellen bajsar

1. klämmer 2. förvånad 3. asnöjd.

Ursäkta min humör. Men jag skyller på att jag inte haft ett skit att göra idag + att jag är sjukt trött. Kollade igenom massa bilder från när vi var små och så fick jag syn på denna serie. hehe.

Magkort + transparent

Satte på mig min transparenta skjorta från hm och sedan magtishan jag klippt i från bikbok och det blev rätt bra! Eftersom jag inte fick någon hjälp med att fotografera (som vanligt) så blir inte bilderna så bra. Men på nedre bilden ser ni tydligare än på första kanske.

Gun

Ni minns väl att jag köpte två halsband? Det var för att jag skulle göra om det andra till ett örhänge och here it is!

Sum '10

Här är ett litet collage av sommaren 2010!

Det är så sjukt orättvist att livet kan ta slut på bara några sekunder och tillvaron förändras föralltid för andra som stod personen nära. Livet ska inte ta slut i så tidig ålder. Det sägs att allt har en mening men det har det fan inte.
Obegripligt.

Sick

Godmorgon finingar! Jag är sjuk idag. Så jag stannar hemma från jobbet. Jätteskönt faktiskt. Men samtidigt jobbigt att vara sjuk. Hade velat fixa lite smycken och den där ringen jag pratade om men jag har inget material hemma just nu. Inte tillräckligt iaf. Är på dåligt humör och kommer väl vara det ett tag. Sov ingenting inatt heller så..
Aja nu ska jag käka frukost.
NÅGON SOM HAR TIPS PÅ BRA BLOGGAR? VAD ÄR BÄTTRE ÄN ATT LÄSA BLOGGAR NÄR MAN ÄR SJUK? SVAR INGET!
KISS N BYE

Yummie

Såg inte dessa skor balla ut eller? Undrar om det är lika balla på foten.
De är från friis & company och kostar 649kr. Finns att köpa på nelly.com

Sitter här med lite tjockare - tydligare och mörkare ögonbryn och kollar på kenza tyra show eftersom jag lyckats missa avsnitten. Men nu är det dags för mig att sova innan mina ögon bokstavligen blir fyrkantiga.
KISS N BYE

Del 1

Ni ville se outfits sa ni. Mår inte alltför bra så jag är inte så pigg på att fixa mig och sätta på mig kläder och posea framför en kamera men jag har gjort iordning några inlägg från mina outfits i somras. Del 1 av 4..
Däremot ska jag färga mina ögonbryn nu tror jag.
Vad ska man göra om man känner att man vill någonting, samtidigt som man är rädd för att man känner att man kommer att ångra sig om man gör det. Det valet står jag inför x 2. Life's hard.
KISSES N HUGS

Snyggingar från monki


Reflection

Det blev ingen match för min del idag. Vaknade med halsbränna och fick sedan feber. Har fortfarande halsbränna men febern verkar släppt en aning! Är jätteirriterad just nu så jag lämnar bloggen för någon timme iaf. HUGS

Dagens - 20 oktober


Seek bromance

Hemma nu. Trött somfan. Imorn är det jobb och sen direkt match så det blir nog inte så bra uppdatering. Förlåt för det! Ska se vad jag kan göra! Uppdaterar iaf imorgon på morgonen och sen när jag kommer hem!
HUGS!

Smoking hot

Tog bilden från Natalies blogg. Och jag säger som hon. Att jag älskar kombinationen leopard med marinblått och rött. Vad tycker ni? Är det inte hur läckert som helst?

Dagens - 19 oktober


Got to have

Vad diggar ni dessa leggings? Minns inte vart jag hittade bilden men leggingsen finns att köpa på weekday för 250kr!
Jag är helt slut och mår sådär halvbra och jag har träning idag. Undrar om jag ska behöva gå av tidigare idag igen..

Coat

Jag vill ha en trench, typ som denna. Skitfet.

