COMPETITION

2013-10-04 @ 19:48:57

nytt från Lux-Case.se
 
jag har en liten tävling till er. det ni behöver göra är att gå in på http://lux-case.se/ och välja ett skal eller fodral för max 300kr och sedan länka i kommentarsfältet samt ge mig lite feedback på vad som är bra/mindre bra i bloggen och vad ni vill se mer av! lyckatill! jag väljer en vinnare på söndag kväll!
 

Kommentarer
Postat av: Mathilda

http://lux-case.se/luxury-svart-iphone-4-4s-genuine-laderflipskal.html

Jag skulle vilja se mer av dina egna grejer som du syr. eftersom jag själv tycker om att sy och göra egna grejer så är det kul att kika in här och få inspiration till att sy något samtidigt som man får outfit inspiration. Du gör det med en vanlig symaskin och ingen overlock eller industri, därför är det kul att se och inspirerade eftersom man själv bara har en vanlig symaskin!:)

2013-10-04 @ 20:17:47
Postat av: Maria

http://lux-case.se/croco-laderfodral-for-iphone-4s-svart.html

Jeg vet ikke om jeg kan delta fordi jeg bor i Norge, men jeg ville bare si at jeg elsker å se dine outfit, også savner jeg DIY som du pleide å gjøre før. :)

2013-10-05 @ 13:55:51
Postat av: Sanna

http://lux-case.se/louvre-iphone-5-genuine-leather-pouch-brun.html

Hej Ellen,

Det jag älskar med din blogg är att den är väldigt annorlunda med andra bloggar som man sett, alltså din bloggs innehåll samt din stil. Din blogg är väldigt "täckande", det jag menar med det är att man kan hämta inspiration från olika håll, främst från dina DIY's. Du inspirerar mig att göra olika DIY's samt att våga vara annorlunda med sitt sätt att uttrycka sig. Men jag hade velat lära känna dig mer, t.ex. med fler bilder eller mer text. Vill även se mer DIY's eller inlägg där du visar steg hur du t.ex. gjorde din enormt snygga kappa! Tycker även att du ska fortsätta med uppdateringar som du gjorde med BikBok, om rean dem hade. Hade även varit superkul om du gjorde/har tid att göra ett plagg där man har chans att köpa/vinna det! Om du har en speciell rutin när det gäller hy/hår/smink/hälsa hade sådana inlägg uppskattats enormt. Om du hittar bloggar som du tycker är inspirerande kan du gärna dela med dig, som du gjorde med India Rose!

En sista grej, keep up the good work girl xoxo

2013-10-05 @ 18:48:16
Postat av: Ange

Vart är hörlurarna ifrån? Och är ljudet bra? :)

2013-10-05 @ 23:27:58
Postat av: naz

Hellue Ellen!

Jag skulle vilja vinna detta fodral http://lux-case.se/executive-pull-tab-akta-lader-fodral-for-iphone-5-stark-rosa.html


Din blogg..hmm.

Kan säga som såhär att jag har den sparat på favoriter och klickar in där så fort jag sätter på safari. Som en vana. Det jag skulle vilja se mer utav är ditt klädmärke. Du gör sjukt snygga saker och det bästa är att man själv blir taggad av att börja sy och skapa massa fint. Längtar till den dagen du startar ett eget företag.
Något mer är hur du lägger upp dina moodboard. Hur du skissar, väljer tyg osv :) tycker det är sjukt intressant.

En sista grej. Jag vill se mer utav DIG och inte andra bloggar. Tycker alla är så "dagens outfit/dagens lunch" vilket är sjukt tråkigt och man tröttnar snabbt.

PEACE!

2013-10-06 @ 03:21:59
Postat av: Sofia

http://lux-case.se/big-ear-iphone-4s-skydd-sand.html

Hej Ellen,

Jag gillar din blogg pågrund av att den ger ett genuint intryck av en helt vanlig tjej med fantastiskt modeintresse. Det blir inte det här påklistrade intresset, utan det märks att du verkligen brinner för det vilket verkligen ger en inspirationen. Det enda jag verkligen saknar är lite mer alldagligt bloggande. Få veta mer om dig. Skulle verkligen vilja se dig i framtiden, göra inlägg som "TBT" där du berättar om helgalna minnen.

Hoppas man får se mer av det i framtiden och även att min iphone får prydas av ett öra, hade vart så coolt! XO

2013-10-07 @ 16:12:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0