ON MY MIND

knut, knut och åter knut. jag har äntligen (efter två dagar av provande!) listat ut hur man syr en sådan tshirt. jag har gjort ett prov till en klänning som jag är sjukt nöjd med. kommer sy flera färger. nästa steg blir en liknande kjol som den svarta på bilden ovan. för inte fan tänker (har jag råd) att hosta upp 2300kr för en kjol. ne-he. tshirten kommer från back och kostar 1000kr btw. lite väl för en tshirt med råa kanter tycker jag. denna månaden har jag inte pengar kvar till dyra inköp. alldeles för mycket utgifter på samma månad. men som tur är så finns det inget just nu som jag "måste ha".

NEW IN

som ni ser hittade jag tre plagg från hm's vårkollektion (på nedersta bilden) jag hade planerat att köpa helt andra grejer men jag blev besviken på det andra så jag hittade detta ist. jag blev så glad när jag insåg att dessa svarta var shorts och inte en kjol som jag trodde det var. dom är såååå himla fina på. den stickade tröjan är bara ett måste i alla årstider. älskar passformen. och klänningen med toffsarna är också himla fin. det blev även 6 par skor denna månaden. haha. nya vårjackan i linne är ju bara för underbar. vårens material. nästan allt är från hm förutom bootsen som är från tiger of sweden, jeansen från vero moda, jacka och halsband zara och ballerina från din sko. jag måste sluta göra kollage och fota ist..men min kamera suuuger.

WANTED W. 10

titta! färg! haha. jag börjar faktiskt uppskatta färg mer än svart numera. jag har ju varit världens svartaste. hur underbar är inte carin wester bombern??? vad ska jag sälja för att ha råd med den? gahhhh. jag vill fortfarande byta mina blå raybans till ett par gröna. någon?? 4 dagar av mars har gått och jag har köpstopp. say no more. 
 

VÅRJACKOR

 
 
 
1. carin wester. 2. topshop. 3. hm. 4. filippa k. 5. zara (jag har denna) 6. vero moda. 7. topshop. 8. topshop. 9.hm. 10. monki (jag har denna) 11. hm. 12. hm. 13. blk dnm. 14. tophop. 15. hm. 16. hm. 17. weekday
 
fick förfrågan idag om ett inlägg med vårjackor och här har ni vad jag skulle haft. sen tycker jag att en skinnjacka samt en jeansjacka är ett måste. men viktigast av allt en kappa el en trench (enligt mig) men det skulle sitta fint med den aprikosfärgade bombern från carin wester eftersom jag älskar min svarta så himla mycket. tänkte även spana in den rosa kappan från topshop. den har en jättefin färg!

NEW IN

bland annat detta har jag hunnit skaffa mig denna månaden (förutom parfymen som jag fick av älskling) nu är det väl kört resten av månaden men jag är så nöjd så. ska bara ha två blusar från hm sen är jag game. de långa shortsen i satäng blir minst sagt perfekta i sommar. likaså skinnshortsen. kommer nog användas lite för mycket. har köpt den mest perfekta stickade långa koftan från cubus också. hittade dock ingen bild att visa. stella mccartney väskan köpte jag igår. äntligen! är så jäkla nöjd! 

RSS 2.0