Hade inte haft någonting emot

Den här läckra ringen! Vet ni vad? Jag ska fanimej göra en liknande själv och så ska jag visa er exakt hur jag gör så kan ni också göra en! Men först måste jag komma iväg till en hobbyaffär vilket KAN ta tid men vi får se. Nu ska jag sova innan jag dör av trötthet.
HUGS

We R Who We R

Gick hem tidigare från träningen idag för jag kände mig inte bra. Tror jag håller på att bli magsjuk. Så om jag inte bloggar på en hel dag de närmsta dagarna så är det för att jag är sjuk.

Fråga till er

Eftersom ni ställer frågor till mig tänkte jag ställa en till er.
Vad vill ni att jag ska blogga om? Vad vill ni se? Har ingen inspiration alls. Det skulle underlätta om ni hjälpte mig! Tack på förhand. KISSES

Home

Nyss hemkommen från Växjö. Mår hur illa som helst. Tror jag är åksjuk fortfarande. Var det typ halva vägen och vad ska man göra? Nu ska jag vila lite innan min träning börjar (om jag inte typ spytt innan dess eller nåt)
HUGS

Salt

Precis kollat på salt. Bra film. Angelina Jolie är så snyyygg! Imorn åker jag hem tidigt på morgonen så jag kommer inte palla uppdatera. Men jag gör det när jag kommit hem.
HUGS

Englishman in New York

Tack för att ni har blivit mycket bättre på att kommentera. Det hjälper mig mycket ska jag säga! Dessutom så blir det roligare att blogga, hehe.

Idag köpte jag ett par nya vantar. Ett par skönare. Hehe. Fikade en snabbis på askelyckan och sedan dog jag i mig en kebabtallrik på excel. Har precis gått en promenad med Filleboy i två timmar så jag är helt fryst och nu hade jag och nicklas tänkt kolla på någon film. Om en timme kommer Mathilda och köper jackan. Förresten sp var remember me en av de finaste någonsin. Kan man låta bli att gråta i sista scenen? Hallå! Fast ingen slår the notebook!

Dagens - 17 oktober

Kom precis hem. Nu ska jag åka tillbaka till stan igen och träffa Filip! HUGS

Monki vs Topshop


Kan inte bestämma mig för vilken jag ska behålla. Gillar den nya från monki för den är stor och varm men den från topshop är nästan för liten. Snygg men jag stör mig på att kragen är så mjuk så den lägger sig ner hela tiden.
VILKEN TYCKER NI ATT JAG SKA BEHÅLLA? SNÄLLA HJÄLP MIG JAG HAR BESLUTSÅNGEST!

Sk8

Photobucket
Jag diggar bilden. Vet inte vad det är man den är nice. Snygga kläder och skateboards kanske.

Marcella är så jävla nice


Nu har jag och min man vaknat. Sitter och käkar pistagenötter i sängen. Jag sitter och funderar över vad som ska hända idag förutom att jag ska va med Filip.

Isabella jacket


Jag trodde jag var kär. Men nu när jag skulle sova hade jag sån jävla ångest att jag sålde min jacka från london så jag kunde inte sova på nästan hela natten. Så jävla töntigt. Jag köpte en ny igår under Daniellas hets. Haha. Vet dock inte nu om jag kan behålla den. Fast jag gillar den mer än topshopjackan iaf. FAN FAN FAN. Någon av er som har lite erfarenhet av shoppaholic? Det här är inte kul. Börjar tro att jag är det. Först stod jag och tittade på den, sen provade jag den och då var jag fast.

Bang bang he shot me down

Fikade med bästa människan på askelyckan. Mysigt!
Köpte mig 2 halsband! Det var tag två betala för en och jag ville inte ha något annat så det fick bli två likadana. Men det var skitballt så va fan, det gör inget! Köpte även det fodrade pannbandet. Som en mössa fast jag tycker det är mycket snyggare!

