hair q's

2011-07-19 @ 10:32:00

"Sett att du har lite mer typ vågigt/hippie/beachsvall-vågor i håret på de senaste bilderna, hur gör du det? skitsnyggttttt"
Tack så mycket..jag försöker iaf, haha! Tycker dock inte att jag lyckas alls men jag använder min locktång och plattång och gör lite slarviga lockar så att det inte blir en riktigt lock utan bara lite vågigt typ. Sen saltvattenspray och rufsar till det lite bara. Har inget speciellt knep!

"Var rödhårig innan (som du), färgade det brunt. Ditt hår ser otroligt snyggt ut nu, lite sådär rött brunt, vill ha tillbaka det röda i mitt hår, fast inte ha det så mörkt. Vad har du lagt i för färg?"
Tack så jättemycket! jag använde mig av färgen på bilden, 2 paket och hade i den alldeles för länge för att få bort det röda i mitt hår men det funkade inte och jag är rätt nöjd med att vara rödbrun ändå. Gillar det faktiskt även om jag gillade mitt helröda mer men det är en annan sak. Jag vet inte hur du ska få tillbaka det röda i håret om du nu har brunt hår..du får fråga en specialist. Vet att färgen mahogny är rödbrun iaf! Det finns i samma serie som den jag köpte!

Kommentarer
Postat av: F

Check your mail Ellen :)

2011-07-19 @ 11:03:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0