SISTA FÖRSÖKET

2011-03-08 @ 16:31:18

Hemma nu. Gick förbi åhlens city i stan för där har dom massa massa hårfärg. Mycket rött också. Snackade med en specialist och hon gav mig färgen på bilden och sa att jag bara ska färga botten av håret (eftersom jag inte vill se ut som ariel) blir inte detta bra så skiter jag i rött hår för jag är så jävla sur för jag har lagt ner så mycket mer pengar på det än jag tänkt. Har fan inte råd med detta. Innan mitt hår är helt borta. 4e och sista försöket att få en mer vinröd hårfärg.! Hörs sen då.
TACK för era kommentarer och åsikter angående mitt hår förresten! Gillar att ni tycker till!

Kommentarer
Postat av: Jill

men ELLLEN!!! jag sa ju till dig att ta en naturell brun färg i botten ju!!!!... annars förstärker du bara det röda! Hade du tagit en brun naturell färg så hade du dämpat det röda men inte plockat bort det helt, samt så hade du fått en mörkare grund... Men tossan!!!! Jag vet precis hur det känns att inte vara nöjd med håret. önskar att jag kunde hjälpa dig på något sätt!!!... Lycka till, puss!

2011-03-08 @ 21:23:17
URL: http://jillh.blogg.se/
Postat av: ......

men hurru snygging, varför köpter du inte bara natri color cream (färginpackning) finns i massa röda färger, är alltså en inpackning du har i 3 minuter och vips har du en ny hårfärg som sitter ca 1 vecka beroende på hur mycke du tvättar håret då.. kostar cirkus 200 kr och funkar asbra! lycke till pöss!

2011-03-09 @ 00:59:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0