Haircolour


hur fixar du din hårfärg som är jättefin btw? använder du toning (om ja, vilken?) eller hårfärg? :)

Svar: Tack! Jag tonade håret innan med loreal casting eller nåt sånt tror jag. Färgen var 500 och hette "ljusbrun" (men den är väldigt mörk. Se första bilden. Men där var det inte ens nyfärgat). Men det var så längesen jag gjorde det sist så nu har jag min naturliga hårfärg. (sista bilden). Det är ganska mycket skillnad även om man inte ser det på bilderna, men jag tog två bilder jag inte rört. Brukar annars skugga bilder och sådär men dessa är "orginal"

Copy

Ville bara visa att jag hittade en klocka som var väldigt lik den dyra från guess som kostar 3000 spänn när min bara kostade 400 (rea). Bilden blev så mörk men jag orkade inte tända någon lampa. Skillanden är ju typ i själva klockan men så jävla stor skillnad är det inte att jag skulle betala 2600kr extra för den andra. Dessutom så såg jag för ett tag sen att en av mina vänner har köpt den från guess så då kände jag att jag skiter i att köpa den.

Idag när jag var och skulle förkorta armbandet var det en tjej som skulle köpa (hon skulle precis betala) en klocka, och så ångrar hon sig och säger "en sån klocka vill jag ha istället förresten, den var skitfin" och pekar på min. Det var lite kul..så köpte hon den ist!

Dagens - 16 oktober


Bråttom!

Nu har jag bråttom nu för jag ska möta Daniella. Stackars Nicklas har blivit sjuk så jag ska nog inte vara här. Han behöver vila. Visar min outfit sen! KISS

Weekday

Asball ring från weekday. När jag var där för ett tag sen, var den tyvärr slut. Buhu.

Remember me

Nu ska vi käka kebabpizza och sedan åka iväg och köpa chips för vi ska ha myskväll! Det blir filmen remember me. Är den bra tycker ni? Hoppas ni får en trevlig kväll. Kisses

Dagens shopping

Här är lite utav det jag köpte. Nagellack, klocka, byxor och en poncho som verkligen inte gör sig rättvis på bild. Köpte även en halvt förbjuden sak. Ni får se sen eller imorn. Får lite ångest. Tror ni kan gissa. Mamma kommer l-a-c-k-a. Men ibland kan man inte motstå.
Klockan är jävligt fräsch irl. Den påminner mycket om guessklockan för 3000 men denna var på rea och kostade mig bara 400. Fett värt.
Köpte småsaker också, bland annat vantar eftersom det är så jäävla kallt här (!!!)

Dagens - 15 oktober

Som svar på frågan jag fick, borsten var skitbra! Tycker jag iaf. Jag har dock haft dåliga borstar alldeles för länge men denna var helt klart värd sitt pris. Hade köpt den för 100 om den hade kostat det, men nu gick den bara på 40kr så. Jag har shoppat idag. För mycket känner jag. Visar senare!

Sthlm

'
Här är tre bilder ja tog på bussen. Hehe. Hinner inte blogga nu men jag uppdaterar så fort jag kommer hem. Ska ner på stan och käka med Daniella! KISSES

The brush

Imorn ska jag testa den och så berättar jag hur den var. Är den bra så var det ett KAAAAAAAP.

I DIE


VÄXJÖ

Nu är jag framme! Eller har varit det i en timme nu. Fick inte igång datorn på bussen så det blev ingen uppdatering där. Har köpt en jättebillig puderborste med foundationpensel i samma borste. 40 spänn. visar sen!

Dagens - 14 oktober

Nu är det dags för mig att röra på mig. Eftersom pappa har bilen på jobbet måste jag åka in sjäv till stan med min stora väska..blä. Måste hinna köpa en pump till min nya foundation som kostar 55kr. Dyrt. Ska inte en pump ingå?

