FÄRGKLICK

2011-03-16 @ 09:34:00

Jag har aldrig något att skriva om känner jag. Men det händer ju inte så mkt, kanske är därför. Trött som vanligt och jag känner bara att jag vill döda tid idag. Sticker antagligen till gymet lite senare för det finns typ inget bättre än att träna.
Märker att otroligt många tjejer gymar bara för att gå ner i vikt, att det är det enda målet med deras träning typ. Det är i alla fall så det ser ut för dom går på löpbandet eller kör lite crosstraining. Majoriteten är ju inte ens feta så varför? Jag tränar för att jag mår bra av det eftersom jag har tränat enda sen jag var 6 år gammal så det skulle vara konstigt att sluta. Jag blir grinig och deppig när jag inte tränar. Mitt mål är att bli stark och vältränad och få muskler! Men jag vill absolut inte bli biff (det kan jag inte bli heller) men det är ett lite annorlunda mål som tjej kanske..
Varför tränar ni? Eller rättare sagt vad är ert mål med träningen?

Kommentarer
Postat av: Hanna

Känner detsamma! Man blir mycket piggare och gladare när man har tränat och man får mer energi.Jag tränar för att hålla igång och komma i form. Det är en sån härlig känsla när man känner sig stark(fysiskt och psykiskt).

2011-03-16 @ 10:08:25
URL: http://hannaslivsstil.blogg.se/
Postat av: Syssling Emma

Dessutom är det svårt för en tjej att bli biff, krävs mycket stenhård och tung styrketräning + en jäkla strikt diet! Något som många brudar inte riktigt verkar förstå, eftersom många tycks tro att så fort man rör en hantel så sväller musklerna.

Träna för att det är kul och sätt upp mål så blir det ännu roligare! :D

2011-03-16 @ 16:10:30
URL: http://nobodyputsemmainacorner.blogg.se/
Postat av: S A N D R A

Hejsan Ellen!Nu har jag en liten bloggtävling där du kan vinna en earcuff. Det vore jätteroligt om du ville vara med i den! :)http://sajohansson.blogg.se/2011/march/tavling-3.html#commentKramis!

2011-03-16 @ 16:28:43
URL: http://sajohansson.blogg.se/
Postat av: milotte

tränar för hälsan, starkare muskler & för att gå upp i vikt! även för att orka mer. det är ju så jädrans skönt att träna också!

2011-03-16 @ 17:21:56
URL: http://milottes.blogspot.com
Postat av: Louise

jävlar vilka snygga strumpbyxor, varifrån? :D

2011-03-27 @ 23:59:15
URL: http://partypussy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0