Got problems

Det har varit en jobbig dag idag. Jag får inte plats med allt jag ska ha med fast jag har den största väskan vi har hemma. Sånt är jobbigt. Dessutom så ska jag ta med mig en jacka som verkligen inte får plats som jag bara KANSKE vill sälja. Aja vi får se hur det blir med det. Tycker det känns tungt att sälja en sån underbar jacka för bara 600. Det kostar fan ett vanligt klädesplagg typ. Det var 600 jag köpte den för så det känns inte som att jag kan sälja den för mer heller..nåväl. Life's hard. Hehe.
Nu ska jag sova och jag tar bussen kl 12 imorn från sthlm city och anländer halv 7 i roadlake som dom kallar det. Hur nu det går ihop? Vägsjö amen visst, ehhh....Tar med mig datorn och uppdaterar kanske på bussen. We'll see.
KISSES AND HUGS

Two



1. Jackan! Tror att den nästan är på gränsen till för liten. Upps.
2. Sydde en ny halsduk!

Christeric

Photobucket
Photobucket
Den här bruden ger så otroligt mycket inspiration! Damn girl!

Förresten så har jag hittat en UNDERBAR poncho. Hoppas den finns kvar i rätt färg i växjö bara, den var nämligen slut i stan!

MAC

Skulle åka till stan idag direkt efter jobbet och därför tänkte jag att jag skulle jobba skitsnabbt så jag skulle kunna få tjäna ihop 45 min rast så jag får sluta kl 4..men när jag skulle ta tuben upptäckte jag att jag glömt min plånbok hemma så jag fick åka hem på sms biljett (30kr!!!!!) och sen vända tillbaka. Fick bara med mig en foundation och en vit mössa sen orkade jag inte vara där mer. Resten får jag köpa i Växjö (om det finns....)
Jag har mycket att göra nu, käka packa och fixa mig så det blir inge bra uppdaetring men det kommer upp minst ett inlägg till.
KISSS

HM NEWS

Massa snygga saker som kommer att komma in på hm snart. Fyfan vad snyggt! Allt är fan snyggt! Jackan var dösnygg också..fan!

Who's that girl?

Who's that girl - Eve. Minns ni den?

Jag är nyligen hemkommen från träningen. Helt slut i kroppen. Gårdagens pass var inte att leka med så jag kände mig lite seg idag.
Jag har redan en köpare av min "gamla" jacka, från växjö faktiskt. Måste bara bestämma mig för om jag ska sälja den eller inte. Vi får se. Jag älskar den så det tar emot ordentligt!

Kaaaaaaanske säljer den

Jag har inte riktigt bestämt mig ännu, men troligtvis så säljer jag min aviator från london.
Isf säljer jag den för 600kr eller högsta bud.
Maila mig vid intresse eller skriv i kommentarfältet! [email protected]

Dagens - 12 oktober

Jag är så glad. Min älskade jacka från topshop har anlänt. Och vet ni vad? jag trodde den skulle gå för 912kr men jag betalade bara 825kr för den!!!!!! I butik kostade den 1200kr! Visar er senare eller imorn! Dessutom så har mamma lagat min skinnjacka så det inte ens syns att den varit trasig nästan. Skitbra!

Whyred

Bomber från whyred. Kostar 1000kr. Mamma köpte den av en polare för 500. Helt ok. Använde den mycket innan men hade helt glömt bort den. Nu är den dock för kall tyvärr.

Inte äta

Ämmen hörrni! Detta är det sötatse jag sett!
Hittade inte mammas bakgrundsbild där nere men det är så kul, kan höra henne prata med den "ååhh vad du är söt!!" Men denna var fan lika söt.
Som jag berättat innan kanske vi ska köpa en mops. Mamma vill, jag vill, sofia vill, jonas vill och pappa bryr sig inte. (han tkr det är gay men han kommer mysa med den ändå det vet jag för det slutade alltid med att bara pappa mös med våra marsvin som vi hade innan fast han "hatade" dom...öhhmm... ja juste?) Men mamma vet inte om hon är redo för allt ansvar det är att ha ett djur. Men jag funderar nästan på att köpa en själv om inte hon gör det. Jag blir helt glad när jag tittar på den. Typ hype!

Dagens - 11 oktober

Här har ni dagens. Hade 20 minuter på mig imorse att sminka mig, välja och sätta på mig kläder samt käka frukost. Det var stress till max.
Jag ska svara på era kommentarer när jag kommer hem för jag hinner inte (okej jag ska inte överdriva det är typ sammanlagt 6 st el nåt)
Glömde min feta godispåse hemma som jag köpte för att ha på jobbet och mina tuggummin OCH MIN MP3333333 fattar ni hur tråkigt jag hade el?
Jag upptäckte också att min lillasyster haft sönder min skinnjacka så jag var inte så glad heller.
Om tre dagar åker jag till växjö, känns bra. Lite ledighet och så får jag ju träffa dom bästa!
På onsdag måste jag åka till stan och handla lite saker (glöm inte det nu, ellen)
KISSES

Blood

Angelicas skor. Jag har letat som en idiot efter ett par röda klackar. Och här är ett par. 299kr (OMGGGG!!) från Nelly.com. Helt underbara men dom är fööööööör höga för mig. Kan inte gå i såna. Dom har 14 cm klack och 3,5 cm platå.

Jag kom hem sent igår vilket har relaterat i riktigt usel sömn så jag hinner inte lägga upp en dagens. Ni får den senare idag eller nåt! KISSES

PONCHON!

Skitsnygg poncho! Bara 200kr också. Helt underbart!
Har anlitat mami att sy en åt mig. Inte som den på bilden utan helt annorlunda. Vi får se hur den blir!

Sitter just nu på bussen. Sket i att ta med min dator men jag lyckades haffa en. Snart är vi framme i hudviksvall och där ska vi stanna och käka. Sen beger vi oss vidare mot ö-vik. Vi kommer stt vara framme på hotellet ungefär 00.30. Imorn har vi match mot modo och senare på dagen åker vi till skellefteå och bor på hotell där för att på morgonen därpå ta oss till piteå och lira mot munksund. därefter flyger vi hem. SKÖNT.

KISSES

Clothes

Två av mina outfits under tiden då jag inte bloggade.

Måste bara berätta en knas grej. På jobbet har jag en soffa som är MIN. Verkligen min, eller jag sover där varje liten rast. Alla vet liksom att jag går dit varje rast för jag är så trött. Och en gång kom en kärring och sa till mig att jag inte fick sova där för jag "störde" när dom hade möte (det är en vägg emellan) idiot.. så jag drog därifrån i typ 1 min sen smög jag tillbaka och la mig där igen, hehe. Bara för att jag blev så irriterad. Och nu har jäveln bestämt att dom ska ta BORT den bara för att jag jämt sover där. så mina andra chefer eller vad man ska kalla dom, har fixat en bårsäng till mig som jag ska få sova på nu, haha. Gulligt va!

Nu ska jag på turné i norrland. hoho. Hörs igen på måndag om jag inte lyckas uppdatera där borta. Funderar på att ta med datorn! KISSES

Shake that ass

Den här låten är gryyyyyyyyym!

Dagens - 8 oktober

Idag är jag jävligt chill klädd. Skönt klädd. Älskar min jättehalsduk!

Im in love, I wanna do it


Nu har min älskling hjälpt mig att fixa min dator och det tog lååååååång tid. Han är bäst. Så nu när jag läst alla era kommentarer känner jag att jag inte kan sluta nästan för FAN VAD FINA LÄSARE JAG HAR! Blir så sjukt glad. Varför är ni inte sådär snälla varje dag? Skulle ju ha världens bästa självförtroende då. Aja, jag ville bara säga att jag snart kommer att fortsätta blogga som vanligt. Jag kommer att lägga upp några inlägg idag men i helgen är jag inte hemma så troligtvis efter helgen på måndag är det som vanligt igen!

BLOGGPAUS!

Jag nu och då. Sista fotot måste ha varit för 3-4 år sedan. Är det stor skillnad tycker ni?

Vad är annorlunda isf?? Förutom att sminkningen är mer våldsam nu, hehe.


Min dator har somsagt kraschat så jag kan inte blogga. Ska lämna in den imorn. Vi har bara en massa (typ 5 st) mac datorer och jag förstår ingenting av dem. Kan inte ens lägga över bilder typ. Eller jag orkar inte kanske jag ska säga. Jag har det jobbigt med livet just nu och jag mår inte bra och därför får bloggen lida för det. Jag ska inte vara för privat men jag hoppas ni väntar på mig och fortsätter att läsa om jag börjar skriva igen!

Det är så tråkigt att blogga när man inte får kommentarer så jag har tröttnat eftersom det tar så mycket tid. Bloggen tar otroligt mycket av min fritid ska ni veta, och det känns inte som att ni gillar det jag skriver (jag vet att det inte betyder att ni inte gillar det, men en kommentar då och då är väl inte så jobbigt?) Aja, ha det så bra ! Fick otroligt söta kommentarer för någon dag sedan, ni gjorde mig verkligen glad. Vet inte hur lång tid det tar innan jag är back on track men spana in bloggen nån gång i veckan.

KISSES!


SWEDISH HOUSE MAFIA LEVERERAR


Favorites


Här är mina favoritsmycken just nu.

Min dator fungerar inte så det kommer inte bli bra bloggning tills den är fixad, tyvärr. Nu har jag match i segeltorp.

Har tappat motivationen att blogga så jag har inget att blogga om så det skulle vara jättebra om ni kunde tala om vad ni vill se mer av här i bloggen.
PUSS

Beauty

Jag har hållt på i timmar med att fixa om en gammal jeansjacka och jag är supernöjd med resultatet! Klippte av ärmar och luvan från en hoodie och satte fast det på jeansjackan. Skitenkelt. Har velat ha en sån jacka hur länge som helst men har inte känt átt jag verkligen behövt en sån och har därför inte köpt någon heller.

Lördag

Godmorgon fina! Inatt drömde jag en sjukt hemskt dröm så det var jätteskönt att vakna för en gångs skull. Idag ska jag åka till Linköping och lira match och det kommer därför inte bli så mycket bloggande. Ska försöka kasta in ett inlägg innan jag drar och när jag kommer hem. Men nu måste jag packa mina grejer, käka frukost och omformatera min dator.
KISS N BYE

TOPSHOP


Här har ni lite snyggingar från topshop!
Har precis beställt jackan. (i mitten längst ner) Är sjukt nöjd. Hoppas den är lika snygg som på lisa! Fick den för 912kr med frakt och allt. Har 10% rabatt som student på topshop ju! ASNICE! Nu ska jag kolla på film - get rich or die tryin.

KISS N BYE

Been a long time

Idag när jag skulle tvätta händerna spruuutade tvålen hårdaste strålen någonsin rakt ner på mina byxor..huh? Såg ut som en sarrefläck exakt. Skitpinsamt.

Pappa berättade att när jag var liten satt pappa en gång på en stol och jag stod framför honom..och plötsligt ryckte jag av hans glajjor och kastade dom på golvet och den hoppade på dom..schysst va. Jag var inte ens arg:S
Mamma berättade också en ful grej..när jag var typ asliten och jag låg på skötbordet (kunde knappt prata) och hon skulle byta blöja på mig, då sa jag "iiiiiinte pilla". hahah

O-EM-GEEEE

Gick in på lisaplace och möttes av en gapande mun. Fyfan vilken snygg jacka. SKA HA. Min älskade lindexjacka satt ju inte så bra på mig så jag sålde ju den, funderar på att sälja den jag har nu också för DENNA ska jag fan ha. Shiiittttt. Topshop! Hon är så jävla snygg förövrigt!

Dagens - 1 oktober

Jag försökte komma med på bilden, därav min knasiga pose!

RSS 2.0